cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25399 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2662 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy Kitzen 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk zoeken, alles staat netjes op volgorde

Service
Cameranu doet precies wat het belooft, houdt de website netjes bij

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, simpele website, goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemieke 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
mijn bestelling was de volgende dag al binnen. alles was keurig verpakt.

Assortiment
zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian 03-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Cameranu.nl komt hen afspraken niet na kwa levering. Ik heb mijn bestelling gedaan met creditcard. Heb een datum en tijdstip uit kunnen kiezen wanneer ik het pakketje via de post wil ontvangen. Ik heb hier special vrij voor genomen van mijn werk. Had de Sonycame namelijk snel nodig voor Prive doeleinde. Nu blijkt de levering vertraagd te zijn doordat ik met creditcard heb betaald. Ze moeten namelijk, zoals ze telefonisch mededeelde,de betaling controleren. Ik bestel veel via internet, maar heb dit nog nooit meegemaakt. De betaling was geaccepteerd.

Service
Ze komen je niet tegemoet. Ze zeggen mijn mening te snappen, maar voor de rest heb je gewoon pech gehad.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Cameranu.nl komt hen afspraken niet na kwa levering. Ik heb mijn bestelling gedaan met creditcard. Heb een datum en tijdstip uit kunnen kiezen wanneer ik het pakketje via de post wil ontvangen. Ik heb hier special vrij voor genomen van mijn werk. Had de Sonycame namelijk snel nodig voor Prive doeleinde. Nu blijkt de levering vertraagd te zijn doordat ik met creditcard heb betaald. Ze moeten namelijk, zoals ze telefonisch mededeelde,de betaling controleren. Ik bestel veel via internet, maar heb dit nog nooit meegemaakt. De betaling was geaccepteerd.

Extra toelichting
Ik bestel nooit meer bij cameranu.nl

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Lisa 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk verschillende producten te vergelijken.

Service
Snelle en nette levering. Problemen worden goed en netjes opgelost

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede winkel: ruim assortiment, fijne website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manfrotto compact 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk site

Service
snelle levering goede backup

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
service en Assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niki 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk in het vergelijken van producten en het bestellen van passende accessoires bij producten.

Service
Geen specifieke opmerking of ervaring.

Assortiment
Ruim assortiment, wel vrij standaard aanbod.

Aanbeveling
Prima webshop, ruim assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon Corson 02-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Bestellen is heel eenvoudig.

Service
Op de levering was niets aan te merken. Problemen ontstonden pas toen ik mijn camera ter reparatie aanbood. Na vijf! weken kreeg ik bericht dat de defecten (vlek op het beeld en geluid dat niet werkt) te wijten zou zijn aan vallen of stoten. Dat werd afgeleid aan een beschadiging. Dit was nonsens, want de problemen deden zich voor vanaf het eerste moment. Cameranu.nl verschool zich voortdurend achter het oordeel van Fujifilm, veerde mee dat ze het ook jammer vonden dat Fujifilm niet wilde meebewegen, maar deden zelf niets anders dan een paar vriendelijke mails sturen.

Assortiment
Alle gangbare modellen zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Gezien de ervaringen met reparatie (zeer traag en onterecht buiten garantie) geen bedrijf om iets te bestellen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-05-2016

Allereerst bedankt voor uw review. We hebben al contact gehad en naar aanleiding van uw review hebben we nogmaals contact met u opgenomen om de situatie te bespreken en een oplossing aan te bieden.

De reparatietermijn was zoals u aangeeft inderdaad lang. Dit is ook iets wat wij van Fujifilm niet gewend zijn. Doorgaans kennen zij een vlotte doorlooptijd. Voor deze lange duur, kijken wij ook naar onszelf. Wij hadden hier eerder op kunnen anticiperen.

Bij Fujifilm is de camera beoordeeld en is vastgesteld dat er als gevolg van val- of stootschade een reparatie aan de camera nodig is. Op het moment dat deze schade wordt geconstateerd is reparatie onder garantie niet meer mogelijk. Daarbij is het niet van belang of het defect kan zijn veroorzaakt door de schade.

Dit vinden wij heel vervelend en daarom hebben wij u een tegemoetkoming aangeboden. Het is niet de gewenste oplossing, maar het is een gebaar vanuit onze kant omdat tevredenheid van onze klanten van groot belang is. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen begroeten als klant.

Reageer

IkBenDjoeke 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon snel mijn product vinden die ik wilde hebben.

Service
Ik kreeg snel mijn pakketje binnen. Even dacht ik dat ik een verkeerde lens had gekregen voor mijn camera. Na eventjes bellen bleek het zelf een nieuwere versie te zijn van de lens. Ik werd goed geholpen en kreeg duidelijk antwoord.

Aanbeveling
Prima webshop voor het kopen van camera apperatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marieke J 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een prima web-site waarbinnen het eenvoudig vinden is naar waar je naar op zoek bent en zeer vakbekwame mensen in de winkel in Urk.

Service
Prima vakmensen in de winkel in Urk die weten waar ze over praten en met het juiste advise mij hebben kunnen helpen. Een perfecte service van het op de hoogte houden van de status van een bestelling. Snelle levering van artikelen die je via de web site bested (ook inderdaad voor 12 uur bested is de volgende dag in huis!)

Assortiment
Prima keuze in diverse prijscategorieën! Top!

Aanbeveling
Prima assortiment in diverse prijscategorieën, goede vakmensen, snelle en betrouwbare levering van de artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ipie 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop en alles is eenvoudig te vinden.

Service
bestelling was op voorraad.....en is super snel verzonden en netjes verpakt.

Assortiment
zeer breed en gevarieerd assortiment......voor elke hobbyist wat wils.

Aanbeveling
scherpe prijzen,overzichtelijke webshop en ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
ga zo door met jullie webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I de Jong 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De internetwinkel was overzichtelijk.

Service
Snelle levering en alles was in orde.

Assortiment
Vooral handig: pakketten met extra accessoires!

Aanbeveling
Prima winkel. Accessoires een beetje prijzig, maar wel van een goede kwaliteit. En superhandig dat je ze zo makkelijk mee kunt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Van Vessem 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De keuze en filtermogelijkheden zorgen ervoor dat ik efficiënt mijn aankopen kan doen.

Aanbeveling
Alles wat ik nodig heb kan ik wel vinden bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ebe 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online veel aanbod

Service
Goede nette service

Assortiment
Heel breed assortiment met veel keuze

Aanbeveling
Gewoon goed en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Gijs 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne webshop met rijke sortering producten en goede productinformatie.

Service
Prima snelle levering!

Assortiment
Erg veel producten, bijna alles wat je nodig hebt is hier te vinden!

Aanbeveling
Te weinig ervaring met deze winkel om ze een 10 te geven maar dat is vermoedelijk slechts een kwestie van tijd, ik denk als ik meer shop bij deze winkel dat ze zeker in aanmerking komen voor een 10!

Extra toelichting
Een van de beste fotografie/video webshops die ik ken, als ik iets zoek kijk ik altijd eerst hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hulleman 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel, gemakkelijker kan het niet.

Service
afspraak is afspraak, vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
ruime keuze, voor iedere fotograaf wat wils

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar, voldoet volledig aan verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne Zuur 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Altijd op tijd geleverd en netjes op tijd met de mails

Assortiment
Genoeg keuze, soms mis ik wel nog wel eens iets. Maar dat is over gelijk.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker bij mensen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanus Essers 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben meer dan tevreden

Service
makkelijk te vinden

Assortiment
Boven verwachting

Aanbeveling
het is al jaren mijn vast adres zeer aan te bevelen

Extra toelichting
altijd vriendelijk en beleeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telfonisch Goed bereikbaar.

Service
Prettige mensen om mee te overleggen wat tot onverwachte positieve uitkomsten kan leiden.

Assortiment
Meer dan voldoende aanwezig met een grote diversiteit.

Aanbeveling
Deze beoordeling is gerelateerd aan de ervaringen die ik heb opgedaan gedurenden meerdere jaren

Extra toelichting
Het laatste produkt wat ik aanschafte via CameraNu.nl voldoet maar ten dele. De JJC lenshood / zonnekap kan over de lens zelf heen schuiven en dat is ontoelaarbaar. De lens waar dit produkt op word gebruikt is de 40-150mmR 1:4-5.6 van Olympus. De JJC is goedkkopere vervanger van de LH-61C van Olympus. Alles heeft dus op twee manieren een prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biondina 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke prijs op de website. Alleen was de prijs bij tweeakters.net zelfs hoger dan op de echte website. Maar dit maakte de keuze makkelijker.

Service
Netjes verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met vele keuzes die je bij sommige andere webshops mist.

Aanbeveling
Heel erg aan te bevelen. Het enige minpunt zou kunnen zijn dat als ik terug moet het een stuk rijden is naar de fisieke winkel. Sommige andere camera winkels zijn dichterbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Onderdeel voor een xgrip besteld, twee dagen later perfect verpakt geleverd.top

Assortiment
Zelfs onderdelen zijn ruim te krijgen.

Aanbeveling
Duidelijke website, concurrende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred G 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel informatie.

Service
zelfs op zondag geleverd. Met goede leveringsinfo.

Assortiment
Zeer compleet. Heb nog even bij ander winkels gekeken, maar kwam toch weer hier uit. Ook fijn dat er een "echte winkel" is waar je op terug kunt vallen

Aanbeveling
Alles is naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klikken en klaar

Service
Snel

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Super snel mijn bestelling ontvangen en ze waren ook nog eens de goedkoopste (^_^)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Christiaanse 01-05-2016 In de winkel gekocht
te Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Men kan rustig alles bekijken, zonder door een verkoper op de hielen gezeten te worden. De verkoper/ster houdt alles in de gaten. En kan daardoor een bepaald beeld inschatten wat voor klant hij/zij voor zich kan verwachten.

Service
De keuze is vaak moeilijk i.v.m. het grote assortiment. De verkoper/ster neemt alle mogelijke tijd voor de klant om echt te adviseren en vragen te beantwoorden.Ook is het geen moeite om artikelen naast elkaar te leggen en de verschillen van deze artikelen uit te leggen.

Assortiment
Enorm assortiment in verschillende prijsklasse. Hierdoor ontstaat een ruime keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande, de prettige verhouding verkoper - koper, de ongedwongen sfeer, kan ik u zeker bij derden aanbevelen.

Extra toelichting
Ik he geen ervaring via de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 01-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Over het algemeen is het doorzoeken van de site eenvoudig

Assortiment
Jammer dat een product dat op de site staat al enige tijd niet leverbaar is.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

kevin 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede service, werd snel geholpen op de online chat. Ook aan hun woorden gehouden. top service!

Assortiment
paket kwam heel aan. goed bescherming. Ik had 2e hands gekocht, prima in staat zoals in de specs.

Aanbeveling
Alles wat hier boven staat.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kunstgebit 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de web winkel heeft een logische indeling: alles is snel te vinden.

Assortiment
bijna alles wat er te koop is voor fotografie.

Aanbeveling
voor de amateur fotograaf is dit een prima winkel, voor de prof is effe door winkelen naar een andere bekende aanbieder noodzakelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Net als bij iedere andere internetwinkel: invullen, betalen en klaar.

Service
Zoals het hoort, vandaag bestellen en morgen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen makkelijk op te zoeken

Service
supergoed het is echt vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
wanneer ik weer wat moet bestellen ga ik zeker weer bestellen via cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Baerveldt 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden. Erg prettig wanneer je iets snel nodig hebt.

Service
Iedereen wil graag helpen en doet alles om alles zo goed mogelijk te assisteren. Alleen mist vaak de 'field-experience' als filmmaker weet je dat sommige dingen werken en sommige niet. Zonder die ervaring is het moeilijk advies geven. Het is begrijpelijk dat niet iedereen dat heeft maar het zo super zijn als je dat wel zo zou zijn.

Assortiment
Wat meer 'goedkope' merken zouden best een goede aanvulling zijn voor het assortiment. Veel mensen kopen kabels en andere kleine filmdingen ergens anders omdat ze in verhouding erg duur zijn bij jullie.

Aanbeveling
Winkel is super, ik kom er met plezier

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Karin Hendriks 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Door een gemaakt foutje van eigen kant, had ik ineens 2 camera's besteld. De zelfde dag is het opgelost zonder verdere kosten of ongemakken.

Aanbeveling
Helemaal niets op aan te merken! Top producten top service. Er was iets fout gegaan met mijn bestelling door mijn eigen schuld, werd de zelfde dag gelijk geregeld. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles mooi alfabetisch gerangschikt en zeer overzichtelijk door de mooie voorbeelden.

Service
Ik had een onderdeel nodig voor een oudere fototas van LowePro. Geen enkel probleem, mijn mail werd perfect behandeld en ook werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Inmiddels heb ik het onderdeel kosteloos thuis ontvangen.

Perfecte service of het nu gaat om iets groots of kleins. :-)

Assortiment
Geweldig, alles is ook makkelijk te vinden en te vergelijken.

Aanbeveling
Er moet altijd wel iets zijn wat nog beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G P H Swier 30-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, ruim van opzet, systematisch ingedeeld.

Service
Erg goed. Zeer vakkundige bediening. Daarnaast een goed oor voor wat men nodig heeft, beslist niet opdringerig om duurdere merken aan te bieden maar goed meedenkend met de klant.

Assortiment
Alles is er te vinden, zowel in de winkel als op de site. Mocht het niet direct te vinden zijn is er altijd vakkundig en klantvriendelijk personeel om verder te helpen.

Aanbeveling
Een winkel met ALLES in zich.

Extra toelichting
Ga vooral zo door. Gelukkig is er nog een winkel waar je zo klantvriendelijke en vakkundig wordt geholpen in deze moderne, internet-, tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Gerritsen 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
Snel in huis en de bezorgdag en tijd kun je zelf uitkiezen... Super!

Assortiment
Groot assortiment met de juiste prijzen!

Aanbeveling
Sling Camera tas van Lowepro besteld via cameranu.nl. Dit nadat ik in de winkel zag dat deze 30 euro duurder was! Dat is best veel geld extra voor een tas. Het is een mooie stevige tas die aan mijn verwachtingen voldoet. De tas had ik laten bezorgen op zaterdag, altijd handig als je fulltime werkt :). Kortom top service en blij met mijn nieuwe tas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priscilla 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gevonden via Google.nl. Is goed te vinden op basis van het item dat ik zocht. Prijs aantrekkelijk. Geen verzendkosten heeft de doorslag gegeven.

Service
De avond ervoor besteld, de dag erna ontvangen. Tijdige levering was deze keer extra belangrijk i.v.m. op vakantie gaan. CameraNU heeft de belofte waar gemaakt!

Assortiment
Ruim assortiment op voorraad. Ik kom regelmatig op de site uit als ik wat zoek voor fotografie.

Aanbeveling
Prijs goed, geen verzendkosten, vandaag voor morgen...Wat wil je nog meer?!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gery58 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon doen wat wordt beloofd. Goede prijs en duidelijke omschrijving.

Service
Binnen een dag geleverd. Goed verpakt!

Assortiment
Groot overzichtelijk assortiment. Duidelijke beschrijvingen.

Aanbeveling
Goede duidelijke webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gecko 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is overzichtelijk en het product dat je zoekt is snel vindbaar.
Betalen is simpel met keuze uit diverse betaalmogelijkheden.

Service
Eenmaal besteld ontvang je direct naast de bevestiging direct alle informatie over de verzending van de bestelling. 's Avonds besteld betekent inderdaad de volgende dag in huis, al mag de informatie over de precieze aflevertijd wel specifieker, Je hebt tenslotte geen zin om de hele dag thuis te blijven als dat niet echt hoeft.

Assortiment
Mijn keuze voor Cameranu zat hem in het beschikbaar zijn van juist kleine toebehoren, die je in winkels niet kunt aantreffen. Het spaart een hoop tijd uit en voorkomt de nodige frustratie.

Aanbeveling
Probleemloos winkelen en uiteraard lage prijzen.

Extra toelichting
Jammer dat de fysieke winkel niet in mijn buurt zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan vd Bij 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie duidelijke overzichtelijke site

Service
Correcte afhandeling, snelle respons

Assortiment
Eigenlijk teveel keus... ;-)

Aanbeveling
Ik beveel een ieder deze winkel aan, snel geleverd, goede service en een mooie scherpe prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Venema 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Navigatielijst links is ietwat onoverzichtelijk. Navigatie site kan anders.

Service
Snelle levering!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijk site

Service
bestelproces was prima te volgen

Aanbeveling
prettige site; bestelling prima afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was makkelijk te vinden via google, product infomatie was duidelijk, geen klachten.

Service
Bestelling hard ik laat besteld, maar werd ondanks dat alsnog direct ingepakt en verzonden, had ik volgende dag binnen. Ook de email dat de pakketbezorger tussen half een en half drie langs zou komen was fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk gerangschikt. Menustructuur webshop is oké.

Service
Cameranu doet precies wat het beloofd nl, snel leveren, goede service zonder verdere flauwekul.

Assortiment
Prima assortiment voor de hobbyist.

Aanbeveling
Snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke website, ook snel te vinden via google

Service
Vragen via de mail worden beantwoord, maar sluiten niet altijd aan op de vraag.

Assortiment
Alles wat je zoekt is aanwezig

Aanbeveling
Goede service en niet duur.

Extra toelichting
Voor de telefonisten; ga er niet automatisch vanuit dat elke beller een ervaren fotograaf is, mensen die net een hobby starten hebben andere vragen dan een professional.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisannex95 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb geen problemen ondervonden met het vinden van mijn product. Het was makkelijker om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Alleen de reclame's die tussen door geplaatst worden zijn storend. Het is handiger als deze alleen aan de zijkant van de site worden weergegeven.

Service
Ik heb mijn product op tijd geleverd gekregen. Heb geen klachten hoeven in te dienen.

Assortiment
Het assortiment is redelijk divers, je hebt erg veel keuze binnen je zoekopdrachten. Ik zelf heb een camera gekocht, en heb met behulp van de voorgestelde voordeelpakketten van kieskeurig.nl een tas, een accu en extra geheugen bij gekocht. Alles wat ik nodig had dus!

Aanbeveling
Prima winkel! Makkelijk om producten te vergelijken en het wordt snel bezorgd. Ook de kwaliteit-prijs verhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tobias Reymond 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekmachine, kwalitatieve sortering

Service
professioneel, hulpvaardig, snel

Assortiment
kwalitatief, gevarieerd, verrassend

Aanbeveling
voldoet geheel aan de verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredG 29-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk

Service
Goede service, klantgericht en verstand van zaken.

Aanbeveling
Klantvriendelijke winkel

Extra toelichting
De camera die ik kocht is tot 3 x teruggestuurd ivm gebreken. De laatste keer is er een nieuwe camera gegeven. Geweldige service omdat er bij een keer het eigen schuld was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachel 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel bezorgd! En dat is fijn als je staat te popelen om het product te gebruiken :)

Service
Alles in het teken van de klant. Zelfs bij een belletje om iets terug te sturen, zijn ze vriendelijk! Super! Dat motiveert om daar ook mijn nieuwe bestellingen te plaatsen :)

Assortiment
Ruim, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Geweldig! Ook het assortiment is ruim een compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 28-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal door een nummertje te trekken aan het begin van de winkel. Retour gehuurde spullen misschien nog duidelijker aangeven in menu.

Service
Super handig! Bij de ingang een nummertje trekken, beetje rondsnuffelen, kopje koffie drinken en je bent aan de beurt.
Snelle en duidelijke service

Assortiment
Veel keuze, alles wat ik nodig heb is aanwezig.

Aanbeveling
Mooie ruime winkel, groot assortiment, duidelijk met zoveel balies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg fijn dat je mails krijgt over de status van je bestelling

Service
keurig binnen 1 dag geleverd zoals beloofd!

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 28-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen gaat heel gemakkelijk. Ook in de winkel hele prima service en hulp.

Service
Ik had een product gekocht wat ik bleek te kunnen gebruiken. Geen probleem en doen totaal niet moeilijk met ruilen of retourneren

Assortiment
Goed assortiment

Extra toelichting
Bestellen hier wel vaker wat. top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews