cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25173 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2596 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mart 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen.

Service
Snelle service, zoals gezegd volgende dag echt in huis.

Assortiment
Ruime (online) keuze.

Aanbeveling
Geen klachten, prima zaak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

januari 2016 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
Correct

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zo hoort het 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gemakkelijk online te vinden en te bestellen.

Service
correcte afhandeling van bestelde goederen en afgeleverd op de beloofde datum en tijd.

Assortiment
zeg het maar ze hebben het in huis.

Aanbeveling
hier ga ik meer zaken mee doen!!

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik heb een Tamron 16-300 mm lens (Canon) gekocht bij een Canon eos 700D body. Na een maand foto';s te hebben gemaakt, met en zonder statief, moest ik de conclusie trekken dat de foto's echt niet scherp waren. CameraNU gebeld en mijn probleem voorgelegd. Zij gaven aan dat deze lens niet goed past bij deze body (was handig geweest als op de site staat welke lens bij welke body past). Ondanks dat ik 3 weken over de ruildatum heen was mocht ik de lens retourneren. Zelfs het gegeven dat de verpakking was verknipt vanwege een actiecode maakte voor CameraNU geen verschil. Ruilen mocht nog steeds! Heb netjes mijn geld teruggekregen! En dat maakt dat ik weer terugkom bij deze winkel als ik op cameragebied wat nodig heb! Superfijne service! Bedankt CameraNU.nl!

Aanbeveling
Supergoede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Roermond 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreid assortiment en toch een heldere website.
Het gezochte product kon snel gevonden worden.
Het gezochte product 's middags besteld en de dag daarna netjes thuis afgeleverd.
Makkelijk en veilig betalen.

Service
Het gezochte product 's middags besteld en de dag daarna netjes thuis afgeleverd.
Product was ook netjes en veilig verpakt.

Assortiment
Groot assortiment, voor elk wat wils.
Laagste prijs van Nederland voor het gezochte product.

Aanbeveling
Laagste prijs van Nederland voor het gezochte product.
Snelle levering.
Veilig betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJ Tukker 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1e plek als ik op zoek ga naar iets nieuws voor m'n camera

Service
laatst een vraag over een verloren onderdeel en hebben de vraag keurig doorgezet naar de importeur.

Assortiment
1e plek als ik op zoek ga naar iets nieuws voor m';n camera

Aanbeveling
Zeer groot assortiment met veel op voorraad en snelle leveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Binnen een paar klikken te bestellen en bezorgen van de webshop.

Assortiment
De door ons gewenste fotocamera werd bij CameraNU het goedkoopst aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacy 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij het telefonisch navragen goed en snel geholpen

Assortiment
groot assortiment dus volop keuze in diverse prijzen

Aanbeveling
gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Brok 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede prijs kwaliteit en snelle levering

Service
goede prijs kwaliteit en snelle levering

Assortiment
er is at ik nodig heb

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matwe 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk en makkelijke site.

Service
Prima emailing

Assortiment
veel op voorraad

Aanbeveling
zie geen reden om hier niet te kopen

Extra toelichting
Prima winkel, veel te koop, goede prijzen, aftersales heb ik nog niet gebruikt, maar geloof er in dat dat ook goed zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marsha 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meteen gevonden wat ik zocht!

Service
Volgende dag in huis, helemaal top.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde, maar de keuze is reuze!

Aanbeveling
De hele koop was een fijne ervaring dus wat mij betreft allemaal bij cameranu.nl kopen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website

Service
Snelle levering

Assortiment
Enige webshop in NL met dit artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yme 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk, de producten zijn makkelijk te vinden. Bij het bestelproces is alles uitstekend verlopen

Service
Ik heb gebeld met vragen en werd vriendelijk en deskundig geholpen!

Assortiment
Er is nergens zoveel te vinden qua fotospullen als bij CameraNU.nl

Aanbeveling
CameraNU is wat mij betreft DE winkel voor alle fotospullen.

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft kwalitatief uitstekende producten, wat je besteld word vlug en gratis verzonden. Wanneer je vragen hebt kun je bellen en dan word je vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Voor mijn camera spullen ga ik voortaan altijd naar CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Koppelle 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles goed terug te vinden, prima ingedeeld

Service
snelle levering, uitstekend

Assortiment
diverse soorten en goed overzicht om een keus te maken

Aanbeveling
als je iets op cameragebied moet hebben zeker aan te bevelen hier even te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik heb al verschillende artikelen tot volle tevredenheid besteld. Zelfs een bestelling om 23.55uu werd de volgende dag opt tijd bezorgd! Top!

Assortiment
De meeste artikelen zijn op voorraad of worden zeer snel geleverd

Aanbeveling
Producten zijn snel te vinden en worden vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driek 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel: je zoekt op de website naar het product dat je wilt hebben, rekent af (waarbij je verschillende mogelijkheden krijgt m.b.t. verzending) en ontvangt de volgende dag nog je product. Ideaal! Wat ook handig is, is dat ze te bereiken zijn via WhatsApp.

Service
Wanneer mijn verzending via PostNL op zondag, waarvoor ik €4,95 betaalde, niet lukte, kreeg ik zonder problemen het bedrag terug op mijn rekening gestort zonder te moeten wachten. Erg fijn!

Assortiment
Alle producten die ik zocht waren beschikbaar, en bij het bladeren door de producten leek ook niets te ontbreken.

Aanbeveling
De service en het gemak van CameraNU.nl zijn uitstekend, dit in combinatie met het ruime assortiment zorgt ervoor dat ik waarschijnlijk volgende keer opnieuw bij CameraNU.nl ga kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de site zijn alle aangeboden producten makkelijk te vergelijken.Ook zijn de producten uitvoerig beschreven zodat je voor je aankoop een goede beslissing kunt maken .Bijzonder goed en makkelijk.

Service
Ik mocht 6 verschillende verrekijkers proberen in de winkel en deze 6 had ik zelf via de site met elkaar vergeleken. Daarbij kreeg ik professionele hulp van een verkoper die goed wist waar hij het over had.En niet onbelangrijk hij nam echt de tijd voor mij.

Assortiment
Geweldig onvoorstelbaar groot.

Aanbeveling
Ook prijs technisch is de winkel zeer goed.

Extra toelichting
Het was voor mij de tweede keer dat ik een aankoop deed en ze zien mij daar zeker terug. TOP WINKEL ZOWEL DE WEBSHOP ALS DE FYSIEKE WINKEL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk van der Meer 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met heldere info

Service
Ruime keuze

Assortiment
Voldoet aan mijn behoefte

Aanbeveling
Prima service en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bini 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website, overzichtelijk

Service
Besteld en volgende dag in huis . Top

Aanbeveling
Prima verzorgde website, gemakkelijk iets te bestellen, en keurig op tijd bezorgd aan huis.

Extra toelichting
Deze webshop is een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heb gegoogeld op de goedkoopste en kwam hier terecht, besteld en klaar.

Service
Snelle afhandeling en service na een vraag te hebben gesteld.

Assortiment
Vond wat ik zocht dus goed :-)

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede service en uitleg. Mag soms wel iets meer uitgesproken zijn, jullie zijn de expert

Service
Goed geholpen, keuring en netjes. Zoals hiervoor, mag soms iets meer uitgesproken zijn. Jullie zijn de expert en ik kom voor advies.

Assortiment
Van alles wat in huis, mijn keuze uit een tas was moeilijk maar door het brede assortiment de juist weten te vinden!

Aanbeveling
Goed producten, goede service, soms wel beetje aan de hoge kant in het prijs segment. Hier waren jullie vroeger scherper!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sickboy 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk betalen, zeer snelle levering.

Assortiment
Meestal is alles makkelijk te vinden op de site, en als het er niet te vinden is is het meestal wel te bestellen door middel van een telefoontje of een mailtje.

Aanbeveling
Ik heb reeds meerdere keren besteld via camera.nu, en ik ben zeer tevreden over het hele proces. Van bestellen, betalen en de levering, alles gaat zeer vlot en simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitzoeken, betalen en ontvangen.

Service
Een retourzending was geen probleem en er werd per mail duidelijk en snel gecommuniceerd over een nieuw aan te schaffen product of geld terug. Bij deze laatste optie stond het geld ook een dag later weer op de rekening. Top.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in meerdere prijsklassen.

Aanbeveling
Betrouwbaar, prijs-kwaliteit prima, service, duidelijk en overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kylie2005 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is zeer overzichtelijk, makkelijk om je zoek criteria te filteren zodat je snel bij het juiste resultaat uitkomt.

Service
telefonisch contact gehad, werd goed geholpen en toen ik iets vroeg waar de medewerker iets minder verstand van had, werd mij aangeboden om daags erna terug gebeld te worden door de collega die er meer verstand van had. Daags erna werd ik teruggebeld en weer goed geholpen

Assortiment
Enorm veel in het assoriment.

Aanbeveling
Inzichtelijk, veel keus, goede service, snelle levertijd en goede prijzen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt van der Meer 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
CameraNU is een erg gebruikersvriendelijke site en duidelijk navigeerbaar. Er worden goede suggesties gedaan voor relevante onderwerpen die je misschien ook kunt gebruiken. Er word duidelijk uitleg gegeven.

Service
Het is fijn om direct mails te krijgen van order bevestiging etc. Het is wel even schrikken als je maar de helft van de bestelling binnenkrijgt. Ik heb een mail gestuurd naar de wbwinkel met de vraag waar dan het andere deel van mijn besteling bleef, en gelukkig kreeg ik binnen een uur netjes uitleg. Graag had ik van te voren geweten dat mijn bestelling in 2 pakketten kwam, maar ik ben blij dat het me netjes en vlot uit is gelegd toen ik er om vroeg.

Assortiment
alles wat ik zoek kan ik geloof ik wel hier vinden. Ik heb hier zelfs dingen mogen bestellen die lager geprijsd waren dan op andere websites.

Aanbeveling
Ik beveel deze site aan aan iedereen die iets specifieks zoekt, of wil kijken wat de mogelijkheden zijn. Als je nog niet precies weet wat je wilt hebben en graag kiest uit een breed assortiment, dan moet je bij CameraNU zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gemakkelijk bereikbaar en ruime parkeer mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Peters 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb ervoor gekozen de bestelling vooraf te betalen en vervolgens aangetekend te laten versturen. Makkelijk en eenvoudig geregeld.

Service
’s Avonds besteld en de volgende dag al probleemloos en gratis door Post NL afgeleverd. Perfect!

Assortiment
CameraNU is de goedkoopste aanbieder van de door mij gekozen flitser.

Aanbeveling
Zo hoort online winkelen te zijn.

Extra toelichting
Dit is een krachtige flitser, werkt met de nieuwste TTL belichtingsystemen. De zoomkop volgt automatisch de stand van het objectief. De flitser is eenvoudig draadloos te bedienen en heeft een in alle richtingen draaibare flitskop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerdtje 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wachten is vervelend, maar er valt veel te bekijken in de winkel. Bovendien is er koffie en je kunt erbij zitten. Zo is wachten plezierig.

Service
In de winkel zijn er vele wachtenden voor ons, maar als we aan de beurt zijn, dan heeft de medewerker ook alle tijd voor ons. Klasse. We krijgen nuttige adviezen.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Rutgers 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is goed georganiseerd en geeft uitgebreide en duidelijke informatie. En is daardoor ook een uitstekende voorbereiding voor bezoek aan de winkel; je komt zo goed voorbereid en met een rijtje duidelijke vragen aan de balie.

Service
Hoe druk het ook is, aan de balie heeft men tijd voor je, vragen worden uitgebreid en goed gemotiveerd beantwoord en er is gelegenheid om spullen uit te proberen. Dat kan natuurlijk betekenen dat je een flinke tijd moet wachten, maar dankzij de uitstallingen in de winkel waar ook alle apparaten werkend te zien zijn en de goede koffie is dat geen straf.

Assortiment
Het enige dat ik mis is doka-apparatuur en hulpmiddelen en chemicaliën. Verder is alles, ook voor analoge fotografie, leverbaar en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Om voornoemde redenen en omdat de sfeer in de winkel, ondanks dat het een groot bedrijf is, toch heel persoonlijk en open is.

Extra toelichting
Ik heb nog geen ervaring met levering via de webshop; ik ga liever even langs de winkel. Wat ik er van lees en hoor is de wegschop ook OK.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed geholpen aan de telefoon

Service
Spullen waren de volgende dag al geleverd

Extra toelichting
Het was jammer dat jullie betalingssysteem die avond niet functioneerde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthias 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellingssysteem werkte echt zeer goed .
Het was eenvoudig, simpel.

Service
De service was echt geweldig want je kon kiezen hoe en wanneer je het kon laten bezorgen, zelfs op zondag.
Ik heb wat besteld op zaterdag en ik!kon zelf kiezen om het op zondag te laten bezorgen!
Dat vond ik het heel erg bijzonder aangezien je bij veel online winkels het in het weekend niet kan bezorgen

Assortiment
Een zeer uitgebreide assortiment!
Ik ben een groot fan van fotograferen en kwam dus snel op deze site.
Ik vond de accessoirezoeker zeer handig en ik ben zeker van plan hier nog veel meer dingen te gaan kopen!

Aanbeveling
Echt een geweldige winkel en ik zal hem iedereen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 07-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was duidelijk, ik wist direct te vinden wat ik zocht en de prijsopgave was helder.

Service
Na mijn bezoek aan de website werd ik getriggerd om ook een bezoek aan de fysieke winkel te brengen in Urk waar ik alle artikelen nog beter kon bekijken. Dat maakte de keuze van kopen nog moeilijk, maar was tegelijkertijd een luxe-probleem. Schitterende collectie van artikelen, zeer uitnodigend om te willen kopen (....)

Assortiment
Van website naar winkel: het was de rit er naar toe zeker waard. Alle artikelen die ik zocht waren op voorraad, goede adequate ontvangst door personeel bij binnenkomst,en ik werd grandioos geholpen door professionele vraagstelling over mijn wensen. Tevreden verliet ik de winkel.

Aanbeveling
Gewoon helemaal goed. Alle verwachtingen van de website en winkel klopten. Ik kom hier terug.

Extra toelichting
Ga zo door, beste mensen, jullie doen het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim K 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De wegwinkel is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Alle relevante informatie zoals verzendkosten en levertijd staan duidelijk vermeld wat erg fijn is.

Service
Ik had op zondag een WhatsApp bericht gestuurd, er zijn maar weinig webshops waar dit kan. Helaas kreeg ik die zondag geen reactie meer maar ik kreeg maandag een excuses dat het bericht zo "laat" gelezen werd.

Aanbeveling
Service en transparantie lijken hoog in het vaandel te staan bij CameraNU, iets wat ik erg belangrijk vind bij online shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan snel vinden wat je zoekt.

Service
Zaterdag besteld en maandag in huis, wat een snelheid!

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Je kan heel veel vinden tegen een redelijke prijs en goede kwaliteit.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BiancaR 07-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via het "bonnetjes"systeem kom je bij de juiste balie terecht.In de winkel zelf loopt ook nog iemand die je alvast wat info kan geven.

Assortiment
Ruim assosrtiment

Aanbeveling
Netjes, keurig en vriendelijke mensen

Extra toelichting
Zowel de site als de winkel zijn goed bereikbaar en je vindt met gemak je weg.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berry Duizendstra 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel een bestellen via het internet als direct kopen in de winkel

Service
Mijn eerste aankoop heb ik gedaan na telefonisch advies. Ik werd heel goed geholpen. De medewerker vroeg goed door en dacht echt mee met mij.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Goed personeel, koopmogelijkheid in de winkel of via de webwinkel, ruime openingstijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulstone 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen op de overzichtelijke site

Service
supersnelle levering (om 23 uur betsteld en de voldendag al om 10 uur bezorgd)

Assortiment
heeeeel ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterV 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je kan indien nodig ook even langs gaan, mooie en grote winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer korte levertijd.
D.m.v. extra mails goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Service
Eerst gebeld voor info. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Gebeld voor voorraad status. Kon gelijk mondeling bestellen en binnen een minuut de betaallink ontvangen.

Extra toelichting
Kom beslist terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Maastricht 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kort telefonisch contact mijnerzijds werd snel, vriendelijk en zeer accuraat beantwoord

Service
De door mij gekozen camera met toebehoren werd binnen 24 (!) uur keurig afgeleverd

Aanbeveling
Alles van informatie tot en met afhandeling, betaling, verzending en garantie was supersnel en deskundig geregeld

Extra toelichting
Prijs kwaliteit verhouding bovendien het best in vergelijking met diverse andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m ter vrugte 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige site, maar had wat moeite met het vinden van de juiste artikelen, mn of ze geschikt waren voor mijn toestel was lastig te vinden.

Service
Via de mail is zeer snel contact mogelijk, komt heerlijk persoonlijk over en geeft veel vertrouwen.

Assortiment
assortiment is groot, meeste artikelen zijn leverbaar.

Aanbeveling
Uitstekende service, zeer snelle levering!!! Soms is de prijs ietsie hoger dan bij enkele anderen, wel is dan de levertijd behoorlijk trager.

Extra toelichting
Deze internetwinkel is echt mijn eerste keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 06-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gratis verzending
en zéér snelle levering

Service
Ik ga meestal even naar Urk om gelijk even een praatje te maken met het zéér vriendlijke personeel, de koffie staat klaar en ze nemen alle tijd voor je.
dit bedriijf is zeer aan te bevevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Mulders 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
website is duidelijk en produkten makkelijk te vinden en de bestelling was snel bij mij thuis

Assortiment
wat ik vond heb ik snel en makkelijk kunnen vinden en de prijs is gewoon beter dan andere

Aanbeveling
heb al mensen verwezen naar cameranu.nl

Extra toelichting
kotom topshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvius 06-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar en erg overzichtelijk en ruim opgezet.

Service
Ik werd vriendelijk en snel geholpen door een medewerker van CameraNu.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is aanwezig, en de medewerkers helpen je graag op weg het juiste product te vinden.

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om eens naar CameraNu te gaan, of het nou op de website is of in de winkel.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Voldoende gemak om te winkelen bij CameraNu.nl

Service
Snel en goed!

Assortiment
Meer aanbod

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met de behandeling en verzending van de goederen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wim Simons 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer actueel en geeft de juiste product informatie weer. Exact wat ik wilde hebben

Service
Zeer snelle levering en prima verpakt. Vrijdagavond besteld en zaterdag met de expres koerier geleverd

Assortiment
Keuze genoeg overzichtelijke en uitgebreide Webshop

Aanbeveling
Overall gezien een aanbeveling voor anderen die op zoek zijn naar foto toebehoren en camera's e.d.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes Peters 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Sturen netjes een mail met de benodigde informatie

Assortiment
Hadden niet de camera die ik wilde, maar een betere.

Extra toelichting
Zeer fijn!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dirk 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke informatie en levertijden.

Service
Altijd keurig volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Groot assortiment, veel keuze.

Aanbeveling
Heb regelmatig een bestelling geplaatst bij CameraNu en iedere levering wordt met zorg behandeld en keurig volgens afspraak geleverd.
Dit is de reden dat ik regelmatig bij ze terugkom voor een bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superwebwinkel 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel artikel gevonden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ik zocht een microfoon adaptor voor mijn sony camera nergens te vinden zelfs niet bij sony. Bij cameranu vond ik hem meteen

Aanbeveling
Goede en snelle levering en uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen361 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op cameragebied is alles te krijgen. Twijfel, of meer informatie: even een e-mail, of een belletje met een van de medewerkers. Je wordt snel en perfect geholpen, het zijn niet alleen verkopers, maar zeer zeker meedenkers. Voor de prijzen van CameraNu hoef je al helemaal niet verder te zoeken. Chappeau

Service
Ik woon té ver weg van de winkel, maar door de prachtig opgezette webshop, overzichtelijk en snel alles bestellen. Voor extra informatie even contact telefonisch of per e-mail: je wordt dezelfde dag nog goed geholpen. Een bestelling is binnen 1 of 2 werkdagen binnen.

Assortiment
Het assortiment is gewoon overcompleet. Ik had eigenlijk alleen maar een probleem met de (té) brede keuze en diversiteit.

Aanbeveling
Brede keus in vele fabrikaten. Goede kwaliteit, en snel goede informatie. Alles tegen een goede prijs en snelle levering.

Extra toelichting
Ik kom uit het uiterst zuidelijke puntje van Nederland. Sint Geertruid, dus niet even naar het noorden......Urk😉. Maar ik wordt ten alle tijde goed en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews