cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23773 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2262 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roger 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website en snelle levering

Service
Snel geleverd en netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met de zoekopdracht had ik snel gevonden wat ik nodig had

Service
snelle levertijd

Assortiment
goede prijs,

Aanbeveling
overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chardonnens 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
kan thuis op mijn gemak bekijken

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel producten! Moest even mijn weg vinden op de site (ik ben niet zo thuis in de foto wereld) maar heb gevonden wat ik zocht!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ruim! Hier kunnen vinden wat ik elders niet kon vinden voor de Nikon 3200

Aanbeveling
Veel keus en een snelle levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees S 21-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ter plekke vlot geholpen

Service
Verteld wat ik wilde: 2 keuze voorgelegd gekregen. Advies niet gebaseerd op: duurste, dus het beste; maar dit past goed bij uw lens!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Vlot en vriendelijk te woord gestaan.

Extra toelichting
Goed en makkelijk te bereiken. Nabij snelweg!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gertjan 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles word duidelijk aangegeven en al doe je een zoek opdracht komt het duidelijk terug in je scherm

Service
er word goed advies gegeven en anders kan je altijd nog contact opnemen en de service is gewoon erg goed.

Assortiment
uitgebreid assortiment waar je goed uit kan kiezen voor iedereen

Aanbeveling
alles is duidelijk en je kan makkelijk zoeken

Extra toelichting
ik bestel graag bij cameranu.nl en kom ook graag voor advies en aankoop in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfecte site, overichtlijn en compleet.

Service
Uitstekende service, je kunt altijd met je vragen terecht en krijgt prompt antwoord.

Assortiment
Het meest complete assortiment op het gebied van fotografie. Cameranu.nl is een begrip geworden.

Aanbeveling
Je hoeft niet verder meer te zoeken naar er. Winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Enige minpuntje is het enorme assortiment, hierdoor is het zoeken soms wat lastiger

Service
alles gaat gewoon goed! Zelfs in deze voor wegwinkels drukke tijd van Kerst.

Assortiment
Wat hebben ze niet???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Lanting 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Diverse tablets om info op te ragen

Service
Altijd bereid een oplossing te zoeken

Assortiment
Top, en altijd juiste voorraad info

Aanbeveling
Mijn TOP zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Oosterhuis 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk uit te zoeken en te bestellen

Service
Informatie, hulp snel en adequaat gegeven

Assortiment
bijna volledig assortiment en goede adviezen

Aanbeveling
Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. De persoonlijke benadering geeft de doorslag voor deze winkel ondanks het feit dat de winkel niet in de buurt ligt. Niet alle dure artikelen koop je zomaar via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Internet besteld en de volgende dag al thuis bezorgd!

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende opties en materialen

Aanbeveling
Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen problemen ondervonden.

Service
volgende dag in huis

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Goed en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schuringa 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken en ideaal bestellen en snelle bezorging

Service
Tot nu toe perfect verlopen

Assortiment
Voor mijn interesse alles te krijgen

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima service

Aanbeveling
Nergens goedkoper dan hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website van deze winkel is zeer helder en duidelijk. Voorraad is zichtbaar en het klopt ook daadwerkelijk. Ook de chatservice is heel aangenaam als je even een korte vraag hebt. Men reageert direct en adequaat.

Service
Chatservice is dik voor elkaar. Ook wanneer er toevallig wat mis gaat in de postlevering grijpt cameranu prima in en lost het probleem fantastisch op. Daar kunnen anderen echt van leren.

Assortiment
Op mijn fotogebied: ruime keuze in vele prijsklassen.

Aanbeveling
Het kan uiteraard altijd beter maar cameranu is een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met ruime keuze aan producten. Goede uitleg en makkelijk benaderbaar.

Service
Snel bezorgd. Verder ben ik erg goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Assortiment
Erg ruime keuze, ik heb alles gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Super fijne winkel waar ik binnenkort zeker weer wat ga bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Kosters 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te vinden en duidelijke specificaties

Service
Alleen via de webwinkel gekocht. Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment .

Aanbeveling
Webwinkel is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Dijkstra 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte levering, kwaliteit prima.

Service
Keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Ruim en goed gedocumenteerd assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelique Dost 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle nette levering. Keurige mails met vervolg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met voldoende info

Aanbeveling
Laagste in prijs voor dit product en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gerrit 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website met goede informatie

Service
snelle reactie per email en aansluitend snelle levering

Assortiment
uitgebreid met goede omschrijvingen

Aanbeveling
mooie website, mooie winkel op Urk

Extra toelichting
als op route bent, altijd even langs de winkel gaan voor goede voorlichting en om gewoon iets vast te houden, daarna thuis eenvoudig webwinkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Voor 23.00u besteld volgende dag bezorgd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd van der Kraan 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website. Vind altijd snel waar ik naar zoek. Simpel bestellen en afrekenen

Service
Met iDeal afrekenen ging top. Ook via facturatie snel een reactie en de bestelling binnen.

Assortiment
Ze hebben bijna altijd alles wat ik zoek tegen een aannemelijke prijs.

Aanbeveling
Doe hier eigenlijk altijd mijn camera gerelateerde aankopen. Zeer tevreden met het assortiment, prijs en de leveringen ervan.

Extra toelichting
A.u.b. zo door blijven gaan. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri van Zuidam 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een zoek poging gelijk resultaat

Aanbeveling
Snel en Keurige levering

Extra toelichting
Webwinkelis een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Karl 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Easy, clear, clean, direct. Great.

Service
Received within the promised time. Awesome.

Assortiment
I could find also the "difficult" articles. Very happy!

Aanbeveling
That's my shop!

Extra toelichting
Not only the main-stream commercial products. Delivered in time. The price is competitive.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steegeh 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website dus eenvoudig kiezen

Service
Duidelijke communicatie.
Je weet waar je aan toe bent

Assortiment
Uitgebreide keus

Aanbeveling
Gewoon een goede, heel goede winkel en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robin de Groot 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt allemaal prima en is zeer duidelijk gecategoriseerd.

Assortiment
Niet alleen de veel al best prijzige A-merken maar ook zat alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froukje 20-12-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles staat ruim en overzichtelijk opgesteld.

Service
Bij binnenkomst een servicenummer trekken, waardoor je gelijk door de juiste medewerker wordt geholpen.
Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen en dit werd ook zichtbaar gemaakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima service en heel duidelijk advies.

Extra toelichting
Gemakkelijk bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed advies,men neemt ruimschoots de tijd voor je.

Service
Nog geen gebruik van gemaakt,zal ongetwijfeld goed zijn.

Assortiment
Alle camera`s waar voor ik interesse had waren op voorraad.

Aanbeveling
Heb hier een goed gevoel van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Bouma 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, item snel gevonden, en bestelling snel gedaan.

Service
Sneller dan verwacht: 's-avonds om 10 uur besteld, volgende ochtend 11 uur binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie winkel met vakkundig personeel die echt de tijd neemt om je als klant een goed en eerlijk advies te geven. Zodat je een goede keuze kunt maken

Service
Bij de internet bestelling altijd snelle levering

Assortiment
Ruime keuze van diverse merken

Aanbeveling
Zie vorige punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prein 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon op merk onderdeel makkelijk vinden

Service
zeer gemakkelijk bestellen en betalen

Assortiment
wist niet dat er zo veel onderdelen te koop en te vervangen waren.

Aanbeveling
Makkelijker kan je niet winkelen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RZ 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site. Proces voor iedereen goed te overzien en gemakkelijk om bestelling te plaatsen.

Service
Alle informatie, bevestigingen snel via mail ontvangen.

Assortiment
Heb mij alleen beperkt tot datgene dat ik zocht.

Aanbeveling
Het gehele proces van product zoeken, bestellen en afhandeling is uitstekend.

Extra toelichting
Dit is een voorbeeld voor andere webshops. Vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, artikelen zijn goed omschreven en kosten zijn inzichtelijk. Keuze uit diverse betaalmethoden

Service
Artikel was voorradig en werd keurig op tijd geleverd. Verpakking was stevig en onbeschadigd

Assortiment
Mijn artikel was op voorraad, net als alle andere artikelen waar ik naar heb gekeken. Ruim assortiment, prijs/kwaliteit verhouding uitstekend

Aanbeveling
Prima webwinkel. Groot assortiment met veel artikelen op voorraad. Aanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd, goede prijs/kwaliteit verhouding, keurige retourregeling. Een site om te 'bookmarken' als je op zoek bent naar camera- of fotobenodigdheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Varkevisser 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle service en zeer uitgebreide en "logische" website

Service
Snelle ter zake doende reacties op email verkeer

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
CameraNu is een winkel die verder gaat dan alleen maar een camera of lens leveren. Organiseren ook interessante seminars (bijvoorbeeld voor Fuji camera eigenaren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Introductie 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
prima assortiment, niet altijd even overzichtelijk/logisch

Assortiment
voor een amateur als ik meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Doet wat het moet doen en dat dan goed. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koen 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is eenvoudig te bedienen. Goede zoekmachine waarbij de zoekopdracht altijd wordt gevonden. Geen ingewikkelde opbouw van de site. voor iedereen te gebruiken.

Service
Op een werkdag besteld volgende dag in huis. Daarnaast netjes meteen mails gehad wanneer het verstuurd is en onderweg. Zeer tevreden hierover

Assortiment
Vrijwel alles wat je nodig hebt kunnen hun wel leveren. Gezocht naar speciale lenzen deze waren allemaal op voorraad. Alleen voorlopig had ik alleen een draagriem nodig en deze waren heel divers. Genoeg aanbod dus

Aanbeveling
Zeer tevreden over Camera Indien ik weer iets nodig heb voor de camera bestel ik weer bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoek- en bestelproces: duidelijk en makkelijk, alle stappen worden per E-Mail bevestigd

Service
Levertijd is betrouwbaar, alles wat ik bestelde werd binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Heb tot nu to alles gevonden

Aanbeveling
Leveringen binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed

Service
redelijk

Assortiment
perfect

Aanbeveling
te goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

144967121731 19-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
we reden er zo heen was een goede route beschrijving

Assortiment
Wat we zochten was in de winkel voorradig

Aanbeveling
Zijn zeer netjes geholpen goede uitleg goede uitleg over de assosarise

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jack 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen administratie- of portokosten, gewoon rechttoe rechtaan.

Extra toelichting
's Avonds om 22 uur besteld, de volgende morgen om 10 uur in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques du cage 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer uitgebreide website!

Service
Uitstekend en snelle afhandeling van het bestelde product!

Assortiment
Ruim voldoende voor mij.

Aanbeveling
Geweldige uitstraling.

Extra toelichting
zie en overtuig uzelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle en goede kevering

Service
Uitstekende service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Als ik tevreden ben zull er nog andere ook heel zeker tevreden zijn

Extra toelichting
Topper gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle internetwinkel

Service
Telefonisch goede support

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In grote lijnen snel en goed voor redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vinden wat je zoekt. Duidelijke foto's en beschrijving van het artikel. Betalen zonder kopzorg.

Service
Regelmatig e-mails over de voortgang van de bestelling en de bezorging.

Assortiment
Zeer uitgebreid, meer dan ik zou kunnen kopen.

Aanbeveling
Prima shop, duidelijk, geen problemen. Eindelijk eens eentje waar je niet gelijk een account moet aanmaken! Lijkt snel in te haken op prijsverlagingen.

Extra toelichting
Helaas wat slecht bereikbaar vanuit Den Haag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwendolien 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk met de mogelijkheid om rechtsboven meteen naar een specifiek product te zoeken. Vervolgens krijg je alle gerelateerde artikelen en kan je makkelijk vergelijken. Bij het product zelf staat alle belangrijke informatie beknopt opgenoemd en er zijn zeer duidelijke foto's toegevoegd, waardoor er geen vraagtekens meer overblijven hoe het eruit ziet en wat erbij zit. Het bestellen ging makkelijk en ze hielden zich aan hun belofte om het de volgende dag te leveren. Pakketje was makkelijk te volgen via een tracking code en zelfs werd er vermeld hoe laat de bezorger langs zou komen! Voor brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven, de postbezorger zet een zelfverzonnen handtekening en doet het in de brievenbus, zodat je niet open hoeft te doen.

Service
Ik kan alleen iets zeggen over de levertijd. Het werd snel en netjes bezorgd, geen klachten.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed en alles wat je nodig hebt is er te vinden. De prijs is marktconform.

Aanbeveling
Op alle punten goede kwaliteit en betrouwbaar.

Extra toelichting
Goed dat ze middels reviews hun service willen verbeteren waar nodig, dat toont aan dat ze de beste willen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Monteiro 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Hele profesionele en snelle service, plus bereikbaarheid.

Assortiment
Ruim assortiment en goede voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scherpenkate 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer volledig assortiment en een heldere site

Service
uitstekende productinformatie, gemakkelijk kiezen eventueel aanvullende info via telefoon en professionele hulp wordt geboden. Snelle levering. Vandaag besteld en morgen thuis.

Assortiment
zeer breed assortiment met gekwalificeerde producten

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Een correcte behandeling zoals op de site weergegeven vindt je in Nederland niet veel en dan ook nog de concurrerende prijs meegenomen houdt in dat Camera NU zegt wat ze doen en doet wat ze zeggen. Excellent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekende afhandeling en service 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitstekende afhandeling van de bestelling. Van elke stap in de verzending word je op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke complete website

Service
Doordat wij een fout in het adres hebben gemaakt ging het mis met de eerste bezorging. Dit heb ik gemeld bij Camera.nu en dit werd snel opgepakt. Meteen reactie terug en het teruggestuurde pakket werd binnen 2 dagen alsnog bezorgd!

Assortiment
Alle wat je wenst en ook nog op voorraad

Aanbeveling
Altijd tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews