cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk en toont slim producten die passen bij een het product waarop de keuze is gevallen.

Service
In de avond besteld en de volgende ochtend tussen 11 en 12 al in huis.

Assortiment
De site en de winkel zijn compleet en hebben een goede voorraand, al kan het natuurlijk voorkomen dat een product een keer is uitverkocht.

Aanbeveling
De service is goed. De voorraad groot en de kennis aanwezig voor goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Onno 01-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Beetje gevoel. Want in welke context wordt hier gemak bedoeld?

Service
Ondanks een fout over de inruilwaarde van een body ben ik toch goed geholpen en enigzins tegemoet gekomen.

Assortiment
Het ziet er naar uit dat het assortiment groot is.

Aanbeveling
Het zijn aardige kundige mensen en komen minder hebberig over bij inruilen dan een concurent als Kamera expres.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floor Groen 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles gaat vanzelf

Service
als er problemen worden ze goed opgelost

Assortiment
wat ik zoek vind ik ook

Aanbeveling
een webwinkel waar personen achter zitten die weten wat ze doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk op kwaliteit en prijs te vinden

Service
Snelle service en je kan zien wanneer je bestelling geleverd wordt.

Aanbeveling
Fijne website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wiegerdam 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb alles makkelijk kunnen vinden en de site is erg overzichterlijk.

Service
Achtergelaten berichten worden snel beantwoord.

Assortiment
Jullie hebben alles, maar dan ook echt ALLES.

Aanbeveling
Het is altijd de eerste waar ik zoek naar mijn spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmo 01-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlotte en correcte behandeling. In de winkel zelf voldoende deskundig personeel dat de tijd neemt domme vragen te beantwoorden.

Service
Bij problemen coulante procedures.

Assortiment
Op de website redelijk eenvoudig zoeken (als je de juiste termen kent). Ruime keus an producten, ook minder gangbare.

Aanbeveling
Ik ben goed geholpen met behoorlijk advies. Bij tegenvallend resultaat werd de apparatuur zonder meer ingenomen en kon ik wat anders uitzoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Pouw 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product online snel gevonden. De toelichting op het product was helder.

Service
Dezelfde avond een snelle en adequate e-mailwisseling gehad met de klantenservive. TOP!

Assortiment
Als amateurfotograaf en liefhebber van o.a. Apple accessoires maak ik graag gebruik van een leverancier met een breed assortiment tegen een scherpe prijs. CameraNu kan mij dat bieden.

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment zijn prima!

Extra toelichting
Op dit moment niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekfunctionaliteit werkt prima, kon snel vinden wat ik zocht

Service
Gevraagd of het in een ongemarkeerde doos verstuurd kon worden. Het was namelijk een cadeautje. Na een net bericht dat de dozen ongemarkeerd waren, ging cameranu nog een stapje verder. Zij hebben namelijk beide producten die ik had besteld ingepakt en opgestuurd. super service!

Assortiment
1 van de weinige webshops waar ik beide producten kon kopen die ik wou aanschaffen.

Aanbeveling
Dat extra stapje zie je niet vaak bij dit soort webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bakker 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige site, duidelijke productomschrijvingen

Service
Duidelijke mails aangaande de bestelling, snelle levering, ideal betaling

Assortiment
Ruim assortiment, hetgeen wat ik wilde hebben was ook nog eens op voorraad

Aanbeveling
Hier kan je met een gerust hart een bestelling doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dino 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat duidelijk op de website en vandaag besteld is morgen bezorgd (y)

Service
altijd iemand (met kennis van zaken) online om evt je vragen te beantwoorden

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
heb al regelmatig mensen op deze site gewezen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 01-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zowel online als in de winkel was het prettig winkelen. De winkel is uitstekend bereikbaar. Genoeg parkeerplaatsen.

Service
Doordat ik al veel spullen gekocht had, in de winkel ervoor gekozen niet de fototas erbij te kopen. Binnen een week bedacht ik me en kon online alsnog de tas met 10% korting kopen. Top!

Assortiment
Veel spullen, en over het algemeen goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Een winkel om in terug te keren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hansien 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon doen wat je zegt. En dat gebeurt.

Assortiment
Wat ik zocht was voorradig.

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reker 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk artikelen vinden met een duidelijke beschrijving

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Echt alles op gebied van fotografie. Voor de beginner en professional.

Aanbeveling
Overzichtelijk en ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig bestellen via de site

Service
s;avonds rond 23:00 een 5 tal artikelen besteld, de volgende ochtend in huis

Assortiment
De enige webwinkel waar alle artikelen die ik wilde hebben niet alleen leverbaar, maar zelfs op voorraad zijn

Aanbeveling
Omdat alles soepel ging, en ik geen negatieve ervaring heb. Wil nog eens richting Urk rijden om de echte winkel te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy van Driel 30-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen was zeer gemakkelijk

Service
Produkt geleverd naar belofte

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ben nog nooit in de winkel geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tona 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, zonder gedoe en keurig ingepakt.

Service
zie boven

Assortiment
heel erg veel, gelukkig gaf mijn zoon enkele links van zijn verlanglijstje, anders zou k t echt niet weten!

Aanbeveling
heerlijk...on line, snel geleverd, juiste artikel en prima prijs/ kwaliteitsverhouding. Ik heb dit vergeleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel snel en duidelijk gevonden wat ik wilde kopen

Service
Had zelf een vergissing met leveringsdatum gemaakt. Met een mailtje was dit zo opgelost ook gelijk antwoord terug.

Assortiment
Heb niet alles bekeken heb doel gericht iets gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijke website

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke website, uitgebreid assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Dongen 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle duidelijke website.

Service
nog sneller dan aangegeven bezorgd

Assortiment
voor wat ik zocht ruim voldoende

Aanbeveling
Ga zelf de volgende keer weer bestelling plaatsen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everts 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb het product wat ik zocht makkelijk kunnen vinden.

Service
Een zeer snelle levering. Ik had mijn bestelde product exact op de afgesproken datum en tijd.

Assortiment
Product was gewoon leverbaar

Aanbeveling
Veel keuze uit kwaliteit producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Beringen 29-11-2015 In de winkel gekocht
Filiaal in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze en gedreven deskundig personeel

Service
Zeer bereidwillige mensen en top service

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en goede prijzen

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk, een zeer ruime keuze en een hoge mate van deskundigheid maakt CameraNu mijn winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther Hendrikse 29-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eigenlijk alles wat je even wil zien of beoordelen is wel aanwezig.

Service
Vragen worden serieus beantwoord, en de tijd genomen om een goede oplossing te zoeken, en heel fijn, het hoeft niet de duurste te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef49 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De camera die ik zocht, was zeer makkelijk te vinden.

Service
Ze maken waar wat ze vermelden, zo wel wat het product betreft als de duur van verzending.

Assortiment
Ze hebben een zeer ruim assortiment waaruit je hetgeen je zoekt zeker zult vinden.

Aanbeveling
Eigenlijk wat hiervoor al is vermeld: goede producten, goede levering en waar maken wat men op de site vermeld. Daarnaast kun je ook op locatie de nodige informatie krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin Brouwer 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Super snelle bezorging en vriendelijke klantenservice die snel reageerd

Assortiment
Van Avtot Z alles in huis

Aanbeveling
Ruim assortiment en een gemakkelijke internet site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nico 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zocht was snel te vinden

Service
Had nog een paar vragen over het product en werd perfect geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 29-11-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig zelf bepalen en beoordelen van het gezochte en vriendelijke helpende hand bij vragen.

Service
Vriendelijk en hulpvaardig personeel. De ene medewerker wat beter onderlegd in de materie dan de andere.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Het verschilt uiteraard welke persoon je helpt. De winkel is goed voorzien, ruim en met rustige vriendelijke sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb de Nikon D3200 gekocht, top levering! Website is overzichtelijk.

Service
Goed verpakt, snelle levering!

Assortiment
Hebben veel en alles wat bij je camera past.

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G Roosenboom 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer grote sortering

Service
Zeer goede service en veel kennis over wat er verkocht word

Assortiment
Zeer uitgebreid en ook veel nieuwe dingen in assortiment

Aanbeveling
Als in nederland rond kijkt vind ik dit de beste zaak die er is .En zeer betrouwbaar met goede service en veel kennis in huis .Ben zelf al 45jaar met fotografie bezig

Extra toelichting
een klasse zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida 28-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
de camerakeuze was snel gemaakt alleen het vinden van het bijpassende fotopapier was erg onduidelijk en heeft me veel tijd gekost, dit kan beter aan elkaar gelinkt worden.

Service
snel bezorgd

Assortiment
breed en wat ik hebben moest

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kim 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten vinden en bestellen gaat snel en makkelijk en overzichtelijk.

Service
De bestelling is precies op tijd geleverd en netjes aangekomen met ondertekening bij de postbode.

Assortiment
Ik heb nog niks verzonnen dat ik niét kon vinden op cameranu.nl, dus met het assortiment zit het zeker goed! En vergeleken met andere aanbieders is cameranu.nl gewoon de goedkoopste.

Aanbeveling
Ik ben uiterst tevreden over het hele proces, dus ik kan de winkel van harte aanbevelen bij iedereen.
Of je nou voor je 1e cameraatje aan het sparen bent, of je zoveelste objectief gaat kopen, voor elk wat wils!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massaam 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Juiste omschrijving van de aangeboden artikelen. Snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Uitgebreid en up to date assortiment.

Aanbeveling
Nette en overzichtelijke website.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Aldridge 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super helder zoek engine

Service
Vragen worden zeer snel beantwoord

Assortiment
Prima keuze van diverse kwaliteit

Aanbeveling
Zeer tevreden met de service en nazorg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynda 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Altijd netjes en optijd geleverd

Assortiment
Nog alles kunnen vinden wat ik nodig haf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Visser 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige selectie van de producten

Service
Kort en krachtig en helder

Assortiment
Product is aanwezig en alle bijproducten sluiten eenvoudig en duidelijk aan

Aanbeveling
Erg plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De site was erg duidelijk! Alles wat je zoekt, kan je makkelijk in de zoekbalk intypen en krijg je meteen de producten te zien met een foto en er staat aangegeven of het product direct leverbaar is of niet. Bij elk product die ik nodig had, kon je makkelijk op bestellen drukken en kreeg je het direct in je bestellijst. Uiteindelijk klik je op bestelling afronden en verloopt dat erg gemakkelijk. Geen onduidelijkheid.

Service
Service was goed! Had alles besteld, alles was op voorraad en direct leverbaar. Meteen de volgende dag binnen gekregen zonder enkele problemen en/of aanmerkingen. Het pakketje was uitstekend netjes ingepakt! veel bubbeltjes plastic om schade te voorkomen. Uitstekend.

Assortiment
De winkel heeft een mooi assortiment, alles wat ik nodig had was er, en alles was direct leverbaar. De prijzen vind ik keurig, niet duurder dan bij andere winkels, en ik zag zelfs dat cameranu.nl de prijzen meteen veranderde als dat nodig was (goedkoper) en dat vond ik erg netjes!

Aanbeveling
Nette winkel! Alles wat ik nodig had was direct leverbaar. Prijzen zijn ook niet duurder dan bij andere winkels, en de prijzen werden ook meteen veranderd als het ergens goedkoper was. Dit was de eerste keer dat ik hier iets gekocht had en ben zeer tevreden! Ik vond het ook SUPER handig dat je een verlanglijstje kan gebruiken met je account. Zo vergat ik niet wat ik precies wou, en de camera vergelijk optie is ook echt super handig! Ik vind het top dat als je voor 23:59 besteld het de volgende dag al in huis hebt! Het pakketje was keurig ingepakt, met veel bubbeltjes plastic, zodat het niet beschadigd word als het onder weg is. Ik had ook gezien dat de klantenservice tot redelijk laat nog geopend is, en dat vind ik ook een erge pluspunt! Als je iets moet weten of met iets zit, kan je nog tot laat hulp krijgen. Als ik nog iets nodig heb voor mijn camera of dergelijke weet ik waar ik het moet kopen!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de winkel! Ik ga nog een lens kopen voor de camera, dus de cadeaubon zou erg in mijn voordeel zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Niko 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis is alles te regelen: een prima site met goede zoek-mogelijkheden en prima info.

Service
ik heb eens een duur objectief besteld. toen het geleverd was ging mijn auto stuk en zat ik in de financiele problemen. Het objectief mocht terug en ik kreeg mijn geld terug. Geen gezeur; klasse.

Assortiment
ik heb altijd alles kunnen vinden wat ik zoek. kijk eens wat een merken: ik ken er een stel niet eens van. meer dan ruim

Aanbeveling
op één manier zou het nog mooier zijn, als je niets hoefde te betalen, maar dat is natuurlijk niet mogelijk. Cameranu is dé ideale winkel. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het nodige is goed te vinden.

Service
Makkelijk en snel besteld en thuis bezorgd.

Assortiment
Veel verschillende keuzes en soorten merken

Aanbeveling
Goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Powershot sx710hs 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen gedoe, makkelijk te bestellen. Ook de extra accesoires erbij, erg makkelijk

Service
De volgende dag gelijk bezorgd, zoals beloofd!

Assortiment
Voldoende keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Betrouwbaar en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zoals beloofd een snelle levering. 22:00 besteld en binnen een half uur dat de volgende dag wordt geleverd tussen 10:00 en 12::00. En inderdaad. Hulde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fay 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
S' avonds laat op vrijdag besteld en de volgende dag in huis. Super snel!

Aanbeveling
Gewoon goed, verder geen contact gehad dus kan de extra service niet beoordelen.. Voor dat ik het wist had ik het product al in mijn handen :)

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Natasha 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima materiaal! Super service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website werkt heel makkelijk en op Google heel goed te vinden

Service
Tot nu toe is alles goed gegaan.

Assortiment
Alles wat ik wilde hebben. Heeft cameranu.nl op voorraad

Extra toelichting
Ga zo verder en ik kom zeker terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naltje 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon als digibeet via de webshop heel makkelijk de cadeaubonnen bestellen.

Service
had de bonnen de volgende dag binnen in een keurige rode envelop.

Aanbeveling
fijne website, snelle bezorging helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld en 's morgens in huis. Super! Online bestellen is ook eenvoudig.

Service
Via de mail goed op hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Danen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij Cameranu heb je online een ruime keuze aan fotoapperatuur. De site is erg uitgebreid en bevat alle relevante informatie om tot een goede keuze te komen. Helemaal gericht op gemak.

Service
Op vragen krijg je snel en vakkundig antwoord. In mijn geval was de informatie op de site niet helemaal duidelijk. Ik kreeg het goede antwoord en de informatie op de site is snel aangepast.

Assortiment
Cameranu heeft een ruim assortiment en veel handige accessoires zoals adapters.

Aanbeveling
Cameranu is een fotozaak met deskundig personeel en een uitgebreid assortiment voor elke fotograaf.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudolf 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website goede informatie en bestelgemak daarna supersnelle levering top dus!

Service
eenvoudige bestelprocedure en daarna kun je bijna achter de deur blijven staan totdat Post NL het brengt.

Assortiment
op alle fronten een uitgebreide keuze en op voorraad!

Aanbeveling
zie mijn bovenstaande argumenten die spreken voor zich

Extra toelichting
ik hoef nooit meer ergens anders te shoppen hier vind ik alles wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijke zoekfuncties

Service
Een niet goed werkend product werd niet zomaar omgeruild, je moet wel heel veel moeite doen om te krijgen waar je recht op hebt. Uiteindelijk allemaal prima geregeld.

Assortiment
Uitgebreid!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dennis 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden site/product.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Product was snel besteld, goede prijs en vervolgens snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marc van Aken 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle service en je wordt tussentijds goed geïnformeerd over de status van de verzending

Assortiment
Heel veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Rosmalen 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen en afrekenen.

Service
's Avonds laat besteld, de volgende ochtend al voor tienen in huis. Top!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, niks mis mee.

Aanbeveling
Prima shop met over het algemeen heel nette prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews