cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24508 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene van Schalkwijk 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig artikelen goed te vinden

Service
prima informatie via e mail en tracking

Assortiment
vrijwel alles is er te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Wilmer 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering en goed overzichtelijke website

Service
Ik kreeg een snelle bevestiging en een bericht dat ik de bestelling in de plaatselijke post nl kon afhalen. Goed geregeld

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, snelle leverin

Extra toelichting
Ik heb op aanraden van bekenden een canon fotocamera (voordeelpakket) gekocht. Snelle levering en goede service en daarbij ook goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvo 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en heldere afspraak via email gemaakt, zeer snelle reactie via de mail ontvangen. Toppie!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Op alle punten zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site en wordt erg snel verzonden (volgens mij was het dezelfde dag)

Service
Ze bezorgen met PostNL waar ik geen fan van ben.. PostNL weigert bij mijn buren te bezorgen waardoor ik een dag thuis heb moeten zitten om mijn pakket te ontvangen. Helpdesk van Camaranu gebeld en werd erg vriendelijk te woord gestaan.. Enige minpunt aan Camernu is dat ze met PostNLwerken als bezorgservice:p

Assortiment
Had liever een andere kleur gewild, maar ben opzich tevreden met het assortiment

Aanbeveling
Eerlijk en snel bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op 18/12 bestelling geplaatst met gewenste betaling via creditcard. Betaling was mislukt, order bleef daarom hangen. Vervolgens op 23 gebeld waarom ik nog geen pakketje ontvangen had.

Service
Medewerker legde uit en stelde voor alsnog een iDeal link te sturen zodat de betaling afgerond kon worden en het pakketje alsnog op de post en voor de kerst bezorgd. Super!!

Assortiment
Ruime keuze, lage prijzen

Aanbeveling
Goede service, overzichtelijke website, goede prijzen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josephine 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gewenste artikel is snel te vinden op de site!

Service
Producten steeds op voorraad en de volgende dag in huis!

Aanbeveling
Tot nu toe zeer succesvol gewinkeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en prettige winkel om te bezoeken met ruime parkeer mogelijkheid

Service
Men nam zeer uitgebreid de tijd om me te helpen om tot een eigen keuze te komen. Niet opdringerig

Assortiment
Zeer ruim assortiment verrekijkers, waar ik voor kwam. Op de website prettige mogelijkheid producten te vergelijken en in de winkel mogelijkheid diverse kijkers uit te proberen, ook in de buitenlucht.

Aanbeveling
Deskundig personeel, klant staat centraal was mijn ervaring

Extra toelichting
voor wie van ver komt: combineer een bezoek aan de winkel met een bezoek op Urk! Mooi historisch centrum & haven en heerlijke vis te koop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvExel 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site is handig ingedeeld in categorieen zodat je snel bij het gezochte artikel bent.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en de voortgang van je bestelling.

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Een goede en betrouwbare webshop waar je tegen een scherpe prijs kunt kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martje 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super makkelijke site en uitstekende service

Service
Alles prima verzorgd!

Assortiment
Mooie uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alles tip top in orde

Extra toelichting
Aanrader voor anderen! De volgende dag wordt het al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andrea 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving - de keuze was snel gemaakt

Service
De bestelling werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Ik zou voor elke camera-gerelateerde accessoire zeker hier als eerste kijken.

Aanbeveling
Omdat alles perfect ging, van het plaatsen van de bestelling tot aan de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blue 27-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle camera's staan keurig opgesteld en zijn te bedienen.

Service
Perfect, geen opdringerige medewerker direct achter je.
Hulp nodig kaartje trekken en je word geholpen.
Lang wachten helemaal niet. Kop koffie gratis.

Assortiment
Het lijkt mij heel veelzijdig.

Aanbeveling
Dicht in de buurt. Goede service. Koffie gratis.
Geen opdringerige verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
CameraNU.nl heeft een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop.

Service
Bij eventueel aanvullende vragen is men duidelijk in reactie en afhandeling.

Assortiment
Het assortiment is voor mijn hobby (videofilmen) uitermate breed en compleet.

Aanbeveling
Zeer prettig winkelen met goede producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Losserjan 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en betalen was geen enkel probleem

Service
Zaterdags laat besteld, maar kon pas dinsdags geleverd worden. Maar het was geen probleem voor mij.

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekfunctie werkt optimaal

Assortiment
Breed assortiment. Kijk vaak op deze site wat ik evt in de toekomst wil aanschaffen

Extra toelichting
Snelle levering en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
handig en overzichtelijk

Service
op tijd geleverd

Assortiment
Eigenlijk alles waar ik interesse hebt

Aanbeveling
goed en tevreden

Extra toelichting
Zodra ik weer wat nodig heb ga ik terug naar deze webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Weegels 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld , morgen in huis.

Service
Reeds een dag later afgeleverd.

Assortiment
Voldoende vergelijkbare producten in voorraad.

Aanbeveling
Vanwege duidelijke Website, assortiment en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Super snelle levering !

Assortiment
Veel keuze in artikelen die in de winkel vaak niet te krijgen zijn.

Aanbeveling
Altijd snelle en goede service!

Extra toelichting
Helaas waren deze keer de bestelde goederen niet compleet. Kan gebeuren en ik heb er het volste vertrouwen in dat het goed opgelost wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede selectie mogelijkheden om snel het juiste product te vinden met de juiste specificaties.

Service
Heel gemakkelijk aan te geven waar en wanneer je je bestelling wilt laten bezorgen, thuis of via pakje gemak.

Assortiment
Niet alles is beschikbaar of voorradig, maar het meeste wel en tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Zeer vriendelijke en klantgerichte uitstraling.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Bij deze webshop werken professionals op het gebied van fotografie. Vragen via de chat worden direct beantwoord en vragen via de email dezelfde dag. Altijd met een deskundig antwoord of advies. Zo zocht ik een tas voor mijn apparatuur. De medewerker met wie ik chatte pakte de modellen erbij uit de winkel waar ik over twijfelde. Zo heb ik uiteindelijk een goede keuze kunnen maken.

Assortiment
Tot nu toe heb ik hier alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Niet alleen een goede prijs/kwaliteit verhouding, ook een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmen van Doornik 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snelle bezorging. Scherp geprijsd

Assortiment
Ruime keuze. Veel vooradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij het bezoek aan de winkel doe je er verstandig aan om een rustig tijdstip uit te kiezen, het kan soms best druk zijn. Wel staat er altijd koffie en thee voor je klaar!

Service
De klantenservice is dik in orde. Retourneren van producten is ook geen enkel probleem.

Assortiment
Het assortiment is breed en divers. Ook verbaas ik me er soms over dat goedkope items die je normaal op ebay zou bestellen ook verkrijgbaar zijn.

Aanbeveling
Kundig personeel welke je voorzien van een goed advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duideljke indeling

Service
Snel en to the point

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 26-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld

Service
Goede uitleg van mogelijkheden en hulp met keuze

Assortiment
Alles is te koop, van alle A-merken

Aanbeveling
Als je een camera zoekt dan moet je hier zijn

Extra toelichting
1 woord FANTASTISCH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton de koning 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Jammer dat het een dag langer duurde door de creditcard maar daar kunnen jullie niet veel aan doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bakker 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk te bestelen, volgende dag netjes in huis daar het op voorraad was.

Service
Alles zoals beloofd in dit geval dus top

Assortiment
Mooie keuzes te maken in de tas die ik zocht. De prijs was scherp

Aanbeveling
Alles was netjes zoals ik hoopte te krijgen

Extra toelichting
Makkelijk producten te vinden. Ruime keuze voor je camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thiel26 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke webshop

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pim 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
product was, zoals vermeld de volgende dag in huis

Assortiment
zeer groot assortiment, ik kon mijn 'speciale' verzoek meteen vinden

Aanbeveling
ze hebben veel in huis, bijna alles wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rr 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker vanuit je luie stoel, geen gedoe. Duidelijkheid.

Service
Niet op voorraad, wordt netjes in bestelling gezet en je krijgt bericht dat het op voorraad is. Top actie

Assortiment
Zou een tien geven maar het is natuurlijk onmogelijk om alles op voorraad te hebben.

Aanbeveling
Super super ook bij een after sale

Extra toelichting
Wat moet je hier nog aan toevoegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonV 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gewoon goede website

Service
Ik mijn verzoek een aangepaste verzending werd keurig gereageerd en uitgevoerd.

Assortiment
voldoende van meer merken

Aanbeveling
gewoon tevreden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Susanne 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zijn fijne paraplu's en makkelijk te monteren op mijn studioflitsers. Verder doen ze wat ze moeten doen.

Service
Jammer dat ik voor service geen 11 kan geven. Ik vind de service bij cameraNU.nl echt fantastisch. Ik had een probleempje met 1 van de bestelde producten, waar ze bij CameraNU niks aan konden doen. Ze hebben samen in overleg met mij naar een oplossing gezocht.

Assortiment
Ze hebben veel keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvN 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik ben niet altijd even handig op internet, maar dit bestellen ging heel snel en de informatie bij de producten was heel volledig

Service
Direct de volgende dag in huis en elke stap werd volledig gecommuniceerd.

Assortiment
Ruim assortiment en makkelijk te vinden op de site

Aanbeveling
Ik had een fijne winkelervaring op deze manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HansS 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met goede zoekmogelijkheden.

Assortiment
Genoeg keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Goede spullen voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat ik zocht in de webshop.

Service
Keurig netjes een bevestiging van de bestelling en de bevstiging dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden.

Assortiment
Compleet aanbod van camera's tot accessoires.

Aanbeveling
Zoek je een topshop die zowel een winkel hebt om naartoe te gaan als een webshop dan ben je hier goed.

Extra toelichting
Gemak, veilig en snel, via de website zoek je eenvoudig wat je hebben wil.Omdat ze zijn aangesloten bij thuiswinkel waarborg ben je er zeker van bij een betrouwbaar bedrijf te bestellen.En......vandaag besteld is echt morgen in huis !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Piek Boornbergum 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is snel te vinden. Overzichtelijke hoofdgroepen brengen je gelijk naar wat je zoekt.Bij het product wat je zoekt staat meestal een uitgebreide beschrijving.

Service
We hadden een software DVD besteld en deze gelijk betaald met Ideal. Helaas was deze DVD (nog) niet leverbaar. Enkele dagen nog in onzekerheid en daarom even gebeld. Een prettig gesprek met de klanten service die daarna direct een andere uitvoering naar ons verstuurde en die kwam de volgende dag al aan. Het teveel betaalde bedrag voor de DVD werd 1 dag later alweer terug gestort.

Assortiment
Ruim assortiment op dit gebied.

Aanbeveling
Jammer dat er iets op de website staat wat ze nog niet kunnen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Deniz 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was duidelijk, De zoekfunctie mag wel iets beter zijn.

Service
Het product was netjes op tijd bezorgd

Assortiment
Ik kan hier alles vinden voor wat ik voor mijn camera eventueel zou nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nordwin Alberts 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
CN heeft alles voor een lage prijs!

Service
Ik moest een 'op maat' kabel voor mijn bij CN gekocht flashtrigger hebben. Dat hebben ze keurig voor mij uitgezocht!

Assortiment
Ze hebben veel, erg veel in voorraad!

Aanbeveling
Prettige winkel met personeel die verstand van zaken heeft, zodat je snel, vakkundig en tevreden geholpen wordt. En dus ook met een web-ordersysteem wat altijd werkt!

Extra toelichting
Dit niveau vasthouden in 2016 en volgende jaren! Onderaan kun je kiezen tussen webshop of fysieke winkel. Ik heb beide gebruikt..prima! (Mogelijkheid om beiden te kiezen, mogelijk maken, denk ik)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

XLiX 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijzonder duidelijke website met goede zoekfunctie en de mogelijkheid om artikelen op een "verlanglijstje" te zetten. Handig als je eerst nog wat info wil verzamelen.

Service
Niets te klagen. Probleempjes die er zijn worden zo snel mogelijk opgelost. Als het nodig is krijg je een medewerker aan de lijn die weet waarover hij/zij praat en er wordt actief meegewerkt als je om wat voor reden dan ook haast hebt. Prima!

Assortiment
Het komt zelden voor dat ze een artikel niet hebben. Keuze uit verschillende alternatieven is ook prettig als een postorder artikel blijkt tegen te vallen, dan kun je het altijd nog ruilen als je verpakking intact houdt.

Aanbeveling
Al jaren klant en alleen maar goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Stuart 25-12-2015 In de winkel gekocht
OP Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Product bevalt prima.

Service
product vooraf besteld/gereserveerd. Ter plekke, in de winkel, goede voorlichting en "hulp op weg". Besloten om product (occasion) aan te schaffen en met andere artikelen te completeren. Na een week terug gegaan vanwege mankement (aansluiting werkte niet); prima geholpen!

Assortiment
tja, wat kan je er niet kopen? CameraNU heeft alles op fotografie/filmgebied...

Aanbeveling
groot aanbod, prima website, perfecte service, goede nazorg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nette en overzichtelijke website

Service
Doen wat ze zeggen, zelfs in de drukte van de feestdagen!

Assortiment
Goed en ruim aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en snel besteld.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag was het keurig verpakt al in huis. Top service!

Assortiment
Niet alleen camera's maar ook rand accessoires. Laatste bestelling was een stekkerdoos.

Aanbeveling
Nog nooit klachten gehad. Dus kan niet oordelen over de klantenservice. Maar zonder klachten is natuurlijk vele malen beter!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 25-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Online werkt alles vlot.

Service
Ze nemen de tijd voor je en denken mee.

Assortiment
Alles op voorraad of het wordt duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp, zeer ruim aanbod en goede service en ook de chat werkt subliem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Super makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Assortiment
Ruime keus, wat het kiezen voor mij wel lastiger maakte, maar dat is positief in dit geval!

Aanbeveling
Goedkoop en snel, de perfecte combinatie.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Rautha 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk te vinden en scherpe prijzen.

Service
Een paar keer contact gehad met vragen en via de laat een bericht achter knop rechts op het scherm kun je snel een mail sturen en je hebt echt binnen 30 min. een goed antwoord terug. Super!

Assortiment
Er is bijna niets wat ze niet hebben op fotografie gebied. Ook in de winkel zelf krijg je veel advies, zelfs als je een hele portret fotografie studio wil inrichten.

Aanbeveling
Het is mijn eerste plek waar ik ga kijken als ik iets nodig heb op fotografie gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Veenstra 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
had in de winkel een groter assortiment verwacht

Service
goed geholpen

Assortiment
had eigenlijk meer modellen in de winkel verwacht

Aanbeveling
Service is goed en persoonlijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frank 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijke website met veel keuze. Alles is duidelijk en werkt snel. Door de mails die je krijgt blijf je goed op de hoogte van je bestelling.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Dat klopte dus ook. Dat is service.

Assortiment
Niet dat ik veel heb bekeken, want ik was op zoek naar 1 artikel en vond dat direct. Wel nog even verder op de site gekeken en er is keuze genoeg.

Aanbeveling
Webwinkel is goed te vinden en er is veel op voorraad. Bij een andere winkel moest ik 2 tot 3 weken wachten en hier had ik het binnen 1 dag. Een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Bao 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk de catalog kunnen zien

Service
Snelle levering. Volgende dag levering

Assortiment
Veel producten beschikbaar maar niet alles

Aanbeveling
Prijs en levering zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thomas 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles op 1 site is heel fijn. Je kan er van alles en nog wat vinden

Service
Had hem 23:58 besteld volgende dag gewoon om 1 uur in huis! Snel en goede service

Assortiment
Zeer groot!

Aanbeveling
Hele goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Artikel opzoeken, bestellen, klaar

Assortiment
Vrij snel kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Voor gekozen artikel betaal je elders snel meer

Extra toelichting
Verpakking was gedeeltelijk stuk bij aankomst

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima website, bestellen en snel thuis.. wat wil je nog meer?

Service
De service bestaat in dit geval uit een snelle levering.

Assortiment
Tot nu toe kon ik telkens vinden wat ik wilde hebben.Maar eerlijk is eerlijk ik heb niet nagekeken of het totale assortiment beter/minder is dan bij een ander.

Aanbeveling
Een prima, betrouwbaar adres, met vaak uitstekende prijzen.

Extra toelichting
Met de winkel had ik al uitstekende ervaringen. ik heb diverse aankopen gedaan in de loop van de tijd. De producten zijn merkproducten waarover ik ook erg tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjardo 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goeie Website. Alles makkelijk te vinden.

Service
Zodra de bestelling geplaatst Was werd je goed op de hoogte gehouden via verschillende mails.

Assortiment
Bijna alles wat men zoekt hebben zij.

Aanbeveling
Precies wat men zoek als winkel. Alleen jammer dat de winkel voor mij zover weg is... Misschien maar goed ook.. beter voor mijn portemonnee :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews