cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A Dijkstra 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte levering, kwaliteit prima.

Service
Keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Ruim en goed gedocumenteerd assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelique Dost 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle nette levering. Keurige mails met vervolg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met voldoende info

Aanbeveling
Laagste in prijs voor dit product en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gerrit 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website met goede informatie

Service
snelle reactie per email en aansluitend snelle levering

Assortiment
uitgebreid met goede omschrijvingen

Aanbeveling
mooie website, mooie winkel op Urk

Extra toelichting
als op route bent, altijd even langs de winkel gaan voor goede voorlichting en om gewoon iets vast te houden, daarna thuis eenvoudig webwinkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Voor 23.00u besteld volgende dag bezorgd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd van der Kraan 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website. Vind altijd snel waar ik naar zoek. Simpel bestellen en afrekenen

Service
Met iDeal afrekenen ging top. Ook via facturatie snel een reactie en de bestelling binnen.

Assortiment
Ze hebben bijna altijd alles wat ik zoek tegen een aannemelijke prijs.

Aanbeveling
Doe hier eigenlijk altijd mijn camera gerelateerde aankopen. Zeer tevreden met het assortiment, prijs en de leveringen ervan.

Extra toelichting
A.u.b. zo door blijven gaan. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri van Zuidam 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een zoek poging gelijk resultaat

Aanbeveling
Snel en Keurige levering

Extra toelichting
Webwinkelis een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Karl 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Easy, clear, clean, direct. Great.

Service
Received within the promised time. Awesome.

Assortiment
I could find also the "difficult" articles. Very happy!

Aanbeveling
That's my shop!

Extra toelichting
Not only the main-stream commercial products. Delivered in time. The price is competitive.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steegeh 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website dus eenvoudig kiezen

Service
Duidelijke communicatie.
Je weet waar je aan toe bent

Assortiment
Uitgebreide keus

Aanbeveling
Gewoon een goede, heel goede winkel en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robin de Groot 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt allemaal prima en is zeer duidelijk gecategoriseerd.

Assortiment
Niet alleen de veel al best prijzige A-merken maar ook zat alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froukje 20-12-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles staat ruim en overzichtelijk opgesteld.

Service
Bij binnenkomst een servicenummer trekken, waardoor je gelijk door de juiste medewerker wordt geholpen.
Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen en dit werd ook zichtbaar gemaakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima service en heel duidelijk advies.

Extra toelichting
Gemakkelijk bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed advies,men neemt ruimschoots de tijd voor je.

Service
Nog geen gebruik van gemaakt,zal ongetwijfeld goed zijn.

Assortiment
Alle camera`s waar voor ik interesse had waren op voorraad.

Aanbeveling
Heb hier een goed gevoel van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Bouma 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, item snel gevonden, en bestelling snel gedaan.

Service
Sneller dan verwacht: 's-avonds om 10 uur besteld, volgende ochtend 11 uur binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie winkel met vakkundig personeel die echt de tijd neemt om je als klant een goed en eerlijk advies te geven. Zodat je een goede keuze kunt maken

Service
Bij de internet bestelling altijd snelle levering

Assortiment
Ruime keuze van diverse merken

Aanbeveling
Zie vorige punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prein 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon op merk onderdeel makkelijk vinden

Service
zeer gemakkelijk bestellen en betalen

Assortiment
wist niet dat er zo veel onderdelen te koop en te vervangen waren.

Aanbeveling
Makkelijker kan je niet winkelen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RZ 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site. Proces voor iedereen goed te overzien en gemakkelijk om bestelling te plaatsen.

Service
Alle informatie, bevestigingen snel via mail ontvangen.

Assortiment
Heb mij alleen beperkt tot datgene dat ik zocht.

Aanbeveling
Het gehele proces van product zoeken, bestellen en afhandeling is uitstekend.

Extra toelichting
Dit is een voorbeeld voor andere webshops. Vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, artikelen zijn goed omschreven en kosten zijn inzichtelijk. Keuze uit diverse betaalmethoden

Service
Artikel was voorradig en werd keurig op tijd geleverd. Verpakking was stevig en onbeschadigd

Assortiment
Mijn artikel was op voorraad, net als alle andere artikelen waar ik naar heb gekeken. Ruim assortiment, prijs/kwaliteit verhouding uitstekend

Aanbeveling
Prima webwinkel. Groot assortiment met veel artikelen op voorraad. Aanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd, goede prijs/kwaliteit verhouding, keurige retourregeling. Een site om te 'bookmarken' als je op zoek bent naar camera- of fotobenodigdheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Varkevisser 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle service en zeer uitgebreide en "logische" website

Service
Snelle ter zake doende reacties op email verkeer

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
CameraNu is een winkel die verder gaat dan alleen maar een camera of lens leveren. Organiseren ook interessante seminars (bijvoorbeeld voor Fuji camera eigenaren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Introductie 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
prima assortiment, niet altijd even overzichtelijk/logisch

Assortiment
voor een amateur als ik meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Doet wat het moet doen en dat dan goed. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koen 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is eenvoudig te bedienen. Goede zoekmachine waarbij de zoekopdracht altijd wordt gevonden. Geen ingewikkelde opbouw van de site. voor iedereen te gebruiken.

Service
Op een werkdag besteld volgende dag in huis. Daarnaast netjes meteen mails gehad wanneer het verstuurd is en onderweg. Zeer tevreden hierover

Assortiment
Vrijwel alles wat je nodig hebt kunnen hun wel leveren. Gezocht naar speciale lenzen deze waren allemaal op voorraad. Alleen voorlopig had ik alleen een draagriem nodig en deze waren heel divers. Genoeg aanbod dus

Aanbeveling
Zeer tevreden over Camera Indien ik weer iets nodig heb voor de camera bestel ik weer bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoek- en bestelproces: duidelijk en makkelijk, alle stappen worden per E-Mail bevestigd

Service
Levertijd is betrouwbaar, alles wat ik bestelde werd binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Heb tot nu to alles gevonden

Aanbeveling
Leveringen binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed

Service
redelijk

Assortiment
perfect

Aanbeveling
te goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

144967121731 19-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
we reden er zo heen was een goede route beschrijving

Assortiment
Wat we zochten was in de winkel voorradig

Aanbeveling
Zijn zeer netjes geholpen goede uitleg goede uitleg over de assosarise

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jack 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen administratie- of portokosten, gewoon rechttoe rechtaan.

Extra toelichting
's Avonds om 22 uur besteld, de volgende morgen om 10 uur in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques du cage 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer uitgebreide website!

Service
Uitstekend en snelle afhandeling van het bestelde product!

Assortiment
Ruim voldoende voor mij.

Aanbeveling
Geweldige uitstraling.

Extra toelichting
zie en overtuig uzelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle en goede kevering

Service
Uitstekende service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Als ik tevreden ben zull er nog andere ook heel zeker tevreden zijn

Extra toelichting
Topper gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle internetwinkel

Service
Telefonisch goede support

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In grote lijnen snel en goed voor redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vinden wat je zoekt. Duidelijke foto's en beschrijving van het artikel. Betalen zonder kopzorg.

Service
Regelmatig e-mails over de voortgang van de bestelling en de bezorging.

Assortiment
Zeer uitgebreid, meer dan ik zou kunnen kopen.

Aanbeveling
Prima shop, duidelijk, geen problemen. Eindelijk eens eentje waar je niet gelijk een account moet aanmaken! Lijkt snel in te haken op prijsverlagingen.

Extra toelichting
Helaas wat slecht bereikbaar vanuit Den Haag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwendolien 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk met de mogelijkheid om rechtsboven meteen naar een specifiek product te zoeken. Vervolgens krijg je alle gerelateerde artikelen en kan je makkelijk vergelijken. Bij het product zelf staat alle belangrijke informatie beknopt opgenoemd en er zijn zeer duidelijke foto's toegevoegd, waardoor er geen vraagtekens meer overblijven hoe het eruit ziet en wat erbij zit. Het bestellen ging makkelijk en ze hielden zich aan hun belofte om het de volgende dag te leveren. Pakketje was makkelijk te volgen via een tracking code en zelfs werd er vermeld hoe laat de bezorger langs zou komen! Voor brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven, de postbezorger zet een zelfverzonnen handtekening en doet het in de brievenbus, zodat je niet open hoeft te doen.

Service
Ik kan alleen iets zeggen over de levertijd. Het werd snel en netjes bezorgd, geen klachten.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed en alles wat je nodig hebt is er te vinden. De prijs is marktconform.

Aanbeveling
Op alle punten goede kwaliteit en betrouwbaar.

Extra toelichting
Goed dat ze middels reviews hun service willen verbeteren waar nodig, dat toont aan dat ze de beste willen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Monteiro 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Hele profesionele en snelle service, plus bereikbaarheid.

Assortiment
Ruim assortiment en goede voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scherpenkate 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer volledig assortiment en een heldere site

Service
uitstekende productinformatie, gemakkelijk kiezen eventueel aanvullende info via telefoon en professionele hulp wordt geboden. Snelle levering. Vandaag besteld en morgen thuis.

Assortiment
zeer breed assortiment met gekwalificeerde producten

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Een correcte behandeling zoals op de site weergegeven vindt je in Nederland niet veel en dan ook nog de concurrerende prijs meegenomen houdt in dat Camera NU zegt wat ze doen en doet wat ze zeggen. Excellent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekende afhandeling en service 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitstekende afhandeling van de bestelling. Van elke stap in de verzending word je op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke complete website

Service
Doordat wij een fout in het adres hebben gemaakt ging het mis met de eerste bezorging. Dit heb ik gemeld bij Camera.nu en dit werd snel opgepakt. Meteen reactie terug en het teruggestuurde pakket werd binnen 2 dagen alsnog bezorgd!

Assortiment
Alle wat je wenst en ook nog op voorraad

Aanbeveling
Altijd tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CornelK 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van alle websites van bedrijven die camera's verkopen is de site van CameraNU.nl het meest overzichtelijk en makkelijk om doorheen te scrollen. Ook de logische opbouw van de site is uitstekend te noemen.

Service
Ik heb nog geen apparaat of camera retour hoeven sturen maar als ik de servicevriendelijkheid en de snelheid waarmee mijn bestelling naar mij is verzonden in ogenschouw neem, dan zit het met de service wel goed. Kan niet beter!

Assortiment
Het assortiment is zo groot dat je wel even bezig bent om een goede keuze te maken. Gezien de zeer logische indeling van de site een makkie!

Aanbeveling
Al met al een zeer klantvriendelijk bedrijf met leuke en goedkope aanbiedingen. Bij cameraNU moet je zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel op internet als per telefoon kopen.

Service
door mijn onwetendheid per telefoon wat gevraagd, en deze werden goed uitgelegd en tevens gelijk via de tel besteld.

Assortiment
wat een keus en gewldige medewerkers.

Aanbeveling
de geweldige hulp die ik als leek kreeg en de goede en tevens zeer keurige uitleg en gevolg daarvan een bestelling die binnen een dag keurig geleverd was. Prima service.

Extra toelichting
dit is de winkel voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 18-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Product eenvoudig te vinden en snel te bestellen

Service
Ondanks het feit dat de camera op voorraad zou zijn en op een afgesproken tijdstip geleverd zou worden werd mij in de mail gemeld dat dit niet ging lukken en de bestelling een week later zou worden afgeleverd. Bij het telefonisch contact hierover is er niet gesproken over een alternatief, pas na aandringen werd hierover nagedacht. Na afstemming over het alternatief is deze snel geleverd.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Uiteindelijk heb ik het gewenste product gekregen maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Juist het meedenken over een alternatief was zeer welkom geweest. Daarnaast was ondanks de melding "op voorraad" het gewenste product dus niet op voorraad.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

geovli 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede en overzichtelijke website met veel keuze

Service
Vragen worden adequaat en goed beantwoord.

Assortiment
Grote sortering foto apparatuur en accessoires

Aanbeveling
Een van de betere online winkels.

Extra toelichting
Heb al verschillende keren hier besteld. Altijd ging dat vlot en werd er keurig op de aangegeven tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doeleman 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke keuze, met heldere omschrijving van de artikelen.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt om je hobby uit te kunnen oefenen kan je hier vinden. En tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Supersnelle levering van de lens.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van Bennekom 18-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was niet lastig in te vullen

Service
Wat gezegd werd, werd geleverd

Assortiment
Gelijk werd het duidelijk wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Wat gemaild werd op de site werd waar gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk.

Service
Super snelle afhandeling.

Assortiment
Meteen gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimvideo 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken in webshop

Service
Snelle reaxctie op vragen en problemen

Assortiment
Groot en veelzijdig,en prettige onderverdeling.Goed voorbeeld daarvan is de sectie filmen met dslr

Aanbeveling
Goede website.
Voorraad wordt goed aangegeven.
Correcte after sales service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen.

Service
Snelle (en gratis) levering.

Assortiment
Groot assortiment en veel op voorraad.

Aanbeveling
Goede en nette (internet)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marion 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk vanuit de luie stoel besteld

Service
snel geleverd en snel antwoord op mijn vraag bij het kopje opmerkingen

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
8 is goed maar alhoewel ik niet zo weet hoe, kan het altijd beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
service is geweldig, ook bij de aanschaf van klein materiaal!!

Assortiment
Assortiment voldoet aan de verwachting, geweldig groot assortiment.

Aanbeveling
Geweldig, komen afspraken zoals levertijd goed na.
Kan gewoon niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudolf 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd de beste prijs, eerlijke voorraad informatie en nog steeds persoonlijk. Heel leuk het ontvangen kado bij de bestelling, ter gelegenheid van het 12,5 bestaan. Hoef je niet te doen maar je deelt de feestvreugde werkelijk met je klanten.

Service
Zoals het hoort, levertijd klopt. Ze geven zelf nu aan wanneer het pakket wordt bezorgd (dus niet eerst naar PostNL) Duidelijk, complimenten

Assortiment
Zeer uitgebreid, goede omschrijving en foto's van het gebodene.

Aanbeveling
Koop eigenlijk uitsluitend nog via internet, vooral in het verleden niet bij Cameranu.nl gekocht. Wat er is gekocht bij Cameranu.nl was altijd 100% naar wens, levertijd, prijs en de belangstelling achteraf: wat vond je van ons en het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken op de site is makkelijk. Producten kunnen makkelijk even snel bewaard worden om later weer verder te gaan.

Service
Bij elke stap na het bestellen goed geinformeerd over de status en wat verder te verwachten.

Assortiment
Ruime keuze. Op de site goede verwijzingen naar alternatieve producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan Kraag 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Presentable

Service
Fast delivery, so I;m very happy.

Assortiment
Good product presentation.

Extra toelichting
Video presentation per item is an idea to add.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk, bestellen heel simpel en de afhandeling zeer vlot.

Service
Ben zeer correct en deskundig te woord gestaan bij telefonische product informatie.

Assortiment
Je kan natuurlijk niet verwachten dat alles wat gemaakt word op één website te krijgen is. Assortiment bij Cameranu.nl is ruim voldoende om keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Kortweg gezegd, een prima webwinkel.

Extra toelichting
Heb al diverse aankopen gedaan bij Cameranu.nl, en altijd zeer tevreden na de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schalkx 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de webwinkel is het opzoeken van je product gemakkelijk

Service
De service is goed

Assortiment
De keuze is erg groot. Ook is de toelichting bij het product duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boer1 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede website met vergelijk moglijkheden

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
goede betrouwbare overzichtelijke winkel en snelle levering

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews