cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart Cornelisse 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
dit scoort een tien, omdat ik echt niet zou weten hoe je het nóg gemakkelijker zou kunnen maken

Service
stipt op tijd geleverd, goede follow up met track&trace.
verdere service of garantie heb ik geen aanspraak op hoeven maken, want alles was ok !

Assortiment
Ik was gericht aan het zoeken en heb gevonden wat ik zocht. Mijn indruk is dat het assortiment héél compleet is.

Aanbeveling
ik heb al vaker bij CameraNu gekocht en telkens goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brandt 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product wat ik wilde hebben was met de zoekfunctie makkelijk te vinden

Service
product was er binnen twee dagen

Assortiment
hel veel artikelen op de site

Aanbeveling
Ik ben er goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bote 03-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website was voor mijn product voldoende duidelijk maar omdat je het betreffende product het liefst zelf even in je handen wilt hebben en mogelijk ook nog wat meer informatie krijgt, heb ik voor de aankoop een persoonlijk bezoek aan de winkel gebracht.

Service
Hoewel het originele fabrieks product in eerste instantie werd aanbevolen werd toch het door mij gevraagde alternatieve product op een duidelijke wijze uitgelegd en als een goed en verantwoord product aanbevolen.
Helaas bleek bij thuiskomst één belangrijk onderdeel niet goed te werken zodat een tweede bezoek aan de winkel noodzakelijk was. Het product werd zonder problemen in zijn geheel weer terug genomen.

Assortiment
Hoewel er in de winkel een uitgebreid assortiment aan wezig is was mijn keuze, gelet op het voorgaande, heel gauw gemaakt.
Het fabrieks product wat in eerste instantie werd aanbevolen en wat van hetzelfde fabrikaat is als mijn kamera, werd tevoorschijn gehaald en op een uitvoerige wijze heel duidelijk uitgelegd.
Hoewel prijstechnisch voor mij een tegenvaller ben ik nu toch zeer ingenomen met mijn fabrieks product.

Aanbeveling
Daar ik al meerdere keren een product bij deze winkel heb gekocht en steeds op een vakkundige en plezierige wijze wordt geholpen is dat ook deze keer opnieuw het geval geweest.
Ik zou deze winkel dan ook beslist bij alle (amateuristische) fotografen willen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijke website

Service
Om 21.00 uur had ik besteld, de andere dag om 15.00 uur in huis.

Assortiment
Alle merken en accessoires aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Debusschere Johan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is zeer gemakkelijk om iets op te zoeken.

Service
een zeer snelle en correcte levering.

Assortiment
zeker wat fotomateriaal betreft : goede keuze

Aanbeveling
dit was de eerste maal dat ik iets in deze winkel bestelde en was verbaasd over de snelle en correct levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ome Henk 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpel lezen en niets moeilijks

Service
klopt met de gegevens en nog eerder dan werd voorgesteld in order

Assortiment
prima gevonden wat we moesten hebben

Aanbeveling
alles prima en after pay, heel prettig,

Extra toelichting
lekker zo doorgaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

phc1504 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te vinden, overzichtelijk ingedeeld

Service
Héél snelle levering, én je krijgt mailtje wat, waar en wanneer gebeurd, kortom TOPPIE !!!

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid, dit was mijn eerste bestelling bij Cameranu.nl en het is heel goed bevallen, en ZEKER voor herhaling vatbaar.
Wat ook meespeelt is de prijs, en deze was toch wel een van de beste die ik kon vinden !!!!

Aanbeveling
Goede aflevering, vlugge reactie, goede correspondentie (mailtjes) duidelijke factuur.

Extra toelichting
PRIMA, houd dit vooral zo vol !!! ik zal hier in de toekomst zéker nogmaals kopen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Nette en snelle sevice

Assortiment
Mooi ruim assortiment

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettina neumann 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik was tevreden

Service
ik was tevreden over de communicatie toen een artikel er niet was.

Assortiment
bijna alles wat ik nodig had

Aanbeveling
ik was tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fijne procedure bij het bestellen.

Service
Geen contact gehad.

Assortiment
Ruime selectie van goede artikelen.

Aanbeveling
Levertijd kan beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Metz 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Levering van product was iets verlaat, maar werd direct gebeld of dit een probleem was.

Assortiment
Alles wat ik zocht, was beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HK 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede zoekmogelijkheden, maar soms mis je ineens resultaten die je eerder wel zag. Maar verder werkt alles eenvoudig, ook op een ipad.

Assortiment
Goed veelzijdig aanbod

Aanbeveling
Prijzen goed, aanbod goed, snelle levertijd met correcte meldingen. Kortom alles prima op orde.

Extra toelichting
Ik snap niet waarom ik soms bepaalde zoekresultaten niet zie, dat moet met de manier van zoeken te maken hebben die de site hanteert. Dat zou nog net iets beter kunnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M Breg 03-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website/shop van CameraNu is zeer professioneel en overzichtelijk, evenals de fysieke winkel in Urk.

Het assortiment is gigantisch, maar door de duidelijke structuur per productgroep (bijvoorbeeld alle statieven) of per merk (bijvoorbeeld Olympus) is snel te vinden wat je zoekt, of gewoon te oriënteren! Uiteraard is er nog de zoekfunctie, waarin suggesties worden gegeven zoals je gewend bent van grote internet zoekmachines.

Wat eveneens positief is, is dat per product pagina er suggesties gegeven worden voor accessoires. Zeer handig wanneer je bij een nieuwe camera bijvoorbeeld snel een screen protector zoekt!

Online bestel proces is zoals je mag verwachten zeer gemakkelijk en snel. Bezorging is super; voorradig is de volgende dag in huis, je kan zelfs een tijdslot aangeven.

Service
Online service kan ik niet beoordelen, tot op heden nooit problemen met bestellingen of retouren gehad!

Mocht je (zoals ik) soms twijfel hebben bij online retouren (in het algemeen), er is altijd nog de fysieke winkel.

Assortiment
Zoals hierboven gemeld; het assortiment is gigantisch. Als beginnend fotograaf kan ik alleen maar oordelen dat alles wat ik zoek met een ruime keuze beschikbaar is.
Zeker ook in de fysieke winkel, alles kan vanuit het magazijn getoond worden.

Aanbeveling
Een duidelijke 10; op de webshop is het prima oriënteren en bestellen. Goede suggesties per product pagina.

In de winkel in Urk is het zelfs nog beter, in tegenstelling tot de grotere elektronicaketens is het assortiment hier volledig en kan je ontspannen uitproberen. Bij vragen staan er echte fotografen klaar om tekst en uitleg te geven.

Uiteraard is het niet mogelijk om alle producten in de winkel te laten zien, maar hiervoor is het magazijn uitgevonden. Deze staat naast de winkel en alle producten kunnen tevoorschijn worden gehaald! Zeer handig bij accessoires en bijvoorbeeld tassen.

Extra toelichting
Ten tijden van het bezoek aan de fysieke winkel (je wilt het product toch even in je handen hebben!) was er een groot deel van het assortiment "meegenomen zonder te betalen" de nacht ervoor. Geen probleem; de camera welke ik wilde testen werd uit het magazijn gehaald en uitgepakt. Klasse service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blije klant 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke site

Service
bestellen en je krijgt gelijk een mail ter bevestiging met een volg code

Assortiment
jullie hadden in wat ik zocht een ruime keuze

Extra toelichting
wederom een zeer snelle service en wij weten uit het verleden mocht er iets kapot gaan ook dan staan jullie klaar voor de klant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cees Kok 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn bestelling : een inkjet printer werd snel en goed geleverd

Assortiment
Voor bijna alle fotospullen kun je terecht bij CameraNU - met een goede prijs

Aanbeveling
Voor bijna alle fotospullen kun je terecht bij CameraNU - met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hardy57 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer toegankelijke en overzichtelijke site, met goede extra pakketkeuzes bij de camera.

Service
Zeer goede, duidelijke communicatie per email bij de koop. Zeer snelle afhandeling en bezorging.

Assortiment
Alle gangbare camera's te koop tegen zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Ongekend snelle en zorgvuldige service, met topspullen tegen zeer scherpe prijzen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jalanka 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
23:00 besteld en hij was gewoon nog verzonden! Het was dan ook wel de goedkoopste!

Service
Goede service met nette mails waarin je informatie krijgt over je bestelling. Wel moet je rekening houden dat je factuur pas s'avonds word verstuurd.

Aanbeveling
Erg goede winkel, ik zal er in de toekomst meer gaan bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stokkom 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteldt en snel verzonden je kon zien of het er was

Service
Wat er gedaan moest worden is gebeurt

Assortiment
goed maar graag de grote erbij vermelden

Aanbeveling
ziet er goed uit was goed

Extra toelichting
De grote erbij vermelden ik schrok hoe klein het was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Keuren 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
super snelle service met versturen

Aanbeveling
ziet er gewoon goed uit als webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nyna107 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed assortiment waar je rustig tussen kan kijken

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment en ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenklant 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prettige, ruim gesorteerde winkel en overzichtelijke site

Service
terugbrengen geen probleem, online bestelling ZONDER verzendkosten en snelle levering

Assortiment
wat ik tot nu toe zocht konden ze snel leveren

Aanbeveling
het is de winkel waar ik door de goede ervaringen het eerst kijk als ik iets nodig heb. Ik beveel hem ook graag aan bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige en overzichtelijke website. Bestelproces is in enkele (ik heb meteen een account aangemaakt) eenvoudige stappen te doorlopen

Service
produkt werd binnen twee dagen aangetekend bezorgd, zoals ook bij het produkt vermeld was en zonder extra kosten.

Assortiment
ruim assortiment voor alles wat met (digitale) film en fotografie te maken heeft.

Aanbeveling
prima webshop met lage prijzen en snelle levering. Ik zal zeker nog eens iets bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoud 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat duidelijk omschreven en goed gesorteerd.

Service
Snel en netjes ook bij afhandeling van mankementen aan producten (in ieder geval binnen de garantie).

Assortiment
Breed en up to date.

Aanbeveling
Want ik geef nooit tienen vandaar..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De eerste keer dat ik in de webshop kwam, zocht ik niet echt iets specifieks, maar met de filters kon ik wel makkelijk naar de juiste producten voor mijn cameramerk gaan. Later, toen ik wel specifiek iets zocht, ging dat eigenlijk net zo gemakkelijk!

Service
Volgende dag in huis is ook echt volgende dag in huis. Heel fijn, en je wordt goed op de hoogte gehouden per email!

Assortiment
Het assortiment is groot en uitgebreid, tot nu toe nog niks gemist.

Aanbeveling
Cameranu.nl is een fijne winkel waar ik zeker vaker mijn aankopen voor mijn camera ga doen. Het is snel in huis en prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corine 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is heel overzichtelijk en oogt ook onwijs professioneel.

Service
Ik had onlangs een panasonic camera gewonnen, wat bleek; de actie was al een half jaar geleden. Ik mailde de klantenservice; de camera was al vergeven, maar ik kreeg wél een kadobon van 50 euro! Dat is pas service.

Assortiment
CameraNU.nl beschikt niet alleen over camera s, maar over alles wat je bij dat onderwerp kan bedenken. Ik heb naar allerlei accessoires gezocht en niets dat ik niet kon vinden. Ook voor ieders budget is er wel iets te vinden.

Aanbeveling
Topservice, goede site en breed assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijkheid perfect

Service
Meteen antwoord en snelle levering

Aanbeveling
Goede en betrouwbare winkel. Ga zo door mensen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MJ van Hovell 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website en prettige hulp aan de telefoon

Service
prima uitleg per telefoon toen ik er niet uitkwam op de website

Assortiment
het speciale item dat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
perfect plek als je op zoek bent naar alle mogelijke zaken op fotografiegebied, zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, krijgt netjes melding van alles inclusief levering.

Service
Nog nooit problemen gehad

Assortiment
Weinig zaken die ik niet kan vinden hier, hooguit sommige accesoires van minder bekende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernard gubbels 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Topseller

Service
zeer vlotte bezorging

Assortiment
van alles wat

Aanbeveling
koop hier graag goedkoop en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering, goede service

Assortiment
Alles wat ik nodig had voor mijn bestelling meteen op voorraad

Aanbeveling
Tevreden over de bestelling en levering. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk en toont slim producten die passen bij een het product waarop de keuze is gevallen.

Service
In de avond besteld en de volgende ochtend tussen 11 en 12 al in huis.

Assortiment
De site en de winkel zijn compleet en hebben een goede voorraand, al kan het natuurlijk voorkomen dat een product een keer is uitverkocht.

Aanbeveling
De service is goed. De voorraad groot en de kennis aanwezig voor goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Onno 01-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Beetje gevoel. Want in welke context wordt hier gemak bedoeld?

Service
Ondanks een fout over de inruilwaarde van een body ben ik toch goed geholpen en enigzins tegemoet gekomen.

Assortiment
Het ziet er naar uit dat het assortiment groot is.

Aanbeveling
Het zijn aardige kundige mensen en komen minder hebberig over bij inruilen dan een concurent als Kamera expres.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floor Groen 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles gaat vanzelf

Service
als er problemen worden ze goed opgelost

Assortiment
wat ik zoek vind ik ook

Aanbeveling
een webwinkel waar personen achter zitten die weten wat ze doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk op kwaliteit en prijs te vinden

Service
Snelle service en je kan zien wanneer je bestelling geleverd wordt.

Aanbeveling
Fijne website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wiegerdam 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb alles makkelijk kunnen vinden en de site is erg overzichterlijk.

Service
Achtergelaten berichten worden snel beantwoord.

Assortiment
Jullie hebben alles, maar dan ook echt ALLES.

Aanbeveling
Het is altijd de eerste waar ik zoek naar mijn spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmo 01-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlotte en correcte behandeling. In de winkel zelf voldoende deskundig personeel dat de tijd neemt domme vragen te beantwoorden.

Service
Bij problemen coulante procedures.

Assortiment
Op de website redelijk eenvoudig zoeken (als je de juiste termen kent). Ruime keus an producten, ook minder gangbare.

Aanbeveling
Ik ben goed geholpen met behoorlijk advies. Bij tegenvallend resultaat werd de apparatuur zonder meer ingenomen en kon ik wat anders uitzoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Pouw 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product online snel gevonden. De toelichting op het product was helder.

Service
Dezelfde avond een snelle en adequate e-mailwisseling gehad met de klantenservive. TOP!

Assortiment
Als amateurfotograaf en liefhebber van o.a. Apple accessoires maak ik graag gebruik van een leverancier met een breed assortiment tegen een scherpe prijs. CameraNu kan mij dat bieden.

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment zijn prima!

Extra toelichting
Op dit moment niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekfunctionaliteit werkt prima, kon snel vinden wat ik zocht

Service
Gevraagd of het in een ongemarkeerde doos verstuurd kon worden. Het was namelijk een cadeautje. Na een net bericht dat de dozen ongemarkeerd waren, ging cameranu nog een stapje verder. Zij hebben namelijk beide producten die ik had besteld ingepakt en opgestuurd. super service!

Assortiment
1 van de weinige webshops waar ik beide producten kon kopen die ik wou aanschaffen.

Aanbeveling
Dat extra stapje zie je niet vaak bij dit soort webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bakker 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige site, duidelijke productomschrijvingen

Service
Duidelijke mails aangaande de bestelling, snelle levering, ideal betaling

Assortiment
Ruim assortiment, hetgeen wat ik wilde hebben was ook nog eens op voorraad

Aanbeveling
Hier kan je met een gerust hart een bestelling doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dino 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat duidelijk op de website en vandaag besteld is morgen bezorgd (y)

Service
altijd iemand (met kennis van zaken) online om evt je vragen te beantwoorden

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
heb al regelmatig mensen op deze site gewezen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 01-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zowel online als in de winkel was het prettig winkelen. De winkel is uitstekend bereikbaar. Genoeg parkeerplaatsen.

Service
Doordat ik al veel spullen gekocht had, in de winkel ervoor gekozen niet de fototas erbij te kopen. Binnen een week bedacht ik me en kon online alsnog de tas met 10% korting kopen. Top!

Assortiment
Veel spullen, en over het algemeen goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Een winkel om in terug te keren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hansien 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon doen wat je zegt. En dat gebeurt.

Assortiment
Wat ik zocht was voorradig.

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reker 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk artikelen vinden met een duidelijke beschrijving

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Echt alles op gebied van fotografie. Voor de beginner en professional.

Aanbeveling
Overzichtelijk en ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig bestellen via de site

Service
s;avonds rond 23:00 een 5 tal artikelen besteld, de volgende ochtend in huis

Assortiment
De enige webwinkel waar alle artikelen die ik wilde hebben niet alleen leverbaar, maar zelfs op voorraad zijn

Aanbeveling
Omdat alles soepel ging, en ik geen negatieve ervaring heb. Wil nog eens richting Urk rijden om de echte winkel te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy van Driel 30-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen was zeer gemakkelijk

Service
Produkt geleverd naar belofte

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ben nog nooit in de winkel geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tona 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, zonder gedoe en keurig ingepakt.

Service
zie boven

Assortiment
heel erg veel, gelukkig gaf mijn zoon enkele links van zijn verlanglijstje, anders zou k t echt niet weten!

Aanbeveling
heerlijk...on line, snel geleverd, juiste artikel en prima prijs/ kwaliteitsverhouding. Ik heb dit vergeleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel snel en duidelijk gevonden wat ik wilde kopen

Service
Had zelf een vergissing met leveringsdatum gemaakt. Met een mailtje was dit zo opgelost ook gelijk antwoord terug.

Assortiment
Heb niet alles bekeken heb doel gericht iets gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijke website

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke website, uitgebreid assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Dongen 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle duidelijke website.

Service
nog sneller dan aangegeven bezorgd

Assortiment
voor wat ik zocht ruim voldoende

Aanbeveling
Ga zelf de volgende keer weer bestelling plaatsen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everts 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb het product wat ik zocht makkelijk kunnen vinden.

Service
Een zeer snelle levering. Ik had mijn bestelde product exact op de afgesproken datum en tijd.

Assortiment
Product was gewoon leverbaar

Aanbeveling
Veel keuze uit kwaliteit producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews