cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25156 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2598 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mieks Mind 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk vindbaar, genoeg keuze in vindbaarheid

Service
Snelle service, snel bezorgd

Assortiment
Genoeg keuze, meer dan in standaard winkels

Aanbeveling
Prima service, snel besteld en bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 22-03-2016 In de winkel gekocht
op de beurs
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed. Verbeterpunt zou de selectie criteria mogen zijn op de homepage. Ik moet in het begin altijd even zoeken.
Wat ook handig zou zijn, is bij opruiming meerdere selectiecriteria. Ik heb nooit zin om die heel bak aan opruimingen door te spitten.

Service
Keurig geinformeerd, niets beloofd wat niet waar gemaakt kon worden. Bijvoorbeeld bij een backorder. Als je niet weet wanneer die kan worden geleverd, dan doen jullie geen voorspellingen. En zo hoort het.

Assortiment
Alles wat voor mij belangrijk is kan ik vinden

Aanbeveling
Belangrijkste gevoel dat ik heb is dat jullie betrouwbaar zijn en inhoudelijke kennis hebben. Geldt voor zowel verkoop als aftersales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem Hartmann 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk, overzichtelijk, helder

Service
telefonisch contact gehad over bestelling. Uitstekend geholpen.

Assortiment
Ik zou niet weten wat ik mis.

Aanbeveling
Gewoon perfect

Extra toelichting
bedankt voor de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en met een paar klikken is je bestelling geplaatst

Service
Vlotte levering en prima op tijd. Wat moet ik daar verder op zeggen.

Assortiment
Ik check regelmatig op bepaalde artikelen. Meestal is het "raak"; soms ook niet. Maar ja, je kunt ook niet alles op voorrad hebben.

Aanbeveling
Een hoge score, gebaseerd op 2 bestellingen. Beide keren keurig op tijd en zonder problemen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy Huijsmans 21-03-2016 In de winkel gekocht
Professional imaging
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb besteld, en het meteen meegekregen.

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

de Kleijn 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen gaat super makkelijk.

Service
Direct bevestiging per mail van bestelling en bevestiging van besteldag

Aanbeveling
al diverse keren ten volle tevredenheid bij cameranu besteld.

Extra toelichting
,s-avonds besteld, volgende middag in huis. Kon door de brievenbus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Driessen 21-03-2016 In de winkel gekocht
Op de Professional Imaging beurs in Nijkerk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie duidelijke homepage met alle informatie over de producten.

Service
Zeer goede service en advies, bij mail contact krijg je snel antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment goed advies,goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooie winkel, ruim opgezet en gastvrije toegang

Service
Wordt goed te woord gestaan en nemen alle tijd voor je ongeacht de drukte in de winkel

Assortiment
Ruim voldoende en wat niet op voorraad is wordt snel nageleverd

Aanbeveling
Een mooi voorbeeld hoe winkelen ook leuk kan zijn. Ik heb bemerkt dat ze niet uit zijn op de omzet maar op kwaliteit en tevredenheid

Extra toelichting
Het zou mooi zijn (helaas niet mogelijk) om verschillende objectieven op je camera te passen en te kijken hoe dit werkt zonder op personeel te hoeven te wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleppe Fotografie 21-03-2016 In de winkel gekocht
Op de Proffessional Imaging beurs bij CameraNU.nl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede Winkel

Service
Gewellidige service

Assortiment
Zeer ruim assortiment, wat je vraagde was op voorraad

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Vriendelijk personeel en je wordt op een rustige wijze geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima webwinkel zeer gemakkelijk om vinden wat je zoekt

Service
Uitstekende service, zeer snelle levering en snel een duidelijk antwoord op een telefonische vraag

Assortiment
zeer ruime keus, een groot assortiment met duidelijke omschrijving van het produkt

Aanbeveling
een dikke 10 voor de snelle levering en prijs kwaliteit verhouding daarnaast vaak nog zeer interessante aanbiedingen

Extra toelichting
zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der Velden 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Als je mail stuurt dan krijg ik de zelfde dag antwoord.

Aanbeveling
Razend snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Forward VideoDesignPhotography 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk in producten kiezen

Service
erg goede service. helpen mij waar nodig

Assortiment
hebben alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-03-2016 In de winkel gekocht
tijdens de Professional Imaging beurs in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles voor de fotograaf en hobbyist in huis en overzichtelijk opgesteld en te bekijken en als je er niet uit komt een klantvriendelijk en vakkundig advies.

Service
behoudens een uitstekend advies nog geen gebruik van gemaakt, maar wat ik lees van andere klanten is dat top!

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
Compleet assortiment, alles in de winkel te zien en te proberen. Klantvriendelijk en professioneel advies. Een snoeptuin voor iedereen die als amateur of professional fotografeert

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schipper 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via website al veel informatie gevonden en daarnaast specifieke informatie dmv persoonlijke mailwisseling.

Service
Alle vragen werden heel uitgebreid beantwoord zodat ik mijn keuze kon maken, zonder dat er werd aangedrongen.

Assortiment
In de winkel maar ook op de website ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Hoewel de winkel niet voor iedereen in de buurt is krijg je ook on Line een eigen verkoper die je vragen beantwoord alsof die naast je staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals afgesproken ook aan gekomen netjes op tijd en goed verpakt .

Service
Per telefoon over het produkt vragen gesteld super andworden gehad waar ik dus echt wat aan had de keus was daarna snel gemaakt dus gelijk besteld

Assortiment
Besteld een dji phantom 3 top drone geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera nu Professional Imaging 21-03-2016 In de winkel gekocht
Profesional Imaging in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Daar er in Nijkerk bij de beurs niet alles op voorraad was heb ik het telefonisch besteld op het spijk. en de volgende dag had ik alles binnen. Toppie.

Assortiment
Geweldige beurs in Nijkerk, waar veel te zien was en leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Leuke Beurs

Extra toelichting
Beurs voor herhaling vatbaar, leuke informatieve dag gehad en perfect verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gert Jan 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website van CameraNu is erg duidelijk. De producten zijn logisch geordend en duidelijk omschreven.
Mijn studioflitser en softbox werden in perfecte staat op het afgeproken tijdstip geleverd.

Service
Ik had een aantal vragen over de flitser en of de softbox de juiste was voor dit type studioflitser. Mijn vragen werden binnen een uur duidelijk beantwoord. Dezelfde ervaring heb ik trouwens ook in de winkel in Urk. CameraNu heeft klantvriendelijk en kundig personeel.

Aanbeveling
Prima winkel en webwinkel. Het assortiment is groot en ook de service is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edith 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Als je op zoek bent naar een strap is het even puzzelen of deze nu gevonden worden onder de tassen of onder de algemene accesoires, daarna moet je nog een behoorlijke lijst door voordat je bij je artikel komt dus wellicht nog tussentabje hand/neck en shoulderstrap maken?

Service
snelle service

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
altijd prima

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Wollie 21-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer toegankelijke winkel.

Service
Ook bij drukte in de zaak wordt er genoeg tijd voor je genomen als klant.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Het totaalpakket, goed bereikbaar, ruime winkel, deskundigheid etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Men hoeft niet uit de stoel

Service
Snelle levering, goede prijs, geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carel Meijer 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Spreek voor zich zelf, achter de computer, lekker en met alle gemak dat gene bekijken wat wordt aan geboden en wat je wil bestellen!?

Service
Vandaag besteld, morgen in huis.

Assortiment
alles wat je nodig heb en meer.

Aanbeveling
Waarom een acht(8)....mooi cijfer, mooie site.

(Het geven van een mening is heel persoonlijk en zou je alleen moeten delen als iemand je er om vraagt, het uit van een mening op een site zou je alleen moeten doen als je er iemand anders mee kan helpen)

Carel.

Extra toelichting
Dank je wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huyskweker 21-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk, netjes, duidelijk

Service
luisterend! meedenken en dan pas advies

Assortiment
goed

Aanbeveling
vakmensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 21-03-2016 In de winkel gekocht
capelle a/d ijssel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk in het vinden

Service
Neutraal

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Wat een keuze en informatie

Extra toelichting
1 minpunt, wachttijd. Je ziet personeel lopen terwijl er volop mensen staan te wachten met hun nummertje. Dus meer personeel lijkt me verstandig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

CA de Loos 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen enkele stappen is je bestelling voltooid, en de volgende dag heb je de bestelling binnen.

Assortiment
Scoort hoog in lage prijzen met goed aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I tough tg 860 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige /duidelijke keuze mogelijkheden

Service
er valt te kiezen wanneer er wordt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Bauer 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vrijwel altijd is makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Klantenservice is erg vriendelijk, behulpzaam, en met kennis van zaken.
Er wordt meegedacht over mogelijke oplossingen.

Assortiment
Enkele zaken op het gebied van ontwikkelen van film en maken van afdrukken missen uit het assortiment. Maar wellicht dat dat komt doordat dat niet meer van deze tijd is.

Aanbeveling
Zie beoordeling bij assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Prima website. Zoeken vond ik wel wat lastig af en toe ivm de verschillende categorieën.

Service
Ik ben telefonisch heel goed geholpen. Lang en deskundig gesprek en meerdere mogelijkheden aangeboden gekregen. Er werd dus goed naar mijn mensen geluisterd.

Assortiment
Breed aanbod.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

wiliam klerx 19-03-2016 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fijne mensen,

Service
goede service met duidelijke uitleg,

Assortiment
alles wat je nodig hebt als fotograaf kun je bij cityfoto verkrijgen

Aanbeveling
top winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kraaijeveld 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke rubricering van artikelen.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Voor mij persoonlijk ruime keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Snelle levering. Ruime keus.

Geeft vertrouwen.

Extra toelichting
Ik ben zeer positief en kan deze site iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MdJ 19-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles uitproberen zonder hinderlijk een verkoper in je nek te hebben

Service
Zowel service in de zaak , maar ook alle service als je eens wat defect hebt. Bijzonder service gericht zoals het hoort.

Assortiment
Er staat zoveel, een snoepwinkel voor de fotograaf.

Aanbeveling
Ik koop er al jaren.....prima spul en goed personeel.

Extra toelichting
Nog een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De website is eenvoudig. Het bestelproces werkte soepel, behalve dat ik opnieuw moest beginnen toen plots de gratis bezorgservice niet meer te selecteren was. Dat is een foutje in de website.

Service
De klantenservice is tot laat beschikbaar. Ik heb op maandagavond besteld en mijn bestelling was dinsdagavond binnen.

Assortiment
Cameranu.nl was de goedekoopste webshop voor het product dat ik zocht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marco 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk zoek functies.

Assortiment
Complete collectie.

Aanbeveling
Levering volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hansber 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke navigatie

Service
Duidelijke informatie

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertNL 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Plaatsing bestelling verloopt makkelijk.

Service
Bevestiging van de bestelling via e-mail verloopt vlot. Ook de bevestiging van de verzending met tracktrace code volgt snel daarna. Bestelde artikelen netjes verpakt en afgeleverd binnen het beloofde tijdvak. Je kunt apart aanvinken als het artikel bij buren mag worden bezorgd. Standaard dus geen levering bij buren. Verzending vindt plaats via PostNL (bij niet thuis kan het pakket dus de volgende (werk)dag opgehaald worden bij een PostNL punt naar keuze).

Aanbeveling
Ik geef niet zo snel een 10 maar de bestelling bij CameraNU was echt zoals het hoort en zoals je mag verwachten. Zeker een aanrader. Ook qua prijzen trouwens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg toegankelijk met makkelijk vindbare producten.

Service
De klantenservice en de bediening in de winkel is dik voor elkaar. Een aanrader dus!

Assortiment
Een zeer breed assortiment voor elk wat wils. Van beginner tot pro, iedereen slaagt er.

Extra toelichting
Prima winkelen, of het nou via de winkel of de website gaat het is altijd god en snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is gemakkelijk in gebruik met een degelijke zoekfunctie. Ik vind het zelf ook erg aangenaam dat deze aan Tweakers pricewatch is verbonden.

Service
Vragen worden vlot en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Ik heb nog niets nodig gehad dat Cameranu niet kon leveren.

Aanbeveling
Snelle verzending, realistische prijzen en geen verzendkosten - echt een winkel van deze tijd.

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, ruime keuze.

Service
Perfect, houd zich aan de gemaakte afspraken.

Assortiment
Voor iedereen voldoende assortiment en keuze.

Aanbeveling
Top, kan andere bedrijven nog een voorbeeld aangeven.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Groot 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk website om een artikel te vinden

Service
Na de bestelling en betaling snel geleverd

Assortiment
Ruim assortiment dus veel keus

Aanbeveling
Kan geen minpunten bedenken

Extra toelichting
Prijs zou misschien iets scherper kunnen t.o.v andere webwinkels

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MG 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, duidelijke afspraken over de leveringsvoorwaarden en het wordt goed nageleefd.

Service
Levertijd prima

Assortiment
ook het product 'open box' viel niet tegen. Het product was krasvrij en is zgan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en vlot bestellen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruimte keuze in producten

Aanbeveling
Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert 17-03-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
webshop heb ik geen ervaring mee.

Service
snel en makkelijk

Assortiment
groot assortiment.prijzen zijn over het algemeen gunstig

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schuijt 17-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je kunt zonder reservering naar binnen lopen en wordt welkom geheten

Service
We hadden een probleem met onze camera. Werden direct op de serviceafdeling geholpen.
Er waren geen kosten aan verbonden.

Aanbeveling
Laagdrempelig , goede service en veel kennis

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vlot lopende overzichtelijke website waarna bestellen heel gladjes verliep.

Service
Vragen worden in no-time beantwoordt, de bestelde producten werden binnen de afgesproken tijd bezorgd, in dit geval was er geen reden om retour te zenden.

Assortiment
Wat een aanbod en voorraad aan producten, bij mijn keuze ben ik niet gestuit op een niet te leveren product, na on-en offline prijzen te vergelijken was mijn bestelling zo geregeld.

Aanbeveling
Ik wil geen -10- geven omdat straks na andere bestellingen die zeker zullen volgen de optie -11- niet aanwezig is.

Extra toelichting
Vanuit Zuid-Limburg is CameraNu in Urk bezoeken geen optie voor mij, gelukkig maar, anders was ik er 2 keer per week, Prima Zaak !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Gepken 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site v.w.b. toelichting/ uitleg te kopen produkt.

Assortiment
Ruime sortering in merken/ typen.

Aanbeveling
Een 10 is het maximale, een 9 is een zeer reeël cijfer.

Extra toelichting
'Begeleiding' na aankoop perfekt. Goede info t.a.v. verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk website,was snel bij het product dat ik zocht.

Service
keurige levering, op tijd. en prima aangekondigd.

Assortiment
Beste prijs voor de camera die ik zocht.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen. voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website

Service
Duidelijke voortgang bestelling, snelle levering.

Assortiment
Niets te klagen, veel producten aanwezig

Aanbeveling
Overall prima winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Os 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De service is voortreffelijk. Gratis versturen. Enz. Enz.

Assortiment
Ik heb alleen cadeaubonnen gekocht

Aanbeveling
De webshop ziet er practigbuit

Extra toelichting
Ik hen via de webshop cadeaubonnen gekocht. Deze werden de volgende dag al bezorgd. Ik kreeg die dag een mail dat ik het pakketje kon volgen via track tryce. Fantastisch hoe cameranu met klanten omgaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henrijacobs 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld en vorige dag netjes bezorgd

Assortiment
Een heerlijke winkel en online shop! Veel keuze en ook goed advies inde winkel

Aanbeveling
Als je goed advies wilt en een ruime keuze dan is dit jouw winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco 16-03-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar,en erg mooi opgezet

Service
vriendelijk geholpen.

Assortiment
Er staat genoeg.

Aanbeveling
top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Overgaauw 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supergemakkelijk, overzichtelijk en snel.

Service
Levertijd helemaal nagekomen, was vrij krap dus dat was uitstekend. Geen verdere service nodig gehad!

Assortiment
Ik kon niet echt een goede fotobooth vinden tegen betaalbaar geld en gelukkig hier wel.

Aanbeveling
Ik kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews