cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart Bosmans 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk website, overzichtelijk

Service
Zeer snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RooRtjuh 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Goede en snelle levering en service. Product is ook goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maritha 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouke 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Bestellen is een koud kunstje.......maar dan

Service
Werd bij een vraag over het product meteen door verwezen naar Canon

Aanbeveling
De camera is niet gebruiksklaar, je moet er nog een kaartje bij kopen, je moet er een cardreader bij kopen, voor het bewerken van de films moet je er een codec of comvert programma bij kopen, dit is een bedrag wat toch wel gaat om een tweehonderd euro als het niet meer is.

Extra toelichting
Als je vervolgens de klantenservice belt wordt je heel vriendelijk te woord gestaan maar snel door verwezen naar Canon, het viel mij behoorlijk tegen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Lies van Zanten 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk menu helpt goed met zoeken.

Service
Terug sturen is eenvoudig, doen niet moeilijk.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht. Kon ik bij andere zaken niet vinden. En niet duur.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorim de Roos 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk, en een account aanmaken helemaal.

Service
Ook al bestelde ik het product laat in de avond, alsnog werd het sneller bezorgd dan alle andere webshops

Assortiment
CameraNU had precies het product waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Snelheid, goede bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lieselot 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goeie filtersystemen

Service
Duidelijke informatie gekregen via mail en telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joep 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk. Zoeken geeft duidelijke resultaten terug.

Assortiment
Ik bestel steeds meer op CameraNU omdat ze een groot assortiment en voorraad hebben van de foto spullen die ik zoek.

Aanbeveling
Meerdere bestellingen gedaan. Duidelijke website en communicatie via e-mail. Goede voorraad. Snelle levertijd (binnen 24u). Voorraad informatie klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Gerritsen 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijke webside

Service
,savonds besteld en de volgende dag thuisbezorgd! sneller kan niet.

Assortiment
Ruim assortiment gepresenteerd op webside

Extra toelichting
De winkel nog niet bezocht ,maar ga zeker,zodra ik in Urk kom deze bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 05-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezet en alles duidelijk vindbaar

Service
Ondanks de vele klanten op dat moment toch snel en duidelijk geholpen

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dialeen 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk site met snelle zoekfunctie met een optimale afwikkeling van de aankoop

Service
netjes en behulpzaam en geheel naar wens

Assortiment
goeie prijs en breed en diep assortiment

Aanbeveling
Hier geldt nog steeds "klant is koning"

Extra toelichting
aankoopprocedure verloopt zoals je dat zou willen en geeft een positief gevoel over je aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op 5 minuutjes fietsen vanaf huis!

Service
Ideaal keuze systeem, direct afhalen, assistentie, uitleg, wat je maar wilt, en de koffie staat klaar.

Assortiment
Gewoon een Imac op voorraad, geweldig toch.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een heerlijk overzichtelijke webshop met een ruim assortiment, goede service, en een prachtige winkel voor wie gewoon eerst het product wil zien en proberen! Perfect voorbeeld van Clicks and Bricks.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Tromp 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verloopt soepel via internet.

Service
Alles wordt keurig afgehandeld

Assortiment
Goede camera's e.d.zijn altijd in huis

Aanbeveling
Aan iedereen zal ik deze winkel aanraden

Extra toelichting
Er wordt altijd op tijd geleverd. Ze komen hun beloften na!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine van DijkHavenaar 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
Vlotte levering binnen beloofde tijd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Fijne winkel om je bestelling te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel veel op voorraad,en als ze op de site zeggen dat het op voorraad is dan is het er ook!goede merk producten voor een scherpe prijs!

Service
Verstand van zaken.

Assortiment
Heel veel en overzichtig

Aanbeveling
Vlot geholpen,goede uitleg van het product

Extra toelichting
N.V.T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles gaat goed; zoeken op de site, het geschikte assortiment is er, de prijzen zijn scherp en de levering is zeer snel en netjes verzorgd!

Service
Retour zenden gaat bijzonder makkelijk en wordt correct afgehandeld!

Extra toelichting
Nee, het is jammer dat voor mij de winkel wat ver weg is maar dat neemt niet weg dat ik graag bij Cameranu bestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed ingedeeld en makkelijk te vinden!

Service
Veel informatie via de mail over de bezorging

Assortiment
Veel aanwezig maar had nog een paar extra dingetjes gezien

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site met veel spullen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dico Bak 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke beschrijving van de producten, en een hele overzichtelijke website.

Service
Duidelijke bevestigings e-mail, Track & Trace, bij problemen word je goed geholpen en goed bereikbaar.

Assortiment
Uitgebreide keuze in alles wat met camera en fotografie te maken heeft, goede uitleg van de producten en goede prijzen.

Aanbeveling
Een prima winkel om je aankoop te doen. Ook als je net begint met fotograferen. Het personeel is bereid je te helpen en alles hartstikke duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry de Groot 05-10-2015 In de winkel gekocht
In Urk en via de webshop
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op het internet kun je alles gemakkelijk vinden.
De informatie is ook duidelijk en indien je nog wat vragen hebt over je mogelijke aanschaf heb je ook snel contact met een medewerker.

Service
Snelle service en goede garantie. Mijn accu van ruim 1 jaar oud werkte niet meer goed. Ik heb na de uitleg van mijn klacht snel een nieuwe accu gekregen.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen voor mij.

Aanbeveling
Buiten het internet shoppen is de winkel zelf ook prachtig, er zijn leuke workshops te volgen en je wordt goed geholpen. Kom het liefst door de weeks, want op zaterdag is het erg druk (mijn ervaring)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Transfiguro 05-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik rij met plezier vanuit Almere naar Urk. Krijg goede adviezen en ik kom er graag.

Service
Prijsopgave voor reparatie ontvang ik vooraf. Men neemt ook de tijd om alles goed uit te leggen.

Assortiment
Ik heb nog nooi mis gegrepen.

Aanbeveling
Gewoon in alle opzichten een plezierige winkel. Ik koop mijn camera spullen nieuw en tweedehands bij Cameranu.nl

Extra toelichting
Ben een trouwe klant en dat blijft zolang ze zo door gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Basbel 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en leveren: duidelijk en supersnel!

Service
Na foutieve bestelling direct gecorrigeerd en geld terugestort!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snel en super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze, goede omschrijving van de producten vanaf de bank te lezen en te zien.

Service
Leveringsafspraken worden nagekomen

Assortiment
Veel keus dus, meer dan voldoende alternatieven

Aanbeveling
Overzichtelijk winkelen, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotogirl 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed verdeeld in de verschillende categorieën.

Service
Bestelling direct leverbaar

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Groot assortiment met korte levertijd. Artikel was netjes verpakt en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Bakkenes 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helder en duidelijk overzicht

Service
Na een fout van mijn kant werd die zeer snel en god opgelost door de medewerkster van Cameranu.nl

Assortiment
Genoeg te kiezen

Aanbeveling
Goede ervaring en prettige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 04-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke opstelling camera's en toebehoren

Service
zeer uitgebreid advies en alle tijd die we nodig hadden.

Assortiment
alles wat we wilden hebben was op voorraad, Canon zoomobjectief, filmcamera, toebehoren.

Aanbeveling
groot assortiment, gemakkelijk bereikbaar, top service, koffie staat klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 04-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Efficiënte winkel, goed bereikbaar, ruim voldoende adviseurs

Service
Goed geholpen door adviseur met kennis

Assortiment
Veel courante camera's en accessoires in de showroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 04-10-2015 In de winkel gekocht
Urk, zijn er meer dan?
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tijdens het wachten staat er altijd koffie klaar, je kunt rustig rond kijken

Service
Hoe druk het ook is er is altijd tijd voor uitleg, ieder is altijd even vriendelijk

Assortiment
Alles is er na mijn menig

Aanbeveling
Laatst nog in de Mediamarkt jullie aangeprezen aan mensen die lenzen wilde kopen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles super snel gevonden!

Service
Snelle service, volgende dag al in huis

Assortiment
Altijd alles op voorraad!

Aanbeveling
10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus van Leeuwen 04-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar.

Service
In een woord: GEWELDIG !!!

Assortiment
Nog nooit gehoord van; " nee sorry, uitverkocht" .

Aanbeveling
Ik noem deze winkel niet voor niets " de snoepwinkel"!!!

Extra toelichting
Geld gebrek is de enige reden voor, niet een wekelijks bezoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Mulder 04-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Rustig rondkijken is mogelijk, zonder direct bij binnenkomst antwoord te hoeven geven op de vraag, waarnaar je op zoek bent. Heb je juist wél de behoefte aan het beantwoorden van vragen, dan is er een volgnummersysteem.

Service
Men neemt alle tijd voor je, druk in de winkel of niet. Dat houdt in, dat je langer moet wachten voordat je aan de beurt bent, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de aandacht en tijd die ke krijgt als je zélf aan de beurt bent. Bovendien hoeft men zich in de winkel -eventueel onder het genot van een (gratis) kop koffie niet te vervelen.

Assortiment
Veel,artikelen van verschillende merken in voorraad. Vele merken zijn vertegenwoordigd en ook aan de professionele fotograaf wordt ruimschoots gedacht.

Aanbeveling
Geen 10, want een 10 geeft 'perfect' weer. Men streeft er wel kennelijk naar en dat moet zo blijven. Daarom vooralsnog een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
m.b.v. zoekfunctie alles snel en gemakkelijk te vinden

Service
vandaag besteld, morgen geleverd in woord en daad

Assortiment
Ik hen nog nooit wat gemist hier

Aanbeveling
vertrouwen is bij internet aankopen, zeker bij hoge bedragen belangrijk.
vragen worden snel en adequaat beantwoord, levering is prompt.
W.b. klachtenafhandeling kan ik niets zinnigs zeggen, want ik heb no nooit een klacht gehad, ook niet bij eerdere aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is gemakkelijk te vinden en parkeren is geen probleem. Na het binnenkomen kan je meteen een volgnummertje trekken. Tijdens het wachten kan je naar het toilet, koffie uit de automaat halen en alvast een hele reeks uitgestalde camera's vasthouden, uitproberen etcetera, of andere produkten bekijken.

Service
De hulp die bij het maken van een keuze geboden wordt is leerzaam, vriendelijk en geduldig. Je krijgt alle tijd om je aankoop te overwegen. Een tablet is aanwezig om alle specificaties op te zoeken.

Assortiment
Het lijkt wel dat alle gangbare camera's klaarliggen. Er zijn ook veel en diverse accessoires. Op de eerste verdieping is o.a. een ruime keuze aan statieven en camera-stabilisatoren. De prijzen zijn misschien niet de allerlaagste van Nederland maar wel concurrerend.

Aanbeveling
Met de drie bovenstaande commentaren kan ik niet op een lager cijfer uitkomen.

Extra toelichting
Je kan het bezoek aan de winkel mooi combineren met een dagje uit in de regio of in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Peters 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon gemak , vanaf de pc bediend worden op je weken met vragen en aanbod ,

Service
uitstekend, na een defecte lader voor mijn nikon camera, direct een nieuw exemplaar gestuurd door cameranu.

Assortiment
wat hebben zij niet?

Aanbeveling
tot nu toe en dat is al heel wat jaren, en veel gekochte spullen nog altijd een geweldige winkel om zaken mee te doen.

Extra toelichting
Cameranu behoefd geen extra toelichting, zij zijn super vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hoogers 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
compleet en alle nodige relavante info aanwezig

Service
snelle reactie op vragen

Assortiment
alle producten zijn aanwezig cq te bestellen

Aanbeveling
ik maak al meerdere jaren gebruik van Cameranu en zou geen klant meer zijn als er negatieve ervaringen zouden zijn

Extra toelichting
snelle en betrouwbare levering tegen concurerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Melzen 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en Gebruiksvriendelijke website waarop bestellen makkie is

Service
Levering zoals beloofd binnen 24 uur
Informatievoorziening snel en goed

Assortiment
Voor mij in ieder geval meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik vond wat ik zocht voor de beste prijs en met de snelste levering. Het hele proces ging gepaard met een snelle, goede en vriendelijke communicatie.

Extra toelichting
Ik zal CameraNu.nl zeker in mijn omgeving aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk ingedeeld in categorieën, alle producten zijn snel gevonden.

Assortiment
Het uitgebreide assortiment was de voornaamste reden om hier te bestellen. Ik had een product nodig dat nergens anders te krijgen was.

Aanbeveling
Ruim assortiment en alles wordt zeer snel geleverd. De communicatie na het plaatsen van de order is duidelijk zodat er geen verrassingen zijn.

Extra toelichting
Niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

addy 02-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon goed geregeld. (op vrijdagochtend is het heel rustig)

Service
Ik werd prima geholpen met het probleem van een niet meer functionerende SSD card in een videocamera,
Het kostte wat tijd en dat was geen enkel probleem.
De adviseur wist waar hij het over had en had duidelijk als doel om mij te helpen (in plaats van de omzet zo groot mogelijk te maken)

Assortiment
Ik heb ook een verrekijker gekocht en men had voor mij de juiste opties op voorraad (inclusief een goed advies)

Aanbeveling
Prima winkel: vooral door de prima service

Extra toelichting
Ik heb er een stukje voor moeten rijden, maar de service in de winkel maakte dat wel de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Speijer 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles spreekt voor zich, nadat je de NL-taal hebt ingesteld.

Service
Jammergenoeg zonder NL-handleiding geleverd.

Aanbeveling
Onbedoeld meegezonden kabeltje mocht ik gratis houden.

Extra toelichting
Zeer vriendelijke klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Irma 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt snel je product vinden

Service
Vandaag bestelt, morgen is huis is ook echt zo!

Assortiment
Alles wat je je maar kunt bedenken

Aanbeveling
Ze maken waar wat ze je vertellen

Extra toelichting
Kan niet beter, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prodcuten niet altijd gemakkelijk terug te vinden in selectiemethode

Service
Perfect

Assortiment
Heel mooi aanbod, maar de Hema producten zijn er beperkt

Aanbeveling
Mooi aanbod aan interessante prijzen. Tevens vlotte btw-afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website. Wat ik ook handig vind, is dat er bij wordt vermeld welke producten handig zijn om er bij te kopen of die er bij passen.

Service
De klantenservice was 's avonds goed bereikbaar. Ik moest mijn bestelling de volgende dag echt hebben en zij verzekerde mij dat goed zou komen.

Assortiment
Ik heb alle benodigde producten kunnen vinden en bestellen. Een pluspunt is dat je alles in verschillende prijsklassen kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Klaske 02-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden.
Overzichtelijk

Assortiment
Diverse merken in vele prijsklassen

Aanbeveling
Goede voorlichting.
Ze nemen de tijd voor je om alles uit te leggen.
Zijn eerlijk, wisten niet zoveel van de ereader die ik ook kocht.
Leuke acties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Smedema 02-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk, modern en strak ingericht en voldoet qua indeling en vormgeving aan de hoogste eisen.

Service
Snel en toegankelijk.

Assortiment
Een nagenoeg volledig assortiment.

Aanbeveling
Het woord 'winkel' is eigenlijk ontoereikend.
De winkel heeft iets van een paleis.

Extra toelichting
Een lust voor het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze

Service
Super snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Bettonville 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als ik de zoekgegevens in typ vind ik direct wat ik zoek.

Service
ik heb even voor 24.00 uur besteld en het artikel werd keurig de volgende ochtend bezorgd.

Assortiment
zeer uitgebreid sortiment; er is niet veel te noemen wat cameranu.nl niet in haar sortiment heeft.

Aanbeveling
deze webwinkel is gewoon super.

Extra toelichting
cameranu.nl: groot sortiment, goede prijs, snelle levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin vC 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een prima website als je weet wat je nodig hebt. Als je er blanco in gaat en lekker wilt rondneuzen is het soms lastig.

Service
Al vaak bestellingen geplaatst via CameraNu, altijd prima verlopen en alles is snel binnen gekomen!

Assortiment
Wat ik nodig heb hebben ze, voor de juiste prijs!

Aanbeveling
First-stop webshop als je weet wat je nodig hebt. Prima service en snelle leveringen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Broos 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site met heldere, duidelijke informatie. Zo wist ik precies welke accessoires (grijsfilter en afstandsbediening) ik nodig had voor mijn Canon 60d.

Service
Levering direct de volgende dag. Precies zoals op de site stond!

Assortiment
Keuze genoeg in alle prijsklasses.

Aanbeveling
Als ik weer iets nodig heb, bestel ik zeker weer via deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal van den Berg 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden over de levering enz.

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Zal zeker vaker daar bestellen en aanbevelen bij familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Productteksten kunnen informatiever. Nu vaak tekst van leverancier. Vergelijken daardoor lastig.

Service
Gewoon erg goed en snel. Geldt ook voor naleveren.

Assortiment
Bijzonder uitgebreid. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed assortiment.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk helemaal top

Service
snelle service goed verpakt en netjes

Assortiment
goed en duidelijk assortiment

Aanbeveling
ze hebben veel spullen in huis voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Ik zou het iedereen aanraden hier te shoppen ben er zeer tevreden over..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews