cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gecko 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is overzichtelijk en het product dat je zoekt is snel vindbaar.
Betalen is simpel met keuze uit diverse betaalmogelijkheden.

Service
Eenmaal besteld ontvang je direct naast de bevestiging direct alle informatie over de verzending van de bestelling. 's Avonds besteld betekent inderdaad de volgende dag in huis, al mag de informatie over de precieze aflevertijd wel specifieker, Je hebt tenslotte geen zin om de hele dag thuis te blijven als dat niet echt hoeft.

Assortiment
Mijn keuze voor Cameranu zat hem in het beschikbaar zijn van juist kleine toebehoren, die je in winkels niet kunt aantreffen. Het spaart een hoop tijd uit en voorkomt de nodige frustratie.

Aanbeveling
Probleemloos winkelen en uiteraard lage prijzen.

Extra toelichting
Jammer dat de fysieke winkel niet in mijn buurt zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan vd Bij 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie duidelijke overzichtelijke site

Service
Correcte afhandeling, snelle respons

Assortiment
Eigenlijk teveel keus... ;-)

Aanbeveling
Ik beveel een ieder deze winkel aan, snel geleverd, goede service en een mooie scherpe prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Venema 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Navigatielijst links is ietwat onoverzichtelijk. Navigatie site kan anders.

Service
Snelle levering!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijk site

Service
bestelproces was prima te volgen

Aanbeveling
prettige site; bestelling prima afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was makkelijk te vinden via google, product infomatie was duidelijk, geen klachten.

Service
Bestelling hard ik laat besteld, maar werd ondanks dat alsnog direct ingepakt en verzonden, had ik volgende dag binnen. Ook de email dat de pakketbezorger tussen half een en half drie langs zou komen was fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk gerangschikt. Menustructuur webshop is oké.

Service
Cameranu doet precies wat het beloofd nl, snel leveren, goede service zonder verdere flauwekul.

Assortiment
Prima assortiment voor de hobbyist.

Aanbeveling
Snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke website, ook snel te vinden via google

Service
Vragen via de mail worden beantwoord, maar sluiten niet altijd aan op de vraag.

Assortiment
Alles wat je zoekt is aanwezig

Aanbeveling
Goede service en niet duur.

Extra toelichting
Voor de telefonisten; ga er niet automatisch vanuit dat elke beller een ervaren fotograaf is, mensen die net een hobby starten hebben andere vragen dan een professional.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisannex95 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb geen problemen ondervonden met het vinden van mijn product. Het was makkelijker om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Alleen de reclame's die tussen door geplaatst worden zijn storend. Het is handiger als deze alleen aan de zijkant van de site worden weergegeven.

Service
Ik heb mijn product op tijd geleverd gekregen. Heb geen klachten hoeven in te dienen.

Assortiment
Het assortiment is redelijk divers, je hebt erg veel keuze binnen je zoekopdrachten. Ik zelf heb een camera gekocht, en heb met behulp van de voorgestelde voordeelpakketten van kieskeurig.nl een tas, een accu en extra geheugen bij gekocht. Alles wat ik nodig had dus!

Aanbeveling
Prima winkel! Makkelijk om producten te vergelijken en het wordt snel bezorgd. Ook de kwaliteit-prijs verhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tobias Reymond 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekmachine, kwalitatieve sortering

Service
professioneel, hulpvaardig, snel

Assortiment
kwalitatief, gevarieerd, verrassend

Aanbeveling
voldoet geheel aan de verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredG 29-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk

Service
Goede service, klantgericht en verstand van zaken.

Aanbeveling
Klantvriendelijke winkel

Extra toelichting
De camera die ik kocht is tot 3 x teruggestuurd ivm gebreken. De laatste keer is er een nieuwe camera gegeven. Geweldige service omdat er bij een keer het eigen schuld was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachel 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel bezorgd! En dat is fijn als je staat te popelen om het product te gebruiken :)

Service
Alles in het teken van de klant. Zelfs bij een belletje om iets terug te sturen, zijn ze vriendelijk! Super! Dat motiveert om daar ook mijn nieuwe bestellingen te plaatsen :)

Assortiment
Ruim, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Geweldig! Ook het assortiment is ruim een compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 28-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal door een nummertje te trekken aan het begin van de winkel. Retour gehuurde spullen misschien nog duidelijker aangeven in menu.

Service
Super handig! Bij de ingang een nummertje trekken, beetje rondsnuffelen, kopje koffie drinken en je bent aan de beurt.
Snelle en duidelijke service

Assortiment
Veel keuze, alles wat ik nodig heb is aanwezig.

Aanbeveling
Mooie ruime winkel, groot assortiment, duidelijk met zoveel balies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg fijn dat je mails krijgt over de status van je bestelling

Service
keurig binnen 1 dag geleverd zoals beloofd!

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 28-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen gaat heel gemakkelijk. Ook in de winkel hele prima service en hulp.

Service
Ik had een product gekocht wat ik bleek te kunnen gebruiken. Geen probleem en doen totaal niet moeilijk met ruilen of retourneren

Assortiment
Goed assortiment

Extra toelichting
Bestellen hier wel vaker wat. top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg goede en snelle site, makkelijke betaling.

Service
Erg snelle bezorging, niks aan op te merken!

Assortiment
Mooie camera's menu zou nog wat overzichtelijker kunnen.

Aanbeveling
Een erg goede webshop, met goede service en toch lage prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goeie zaak in vele opzichten 28-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer toegankelijke en overzichtelijke website.
Ook de winkel is prima bereikbaar.

Service
Na wat strubbelingen over een levering (tevéél geleverd!) is alles prima opgelost.

Assortiment
Er is weinig wat Cameranu niet kan leveren.

Aanbeveling
Een van de beste webshops in Nederland!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
direct en zonder rare fratsen of extra kosten bestellen, betalen en afleveren

Aanbeveling
om kwart voor 12 in de avond nog besteld. volgende middag netjes in huis.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

anja voorn 28-04-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
altijd eerlijk advies

Service
grootst geduld

Assortiment
alles is er of word besteld

Extra toelichting
geeft voor -tijdens en na aankoop altijd advies en raad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tee 28-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was in de buurt van Urk dus het bestelde product meteen opgehaald. Het was niet mega druk in de winkel, dus nummertkje trekken en wachten op je beurt. Goed advies en behulpzaam personeel. Lekker bakje koffie terwijl je wacht en nog even in de winkel kan rondkijken.

Service
Snel, uitgebreide uitleg, nette behandeling, net systeem met nummertjes voor je beurt en gratis koffie terwijl je wacht!

Assortiment
Breed assortiment, kundig personeel en overzichtelijk gepresenteerd.

Aanbeveling
Leuke shopping ervaring, net een speelgoedparadijs, zowel online als in de winkel!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M hamstra 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle levering, duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment met een goede prijs- kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Snelle levering, aantrekkelijke prijs- kwaliteitverhouding en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MWdeKort 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles ging lekker vlot

Service
Gewoon goed

Assortiment
Weet ik niet want heb ik niet onderzocht

Aanbeveling
Tot nog toe sales prima. Snelle levering, prijs in orde en goed product

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

aittes 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Prima, geen klachten.

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Gewoon zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super gemakkelijk en snel te vinden.

Service
Geen verzendkosten, echt makkelijk

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden. Ga me er nog in verdiepen.

Aanbeveling
Erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Phoebe 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
ze hebben alles

Aanbeveling
Superwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en je vindt gemakkelijk wat je zoekt. Bestellen gaat snel en eenvoudig.

Service
Wat je bestelt heb je de volgende dag in huis, mits op voorraad natuurlijk. Keurig verzorgd en netjes verpakt.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid en het product dat ik gekocht heb was een stuk voordeliger dan elders.

Aanbeveling
Goede en snelle service en het allerbelangrijkst; een zeer betrouwbaar adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meer 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere en duidelijke website.

Service
Snel antwoord op gestelde vragen. Levertijden punctueel nagekomen.

Assortiment
Hele ruime keuze uit het grote assortiment. Alle merken zijn wel vertegenwoordigd. De prijzen zijn scherp bij Cameranu!!

Aanbeveling
Al meerdere keren mensen verwezen naar Cameranu.nl. Ook deze mensen zijn uiterst tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatieve website met veel informatie en groot assortiment.

Service
Er wordt goed en netjes gecommuniceerd op eigen initiatief.

Assortiment
De body en de lens wordt door de winkel altijd van te voren gecontroleerd of het past.

Aanbeveling
Prima geen klachten. Snelle nette levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Brink 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webshop is erg overzichtelijk. Het enige wat wat mij betreft nog wat beter kan zijn de product filters.

Service
Het product kwam mooi op tijd binnen.

Assortiment
Er is in elke productcategorie keuze genoeg!

Aanbeveling
Mooie winkel, uitgebreid assortiment en een top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Jan van Aggelen 27-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door goed functionerende website is het kopen bij CameraNu wel erg makkelijk. Als dan ook nog eens blijkt dat de levering correct en vlot is, dan kun je echt spreken over makkelijk en betrouwbaar winkelen.

Service
Na bijna twee jaar bleek van mijn fototas het stiksel gescheurd te zijn. Kreeg na indienen klacht bij CameraNu.nl na enige tijd mijn fototas netjes gerepareerd weer teruggestuurd.

Assortiment
Je kunt bijna niets voor de fotografie bedenken dat je niet bij CameraNu.nl kunt kopen.

Aanbeveling
Goed functionerende website, winkelgemak, klantvriendelijkheid, ruim assortiment , correcte en snelle levering en een goede naverkoopservice, wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theater Effects Nederland 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nadat ik op internet een externe battery pack gevonden had welke mijn probleem zou oplossen heb ik deze bij cameranu.nl gevonden.

Service
Na ontvangst van de bestelling had ik een probleempje met het product. Zonder veel vragen werd het product retour gestuurd en een nieuwe toegestuurd.

Aanbeveling
De service was goed, product werd netjes verpakt en op tijd geleverd.

Extra toelichting
De Jupio Powerfault DSLR LP-E6 is de ideale externe battery pack voor de nieuwe blackmagic Micro of cinema cam. Een losse battery gaat slechts 20 minuten mee de Jupio dik een uur meegaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarieke 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk. Alles is duidelijk te vinden.

Service
Snelle levertijden.

Assortiment
Groot assortiment. Ruime keuze.

Aanbeveling
Groot assortiment. Je kunt gemakkelijk vinden waar je naar op zoek bent. Betaalbare prijzen. En snelle levertijden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sen 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
razend snel

Assortiment
Ik zocht naar een product, wat nergens anders meer te vinden was. Alleen bij CameraNu was het te koop.

Aanbeveling
Mooie combinatie: Mooie winkel en goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, veel overzicht en gemakkelijk zoeken.

Service
Erg snel geleverd voor een goede prijs

Assortiment
Geweldige winkel, veel onderdelen, snelle levering zonder gedoe!

Aanbeveling
Gewoon doen! Prima winkel, snel en ook nog voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minou Spits 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is overzichtelijk om iets te bestellen

Service
Helemaal geen kritiek gewoon netjes.

Assortiment
Tot op heden gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Ik vind het een prettige website en het feit dat het netjes wordt verstuurd zonder bijkomende kosten maakt dat ik hier graag gebruik van maak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gemakkelijk te vinden

Service
exacte levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
totaal plaatje is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan B 26-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Men neemt de tijd voor vragen en geven kundig advies.

Assortiment
Goede sortering voor ieder doelgroep

Aanbeveling
Ik kan de winkel alleen maar aanbevelen!

Extra toelichting
Ik stel de klantvriendelijk heel erg op prijs. Men probeert ook niet alleen dure artikelen te verkopen, maar een product wat vij de klant past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransjoost Bakker 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was de eerste aankoop bij cameranu.nl en alles was overzichtelijk en goed te volgen tot en met de afrekening.

Assortiment
waar ik ook naar zocht was aanwezig

Aanbeveling
Mijn eerste indruk was naar tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop met uitgebreide productinformatie en duidelijke afhandeling mbt het bestel proces

Service
Snelle service (

Assortiment
Zeer uitgebreid met diverse optionele suggesties

Aanbeveling
snel, betrouwbaar, duidelijk

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb een monopod voor mijn sony action cam besteld, dit ging vlot en gemakkelijk. De bestelling was binnen no-time verwerkt en onderweg!

Service
De service was precies goed, zoals het zou moeten (jammer genoeg is dat in de praktijk bij de meeste webshops niet het geval). Cameranu.nl stuurde me een bevestigings mail en stelde me op de hoogte van mijn bestelling, top service.

Assortiment
Ik heb veel producten voorbij zien komen, een breed assortiment dus!

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan omdat alles verliep zoals het hoort en alles goed en duidelijk vermeld werd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zerixos 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Gemakkelijk bestellingen te plaatsen. Enkel de accessoire verdeling is soms onduidelijk waardoor ik langer moet zoeken naar het juiste product.

Service
Goede snelle verzending. Gelukkig heb ik tot op heden nog geen gebruik te hoeven maken van het retouren of eventuele garantie. Alle producten altijd netjes verpakt ontvangen.

Assortiment
Naast een groot asortiment accessoires wat altijd snel te bestellen is, helaas soms wat duurder materiaal geregeld niet op voorraad.

Aanbeveling
Vooral voor accessoires een "go-to" store.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Maria van Stee 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer snelle levering, duidelijke afspraak vooraf over moment van bezorgen!!

Assortiment
Breed assortiment!

Extra toelichting
Duidelijk, snel, goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieneke Vink 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering; bedankt!

Service
Duidelijke website & uitleg van de apparatuur; super!

Assortiment
Gewoon top; ik kan altijd alles vinden!

Aanbeveling
Gewoon geweldig! Goede prijzen, snelle levertijd, goede verpakking, vakwerk dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Track 25-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer mooie winkel, snelle reactie op mail, goede prijzen ook prima inruildeals!

Service
Super vriendelijk en kundig geholpen door deskundig personeel.

Assortiment
Hebben echt alles, en bijna altijd vanuit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Fantastische fotografie winkel

Extra toelichting
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarrieMia 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je maakt je keuze thuis. Info was zeer uitgebreid en goed

Service
De bestelling komt heel snel. Ook werd je op de hoogte gesteld over het verdere verloop. Prima geregeld

Assortiment
Ik heb meerdere producten gekocht. Voor mij precies wat ik nodig had.

Aanbeveling
Bestellen gaat gemakkelijk. Overzichtelijk. Duidelijk.
Het gaat heel snel. Alles is goed verpakt. Ik had de bestelling al in de vroege voormiddag.

Extra toelichting
Vlug Goed Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin van Heukelom 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel online en kan altijd zonder problemen het product vinden wat ik nodig heb.

Service
Ontvang netjes een bevestingsmail.

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van den Broek 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kleine moeite, groot plezier.

Service
Heel snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea van den Eijnden 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle en correcte levering

Aanbeveling
goede en duidelijke internet site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke navigatie met filters

Service
Geen optie om de vervoerder te kiezen. De aflevertijd informatie van PostNL in de dorpen is ronduit slecht (tussen 08:30 en 21:30). Daar kan CameraNu niets aan doen natuurlijk maar dat geldt niet voor het bieden van een vervoerderkeuze optie.

Assortiment
Groot assortiment. Niet alle leverancieropties in assortiment (van product wat wel verkocht wordt)

Aanbeveling
Goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Alex Boensma 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zocht een hoofdtelefoon,na gezocht te hebben op internet werd ik doorverwezen naar cameranu.nl toevallig was de verzending ook nog gratis, dat was ook mooi meegenomen.

Service
De service is goed ik kon de verzending goed volgen

Assortiment
Het assortiment is voldoende,voor de prijs wat ik voor de hoofdtelefoon heb betaald is het een uitstekende hoofdtelefoon,precies wat in de beschrijving stond(goede bas goed geluid).

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site,goede prijs kwaliteit verhouding,levertijd is snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J uit V 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vinden van gewenst item

Service
Goede communicatie over bestelproces en ver verloop bestelling

Assortiment
Zeer, veel varianten van gewenst item in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Eerst hier kijken, dan pas verder googlen

Extra toelichting
Op 4 punten een 10? Wat kan ik daar aan toevoegen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews