cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees van de Vooren 06-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed gesorteerd en zeer uitstekende informatie over het product.

Service
Er wordt veel aandacht aan je besteed, mensen hebben de tijd voor je.

Assortiment
Zeer ruime keus, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Zie bovenstaand, dit zegt genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site nodigt je uit om eens rond te kijken!

Service
Prima, niks op aan te merken!

Assortiment
Uitstekend!

Aanbeveling
Jullie hebben het goed voor mekaar.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel makkelijk te vinden, even het serienummer van het app. intypen.Komt het vak met onderdelen,fluitje van een cent.

Service
Vandaag bestellen, morgen in huis.

Aanbeveling
Alles heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Supersnelle levering, en de allergoedkoopste voor het onderdeel en verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Snelle levering. Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Veel direct leverbaar, maar meer keuze is altijd een pré voor de liefhebber

Aanbeveling
Prima winkel. Goede prijs. Ook online advies, met snelle reactie voa chat of email op productvragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond Olthof 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
online overzicht

Assortiment
enorm uitgebreid

Aanbeveling
compleet en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

neeltje 06-11-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
inzichtelijk, alles goed te vinden

Service
kreeg goede en duidelijke uitleg, ook advies een duurder produkt niet aan te schaffen omdat er een goed goedkoper alternatief was

Aanbeveling
zeer deskundig personeel, vriendelijk , ook voor een volstrekte amateur op foto gebied

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

UV filter en voorzetlenzen 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cameranu.nl doen wat ze beloven. Keurig verpakt en de lenzen zaten in een mooie etui. Zeer tevreden.

Service
Prima.

Assortiment
Zak beschikt over alles op fotografiegebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke keuze, uitstekend.

Service
Laat op de avond besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
In één woord, uitstekend en verzorgd. Ook qua verpakking.

Extra toelichting
Bij een andere leverancier van foto papier 'bot' gevangen ten aanzien van Ilford papier. Bij CameraNu Canon papier besteld en dat is bijzonder snel geleverd tegen een uitstekende prijs. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia harderwijk 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk te vinden

Service
snelle bezorging,zoals beloofd wordt

Assortiment
Een uitgebreide keuze

Aanbeveling
Niets op aan te merken,goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede omschrijving van de producten.

Aanbeveling
Prima webshop. Ook in Urk is het prima winkelen door goede voorlichting en uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der hulst 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie stoel heerlijk shoppen

Service
probleempje in de levering was vlot verolpen

Assortiment
enorme sortering zowel in de winkel als op het web tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel is ruim en overzichtelijk en is makkelijk te bereiken.

Service
Je word altijd vriendelijk te woord gestaan en ze zijn behulpzaam met je keuze.

Assortiment
In mijn prijsklasse hebben ze alles op voorraad.

Aanbeveling
Altijd goed advies en goede service, en de prijzen zijn ook nog concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wvdb 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk betalen en supersnelle levering

Assortiment
Breed assortiment met verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Zeer goede ervaring, erg tevreden. Levering boven verwachting snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijn haasnoot 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is keurig verzorgt en compleet

Service
Mijn bestelling is netjes op tijd en datum afgeleverd

Assortiment
Het assortiment vindt ik volledig en overzichtelijk op zowel cameras als accesoires en de prijzen is niks mis mee

Aanbeveling
Omdat alles er is ook wat aanbiedingen betreft en alles is voorradig dat winkel wel zo prettig

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie Kosters 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een heel duidelijk overzicht van wat er te koop is en een goede uitleg over het produckt

Service
Het product wordt goed verpakt bezorgd. Binnen 24 uur zoals beloofd en het (eventuele) retour zenden is ook duidelijk

Assortiment
Door het grote aanbod kun je makkelijk prijs en product vergelijking doen.

Aanbeveling
De service is goed, het assortiment groot en het gemak van thuis bestellen. Verder vind ik de pakketkorting bij cameras erg fijn.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met mijn camera. Nog veel meer mogelijkheden dan mijn vorige Panasonic Lumix TZ7 ook gekocht bij CameraNU.nl maar helaas gestolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PRM Fitskie 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden. Statusmeldingen van de bestelling is prima verzorgd.

Service
Produkten binnen 24 uur na bestelling ontvangen. Prima!

Assortiment
Assortiment prima. Wat ik nodig heb verkopen ze. Voor mijn bestelling waren ze de goedkoopste.

Aanbeveling
Bestellen via internet gaat prima. Ook lijfelijk in de winkel wordt je vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd voor je en er is tijd om het een en ander uit te proberen. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
- Goede interface (website)
- Terugkoppeling m.b.t. bestelling duidelijk
- geleverd zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig heb

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snel en makkelijk

Extra toelichting
Tot middernacht bestellen en de volgende dag in huis. Prima dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 04-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed overzicht. Veel producten op voorraad. Heb geen ervaring met bestellen.

Service
1 x ervaring met defect product. Werd zonder omwegen geruild.

Assortiment
Assortiment lijkt mij in orde. Tot nu toe had men alles op voorraad wat ik wilde hebben. Ten aanzien van de prijs van de producten wil ik opmerken dat deze zich niet onderscheidt van de concurrenten als Kamera expres of Cameraland

Aanbeveling
Ik heb ook wel bij de concurrentie geshopt. De laatste tijd ga ik echter steeds naar Urk. Deskundig en vriendelijk personeel en voldoende parkeergelegenheid zijn hiervoor de bepalende factoren.

Extra toelichting
Ik koop mijn fotografie producten zelden via internet. Zeker met objectieven of bijvoorbeeld een statief vind ik het belangrijk om dit vast te kunnen houden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nol 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
meteen gevonden wat ik zocht.

Service
Niets op af te dingen. 's Avonds besteld, de volgende avond in huis!

Assortiment
Gewoon €20 goedkoper dan bij anderen

Aanbeveling
Niets op af te dingen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide website met veel soorten artikelen. Van een bepaald product zijn diverse uitvoeringen en verschillende merken.

Service
Snelle en duidelijke levering

Assortiment
Zeer uitgebreid!!! Verschillende artikelen, diverse merken en duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, dus veel keuze. Echt alles is leverbaar voor de amateur als professionele fotograaf. Daarnaast hoef je, je niet druk te maken om de prijs. Want deze is altijd concurrent! En snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van Egmond 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Digitaal goed te winkelen

Service
Ik had een vraag over de assessoires bij de verrekijker. Deze vraag had ik gemaild, maar het antwoord was volstrekt onvoldoende. Daarna moest ik er nog twee keer over bellen. Toen eindelijk een adequaat antwoord.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Service kan beter c.q. is wisselend. Verder prima.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Harry Engels 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat je van huis uit kunt winkelen,ook telefonisch wordt je vriendelijk geholpen.

Service
Wat door camera-nu gezegd wordt maken ze waar.

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
De deskundige hulp die ervaren is bij het winkelen, ze hebben erg veel kennis in huis.

Extra toelichting
De prijs verhouding ten opzichten van anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 04-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er wordt met je meegedacht en demonstreren de producten

Service
Geweldig hoe met de klant wordt omgegaan en naar de klant wordt geluisterd

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Een echte aanrader

Extra toelichting
Ik zal zeker mijn volgende aankoop bij cameranu.nl doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouterf 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk zoeken, mega groot assortiment

Service
Duidelijke mails met de status van je order

Assortiment
Hebben net dat ene product wat ik ergens anders niet tegen kwam

Aanbeveling
Prijs is laag, duidelijke site, groot assortiment, keurige klantvriendelijke behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk en duidelijk

Service
veel vragen gesteld en die worden netjes en duidelijk beantwoord

Aanbeveling
supersnelle service , 's avonds besteld en de volgende dag om 10 uur al bezorgd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen volgende dag in huis

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ook in de winkel goede gedegen service

Extra toelichting
Soms wel lang wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De produktkeuzemogelijkheden kunnen iets duidelijker. Verder kan een kind de was doen

Service
Snel en probleemloos.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Maar ik zocht nu net iets dat niet te koop was

Aanbeveling
gemiddelde van het voorafgaande

Extra toelichting
Volgende keer ga ik zeker even kijken op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 03-11-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles goed te vinden

Service
werd gelijk en bijzonder goed geholpen

Assortiment
aan verrekijkers waren er niet zo veel in onze prijs klasse

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robert 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service, goed verpakt, goede prijzen. Site kan wat beter zijn om sneller accessoires etc te kunnen vinden etc.

Service
Geen klachten

Assortiment
Alles wat ik nodig had op voorraad.

Aanbeveling
Zeker proberen als je in fotografie geinteresseerd bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
In de betreffende advertentie stond niet, dat er geen zonnekap bij de lens zat. Aangezien de originele verpakking er wel bij inbegrepen was, ging ik daar wel van uit.
Ondanks dat werd er na 1 mailtje, kostenloos een zonnekap direct nageleverd.

Assortiment
De keuze is zeer ruim. Op het moment dat ik naar het bestelde type zocht, kon ik kiezen uit 3 aanbiedingen. De geleverde lens is conform advertentie. Zonder noemenswaardige gebruikssporen en de op het glas is geen krasje te bekennen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Lakeman 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, duidelijk, duidelijk wat de kosten zijn!

Service
Was een stekkertje stuk en direct de volgende dag een nieuwe in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 03-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar, goede parkeerplaats en ruime winkel. Goed systeem om nummertjes te trekken.

Service
Zeer uitgebreid advies gekregen. Later op de dag teruggekomen om het product te kopen en meteen weer geholpen door dezelfde medewerker.

Assortiment
Er is een ongelofelijk groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert Giesen 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en een bestelling is snel gedaan.

Service
Ik had een verkeerd apparaat gekregen en daarover meteen gereclameerd. De volgende dag bij opening van de winkel kreeg ik al een telefoontje en werd dezelfde dag een nieuwe gestuurd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Verkruijsse 03-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat mooi op een rij opgesteld je kan meerdere camera's bekijken en gelijk de prijzen zien

Service
Top mensen! Allemaal mensen uit het vak. Ik kocht wen spiegelreflexcamera die ook goed kon filmen. Had een fotograaf en die vertelde eerlijk dat hij wel wist welke camera's goed waren maar dat een ander persoon in de winkel mij precies kon uitleggen welke camera ik moest kiezen om goed te kunnen filmen. Deze andere persoon legde alles heel goed uit en gaf handige tips.

Aanbeveling
Mensen met verstand helpen je heel graag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H Roskam 03-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, deskundige hulp

Service
Overzichtelijke winkel, goede hulp

Assortiment
Was op zoek naar de Iphone6s rose gold. Deze was even niet leverbaar. Toen deze weer leverbaar was kreeg ik netjes een email.

Aanbeveling
Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RRFaraco 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Dit maakt het online shoppen makkelijk

Service
Alle informatie was helder en betrouwbaar.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Belangrijk voor alle elektronica die men wilt hebben. VOor iedereen tegenwoordig handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk webshop

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques van de Vall 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
soepele bestelprocedure

Service
Snel thuis

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Gewoon prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

anoniem 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
's avonds besteld volgende dag in huis

Assortiment
vele merken en enorm veel accessoires voor de digitale fotocamera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol Bastings 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk online bestellen

Service
prima leveringsvoorwaarden en snelle levering hetgeen besteld.

Assortiment
meeste dingen zijn wel op vooraad

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Koos 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site zeer gemak vriendelijk

Service
Na telefonisch uitleg over de GOPro 4 overgegaan naar koop.

Assortiment
Naast het aanbod van de camera kreeg je de keuze om een voordeel pakket te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransborn 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en kundig vriendelijk personeel

Service
Geen loose beloftes maar doen waar ze voor staan.

Assortiment
Alles is er en tegen de beste prijs

Aanbeveling
Mooie zaak

Extra toelichting
Blijft mijn winkel om alles te kopen op fotografie gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassandra 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is mij heel duidelijk dus kan ik alles gemakkelijk vinden.

Service
Goede service nog nooit geen problemen mee gehad. Vandaag besteld morgen in huis is bij mij nog altijd gelukt :)

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe zocht hebben ze.

Aanbeveling
Goede service, kwaliteit en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Precies zoals je verwacht, bestellen van gewenste items en het komt netjes de volgende dag, keurig verpakt zonder overbodig inpakmateriaal binnen.

Service
Correct, snel en helder.

Assortiment
Ik had drie artikelen nodig en kon op de website een goede vergelijking maken met soortgelijke artikelen en mijn keuze maken. Ruim gesorteerd.

Aanbeveling
prijzen liggen scherp in de markt, assortiment is uitgebreid en service correct en betrouwbaar.

Extra toelichting
tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HE Visser 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht, duidelijke omschrijving en gemakkelijke betaling via Ideal.

Service
Telefonisch informatie gekregen welke nodig was voor mijn beslissende aankoop vwb het model videocamera.

Super snelle levering! s avonds besteld en de andere ochtend voor 12uur in huis. Top!

Assortiment
Ruim voldoende, zowel voor fotografie, video en accessoires.

Aanbeveling
Inmiddels mijn zoveelste product hier gekocht en nog steeds naar volle tevredenheid in gebruik.

Extra toelichting
Volgende keer weer eerst kijken op Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WLJ 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk betalen met iDEAL

Service
Supersnelle levering; duidelijke communicatie over bezorging.

Assortiment
Ruim gesorteerd ook met accessoires

Aanbeveling
Goede winkel snelle bezorging en heldere communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariska brouwenstijn 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk een artikel te vinden, bestellen en afrekenen gaat net zo makkelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Wat ik wilde hebben hadden jullie

Aanbeveling
Vooral de snellere levering sprak me erg aan. Verder harstikke tevreden en ik zal zeker bij jullie in de toekomst nog bestellen en het aanraden bij familie, vrienden en kennisen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk, simpel en een zeer goed assortiment tegen scherpe prijzen.

Service
Nog nooit problemen gehad!

Assortiment
Kan eigenlijk altijd alles vinden wat ik zoek...

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Martens 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld en de bezorg tijd is niet overschreden.

Assortiment
Voor bijna alles wat de foto/videograaf zoekt is wel een product in het assortiment.

Aanbeveling
Zou er zo weer wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews