cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25157 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2598 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Novi 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website en bestelling.

Service
Levertijd zoals vermeld

Assortiment
Keus te over voor een goede prijs

Aanbeveling
Betrouwbaar doen wat ze vermelden op de Website.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiel Titulaer 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke beschrijving, eerlijke uitleg (open box)

Aanbeveling
Snelle levering, zichtbaar dat de verpakking eerder geopend was (zoals gemeld) maar verder onbeschadigd en het toestel werkt perfect.

Extra toelichting
Een uitermate scherpe prijs voor een prima camera.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Wies 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige site. Gemakkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
Snelle afhandeling. Snelle bezorging.

Assortiment
Ik vind snel wat ik zoek. Veel producten voorradig.

Aanbeveling
Uitgebreide site. Grote voorraad. Snelle en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Wijnja 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend bestelsysteem, snel geleverd.

Service
Snel geleverd en goed meegedacht nadat het product beschadigd was aangekomen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en concurerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen zijn gemakkelijk te vinden, de levering is perfect.

Service
Bij vragen over een artikel, of het verzoek om een advies, krijg je meestal nog dezelfde dag een betrouwbaar en deskundig antwoord.

Assortiment
in 90% van de gevallen is het artikel dat ik zoek beschikbaar, leverbaar en meestal nog voorradig ook.

Aanbeveling
Bij al mijn ervaringen tot nu toe is de bestelling betrouwbaar en correct uitgevoerd en voorzien van garanties. En, last but not least, de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed

Extra toelichting
Bij vergelijking met andere on line leveranciers kom ik steeds weer uit bij Camera.nu als de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit desnoods een 'luie stoel' kan ik alle gewenste producten laten passeren en mijn keuze maken. Geen wachtrijen en geen parkeer probleem

Service
Altijd iemand die een antwoord weet en geeft op je vragen. Probleemloze snelle bediening

Assortiment
Veel meer artikelen dan ik wensen kan en soms zelfs voordelig in occasion vorm verkrijgbaar.

Aanbeveling
Al sinds jaar en dag worden mijn camera-wensen door Camera Nu vervuld. Snelle en accurate afhandeling van de bestelling en altijd een vriendelijk woord.
Camera-Nu is echt een uitvinding!

Extra toelichting
Camera-Nu is de eerste die ik raadpleeg en ik ben nog nooit teleurgesteld. Een dag of wat geleden de Sony A68 gekocht en opnieuw een bevestiging van mijn idee over Camera-Nu gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBeukers 26-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website waarbij het meest complete en uitgebreide assortiment te zien is.Ook op bezoek in de winkel krijg je meteen een geode indruk van het ruime assortiment met de unieke mogelijkheid alles op je gemak te bekijken/testen.

Service
Dit is nog echt een winkel waar de verkopers uitgebreid de tijd voor je nemen.Met alle plezier kan je de producten bekijken, testen en wordt je van advies voorzien.

Assortiment
Deze gespecialiseerde winkel heeft praktisch alles op gebied van foto, video en aanverwante produkten.

Aanbeveling
Compleet assortiment, perfecte service en advies.

Extra toelichting
Na orientatie op de website ben ik op 18 maart 2016 in de winkel geweest om mijn potentiele aankopen te bekijken en te testen. Je wordt hier fantastisch geholpen en van advies voorzien. En.. heel belangrijk.. de verkopers nemen ruim de tijd voor je zodat je met het meest geschikte product de winkel verlaat. Wil je een goed product maar daarnaast ook goede service en advies dan is Cameranu.nl de beste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel De Pourcq 26-03-2016 In de winkel gekocht
Professional imaging
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles klaar en duidelijk

Service
gekocht tijdens Professional Imaging; voor 14.30 u besteld = om 1600 u ophalen aan de verkoopstand tijdens de beurs (statief wel in een megagrote doos :-) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wipe74 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was op zoek naar een klein en handzaam statief. Deze was eenvoudig op de website terug te vinden.

Service
Volgens de website vóór 23.59 besteld = de volgende dag gratis in huis. Dit hebben ze ook echt waar gemaakt, TOP!

Assortiment
Veel producten voor een gunstige prijsstelling.

Aanbeveling
Al meerdere keren bij CameraNu.nl besteld, altijd keurig op tijd en bovenal goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken

Assortiment
Alles wat je zoekt op camerageboed is aanwezig en scherp geprijsd.

Aanbeveling
Bij de bestelling weet je direct de leverdatum en tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of je nu via t Web of Fysiek winkelt het assortiment is er en de kennis.

Service
Kennis, kennis, kennis, daar gaat t om. Deskundig antwoord op je vragen en die geven ze.

Assortiment
Alles is er te koop.

Aanbeveling
Vakmanschap en assortiment, t is er allemaal.

Extra toelichting
Er is maar 1 winkel waar ik nu koop en dat alleen maar vanwege de professionele uitstraling en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blij klant 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk site en goed zoek mogelijkhid.

Assortiment
Ik vond alles wat ik zocht met een ruim keuze en verschillend prijs klassen.

Aanbeveling
Leuk site, ruim keuze, snel leveren, netjes gepakt goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt snel en goed vinden wat je wilt c.q. welke producten je in geïnteresseerd bent waarna je goed kunt vergelijken welk product je voorkeur heeft.

Service
Er wordt snel en goed bezorgd, je kunt zelfs aangeven wanneer én hoe laat je 't bezorgd wilt hebben.

Assortiment
De keuzemogelijkheid is erg ruim, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goede Keuzemogelijkheid tegen goede, lage prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gram 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel, duidelijk en snel

Service
Razendsnel en ook nog info na de bezorging.

Assortiment
Denk dat de meeste zaken er wel zijn.

Aanbeveling
Goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne Jochemsen 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is goed verdeeld onder verschillende categorieën en met de zoekbalk zijn alle producten snel te vinden.

Service
Telefonisch waren jullie goed bereikbaar, ik twijfelde tussen twee verschillende videocamera's en heb aan de hand van jullie advies de juiste gekozen.

Assortiment
Jullie hebben een breed assortiment.

Aanbeveling
Fijne website, goede service en mijn product was de volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Een Weesper 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel prima personeel. Via website artikelen makkelijk te vinden.

Service
Defect aan Nikoncamera gehad paar maanden na garantietermijn. Na enig aandringen toch tegen aannemelijk tarief camera gerepareerd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden.

Aanbeveling
Bereidheid tot meedenken en dan moeite doen voor klant is een prima uitgangspunt voor een goede zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TOC 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supereenvoudig is alle informatie die ik wens op te zoeken op de website.

Service
De levering was snel als beloofd, goed begeleid door mails over en tijdens de verzending, goed verpakt.

Een algemene vraag via de klantenservice werd ook snel en duidelijk beantwoord, met een juiste persoonlijke touch.

Assortiment
Breed aanbod, voor mij prima.

Aanbeveling
Ja, als er niets mis gaat en je ervaart een goede klantgerichte houding, dan verdien je toch een 10

Extra toelichting
Mocht het nog niet duidelijk zijn: Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar via website en telefoon.

Service
Goed bereikbaar en snelle levering (binnen 1 dag was het gekochte product thuis)

Assortiment
Veel keus : audio, fotografie en toebehoren

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande punten plus de prijs... Cameranu.nl komt toch regelmatig voor in het bovenste deel van rijtjes met prijzen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig in gebruik

Service
Goed telefonisch advies

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eric van de put 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klantvriendelijk

Service
uitmundend

Assortiment
voor iedereen iets wat en prijs&kwaliteit

Aanbeveling
nog nooit zo vlug behandeld geweest

Extra toelichting
op nog geen drie dagen produkt besteld betaalt en geleverd dikke proficiat daar kunnen de belgische winkel nog iets van bijleren!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk website

Service
Vlotte levering, zeer goed verpakt

Assortiment
veel keus, zowel nieuw als gebruikt

Aanbeveling
Via internet verlopen de bestelling zeer vlot. Ook een keer in de winkel een macrolens gekocht, goed en deskundig advies gehad en prettige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Jan 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg snelle bestelling en ook snel bezorg!

Service
Product was gewoon goed, snelle levering.

Aanbeveling
Een erg complete, goede winkel voor fotografie apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eline 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb mijn product snel gevonden door de handige zoekfunctie. Mijn product was eerst niet op voorraad, maar ik kreeg al snel een mail met de boodschap dat mijn product al op voorraad was! Het bestelproces verliep goed en snel!

Service
De levertijd werd heel keurig aangegeven d.m.v. een bevestigingsmail. Ook kon ik het pakket handig volgen met de bijgevoegde transactiecode. Over de klachten- en de retourprocedure kan ik geen uitspraken doen, want daar had ik gelukkig niet mee te maken.

Assortiment
Er is veel assortiment.

Aanbeveling
Duidelijke en overzichtelijke webshop, met een snelle en fijne levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simone Hiensch 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving van de artikelen

Service
Duidelijke mail met informatie over de bestelling

Assortiment
De prijzen zijn gunstig!

Extra toelichting
Ik heb net een derde bestelling geplaatst. Snelle levering en goede informatie via de mail over de bestelling en de levering. Geen verzendkosten is ook een plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Bruggeman 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
mooie site, keurig overzichtelijk

Service
snelle levering en in de orginele verpakking verstuurd

Assortiment
Zeer ruime keuze van veel artikelen

Aanbeveling
het gemak en het geleverde voldoen ruim naar mijn wensen

Extra toelichting
Wil graag eens kijken in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

René Hansen 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk zoeken naar zaken die je nodig hebt

Service
Prima hoor. Erg snelle levering

Aanbeveling
Ze doen wat ze moeten doen en dat is in deze tijd van grote waarde waar je bijna alles op snelheid en service beoordeelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiWo 24-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken van producten gaat eenvoudig, de lijst met resultaten sluit goed aan bij mijn zoekcriteria, de bestelling en betaling verlopen ook erg soepel.

Service
Ik wordt altijd snel geholpen bij vragen en ik ben tot nu toe erg tevreden met de verleende service.

Assortiment
De meeste zaken die ik zoek kan ik terugvinden bij CameraNU

Aanbeveling
Overall ben ik erg tevreden over mijn aankopen bij CameraNU

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Loon 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen via internet.
goede overzichtelijke site

Service
's avonds om 9.30 bestelling geplaatst en kon onmiddelijk zien op welk uur de volgende dag geleverd werd.
klopte exact.

Assortiment
konden ook de benodigdheden vinden op de site

Aanbeveling
afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vjleukfe 24-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb besteld via de site en ben hier erg tevreden over. De site heeft een goede usability dus is gemakkelijk te gebruiken

Service
Mijn bestelling was de volgende dag al in huis, super service! Ik kreeg een aantal mailtjes waarbij ik op de hoogte werd gehouden van de bestelling, wat erg fijn was. Wat ook fijn was, was dat ik niet heel veel mailtjes kreeg. Soms krijg je wel 6 mailtjes over 1 bestelling. Hier bleef het gelukkig maar bij 3. Wellicht een idee om dit aantal nog te verminderen, en alles in 1 mail te stoppen?

Assortiment
ruim assortiment, veel keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

KoenGSM 23-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk opgesteld, camera's kunnen opgepakt en geprobeerd worden.

Service
Men neemt uitgebreid de tijd voor je

Assortiment
Alle merken zijn leverbaar, ook zijn er in de meeste gevallen accessoires van goedkopere merken beschikbaar

Aanbeveling
Goede winkel, deskundig personeel, goede bereikbaarheid met de auto en eigen parkeerplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een 9 omdat het bestellen duidelijk en eenvoudig verliep.

Service
Omdat ik direct een mail kreeg na de bestelling en de volgende dag de bestelling in huis had.

Assortiment
Niet alle USB sticks waren dierect de volgende dag leverbaar maar de meeste wel.

Aanbeveling
Omdat alles over het algemeen meer dan goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Max Balder 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en overzichtelijke website

Service
Enorm snelle levertijd en goed dat er een trackingcode bij wordt gegeven

Assortiment
Precies de producten die ik nodig had voor mijn startup

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, gebruiksvriendelijk, snelle levering.

Service
Prima informatievoorziening, uitstekende levertijden, goede prijzen en aantrekkelijke combinatiekortingen

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Veel aanbod, veel informatie, goede prijzen, snelle levering, duidelijke informatievoorziening gedurende het besteltraject.

Extra toelichting
Mijn eerste keus voor fotospul!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt heel makkelijk via de website bestellen.

Service
De bestelling kwam heel erg snel binnen.

Assortiment
Ze hebben veel verschillende dingen van verschillende merken.

Aanbeveling
Het is een goede winkel, met een breed assortiment en een erg snelle lever tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikel bekeken op internet en de dag erop besteld. Logische bestelprocedure

Service
Snelle levering volgens toezegging en prima track en trace systeem

Assortiment
Hebben een prima aanbod

Aanbeveling
Kan altijd beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Smits 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Teveel subcategorieën die het zoeken naar een specifiek product niet makkelijker maken. Bijvoorbeeld met het zoeken naar lenzen, welke per merk zijn onderverdeeld en niet naar bij welke camera/mount ze passen. Nu moet ik dus steeds iedere lens aanklikken waar Nikon staat en dan opzoeken of die geschikt is.

Service
Levertijd nagekomen, betaling ging gemakkelijk en informatie over de bestelling en verzending werden meteen opgestuurd, inclusief een handige Track&Trace link. Verder geen negatieve ervaring met de service gehad.

Assortiment
Voldoende A-producten in het assortiment. Helaas niet veel third-party lenzen voor mijn camera, de Nikon 1 J5. Of nog niet kunnen vinden..

Aanbeveling
Gemak is voor mij een belangrijke factor wanneer ik online winkel, omdat er niemand is die je het assortiment kan uitleggen. Als ik teveel moet klikken, zoeken, lezen en tot niet uit kom, dan ben ik ook zo weer weg. De site doet dit goed, maar het kan nog een stuk beter. Verder goede prijzen en een snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad de Jonge 23-03-2016 In de winkel gekocht
op de beurs professional Imaging
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles makkelijk en overzichtelijk te vinden op de site.
kom je er onverhoopt toch niet uit dan is een mailtje of telefoontje naar de klantenservice voldoendenaar

Service
nieuw aangeschafte accu bleek het niet te doen. Gebeld met de klantenservice. Vanwege een vakantie kreeg ik, voordat ik de oude had opgestuurd, een nieuwe toegezonden. Prima servic

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoekfunctie.

Service
Snelle levering van bestellingen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, hiernaast regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanbeveling
Goede winkel met een snelle service en een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Vintcent 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk de bestelling te doen. Alles is overzichtelijk.

Service
Komen beloftes na. Gisteren besteld, vandaag in huis.

Assortiment
Volop keuze!

Aanbeveling
Plezierig virtueel winkelen.

Extra toelichting
Doet wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonny Trompetto 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk zoeken, voldoende informatie.

Service
Snelle informatie via email,goed te volgen en netjes volgens voorschrift bezorgt.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 22-03-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede service, zelf rondkijken

Service
voldoende tijd, kundig advies

Assortiment
alle gangbare spullen op voorraad

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Boerman 22-03-2016 In de winkel gekocht
Tijdens de FotoVakbeurs in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Tijdens de foto Vakbeurs aantal artikelen op de stand besteld. Een aantal dagen waren deze artikelen geleverd.

Assortiment
Staat het artikel niet vermeld, dan wordt de moeite genomen deze alsnog geleverd te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ripri 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk op mijn iPad alles te vinden

Service
Snelle en correcte levering binnen 24 uur

Assortiment
Ben net begonnen met fotografie dus voldoende voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn K 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De medewerkers staan altijd voor je klaar met goed advies.

Assortiment
Ik was op zoek naar een Nederlands merk, wat niemand verkoopt. Toch heeft cameranu.nl het wel! Super!

Aanbeveling
Goede service, goed assortiment en ook nog eens een snelle levering!
Ik kan deze winkel absoluut aanbevelen.
De volgende keer dat ik iets nodig heb voor mijn camera, bezoek ik Cameranu.nl weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irholland 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk snelle bezorging

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke website met een zeer ruim assortiment en duidelijke voorraadstatus. Om vijf uur 's ;middags een camera en lens besteld. De volgende dag om 12 uur 's middags bezorgt. Prima communicatie omtrent aankoop en verzending. Camera en lens waren gezamenlijk deugdelijke verpakt. Kan de site zeker aanbevelen. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product was goed te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke webpagina met veel producten, levering is snel en producten zijn naar wens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen bij Cameranu.nl ging erg makkelijk en er werd stipt geleverd! niets op aan te merken!

Assortiment
Hetgeen ik wilde kopen was bijna nergens in Nederland te koop maar werd direct geleverd door CameraNu

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Nee, tenzij het is ga gewoon zo door op deze manier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ze DOEN wat ze zeggen 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel te vinden in de webshop. Directe informatie over het bestel en afleveringsproces.

Service
's Avonds bestelt, de volgende dag inderdaad al in huis. Ze vragen via beoordeling feedback over hun service. Zijn dus scherp op hun klantprocessen!!!

Assortiment
Je kunt werkelijk voor alles terecht bij CameraNu op het gebied van video en fotografie. Vriendelijke en to-the-point informatie via de telefoon. Concurerend prijsniveau.

Aanbeveling
CameraNu maakt 100% waar wat ze zeggen.

Extra toelichting
Ik heb mijn SLR, lenzen, tassen, SD geheugenkaarten, etc. bij CameraNU gekocht en nog nooit teleurgesteld in jullie advies en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel werkt prima, is overzichtelijk en snel

Service
voor 23.59u besteld is volgende dag in huis. Ik kon zelfs de tijd van levering opgeven.

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 22-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is zeer overzichtelijk en producten zijn snel te vinden.

Service
Prima service. Ik heb een schouderstatief gekocht maar thuis bleek toch dat de uitschuifbare steun die het statief goed horizontaal kan stellen te kort was. Ik heb gevraagd of deze in een langere maat besteld kon worden. Dit is werkelijk uitstkend en snel geregeld met de leverancier. Klasse.

Assortiment
Prijs- kwaliteit erg belangrijk maar is dik in orde.

Aanbeveling
Er werken mensen die verstand van zaken hebben en goed afwegen wat bij de klant wel of niet past.
Mijn vrouw heeft een nieuwe fotocamera gekocht die geheel aan haar wensen voldoet. Haar indruk was ook dat er ruim de tijd werd genomen om alle info over de camera toe te lichten.

Extra toelichting
Winkel ligt wel een stuk uit de buurt voor ons maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de wijze waarop we geholpen zijn. We hebben het er graag voor over gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews