cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ilker66 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel aangekomen , alles naar verwachting. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Vink 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De web site is overzichtelijk

Service
een vraag telefonisch over een product wat niet goed was werd direct opgepakt en telefonisch opgelost

Assortiment
Groot, op het gebied van de visuele vast leching

Aanbeveling
Winkel overzichtelijk
ruim assortiment
Vriendelijke en behulpzame mensen

Extra toelichting
melding "bericht" zit op een Android zit in de weg, is te groot, liefst weg laten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renny kronenburg 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel in het assortiment

Service
goede service advies

Assortiment
goed en veel aanbod

Extra toelichting
heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn Ploeg 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Deze site is een super makkelijk en gebruikersvriendelijk site. Je kunt als fotograaf makkelijk vinden wat je door de op alfabetische volgorde gezette zoekwoorden aan de linker kant en bij elk product staan de specificaties en reviews.

Service
Ik was een keuze aan het maken tussen camera's en had geen tijd om lang te googelen en youtube filmpjes te kijken. Godzijdank heeft deze site een hulpchat die mij om 9 uur in de avond (!) bij stond om te helpen. Ik heb daadwerkelijk nog nooit een site gezien die dit heeft. Heel fijn!

Assortiment
Er staat wat er nodig is. Goede organisatie en het is makkelijk te vinden. De meeste camera winkels hebben een goed assortiment maar deze shop gaat net wat verder in keuzes en accesoires

Aanbeveling
Met een 10! Ik raad iedereen die geinterreseerd is in fotografie aan om op deze site rond te kijken. Er staat altijd wat handigs op en je weet waar je aan toe bent!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dekker 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, snelle bezorging!

Service
Zowel telefonisch als per email correct en snel te woord gestaan. Fijn en goed ingelicht over product.

Assortiment
Grote collectie fotoapparatuur en toebehoren.

Aanbeveling
Altijd goed! Ook als er een klacht is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Baaye 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk en duidelijk.
je kunt gemakkelijk gericht zoeken.

Service
In de winkel is alle tijd voor het stellen van vragen en het beantwoorden hiervan.
Ik heb geen ervaring met retourzending, maar de bestellingen zijn altijd stipt op tijd en in goede orde ontvangen.

Assortiment
Het assortiment is heel breed. Er zijn mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Onlangs kocht ik in de winkel een nieuwe camera.( nikon D 7100) met toebehoren. Het deskundige advies, de vriendelijkheid en de tijd die hiervoor beschikbaar is zijn wat mij betreft top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNU 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijk en makkelijk

Service
snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel de site als de winkel van Camera nu zijn goed en duidelijk ingericht waardoor je nooit lang hoeft te zoeken. Ook de omschrijvingen zijn duidelijk en bij vragen in de winkel, zijn de antwoorden doeltreffend maar niet zozeer verkoopgericht. Als blijkt dat je al iets in huis hebt wat afdoende is, zeggen ze dat ook.

Service
Die keren dat er iets was met mijn aankoop is de oplossing altijd naar tevredenheid geweest. Wat opviel was dat er ook uit eigen beweging nadehand werd geinformeerd of het vervangende product nu wel goed werkte. Het ging hier bv om een duur geheugenkaartje dat midden in de opslag problemen had met wegschrijven.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Natuurlijk voeren ze niet alle merken. Heel soms grijp je daarom mis.
Maar in de regel is er altijd wel wat je zoekt.

Aanbeveling
In zijn geheel een fijne winkel met prettig personeel dat zig zeker niet opdringt en alleen op verkoop uit is. Ze geven eerlijk en gedegen advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N Flevoland 17-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
- Overzichtelijke winkel.
- Je wordt snel geholpen.

Service
- Gemotiveerde en met kennis aanwezig personeel.
- Er wordt goed met je meegedacht om zo voor de klant het beste resultaat te krijgen.

Assortiment
Er is veel keus in het assortiment.
Tevens staat op de website ook veel informatie.

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HuBa 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke keuze mogelijkheden en betaal proces.

Service
Snelle levertijd, zoals beloofd.

Assortiment
Prima prijs, laagste die ik kon vinden op de Nederlandse webwinkels.

Aanbeveling
Een aantal producten gekocht, tot nu toe altijd snelle levering en onbeschadigd ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fotostudio Renate von Gatzen Alkmaar 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het ging echt zo ongelofelijk makkelijk, waren we zelf een beetje verbaasd over

Service
Er was iets niet helemaal zoals we verwacht hadden en werd direct opgelost. Zonder gezeur.

Assortiment
alles is ook echt aanwezig

Aanbeveling
eigenlijk een 10, maar dat klinkt ongeloofwaardig.

Extra toelichting
Er was zelfs direct persoonlijk contact met uitvoerige uitleg, toen ik een gebruiksaanwijzing niet begreep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote collectie camera's en supersnelle levering

Service
Goede informatie over levering, e-mail, extra mail Post NL, factuur etc

Assortiment
Diverse camera's in mijn zoekdomein, en ruim voldoende informatie om een vergelijk en daarmee een keuze te maken

Aanbeveling
Al 2 keer een camera besteld en het loopt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Vlak 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Meteen was er sprake van begrip. Dat is niet overal het geval.

Aanbeveling
Een 10 is wel heel rigoureus.

Extra toelichting
Urk is te ver maar oneline ging vlot en vertrouwenwekkend.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gaby Aling 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ook kocht ik er een kabeltje bij om foto's op mijn pc te zetten, na hulp via online chat klanten-service, maar dat past niet. Volgens hen zou dat wel moeten. Ik ben naar een fotozaak gegaan en die meldde mij dat dit kabeltje niet geschikt is voor deze camera en wordt speciaal besteld bij Canon!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud Weissenbach 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en vliegensvlugge levering plus inruilmogelijkheden.

Service
Ook hier weer: snelle respons en inruilgeld vlug gestort.

Assortiment
Het moet al heel gek zijn als het fotoproduct niet te vinden is.

Aanbeveling
Het lijkt me duidelijk dat Cameranu.nl voor ieder fotograaf - hobby of professional - veel kan betekenen.

Extra toelichting
Ik kan echt geen betere complimenten bedenken dan ik al gegeven heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Supersnelle levering en erg flexibel, na telefonisch contact

Assortiment
Paar achtergrondrollen besteld. Veel op voorraad/snel leverbaar

Aanbeveling
Aantal keer besteld, paar keer telefonisch contact gehad met vragen. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anastasia 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Fast and accurate Service

Assortiment
Huge variety of accessories for my camera, I love this webshop!

Aanbeveling
Would be a 10, if the transportation costs were lower :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je luie stoel het aanbod bekijken en bestellen.

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik ben helemaal tevreden met de levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T Jansma 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen via internet gaat gemakkelijk.

Service
Service bij elke aankoop zoals gewenst.

Assortiment
Niet alles is op voorraad. Dan bestel je het beoogde artikel niet. Of elders.

Aanbeveling
Over het algemeen ben ik zeer tevreden, vlotte service. Dat laat ik anderen dan ook weten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rikske 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goed en zorgvuldig samengesteld assortiment. Ik zou wel graag de zoek en vergelijk opties wat verbeterd zien.

Service
Uitermate betrouwbare leverancier met snelle levering. De prijzen zijn doorgaans ook zeer marktconform.

Assortiment
Zeer goed en zorgvuldig samengesteld assortiment voor de serieuze fotograaf en videograaf.

Aanbeveling
Eén van mijn favoriete winkels. Bij gelijke omstandigheden zoals prijs en levertijden heeft deze zaak duidelijk de gun-factor :-)

Extra toelichting
Bij duurdere en/of gespecialiseerde artikelen loont het zeker de moeite naar Urk te rijden. Er is een zeer fraaie showroom en je wordt vriendelijk geholpen door deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erkade 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dw website is overzichtelijk. Wat je zoekt kun je gemakkelijk vinden. Bij de producten staat een uitgebreide omschrijving en ook reviews van gebruikers.

Service
Prima service. Snelle levering. Cameranu houdt je goed op de hoogte van de status van de levering.

Assortiment
Bijna alles is te krijgen voor een goede prijs.

Aanbeveling
Prima winkel. Product wordt keurig verpakt bezorgd.

Extra toelichting
Producten van dezelfde soort ijn goed te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig dat je met Paypal kan betalen.

Service
Snelle en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamonie 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en duidelijke omschrijving van bestellen en leveren.

Assortiment
Breed gesorteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede setdeals en vlotte levering.

Service
Heldere communicatie via email. Bellen kan ook altijd.

Assortiment
Up-to-date, lage prijzen en mooi overzicht.

Aanbeveling
Ik koop hier al jaren mijn camera's en accessoires; altijd goed.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website met zoeken op trefwoord en categorie. Daarnaast accessoire vinder en bovendien chatmogelijkheid

Service
Tijdens en met bestelling zelf wat fouten gemaakt. Mijn vragen hierover werden zeer snel beantwoord en praktische oplossingen werden aangedragen. Dit alles bijzonder vriendelijk.

Assortiment
Zoveel dat je er hebberig van wordt ;-)

Aanbeveling
Prettige website en snelle en vriendelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myra 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersnelle levering

Service
Prima service

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Prima producten en snelle verzending. Product ook goed ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cameranu 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel goed te vinden op de website en de bestelprocedutpre kan vlot doorlopen worden.

Service
Zowel van de bestelling als de verzending wordt je direct op de hoogte gebracht.

Assortiment
Ruim assortiment en keuzemogelijkheden voor alle artikelen.

Aanbeveling
Ruime keuze en gemak.

Extra toelichting
Prima shoppen bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos uit Nijkerk 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzicht is goed op de website

Service
Levertijd is goed

Assortiment
Alles is in de website te vinden

Aanbeveling
Eerder ook camera besteld., wij hebben goede ervaring met dit bedrijf.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ts Busstra 13-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat jullie niet alleen verkopers zijn maar ook natuurliefhebbers en dat heeft mij in het advies erg geholpen.

Service
Veel geduld en aandacht: grenzeloos.

Assortiment
Ruime keus en advies.

Aanbeveling
De tienen zijn op. Maar ik heb jullie winkel al meerdere keren aanbevolen.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijmmen 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Ik vond het niet altijd even duidelijk wat er in het assortiment te vinden is. Vooral mbt dokamateriaal

Service
Product werd snel geleverd. Wel vreemd, ik bestelde mijn product op vrijdagavond en gaf aan deze op zaterdag bezorgd te willen hebben (dit werd als optie gegeven) maar kreeg het pakket pas maandag aangeboden. Evengoed snel, maar niet zoals aangegeven.

Assortiment
Ik zie graag meer producten voor analoge fotografie. Ik besef me evengoed dat deze een nichemarkt is.

Aanbeveling
Prettige website met een ruim aanbod. Ik zie graag meer producten voor analoge fotografie maar de producten die beschikbaar zijn, zijn goed geprijsd!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lesley 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop met een goede zoek functie en een goed overzicht.

Service
Bij de bestelling per ongeluk de optie voor verzekering aangevinkt. Na een korte mail aan de klantenservice was het bedrag binnen een week teruggestort op de rekening.

Assortiment
Voor ieder wat wils voor elk budget.

Aanbeveling
Meerdere bestellingen en camera's besteld en iedere keer werden de leverafspraken keurig nagekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Eén lampje werkte niet, ik ontving meteen een nieuwe!

Aanbeveling
Goede prijs, snel bezorgd, goede service.
Anderen vroegen zich af hoe ik zo'n complete set voor dit bedrag kon hebben......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
mailtje met een vraag verzonden en paar uur later keurig antwoord op mijn vraag en een tip :-D

Assortiment
Meer dan genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manouk kappe 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle producten bevat genoeg en goede informatie

Service
Ik kreeg tot nu toe al mijn pakketjes de volgende dag al binnen en tot nu toe heb ik er geen enkel probleem mee gehad

Assortiment
Een groot assortiment. Bij sommige dingen zoals camera hoezen is het weer wat minder. Maar dat komt mischien omdat ik niet een hele bekende camera heb

Aanbeveling
Het is betrouwbaar en je weet dat het goed gaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jennifer Sauer 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De artikelen zijn in categorieen verdeeld, dit zoekt makkelijk. Alleen soms weet je niet waar hetgeen onder valt en met de zoekbalk vind je niet altijd alles, terwijl je via google bijvoorbeeld wel verwezen wordt.

Service
Wordt altijd fijn geholpen, zowel met advies als klachtendbehandeling

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik winkel hier heel graag

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hessel 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is een logisch en snel werkende webwinkel

Service
ik heb gebeld met de winkel en kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vraag

Assortiment
bijna alles wat ik nodig heb is op voorraad

Aanbeveling
prima service en kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fikokevr 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden na invullen trefwoord.

Service
Volgende dag in huis en statief was goed ingepakt.

Aanbeveling
Kreeg pas na de aanmelding te zien dat betalen met creditcard beetje extra kostte. Kan natuurlijk op op de site vermeld worden vóór je iets koopt.

Extra toelichting
De poten van de statief zijn makkelijk uit te trekken en vast te zetten. Door het lichte gewicht en inklapbaar heid, ideaal om mee te nemen tijdens onze vakanties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig besteld, prima afgeleverd

Service
levering prima op tijd

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisz 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Top webwinkel; om 23u iets bestellen en het de volgende dag in huis hebben!

Assortiment
Mijn laatste aankoop was een opvouwbare achtergrond van Botero. Het enige dat jammer is, is dat jullie niet alle kleuren hebben. En vooral voor de meest gebruikte kleuren vind ik dat wel een beetje vreemd. Ik wilde namelijk graag de 5.00x2.00 in het zwart maar die konden jullie niet leveren (wel in allerlei andere exotische kleuren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en snel kunnen vinden wat je zoekt.

Service
Direct goed geholpen bij de keuze van het product

Assortiment
Ruime keuze en gelijk een goed beeld van wat je kan aanschaffen

Aanbeveling
Prettige winkel met snelle verzending

Extra toelichting
Keurig nette winkel en idem personeel. Een aanrader om artikelen te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site,waarop je met enkele klikken je gezochte produkten vind, maar je kunt ook heel makkelijk rondzwerven cq nieuwe ideeen opdoen. Bestellen is geen enkel probleem, gaat als het ware vanzelf.

Service
Zeer adequaat, klantvriendelijk en secuur.

Assortiment
Zeer ruim, uitgebreid, niets op aan temerken

Aanbeveling
Mijn ervaringen tot nu toe, zijn alleen maar uitstekend te noemen.

Extra toelichting
Niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje Puk 12-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed geregeld

Service
Prettig geholpen, verstand van zaken

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philip 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is erg overzichtelijk

Service
spullen kwamen op tijd

Assortiment
voldoende voor zowel beginnende als gevorderde fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Halil Kaynak 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 23:53 besteld, volgende dag thuis gekregen! Ben er heel blij mee.

Service
Ik ben tevreden over het product. Ik hoop dat ik niet van de service gebruik moet maken.

Assortiment
Zowel kleine als grotere modellen van het bestelde product was te bestellen. Keuze genoeg en goedkoopste op google.

Aanbeveling
10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edjisk 12-11-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede website met uitstekende prijs/kwaliteit
verhouding

Service
goede uitleg over apparaat/keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vork 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een paar klikken en het is klaar en dan erbij onderaan staat gelijk wat je erbij kan bestellen

Service
Perfect had een probleem is goed behandeld

Assortiment
Goed veel keuze ook op professioneel vak

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid goede service goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Petra 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat je zoekt is gemakkelijk te vinden en overal staat voldoende en uitgebreide informatie bij.

Service
Prima op tijd geleverd, goede informatie aangaande de bestelling in de mail.

Assortiment
Alles wat ik zocht, heb ik hier kunnen vinden. Voor een goede prijs!

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Alles is overzichtelijk, genoeg assortiment, goede prijzen en ze komen hun beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle levering

Service
binnen 3 dagen geleverd

Assortiment
artikel op voorraad

Aanbeveling
lage prijzen in vergelijking tot anderen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Amine 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het was erg gemakkelijk een product te bestellen. Ook werden er relevante suggesties gegeven.

Service
Het pakketje was snel thuis, tevens kreeg ik een accurate track and trace code.

Aanbeveling
Dit is hoe een webwinkel moet zijn. Een hoede prijs, snelle levering. Wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

F Janse 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een verademing om een bestelling via internet te kunnen doen zonder eerst een account aan te hoeven maken.

Service
Levering binnen een dag volgens aangegeven schema.

Assortiment
In tegenstelling tot andere speciaalzaken had Camera Nu het product op voorraad tegen scherpe prijs.

Aanbeveling
No nonsense.

Extra toelichting
Product kwam netjes verpakt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews