cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ryan 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en makkelijk te navigeren, er is ruime keuze en goede toelichting op de artikelen

Service
Het is mogelijk om de dag van aflevering via de website te bepalen en communicatie met de winkel is snel en efficiënt.

Assortiment
Ik was op zoek naar een heel specifieke lens voor mijn canon camera en vond hem in het assortiment zonder moeite

Aanbeveling
Goed assortiment, zeer snelle en flexibele service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima gemakkelijk te bestellen goed systeem.

Aanbeveling
Fijne service en goede, snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhannes 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen en goede suggesties voor producten bij je aankoop

Assortiment
van alle dingen verschillende opties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Putten 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke en snelle website. Ik mis alleen een optie om bijvoorbeeld alleen de accessoires voor mijn camera te zien.

Service
Vandaag besteld, de volgende dag in huis.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met kwalitatief goede producten.

Aanbeveling
Prima webwinkel. Groot aanbod met een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fz 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en goed

Service
laat op de avond besteld en met begeleiding de volgende dag thuis

Assortiment
meer dan genoeg

Aanbeveling
door de goede service

Extra toelichting
jammeR dat er niet vermeld wordt dat er GEEN nderlandse handleiding bij is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 24-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ga meestal naar de winkel. Als wordt besteld via website dan volgende dag bezorging.

Service
In de winkel zijn al mijn vragen beantwoord en werd er tijd voor me genomen.

Assortiment
Keuze uit meerdere merk- en alternatieve artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Gras 24-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is heel overzichtelijk

Service
Service is zeer goed niet goed wordt altijd opgelost naar tevredenheid klant

Assortiment
Ruim assortiment veel op voorraad

Aanbeveling
Zie hierboven heb al veel vrienden en familie hierheen gestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb voor de tweede keer hier een mooie Eizo monitor besteld. Deze is wederom weer snel geleverd. Dank!

Service
Scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Peters 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website en ook doorgestuurd naar telefonisch contact

Service
Goede servicwe omdat ze gelijk voor mij de codes opzochten voor het artikel

Aanbeveling
Vriendelijke service en erg behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inbilt fotografie 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk te vinden. Breed assortiment.

Service
Vandaag besteld. Volgende dag voor 12 u in huis. Top.

Assortiment
Breed en duidelijk te vinden. Alles onder een dak.

Aanbeveling
Breed assortiment. Duidelijke website en goed opgezet. Producten goed zichtbaar en de voorraad. Heel belangrijk.

Extra toelichting
Ik kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Photographer 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is warrig over de verzendkosten. Geen wezenlijk probleem, maar een schoonheidsfoutje dat mij weerhoudt van een echte topscore.

Service
Levering een dag later dan beloofd. Ook geen wezenlijk probleem, maar ook weer een schoonheidsfoutje dat mij weerhoudt van een echte topscore.

Assortiment
Ook minder gangbare producten voorradig. Heel goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob Huijben 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke en gebruiksvriendelijke website.

Service
Doordat PostNL een aantal fouten had gemaakt was mijn bestelling miet aangekomen. Doordat CameraNu er bovenop is blijven zitten heb ik het pakket toch nog thuis gekregen. CameraNu bleef ook constant bij mij informeren of ik het pakket reeds had ontvangen. Dat is pas service!

Assortiment
Groot assortiment naast de standaard camera's, veel accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed te vinden op de website en wijst zichzelf

Service
Nooit nodig geweest. Van bestelling tot bezorging loopt gewoon prima

Assortiment
Een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Gewoon een prima bedrijf!

Extra toelichting
Snel en netjes. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goeie website met een breed aanbod waar je op je gemak de spullen kunt vergelijken

Service
Vriendelijke en vakbekwame mensen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de website

Service
Vandaag bestellen, morgen geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rocokimi 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het vinden van producten op de website gaat soms wat lastig. de zoekfunctie brengt mij gelukkig wel bij het gezochte product.

Service
goede service. direct na de bestelling een bevestigingsmail gekregen en volgende dag al in huis. alles top tip in orde ontvangen.

Assortiment
goed uitgebreid assortiment. ruime keus en alleen kwalitatief goede producten. de beoordeling 8 omdat ik helaas misgreep bij een product wat niet op voorraad was en ik elders moest gaan bestellen.

Aanbeveling
de winkel geeft goede service en eerlijk advies. op vragen online wordt redelijk snel gereageerd. de fotobeurs die cameranu.nl organiseert is een aanrader.

Extra toelichting
de fotobeurs die cameranu.nl organiseert is een aanrader. leuke workshops en goede adviezen en mooie aantrekkelijke aanbiedingen. Ik kocht er mijn nieuwe canon 7D mark2. Ook als je niets koopt is de beurs leuk om te bezoeken, je doet er veel ideeën op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Een vogelspotter 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzicht van artikelen en voorzien van de nodige informatie.

Service
Telefonisch contact met medewerkers leidde snel naar (meer) duidelijkheid over de gevraagde artikelen

Assortiment
Veel artikelen met goede kwaliteit-prijs verhouding

Aanbeveling
Ruime keus, goede service en bezorging

Extra toelichting
Succes met het handhaven en voortzetten van van ruime aanbod van kwalitatief goede producten voor een goede prijs en met het leveren van goede service aan de klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Clerx 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig zoeken op het product dat je wilt aanschaffen

Service
Zeer vriendelijk aan de telefoon en prima afhandeling van bestellingen

Assortiment
Praktisch alle accessoires op voorraad

Aanbeveling
Beste winkelervaring van de ketens die ik tot nog toe gewinkeld heb

Extra toelichting
Zeer goede service, aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara Bosch 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben ongelofelijk veel en de site is heel erg fijn om te gebruiken!

Service
De levering van de producten is snel en verzorgd. De spullen zijn goed verpakt! Als er iets mis is met een product ( wat mij maar 1x is gebeurd, en heb al behoorlijk veel bij camera.nu besteld ) zoeken ze meteen contact met je op en word er zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht!

Assortiment
Ze hebben veel spullen van hele goede kwaliteit en afwisseling!

Aanbeveling
Fijne winkel en service.

Extra toelichting
Ik bestel eigenlijk altijd via camera.nu! Dit omdat de mensen die bij dit bedrijf werken ontzettend veel verstand hebben en weten waar ze over praten. De spullen worden perfect geleverd en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Wit 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Webwinkel is goed te vinden, bijvoorbeeld via google

Service
Snelle levering, klantvriendelijke email

Assortiment
Gewoon heel compleet

Aanbeveling
Deze zaak heeeft een betrouwbare uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Larissa 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke site, ik had mijn product makkelijk gevonden.

Service
De levertijd klopte met de track and trace.

Assortiment
Ik heb hier mijn nieuwe spiegelreflex gekocht, en meteen ook een tas, lens en extra batterij. Heel divers, en goede kwaliteit/prijs verhouding.

Aanbeveling
Goede site, overzichtelijk. Groot aanbod met een prima prijs. Daarbij klopte de levertijd en waren er geen problemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Denise van der Heijden 22-10-2015 In de winkel gekocht
In urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelling via de site ging erg makkelijk en mijn camera terug brengen ging ook heel fijn.

Service
Ik ben goed geholpen door iedereen. De mensen aan de telefoon, bij het terug bregen en bij een nieuwe camera uitzoeken werd ik erg geholpen en wisten meteen wat ik bedoelde en zochten mee naar een geschrikte camera. Erg fijn!

Assortiment
Veel producten!

Aanbeveling
Heel fijn geholpen en goede service!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frans 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet zonder moeilijke koppelingen etc.

Assortiment
Nagenoeg volledig assortiment voor de de fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
op een gestelde vraag kreeg ik zeer snel een duidelijk antwoord.

Assortiment
het is lastig om te beoordelen dat het assortiment niets te wensen zou overlaten. Maar ik was op zoek naar een bepaalde scanner. En die heeft cameranu in het assortiment.

Aanbeveling
de webwinkel straalt vertrouwen uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en goed. Nog nooit problemen gehad, dus kan niet beoordelen hoe ze met klachten omgaan. Maar het voelt betrouwbaar, solide.

Assortiment
Heel ruim. Veel meer dan ik nodig heb, en dat is weer verleidelijk!

Aanbeveling
Goede betrouwbare winkel met duidelijke overzichtelijk website

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harold 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkelen vanuit je luie stoel. In dit geval voor een verrassend lage prijs.

Service
De volgende dag werd het product bezorgd. Klasse!

Assortiment
Een zeer groot assortiment, het meeste de volgende dag leverbaar.

Aanbeveling
Van aankoop tot bezorging: Super.

Extra toelichting
Een lens die goedkoper was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lescatalpas 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken op trefwoorden is niet altijd even gemakkelijk, denk dat dat beter kan.

Service
Gewoon goed, zoals het hoort.

Assortiment
De adapter die ik zocht (novoflex pen / nex ) was alleen in deze online winkel in Nederland te vinden, wat aangeeft dat het assortiment enorm is.

Aanbeveling
Geen enkel terughoudendheid om Cameranu aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Kreeg prima medewerking bij mijn vraag of deze op tijd geleverd kon worden en werd volgens afspraak keurig teruggebeld. Ook toen het product niet aan de verwachtingen voldeed, (de microscoop is niet bruikbaar door een te grote vergroting) werd niet moeilijk gedaan, ondanks het feit dat de verzendverpakking al bij de oude kranten was weggegooid.

Assortiment
Prijs van het product was wel iets duurder dan bij een andere internetwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SLT77V 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke, snelle site, met goede onderverdelingen naar diverse onderwerpen.

Service
Levertijd na betaling zoals op site aangegeven. Prima geregeld.

Assortiment
De gezochte dataopslag cases gevonden met een positief concurrerende prijs.

Aanbeveling
Na mijn eerste Cameranu winkelaankoop in 2005, hierna regelmatig ook via de site goed kunnen slagen. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PascalKS 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tegenwoordig is iedereen druk, dus het gemak van een webshop waar je alles kunt krijgen is ideaal.

Service
Alles wat ik tot nu toe besteld heb was de volgende dag gewoon in huis. Bestellen is makkelijk en er zijn verschillende betaal opties.

Assortiment
Alles voor de foto pro en enthousiast. Sommige producten zijn vrij prijzig maar liggen wel gelijk met andere fotografie shops. Dit zal wel te maken hebben met Nederlandse invoerrechten, soms is het goedkoper om via internationale websites te bestellen (Maar hiervoor moet je wel veel langer op je product wachten.)

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen aan vrienden en familie omdat ik er tot nu een goede ervaring mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 21-10-2015 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

3,8

Gemak
Eén van de redenen dat ik de reis naar Urk heb gemaakt was statieven, rigs, (video-)licht en microfoons te bekijken en te vergelijken. (eventueel kopen). In eerste instantie kon ik die nergens vinden: die bleken boven te staan. De trap was nogal verborgen en vond ik pas toen ik had besloten de winkel te verlaten.. hij zit bij de uitgang. Eenmaal boven aangekomen was het een grote teleurstelling te zien dat deze afdeling gesloten was, wegens een 'cursus'. Ik kon slechts door de glazen deur naar binnen kijken. Wie sluit nou z'n winkel gedeeltelijk af voor klanten vraag ik me af? Wat dat betreft kon ik dus tevergeefs de reis naar huis maken.

Service
Aan de telefoon was me verteld dat het product laar zou liggen: dat bleek in werkelijkheid niet zo te zijn, want degene die me hielp moest het gaan zoeken.

Assortiment
In verband het het gedeeltelijk sluiten van de winkel heb ik het assortiment niet geheel kunnen zien.

Aanbeveling
Winkel gedeeltelijk gesloten, een vraag naar het voorradig zijn slinks omgezet in een verkoop.. erg 'pusherig' en disecpectloos naar de klant: de verkoop preveleert kennelijk

Extra toelichting
Ik belde met de vraag of ze een bepaald product op voorraad hadden. Ik vond degene die ik aan de telefoon had buitengewoon 'pusherig' .. in plaats van dat hij mijn vraag beantwoordde maakte hij direct en telefonisch een deal. Heel slinks want hij vroeg naar mijn gegevens en aan het einde van het gesprek werd duidelijk dat ik het product inmiddels had gekocht. Tot mijn verbijstering ontving ik binnen een minuut een factuur in mijn mailbox. (!) Hoe flikte hij dat? Door aan mijn te vragen of hij het product 'even apart zou leggen voor mij'. Toen ik daarop ja zei maakte hij er een verkoop van. Overigens kan ik als jurist zeggen dat dit geen rechtsgeldige (verkoop-) overeenkomst is.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 23-10-2015

Beste Mike, vervelend om uw ervaringen te horen. Wij doen altijd ons uiterste best voor een goede klantervaring! Wij zouden graag zo snel mogelijk contact met u willen opnemen om te horen waar het is misgegaan en hoe we dit voor u kunnen oplossen. Zou u uw contactgegevens willen mailen naar info@cameranu.nl. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, CameraNU.nl

Reageer

Astrid 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Mocht er iets zijn met de bestelling, omdat iets bijv. niet op voorraad is, dan krijg je direct feedback.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Het is gewoon vertrouwd en veilig shoppen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Oort 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel fijn kan thuis alles goed bekijken wat je nodig
hebt, duidelijke omschrijving en afbeeldingen.

Service
prima service snelle bezorging.

Assortiment
drone onderdelen super goed

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden ook wat levering en financieele
afwerking betreft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website die duidelijk aangeeft wat je te wachten staat qua verzendkosten, levertijd en wat er in de doos meegestuurd wordt. De optie om camera's te vergelijken moest ik even twee keer naar kijken voor ik die doorhad.

Service
Zowel in de winkel als online perfecte service! Via de mail hebben ze mij geholpen om de juiste camera uit te zoeken. In plaats van iets aan te smeren, vragen ze door naar wat je wensen zijn en doen ze nuttige suggesties voor het type camera. Erg fijn!

Aanbeveling
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Breed asortiment

Aanbeveling
Prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat naar behoren en de informatie over het proces is zeer compleet

Assortiment
Wat hebben ze niet

Aanbeveling
Doen al zeer lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Koolen 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website alles is goed te vinden en een groot aanbod alles wat ik nodig heb voor me camera kan ik hier bestellen.

Service
Heb een aantal vragen over me camera gehad nadat ik gemailt had kreeg ik hier snel en duidelijk antwoord op.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb voor me camera kan ik hier halen tevens is de prijs ook vaak lager vergeleken met andere website's

Aanbeveling
Breed assortiment en goede prijzen zeker een aanrader dus

Extra toelichting
Vind het een goede en gemakkelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clara Rijkers 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed te vinden, overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling en keurig op tijd

Assortiment
Er is veel te kiezen, voor ieder wat wils

Aanbeveling
9

Extra toelichting
Nee alles prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site, geen overbodige informatie

Assortiment
Ruime keuze, echter mijn keuze was al vooraf bepaald en via kieskeurig naar deze site verwezen.

Aanbeveling
Snelle informatie m.b.t. de bestelling via mail. Extra bevestiging van de levering. Uiteraard levering binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanah 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk! Ik hoefde niet te zoeken.

Service
Snelle levering en goede communicatie daar over. Verder geen contact nodig geweest.

Assortiment
In dit geval wist ik al precies wat ik wilde, dus heb niet echt naar het assortiment gekeken. Het leek mij zeker voldoende.

Aanbeveling
Duidelijk, de bestelling verliep soepel en zonder problemen en was snel in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W Albarda 19-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website en een "echte" winkel - goed bereikbaar maar voor mij wel ver ;)

Service
De vooraf aangegeven inruilwaarde voor een lens werd na snelle controle ook waargemaakt. Ik werd op een prettige en deskundige manier geholpen; prima.

Assortiment
Ik heb nog nooit "misgegrepen" als ik op zoek was naar foto accessoires

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels die ik ken met een filial waar je ook deskundig advise kan krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De beschrijving in combinatie met plaatje en gebruiksvideo maakte keuze voor dit specifieke product vrij eenvoudig.

Assortiment
Het assortiment was groot en geënt op verschillende toepassingsmogelijkheden.

Aanbeveling
Het iseen winkel met zeer ruime keus en met een eenvoudig toegankelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROMO 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De artikelen zijn makkelijk in de shop te vinden.

Service
via mail werd de voortgang goed gecommuniceerd.

Assortiment
Er waren niet veel shops waar ik dit artikel kon aanschaffen en ook nog eens tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MM 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Van een product waarvan ik meerdere exemplaren bestelde, bleken niet voldoende in voorraad te zijn. Meteen e-mail ontvangen of ik het voorradige deel al wilde ontvangen of wilde wachten tot alles kon worden geleverd. Dat zou na 2 à 3 dagen zo zijn.
Ik heb gewacht, en inderdaad, na 3 dagen werd alles keurig, zonder verder vertraging, verzonden. Uitstekende service. Zie onder verdere toelichting waarom ik geen 10 heb gegeven.

Extra toelichting
Jammer dat je, volgens de leveringsvoorwaarden, bij retourneren de verzendkosten zelf moet betalen. Ik heb nooit iets hoeven terugsturen, maar toch voor mij toch net een reden om voor 'service' geen 10 maar een 9 te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 19-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heel goed geholpen! Deskundig

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Smolenaars 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzicht is perfect alles is vrij goed te vinden. Soms eventjes nodig met zoeken omdat je het woord net anders gebruikt, bv reflector ipv reflectiescherm, of andersom.

Service
Ik heb hier al mindere keren besteld, vragen worden netjes beantwoord en er word met je mee gedacht. Verzendingen gaan vliegens vlug, producten zijn altijd in perfecte staat aan gekomen. Hun eigen koeriers dienst is ook zeer aan te raden bij duurdere producten om zeker te zijn dat het goed behandeld word!

Assortiment
Occasions en nieuwe producten op verschillende manieren beschikbaar. Soms wel jammer dat bv voorgaande type helemaal niet meer te krijgen is.

Aanbeveling
Het is gemakkelijk, betrouwbaar en zo snel als gezegd word. De eigen koeriers zijn en uitkomst met duurdere producten om zeker te zijn dat deze in goede staat ontvangen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel telefonisch als website super makkelijk

Service
Alles goed en snel te regelen

Assortiment
Tot nu toe hebben ze alles wat ik zocht en zelfs ook goedkopere alternatieven

Aanbeveling
In een woord: Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Borgviking 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima website. Alles makkelijk te vinden. Jammer dat Nikon Niet standaard een zonnekap meelevert met objectief 18-140mm.
Daarover ben ik niet geinformeerd.
Dus moest ik dit achteraf bestellen en onnodig bezorgkosten betalen.

Service
Een paar maal goed skype contact gehad met verkoper en afdeling inruil. Vlotte levering op afleveradres. Goede communicatie tijdens transport.

Assortiment
Goede prijs voor mijn artikelen.
Het gaat niet om het laatste tientje; service en een goed contact zijn wel zo belangrijk.
Inruil NA mijn bestelling ging prima, conform afspraak.
Geld voor inruil apparatuur werd snel overgemaakt. In het volste vertrouwen deze deal gesloten.

Aanbeveling
Vakmanschap en wederzijds vertrouwen staat buiten kijf.

Extra toelichting
Wat irritant is op de website: De mededeling BTW tarief aangepast, omdat in het buitenland woon. De knop niet meer tonen werkt niet !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Arts 19-10-2015 In de winkel gekocht
In Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is ziet er keurig uit en is goed overzichtelijk.
Het Bestellen is een fluitje van een cent

Service
Ik ben een paar keer in de winkel geweest en ben daar vriendelijk en deskundig geholpen. ( het is voor mij circa 1,5 uur rijden naar Urk).
Ik heb diverse keren via de web shop ingekocht en dat ging snel en accuraat. De opgegeven levertijden worden gehaald.
Slecht eenmaal iets retour gezonden dit is ook prima afgehandeld.

Assortiment
Wat mij betreft is het assortiment ruim toereikend.
Wat ik nodig had was aanwezig en meer dan dat.
De winkel is ruim en overzichtelijk. De camera's die ik wilde kopen heb waren voorradig en ik kon deze direct meenemen.

Aanbeveling
Zie mijn vorige opmerkingen.
Ik ben vriendelijk en vakkundig behandeld.
De prijs-kwaliteit verhouding is in orde en mijn bestellingen zijn keurig en snel afgehandeld.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je besteld het op de website en de volgende dag is het al in huis!

Service
Je wordt erg goed op de hoogte gehouden over je product. Je ziet wanneer hij is meegegaan met de post en krijgt een track&trace code waarmee je zelf je product kan volgen.

Aanbeveling
Duidelijke website, goede service en snelle levering, top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews