cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de ruitjes 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
toestel was tijdelijk niet beschikbaar waarschijnlijk binnen 5a 10 werkdagen. Toen ik de klantenservice belde of ze de iets preciezer konden zijn kreeg ik een duidelijk antwoordt zodat ik wist waar ik aan toe was.

Extra toelichting
Een vertrouwd adres. We hebben hier inmiddels al meer fototoestellen gekocht. Snelle levering en eerlijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Korte 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is goed ingericht en makkelijk te doorzoek naar het product.

Service
Slechts één keer mee te maken gehad. En het contact liep vlot en duidelijk. Het principe;Geen gezeur, we gaan er veur staat hoog in het vaandel.

Assortiment
Als CameraNU het niet heeft....

Aanbeveling
Erg groot assortiment, zeer snelle levering, bezorgkosten (?) waar hebben we het over, goede after-sale en plezierige contacten.

Extra toelichting
Al denk je, 'Ze zitten in Urk', ze zijn héél goed bij de tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke van Manen 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, via zoekopdracht exact waar je wilt zijn.

Service
In eerste instantie lukte de online betaling niet. Kreeg onmiddellijk een mail of ik iets wilde bestellen, uitgelegd en het werd direct opnieuw klaargezet en aangeboden waarna het wel lukte. Het was inmiddels na 21.00 uur.

Assortiment
Camera.nu heeft alles en anders zorgen ze dat het er komt.

Aanbeveling
Topwinkel! Zowel online als face to face. Heel fijn personeel, klantvriendelijk en servicegericht.

Extra toelichting
Het is in mijn beleving de topper in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijkamp 10-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van deze website zit hem in de ruime sortering en dat je voor advies gelijk via de chat functie met een medewerker online in contact kunt komen.

Service
Bij bezoek aan de winkel werd in ruime mate tijd genomen om de artikelen te tonen en te demonstreren.

Assortiment
Alles direct uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Mooie winkel waar je een hoop kunt zien en vaak ook even kunt proberen en de medewerkers goed advies geven.

Extra toelichting
Ik had hier al eerder aankopen gedaan en kom graag terug vanwege het ruime assortiment, het kundige advies/demonstatie en een lekker bakkie koffie. Maar ook voor de kleinere aankopen maak ik graag gebruik van de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van Dijk 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg artikel en makkelijk en snel bestel systeem

Service
Van iedere stap in het bestel en levering systeem bevestiging en correspondentie

Assortiment
Heel veel keus in iedere prijsklasse

Aanbeveling
Makkelijk ,duidelijk, snel en correct.

Extra toelichting
Top winkel en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AgnesAdriana 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super helder met veel kennis van zaken te woord gestaan aan de telefoon, daar hoef je niet voor naar een real Life fotozaak

Assortiment
Veel mogelijkheden en tegen vaak de scherpste prijzen

Aanbeveling
Het zou ook zo een 10 kunnen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klankes 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Goede service

Assortiment
Veel voor de camera liefhebbers

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arnold 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, prima collectie, makkelijk betalen en snelle levering

Service
Vragen worden snel en uitgebreid beantwoord

Assortiment
uitgebreide collectie, ook van interessante occasions

Aanbeveling
Goed om eens te bekijken, als je op zoek bent naar fotografie-benodigdheden

Extra toelichting
Tot nu toe altijd goede kwaliteit en nette levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk online bestellen.

Aanbeveling
Gisteren product besteld, vandaag ontvangen. Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Frans J 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is snel te vinden.

Service
Je wordt snel geholpen.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina Dumais 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling via de internet winkel lopen soepel en snel en zijn vaak de volgende dag al in huis.

Service
Wanneer een artikel niet snel geleverd kan worden, bieden ze je een alternatief.

Assortiment
Ze hebben echt zowat alles in huis

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel altijd in mijn omgeving aan, bij familie vrienden en kennissen, ook op facebook als er eens een discussie is van waar wat te bestellen, dit omdat mijn ervaringen alleen maar positief zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site; makkelijk te bestellen

Service
goede communicatie en snel geleverd conform de info op de site. Prima!

Assortiment
ze hebben wat ik nodig heb.

Aanbeveling
ze doen wat ze vermelden

Extra toelichting
neen; doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Lanssink 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met 1 klik besteld, volgende dag in huis!

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige levering, snel!

Service
Overzichtelijke website, zinnige reviews

Aanbeveling
Ik voor hier het statief dat ik nodig heb, lucht, compact, voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet gemakkelijk besteld

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat ik zocht hadden ze op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter B 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk en alles is overzichtelijk.

Service
Prima en snel afgehandeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerdiwillems 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan alles bekijken en bevragen , een ruim assortiment, zonder dat men pusht.

Service
Vriendelijk, bereidwillig, niet opdringerig , goed advies, kennis, of info opzoeken als men zelf niet de kennis heeft- dat laatste is in veranderende technologie heel belangrijk.

Assortiment
Ruim en Tot heel goede kwaliteit voor bepaalde merken.
Voor mij zou het interessant zijn als nieuwe lijnen zoals die van Sigma (Art-lenzen en nieuwe reeks toestellen ook gevolgd zouden worden).

Aanbeveling
Ik heb het geluk dat deze winkel op mijn route van Brussel naar Groningen ligt zodat ik af en toe kan langsgaan. Een aantal verkopers hebben fotografie-ervaring- en ik vind de gesprekken dan heel interessant.In het alleman goed advies. Prijs/kwaliteit goed. Ook per post goede service. Geen probleem om dingende retourneren.Ik heb 80% van mijn materiaal bij jullie aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rainer 09-12-2015 In de winkel gekocht
Ik ben in het filiaal in Urk geweest
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een grote winkel die goed bereikbaar is met de auto en met voldoende parkeergelegenheid. Verder is er een heel ruim assortiment aan produkten aanwezig en kun je bijvoorbeeld verschillende camera's zelf even proberen i9n de winkel.

Service
Ik ben heel goed geholpen door een vriendelijke verkoper die ruim de tijd voor mij nam en mij uitstekend hielp om mijn order helemaal op mijn persoonlijke wensen af te stemmen.

Assortiment
Een heel ruim assortiment met een grote verscheidenheid aan merken en produkten. Je zult niet gauw iets vinden wat CsmeraNu op fotografiegebied niet aanbiedt of zal kunne aanbieden.

Aanbeveling
Een hele goede winkel met een groot assortiment, vriendelijke en vakkundig personeel en een service waaruit blijkt dat de klant geen nummertje maar echt koning is.
Ik kan CameraNu echt aan een ieder aanraden!

Extra toelichting
Ga vooral zo door; ik kom zeker nog een keer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
hebben alles wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke zoekfunctie op de site, makkelijk te sorteren op prijs, revieuw, dit is op andere sites nog wel eens een gebrek.

Service
Snelle service, duidelijke berichtgeving over bezorging en snel en gemakkelijk bestellen, betalen, leveren!

Assortiment
Voor ieder wat wils, van de duurste merken tot superkoopjes! Zeker een aanrader.

Aanbeveling
Zeker een dikke 10! Goede, snelle afhandeling van order, duidelijke voorwaarden, en goede garantievoorwaarden!

Extra toelichting
Een aanbeveling voor ieder die op zoek is naar een leuk cadeau voor een ander of natuurlijk voor je zelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bettine 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en goed ingericht.

Service
De bestelling werd snel en netjes verzonden. Achteraf nog geen service nodig gehad, dus daar kan ik niet over oordelen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Als webwinkel duidelijk en overzichtelijk met een snelle verzendservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilco 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Je kunt precies vinden wat je zoekt.

Service
Een vraag bij mijn bestelling werd snel en accuraat beantwoord

Assortiment
Veel mooie spullen voor een scherpe prijs. Ook tweedehands (al zijn de prijzen dan wat minder scherp misschien).

Aanbeveling
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was makkelijk te bestellen

Service
Prima transactie, niets op aan te merken

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

en hobbyfotograaf 09-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
spullen zonder probleem kunnen kiezen en snel afgeleverd.

Assortiment
Ook bijzondere spullen op voorraad die mijn eigen fotograaf niet in de winkel lagen.

Aanbeveling
alleen goede ervaringen, maar nog niet heel veel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jantje leica 09-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
even kijken op de site of het product er is
dan haal ik het op (bestellen kan natuurlijk ook)
en dan in urk een visje eten dus 2x plezier

Service
de mensen van camera nu nemen de tijd voor je
of je nu door de week komt of op een drukke zaterdag

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
veel op voorraad
deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicoos 09-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kwam naar de winkel van camera nu.nl met de bedoeling een spiegelreflex camera te kopen . Op de site had ik al een beetje gekeken welke ik mooi vond. In de winkel werd ik goed geholpen en bleek dat waarvoor ik de camera allemaal wou gebruiken . Ik div objectieven zou moeten aankopen en mee moest slepen . Er werd me goed en duidelijk uitgelegt wat de verschillen tussen spiegelreflex en compact waren en me gewezen op een brug tussen beide . Deze sony heb ik uiteindelijk gekocht en hem nu een week in gebruik echt een mooie goed in de hand liggende compact camera maar met de looks van een spiegelreflex. Bedankt en zeker tot een volgende keer

Service
Zie hier boven

Assortiment
Eigenlijk een beetje ruim maar hierdoor wel voor iedere wens en elk budget een keuze

Aanbeveling
Nette service. Goed assortiment en ruime voorraad

Extra toelichting
Behoefd geen toelichting Ou er maar snel heen gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hebu58 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je goed gericht gaat zoeken is de winkel makkelijk te doorzoeken. Als je niet de juiste benaming weet van het product wat je zoekt wordt het wat moeilijker.

Service
Helemaal top! Ondanks dat het een webwinkel betreft heb je echt het idee dat je als klant behandeld wordt.

Assortiment
Toegegeven, ik bezoek niet maandelijks de winkel, maar heb er nog nooit iets niet kunnen vinden waarnaar ik op zoek was of anders wel een goed alternatief.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, duidelijke uitleg van het product voorzien van reviews en voorbeelden van gelijkwaardige producten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

henk 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
wat ik zocht kon ik goed en snel vinden

Service
in de middag besteld en betaald en volgende dag afgeleverd. prima job gedaan camera.nu

Assortiment
kan ik niet veel over kwijt ik was gericht op zoek dus niet geïnteresseerd in het assortiment nu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lars Rotterdam 09-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en heeft eigen parkeergelegenheid. Binnen is de winkel verzorgd en overzichtelijk.

Service
Ondanks dat de site aangaf dat het product voorradig was kon men het (kleine) item niet direct vinden en is netjes de volgende dag verzonden. Een andere keer werd ik er netjes opgewezen dat ik, indien ik naar de winkel zou komen, vooraf kon bellen zodat het item opzij gelegd kan worden.

Assortiment
Met name Elinchrom producten zijn volop voorradig.

Aanbeveling
Verzorgd, netjes en overzichtelijk. Voldoende zitjes voor het wachten. Koffie staat klaar.

Extra toelichting
Prijstechnisch erg goed in de markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lemmers 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima

Service
Snelle service

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Prima winkel en spullen voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten waar ik naar zocht zijn overzichtelijk geplaatst

Service
Supersnelle service

Assortiment
Nog niet alles bekeken vanwege ernstige ziekte. Ik ken nog niet het hele assortiment.

Aanbeveling
Nog voor de afgesproken tijd was het product bezorgd. Ook was er een duidelijk e-mail wisseling.

Extra toelichting
Ik ga zeker vaker bij jullie kopen. Dit was de eerste keer en verliep prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Vennix 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ik wordt direct geholpen bij mijn vragen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik bestel al jaren met veel plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groeier 09-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezette winkel en goed advies

Service
Handelen snel en problemen worden serieus genomen. Wordt snel nagebeld en zeer klantgericht

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer prettig contact en professioneel personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Geleverd volgens afspraak, communicatie vooraf helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Telefonisch goed geholpen. Vriendelijk en correct.

Aanbeveling
Prima service, prijs en kwaliteit.
Snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japosturk 09-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als plaatsgenoot van CameraNu.nl ingegaan op een superaanbieding i.v.m. het 12,5 bestaan.Deze zag ik op de de website en kon dit niet voorbij laten gaan. Besteld via de site met de vermelding van afhalen. Toe ik de volgende dag kwam afhalen bleek dat er meer dan 200 bestellingen waren maar dat er 14 camera's beschikbaar waren. Op is op dus. Tot mijn grote vreugde was ik bij de top 10 van de bestellers zodat ik dus heel blij huiswaarts kon keren met mijn nieuwe digitale systeem camera.

Service
Heel vriendelijk, voorkomend en deskundig geholpen juist toen het even leek dat ik het mis zou lopen. Gewoon super.

Assortiment
Heel veel keus en heel overzichtelijk en inzichtelijk.

Aanbeveling
Omdat alles heel deskundig, vriendelijk maar bovenal gemeend hulpvaardig wordt afgehandeld.

Extra toelichting
Ik heb al weer nieuwe toebehoren voor mijn camera in gedachten voor de korte termijn om het fotograferen met deze geweldige camera nog leuker en effectiever te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk met een goede zoekfunctie en voldoende informatie. Bestellen gaat eenvoudig.

Service
Heldere communicatie, snelle levering.

Assortiment
Alle spullen die ik nodig had, kon ik bij cameranu.nl vinden.

Extra toelichting
Ik heb met cameranu.nl alleen maar goede ervaringen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvet 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer fijne site. Snelle leveringen. Duidelijk overzichtelijk

Service
Zowel per mail als in de winkel erg goed geholpen. Er word met je meegedacht, vakkundig geadviseerd en er word geluisterd naar jouw eigen wensen/ budget. Voorbeeld voor andere winkels

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Mijn eerste keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Vinke 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel kwam ik bij mijn product

Service
in een paar klikken was ik er

Assortiment
Er was keuze genoeg

Aanbeveling
Digitaal is de bestelling snel geplaatst. Analoog kun je op de weg er naartoe van de omgeving

Extra toelichting
in een poep en een scheet was het gepiept

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel makkelijk te vinden en eenvoudig besteld.

Service
Keurig volgens afspraak geleverd, de bestelde artikelen waren in prima staat. Verder kan ik er weinig over zeggen, nog geen problemen gehad.

Assortiment
Ruime keus voor elk type camera.

Aanbeveling
Gewoon een vette voldoende, deze winkel!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel te vinden en overzichtelijk

Service
snel en correct goede verpakking

Assortiment
prima

Aanbeveling
snel en goedkoop en goede waar

Extra toelichting
go on

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jaboo 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede navigatiestructuur

Assortiment
Bijna alles te vinden, zowel merk als goede betaalbare alternatieven

Aanbeveling
Goede service, was eens een rekening van 4 jaar oud kwijt, na 1 mailtje zo weer een kopie ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kruit 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi site, ruim aanbod,..makkelijk om te bestellen..gratis verzenden en goede prijzen..een site naar mijn hart.

Service
Gratis verzending! na betaling berichtje met ordernummer en tracking code is..gewoon super. Bij het artikel staat vermeld of het voorradig is...erg fijn & handig!

Assortiment
Ruime keuze..overzichtelijke site..en de prijs is goed.
( in mijn geval ,ik was dik tevreden)

Aanbeveling
Zo moet in mijn ogen een website en webwinkel zijn! Ik ben 50 + ik vind het een prettige webwinkel om te shoppen. Kan zien of het artikel op voorraad is..na mijn bestelling ,kan ik mijn pakket checken waar het zich bevind (tracking) maar, ik had hem de volgende dag al in huis. Een webwinkel die je kunt vertrouwen. voor mij een dikke 10

Extra toelichting
Alles heb ik al gezegd. Ik vind het een top bedrijf! Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacko 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige bestelling en zeer snelle levering

Service
Volgens mijn gevoel goed maar nog geen ervaringen

Assortiment
Goed assortiment tegen concurrenende prijs

Aanbeveling
Goede prijs, goede levering en lijkt vertrouwd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Basine 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder problemen de juiste accessoires gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gopro user 08-12-2015 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

6,8

Service
ben eerst boven bij manfrotto geweest waar ik keurig en zeer netjes ben ontvangen vervolgens naar beneden gegaan omdat ik wat wilde kopen,bonnetje getrokken en vervolgens een halfuur voor de balie gestaan,niemant heeft mij zien staan en niemant heeft mij gevraagd op ik al werd geholpen,vervolgens ben ik weg gegaan.

Aanbeveling
te lang wachten,word ook niet aan gesproken,ieder heeft het op zijn eigen manier te druk wat tenkosten gaat van de service,ik heb dit helaas zelf ervaren,jammer.

Extra toelichting
zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 08-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk.
Ook is er altijd iemand aanwezig die je kunt aanspreken.
Alleen de koffie uit de automaat smaakt belabberd slecht.

Service
De service in de winkel, ook op de afd. op de 1e verdieping is bijzonder goed.

Assortiment
Het assortiment is voor vele soorten artikelen zeer uitgebreid. Er is dus voldoende keus uit camera's, tassen, verrekijkers etc. etc.
De adviezen zijn professioneel en altijd welkom.

Aanbeveling
Zie de hierboven omschreven items.
Wij komen er al een aantal jaren.
Het is voor ons anderhalf uur rijden vanaf thuis maar dat hebben wij er graag voor over.

Extra toelichting
Een advies. Zorg voor een goed kopje Hollandse koffie. Er zijn automaten die het een stuk beter doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Clemens 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel vlug geleverd.

Service
Kreeg door een foutje in mijn email geen bevestiging mail. Een telefoontje en binnen 3 minuten in orde.

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditta 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
er valt weinig te motiveren. Ik krijg een linkje en ik bestel en dat gaat makkelijk

Service
ik had al eens besteld en kreeg netjes de melding dat ik in jullie bestand stond

Assortiment
ik grijp nooit mis, maar dat komt natuurlijk door het linkje

Aanbeveling
heb alleen maar goede ervqaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G J Klumper 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews