cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wendy 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel en correct

Aanbeveling
Snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin Kist 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie winkel met een breed assortiment!

Service
Snelle en vriendelijke levering bij online aankoop

Assortiment
Veel keuze uit het assortiment

Aanbeveling
Over het algemeen goede service en snelle leveringen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wuijts 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Doen wat ze beloven

Service
Bericht wanner artikel op voorraad is. Snelle uitvoering van de order

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou geen betere zaak weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke de Smit 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zaterdagmiddag gebeld en maandag al in huis. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
een zeer breed assortiment. Ook voor de hobby fotograag

Aanbeveling
Zeer vriendelijk, snelle service en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carecs 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Klantvriendelijk, nemen contact op bij afwijkende levertijd en wensen voor uitlevering als bestelling nog niet compleet is.

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 10-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is overzichtelijk en je wordt altijd geholpen door een medewerker.

Service
Duidelijk en deskundig advies

Assortiment
Erg ruim assortiment aan camera s, lenzen en accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rurijk 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed en overzichtelijke site

Assortiment
VRIJ UITGEBREID

Aanbeveling
Redelijke prijzen prettig geholpen door klantenservice.

Extra toelichting
Jammer voor de te besteden bedrag voor de portokosten ook bij evt ruilen, bij Fysieke winkel in regio het voordeel dat men met de prijs meegaan en makkelijke te ruilen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floor 09-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bijna alles overzichtelijk.

Service
Prima vakkundig geholpen.

Assortiment
Zowel voor de hobbyist als de beroeps een prima overzicht van alles
op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Ik weet zeker , als er iets is waar je niet tevreden over bent , ze er alles aan zullen doen om het op te lossen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk thuis verschillende merken met elkaar vergelijken.

Service
Via de chat mogelijkheid snel advies inwinnen over de producten.
Snelle levering van de bestelling.

Assortiment
Zeer ruim de keuze.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spidy60 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik had een teken tablet van wacom en ik moest nieuwe pen punten hebben ik heb er geen verstand van dus heb ik het model nummer in google getikt en kwam na veel zoeken deze website tegen met een duidelijke afbeelding wist ik dat ik het goede besteld had

Service
ik heb niet met de winkel contact gehad maar had alles wel snel binnen

Assortiment
ik heb mij er niet echt in verdiept ik kwam voor wat ik hebben moest en dat was gelukt

Aanbeveling
zoekje iets voor cameras of teken tablets kun je best hier eens kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snel en goed.

Assortiment
Zocht hetzelfde tasje als mijn dochter heeft met apart voorvak voor batterij en sd-kaart. Vond die niet in het assortiment. Nu dezelfde tas gekocht als degene die stuk was gegaan en verder ook goed beviel.

Aanbeveling
Goed en voordelig.

Extra toelichting
Ik onthoud dit adres wel voor een volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Erg saaie layout en soms het zoeken wat onoverzichtelijk.

Service
Snelle levering en goed ingepakt pakket!

Assortiment
Veel camera's en veel lenzen verkrijgbaar, kan uiteraard iets meer zijn!

Aanbeveling
gewoon voldoende geen super maar dat komt meer door de saaie layout van de website en de soms iets moeilijke zoekopdrachten ervan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen en betalen.

Service
Het product was na iets meer dan twee maanden kapot en werd zonder gedoe vervangen voor een nieuw product.

Assortiment
Goed en ruim gesorteerd

Aanbeveling
Fijne winkel ik kan ze zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabine 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk.
Alles verliep soepel.
S'avonds om 22:30 besteld, de volgende dag om 10 uur had ik de bestelling al.
Super service en heel erg snel.
Super

Service
Geen klachten

Assortiment
Direct gevonden wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de hobbyfotograaf 09-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voldoende info. overzichtelijk.
winkel redelijk dicht in de buurt.
Vorig toestel ook daar gekocht (ca. 6 jaar geleden) ook toen positief

Service
heel veel info medegedeeld. Medewerker had veel kennis en niet opdringering

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
veel kennis. ruim assortiment

Extra toelichting
volgende toestel kopen we zeker weer bij Camera Nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelbert de Vries 09-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede service en altijd bereikbaar

Service
Goed alleen op zaterdag met de drukte minder goed bereikbaar

Aanbeveling
Goede klantenservice! Meestal de artikelen op voorraad en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IL 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
artikelen zijn goed vindbaar.

Service
snelle levering

Assortiment
goedkoopste van alle winkels voor het betreffende artikel

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abma 09-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke producten, zeer professionele medewerkers, goed geholpen

Extra toelichting
Prachtige winkel, breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Janssen 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lange lijst die je makkelijk kan door spitten

Service
Effen moeten wachten aan de telefoon, maar op de goede weg gezet door (Bryan)

Assortiment
Van snoertjes en tot de kleinste onderdelen zijn te vinden.

Aanbeveling
verkeert bestelling wordt correct verwerkt en afgehandeld

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Herman 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wat ik zocht was makkelijk te vinden

Assortiment
alles tot alles is te vinden

Aanbeveling
En super snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Quentin Rademaker 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is makelijk navigeerbaar en weet altijd snel waar ik wat moet zoeken en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Service
Mijn bestellingen zijn altijd goed en vlot verlopen zonder problemen.

Assortiment
Ik ben zelf zeer geintreseerd in Yongnuo producten en jahoor die hebben ze hier voldoende.

Aanbeveling
Online ervaringen zijn goed,prijzen zijn vaker nog goedkoper dan andere...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Dongen 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk op de site te vinden wat je zoekt, in je winkel wagentje te plaatsen en de volgende dag het bestelde in huis.

Service
Telefonisch contact correct en deskundig.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Positieve ervaring bij bestelling, de snelheid van afwerking en via je emailadres geïnformeerd over tijdstip van levering en eventueel op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Plat 08-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijk hoe je het beste geholpen kunt worden.

Service
Deskundig advies op een prettige manier. Niet sturend of oordelend t.a.v. budget.

Aanbeveling
Ik reken er natuurlijk op dat we heel lang met onze camera kunnen, maar ik zou zo weer naar Camera nu gaan. Top advies en alles uitproberen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 5 minuten gevonden wat ik zocht en besteld

Service
Snel en helder

Aanbeveling
Precies op de juiste tijd werd de goede camera geleverd. Goedkoper dan de concurrent en toch alles tiptop in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carole 08-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Leek tot aan de deur want ik heb hulp nodig om er mee te kunnen weken, het gaat mij boven de pet. Die uitleg heb ik gemist.

Assortiment
Genoeg keus leek mij.

Aanbeveling
Het lijkt er op dat er voor elk wat wils is.

Extra toelichting
Ja het toestel dat ik kocht is mij veel te ingewikkeld nog. Had gehoopt direct te kunnen fotograferen en de foto's te kunnen verwerken dat is dus totaal niet het geval moet een studie gaan maken van zo'n 90 pagina's . Via het internet

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

MvL 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het keuzemenu aan de linkerzijde van de website is zeer uitgebreid. Veelal kun je snel vinden wat je zoekt. Soms is het menu wel eens te uitgebreid en weet je niet onder welke categorie het valt. De zoekfunctie levert ook niet altijd de artikelen die gerelateerd zijn aan je zoekopdracht. Soms weet je namelijk niet de exacte omschrijving.

Service
Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Uit eerdere ervaringen weet ik dat als een artikel niet voldoet, ze meedenken met een andere oplossing.

Assortiment
CameraNu heeft een zeer groot assortiment. Voor elk wat wils, zowel voor de amateur als de professional.

Aanbeveling
De medewerkers van CameraNu beschikken over de kennis van het hele assortiment. Het is ook leuk om een keer in de winkel te gaan kijken. Er zijn regelmatig demonstraties.

Extra toelichting
Ik zich naar een oplossing om een wirwar aan kabels weg te werken. Op een site van een ander bedrijf vond ik de oplossing. Toen kon ik gericht gaan zoeken op de site van CameraNu. Als je de zoeksleutel "stekkerdoos" invoert, vind je de cablebox niet. Dat is zonde, want het is een gerelateerd product.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cejobla 07-11-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,2

Gemak
Aankoop gedaan in winkel. Kan dus niet bepalen hoe de bestelprocedure verloop via webshop-aankoop.

Service
Zie boven.

Assortiment
Kan niet iets verzinnen wat op het gebied van camera's e.d. niet aldaar verkrijgbaar is.

Aanbeveling
Heb geen aankoop via webshop gedaan. Winkel bezocht. Uitgestalde assortiment viel tegen bijv. geen printers in de winkel gezien. En daar ging het mij om. Verder alles prima verlopen.

Extra toelichting
Heb geen ervaring met aankoop van hun specialiteiten zoals camera's en camcorders. Bij aankoop printer had ik geen uitgebreide advisering nodig zodat ik niet kan oordelen over verkoopgedrag in zijn algemeenheid.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Capn Barefoot 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Door veel keuze in linker keuze balk, ben je snel bij je specifieke zoek opdracht.

Service
Super fijn dat je tot laat kunt bestellen en het alsnog de volgende dag thuis kunt hebben.

Assortiment
Een ruim maar zeker niet te ruim assortiment, zodat je geen oneindige keuze hebt en kan verdwalen in de keuzes.

Aanbeveling
Snelle service, geen torenhoge verzendkosten, ruime keuze op de plek waar je ruime keuze wilt hebben en gestuurd door de winkel op de plek waar je niet te veel keuze hoeft te hebben.

Extra toelichting
Nog wel een tip: Is kijk even rond bij andere fotozaken naar de prijzen van fotorolletjes, over het algemeen zijn jullie een stuk prijs aantrekkelijker, maar soms zitten jullie ook euro's boven de prijs van anderen dus dat snap ik dan niet helemaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

NDP 06-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Fijne navigatie op website, ook mobiel.

Service
Goede hulp bij ontbrekende producten, snelle communicatie

Assortiment
Ruim assortiment en voor alles veel accesoires!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ruben 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
5 voor 11 in de avond besteld, volgende dag in huis zodat ik hem meteen kon gebruiken. Betrouwbaar dus en daarom zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van de Vooren 06-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed gesorteerd en zeer uitstekende informatie over het product.

Service
Er wordt veel aandacht aan je besteed, mensen hebben de tijd voor je.

Assortiment
Zeer ruime keus, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zie bovenstaand, dit zegt genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site nodigt je uit om eens rond te kijken!

Service
Prima, niks op aan te merken!

Assortiment
Uitstekend!

Aanbeveling
Jullie hebben het goed voor mekaar.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel makkelijk te vinden, even het serienummer van het app. intypen.Komt het vak met onderdelen,fluitje van een cent.

Service
Vandaag bestellen, morgen in huis.

Aanbeveling
Alles heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Supersnelle levering, en de allergoedkoopste voor het onderdeel en verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Snelle levering. Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Veel direct leverbaar, maar meer keuze is altijd een pré voor de liefhebber

Aanbeveling
Prima winkel. Goede prijs. Ook online advies, met snelle reactie voa chat of email op productvragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond Olthof 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
online overzicht

Assortiment
enorm uitgebreid

Aanbeveling
compleet en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

neeltje 06-11-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
inzichtelijk, alles goed te vinden

Service
kreeg goede en duidelijke uitleg, ook advies een duurder produkt niet aan te schaffen omdat er een goed goedkoper alternatief was

Aanbeveling
zeer deskundig personeel, vriendelijk , ook voor een volstrekte amateur op foto gebied

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

UV filter en voorzetlenzen 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cameranu.nl doen wat ze beloven. Keurig verpakt en de lenzen zaten in een mooie etui. Zeer tevreden.

Service
Prima.

Assortiment
Zak beschikt over alles op fotografiegebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke keuze, uitstekend.

Service
Laat op de avond besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
In één woord, uitstekend en verzorgd. Ook qua verpakking.

Extra toelichting
Bij een andere leverancier van foto papier 'bot' gevangen ten aanzien van Ilford papier. Bij CameraNu Canon papier besteld en dat is bijzonder snel geleverd tegen een uitstekende prijs. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia harderwijk 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk te vinden

Service
snelle bezorging,zoals beloofd wordt

Assortiment
Een uitgebreide keuze

Aanbeveling
Niets op aan te merken,goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede omschrijving van de producten.

Aanbeveling
Prima webshop. Ook in Urk is het prima winkelen door goede voorlichting en uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der hulst 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie stoel heerlijk shoppen

Service
probleempje in de levering was vlot verolpen

Assortiment
enorme sortering zowel in de winkel als op het web tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel is ruim en overzichtelijk en is makkelijk te bereiken.

Service
Je word altijd vriendelijk te woord gestaan en ze zijn behulpzaam met je keuze.

Assortiment
In mijn prijsklasse hebben ze alles op voorraad.

Aanbeveling
Altijd goed advies en goede service, en de prijzen zijn ook nog concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wvdb 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk betalen en supersnelle levering

Assortiment
Breed assortiment met verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Zeer goede ervaring, erg tevreden. Levering boven verwachting snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijn haasnoot 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is keurig verzorgt en compleet

Service
Mijn bestelling is netjes op tijd en datum afgeleverd

Assortiment
Het assortiment vindt ik volledig en overzichtelijk op zowel cameras als accesoires en de prijzen is niks mis mee

Aanbeveling
Omdat alles er is ook wat aanbiedingen betreft en alles is voorradig dat winkel wel zo prettig

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie Kosters 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een heel duidelijk overzicht van wat er te koop is en een goede uitleg over het produckt

Service
Het product wordt goed verpakt bezorgd. Binnen 24 uur zoals beloofd en het (eventuele) retour zenden is ook duidelijk

Assortiment
Door het grote aanbod kun je makkelijk prijs en product vergelijking doen.

Aanbeveling
De service is goed, het assortiment groot en het gemak van thuis bestellen. Verder vind ik de pakketkorting bij cameras erg fijn.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met mijn camera. Nog veel meer mogelijkheden dan mijn vorige Panasonic Lumix TZ7 ook gekocht bij CameraNU.nl maar helaas gestolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PRM Fitskie 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden. Statusmeldingen van de bestelling is prima verzorgd.

Service
Produkten binnen 24 uur na bestelling ontvangen. Prima!

Assortiment
Assortiment prima. Wat ik nodig heb verkopen ze. Voor mijn bestelling waren ze de goedkoopste.

Aanbeveling
Bestellen via internet gaat prima. Ook lijfelijk in de winkel wordt je vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd voor je en er is tijd om het een en ander uit te proberen. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
- Goede interface (website)
- Terugkoppeling m.b.t. bestelling duidelijk
- geleverd zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig heb

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snel en makkelijk

Extra toelichting
Tot middernacht bestellen en de volgende dag in huis. Prima dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 04-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed overzicht. Veel producten op voorraad. Heb geen ervaring met bestellen.

Service
1 x ervaring met defect product. Werd zonder omwegen geruild.

Assortiment
Assortiment lijkt mij in orde. Tot nu toe had men alles op voorraad wat ik wilde hebben. Ten aanzien van de prijs van de producten wil ik opmerken dat deze zich niet onderscheidt van de concurrenten als Kamera expres of Cameraland

Aanbeveling
Ik heb ook wel bij de concurrentie geshopt. De laatste tijd ga ik echter steeds naar Urk. Deskundig en vriendelijk personeel en voldoende parkeergelegenheid zijn hiervoor de bepalende factoren.

Extra toelichting
Ik koop mijn fotografie producten zelden via internet. Zeker met objectieven of bijvoorbeeld een statief vind ik het belangrijk om dit vast te kunnen houden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nol 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
meteen gevonden wat ik zocht.

Service
Niets op af te dingen. 's Avonds besteld, de volgende avond in huis!

Assortiment
Gewoon €20 goedkoper dan bij anderen

Aanbeveling
Niets op af te dingen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews