cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen motivatie gewoon gemakkelijk vanuit je stoel

Service
Het bestelde kwam mooi op tijd, zo hoort het als je koopt via internet.

Aanbeveling
een 10 geef ik alleen aan mij zelf. Maar dit is een eerlijke en zeer correctie winkel

Extra toelichting
Had eerst de winkel gebeld (controle) het personeel was ook zeer vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder problemen via google en kieskeurig kunnen vinden dat mijn objectief bij Cameranu.nl het goedkoopst was. Directe link naar product en in een paar klikken besteld.

Assortiment
Het meerendeel van het assortiment is op voorraad. Ze hebben voor mijn camera niet altijd alles, maar dat is bin de concurerende shops niets anders. Heb nou eenmaal een minder gangbare DSLR.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle levering en concurerende prijzen. Hebben goed assotrtiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dick van Groningen Schinkel 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website en telefonisch plezierige uitleg

Service
Levering exact volgens afspraak

Assortiment
Uitgebreide collectie, bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Meerdere zaken via camera nu aangeschaft geen enkele negatieve ervaring

Extra toelichting
Vanwege de relaxte prettige manier van zaken doen raad ik iedereen aan zijn spullen hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk, zoekfunctie werkt supergoed, artikelen worden mooi weergegeven met duidelijke omschrijvingen.

Service
Voor 23:59 is ook "echt" de volgende dag geleverd, status van de bestelling is goed te volgen, update bij elke wijziging in het verzendproces. Artikelen netjes en goed verpakt opgesloten in doos d.m.v. air cush.

Assortiment
Mooi ruim assortiment voor mijn Nikon camera's, prijzen zijn super scherp, alles ruim op voorraad teveel om op te noemen.

Aanbeveling
Al meerdere bestellingen gedaan, erg fijne en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Ga zo door mijn volgende aankoop zeker weer bij CameraNu, het verlanglijstje groeit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Walda 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
intuïtieve website, gemakkelijk bestellen, vooral als je een account hebt aangemaakt.

Service
Je wordt via de mail van alle stadia van je bestelling op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ik ga gewoon nergens anders meer heen voor mijn fotomateriaal en uitrusting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

worms 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige overzichtelijke zelfgidsende site.......super......zonder onnodige klikken kom je eenvoudig bij je gewenst resultaat.

Service
Sublieme to the point logistieke info over track & trace!

Assortiment
Handige gratis adviezen van bijbehorende accesoires met kotingsinformatie: handig....!

Aanbeveling
To the point website met dito service en garantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John vanderHeijden 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Extra toelichting
probleem is en was, ik twijfel tussen deze cam en de JVC schoudercam HM-70. De afgelopen weken heb ik ook de Panasonic AC8 en de Sony 2500 in handen gehad. Beiden vielen tegen op gebruiksgemak. Helaas ben ik niet mobiel en niet financieel in staat ook de JVC te bestellen. Twijfel zal dus blijven. Qua kleuren is de camera goed. Geluid is goed en gebruiksgemak is er. Zaken als accuduur en langere opnames moet ik nog ontdekken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Martin Huisman 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede website en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goed op de hoogte gehouden met het verloop van de bestelling en snelle levering.

Assortiment
Bijna alles is op vooraad en dat is erg fijn.

Aanbeveling
Prettige winkel, alles loopt op rolletjes.

Extra toelichting
Ook fijn dat er een fysieke winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Bogaerts 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een heldere website en via het zoekmenu snel het gewenste product gevonden met accessoires en een leuk bundelaanbod.

Service
Zeer snelle en complete reactie op een vraag per e-mail. Tevens uitstekend op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Assortiment
Ruime keus en een redelijke prijs met aandacht voor accessoires.
Een accessoires wat niet in het assortiment zat is alsnog geregeld waardoor mijn product nu volledig naar wens is geleverd.

Aanbeveling
Levering zeer adequaat en snel. Keurig verpakt. Gewaardeerd wordt de gratis tas.

Extra toelichting
Snel, betaalbaar, goede informatievoorziening, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website laat precies zien wat er allemaal te koop is en is erg overzichtelijk. Maar voor echt advies is een ritje Urk zeker de moeite waard! Je kijkt je ogen uit en wordt uitstekend en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Even zoeken naar het product en dan gaat het bestellen eenvoudig.

Assortiment
Op foto en video gebied een ruim aanbod.

Extra toelichting
Aankoop gedaan via internet, bestelling werd correct en snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

FalkenS 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product was makkelijk te vinden.

Service
Dag ervoor besteld en de dag erna binnen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn goed, niet te duur.

Aanbeveling
Een fijne site, goed assortiment en het is lekker snel!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering en correct.

Service
altijd snel bereid tot hulp

Assortiment
ik krijg er altijd alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
aardige en behulpzame mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Iman Heijstek 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Ik ben altijd goed en met spoed geholpen, ook als het ingewikkeld was

Service
Zie hierboven.

Assortiment
Wat niet in huis is, wordt voor je besteld.

Extra toelichting
Ik ben nog nooit in de winkel geweest, maar dat gaar morgen (17/10) veranderen, want dan ga ik naar een lezing om 10:00 U. en daarna de winkel bekijken. Ik wil o.a. kijken naar de Sigma 150-600 mm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie Thiltges 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik woon in Amsterdam en heb meerdere gespecialisserde fotowinkels opgezoekt om een afstandsbediening voor mijn Canon G15. Zonder success. Ze deden me geloven dat het niet zou kloppen omdat mijn camera geen infrarood heft.

Service
Ik kon makkelijk het gezoekte deel vinden. De afstandsbediening was de volgende dag thuis.

Assortiment
Uitstekend.

Aanbeveling
Je vind er van alles wat je zoekt en de site is good organiseerd, bijv. met alle nieuwe producten die op markt zijn of komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Grevelink 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en vlotte website, logisch opgebouwd

Service
Ik had een fout gemaakt bij het betalen, via helpdesk binnen twee minuten opgelost.

Assortiment
Ik heb de indruk dat ze alles in voorraad hebben. Levertijd is altijd zoals beloofd. Al diverse artikelen besteld inmiddels.

Aanbeveling
Zowel website als winkel zijn keurig op orde.In de winkel heeft men alle tijd voor je (als je aan de beurt bent. Vakkundig personeel.

Extra toelichting
Voor mij de eerste keuze als het gaat om fotografiebenodigdheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk en op orde

Service
Werd goed geholpen met deskundige uitleg,door jonathan.

Assortiment
Hier hoef je niet te wachten op iets dat je graag hebben wil

Aanbeveling
In deze winkel,wordt niet gezegd "Dit zullen we voor u bestellen"

Extra toelichting
Nee het is goed zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb de artikel die ik wou al snel kunnen vinden.

Service
De service was uitstekend! Ze hadden me goed geholpen bij een twijfel!

Assortiment
Het assortiment was niet duur vergeleken met de andere webshops. En het verzendkosten viel behoorlijk mee!

Aanbeveling
Jullie hebben veel assortimenten om uit te kiezen! Daarom een 9!

Extra toelichting
Nope! Helemaal perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas van der Laan 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via via tip gekregen van Cameranu.nl. Website maakte nieuwsgierig naar winkel. Zonder file- en parkeerproblemen winkel binnen gelopen. Wat een assortiment en wat een paradijselijke rust.

Service
De mogelijkheden van verschillende camera's werden met beeldscherm toegelicht. Ook mijn camera verleden werd doorgelicht. Er werd een diagnose gesteld. Vervolgens werd verteld met welke camera ik het beste behandeld kon worden. Slaapprobleem opgelost.

Assortiment
Ik heb niet eens de tijd hoeven te nemen om alles te zien. Door deskundigheid van het personeel en groot assortiment kon zo uit de winkelvoorraad een ideale oplossing geboden worden voor een zeer acceptabele prijs.

Aanbeveling
Al mijn vragen zijn beantwoord, alle wensen direct ingewilligd en thuis kon ik meteen aan de slag. Met dit toestel hoef ik geen nieuwe lenzen te kopen zoals ik verwacht had omdat mijn oude lenzen ook nog bruikbaar zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwkundig Advies Bureau René Kat 15-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer makkelijk kiezen op de websife

Service
Wat ze zeggen doen ze

Assortiment
Zeer groot assortiment

Extra toelichting
Ik beveel nooit een winkel of webside aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansie 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken

Service
Snelle en probleemloze levering

Assortiment
Alles wat ik nodig heb kan ik daar vinden

Aanbeveling
Geen logins of vergeten passwords worden gevraagd. Geen gezeur: Gewoon bestellen en het komt vanzelf thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diversen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en snelle antwoorden op vragen

Service
doen nergens moeilijk over, zeer behulpzaam

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wybo 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk snel en overzichtelijk

Service
Geweldige service na fout besteld artikel! Heel professioneel en snel opgelost!

Assortiment
Uitgebreid en up to date

Aanbeveling
Prachtige (web)winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk bijhouden van de items in verlanglijstje, updates van beschikbaarheid accuraat.

Service
Snelle afhandeling, super rappe reactie op vragen via de site.

Assortiment
Meest volledige assortiment van Nederland.

Aanbeveling
Geweldig assortiment, professionele en heldere hulp bij uitzoeken, bestellen en overige vragen.

Extra toelichting
Er ontbrak een onderdeel bij een bestelling en zonder gedoe had ik het de volgende dag in huis! Ontzettend tevreden met de artikelen, klantvriendelijkheid en snelheid waarbij geleverd wordt. CameraNu is mijn eerste keuze als het gaat om aanschaf van foto-artikelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nuechtffniet 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werkt met duidelijke filters, goed overzichtelijk

Service
Prima telefonisch advies

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Gewoon een goede betrouwbare winkel, snelle levering. Ben erg tevreden over deze aanbieder.

Extra toelichting
Zitten op Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Tiben 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is makkelijk bereikbaar, eigen parkeerplaatsen, speelhoek voor mijn dochters die mee waren.

Service
Zelfs medewerkers letten op mijn spelende dochters, dat is pas service!

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig, goed en duidelijk uitgelegd door de medewerkers.

Aanbeveling
Lage prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlaine Kluck 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk en geeft goed aan wat er wel of niet is

Service
Nette afhandeling en gaat ook lekker snel

Assortiment
Alles wat ik nodig heb gehad was hier (tot nu toe) te vinden

Extra toelichting
Fijne webshop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, veel aanbod en tot laat in de avond kunnen bestellen en toch de volgende dag al in huis.

Assortiment
Enorm veel aanbod. Zo'n beetje alle merken die er toe doen in de wereld van fotografie en videografie zijn vertegenwoordigd. En nu alleen de apparatuur maar ook alle benodigde accessoires zijn hier te koop.

Aanbeveling
Snelle levering, goed aanbod. Duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Platte 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Goed bereikbaar bij vragen per telefoon.

Service
Zijn geen mensen die alleen maar volgens de regeltjes werken. Er kan ook nog gewoon worden nagedacht. Erg prettig.

Assortiment
Voor fotostudio spullen ruim assortiment. De rest kan ik niet beoordelen.

Aanbeveling
Scherpe prijzen. Goede service. Afspraken worden nagekomen. Gewoon keigoed. Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Diemen 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar, volop parkeerruimte, inloop winkel en vrijwel altijd vlot aan de beurt. Men heeft veel op voorraad en weet je goed te adviseren.

Service
Duidelijk en direct, men neemt de tijd om je in alle rust te helpen.

Assortiment
Men bleek wat ik nodig had altijd direct uit voorraad te kunnen leveren.

Aanbeveling
Geen enkele klacht en ik kom er graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Youri 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.

Service
Ik kreeg alles netjes de volgende dag binnen. Zelfs nog eerder dan gepland.

Assortiment
Ik was op zoek naar een GoPro met bijbehorende attributen en ik voelde mij net een kind in een snoepwinkel met het aantal verschillende spullen dat er daarvoor aangeboden werd.

Aanbeveling
Ik heb geen enkel minpuntje aan mijn ervaring met jullie.

Extra toelichting
Jullie zijn erg goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel gevonden wat ik zocht. Werd op de hoogte gehouden van het bestelproces via mail.

Service
Supersnelle levering, volgende dag in huis. Meteen uitgepakt en getest, het werkte niet want ik bleek nog een adapter nodig te hebben.
Gebeld met klantenservice, zij hebben uitgezocht welke adapter ik precies nodig had. Ze hebben gelijk mijn extra bestelling geplaatst, deze was weer de volgende dag in huis!

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht, laagste prijs van alle (vertrouwde) webwinkels.

Aanbeveling
Ik zou zelf volgende keer weer naar deze webwinkel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donald smit 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
ik ben zeer vriendelijk en vakkundig geholpen nadat ik een vraag had gesteld ben ik binnen en half uur terug gebeld en de vraag is goed behandeld ben vakkundig geholpen en heb toen betaald en binnen 24 uur product in huis
echt een aanbeveling

Assortiment
overzichtelijk

Aanbeveling
vak mensen aan het werk daar prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loeffen 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een zeer overzichtelijke site, erg duidelijk. ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had.

Service
's avonds een bestelling geplaatst en deze werd netjes de volgende dag al bezorgd, zoals ze ook al aangeven op de site.

Assortiment
ik heb alles bij deze site kunnen bestellen. fijn dat ze een ruim assortiment hebben.

Aanbeveling
wanneer ik een vraag mailde aan de klantenservice kwam er ook binnen een korte tijd een antwoord waar ik ook daadwerkelijk iets mee kon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Arets 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
snelle reactie op vraag en super afhandeling.

Aanbeveling
Top geholpen voor product dat zelfs niet via hen was aangeschaft.

Extra toelichting
Tijdens weekend mijn lenskappen van mijn Vortex Diamaondback 10x42 verrekijker kwijtgeraakt. Contact opgenomen met cameranu.nl of deze via hen kon bestellen. Snelle reactie met antwoord dat men contact zou opnemen met Vortex. Paar dagen daarna mail dat ik kostenloos nieuwe lenskappen zou krijgen van Vortex, die ook weer door cameranu.nl kostenloos naar mij zijn doorgestuurd. Erg tevreden over goede en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vosje 14-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel op voorraad, dus snel ik huis / direct afhalen.

Service
Advies is altijd top! De mensen denken mee.

Assortiment
Ruime voorraad tassen. Ook voor de sportieve uitstapjes.

Aanbeveling
Ik woon vlakbij Urk, dus rij regelmatig even langs om te kijken / kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product snel vindbaar

Assortiment
voldoende alternatieven

Aanbeveling
Snel geleverd. Alles goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave2000 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is goed en duidelijk te vinden

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Groot Assortiment, competitive prijzen!

Extra toelichting
Altijd snelle levering mits op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit is een van de weinige sites met een uitstekende zoekfunctie.

Service
Bestelling was bij PostNL zoekgeraakt. Na overleg werd er een nieuwe zending verstuurd. De andere zending is uiteindelijk wel op het pakjegemak punt aangekomen. Deze is zonder mijn tussenkomst weer opgehaald. Geweldig

Assortiment
Alles wat ik to nu toe zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
In een woord een top webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

James Houtzager 13-10-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk en duidelijk in de display, per merk.Als je binnen komt hangt daar een goede sfeer,deels door de verlichting c.q. belichting.Moest wel even wennen aan het nummertje trekken.
Om een lang verhaal kort te houden:een prachtige winkel waar ik heb lopen watertanden.

Service
Het eerste wat mij opviel was dat er de tijd werd genomen voor je.
Dus niet van:wat wilt U,zal even kijken of het er is,zo ja,alstublieft,dat is dan zo veel.Want dat is tegenwoordig de gang van zaken in het algemeen.Er wordt aandacht aan je besteed en er
wordt een goed advies gegeven.

Assortiment
Zoals eerder vermeld:heb lopen watertanden.Alles in dit veld is er
aanwezig.Ik kwam gericht binnen,ben met de goede producten naar
huis gegaan.Kortom:tevreden klant.Wat de kosten betreft,dit is nooit een goedkope hobby geweest en ik wist wat me te wachten stond.
Heb eerst de web site goed binnenste buiten gekeerd.

Aanbeveling
Dit cijfer baseer ik op al het bovenstaande.

Extra toelichting
Ja,dat heb ik. Het is voor mij een rot eind met de auto [LOL].

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 13-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Camera met sd-kaart gekocht. SD-kaart werkte niet. Kaartje middels ontvangen code retour gestuurd en geld terug. Snel en goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taxicentrale Reidsma 13-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met enthousiast personeel die goede voorlichting geven

Service
Goede voorlichting

Assortiment
Keuze te over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 13-10-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is van alle gemakken voorzien. Toegang tot internet, koffie/thee, uitgestalde camera's en statieven etc.

Service
Nemen uitgebreid de tijd voor je verhaal en wensen

Assortiment
Wat kan je niet krijgen bij cameranu? Ik heb het nog niet meegemaakt.

Aanbeveling
Niks op aan te merken. Een winkel zoals een winkel hoort te zijn, voldoet volkomen aan de verwachting.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shannon Van spanje 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is erg duidelijk en er staat veel informatie op. In 1 woord, Top!

Service
Supersnelle en goede service. Had mijn camera om half 12 's avonds besteld, en de volgende dag op het tijdstip bezorgt dat was aangegeven.

Assortiment
Veel keuze in camera's, wel een beetje jammer dat de camera die ik wilde er niet in het rood was.

Aanbeveling
Goede, duidelijke service. Veel keuze in de webshop qua camera's en toebehoren. Snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HJ van Schaik 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website zonder glitched

Service
Gewoon simpel en correct, bewonderenswaardig

Assortiment
Je kan het niet bedenken of het is er

Aanbeveling
Zoeken, kiezen en de dag erop is het er

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk opgesteld. Ruimte genoeg om rond te kijken. Ruimte genoeg om dingen te pakken en te voelen.

Service
Tja... Ieder keer weer alle aandacht voor je vaag of je probleem en goed advies.

Assortiment
Ik mis niets, maar ik zoek dan ook vaak niet iets echt speciaals.

Aanbeveling
Al met al een genot om te komen. Het is de reis vanaf onder Amsterdam iedere keer meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Borchert 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat je zoekt is zeer makkelijk te vinden.

Service
Had de verkeerde leverdag opgegeven. Eén telefoontje was voldoende om dat te wijzigen.

Assortiment
Eigenlijk is alles wat nodig verkrijgbaar.

Aanbeveling
Wat beloofd wordt maakt men waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Direct de volgende dag thuis

Extra toelichting
Super overzichtelijke website,en zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antheadh 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De layout van de website heeft nog wel wat verbeterpunten. Zo zijn de categorieën aan de linkerzijde een beetje to much en to much kleine tekst. Het mag allemaal wel wat frisser en moderner. Het oog wil ook wat, zeker bij jullie doelgroep.

Service
De levertijd was echt een groot plus punt. Beloftes die na gekomen worden. Een dag na mijn bestelling had ik hem keurig binnen de (zelf) gekozen tijd binnen. Het ging hier om een achtergrondrol. Helaas was de kleur niet helemaal hetzelfde als op de website (Lastig om kleuren goed te krijgen, dat begrijp ik). Toen ik hier over mailde kreeg ik netjes en vlug antwoord, ik kreeg verschillende oplossingen aangeboden en er is zelfs een kleurenwaaier naar me toegestuurd. Zo kan ik bij de volgende achtergrond bestelling (die zeker gaat komen) precies zien welke ik wil.

Assortiment
Nog niet veel op aan te merken. Tot nu toe is hetgeen wat ik wil altijd aanwezig. Heb nog niets gemist.

Aanbeveling
Service maakt voor mij een winkel. En dat is hier goed geregeld. Ik ben een tevreden klant en weet dat mijn partner ook zeer te spreken is over deze winkel. Als er zich een probleem voordoet dan word hier op een normale manier een oplossing voor gezocht. Als de website nou ook nog een grafische upgrade krijgt dan is het helemaal top.

Extra toelichting
Keurige shop, nog geen echte nare problemen gehad.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een greenscreen gekocht bij hun met software, en daar was niet de juiste sleutel bij : Volgende dag was het al opgelost door Camera NU

Service
Super service je kunt ze bereiken via de telefoon en Whatsapp en email tot 10 uur in avond je woor correct geholpen door hun

Assortiment
Je kunt bijna niet zo gek niet noemen, en ze hebben het wel

Extra toelichting
Een prachtige overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews