cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43616 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manouk kappe 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle producten bevat genoeg en goede informatie

Service
Ik kreeg tot nu toe al mijn pakketjes de volgende dag al binnen en tot nu toe heb ik er geen enkel probleem mee gehad

Assortiment
Een groot assortiment. Bij sommige dingen zoals camera hoezen is het weer wat minder. Maar dat komt mischien omdat ik niet een hele bekende camera heb

Aanbeveling
Het is betrouwbaar en je weet dat het goed gaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jennifer Sauer 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De artikelen zijn in categorieen verdeeld, dit zoekt makkelijk. Alleen soms weet je niet waar hetgeen onder valt en met de zoekbalk vind je niet altijd alles, terwijl je via google bijvoorbeeld wel verwezen wordt.

Service
Wordt altijd fijn geholpen, zowel met advies als klachtendbehandeling

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik winkel hier heel graag

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hessel 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is een logisch en snel werkende webwinkel

Service
ik heb gebeld met de winkel en kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vraag

Assortiment
bijna alles wat ik nodig heb is op voorraad

Aanbeveling
prima service en kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fikokevr 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden na invullen trefwoord.

Service
Volgende dag in huis en statief was goed ingepakt.

Aanbeveling
Kreeg pas na de aanmelding te zien dat betalen met creditcard beetje extra kostte. Kan natuurlijk op op de site vermeld worden vóór je iets koopt.

Extra toelichting
De poten van de statief zijn makkelijk uit te trekken en vast te zetten. Door het lichte gewicht en inklapbaar heid, ideaal om mee te nemen tijdens onze vakanties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig besteld, prima afgeleverd

Service
levering prima op tijd

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisz 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Top webwinkel; om 23u iets bestellen en het de volgende dag in huis hebben!

Assortiment
Mijn laatste aankoop was een opvouwbare achtergrond van Botero. Het enige dat jammer is, is dat jullie niet alle kleuren hebben. En vooral voor de meest gebruikte kleuren vind ik dat wel een beetje vreemd. Ik wilde namelijk graag de 5.00x2.00 in het zwart maar die konden jullie niet leveren (wel in allerlei andere exotische kleuren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en snel kunnen vinden wat je zoekt.

Service
Direct goed geholpen bij de keuze van het product

Assortiment
Ruime keuze en gelijk een goed beeld van wat je kan aanschaffen

Aanbeveling
Prettige winkel met snelle verzending

Extra toelichting
Keurig nette winkel en idem personeel. Een aanrader om artikelen te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site,waarop je met enkele klikken je gezochte produkten vind, maar je kunt ook heel makkelijk rondzwerven cq nieuwe ideeen opdoen. Bestellen is geen enkel probleem, gaat als het ware vanzelf.

Service
Zeer adequaat, klantvriendelijk en secuur.

Assortiment
Zeer ruim, uitgebreid, niets op aan temerken

Aanbeveling
Mijn ervaringen tot nu toe, zijn alleen maar uitstekend te noemen.

Extra toelichting
Niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje Puk 12-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed geregeld

Service
Prettig geholpen, verstand van zaken

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philip 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is erg overzichtelijk

Service
spullen kwamen op tijd

Assortiment
voldoende voor zowel beginnende als gevorderde fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Halil Kaynak 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 23:53 besteld, volgende dag thuis gekregen! Ben er heel blij mee.

Service
Ik ben tevreden over het product. Ik hoop dat ik niet van de service gebruik moet maken.

Assortiment
Zowel kleine als grotere modellen van het bestelde product was te bestellen. Keuze genoeg en goedkoopste op google.

Aanbeveling
10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edjisk 12-11-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede website met uitstekende prijs/kwaliteit
verhouding

Service
goede uitleg over apparaat/keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vork 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een paar klikken en het is klaar en dan erbij onderaan staat gelijk wat je erbij kan bestellen

Service
Perfect had een probleem is goed behandeld

Assortiment
Goed veel keuze ook op professioneel vak

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid goede service goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Petra 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat je zoekt is gemakkelijk te vinden en overal staat voldoende en uitgebreide informatie bij.

Service
Prima op tijd geleverd, goede informatie aangaande de bestelling in de mail.

Assortiment
Alles wat ik zocht, heb ik hier kunnen vinden. Voor een goede prijs!

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Alles is overzichtelijk, genoeg assortiment, goede prijzen en ze komen hun beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle levering

Service
binnen 3 dagen geleverd

Assortiment
artikel op voorraad

Aanbeveling
lage prijzen in vergelijking tot anderen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Amine 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het was erg gemakkelijk een product te bestellen. Ook werden er relevante suggesties gegeven.

Service
Het pakketje was snel thuis, tevens kreeg ik een accurate track and trace code.

Aanbeveling
Dit is hoe een webwinkel moet zijn. Een hoede prijs, snelle levering. Wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

F Janse 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een verademing om een bestelling via internet te kunnen doen zonder eerst een account aan te hoeven maken.

Service
Levering binnen een dag volgens aangegeven schema.

Assortiment
In tegenstelling tot andere speciaalzaken had Camera Nu het product op voorraad tegen scherpe prijs.

Aanbeveling
No nonsense.

Extra toelichting
Product kwam netjes verpakt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van den Boom 11-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, ruim en een grote sortering

Service
Zeer goede service. Bij aankoop wordt er alle tijd genomen om je aankoop te zien en uitproberen(b.v. statief)en informatie te geven. Weten erg veel van de producten.

Assortiment
Hebben alles in huis.

Aanbeveling
Is perfect, zowel in de winkel als per internet.

Extra toelichting
Kijk regelmatig op de side.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fiep 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super snelle levering, alle documenten erbij, goedkoopst, goede service

Service
super snelle levering, alle documenten erbij, goedkoopst, goede service

Assortiment
alles te vinden hier aan super prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Auke 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles vlot te vinden, snelle afhandeling

Service
product snel en goed verpakt geleverd

Assortiment
heel veel keus en bovendien aanbiedingen en gebruikte artikelen voor een prima prijs

Aanbeveling
Bestelling, levering vlot en probleemloos.
Transactie eventueel terug te draaien tijdens en ook later nog indien nodig

Extra toelichting
Heb van deze winkel ook andere personen goede berichten gehoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 11-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk en koffie

Service
Vriendelijk en actief personeel.Er werd behoorlijk gezocht naar de Swarovski-doppen.Ze werden ook gevonden

Assortiment
Het statief dat ik zocht was niet in huis en ook niet te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marco maas 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed overzichtelijk

Service
snel antwoord waar je ook iets aan hebt

Assortiment
groot assortiment en is bijna altijd op voorraad

Aanbeveling
goede service dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carp74 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld op Internet en volgende dag is het er. Zou niet weten wat je hier aan kan verbeteren.

Service
Keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik heb verder niet veel service nodig gehad.

Assortiment
De keuze is enorm. Jammer dat mijn product niet beschikbaar was als download link.

Aanbeveling
Een tien vind ik overdreven al zou ik niet weten wat beter moet.

Extra toelichting
Gewoon goede Internet shop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry Bijlstra 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden met filters.

Service
Snelle levering volgens afspraak

Assortiment
Gewoon alles wat je kunt hebben is er..

Aanbeveling
Goed assortiment, prijzen zijn goed, snelle levering en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coby Prooy 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles verloopt altijd soepel

Service
netjes te woord gestaan door de klantenservice en naar een oplossing gezocht

Assortiment
bijna alles te koop wat ik zocht of te bestellen

Aanbeveling
Goede klantenservice en garantie

Extra toelichting
Ik had een canon lens 10 18mm besteld, maar ik had niet goed opgelet dat er geen afstandsschaal op zat, ik heb de lens voornamelijk nodig om Sterren te fotograferen en dan kan je niet zonder een afstandsschaal, Klantenservice was erg behulpzaam met een andere lens zoeken, maar die was er niet in de prijsklasse die ik zocht, dit was geen probleem ik kom de lens direct retourneren en had mij geld na 2 dagen al terug, dat noem ik nog eens service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle zending en goedkoop

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon alles prima vinden.

Service
Snel, op tijd en prima afgeleverd.

Assortiment
Ruime keus uit verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt vrij gemakkelijk het product vinden wat je wil hebben

Service
de levering is snel

Assortiment
cameranu heeft een groot assortiment

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op één uitzondering na bestelde ik al mijn foto apparatuur bij CameraNu. Altijd tot volle tevredenheid.

Service
Als je iets niet kunt vinden kun je altijd bellen en word je vriendelijk en deskundig geholpen.

Assortiment
Heb nog nooit vergeefs gezocht.

Aanbeveling
Heb alleen maar goede ervaringen.

Extra toelichting
Lijkt me wel duidelijk dat ik heel tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Compiet 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden d.m.v. model en typ-nummer.

Service
Snel telefonisch contact.
Levering de dag na bestellen.

Assortiment
Ik kon alles vinden voor een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Zie voorgaande opmerkingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel en correct

Aanbeveling
Snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin Kist 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie winkel met een breed assortiment!

Service
Snelle en vriendelijke levering bij online aankoop

Assortiment
Veel keuze uit het assortiment

Aanbeveling
Over het algemeen goede service en snelle leveringen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wuijts 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Doen wat ze beloven

Service
Bericht wanner artikel op voorraad is. Snelle uitvoering van de order

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou geen betere zaak weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke de Smit 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zaterdagmiddag gebeld en maandag al in huis. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
een zeer breed assortiment. Ook voor de hobby fotograag

Aanbeveling
Zeer vriendelijk, snelle service en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carecs 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Klantvriendelijk, nemen contact op bij afwijkende levertijd en wensen voor uitlevering als bestelling nog niet compleet is.

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 10-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is overzichtelijk en je wordt altijd geholpen door een medewerker.

Service
Duidelijk en deskundig advies

Assortiment
Erg ruim assortiment aan camera s, lenzen en accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rurijk 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed en overzichtelijke site

Assortiment
VRIJ UITGEBREID

Aanbeveling
Redelijke prijzen prettig geholpen door klantenservice.

Extra toelichting
Jammer voor de te besteden bedrag voor de portokosten ook bij evt ruilen, bij Fysieke winkel in regio het voordeel dat men met de prijs meegaan en makkelijke te ruilen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floor 09-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bijna alles overzichtelijk.

Service
Prima vakkundig geholpen.

Assortiment
Zowel voor de hobbyist als de beroeps een prima overzicht van alles
op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Ik weet zeker , als er iets is waar je niet tevreden over bent , ze er alles aan zullen doen om het op te lossen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk thuis verschillende merken met elkaar vergelijken.

Service
Via de chat mogelijkheid snel advies inwinnen over de producten.
Snelle levering van de bestelling.

Assortiment
Zeer ruim de keuze.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spidy60 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik had een teken tablet van wacom en ik moest nieuwe pen punten hebben ik heb er geen verstand van dus heb ik het model nummer in google getikt en kwam na veel zoeken deze website tegen met een duidelijke afbeelding wist ik dat ik het goede besteld had

Service
ik heb niet met de winkel contact gehad maar had alles wel snel binnen

Assortiment
ik heb mij er niet echt in verdiept ik kwam voor wat ik hebben moest en dat was gelukt

Aanbeveling
zoekje iets voor cameras of teken tablets kun je best hier eens kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snel en goed.

Assortiment
Zocht hetzelfde tasje als mijn dochter heeft met apart voorvak voor batterij en sd-kaart. Vond die niet in het assortiment. Nu dezelfde tas gekocht als degene die stuk was gegaan en verder ook goed beviel.

Aanbeveling
Goed en voordelig.

Extra toelichting
Ik onthoud dit adres wel voor een volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 09-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Erg saaie layout en soms het zoeken wat onoverzichtelijk.

Service
Snelle levering en goed ingepakt pakket!

Assortiment
Veel camera's en veel lenzen verkrijgbaar, kan uiteraard iets meer zijn!

Aanbeveling
gewoon voldoende geen super maar dat komt meer door de saaie layout van de website en de soms iets moeilijke zoekopdrachten ervan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen en betalen.

Service
Het product was na iets meer dan twee maanden kapot en werd zonder gedoe vervangen voor een nieuw product.

Assortiment
Goed en ruim gesorteerd

Aanbeveling
Fijne winkel ik kan ze zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabine 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk.
Alles verliep soepel.
S'avonds om 22:30 besteld, de volgende dag om 10 uur had ik de bestelling al.
Super service en heel erg snel.
Super

Service
Geen klachten

Assortiment
Direct gevonden wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de hobbyfotograaf 09-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voldoende info. overzichtelijk.
winkel redelijk dicht in de buurt.
Vorig toestel ook daar gekocht (ca. 6 jaar geleden) ook toen positief

Service
heel veel info medegedeeld. Medewerker had veel kennis en niet opdringering

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
veel kennis. ruim assortiment

Extra toelichting
volgende toestel kopen we zeker weer bij Camera Nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelbert de Vries 09-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede service en altijd bereikbaar

Service
Goed alleen op zaterdag met de drukte minder goed bereikbaar

Aanbeveling
Goede klantenservice! Meestal de artikelen op voorraad en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IL 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
artikelen zijn goed vindbaar.

Service
snelle levering

Assortiment
goedkoopste van alle winkels voor het betreffende artikel

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abma 09-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke producten, zeer professionele medewerkers, goed geholpen

Extra toelichting
Prachtige winkel, breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef Janssen 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lange lijst die je makkelijk kan door spitten

Service
Effen moeten wachten aan de telefoon, maar op de goede weg gezet door (Bryan)

Assortiment
Van snoertjes en tot de kleinste onderdelen zijn te vinden.

Aanbeveling
verkeert bestelling wordt correct verwerkt en afgehandeld

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Herman 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wat ik zocht was makkelijk te vinden

Assortiment
alles tot alles is te vinden

Aanbeveling
En super snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews