cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

James Houtzager 13-10-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk en duidelijk in de display, per merk.Als je binnen komt hangt daar een goede sfeer,deels door de verlichting c.q. belichting.Moest wel even wennen aan het nummertje trekken.
Om een lang verhaal kort te houden:een prachtige winkel waar ik heb lopen watertanden.

Service
Het eerste wat mij opviel was dat er de tijd werd genomen voor je.
Dus niet van:wat wilt U,zal even kijken of het er is,zo ja,alstublieft,dat is dan zo veel.Want dat is tegenwoordig de gang van zaken in het algemeen.Er wordt aandacht aan je besteed en er
wordt een goed advies gegeven.

Assortiment
Zoals eerder vermeld:heb lopen watertanden.Alles in dit veld is er
aanwezig.Ik kwam gericht binnen,ben met de goede producten naar
huis gegaan.Kortom:tevreden klant.Wat de kosten betreft,dit is nooit een goedkope hobby geweest en ik wist wat me te wachten stond.
Heb eerst de web site goed binnenste buiten gekeerd.

Aanbeveling
Dit cijfer baseer ik op al het bovenstaande.

Extra toelichting
Ja,dat heb ik. Het is voor mij een rot eind met de auto [LOL].

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 13-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Camera met sd-kaart gekocht. SD-kaart werkte niet. Kaartje middels ontvangen code retour gestuurd en geld terug. Snel en goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taxicentrale Reidsma 13-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met enthousiast personeel die goede voorlichting geven

Service
Goede voorlichting

Assortiment
Keuze te over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 13-10-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is van alle gemakken voorzien. Toegang tot internet, koffie/thee, uitgestalde camera's en statieven etc.

Service
Nemen uitgebreid de tijd voor je verhaal en wensen

Assortiment
Wat kan je niet krijgen bij cameranu? Ik heb het nog niet meegemaakt.

Aanbeveling
Niks op aan te merken. Een winkel zoals een winkel hoort te zijn, voldoet volkomen aan de verwachting.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shannon Van spanje 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is erg duidelijk en er staat veel informatie op. In 1 woord, Top!

Service
Supersnelle en goede service. Had mijn camera om half 12 's avonds besteld, en de volgende dag op het tijdstip bezorgt dat was aangegeven.

Assortiment
Veel keuze in camera's, wel een beetje jammer dat de camera die ik wilde er niet in het rood was.

Aanbeveling
Goede, duidelijke service. Veel keuze in de webshop qua camera's en toebehoren. Snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HJ van Schaik 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website zonder glitched

Service
Gewoon simpel en correct, bewonderenswaardig

Assortiment
Je kan het niet bedenken of het is er

Aanbeveling
Zoeken, kiezen en de dag erop is het er

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk opgesteld. Ruimte genoeg om rond te kijken. Ruimte genoeg om dingen te pakken en te voelen.

Service
Tja... Ieder keer weer alle aandacht voor je vaag of je probleem en goed advies.

Assortiment
Ik mis niets, maar ik zoek dan ook vaak niet iets echt speciaals.

Aanbeveling
Al met al een genot om te komen. Het is de reis vanaf onder Amsterdam iedere keer meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Borchert 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat je zoekt is zeer makkelijk te vinden.

Service
Had de verkeerde leverdag opgegeven. Eén telefoontje was voldoende om dat te wijzigen.

Assortiment
Eigenlijk is alles wat nodig verkrijgbaar.

Aanbeveling
Wat beloofd wordt maakt men waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Direct de volgende dag thuis

Extra toelichting
Super overzichtelijke website,en zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antheadh 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De layout van de website heeft nog wel wat verbeterpunten. Zo zijn de categorieën aan de linkerzijde een beetje to much en to much kleine tekst. Het mag allemaal wel wat frisser en moderner. Het oog wil ook wat, zeker bij jullie doelgroep.

Service
De levertijd was echt een groot plus punt. Beloftes die na gekomen worden. Een dag na mijn bestelling had ik hem keurig binnen de (zelf) gekozen tijd binnen. Het ging hier om een achtergrondrol. Helaas was de kleur niet helemaal hetzelfde als op de website (Lastig om kleuren goed te krijgen, dat begrijp ik). Toen ik hier over mailde kreeg ik netjes en vlug antwoord, ik kreeg verschillende oplossingen aangeboden en er is zelfs een kleurenwaaier naar me toegestuurd. Zo kan ik bij de volgende achtergrond bestelling (die zeker gaat komen) precies zien welke ik wil.

Assortiment
Nog niet veel op aan te merken. Tot nu toe is hetgeen wat ik wil altijd aanwezig. Heb nog niets gemist.

Aanbeveling
Service maakt voor mij een winkel. En dat is hier goed geregeld. Ik ben een tevreden klant en weet dat mijn partner ook zeer te spreken is over deze winkel. Als er zich een probleem voordoet dan word hier op een normale manier een oplossing voor gezocht. Als de website nou ook nog een grafische upgrade krijgt dan is het helemaal top.

Extra toelichting
Keurige shop, nog geen echte nare problemen gehad.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een greenscreen gekocht bij hun met software, en daar was niet de juiste sleutel bij : Volgende dag was het al opgelost door Camera NU

Service
Super service je kunt ze bereiken via de telefoon en Whatsapp en email tot 10 uur in avond je woor correct geholpen door hun

Assortiment
Je kunt bijna niet zo gek niet noemen, en ze hebben het wel

Extra toelichting
Een prachtige overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Romme 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De internetsite van CameraNu.nl is de meest informatieve van alle sites. Eveneens scherp geprijsd. Je kunt thuis op je gemak het meest ideale product kiezen

Service
De service vind ik zeer degelijk. Ik koop vaker producten bij CameraNu.nl

Assortiment
Zeer volledig. Echt een site voor de liefhebber van fotografie

Aanbeveling
Ik kan iedereen deze winkel van harte aanbevelen. Zelf heb ik altijd zeer goede ervaringen met CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 12-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zowel de website en de winkel zijn makkelijk te vinden. Ruime keus.

Service
Goed geholpen en er werd goed geluisterd naar wat ik wilde.

Assortiment
Ruime collectie, dus er zit altijd wat voor je bij.

Aanbeveling
Je wordt goed geholpen, ruime collectie en goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk en logisch opgebouwd, wat het gemak van zoeken, vergelijken en bestellen erg makkelijk maakt.

Service
Bestelling van begin tot einde is super verlopen. Ook zijn veel producten aanzienlijk goedkoper dan bij de concurrent.

Assortiment
Vrijwel alles wat een fotograaf nodig zou kunnen hebben, lijkt aanwezig te zijn of is te bestellen.

Aanbeveling
Al met al een goede webshop, voor zover ik daar na één aankoop een uitspraak over kan doen. Ga hier in de toekomst zeker nog producten kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van der Zwaag 12-10-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website. Op deze manier ben je alvorens over te gaan tot koop prima geïnformeerd.

Service
Je krijgt alle tijd om je te laten informeren. In deze hectische tijd een verademing.

Assortiment
Kan gewoon niet beter.

Aanbeveling
Op dit gebied echt een topper in Nederland.

Extra toelichting
Enige minpuntje is de afstand. Urk is best een eindje weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Lemmen 11-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke uitstalling. Deskundig en vriendelijk personeel dat ook de tijd voor je neemt. Nummertjes systeem is prettig. Je hoeft niet in een rij te gaan staan

Service
Zoals hierboven. nummetjes systeem, deskundig en vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt

Assortiment
Tot nog toe nooit iets gemist

Aanbeveling
Zowel via internet als persoonlijk altijd tijd en deskundig advies

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

William K 10-10-2015 In de winkel gekocht
Urk maar ook via de webshop
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie winkel alleen jammer dat het alleen in URK is.
Maar de webshop helpt je ook goed en je bestelling is snel binnen.

Service
Super goede service. Ze leggen alles duidelijk uit.
Dit is echt mijn favoriete winkel.

Assortiment
Heel uitgebreid, is soms moeilijk om te kiezen wat je koopt.

Aanbeveling
Dit is echt mijn favoriete winkel.
Ben bij meerdere camerawinkels geweest maar dit is toch echt de beste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtige website

Service
snelle toezending en info

Assortiment
uitgebreid, nodig wat ik zocht

Aanbeveling
geen poespas of rommel in de aanbieding

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Naar dat er een onderdeel niet was mee geleverd , werd er snel gehandeld en had deze de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk te vinden. Goede filtering keuzes

Service
Duidelijke mails en berichtgeving.

Assortiment
Ik heb nog niks niet kunnen vinden. Hebben bijna alles

Aanbeveling
Duidelijk. Snel. Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henco77 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alles werkt prima overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
bijna een 10 maar ja dan blijft er niets meer te wensen over

Aanbeveling
je kunt cameranu.nl met een gerust hart adviseren aan familie vrienden en bekende zelfs onbekende beter vind je toch niet!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markie 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en gemakkelijk bestellen.

Service
Product 's avonds besteld de volgende dag al geleverd.

Assortiment
Veel keuze en uitgebreide uitleg bij de producten.

Aanbeveling
Prettig en gemakkelijk winkelen.

Extra toelichting
Heb meerdere keren iets besteld bij Camera nu en ben hier zeer tevreden over, snelle levering en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ceth 09-10-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruim en vaak een goede/juiste hulp van ervaren en vriendelijke mensen

Service
Deze is echt goed. Een keer een rollerback gekocht;
beviel niet. Mijn DSRL paste niet, door communicatie probleem/misverstand een te kleine trolly gekocht; werd aan huis omgewisseld voor de juiste

Assortiment
het meeste actuele is er

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG 09-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kennis van zaken een vriendelijke hulp ter plaatse. De website is duidelijk en overzichtelijk. Bij vragen wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven. Levering snel.

Service
Een defecte camera ter reparatie aangeboden. Schade was eigen schuld. Toch is de reparatie onder garantie verholpen. Tussentijds stand van zaken betreffende de reparatie Binnen 3 weken retour.

Assortiment
Zeer uitgebreid en juiste prijs kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
Camera aangeschaft ivm defecte camera. die ter reparatie was aangeboden. Camera is noodzakelijk bij beroepsuitoefening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Trapman 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van online bestellen op een duidelijke website

Service
Levertijd was sneller dan aangegeven

Assortiment
Heel groot assortiment en hetgeen wat ik zocht was snel gevonden

Aanbeveling
Snelheid, overzichtelijkheid vind ik belangrijk bij een webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roselinde 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
volop keuze van thuis uit, volop de mogelijkheid te vergelijken...

Service
vragen worden snel en accuraat beantwoord, levering is heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Gerrits 09-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was goed te vinden. De werkwijze van de winkel, was mij niet direct duidelijk

Service
Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over de fototoestellen.

Assortiment
Na mijn wensen kenbaar gemaakt te hebben, kreeg ik een duidelijk aanbod en was de keus snel gemaakt

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Nadat ik iets wilde ruilen, werd ik direct tegemoet gekomen, ondanks een foutje van mij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Crumper 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
super snel in huis

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie de vorige antwoorden

Extra toelichting
prettige winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cath Dijkstra 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden, het bestelproces is eenvoudig.

Service
Ik kreeg per mail bericht dat een van de door mij bestelde producten niet meer op voorraad was en later geleverd werd. Dit was overigens slechts 1 dag later.

Assortiment
Veel verschillende producten, maar ook van elk product veel verschillende uitvoeringen, van zeer betaalbaar tot meer luxe van aard.

Aanbeveling
Nee, ruime keuze en goede service. Prima winkel dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yellow submarine 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en gemakkelijk het juiste product kunnen selecteren.

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Assortiment
Breed assortiment. Ook verrekijkers.

Aanbeveling
Erg belangrijk om te weten hoe de bestelling loopt. Goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

achtergrondsysteem 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden, duidelijke verwijzing op webside,eenvoudig te bestellen en inloggen

Service
bestelling op afgesproken datum ontvangen

Assortiment
veel soorten en keus,prijs prima

Aanbeveling
goede service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard de Boorder 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat je zoekt is snel en overzichtelijk te vinden met voldoende informatie. (wat mij betreft)

Service
Levering op tijd en goed verpakt, verder geen ervaring.

Assortiment
Bijna alle merken zijn leverbaar of in voorraad en dat is zeker niet overal het geval, daarvoor zijn de levertijden kort

Aanbeveling
Goede overzichtelijke winkel die naar mijn ervaring zijn afspraken nakomt. Verder is de site fijn om te onderzoeken wat allemaal mogelijk is in het woud van mogelijkheden.

Extra toelichting
Ook mijn vrouw heeft goede ervaring met haar bestelling, ook goed verpakt en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beppie 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals gewoonlijk snelle levering

Service
Ze nemen erg veel tijd voor de klant.zelfs als je hebt gezegd dat je op dat moment niks koopt

Assortiment
Alles is er wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CC 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk, goede prijs en snel zoals aangegeven

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling via de mail inclusief factuur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter M 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Meer in de winkel dan menig andere fotowebshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EKFotografie 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Meeste artikelen zijn makkelijk te vinden. Opzet is overzichtelijk.

Service
Gewoon goed, heb niet echt contact gehad met een medewerker maar de afhandeling van orders verloopt heel snel en dat is gunstig.

Assortiment
Ruimschoots voldoende, je kunt hier echt bijna alles vinden wat je nodig kan hebben.

Aanbeveling
Het enige minpuntje is dat de aanbiedingen vaak niet echt spectaculair zijn en jammer genoeg is Cameranu niet de goedkoopste anders hadden ze van mij een 10 gekregen en hadden ze aan mij heel goed kunnen verdienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 08-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had al op de website gekeken en een verlanglijstje gemaakt. Kon op de site alles prima vinden.

Service
Ik ben met mijn verlanglijstje naar de winkel gegaan omdat ik toch advies wilde of de producten die ik wilde aanschaffen de juiste voor mij zouden zijn. Ik ben daar heel goed in geadviseerd

Assortiment
Alles wat ik wilde kunnen vinden behalve een passe partout snijder.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed advies gekregen via de Chat.

Extra toelichting
Goed advies gekregen via de chat in de webshop. Levering was erg snel en alles was in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De lens die ik zocht, was makkelijk te vinden

Service
De volgende dag werd de lens al bezorgd. En goed verpakt, om de kans op beschadigingen te minimaliseren

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Schilt 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
CameraNU.nl is een goede snelle webshop. Duidelijke webwinkel met ruim voldoende verfijningen om je zoekopdracht naar het gewenste artikel te vinden. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen en zo nodig aan te passen. Bestellingen worden erg snel afgeleverd. Nl de andere dag al.

Assortiment
Men heeft heel veel in de winkel voor een " normale" prijs / kwaliteit.

Aanbeveling
Deze beoordeling kom tot stand door , de keuze mogelijkheden, de aankoop en de snelle afhandeling

Extra toelichting
De bestelling die ik plaatste was Ok en is netjes afgeleverd, aangetekend verzonden zodat gemakkelijk na is te gaan als er iets mis gaat bij de aflevering. Een volgende keer dat ik iets nodig heb voor mijn camera zal ik zeker ook bij Camera Nu kijken of deze het aanbieden...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gebracht wanneer het geleverd wordt .

Assortiment
Zeer ruim assortiment want deze strap was elders niet leverbaar !

Aanbeveling
Voor herhaling vatbaar !

Extra toelichting
Neen , alleen maar goeds !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erol Alici 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ervaring tot nu toe is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankK 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment

Service
Snel en goed

Assortiment
Het item wat ik kocht was op niet veel plaatsen te vinden en nergens goedkoper

Aanbeveling
Prettig shoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Heegsma 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website is overzichtelijk en je kunt snel iets vinden en mocht het vinden niet lukken dan reageert de servicedesk snel met een link naar het gezochte item. Dat is heel netjes!

Service
Snelle reactie met voldoende informatie, ook als er in de opmerkingen veld bij de bestelling wat wordt geplaatst valt dit op en reageert men netjes hierop!

Assortiment
Het is een groot assortiment, waar je veel kunt krijgen en snelle levering mogelijk is. Eventueel zou de winkel kunnen overwegen gratis workshops te geven bij de winkel in Urk, bijvoorbeeld model fotografie of wat is het verschil tussen de diverse lenzen bij de camera van de klant.

Aanbeveling
zoals aangegeven winkel heeft een uitgebreid assortiment met een snelle servicedesk en verhuur van lenzen en camera's. Het is jammer dat er de VVV-bonnen niet geaccepteerd worden. Daarom geef ik nu een 8 i.p.v. een 9 (een 10 geef ik nooit want dat zou betekenen dat er geen verbetering mogelijk is en dat is er altijd)

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bob Jansen 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website en mooie winkel

Service
In de winkel wordt je door deskundig en vriendelijke personeel geholpen.
De website is helder en volledig.

Assortiment
Goed, professioneel assortiment.

Aanbeveling
CameraNu hoort bij de allerbeste (internet)winkels wat betreft volledigheid van het assortiment, wat betreft prijs en wat betreft voorraadpositie.

Extra toelichting
Het verzenden zou wat meer keuzemogelijkheden moeten krijgen bijvoorbeeld aflevering bij een afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes Brouwer 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
De website ziet er goed uit, je kunt alles snel en overzichtelijk vinden.

Service
Ik heb mijn bestelling netjes op tijd binnen gekregen.

Assortiment
Ik vind de prijs-kwaliteit goed, ook heb je een ruime keuze uit diverse producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

whunia 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk, product was makkelijk te vinden.

Service
Snelle en correcte verzending.

Assortiment
goed en compleet assortiment, het door door mij bestelde artikel was snel en makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Goede en snelle verzending, en een compleet assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ben afgegaan op eerder geplaatste reviews vooral op kieskeurig

Assortiment
Een heel breed assortiment en veel direct leverbaar

Aanbeveling
Maakt mijn verwachting waar

Extra toelichting
Na mijn eerste bestelling die snel werd geleverd kreg ik 4 dagen later een kaartje van de Post.nl dat een geleverd pakketje ongefrankeerd was verzonden en daar de afzender niet bekend was, of ik de kosten + administratiekosten wilde overmaken. Na een mailtje met de gegevens naar Camera-nu te hebben gestuurd hebben zij dit verder met de post afgehandeld. Keurig. Mijn volgende bestelling zal ik zeker weer bij Camera-nu plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felicia 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bart 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop is overzichtelijk

Service
Snel geleverd, keurig verpakt, prima communicatie

Assortiment
Zeer uitgebreid op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Beoordeling op basis van mijn eerste bestelling. Kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews