cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jesse 11-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Website is iets onduidelijk. Indeling mag iets overzichtelijker.

Service
Krijg steeds bevestigingsmailtjes, klopt altijd.

Assortiment
Redelijk groot aanbod, prijs kan altijd lager bij verjaarde modellen.

Aanbeveling
Iets onduidelijk, maar makkelijke winkel. Deals met andere assescoires zijn handig.

Extra toelichting
Winkelwebsite mag iets duidelijker!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Johan van der Burg 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig exact datgene gevonden wat ik zocht

Service
vanaf moment van bestelling keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Assortiment
alle merken keurig gerangschikt op artikel model en/of prijs

Aanbeveling
alle voorgaande toelichtingen gezien , kan niet beter
daarnaast waren ze ook nog de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Blom 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat mooi en netjes gedetailleerd op de site met de juiste info.

Service
Vandaag besteld. Binnen 2 dagen in huis. Continu bevestigsmails.

Assortiment
Ruim aanbod in nieuw en 2e hands

Aanbeveling
Perfecte winkel voor mensen die de deur niet uit willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc hollenberg 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele goede overzichtelijke webwinkel.

Service
Altijd goed. Ik telefooneer vaak. Altijd goed advies en snelle leveringen.

Assortiment
Wederom veel en overzichtelijk in de webwinkel.

Extra toelichting
Ik vind het persoonlijk de beste camera en camera assosiores webwinkel die ik ken .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ate K 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eerste aankoop.
Dus wat moeilijk te beoordelen.
Alles was in orde.

Assortiment
Zeer ruime keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk en er hoeft niet veel na te worden gedacht bij het plaatsen van een bestelling

Service
De snelle levering en verzending van producten met duidelijke updates over jouw bestelling zorgen voor een soepele en erg fijne service

Assortiment
Er is letterlijk niks wat een camera winkel mist. Een compleet assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan met een 9 omdat ik vind dat de snelle levering, goede updates over jouw bestelling en een zeer goed assortiment zorgen voor een winkel met klasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dixiekees 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Naar aanleiding van een review van een artikel werd ik benaderd door cameranu dat het artikel misschien wel defect was! Zonder problemen werd het artikel omgeruild. Een warme douche!

Assortiment
Gewoon alles op fotografie gebied voorradig dan wel supersnel leverbaar,

Aanbeveling
Misschien niet de aller aller goedkoopste, wel de beste service en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce Esseveld 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Super mooie set gekregen. Zeer compleet voor die prijs. Goede service! Gekregen wat werd beloofd.

Service
Zie boven

Assortiment
Zie boven. Heel billeke prijs

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Nee hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima, gemakkelijk producten gevonden en betaald via ideal

Service
contact met klantenservice prima, maar wel pas een dag later antwoord terwijl op de site stond dat de klantenservice actief was;
had gekozen en bijbetaald voor aflevering op zondag, aflevering was toch een dag vertraagd en werd pas op maandag bezorgd

Assortiment
groot assortiment en goed op voorraad, makkelijk te doorzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Ronny B 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb eerst voor het artikel informatie ingewonnen, en kreeg goed antwoord.

Service
Ik had problemen met de software aanmelding.Gebeld en goed opgelost.

Assortiment
Hebben veel op fotogebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNUnl 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
omdat het om een oude camera ging, was ik bang dat het moeilijk zou zijn om de juiste cassette erbij te vinden. Dat was dus gemakkelijker dan ik dacht. Het werd al aangegeven op de site.

Service
snelle correcte levering.

Assortiment
Groot. Nieuw en oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lexar 32 gb 1000 mbs 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer klantvriendelijk, snelle levering.

Service
Super! Ik krijg altijd duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resy 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle bezorging met uitstekende tijdsindicatie

Aanbeveling
Scherpe prijsstelling, A-producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden. Gemakkelijk en snel besteld.

Service
Goede communicatie en je wordt goed geinformeerd over de status van je bestelling.

Assortiment
Voor veel modellen en cameras meerdere opties en accesoires.

Aanbeveling
Tot nu toe goede service en goede ervaringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie S 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat ik zocht zeer gemakkelijk te vinden

Service
prima verliep allemaal zeer vlot

Assortiment
ik wist eigenlijk precies wat ik wilde hebben en dus niet het gehele assortiment bekeken. maar voldoende aanbod

Aanbeveling
makkelijk te bestellen en te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gabber jelle 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel product gevonden en makkelijk te bestellen

Service
Bij navraag na de aankoop werd er snel en accuraat gereageerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaco 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ze hebben alle tijd voor je ongeacht hoe druk het is

Service
ze proberen altijd jou vragen te beantwoorden

Assortiment
bedenk maar wat je nodig hebt op het fotografiegebied
en ze hebben het

Aanbeveling
cameranu ... er is geen betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
rijk assortiment

Service
eerst gebeld voor uitleg, daarna besteld, ging prima

Assortiment
nogmaals groot assortiment

Aanbeveling
prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caspar 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke menu's, snel bij de goede artikelen

Service
Ongelovelijk snel en goed. Ik bestelde mijn camera om 23:30, en echt, de volgende morgen om 9.15 werd de camera bij ons in Brabant bezorgd.

Assortiment
camera's, camera's, camera's... en dan van alles dat erbij hoort

Aanbeveling
Zeer compleet, scherpe prijs, bijzonder snelle levering. Helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dokkie 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zoeken gaat gemakkelijk doordat er veel selectiemogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar een objectief kan niet alleen worden gefilterd op mount, maar ook op bijvoorbeeld grootste diafragma. Hier en daar kan dit nog iets verfijnd worden, bijvoorbeeld bij het filteren op filtermaat bij lensfilters.

Service
Prima webshop die de afspraken nakomt en heel goed communiceert over de levering. Na ontvangst werd ik keurig via e-mail geattendeerd op de actie van Sigma Benelux om de garantie te verlengen.
Punt ter verbetering: in dezelfde e-mail stond dat CameraNU nuttige accessoires voor dit objectief beschikbaar heeft. Geïnteresseerd klikte ik op de link. Helaas kwam ik daarna op de algemene zoekpagina voor accessoires voor camera's (alle merken camera's, geen lenzen te vinden in dit scherm). Ik verwacht dat ik dan bij de accessoires van dit specifieke product uitkom. Ik heb daar zelf nog naar gezocht, maar die niet kunnen vinden. Het specifieker maken van deze link maakt deze service (want ik vind het wel service) nog beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christiaan Everhardus 09-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is helder en duidelijk. Wordt goed up to date gehouden en goede informatie bij de producten.

Service
Mijn vrouw heeft een kapotte Sony compactcamera die niet bij Cameranu.nl gekocht is, maar hier werd niet moeilijk over gedaan om het op te sturen voor reparatie. Er werd een duidelijk advies gegeven over hoe het voor ons zo voordelig mogelijk was.

Assortiment
Assortiment is in ruime mate aanwezig en ook de nieuwste producten zijn tegen een goed prijs te verkrijgen in vergelijking met concurenten. Vaak zijn ze net iets goedkoper. Ik ga liever naar de winkel toe dan dat ik via de webshop winkel, maar er wordt altijd goed advies gegeven en men heeft/neemt de tijd om even een praatje te maken.

Aanbeveling
Mooie winkel met goede producten. Alles staat overzichtelijk ingedeeld.

Extra toelichting
Misschien zou er iemand in de winkel rond kunnen lopen die advies geeft ipv dit aan de balie te doen. Soms wil je eerst even rondkijken en ben je eigenlijk al aan de beurt (mits het niet druk is).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke1603 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk het juiste product te vinden met een duidelijke beschrijving.

Service
Ik had hem 's avonds laat besteld en 's ochtends om 7 uur was het al binnen.

Aanbeveling
Alles overzichtelijk per merk en een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C M V 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je bezoekt de site , zoekt snel wat je wil en bestelt.somple comme bonjour

Service
zonder poespas snel geregeld.

Assortiment
keuze zat

Aanbeveling
alles wat ik wilde lukte snel en veilig

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nvt 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Korte wachttijd telefonisch, en uiterst correct.

Extra toelichting
n Product was manco bij aflevering. Dit was GEEN discussie voor de service medewerker van CameraNU.NL. N uurtje later had ik de pakbrief en 0,00 factuur al in mijn mailbox. Petje af! (Het bedrag van aankoop is niet van belang gezien de perfecte wijze van te woord staan door de medewerker)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site. Gemakkelijk zoeken op site, met prima productomschrijving.

Service
De begeleiding via de mail van je bestelling is perfect.

Assortiment
Voldoende verschillende merken in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Van zoeken naar een product via de bestelling tot aan aflevering loopt alles op rolletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trijntje 08-01-2016 In de winkel gekocht
Urk - maar heb in de winkel en in de webshop gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via de website en ook in de winkel is alles makkelijk te vinden wat je nodig hebt met duidelijke info erbij

Service
je kunt ook via email of chatten informatie krijgen en je krijgt ook best objectief advies heb ik ondervonden.

Assortiment
genoeg keuze in allerlei camera's en toebehoren

Aanbeveling
heb hier al meerdere keren artikelen gekocht, altijd tot tevredenheid

Extra toelichting
prima winkel - winkel er graag en ze doen ook extra's in de vorm van workshops en lezingen - erg leuk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als zeer makkelijk en op te zoeken via de site. Men krijgt direct een lijstje met relevante artikelen te zien.

Assortiment
Probleem was hoogstens dat men geneigd is om niet verder te kijken door assortiment en prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk en goed uitgelegd.

Service
Snelle levering zoals het hoort.

Assortiment
Genoeg spullen om uit te kiezen.

Extra toelichting
Niets meer dan ik zeer tevreden ben met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht.

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Er was precies wat ik zocht

Aanbeveling
Voor mij prima, maar heb pas 1 aankoop gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars Poort 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en betalen.

Service
Goede service, maar ik heb verkeerde informatie gekregen over een lens en daardoor de verkeerde besteld.

Assortiment
Breed assortiment, alles wat je nodig hebt rondom camera's

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijk te bestellen en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

GW Kamphuis 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van tevoren wist ik al welke camera ik wilde kopen. Ik noemde eerst een verkeerd typenummer. Het was een erg dure camera. Ik heb toen het advies gekregen een ander type te kiezen van hetzelfde. Deze was stukken goedkoper

Service
Prima service, er werd ingesprongen op mijn vragen en er was tijd voor een praatje

Assortiment
Veel keus maar door een goede begeleiding kom je er wel uit. Tijd voor de begeleiding was er

Aanbeveling
Een prima winkel waar ik ondertussen via internet een macrolens heb besteld. Vooraf had ik uitgezocht welke ik graag wilde. Reviews gelezen en een lens besteld. De lens werd keurig netjes de volgende dag bezorgd.

Extra toelichting
Een goede winkel waar ik al vaak fotoartikelen heb gekocht. En mooi dichtbij. Zowel in de webshop als in de fysieke winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem S 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website duidelijk en helder. Bestellen ging makkelijk.

Service
Levertijd, de volgende dag geleverd ondanks de drukke Kerstperiode, geweldig

Assortiment
Mooi assortiment, producten zijn makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Bij deze winkel is afspraak is afspraak

Extra toelichting
geen, ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke weergave prijs, verzendkosten e.d.

Service
Snelle levertijd!

Assortiment
Mijn camera was bij jullie goedkoper dan bij andere winkels.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

rogeer 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site en makkelijke keuze

Service
keurig vermeld bij de bestelling dat de levering door de feestdagen wat later zou plaatsvinden

Aanbeveling
goede prijs en duidelijke taal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chatura 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online kunnen bestellen en snel geleverd

Service
Altijd vriendelijk en behulpzaam! Geven goed advies war bij je past als je twijfelt!

Assortiment
Altijd alles bij jullie kunnen vinden wat ik nodig heb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André van Kreij 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn overzichtelijk in herkenbare categorieën weergegeven

Service
Via de chat krijg je snel en doeltreffend antwoord

Assortiment
Enorm gevarieerd aanbod

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

webshop en Urk 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na jaren winkelen is het nog steeds prima shoppen hier. Genoeg op voorraad en anders een goed alternatief voor wat ik zocht.

Service
Goed contact, goede hulp en de keer dat het product niet op mijn systeem werkte.. geen probleem direct geld retour en geen probleem met het retourneren.

Assortiment
Volledig en in het verleden in de koopjes hoek ook goed gescoord.. altijd leuk.

Aanbeveling
Ik winkel veel online en ben nog maar twee keer in de winkel zelf geweest.
Het is 1 van de eerste winkels waar ik online bestellingen heb geplaatst en blijft uitstekend functioneren..

Extra toelichting
De middelen waar mee ik werk zijn aan het verouderen.. dus merk voor aanschaffen van de laatste jaren dat ik andere kanalen moet zoeken voor een aantal van me spulletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volledig assortiment en snelle levering 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke navigatie op de website, ook via mobiel. Goede prijzen en een volledig camera assortiment.

Service
Snelle levering

Assortiment
Tot nu toe alle benodigdheden voor mijn camera online kunnen vinden. De oplader die ik zocht was zelfs op andere webwinkels niet verkrijgbaar.

Aanbeveling
Vaker besteld bij cameranu.nl en de service is altijd top geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evelyne Aarts 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzichtelijk

Service
Behulpzaam en vriendelijk

Aanbeveling
Goed verzorgd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goeie website. bij telefonisch contact wordt de tijd genomen om informatie te verstrekken

Service
snelle verzending en goeie voorlichting

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
alle afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co van der Horst 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel gewenste producten kunnen vinden

Service
Snelle en correcte reactie op mail

Assortiment
Ik vond meer dan ik zocht

Aanbeveling
Snel, goed assortiment, gunstige prijzen, snelle reactie op vragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien 07-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Omdat je kunt zien wat je koopt.

Service
Ik werd goed geholpen door iemand die wist waar hij over sprak. En ook nog eens heel aardig was. Ook in de nabehandeling bijzonder klantgericht en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Zoveel keus.

Aanbeveling
Ik kan alleen maar zeggen dat ik super behandeld ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feedback 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk. Account wordt zelf gemaakt.

Service
Vraag werd door klanten service direct beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze. Ik had alleen een schermpje ter vervanging nodig.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexie 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken en bestellen ging simpel via de website.

Assortiment
Voldoende artikelen op de website, en lijkt allemaal op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 07-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je moet altijd even wachten in de winkel, maar dan krijg je ook goed advies! Hierdoor weg gegaan met een goedkoper artikel dan due we anders online hadden besteld. Uiteindelijk net zoveel geld kwijt omdat we extra batterijen hadden gekocht.. Haha maar toch erg prettig!

Assortiment
Inmiddels 2 camera's en een drone gekocht bij CameraNU!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne sit, duidelijk bestelproces.

Service
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Gewoon een goede, betrouwbare winkel met een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
De service die ze je geven is uitstekend.

Assortiment
Ze hebben een erg breed assortiment. Mochten ze iets niet hebben dan kunnen ze het altijd bestellen en dan heb je het binnen korte tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JH Veenwijk 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden en te betellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zal spoedig weer een bestelling plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

urbain 07-01-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

10,0

Gemak
Professionele hulp - informatie technisch advies en scherpe prijzen

Service
bij een bestelling van een Coolpix Nikon ...de technische problemen waren snel verholpen...ik kreeg een andere camera

Assortiment
Ruime keuze in cameras...voor ieders beurs is er wat ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Redant 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, goede info, makkelijke betalingsopties

Service
Had een opmerking over een bepaald produkt en kreeg heel snel antwoord

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prijs / kwaliteit heel goed

Extra toelichting
Heel snelle levering ook naar België toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews