cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24427 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2342 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

maurice 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan altijd snel en makkelijk vinden wat ik nodig heb uit een enorm assortiment. Daarna is bestellen makkelijk en duidelijk.

Assortiment
Heb bijna altijd hier gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
over de jaren been altijd goede ervaringen en nooit in probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djurre Swets Pieters 02-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een fantastische website met schitterende selectie mogelijkheden.

Service
Prima en overzichtelijke winkel. Geen 10 omdat de winkel een beetje uit de richting ligt.

Assortiment
Hebben ze ook dingen niet dan?

Aanbeveling
Er moet altijd iets te verbeteren overblijven, daarom geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smullie 02-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar. Fijne winkel

Service
Leuk personeel

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer heldere zoekopties binnen de website. Bestellen en betalen gaan gemakkelijk.

Service
Topservice, zeer snelle levering. De klant wordt goed op de hoogte gehouden van de vordering van de order.

Assortiment
Ruim assortiment. Ook het aanbod occasions is groot.

Aanbeveling
Zeer goede winkel. Ik heb er al meerdere malen gekocht naar alle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

occis 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vond gelijk wat ik zocht ..

Service
moest iets veranderen in mij bestelling dit wed snel en zonder gezeur gedaan

Assortiment
groot!

Aanbeveling
snelle reactie op een vraag,bestelling binnen 24 uur thuis,,,super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot assortiment, overzichtelijk opgebouwd,

Service
Snel en Voordelig

Assortiment
Goede doorsnee van het aanbod

Aanbeveling
Plezierig online winkelen, terwijl je het gevoel hebt in een fysieke winkel te zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny Dagelet van Us 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijke het bestellen van artikelen en ben je even de weg kwijt dan wordt je telefonisch goed verder geholpen.

Service
Zodra ik mijn bestelling had gedaan werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van het begib tot en met thuisbezorgint.

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Zeer vertrouwd

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvj 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wijst vanzelf

Service
Snel geleverd zoals gezegd.

Assortiment
Niet alles bekeken dus vandaag mijn cijfer.

Aanbeveling
Geen klachten.

Extra toelichting
Zeer snelle service zoals ook beloofd word. Helemaal top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koper 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed en snel

Service
krijg een mail snel

Assortiment
alles hebben ze

Aanbeveling
wat ik wilde hadden ze met de juiste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Een website met veel keus, scherpe prijzen en een goede service dus levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjra Hodzelmans 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat er directe verwijzingen staan op verschillende sites kom je gemakkelijk bij Cameranu.nl uit.

Service
Perfecte aflevering

Assortiment
Was eigenlijk maar op zoek naar één bepaald artikel en dat vond ik direct.

Aanbeveling
Alles ging zoals verwacht.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorQ 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden. Het assortiment is ruim dus zeker voor ieder wat wils.

Service
Op voor en na aankoop gestelde vragen werd snel en accuraat gereageerd.

Assortiment
Zoasl bij gemak ook al gememoreerd is het assortiment ruim opgesteld.

Aanbeveling
Je vindt wat je zoekt en wordt adequaat en professioneel geholpen. Men heeft kennis van zaken.

Extra toelichting
Het personeel is erg behulpzaam. Ook bij vragen die niet zovaak gesteld zullen worden. Omdat ik snel na aankoop een product moest gebruiken heb ik gevraagd of men het product zelf vooraf wilde testen. Dat heeft men gedaan, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, website is eenvoudig toegankelijk

Service
Je wordt goed geïnformeerd over de bestelling en de afhandeling daarvan. Bezorging conform afspraak.

Assortiment
Groot assortiment, voldoende keuze voor ieders smaak.

Aanbeveling
Uitermate tevreden over bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ByWencke fotografie 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed werkende site, waar alles goed is te vinden.

Service
Nooit te beroerd om even te helpen zodat je de juiste spullen besteld. Mails worden snel beantwoord.

Aanbeveling
Prima service en goede kwaliteit materiaal.

Extra toelichting
Jammer dat jullie geen winkel in Brabant hebben ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeraldS 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Pakket voor camera sloot aan wat ik wilde, wat een gemak!

Service
Netjes bevestiging na bestelling. En levering snel en compleet

Extra toelichting
Scherpe pakketprijzen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site, makkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Assortiment is groot

Aanbeveling
prima winkel!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

crod 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met 1 klik heb je binnen 24 uur later het product in huis!

Assortiment
Vrijwel alles op voorraad = snel geleverd. Daarvoor ga je online shoppen.

Aanbeveling
Topwinkel met echt klantgerichte voorwaarden en service.

Extra toelichting
Een van de weinige online stores waar de klant nog ECHT centraal staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Leeuwen Franeker 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, niks onnodigs hoeven doen of invullen

Service
Perfecte info en snelle bezorging op afgesproken tijd.
Verder geen ervaring met de service want alles ging goed.

Assortiment
zocht specifiek apparaat maar zag veel meer keuze

Aanbeveling
Helemaal goed afgehandeld en met afstand de beste prijs die ik kon vinden.

Extra toelichting
1ste ervaring maar kom zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K Visser 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met veel informatie over alle artikelen.

Service
Duidelijke informatie over de status van de bestelling. Levering is altijd snel. Als er onverhoopt niet iets leverbaar is, wordt je goed geinformeerd over de voortgang van de bestelling.

Assortiment
Ik heb altijd alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik weet niet wat er beter zou moeten, ik heb tot nog toe alleen goede ervaringen.

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
slecht paar muisklikken....

Service
direct reactie op vragen....

Assortiment
te veel om op te noemen.

Aanbeveling
heb via internet besteld, en dat ging superprettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos middelkamp 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Van uit mijn huis te bestellen dus ik hoef niet op pad.

Service
Snelle en goed uitgevoerde levering.

Assortiment
Ruimen aantrekkelijk assortiment

Aanbeveling
Goed en betrouwbare webwinkel.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Broekhof 01-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote sortering; vrijwel alles is op voorraad!

Service
Aardige en service gerichte verkopers. Ook iets terugbrengen is geen enkel probleem. Reparaties zijn snel klaar en je wordt prima op de hoogte gehouden van het verloop.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Jammer dat er bij het mij via internet artikel (Opzetscherm) alleen een beknopte gebruiksaanwijzing was ingesloten. Bij navraag vertelde men mij dat een vertaling niet aanwezig was en dat ik maar even op YouTube moest zoeken.
Duidelijk een minpuntje; ik heb het scherm dan ook teruggebracht omdat ik er niet mee uit de voeten kon.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg blij met de manier waarop ik producten met elkaar kon vergelijken; dit maakte de keuze makkelijker.

Service
De cameratas was niet op voorraad. Hier kreeg ik zeer netjes een persoonlijke mail over.

Assortiment
Een aantal items die ik graag wilde kopen bij de camera (statief) waren niet beschikbaar, waardoor ik ben uitgeweken naar een andere aanbieder.

Aanbeveling
Helder overzicht, gemakkelijke aanschaf en betaling. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coco 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel in huis!

Assortiment
Veel keuze en vond precies wat ik nodig had

Aanbeveling
Heb al vaker hier wat besteld en de snelle levering en brede assortiment is altijd handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan van der Zee 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Intuitief en overzichtelijk

Service
Bij telefonisch contact, professioneel en vriendelijk geholpen

Assortiment
Ik zocht gericht naar een handzame onderwater camer

Aanbeveling
Waarom verder zoeken als je een zo uitgebreid assortiment voorgeschoteld krijgt

Extra toelichting
Zo handig is online winkelen dus, als de web-shop goed georganiseerd is en dat niet alleen de telefonische bereikbaarheid van support is gewoon BEST!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert Vogels 29-02-2016 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige sfeer,mooie winkel met verkopers die grote kennis van zaken hebben. Uiterst vriendelijk en niets is te veel. Of je nu voor een kleine of grote aankoop komt. ...de service en vriendelijkheid is en blijft het zelfde. Ook online de zelfde vriendelijkheid.

Service
Zie hierboven.

Assortiment
Zie hierboven.

Extra toelichting
Doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies kerkhof 29-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk, goed bereikbaar.

Service
Omruiling van het objectief ging snel en accuraat. Door een van de medewerkers daarnaast op een heldere, spontane en enthousiaste manier geinformeerd en geholpen, waardoor wij met een tevreden gevoel en uitgebreide informatie naar huis zijn gegaan.

Assortiment
Heel breed assortiment en een waar walhalla op het gebied van fotografie in de breedste zin van het woord.

Aanbeveling
Het uurtje rijden vanaf onze woonplaats is het bezoek aan CameraNu alleszins waard geweest. We komen zeker terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Gladdines 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling wordt probleemloos afgehandeld

Service
Bestelling is correct bezorgd

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob 29-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk en mooi opgezet

Service
Me maat had een probleempje met zijn pin limiet, dat werd zonder probleem opgelost met de bank zodat hij toch alsnog zijn spullen kon meenemen.

Assortiment
Meestal geef je voor dure artikelen vooraf even een belletje, de kleinere artikelen liggen op voorraad.

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken met de auto, mooie locatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marnuela 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede shop, snel geleverd, goed product en goed verpakt!

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Groot assortiment aan producten en zeer goedkoop. Lang rond gekeken en uiteindelijke bij deze shop uitgekomen met meerdere producten.

Aanbeveling
Echt goede webshop, veel keus aan producten en duidelijk uitleg over de producten. Daarbij snelle levering en goed verpakt geleverd.

Extra toelichting
Super snelle levering(binnen 1 dag) goed verpakt product en ziet er netjes uit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dimitri 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle website

Service
Meteen geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide informatie en de levering is heel erg snel! Om 22:00 uur besteld, de volgende werkdag ('s ochtends rond 9:15) stond iemand van Post NL al op de stoep om mij het pakket af te leveren.

Service
Snelle levering is echt een plus punt! Fijn dat je echt er op kan rekenen, vooral wanneer het dure producten zijn.

Assortiment
Ruim assortiment en gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Mede door de duidelijke en eerlijke reviews heb ik mijn keuze gemaakt.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke informatie, uitgebreide website en snelle levering. Dat is een hoge beoordeling wel waard! Ik kom zeker terug, bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spike Vandersteen 29-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Website is lekker snel en duidelijk. Betalen ging makkelijk. Communicatie na bestelling duidelijk. Wordt meteen een afspraak gemaakt. Lekker want dan kan ik aansluitend op de levering mijn klant bezoeken met de bestelde goederen en meteen aan de slag. FIJN.

Service
Bestelde goederen zouden om 09:30 komen. Dat werd uiteindelijk 11:00! Ik had om 11:30 een afspraak bij een klant en die goederen waren daarvoor nodig. En toen ging het mis. Goed mis. Spullen te laat. Ik te laat. Klant kwaad en terecht.
Cameranu.nl is op een maandag pas om 11:00 bereikbaar. Jammer. Iedereen start om ca. 08:00 Toch?

Assortiment
Voorlopig voldoende. Echter als ik op de professionele afdeling loop staat daar niet alle apparatuur die ik verwacht daar te zien.

Aanbeveling
Mijn aanbeveling voor deze shop gaat voorlopig de ijskast in. In mijn netwerkomgeving sta ik voor betrouwbaar en afspraak is afspraak. De schade die zo'n te laat leveren actie met zich meeneemt is evident.

Extra toelichting
Op termijn ga ik significante investeringen doen. Grootformaat en Nikon D5 body's aangevuld met objectieven en opbergruimte voor onderweg en kluiskasten voor in de studio. Wordt waarschijnlijk elders gedaan.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

reumy 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima

Service
goeie service

Assortiment
uitgebreide mogelijkheden

Aanbeveling
gewoon perfect

Extra toelichting
we zijn zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel waar je nooit lang hoeft te speuren om te vinden waarnaar je op zoek was.

Service
Nog nooit heb ik gebruik hoeven maken van een andere service dan de overzichtelijkheid en de snelheid van leveren.

Assortiment
Nog altijd heb ik bij Cameranu gevonden waar ik naar zocht, ik heb niet de indruk dat dat anders zou zijn wanneer ik zou overstappen op een andere camera.

Aanbeveling
Met het geven van een tien, geef je aan dat er niets meer te verbeteren valt. Dat is mogelijk wel zo al zou ik op dit moment zo niet weten wat. Voor mij is het prima zo

Extra toelichting
Het is al weer lang geleden dat een kennis me door verwees naar Cameranu, nu verwijs ik mijn kennissen door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijzepijl 28-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de echte winkel lekker ruim je kan er veel camera's bekijken. De webwinkel is overzichtelijk artikelen goed gerangschikt en de bestelprocedure eenvoudig

Service
Prettig telefononisch contact gehad probleempjes snel opgelost.

Assortiment
Een ruime sortering en veel voorraad

Aanbeveling
Goede klantvriendelijkheid grote sortering en veel op voorraad

Extra toelichting
Het is alleen jammer dat het een aantal dagen duurt voor de bestelde spullen geleverd worden. Dit in tegenstelling tot concurenten waar voor je 24:00 besteld de volgende dag de spullen in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Di 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is makkelijk en duidelijk en het product wat ik nodig had, had ik gauw gevonden

Service
Bestelling geplaatst en binnen een paardagen het pakketje binnen, een erg snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze voor alles en een duidelijke uitleg erbij

Aanbeveling
Ik denk dat het bovenstaande genoeg zegt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Beoordeling ziet enkel op contact-info per e-mail.

Aanbeveling
Goed assortiment en prima prijzen. Snelle levertijden en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leverproces.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

robinotof 28-02-2016 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

8,0

Service
zeer goede service in de winkel. duidelijke uitleg over de producten en goed advies.

Assortiment
ik was opzoek naar flitsers. veel verschillende keuze in verschillende prijsklasse. na aangegeven wat voor prijsklasse ik ze zocht, had ik ook nog verschillende opties om uit te kiezen. en alles was netjes op voorraad.

Aanbeveling
mooi ruim opgezette winkel. leuk dat je veel dingen ook uit kunt proberen of even vasthouden. altijd parkeerplek. goed bereikbaar

Extra toelichting
wachttijd bij de kassa vond ik wel erg lang. dat is het enige nadeel. maar misschien kwam dat omdat ik op een zaterdag middag in de winkel was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Osa Mayor 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
geen problemen ervaren, het pakketje was er de volgende dag

Assortiment
Ruim assortiment voor de fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJ Heijster 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middags besteld, de dag erna in huis.

Service
Netjes afgeleverd via Postnl

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
10 gelet op service, snelheid en assortiment

Extra toelichting
Ga zo door Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tyler 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb niet veel tijd op de website doorgebracht, maar alles is helder en overzichtelijk. Er staat alleen informatie waar dat nodig is, geen overbodige opvulling.

Service
Geen problemen: pakketje snel en netjes bezorgd.

Assortiment
Zo te zien is er geen gebrek aan aanbod, maar wie ben ik...

Aanbeveling
Goede service, mooie website en een breed assortiment: zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos P 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kwam er soepel en snel doorheen. Erg duidelijk in bezorgtijd, kosten, e.d. Niet te duur en lekker snel.

Service
Snelle bezorging, sneller dan andere webshops met dezelfde artikelen. Zo ben ik bij deze winkel terecht gekomen. Zij waren het enige adres waar ik mijn artikel nog bij tijds in huis kreeg.

Assortiment
Keuze zat, voor alles wat!

Aanbeveling
Goed, duidelijk, kwaliteit, groot aanbod en snel.

Extra toelichting
XSories Big U-shot, prima prijs i.v.t. andere webshops. En de enige site die dit product in een dag kon leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Producten zijn gemakkelijk op de website te vinden op merk en/of categorie.

Assortiment
Package deals zijn helaas niet samen te stellen, maar worden door de webshop zelf samengesteld. Zo wordt bij de Canon EF 1.8 STM geen package deal met de bijbehorende Canon ES-68 zonnekap aangeboden maar krijg je bij de package deals alleen maar accessoires van B-merken aangeboden. Wanneer je zelf meerdere producten bestelt (pakket samenstelt van A-merken) krijg je geen kortingen!

Aanbeveling
Goed assortimemt en snelle levering met PostNL.
Jammer dat bij de package deals bestaan uit accessoires van B-merken bestaan. Wanneer je gewoon de A-merken zelf toevoegt, krijg je geen exta kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Boogaard 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Sollie 27-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Pretige winkel met voldoende ruimte en spullen

Service
Deskundige mensen, klantgericht

Assortiment
Je moet je best doen om iets te vinden wat ze niet hebben

Aanbeveling
Een pretige ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trees 27-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en alles is duidelijk en te vinden.

Service
Ondanks dat ik wist welk toestel ik wilde kopen in mijn budget en nadat ik uitgebreid hun website had bestudeerd, kreeg ik rustig, professioneel en prima advies. Net dat stukje extra en dus de camera met de nodige accessoires gekocht ..... in nog bedankt voor het super advies van de flitser!

Assortiment
Voor (semi)profesionals maar ook amateurs ...... in elke prijsklasse is er ruime keuze, ook in accessoires en occasions.

Aanbeveling
Het is echt de moeite waard om de winkel te bezoeken!! Een gratis kopje koffie oid staat klaar. En allemaal vriendelijk, eerlijk, serieuze en professionele medewerkers staan voor je klaar.....TOP firma

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sim 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke bestelling en snelle levering

Aanbeveling
geen gedoe, gewoon snelle en goede dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Hoeven 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzichtelijke website. duidelijk.

Service
service zoals betaling info, en info over de bestelling is goed tot zeer goed

Assortiment
hetgeen ik wilde bestellen was voldoende op voorraad.

Aanbeveling
zoals boven vermeld goede prijs en goede service

Extra toelichting
belangrijk is dat als je op internet besteld, dat de afspraken zoals ze staan in de voorwaarden gehandhaafd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews