cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25408 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2665 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben Bender 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie dus je hebt product snel gevonden, sneller dan in de winkel bij de fotograaf hier in Ede.

Service
Je wordt van iedere stap van de aankoop en aflevering op de hoogte gehouden. Fijn is ook dat je de goederen op ander adres (op je werk) kan laten afleveren. Scheelt hoop niet-thuis verkeer naar post kantoor.

Assortiment
Redelijk specifieke zaken zijn toch te vinden in het assortiment (m.b.v. de goede zoekfunctie) die 2 vakfotograafwinkels hier in Ede niet hadden.

Aanbeveling
Webwinkel voor gemak en overzichtelijkheid en goede doorzoekbaarheid. Mijn ervaring met de fysieke winkel is het geduld en zorgvuldigheid bij aanschaf van mijn Fuji X-T1 op 2 januari 2016.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik moest hebben

Service
volgende dag thuis geleverd en voor betere prijs dan bij andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvanDijk 30-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles duidelijk, helder en uitgebruikt opgesteld. Bij binnenkomst een nummertje trekken, dit ter bevordering van het juiste 'loket' waarmee je door het juiste persoon wordt geholpen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende taken bijvoorbeeld, verkoop, bestellingen, info advies etc,

Service
Genoeg personeel aanwezig die een ruime kennis hebben van de verschillende merken die ze aanbieden. Vriendelijk en rustig. Niet opdringerigere verkopers maar take your time.

Assortiment
Ruime keuze aan genoeg mooi spul! Bij de merken die ze aanbieden hebben ze genoeg vergelijkingsmateriaal dus je kunt van alles goed bekijken. Ook in een specifieke camera ga je met uitleg van het personeel de diepte in en zo kom je genoeg te weten of het product. Uiteraard in samenwerking kunnen ze ook mbv de computer online de producten vergelijken.

Aanbeveling
Ziet er ruim, schoon, klantvriendelijke en in orde uit. Prima winkel om nog een bij terug te komen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jpcg jonker 30-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en erg behulpzaam. Ze nemenn de tijd voor jou.

Service
Als hier boven

Assortiment
Als je er binnen komt zie je het vanzelf wat er te koop is

Aanbeveling
Beter kan niet toppy

Extra toelichting
Kom zeker terug als ik wat nodig heb. Weet ze inmiddels te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpeler bestellen bij CameraNu kan niet!

Service
Geen spammail, geen gedoe. Gewoon up to date gehouden worden van je bestelling en ontvangen!

Assortiment
Het maakt niet uit wat je zoekt, CameraNu heeft het.

Aanbeveling
Voor ieder wat wils en zeker aan te raden!

Extra toelichting
Het enige wat misschien beter kan is de vormgeving van de website, maar dat is persoonlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Keurig terug gebeld na het veranderen van mijn aflever adres met de vraag of dit nog steeds van toepassing was. Daarna de volgende dag keurig mijn product ontvangen. Hele goede service noem ik dit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jobijtje 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel via internet je product vinden

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Ideale oplossing als je niet in de gelegenheid bent om zelf naar de winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voorraad is altijd prima in orde en de levering is supersnel.

Service
De service is goed, meteen een mail wanneer je pakket is verzonden en waar je het kan volgen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Symphatiek en snelle service, zo hoort een webshop te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiessen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top site, zoeken gaat efficient. Duidelijke informatie.

Assortiment
Alles te vinden waar naar ik zocht.

Aanbeveling
Snel, efficient, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinZ 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De keuze is zeer ruim en ook nog voorradig. Absoluut pluspunt!

Service
Vlotte afhandeling en aflevermogelijkheden

Assortiment
Zeer ruime keuze, ook in de accessoires en dat echt een pluspunt.

Aanbeveling
Zeer complete winkel dus.

Extra toelichting
Ja, de adressering bij het afhaalpunt levert verwarring op omdat ik geen bevestiging met bijv.3S-code heb gekregen. Daar zou het afleverproces absoluut nog verbeterd kunnen worde. Nu was de ontvanger geadresseerd het PostNl- agentschap en niet ikzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer fijne site, gemakkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Super camera, fijne prijzen, snelle levering. Echt geweldig! En ik ben heel blij met de camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg snelle levertijd en veel producten op voorraad.

Service
Duidelijke uitleg over de producten. Daarnaast een goede retour service voor een product dat overbodig bleek na bestellen.

Assortiment
Groot assortiment dat ook nog eens voorradig, waardoor de levering erg snel is.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, groot assortiment, prijstechnisch ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bevestigen ging erg makkelijk, geen luchtbubbels etc.

Service
Snelle verzending, keurig verpakt en goede informatie over het verzendproces

Assortiment
Voor ieder wat wils met elk budget

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mohammed firouzbakht 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is erg overzichtelijk.

Service
Mijn vragen zijn snel en naar behoren beantwoord door cameranu medewerker die er voor zorgde dat ik tot de Koop over ben gegaan.

Assortiment
Ruime keuzes. Makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring was top! Goed uitleg en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank janssen 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en de volgende dag in huis. Zonder verzendkosten.

Aanbeveling
Prima website. Snelle levering. Alles voldoet aan mijn verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjouke 28-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Product wat op voorraad is besteld op de website. Zou volgende dag in huis zijn. Net na 24.00 bericht dat het toch niet op voorraad is. Dus geen mogelijkheid om het elders te bestellen. Bij bellen met de klantenservice bijzonder onsympathiek. Geld komt retour. Bij afhandelen nog geen excuus gemaakt!

Aanbeveling
Product wat op voorraad is besteld op de website. Zou volgende dag in huis zijn. Net na 24.00 bericht dat het toch niet op voorraad is. Dus geen mogelijkheid om het elders te bestellen. Bij bellen met de klantenservice bijzonder onsympathiek. Geld komt retour

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Harm Luik 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, gemakkelijk zoeken, en goede voorlichting over de diverse camera,s

Service
Vlotte en correcte levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende service, correcte afhandeling bestelling.Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter koops 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker zoeken en snel geleverd

Service
Helaas de batterij liep meteen leeg en we konden de camera meteen terug sturen om vervolgens een andere te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJJ1964 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via internet.

Service
Als altijd, levering de volgende dag ( indien op voorraad)

Assortiment
Voldoende keus zowel voor topmerken als B merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Kemp 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd op tijd geleverd.
Keurig verpakt.
Redelijke prijs.

Service
Als je belt, wordt je keurig te woord gestaan.

Aanbeveling
Ik bestel alles bij Cameranu.nl en ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BT 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met voldoende informatie. Optie Pakje gemak is ideaal. Om 22:30 besteld, de volgende dag tegen 8uur kon ik het ophalen bij een PostNL punt.

Service
Ik had nog een paar vragen en deze werden vakkundig beantwoord.

Assortiment
Meer dan voldoende tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Veel aanbod, bijzonder klantvriendelijk en scherp geprijsd. Ook in voor een geintje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Gemerden 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product is goed te vinden in de webshop

Service
Goede snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
Product was netjes op voorraad

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Extra toelichting
Vlotte afhandeling van de bestelling van de 77mm filter voor op mijn NIKKOR zoom lens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alleen ervaring met webshop. Op je gemak thuis alle opties bekijken, reviews vergelijken en uiteindelijk een keuze maken. Site is overzichtelijk en handig.

Service
Meteen bericht of product voorradig is. Zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Super webshop. Al vaker hier artikelen gekocht en steeds tot volle tevredenheid. Geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameragek 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel eenvoudig en alles goed te vinden

Service
Prima! Heel snel in huis

Assortiment
Alless te vinden wat ik zocht

Extra toelichting
Scheelde 60 euro in prijs met de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Auke 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen moeilijkheden bij plaatsen van bestelling. Alles duidelijk en goed te vinden

Service
Eigenlijk niet te beoordelen omdat alles gewoon vlot verliep.

Assortiment
Gevonden waar ik naar zocht tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Vlot en gemakkelijk zoeken en bestellen. Goed verpakt geleverd en op de hoogte gehouden van verloop van bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredje 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling plaatsen en de volgende dag al in huis.

Service
De service is zo goed omdat je hem niet nodig hebt

Assortiment
Van schoonmaakpen voor je objectief tot aan het duurste product wat dat ook mogen zijn.

Aanbeveling
Zelf nooit in de winkel geweest omdat ik weg niet dicht in de buurt woon,en er eigenlijk ook nooit in de buurt kom,mss binnenkort toch eens kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne van der Meer 26-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is een prettige winkel, je voelt je er op je gemak.

Service
Ik vind de service goed. Ik werd goed geholpen en kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
Ze hebben een ruim assortiment.

Aanbeveling
Er valt niets negatiefs te melden.
Als je je nummertje hebt getrokken kun je even rondkijken en een kop koffie naar keuze pakken. De wachttijd is zo om, je moet je nummer in de gaten houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Mazee 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces prima.

Service
Zeer vlotte levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Op basis van één levering wellicht niet geheel representatief, maar mijn vertrouwen is hierdoor wel gewekt.

Extra toelichting
Ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waelepoel 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel snel gevonden wat ik zocht

Service
gelijk bevestiging van de bestelling en tijd van aflevering

Aanbeveling
prima service en identieke aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukas 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat erg gemakkelijk, gratis aangetekende verzending.

Assortiment
Ik vond het best bijzonder dat de DJI Phantom FC40 schroeven nog in Nederland, en dan ook nog voor deze prijs, te krijgen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RC de Jong 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer compleet assortiment en goede eerdere ervaringen met CameraNU.

Service
Service bewijst zich pas echt als je als klant niet 100% tevreden bent. Een ontbrekend accessoire werd in samenwerking met de importeur snel aangevuld.

Assortiment
Breed assortiment voor alle typen fotografen.

Aanbeveling
Breed assortiment, snelle levering en goede after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorn olthof 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vrij simpel, net als iedere andere bestel site! verder niks over te zeggen

Service
werd binnen een half uur geholpen met een bestelling die ik dubbel had geplaatst, meteen opgelost dus top service!

Assortiment
ken geen andere webshop waar zoveel voor uw camera te koop is

Aanbeveling
all round vind ik het een dikke 9 waard, paar dingetjes verbeteren en die tien verdient deze site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judy Koot 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zou wat overzichtelijker/duidelijker kunnen.
Er is een brij aan categorieën.

Service
Heb zelf nog niet van de klantenservice gebruik hoeven maken, maar werkpartner wel (er was iets verkeerds geleverd, maar dit is netjes en snel opgelost).

Assortiment
Tamelijk uitgebreid assortiment, scherp geprijsd.

Aanbeveling
Snelle levering, maar partner en ik hebben 1x gehad dat ik iets (op tijd en met de juiste betaalwijze) bestelde en het de volgende dag NIET binnenkreeg, maar de dag erna, terwijl we het juist die volgende dag voor ons werk nodig hadden. Dat vond ik wel vervelend.
Voor de rest altijd op tijd en netjes geleverd, daarover ben ik over het algemeen tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

mark 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet bestellen en vragen stellen met ongeveer direct antwoord. Perfect!

Service
Rond 20:00uurbesteld. De volgende dag om 12:00uur bezorgd. Zorgvuldig verpakt en nog een extra presentje als toegift. Wat kan ik hier meer over schrijven?!

Aanbeveling
Duidelijke site en webshop. Zeer ruime klantenservice tijden. Perfecte en snelle afhandeling. Over het assortiment kan ik niet veel zeggen omdat ik precies wist wat ik wilde hebben en ook niet verder hoefde te kijken.
Ik ben méér dan content!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juliankorenstra 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ging gewoon heel makkelijk

Service
Prima

Assortiment
Veel cameras en daar houd ik van

Aanbeveling
Geen fouten snelle bezorging en goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke interactieve Interface. Top

Service
gewoon niks op aan te merken, goed!!

Assortiment
Waarschijnlijk goed, wat ik wilde hebben hadden ze, rest is slecht te beoordelen.

Aanbeveling
Je besteld, betaald en krijgt het bijna net zo snel als in een gewone winkel, Maar dit is online. Top gewoon

Extra toelichting
Afhandeling van deze winkel is uitermate snel en accuraat. Je Staat werkelijk nergens op te wachten, word helemaal meegenomen in het proces.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 26-05-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
we zijn bijzonder vriendelijk geholpen

Assortiment
wat ik wilde hebben was aanwezig

Aanbeveling
uitgebreide en overzichtelijk

Extra toelichting
nee ,prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Slaats 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat soepel

Service
Had een vraag gesteld over een roset. Men zou het uitzoeken en me informeren. Dit is niet gebeurd. Heb het item nu aan de andere kant van de wereld gekocht.

Assortiment
Veel keus van professionele items

Aanbeveling
Tot nog toe altijd goed geweest

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rik Lohman 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig en snel, super duidelijk

Assortiment
erg grote keuze

Aanbeveling
Snelle uitlevering.

Extra toelichting
Prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evelijn 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site ziet er zeer overzichtelijk uit. Alle mogelijkheden op een rijtje

Service
De volgende dag in huis. De vergelijker is ook erg handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de site

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze in artikelen

Aanbeveling
Overzichtelijke site, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin Mouthaan 25-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt op je gemak rondkijken tijdens het eventuele wachten tot je geholpen wordt en een kopje koffie (of iets anders) drinken.

Service
Ik had al een lens op het oog en mijn eigen camera meegenomen. Voordeel van de winkel boven het internet is dat je de lens dan ook kan testen.

Assortiment
Je weet niet waar je eerst kijken moet, zoveel is er aanwezig, ruim voldoende keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik ben heel fijn geholpen en mocht de lens die ik op het oog had uitproberen op mijn eigen camera. Ook ben ik goed geadviseerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterV 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website ziet er zeer geordend uit. Het opzoeken van een product verloop vlot.

Service
Vlotte service. Fijn, dat de mogelijkheid geboden wordt, dat een product 's avonds geleverd wordt.
Via de mail konden wij de zending goed volgen.

Assortiment
Voor zover ik het kan beoordelen, is het een goed uitgedacht assortiment. Wat ik nodig had was steeds aanwezig. Evenals vergelijkbare producten m.b.t. de prijs, eigenschappen, e.d.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
Kwaliteit op dit niveau houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toby 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mijn onderdeel snel gevonden.

Service
laat in de avond besteld en volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Assortiment
niet veel verder gekeken, maar het ziet er goed uit. Kans op een vervolg is groot.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk. Prettig zoekfuncties. Het bestellen ging erg makkelijk. Geen onduidelijkheden.

Service
Wat een top service! Opmerking geplaatst bij bestelling en deze werd direct beantwoord. s Avonds laat nog besteld, en ja hoor: de volgende dag al binnen!

Assortiment
Breed assortiment. Producten met verschillende prijsklasse. Ik heb kunnen vinden wat ik zocht!

Aanbeveling
Winkel met zeker de laagste prijs in vergelijking met concurrenten. En dan ook nog een snelle en duidelijke service in het geheel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, artikelen zijn goed te vinden.

Service
Bij vragen wordt je snel geholpen, vriendelijke te woord gestaan.

Aanbeveling
Een hele goede winkel. Ben al een paar jaar klant. Nooit problemen. Service goed, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cedric 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Allesmaal overzichtelijk weergegeven en snel te navigeren

Service
Super vriendelijk aan de telefoon. Op tijd doorgegeven wanneer product zou worden thuis geleverd. Chauffeur belde daarna weer dat hij het niet zou halen. Dus goed contact gehouden.

Assortiment
Bestel altijd achtergrond rollen nog nooit voor iets anders gekeken eerlijk gezegd

Aanbeveling
Snel, fijne service, goeie beschrijving van produkten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Oxalis 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vlotte afhandeling van de koop en het verzenden van de waar

Assortiment
Uitgebreid en veelzijdig

Aanbeveling
Komt mij erg betrouwbaar over

Extra toelichting
Als je iets zoekt en ze hebben het daar, ga daar heen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling gaat super simpel via website, snele reactie op bestelling via mail met alle info mbt verzending en bestelling

Service
snel reactie op vragen, meestal binnen een paar uur!

Assortiment
uitgebreid asortiment voor alles wat met fotograferen/filmen te maken heeft, veel accessoires aanwezig

Extra toelichting
bestelde FY-G4, kreeg de duurdere FY-G4QD voor dezelfde prijs, erg netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Veenstra 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige gebruikersvriendelijkewebsite. Zakelijke en toch vriendelijke behandeling en prettige afhandeling en de medewerkers weten waar je het over hebt.

Service
Geen gedoe, gewoon goed en zo als het hoort.

Assortiment
Zowel groot aanbod in occasions als nieuwe producten en scherp geprijsd.

Aanbeveling
Prettige winkel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews