cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nadat je weet hoe het onderdeel heet is het heel makkelijk vinden.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
Het is een fijne winkel om alles op te zoeken en te bestellen. ook zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Nijhuis 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles wat je zoekt is zo gevonden

Service
Ik had op 23.35 uur iets besteld en inderdaad de volgende ochtend in huis! Echt top!

Assortiment
Ze hebben gewoon veel

Aanbeveling
Het is een fijne winkel met snelle service.

Extra toelichting
Top Winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de Groot 29-10-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Weinig ruis lekker helder.

Service
In mijn geval dikke lens 400 mm canon gekocht. Gaat deze stuk net na 2 jaar. Cam nu de best gedaan, wel 2 maanden geduld maar in garantie gemaakt. Dus plus voor cam nu en canon

Assortiment
Simpele vraag wat hebben ze niet.

Aanbeveling
Online moet zoek systeem beter en cam nu probeer je te verplaatsen in de klant. De fysieke winkel lekker groot en ruim. Koffie corner met leesvoer als het druk is.

Extra toelichting
Als je nieuwe mensen neer zet achter de toonbank werk ze fatsoenlijk in. Heb nu 2 keer achter elkaar een onervaren man gehad en cam nu is tenslotte geen media dozenschuiver dus investeer hierin en als je dit doet dan neem je ook je profie klanten serieus. Dit laatste zou ik echt serieus doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Kroon 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Soms is het menu wat onhandig als je wilt zoeken.

Service
Bij vragen over mogelijkheden met oude lenzen op de nieuwe camera goed voorgelicht. Contact via mail verloopt ok snel en vriendelijk

Assortiment
Alles wat ik tot nu zocht is verkrijgbaar

Aanbeveling
Nagenoeg alles op het gebied van fotografie/film leverbaar tegen goede prijzen.

Extra toelichting
Na lang wikken en wegen een fraaie systeemcamera van Sony gekocht met een bijbehorende lens. Na telefonisch contact waren al mijn vragen die ik online niet zo snel had kunnen vinden beantwoord en heb ik de camera aangeschaft. De eerste opnames zijn echt verbluffend, goede aankoop bij winkel met goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Snelle levering en concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinke Altink 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima overzicht van verschillende zaken. Accessoires snel gevonden.

Service
Ik kreeg precies wat er beloofd was, geen problemen. Echter nog geen ruil-ervaring.

Assortiment
Altijd gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
prima service en goedkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 29-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbare fysieke winkel, feilloos functionerende webwinkel.

Service
Perfecte service, vriendelijke medewerkers proberen eventuele problemen altijd snel en goed op te lossen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansie 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Op mijn vraag naar geschiktheid van het product voor mijn computer direct antwoord gekregen met goede aanwijzingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop werkt erg intuitief en ik heb geen rare dingen meegemaakt.

Service
Ik heb geen service nodig gehad omdat alles in eerste instantie al goed was geregeld.

Assortiment
Bij mijn "vaste" camerawinkel was de tas niet op voorraad. Bij cameraNU wel, goed assortiment dus.

Aanbeveling
Ja alles verliep vlekkeloos, dus een dikke vette 9.

Extra toelichting
Ik ben aangenaam verrast door de mate waarin deze webshop aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Normaal word gesproken over CoolBlue als beste webshop, maar CameraNU is zeker even goed als niet beter. De mailtjes waren duidelijk en het product was enorm snel en goed geleverd! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De bestelling werd pico-bello uitgevoerd. Niets op aan te merken. Ook handig is de e-mail-berichtgeving die aangeeft welke dag er zal geleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super snel geleverd

Assortiment
Als CameraNU het niet heeft, dan is het waarschijnlijk niet leverbaar

Aanbeveling
Ga ook is langs in Urk als je in de buurt bent: echt de moeite waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product is makkelijk te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Kers 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
soms probleempjes met het zoeken in de website.

Service
vragen worden omgaand, zelfs 's avonds beantwoord.

Assortiment
zeer uitgebreid. soms zelfs te uitgebreid.

Aanbeveling
Goede ervaringen / goed gevoel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Nico 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel had een mooie bundel samengesteld voor een knappe prijs. De leverdatum en tijdstip kon ik zelf aangeven.

Service
Snelle levering

Assortiment
Mooie bundel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien Vreugdenhil 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
S avonds vanaf de bank besteld volgende dag al om 11:00 thuis

Service
Super snel, nette mailtjes en vrij duidelijk

Aanbeveling
Geen op of aanmerkingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Altena 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles uitstekend te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Meer dan ik had verwacht

Aanbeveling
Geeft een goede indruk. Zowel assortiment al kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rikj 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,5

Gemak
Fijne geordende webshop waarop de producten gemakkelijk te vinden zijn.

Service
Snelle levering s avonds besteld en s ochtends al in huis)
Toen bleek dat er een onderdeel miste heeft camera nu gelijk een onderdeel bij de leverancier besteld. Snelle reactie op de mails die ik stuurde. Goede service!

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria Kromdijk 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hebt enorm veel keuze qua producten. Ik kon alles heel snel vinden op de website.

Service
Wanneer ik een e-mail stuurde werd deze heel snel beantwoord.

Assortiment
Je hebt enorm veel keus ik hou hier van! Puur genieten om in zo;n webshop rond te snuffelen.

Aanbeveling
Het is een webshop waar je alles kan vinden, wat wil je nog meer? Overzichtelijk, strak en je ze helpen je erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans3sen 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Waardevolle artikelen die hun prijs wel waard zijn. De verpakking is optimaal om beschadigingen te voorkomen. Telefonisch contact verliep erg soepel om artikelen aan de bestellijst toe te voegen. De levering was snel en correct. Ik ben zeer tevreden en zal er meer gaan shoppen.

Service
Snel en goed verpakt

Assortiment
Genoeg keus voor je hobby.

Aanbeveling
Vertrouwd kopen is mij veel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond meteen waar ik voor kwam.

Service
Het werd bezorgd op precies de aangegeven tijd.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ruben May 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik onnodig veel tijd heb gestoken in het kopen van spullen op cameranu.nl

Service
De spullen die je bestelt komen altijd op tijd en goed aan!

Assortiment
Elke keer als ik iets zoek via kieskeurig.nl kom ik cameranu.nl tegen

Aanbeveling
Ik heb de meeste spullen die ik nieuw heb via cameranu.nl gekocht en nooit problemen gehad. Ik ben een tevreden en trouwe klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Afewimages 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel Kromdijk 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik vond het statief en de ringlamp super, jammer genoeg zat er alleen geen sleeve/hoes bij om over de ringlamp te doen. Ook krijg ik de ringlamp niet stevig vastgedraaid op het statief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 28-10-2015

Beste Rachel, bedankt voor je review. Mocht je vragen hebben over het product, dan mag je altijd even contact opnemen met ons via info@cameranu.nl of bellen met onze klantenservice via 0527-690404. Whatsapp is ook mogelijk: 06-22637268. We horen het graag. Met vriendelijke groet, CameraNU.nl

Reageer

daan 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, genoeg informatie

Service
product erg snel in huis

Assortiment
ruime keus in producten

Aanbeveling
doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is eenvoudig in gebruik en binnen een paar stappen was ik bij het product wat ik wilde hebben. Erg eenvoudig.

Service
Niks op aan te merken. De levering was op tijd en super verpakt. De lens was goed beschermd in de doos, samen met plastic luchtzakken zodat er niets kon gebeuren met de lens.

Assortiment
Tot nu toe mis ik niets aan het huidige assortiment van Cameranu.nl

Aanbeveling
Ik zal mijn volgende aankopen zeker hier doen en ik raad de webshop en goede service van cameranu.nl echt aan anderen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNU.nl beschikt over een duidelijk een zeer complete webshop, waar het bestellen met een paar muisklikken geregeld is.

Assortiment
CameraNU.nl bevat een ruime selectie van fotografie gerelateerde zaken in de breedste zin van het woord. Als je het bij CameraNU.nl niet kunt vinden, dan bestaat het niet! ;-)

Aanbeveling
Een ruim aanbod, snelle levering en snelle reactie op vragen maakt CameraNU.nl voor mij dé webshop op het gebied van fotografie. Met daarnaast ook nog een scherpe prijsstelling valt deze webshop dan ook zeer aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken, en snel bestellen

Service
Zelfde dag verstuurd

Assortiment
Ruime keuzes, prima

Aanbeveling
Makkelijk, goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris Kuntz 26-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis. Als je vragen heb kan je die stellen via de chat.

Service
Kundig personeel die altijd bereid is je te helpen en die de tijd voor je neemt.

Assortiment
Groot assortiment met professioneel foto en video apparatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marcel 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel simple en duidelijk

Service
Keurig volgens verwachting

Assortiment
uitgebreid, alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
betrouwbaar, netjes, optijd, volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertrik Hakvoort 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website en gemakkelijk online bestellen

Service
Snelle levering en mogelijkheid om je eigen bezorgdag te kiezen

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle service en ruim assortiment

Extra toelichting
Gewoon een degelijke en goede fotospeciaalzaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Artikel wat ik graag wilde hebben was binnen een paar klikken gevonden

Service
Bij het bestellen stond een leertijd van twee tot vijf dagen leertijd, ik kreeg een dag later een telefoontje dat de spullen de volgende dag geleverd werd met de exacte tijd

Assortiment
Een uitgebreid assortiment of je nu prof bent of amateur

Extra toelichting
Zeer tevreden over de koerier die de spullen kwam leveren heeft het pakket keurig netjes binnen gebracht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Thomas 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site, alles ingedeeld in duidelijke menu s

Service
Levering ging vlot, de volgende dag al in huis.
Verder geen klachten tot dusver, dus daar kan ik niets over zeggen.

Assortiment
Zowat het het hele assortiment van alle bekende merken staan in de webshop.

Aanbeveling
Hele goede service, groot assortiment en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Multie kabel 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel kort gewoon goed en betrouwbaar.

Service
Snel reactie op een vraag

Assortiment
direct leverbaar

Aanbeveling
Heel veel op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Epson V39 Scanner 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb een Scanner Epson V39 besteld en had hem binnen 24 Uur in huis.

Service
Geweldige Service.

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Eerlijk en betrouwbaar en goede service.

Extra toelichting
Goede Customer Service. Petje af voor dit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Dupont 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken en overzichtelijk

Service
snelle terugkoppeling en goede levertijd

Assortiment
heb alles kunnen vinden waar ik naar zocht en de geleverde producten voldoen aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
zeer snelle levertijd ,goede producten ,goede prijzen en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Hoezo motiveren? Gemakkelijker kan het toch niet. Gewoon vanaf de bank mijn Yongnuo Speedlight YN568EX flitser voor Nikon besteld...

Service
Goede service want ze zijn de beloofde levertijd precies nagekomen!

Assortiment
Wat ik nodig had was aanwezig. Ik kon zelfs een keuze maken uit meerdere flitsers.Een eldorado voor de fotograaf!

Extra toelichting
Met de vele foto accesoires is Cameranu.nl als een snoepwinkel voor de fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egbert 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel service en informatie bij aankoop zowel per telefoon als in de winkel

Service
voor zover nodig gehad prima

Assortiment
Alles bijna direct leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle zoekfunctie en groot assortiment.

Service
Telkens als ik een vraag mailde had ik in korte tijd een antwoord waarmee ik verder kon.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle klantenservice en snelle levering (veel producten op voorraad) en lage prijzen.

Extra toelichting
Alles is snel en foutloos afgehandeld. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liselotte 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top winkel. Alleen soms wel wat lastig te bereiken omdat het op het industrie is (zou makkelijk zijn als er vlakbij een bus zou stoppen!)

Service
Je krijgt een eerlijk advies over de producten. Ze zullen je nooit het duurste aansmeren, als een goedkoper product net zo goed is al dan niet beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
Altijd goede behandeling van vragen

Assortiment
Uitgebreide keuze

Extra toelichting
Ga zo door...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Topkwaliteit en service 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en bij een vraag over het product een duidelijke en snel antwoord.

Service
Goede uitleg over het product en snelle levering.

Assortiment
Veel keus en goede merken!

Aanbeveling
Meerdere keren heb ik hier iets gekocht en de service & kwaliteit is altijd uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

titie faber 25-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
vriendelijk personeel die je overal bijstaan en overzichtelijk

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
alles zee relax en vriendelijk gehojpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure.

Service
Bestelde artikel per omgaande via de post ontvangen. Keurig en deugdelijk verpakt.

Assortiment
In alle prijsklassen en merken ruime keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Het geheel aan beschreven stappen maakt dit een perfecte winkel voor aanschaf van camera artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Visser 25-10-2015 In de winkel gekocht
Urk, en in de webshop (Tamron lens)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk. Systeem van nummertjes trekkenm is goed, beetje ondeuidelijk hoe de afhandeling dan is bij de verschillende balies.

Service
Kan alleen (gelukkig) niet oordelen over de retour procedure.

Assortiment
Dik in orde. ER is alleen nogal wat discrepantie tussen (soms) de prijzen online en de uiteindelijke prijzen in de winkel

Aanbeveling
Heerlijke winkel. Leuk om rond ter struinen voor je aan de beurt bent. De koffie is goed.

Extra toelichting
Fantastische voorlichting. Alle tijd voor je. Niets wordt opgedrongen. Geduld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandiee 25-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gelukkig kan ik alle producten redelijk snel vinden op de website. Alleen soms vind ik dat er teveel categorieën zijn waarin je moet zoeken.

Service
Altijd is het personeel vriendelijk, of je nou voor 5 euro iets koop of voor 100 euro altijd staan ze je netjes te woord. Via de mail, telefoon en in de winkel heb ik vragen gesteld en iedereen doet zijn uiterste best om mij te helpen.

Assortiment
Alles wat ik zoek heeft cameranu, maar helaas is de Lensbaby Scout voor de Nikon uit het assortiment.

Aanbeveling
Genoeg mensen aanwezig in de winkel, duidelijk nummertjes systeem, duidelijke uitleg en altijd vriendelijk personeel. En natuurlijk lekkere thee!

Extra toelichting
Eén keer was er per ongeluk een foutje gemaakt met een verkeerd product, maar dit werd zo netjes opgelost door cameranu.. dit is geen minpunt maar juist een pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel via internet te bestellen. Wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Aanbeveling
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Extra toelichting
De gewenste scanner van Canon was met € 159 ruim €20 goedkoper dan bij de meeste leveranciers op internet.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Como 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van de afwikkeling van je bestelling.

Assortiment
Groot assortiment op voorraad.

Aanbeveling
Veel artikelen op voorraad, snelle levering en goede informatie over de voortgang van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Vermeire 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel gemakkelijk om een product te vinden op de website.

Service
Ik heb al verschillende dingen bij Cameranu.nl gekocht. Alles de volgende dag al in huis. Ook de eigen bezorgdienst werkt uitstekend.

Assortiment
Je hebt een ruime keuze tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Een cijfer 9 hebben ze wel verdiend.

Extra toelichting
Of ze klachten goed oplossen weet ik niet want deze heb ik nog niet gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryan 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en makkelijk te navigeren, er is ruime keuze en goede toelichting op de artikelen

Service
Het is mogelijk om de dag van aflevering via de website te bepalen en communicatie met de winkel is snel en efficiënt.

Assortiment
Ik was op zoek naar een heel specifieke lens voor mijn canon camera en vond hem in het assortiment zonder moeite

Aanbeveling
Goed assortiment, zeer snelle en flexibele service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima gemakkelijk te bestellen goed systeem.

Aanbeveling
Fijne service en goede, snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews