cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keuze mogelijkheid voor verzending

Service
Hele goede, snelle en persoonlijke service

Assortiment
Ruime keuze van goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Heel overzichtelijk en je kunt duidelijk je keuzes maken. Ook als je niet precies weet wat je moet hebben zul je het juiste gemakkelijk vinden.

Service
Je wordt goed geholpen als je een vraag hebt u

Assortiment
Er is een grote verscheidenheid in merken.

Aanbeveling
Gewoon goede en degelijke service. Groot assortiment en een goede website waar je makkelijk kunt zoeken en verschillende artikelen kunt vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RJS 15-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima indeling. Aparte pro afdeling. Prima geregeld.

Service
Kwam om een flatbed scanner te halen. Werd uitstekend geholpen. Men nam de tijd, ook om zaken te bespreken die op dat moment nog niet gekocht zouden worden. En dat is niet de enige keer. Een vorige keer overwoog ik de aanschaf van een hoogtesttief. Wilde het zien, alles uitgepakt en opgesteld en toen bleek dat het voor mijn doeleinden niet deugde. Was geen enkel probleem.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Goede winkel, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Nee, dit zegt alles toch al.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 15-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Laatst een camera gekocht, prima service. Maar heb per ongeluk mijn mails verwijderd waaronder ook de factuur van de camera. Heb dat in een mail uitgelegd en gevraagd om hem nog een keer te mailen maar helaas nog geen reactie terug gekregen. Beetje jammer....

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Guydutchie 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces verliep zoals ik het verwacht: eenvoudig en soepel.

Service
Amper 12 uur na mijn bestelling op internet werd mijn aankoop al geleverd. Daarmee behoort CameraNU.nl wat mij betreft tot de aller snelsten.

Assortiment
Zeer uitgebreid met alles op cameragebied en nog best wat meer.

Aanbeveling
Super snel, voordelig geprijsd en de veiligheid van een betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelko 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk aanbod, goede zoek/vind functie

Assortiment
voldoende keuze uit diverse merken. compleet genoeg in maten vwb accessoires.

Aanbeveling
doen wat ze beloven, goede communicatie bij aankoop en prima retour voorwaarden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter Cornelissen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke zoek invulscherm

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
bestel zeker weer als ik iets nodig heb voor fotografie etc.

Extra toelichting
zal de webshop zeker aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DF 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar per telefoon. Ook in de winkel geweest, ruim parkeergelegenheid en zonder parkeerkosten.

Service
Deskundigheid aan de telefoon, maar ook aan de balie. Het is rustig in de winkel, geen gehaast.

Assortiment
Ze hebben alles op voorraad, je mag alles proberen, geen moeite te veel.

Aanbeveling
Een webshop met een onuitputtelijk assortiment en webshop prijzen, met een fysieke winkel erbij waarin je kunt uitproberen, en met deskundige verkopers. Gewoon perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
bestelling is zeer goed begeleid

Assortiment
niet alles op voorraad, maar toch wel snel geleverd.

Aanbeveling
prijs kwaliteit in goed verhouding

Extra toelichting
contact prettig te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GK 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, informatie goed te vinden, makkelijk te bestellen

Service
Op mijn vraag via de mail kwam gelijk een reactie, snelle levertijd volgens afspraak

Assortiment
volledig assortiment, marktconforme prijzen

Aanbeveling
goed gevoel bij product, bestelling en afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kimmarivoet 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site, zoekfunctie werkt perfect

Service
Cameranu heeft een hele goede service, zeer snelle levering, opvolging en niets is te veel.
Als professionele fotograaf beschouw ik cameranu als een uitstekende en betrouwbare partner.

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 14-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de webshop kun je een voorkeuze maken die je in de winkel kunt voorleggen aan de verkoper, deze geeft dan advies zodat je de juiste eindkeuze kunt maken.

Assortiment
Nooit zag ik zo' grote hoeveelheid fotocamera's , objectieven, kijkers en andere optische apparatuur en assecoires bijeen in één winkel.

Aanbeveling
Hier wordt je op een deskundige en prettige manier geholpen en denkt men met je mee!

Extra toelichting
Op drukke momenten hanteert men een nummertjessysteem zodat je rustig kunt blijven rondkijken en niet bang hoeft te zijn dat andere klanten voordringen, zeer relaxed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoeven 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen via een overzichtelijke site.

Service
Snelle verzending en goed verpakt zodat het product niet kan beschadigen tijdens het verzenden.

Assortiment
Genoeg keuze voor een mooi prijsje.

Aanbeveling
Goede service, snelle verzending, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kramer 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vandaag besteld morgen in huis. Dat klopt ook.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon Leenders 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Het product wat ik bij u kocht was niet hetzelfde als op uw website. Ik kreeg bij u wel de mogelijkheid om het terug te sturen. ik vind het niet correct dat afbeeldingen anders zijn dan de werkelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 14-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We winkelen regelmatig bij Cameranu en we zouden het handig vinden als er ook een stoeltje/krukje aan de klantenkant zou staan. Je staat altijd maar te 'hangen' aan de balie.

Service
Gewoon; je wordt goed behandeld en geholpen zowel beneden, boven bij de profafdeling en ook bij de reparatieafdeling. Juist bij de profafdeling gaat ze niets te ver om je het één en ander uit te leggen.

Assortiment
Tja, welke fotowinkel in de gewone winkelstraat heeft nog zo'n assortiment.

Aanbeveling
Denk dat dit duidelijk is na het voorgaande.

Extra toelichting
Ja, dus een stoeltje voor de klant, we gaan altijd samen shoppen bij jullie en mijn vrouw loopt niet zo gemakkelijk, dus vandaar.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Cherylla 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
Super snelle levering!

Assortiment
Voor elk budget is er aanbod en ook nog eens veel voordeliger dan andere winkels.

Aanbeveling
Zeer tevreden over alles. Echt een aanrader.

Extra toelichting
Ik zal hier zeker nog meer gaan kopen in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld

Service
De volgende dag had ik de EiZO CS240 in huis.

Assortiment
Ruime voldoende keuze

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas de Kruif 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede categorisering zodat items snel zijn te vinden

Service
Opgeven van bezorg datum is erg handig. Goede actuele voorraadbeheer

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Ik altijd ben goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn Jasperse 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en snelle service 👍🏿

Service
Het was snel bezorgd

Assortiment
Heel erg veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestellen!

Service
Mijn vragen werden snel beantwoord!

Assortiment
Ik was op zoek naar iets specifieks en dit was hier beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Spanjers 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke website

Service
snelle levering

Extra toelichting
Om 20.00 uur besteld en de volgende dag om 12.30 uur geleverd. Complimenten voor de perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Videocoach 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Bij navraag of microfoon compatible was met video camera kreeg ik bij klantenservice hetzelfde antwoord als te lezen is op de website. Deze bleek onjuist.

Aanbeveling
Als je goed weet wat je moet hebben en gaat voor een voordelig aanbod is camera-nu een prima winkel.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

BAUKJE 14-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De camera,s staan mooi op soort bij elkaar,overzichtelijk.

Service
Ging er naar toe om een andere camera te kopen .
Maar na deskundig advies ,bij een andere camera uit gekomen Terwijl de andere camera duurder was werd deze mij geadviseerd .
En ik ben er erg tevreden mee.

Assortiment
gewoon prima .

Aanbeveling
Gewoon prima winkel .
Goede ligging ,gemakkelijk parkeren .
Al eerder een camera hier gekocht ,daarom kwam ik nu weer .

Extra toelichting
Goede duidelijke uitleg ,geen haastig verhaaltje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Beer 13-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Score wat lager vanwege afstand vanaf huis naar deze gave winkel!

Service
Geweldige voorlichting en hulp bij vragen.

Assortiment
Alle top aanwezig.

Aanbeveling
Zeer deskundig en enthousiasmerend personeel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotografie claudia de wit 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Telefonisch wordt je heel goed geholpen,er is altijd iemand aanwezig die je vraag kan beantwoorden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ben Kortman 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site werkt goed. Alles is goed te vinden, altijd goed aanbod.

Service
Nooit problemen gehad. Altijd goed en optijd bezorgd. Jullie doen gewoon wat jullie beloven. Uitstekend dus!

Assortiment
In tegenstelling tot anderen hebben jullie altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Ach, bovenstaande zegt genoeg denk ik ;) Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemse 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim aanbod, goede zoekfunctie en makkelijk te bestellen.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

Assortiment
Zoek het en ze hebben het wel!

Aanbeveling
Goede service, ruim aanbod en een overzichtelijke webshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke S 13-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Er is een groot assortiment met een aantrekkelijke prijsstelling. Bovendien zijn we snel en vakkundig geholpen.

Aanbeveling
Goede prijs , goede kwaliteit, grote vakkundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Doeltreffende website om producten te zoeken

Service
Fijn dat je de aflever datum kunt kiezen, zadat je echt thuis bent

Assortiment
Alles in aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gavetas 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klik aan de camera en gaan met de ba***n

Service
Even bellen en vragen of je de juiste heb gekozen bij je camera die je thuis hebt en hupsakee bestellen met die hap.

Assortiment
De keuze is reuze, je kan gewoon door de filters de camera's niet zien maar dat had ik ook niet nodig, ik zocht een lens. die had ik zo te pakken.

Aanbeveling
Aardige mensen, leuke spullen, goede prijzen, juiste service, gedegen kennis van zaken en snel geleverd!

Extra toelichting
Nou heb eigenlijk alles wel genoemd. O.ja....Urk? daar moet je gewoon eens kijken, een geweldige plekje aan het IJsselmeer. Gewoon doen. Ga dan ook even langs bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de site

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Nog geen slechte ervaringen met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis Buijink 13-09-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website, duidelijk, heldere informatie.
Bestelling niet geplaatst via de website, maar in de winkel mijn nieuwe camera en toebehoren gekocht.

Service
Omdat ik mijn camera in Urk gekocht heb heb ik niet te maken gehad met levertijd. Ik kon hem direct meenemen.
Er was echter 1 SD kaartje blijven liggen in de winkel, ik kwam daar thuis pas achter. Ik heb direct gebeld, en ze hebben direct geregeld. Is meteen verzonden en een mail met excuses voor het ongemak, prima service.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ruim opgezet.

Aanbeveling
Prettige overzichtelijke winkel, goede service.

Extra toelichting
Als tip wil ik nog het volgende meegegeven; Door het systeem van de "nummertjes", heb je gauw het gevoel ook een nummer te zijn. Ik snap dat dit systeem het voor de medewerkers overzichtelijk houdt. Wat ik gemist heb is de persoonlijke aandacht, ik kwam daar voor een professionele camera inclusief objectief. Op dat moment had ik het prettig gevonden dat de medewerker ons bijvoorbeeld mee had genomen naar boven waar ook de professionele camera's staan. Daar de uitleg gegeven. Het is een behoorlijke aankoop, aan zo'n balie beneden heb je toch gauw het gevoel dat er nog wachtende achter je staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 13-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
zeer hulpvaardige medewerkers

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website duidelijk en praktisch

Service
order direct en correct bevestigd. order is stap voor stap te volgen.

Aanbeveling
goed, snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Er zijn weinig bedrijven die alles zo nauwgezet vervolgen en afwikkelen, Chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Spekle 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is zeer overzichtelijk en duidelijk

Service
wat jullie zeggen doen jullie ook

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
zeer goed

Extra toelichting
kom zeker vaker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Corstjens 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat wil je nog meer, winkelen bij een gerenommeerd bedrijf vanuit je luie stoel.!

Service
fantastische service, zelf meegemaakt bij aankoop van een occasion camera, de scherpstelling was stuk, de camera opgestuurd, ze namen contact met mij op en heb een nieuwe camera gekocht met bijbetaling uiteraard.

Assortiment
zeer ruim assortiment, voor iedere beurs.!

Aanbeveling
fantastische bedrijf.!

Extra toelichting
als je hier niet slaagd dan slaag je nergens.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Munnima 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijk lay-out

Service
Helemaal niks over te klagen, goede duidelijke en overzichtelijke communicatie

Assortiment
Ik was zelf opzoek naar LaCie apparatuur en CameraNU stak met kop en schouders uit boven de rest, qua assortiment, voorraad en aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, doen / leveren wat ze beloven. Als alles verloopt zoals het beloofd wordt kan ik het niet anders beoordelen dan met een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martina 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
buitengewoon goed

Service
vragen worden goed beantwoord, een eerdere retourzending werd prima afgehandeld

Assortiment
wat betreft ruim voldoende

Aanbeveling
is een 10 waard, uitgaande van mijn ervaringen tot nu toe.

Extra toelichting
Ga vooral op deze voet door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gladiola 12-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het grootste assortiment wat ik aan fotospullen. Makkelijke bereikbaarheid.

Service
Vriendelijk, deskundig en geduldig personeel. Kopje koffie is aanwezig als je lang moet wachten.

Assortiment
Een enorm assortiment.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en goede bereikbaarheid.
Aanwezigheid van een pro-afdeling.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Kuiper 12-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
vakkundige uitleg en men heeft de tijd voor je

Assortiment
bij alles op foto en film gebied is voorradig

Aanbeveling
ik adviseer altijd mijn vrienden en bekenden hier nar toe te gaan voor foto en film

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 12-09-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Vriendelijk, to the point en deskundig

Assortiment
Groot maar niet te groot zodat een keuze maken niet te moeilijk is.

Aanbeveling
Kom hier al jaren tot volle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle bezorging, prima info over aankoop per mail

Assortiment
Ik had twee artikelen nodig, camera nu had beide in voorraad. Anderen(n) nirt

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb een tas besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Ook moet ik hiervoor PostNL bedanken

Service
Te tas ging retour, omdat de tas te klein was. Helaas geen antwoordnummer, dus de retourkosten moet je zelf betalen. Wel werd ik heel vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijk geholpen, gemakkelijk omgaan met retour. Enige minpunt is de verzendkosten voor retour. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Reinier Vervaart 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had.

Assortiment
Als ondernemer denk ik ook, het kan altijd beter. Dus 10en doe ik niet aan.

Extra toelichting
Superrrr snelle levering. 's avonds 22.00 besteld en de volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel en correct

Assortiment
vergoede en brede sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotojanick 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
webshop...overzichtelijk, producten makkelijk te vinden

Service
makkelijk betalen via ideal, snelle levertijd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk, duidelijk, keurige en snelle leveringen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd en juiste spullen geleverd

Service
Goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
het telefonisch advies bleek zeer matig te zijn. men kende de spullen (cameratas) niet en gaf toch een verkeerd advies

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rob van Empel 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Altijd goed

Assortiment
ruim gesorteerd

Aanbeveling
Goede communicatie, redelijk snel in huis.

Extra toelichting
"Ik was een tijd aan het zoeken, maar vond de prijs erg hoog. Na een paar klonen te hebben geprobeerd bleek dat ook niet zaligmakend. Toch maar weer op zoek en bij Camera Nu tientjes goedkoper gevonden. Werkt goed, prijs goed en levering prima."

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews