cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hanah 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk! Ik hoefde niet te zoeken.

Service
Snelle levering en goede communicatie daar over. Verder geen contact nodig geweest.

Assortiment
In dit geval wist ik al precies wat ik wilde, dus heb niet echt naar het assortiment gekeken. Het leek mij zeker voldoende.

Aanbeveling
Duidelijk, de bestelling verliep soepel en zonder problemen en was snel in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W Albarda 19-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website en een "echte" winkel - goed bereikbaar maar voor mij wel ver ;)

Service
De vooraf aangegeven inruilwaarde voor een lens werd na snelle controle ook waargemaakt. Ik werd op een prettige en deskundige manier geholpen; prima.

Assortiment
Ik heb nog nooit "misgegrepen" als ik op zoek was naar foto accessoires

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels die ik ken met een filial waar je ook deskundig advise kan krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De beschrijving in combinatie met plaatje en gebruiksvideo maakte keuze voor dit specifieke product vrij eenvoudig.

Assortiment
Het assortiment was groot en geënt op verschillende toepassingsmogelijkheden.

Aanbeveling
Het iseen winkel met zeer ruime keus en met een eenvoudig toegankelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROMO 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De artikelen zijn makkelijk in de shop te vinden.

Service
via mail werd de voortgang goed gecommuniceerd.

Assortiment
Er waren niet veel shops waar ik dit artikel kon aanschaffen en ook nog eens tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MM 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Van een product waarvan ik meerdere exemplaren bestelde, bleken niet voldoende in voorraad te zijn. Meteen e-mail ontvangen of ik het voorradige deel al wilde ontvangen of wilde wachten tot alles kon worden geleverd. Dat zou na 2 à 3 dagen zo zijn.
Ik heb gewacht, en inderdaad, na 3 dagen werd alles keurig, zonder verder vertraging, verzonden. Uitstekende service. Zie onder verdere toelichting waarom ik geen 10 heb gegeven.

Extra toelichting
Jammer dat je, volgens de leveringsvoorwaarden, bij retourneren de verzendkosten zelf moet betalen. Ik heb nooit iets hoeven terugsturen, maar toch voor mij toch net een reden om voor 'service' geen 10 maar een 9 te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 19-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heel goed geholpen! Deskundig

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Smolenaars 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzicht is perfect alles is vrij goed te vinden. Soms eventjes nodig met zoeken omdat je het woord net anders gebruikt, bv reflector ipv reflectiescherm, of andersom.

Service
Ik heb hier al mindere keren besteld, vragen worden netjes beantwoord en er word met je mee gedacht. Verzendingen gaan vliegens vlug, producten zijn altijd in perfecte staat aan gekomen. Hun eigen koeriers dienst is ook zeer aan te raden bij duurdere producten om zeker te zijn dat het goed behandeld word!

Assortiment
Occasions en nieuwe producten op verschillende manieren beschikbaar. Soms wel jammer dat bv voorgaande type helemaal niet meer te krijgen is.

Aanbeveling
Het is gemakkelijk, betrouwbaar en zo snel als gezegd word. De eigen koeriers zijn en uitkomst met duurdere producten om zeker te zijn dat deze in goede staat ontvangen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel telefonisch als website super makkelijk

Service
Alles goed en snel te regelen

Assortiment
Tot nu toe hebben ze alles wat ik zocht en zelfs ook goedkopere alternatieven

Aanbeveling
In een woord: Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Borgviking 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima website. Alles makkelijk te vinden. Jammer dat Nikon Niet standaard een zonnekap meelevert met objectief 18-140mm.
Daarover ben ik niet geinformeerd.
Dus moest ik dit achteraf bestellen en onnodig bezorgkosten betalen.

Service
Een paar maal goed skype contact gehad met verkoper en afdeling inruil. Vlotte levering op afleveradres. Goede communicatie tijdens transport.

Assortiment
Goede prijs voor mijn artikelen.
Het gaat niet om het laatste tientje; service en een goed contact zijn wel zo belangrijk.
Inruil NA mijn bestelling ging prima, conform afspraak.
Geld voor inruil apparatuur werd snel overgemaakt. In het volste vertrouwen deze deal gesloten.

Aanbeveling
Vakmanschap en wederzijds vertrouwen staat buiten kijf.

Extra toelichting
Wat irritant is op de website: De mededeling BTW tarief aangepast, omdat in het buitenland woon. De knop niet meer tonen werkt niet !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Arts 19-10-2015 In de winkel gekocht
In Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is ziet er keurig uit en is goed overzichtelijk.
Het Bestellen is een fluitje van een cent

Service
Ik ben een paar keer in de winkel geweest en ben daar vriendelijk en deskundig geholpen. ( het is voor mij circa 1,5 uur rijden naar Urk).
Ik heb diverse keren via de web shop ingekocht en dat ging snel en accuraat. De opgegeven levertijden worden gehaald.
Slecht eenmaal iets retour gezonden dit is ook prima afgehandeld.

Assortiment
Wat mij betreft is het assortiment ruim toereikend.
Wat ik nodig had was aanwezig en meer dan dat.
De winkel is ruim en overzichtelijk. De camera's die ik wilde kopen heb waren voorradig en ik kon deze direct meenemen.

Aanbeveling
Zie mijn vorige opmerkingen.
Ik ben vriendelijk en vakkundig behandeld.
De prijs-kwaliteit verhouding is in orde en mijn bestellingen zijn keurig en snel afgehandeld.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je besteld het op de website en de volgende dag is het al in huis!

Service
Je wordt erg goed op de hoogte gehouden over je product. Je ziet wanneer hij is meegegaan met de post en krijgt een track&trace code waarmee je zelf je product kan volgen.

Aanbeveling
Duidelijke website, goede service en snelle levering, top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAM Iven 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke site. Met de zoekfunctie alles kunnenvinden

Service
Perfect op tijd geleverd. Keuzeopties genoeg voor afleveradressen

Assortiment
ik had niet alledaagse dingen nodig, en cameranu.nl heeft ze op voorraad

Aanbeveling
aanrader voor heel veel cameratoebehoren

Extra toelichting
prima overzichtelijke site! Ik kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik was hier in de lokale fotoshop geweest voor een voor mij passende telelens, die konden ze niet leveren en het was het beste om maar een andere camerera te nemen, hij zet wel in jullie assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renny kronenburg 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk via internet

Service
heel goed

Assortiment
goed verzorgd

Aanbeveling
mooi overzicht

Extra toelichting
snelle vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVermeulen 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ongelofelijk snelle levering. Laat in de vrijdagavond een kleuren kalibrator besteld en deze werd de volgende ochtend om 11.00 al afgeleverd.

Service
Kan hier nog niets over zeggen want ik heb nog geen problemen gehad.

Assortiment
Enorm assortiment .

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sylvia 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag al in huis. Ik vind dat heel snel en goede service! Verder heb ik geen ervaring met de service van CameraNU.

Assortiment
Ik had nog nooit van CameraNU gehoord totdat een vriendin me erover vertelde. Als ik bij hun op de site kijk zie ik een zeer breed assortiment en verbaasd het me dat ik er nog niet eerder van heb gehoord.

Aanbeveling
Als ik de recensies lees over CameraNU zijn die eigenlijk allemaal enthousiast. Ik kan dan ook niet anders dan geloven dat ze in de winkel zelf goede hulp en service bieden voor de klanten. In de webshop is alles duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snelle service

Service
goede afhandeling

Aanbeveling
levering snel en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes 17-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd via de mail regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Aanbeveling
Persoonlijke hulp en alle tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen motivatie gewoon gemakkelijk vanuit je stoel

Service
Het bestelde kwam mooi op tijd, zo hoort het als je koopt via internet.

Aanbeveling
een 10 geef ik alleen aan mij zelf. Maar dit is een eerlijke en zeer correctie winkel

Extra toelichting
Had eerst de winkel gebeld (controle) het personeel was ook zeer vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder problemen via google en kieskeurig kunnen vinden dat mijn objectief bij Cameranu.nl het goedkoopst was. Directe link naar product en in een paar klikken besteld.

Assortiment
Het meerendeel van het assortiment is op voorraad. Ze hebben voor mijn camera niet altijd alles, maar dat is bin de concurerende shops niets anders. Heb nou eenmaal een minder gangbare DSLR.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle levering en concurerende prijzen. Hebben goed assotrtiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dick van Groningen Schinkel 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website en telefonisch plezierige uitleg

Service
Levering exact volgens afspraak

Assortiment
Uitgebreide collectie, bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Meerdere zaken via camera nu aangeschaft geen enkele negatieve ervaring

Extra toelichting
Vanwege de relaxte prettige manier van zaken doen raad ik iedereen aan zijn spullen hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk, zoekfunctie werkt supergoed, artikelen worden mooi weergegeven met duidelijke omschrijvingen.

Service
Voor 23:59 is ook "echt" de volgende dag geleverd, status van de bestelling is goed te volgen, update bij elke wijziging in het verzendproces. Artikelen netjes en goed verpakt opgesloten in doos d.m.v. air cush.

Assortiment
Mooi ruim assortiment voor mijn Nikon camera's, prijzen zijn super scherp, alles ruim op voorraad teveel om op te noemen.

Aanbeveling
Al meerdere bestellingen gedaan, erg fijne en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Ga zo door mijn volgende aankoop zeker weer bij CameraNu, het verlanglijstje groeit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Walda 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
intuïtieve website, gemakkelijk bestellen, vooral als je een account hebt aangemaakt.

Service
Je wordt via de mail van alle stadia van je bestelling op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ik ga gewoon nergens anders meer heen voor mijn fotomateriaal en uitrusting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

worms 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige overzichtelijke zelfgidsende site.......super......zonder onnodige klikken kom je eenvoudig bij je gewenst resultaat.

Service
Sublieme to the point logistieke info over track & trace!

Assortiment
Handige gratis adviezen van bijbehorende accesoires met kotingsinformatie: handig....!

Aanbeveling
To the point website met dito service en garantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John vanderHeijden 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Extra toelichting
probleem is en was, ik twijfel tussen deze cam en de JVC schoudercam HM-70. De afgelopen weken heb ik ook de Panasonic AC8 en de Sony 2500 in handen gehad. Beiden vielen tegen op gebruiksgemak. Helaas ben ik niet mobiel en niet financieel in staat ook de JVC te bestellen. Twijfel zal dus blijven. Qua kleuren is de camera goed. Geluid is goed en gebruiksgemak is er. Zaken als accuduur en langere opnames moet ik nog ontdekken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Martin Huisman 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede website en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goed op de hoogte gehouden met het verloop van de bestelling en snelle levering.

Assortiment
Bijna alles is op vooraad en dat is erg fijn.

Aanbeveling
Prettige winkel, alles loopt op rolletjes.

Extra toelichting
Ook fijn dat er een fysieke winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Bogaerts 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een heldere website en via het zoekmenu snel het gewenste product gevonden met accessoires en een leuk bundelaanbod.

Service
Zeer snelle en complete reactie op een vraag per e-mail. Tevens uitstekend op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Assortiment
Ruime keus en een redelijke prijs met aandacht voor accessoires.
Een accessoires wat niet in het assortiment zat is alsnog geregeld waardoor mijn product nu volledig naar wens is geleverd.

Aanbeveling
Levering zeer adequaat en snel. Keurig verpakt. Gewaardeerd wordt de gratis tas.

Extra toelichting
Snel, betaalbaar, goede informatievoorziening, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website laat precies zien wat er allemaal te koop is en is erg overzichtelijk. Maar voor echt advies is een ritje Urk zeker de moeite waard! Je kijkt je ogen uit en wordt uitstekend en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Even zoeken naar het product en dan gaat het bestellen eenvoudig.

Assortiment
Op foto en video gebied een ruim aanbod.

Extra toelichting
Aankoop gedaan via internet, bestelling werd correct en snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

FalkenS 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product was makkelijk te vinden.

Service
Dag ervoor besteld en de dag erna binnen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn goed, niet te duur.

Aanbeveling
Een fijne site, goed assortiment en het is lekker snel!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering en correct.

Service
altijd snel bereid tot hulp

Assortiment
ik krijg er altijd alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
aardige en behulpzame mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Iman Heijstek 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Ik ben altijd goed en met spoed geholpen, ook als het ingewikkeld was

Service
Zie hierboven.

Assortiment
Wat niet in huis is, wordt voor je besteld.

Extra toelichting
Ik ben nog nooit in de winkel geweest, maar dat gaar morgen (17/10) veranderen, want dan ga ik naar een lezing om 10:00 U. en daarna de winkel bekijken. Ik wil o.a. kijken naar de Sigma 150-600 mm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie Thiltges 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik woon in Amsterdam en heb meerdere gespecialisserde fotowinkels opgezoekt om een afstandsbediening voor mijn Canon G15. Zonder success. Ze deden me geloven dat het niet zou kloppen omdat mijn camera geen infrarood heft.

Service
Ik kon makkelijk het gezoekte deel vinden. De afstandsbediening was de volgende dag thuis.

Assortiment
Uitstekend.

Aanbeveling
Je vind er van alles wat je zoekt en de site is good organiseerd, bijv. met alle nieuwe producten die op markt zijn of komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Grevelink 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en vlotte website, logisch opgebouwd

Service
Ik had een fout gemaakt bij het betalen, via helpdesk binnen twee minuten opgelost.

Assortiment
Ik heb de indruk dat ze alles in voorraad hebben. Levertijd is altijd zoals beloofd. Al diverse artikelen besteld inmiddels.

Aanbeveling
Zowel website als winkel zijn keurig op orde.In de winkel heeft men alle tijd voor je (als je aan de beurt bent. Vakkundig personeel.

Extra toelichting
Voor mij de eerste keuze als het gaat om fotografiebenodigdheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk en op orde

Service
Werd goed geholpen met deskundige uitleg,door jonathan.

Assortiment
Hier hoef je niet te wachten op iets dat je graag hebben wil

Aanbeveling
In deze winkel,wordt niet gezegd "Dit zullen we voor u bestellen"

Extra toelichting
Nee het is goed zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb de artikel die ik wou al snel kunnen vinden.

Service
De service was uitstekend! Ze hadden me goed geholpen bij een twijfel!

Assortiment
Het assortiment was niet duur vergeleken met de andere webshops. En het verzendkosten viel behoorlijk mee!

Aanbeveling
Jullie hebben veel assortimenten om uit te kiezen! Daarom een 9!

Extra toelichting
Nope! Helemaal perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas van der Laan 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via via tip gekregen van Cameranu.nl. Website maakte nieuwsgierig naar winkel. Zonder file- en parkeerproblemen winkel binnen gelopen. Wat een assortiment en wat een paradijselijke rust.

Service
De mogelijkheden van verschillende camera's werden met beeldscherm toegelicht. Ook mijn camera verleden werd doorgelicht. Er werd een diagnose gesteld. Vervolgens werd verteld met welke camera ik het beste behandeld kon worden. Slaapprobleem opgelost.

Assortiment
Ik heb niet eens de tijd hoeven te nemen om alles te zien. Door deskundigheid van het personeel en groot assortiment kon zo uit de winkelvoorraad een ideale oplossing geboden worden voor een zeer acceptabele prijs.

Aanbeveling
Al mijn vragen zijn beantwoord, alle wensen direct ingewilligd en thuis kon ik meteen aan de slag. Met dit toestel hoef ik geen nieuwe lenzen te kopen zoals ik verwacht had omdat mijn oude lenzen ook nog bruikbaar zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwkundig Advies Bureau René Kat 15-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer makkelijk kiezen op de websife

Service
Wat ze zeggen doen ze

Assortiment
Zeer groot assortiment

Extra toelichting
Ik beveel nooit een winkel of webside aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansie 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken

Service
Snelle en probleemloze levering

Assortiment
Alles wat ik nodig heb kan ik daar vinden

Aanbeveling
Geen logins of vergeten passwords worden gevraagd. Geen gezeur: Gewoon bestellen en het komt vanzelf thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diversen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en snelle antwoorden op vragen

Service
doen nergens moeilijk over, zeer behulpzaam

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wybo 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk snel en overzichtelijk

Service
Geweldige service na fout besteld artikel! Heel professioneel en snel opgelost!

Assortiment
Uitgebreid en up to date

Aanbeveling
Prachtige (web)winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk bijhouden van de items in verlanglijstje, updates van beschikbaarheid accuraat.

Service
Snelle afhandeling, super rappe reactie op vragen via de site.

Assortiment
Meest volledige assortiment van Nederland.

Aanbeveling
Geweldig assortiment, professionele en heldere hulp bij uitzoeken, bestellen en overige vragen.

Extra toelichting
Er ontbrak een onderdeel bij een bestelling en zonder gedoe had ik het de volgende dag in huis! Ontzettend tevreden met de artikelen, klantvriendelijkheid en snelheid waarbij geleverd wordt. CameraNu is mijn eerste keuze als het gaat om aanschaf van foto-artikelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nuechtffniet 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werkt met duidelijke filters, goed overzichtelijk

Service
Prima telefonisch advies

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Gewoon een goede betrouwbare winkel, snelle levering. Ben erg tevreden over deze aanbieder.

Extra toelichting
Zitten op Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Tiben 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is makkelijk bereikbaar, eigen parkeerplaatsen, speelhoek voor mijn dochters die mee waren.

Service
Zelfs medewerkers letten op mijn spelende dochters, dat is pas service!

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig, goed en duidelijk uitgelegd door de medewerkers.

Aanbeveling
Lage prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlaine Kluck 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk en geeft goed aan wat er wel of niet is

Service
Nette afhandeling en gaat ook lekker snel

Assortiment
Alles wat ik nodig heb gehad was hier (tot nu toe) te vinden

Extra toelichting
Fijne webshop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, veel aanbod en tot laat in de avond kunnen bestellen en toch de volgende dag al in huis.

Assortiment
Enorm veel aanbod. Zo'n beetje alle merken die er toe doen in de wereld van fotografie en videografie zijn vertegenwoordigd. En nu alleen de apparatuur maar ook alle benodigde accessoires zijn hier te koop.

Aanbeveling
Snelle levering, goed aanbod. Duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Platte 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Goed bereikbaar bij vragen per telefoon.

Service
Zijn geen mensen die alleen maar volgens de regeltjes werken. Er kan ook nog gewoon worden nagedacht. Erg prettig.

Assortiment
Voor fotostudio spullen ruim assortiment. De rest kan ik niet beoordelen.

Aanbeveling
Scherpe prijzen. Goede service. Afspraken worden nagekomen. Gewoon keigoed. Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Diemen 15-10-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar, volop parkeerruimte, inloop winkel en vrijwel altijd vlot aan de beurt. Men heeft veel op voorraad en weet je goed te adviseren.

Service
Duidelijk en direct, men neemt de tijd om je in alle rust te helpen.

Assortiment
Men bleek wat ik nodig had altijd direct uit voorraad te kunnen leveren.

Aanbeveling
Geen enkele klacht en ik kom er graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Youri 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.

Service
Ik kreeg alles netjes de volgende dag binnen. Zelfs nog eerder dan gepland.

Assortiment
Ik was op zoek naar een GoPro met bijbehorende attributen en ik voelde mij net een kind in een snoepwinkel met het aantal verschillende spullen dat er daarvoor aangeboden werd.

Aanbeveling
Ik heb geen enkel minpuntje aan mijn ervaring met jullie.

Extra toelichting
Jullie zijn erg goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel gevonden wat ik zocht. Werd op de hoogte gehouden van het bestelproces via mail.

Service
Supersnelle levering, volgende dag in huis. Meteen uitgepakt en getest, het werkte niet want ik bleek nog een adapter nodig te hebben.
Gebeld met klantenservice, zij hebben uitgezocht welke adapter ik precies nodig had. Ze hebben gelijk mijn extra bestelling geplaatst, deze was weer de volgende dag in huis!

Assortiment
Alles gevonden wat ik zocht, laagste prijs van alle (vertrouwde) webwinkels.

Aanbeveling
Ik zou zelf volgende keer weer naar deze webwinkel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews