cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24466 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2358 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

moonjumper 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele overzichtelijke site.

Service
snelle levering. Ene dag besteld en andere dag in huis.

Assortiment
heel breed assortiment.
alles wat je nodig heb voor rondom film en fotografie is er aanwezig.
in verschillende prijsklasse en dat is juist zo fijn.

Aanbeveling
echt een aanrader.
Zal ook een ieder adviseren hier te kijken als ze iets nodig hebben voor camera's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk ook telefonisch te bestellen en overzichtelijke site.

Service
Goede voorlichting per telefoon en prima afhandeling en levering

Assortiment
Keuze in overvloed en goed advies

Aanbeveling
Prettige afhandeling per telefoon. Zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, met goede uitleg.

Service
Ik werd keurig ingelicht over de verzending en het betalen met een creditcard

Assortiment
Wat ik zo zag kun je alles op electronicagebied kopen

Aanbeveling
De prijs, die ik voor een coaxkabel betaald heb ligt bijna 50 % lager dan elders. Ondanks het lage bedrag ( € 10,00) toch geen verzendkosten en aangetekend verzonden. Grote klasse

Extra toelichting
Ik heb nog niet eerder zo'n goed verzorgde verkoop en verzending meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W de la Chambre 12-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kunt kiezen of je advies wilt of iets afhalen.

Service
Er was bij aankoop in de winkel per ongeluk een te kleine maat filter meegegeven. Dit kon ik terugsturen op kosten van camera nu en het vergelijk in prijs (bijbetaling) werd mij kwijtgescholden. Vriendelijk te woord gestaan bij klantenservice.

Assortiment
Heel breed!!!!

Aanbeveling
Nog nooit ontevreden terug gekomen van een bezoek.
Eerlijk advies; vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
heb spullen via de webshop gekocht en had hier vragen over en ben goed geholpen door de antwoorden die ik kreeg

Aanbeveling
de beoordeling die ik geef gaat over de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site alles overzichtelijk geplaatst

Service
niks over te klagen

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
Raad deze winkel zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snellen levering

Assortiment
Veel soorten artikelen

Aanbeveling
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rabuto 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
De levering ging erg snel

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
uitstekende prijs/kwalitiet verhouding

Extra toelichting
Alle communicatei verloopt snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke site, zowel op de computer als op een smartphone.

Service
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over levertijd.

Assortiment
Groot assortiment met voor ieder wat wils

Aanbeveling
Goede winkel, voor alle camera apparatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva Caminada 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles is super simpel te vinden alleen het kan altijd beter

Assortiment
Breed assortiment ik kon alles vinden wat ik wou!

Aanbeveling
Ik kon alle producten goed vinden en een ruime keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Opa Harie Mestreech 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had een juffrouw aan telefoon die goed op de hoogte is van fotografie, en nog vriendelijk is bovendien. Dat koopt makkelijk

Service
prima verpakking en verzending

Assortiment
zeldzaam groot

Aanbeveling
8 omdat perfectie niet bestaat, en dan ook nog op het leuke URK . Fijn zo doorgaan mensen, niks aan veranderen!

Extra toelichting
nee hoor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F van Buuren 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle bezorging en duidelijke informatie over de mail

Extra toelichting
De f-stop ICU die ik gekocht heb was het perfecte cadeautje voor mijn vriendin. De ICU was via de website goed te vergelijken met anderen en de beschrijving gaf veel informatie. Daarnaast was ook de service van cameraNU.nl erg goed, allereerst met goede informatie op de site en daarna met duidelijke mailtjes en een snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms had ik moeite om door de hoeveelheid aan keuzes het juiste artikel te vinden. Maar met een beetje creativiteit lukt dit toch wel.

Service
Er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen over de kwaliteit van de verschillende producten, via mail en/of telefoon, erg prettig.

Assortiment
Echt heel veel keus.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website snelle levering

Assortiment
Wat je maar wil is er

Aanbeveling
snel en accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk bestellen, zeer flexibel

Service
eigen koeriersdienst die mooi op tijd een lens voor een opdracht kon aanleveren

Aanbeveling
betrokken, flexibel, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle levering en goed ingepakt

Service
op vragen snel antwoord

Assortiment
in deze winkel kan je heel veel bestellen

Aanbeveling
snel-accuraat-goede kwaliteit-goede prijs

Extra toelichting
aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans en Marjo Janssens 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling thuis vanaf de bank plaatsen

Service
de volgende dag al thuisbezorgd

Aanbeveling
met onze ervaring beveel ik deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mischa 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Gewoon goed. Geen spannende technische hoogstandjes. Standaard webwinkel.

Service
Nemen geen verantwoording. Bezorging was dramatisch, de ene fout na de andere (TNT). Dit is een leveranciers probleem, maar de servicedesk kan bij herhaling alleen maar verexcuseren. Ze snappen dus niet dat ze ook hun leveranciers moeten beheren. Nu is de klant de dupe en ziet cameranu het probleem niet.
Door deze blunders werd de bestelling niet de volgende dag geleverd, maar pas na drie dagen.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Om precies dezelfde reden als eerder aangegeven. Zorg dat de bezorging op orde komt, en zorg dat customer care daar mee om kan gaan

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Ronald1958 10-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij binnenkomst trek je een nummer, vervolgens kun je rustig rondkijken of koffie drinken en is WiFi aanwezig voor het geval dat je wilt internetten, mailen o.i.d.

Service
Wachten kan even duren, komt ook door de tijd die ze nemen om klanten te helpen. Ik was op zoek naar een nieuwe verrekijker en ben zeer deskundig geholpen en geadviseerd door iemand die verstand van zaken heeft.

Assortiment
Ruim assortiment, scherpe prijzen. Je kunt niet alle merken en modellen in je winkel hebben, vandaar die 9.

Aanbeveling
Urk is voor velen niet echt in de buurt, maar zeker de moeite waard om er heen te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kinta 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel keus, makkelijk te vinden wat ik zocht, goed te vergelijken met soortgelijke producten (gebruik van gemaakt)

Service
naast website geen service nodig gehad, er is in het verkooptraject in alles voorzien. t/m de betaalwijze.

Assortiment
de juiste merken

Aanbeveling
gemakkelijk, overzichtelijk, snelle levering, goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website en specifieke vragen van mijn kant werden telefonisch vriendelijk door een kundige medewerker beantwoord. Kan niet beter!

Service
Zoals ik gewend ben bij Cameranu.nl, was ook de service in dit geval perfect. Alles klopt. Website, behulpzaamheid van de medewerkers, prijs en de vlotte levering.

Assortiment
Voor wat ik doorgaans zoek heb ik geen andere leverancier nodig

Aanbeveling
Vooral de toegankelijkheid van de medewerkers (naast de prijs en leversnelheid natuurlijk) staat me erg aan, vandaar dat ik al bijna 12 jaar mijn fotografie-spullen bij Cameranu.nl koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarieJose 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's Avonds om 22.00 uur besteld, volgende middag om 14.00 bezorgd.

Service
Levertijd meer dan snel nagekomen.

Assortiment
Wat ik zocht was, op overzichtelijk site snel gevonden tegen goede en correcte prijs.

Aanbeveling
Ruim assortiment en overzichtelijke, informatieve site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Order plaatsen ging heel makkelijk en snel

Service
Het artikel werd volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Prima zaak, zeker nu de concurrent is weggevallen :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

William 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gratis verzending

Assortiment
In tegenstelling tot sommige andere winkels worden alle inktpatronen die ik gebruik aangeboden.

Aanbeveling
Groot assortiment, beste prijs, geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. Er zijn veel betalingsmogelijkheden en vóór 23:59 besteld is morgen in huis. Ik heb nu twee keer bij deze winkel besteld en ik ben er zeer tevreden over.

Assortiment
Het assortiment is groot en ze verkopen materiaal van zeer goede kwaliteit

Aanbeveling
Super tevreden over deze winkel. Ik ga hier veel vaker komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
webwinkel is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
De enige service waar ik gebruik van heb gemaakt, track and trace, functioneerde prima.

Assortiment
erg uitgebreid, maar wel overzichtelijk

Aanbeveling
zie eerdere vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
De website layout vindt ik niet prettig. Zoekt lastig op een of andere manier

Service
Super service voor retourneren

Assortiment
Genoeg te koop, maar kon niet álles vinden wat ik zocht.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ze hebben alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
Bovendien was de prijs van het produkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke webshop

Service
Zeer correcte informatie mbt afhandeling en verzending
Goede informatie bij het product.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in het door mij gekozen segment

Aanbeveling
Voorraad op webshop wordt goed bijgehouden.

Extra toelichting
Tevreden klant! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Genoeg aanbod snelle afhandeling en betaal gemak

Extra toelichting
Besteld en binnen een paar dagen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Gerritsen 10-02-2016 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super eenvoudig!

Service
Wordt serieus behandeld.

Assortiment
Vrijwel alles uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Alles klopt en vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudi 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webwinkel komt goed en overzichtelijk over en niet duur qua vergelijk met de winkelprijzen! De website en manier van bestellen werken perfect. Overzichtelijk , werkt rustig en snel.

Service
Prima webwinkel. Goeie service wat betreft bevestiging afronding bestelling na de idealbetaling. En de verzending en bezorging ging ook prima. Eigenlijk gewoon een 10.

Assortiment
Makkelijk te vinden wat je zoekt, en ruime keuze in merken en artikelen.

Aanbeveling
Prima keuze in merken en artikelen. Mooie aanbeveling via kieskeurig, en qua levering en bestelling niets aan te merken op deze webwinkel en het artikel. Goed verpakt en snel verzonden.

Extra toelichting
Ik zou niet aarzelen om weer een produkt bij deze webwinkelier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijker kan niet volgens mij

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is bijna altijd voorraad

Aanbeveling
Altijd zeeeeeeeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HW Hoefakker 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet snel besteld. Je ziet ook gelijk of iets op voorraad is

Service
Wordt aangegeven binnen 24 uur bezorgd en dat is tot nu toe altijd gebeurd.

Assortiment
Op het gebied fotografie zeer uitgebreid

Aanbeveling
zie bovengenoemden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jane 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website.

Service
Ik heb via de mail meerdere keren om informatie gevraagd. Elke keer werd mijn mail dezelfde dag nog beantwoord en heb ik bruikbaar advies ontvangen. Ook hebben zij mijn bestelling verder in orde gemaakt.

Assortiment
Zeer divers

Aanbeveling
Goede klantenservice, snelle levering, betaalbare producten en bestel gemak.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service van cameranu.nl. Wanneer ik weer een product nodig heb zal ik als eerst bij cameranu.nl gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via een goede website kun je artikelen snel vinden.

Service
Het telefonisch contact was correct en hulpvaardig.

Assortiment
voor mij was de keuze ruim voldoende/goed

Aanbeveling
zoals hierboven aangegeven en bovendien een snelle levering van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ruud van de steeg 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk site, recht op het doel af, helder duidelijk.

Service
goede advisering per mail/telefoon

Assortiment
uitgebreid in mijn geval prima

Aanbeveling
betrouwbaarheid

Extra toelichting
een aantal keren wel wat gekocht in de prijsklasse tss 15,- en 100,-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik was gericht op zoek naar de camera en op deze site was het echt de goedkoopste

Service
nog nooit meegemaakt zo'n snelheid, savonds besteld en de volgende dag had ik hem al rond het middaguur in bezit!

echt top!!

Assortiment
nvt

Aanbeveling
snelheid is ongeevenaard!! top gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
via mail snel informatie uitgewisseld

Aanbeveling
goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierre 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site, ook bij mobiel gebruik.

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Snelle reactie op e-mail. Afspraken worden altijd keurig nagekomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze van artikelen die daadwerkelijk op voorraad zijn.

Aanbeveling
Deze aankoop heb ik gedaan op basis van mijn ervaringen met Cameranu in het verleden. Deze waren zo positief dat ik geen moment getwijfeld heb om ook deze aankoop bij hun te doen.

Extra toelichting
Inruil wordt keurig en snel afgehandeld. Ook indien op afstand afgehandeld. Het bedrag stond dezelfde dag al IP mijn rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 23.59 bestellen, 's ochtends in huis. Website duidelijk en breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdRo 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, mits op voorraad uiteraard. Goede prijs. En duidelijk site. Al meerdere malen hier besteld en nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen.

Service
Snelle service, zoals gezegd volgende dag echt in huis.

Assortiment
Ruime (online) keuze.

Aanbeveling
Geen klachten, prima zaak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

januari 2016 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
Correct

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zo hoort het 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gemakkelijk online te vinden en te bestellen.

Service
correcte afhandeling van bestelde goederen en afgeleverd op de beloofde datum en tijd.

Assortiment
zeg het maar ze hebben het in huis.

Aanbeveling
hier ga ik meer zaken mee doen!!

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik heb een Tamron 16-300 mm lens (Canon) gekocht bij een Canon eos 700D body. Na een maand foto';s te hebben gemaakt, met en zonder statief, moest ik de conclusie trekken dat de foto's echt niet scherp waren. CameraNU gebeld en mijn probleem voorgelegd. Zij gaven aan dat deze lens niet goed past bij deze body (was handig geweest als op de site staat welke lens bij welke body past). Ondanks dat ik 3 weken over de ruildatum heen was mocht ik de lens retourneren. Zelfs het gegeven dat de verpakking was verknipt vanwege een actiecode maakte voor CameraNU geen verschil. Ruilen mocht nog steeds! Heb netjes mijn geld teruggekregen! En dat maakt dat ik weer terugkom bij deze winkel als ik op cameragebied wat nodig heb! Superfijne service! Bedankt CameraNU.nl!

Aanbeveling
Supergoede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Roermond 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreid assortiment en toch een heldere website.
Het gezochte product kon snel gevonden worden.
Het gezochte product 's middags besteld en de dag daarna netjes thuis afgeleverd.
Makkelijk en veilig betalen.

Service
Het gezochte product 's middags besteld en de dag daarna netjes thuis afgeleverd.
Product was ook netjes en veilig verpakt.

Assortiment
Groot assortiment, voor elk wat wils.
Laagste prijs van Nederland voor het gezochte product.

Aanbeveling
Laagste prijs van Nederland voor het gezochte product.
Snelle levering.
Veilig betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJ Tukker 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1e plek als ik op zoek ga naar iets nieuws voor m'n camera

Service
laatst een vraag over een verloren onderdeel en hebben de vraag keurig doorgezet naar de importeur.

Assortiment
1e plek als ik op zoek ga naar iets nieuws voor m';n camera

Aanbeveling
Zeer groot assortiment met veel op voorraad en snelle leveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Binnen een paar klikken te bestellen en bezorgen van de webshop.

Assortiment
De door ons gewenste fotocamera werd bij CameraNU het goedkoopst aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacy 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij het telefonisch navragen goed en snel geholpen

Assortiment
groot assortiment dus volop keuze in diverse prijzen

Aanbeveling
gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews