cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan Haeyen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is een genot om te gebruiken.

Service
Vóór 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd? Dat noem ik service!

Assortiment
Wat ik zoek hebben ze, tegen de laagste prijs!

Aanbeveling
Prima winkel, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 06-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke verschillende merken met elkaar vergelijken.

Service
Duidelijke uitleg en niks was teveel er werd veel tijd voor je genomen.

Assortiment
Alle grote merken en toebehoren is aanwezig.

Aanbeveling
Deze winkel heeft nog de meerwaarde waarvoor je naar een fysieke winkel gaat

Extra toelichting
Fijne winkel waar je prettig en goed geholpen word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

San 06-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed bereikbaar en toegangelijk, uitnodigend.

Service
Geweldige vakmensen, kennis van zaken, geduldig en meedenkend.

Assortiment
Alles wat je hartje begeert kun je hier kopen.

Aanbeveling
Goede info, service, vakbekwame medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molenaar 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel geleverd en duidelijke status updates!

Assortiment
Zeer breed assortiment, van camera tot aan speciale onderdelen uit de foto studio. Alles is aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
goede communicatie d.m.v email en snelle levering

Assortiment
hetgeen ik nodig had was op voorraad, wat bij een aantal andere shops niet het geval was, of langere levertijd

Aanbeveling
verder niets op aan te merken, prettige winkel met uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat duidelijk op de site, kom je er niet uit kan je een zoekopdracht invullen of, heel belangrijk, persoonlijk contact opnemen

Service
Als beginnend amateur weet ik weinig van alle ins en outs. De servicemedewerker die me (heel snel) antwoord en advies gaf via de mail krijgt een 10. Het antwoord was goed, duidelijk en ik wist precies waar ik aan toe was.

Assortiment
Ik zou een 10 kunnen zeggen, maar dan zou ik van het hele assortiment iets moeten weten. Dat is niet het geval. Afgaand op alles wat er staat links staat moet het gewoon heel veel zijn.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke site, persoonlijk geholpen indien gewenst, kwaliteit-prijsverhouding prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Smit 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is een goedlopende website

Service
Alles is naar behoren gelopen

Assortiment
Heel, heel uitgebreid!

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Doorgaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mytweel 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelprocedure via website loopt goed, ook als wachtwoord is vergeten .... Heldere uitleg en uo-to-date voorraad informatie.

Service
Binnen 1 dag een duidelijk antwoord op mijn technische vraag via de mail, zonder opdringerigheid. Bestelling wordt precies cfm. wat wordt verteld geleverd, prima!

Assortiment
Over het algemeen kan ik alles wel vinden, een enkele keer is een product net op voorraad, maar dat mag.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit-service verhouding is zonder meer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RB 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk op deze manier te bestellen

Service
op tijd geleverd en vriendelijk

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
in alle opzichten een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, goede en snelle service.

Service
In de winkel neemt men uitgebreid de tijd voor je, met deskundig advies en klantgericht (ipv winstgericht). Online constant uptodate van lopend (bestel/DOA) proces.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider ;) Voor elke portemonnee iets.

Aanbeveling
Superservice voor lage prijzen, ruim assortiment, vriendelijk en klantgericht

Extra toelichting
Goede en snelle klantgerichte afhandeling DOA, zeer vriendelijke bejegening online en in winkel. Laagste winkelprijzen, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon lens 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vindbaar en overzichtelijk, waren op zoek naar speciale lens. Deze was snel gevonden.

Service
Binnen 24 uur in huis

Assortiment
Zochten speciale lens. Deze hebben we snel gevonden

Aanbeveling
Alles heel soepel verlopen vanaf het zoeken tot het thuis bezorgen

Extra toelichting
Aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website

Service
keurig geleverd

Assortiment
voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar clicken heb je een product besteld en betaald.

Service
Kreeg snel een bevestiging van camera.nu dat het product bezteld en betaald is en daarna het product onderweg is.

Assortiment
Camera.nu heeft voor mij een ruim assortiment op het gebied van alles wat met fotografie te maken heeft.

Aanbeveling
Camera.nu komt bij mij heel serieus en betrouwbaar over en heeft dat ook laten blijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GitGod 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website met uitgebreide info

Aanbeveling
Snel, goede service. Vriendelijk telefonisch te woord gestaan toen ik nog een vraag had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Goede en vriendelijke service

Assortiment
Genoeg keuze aan styluspennen en styluspennen

Aanbeveling
Vandaag besteld en de volgende dag al in huis, aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

if I would remember 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
96% want het wordt thuisbezorgd dus je hoeft er niets voor te doen, wordt alleen wel later bezorgd. Daar staat tegenover dat je meestal wel goedkoper uit bent!

Service
Zeer goed. In tegenstelling tot de meeste webwinkels levert Cameranu geweldige service op zijn producten, reageert men binnen een dag op mails en gelden er behoorlijke garantieregelingen!

Assortiment
digitaal en analoog

Aanbeveling
combinatie van de 3 gemiddeld levert op (96+100+100)/3=99%

Extra toelichting
vooral volhouden en doorgaan met dit geweldige initiatief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don Jones 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met veel aanbod.

Service
Na bestelling wordt je continu geïnformeerd over je bestelling, levering en status tot aan de deur.

Assortiment
Het meeste assortiment en aanbod tegen de scherpste prijzen. Alles kunnen vinden via deze webwinkel tegen de gunstigste prijzen.

Aanbeveling
Mooie website met een zeer groot assortiment camera's en accessoires. Goede prijzen met een zeer goede service wat betreft bestellen, vragen en leveren. Ook de service na ontvangen is correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en snel

Service
Direct contact en hulp bij problemen bezorging Post.nl

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Goed snel en behulpzaam snel contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon snel gevonden op internet

Service
Systeem werkt zonder haperen, bestelling volgende dag thuis

Assortiment
Een van de weinigen die alle modellen voorradig had

Aanbeveling
Levert zoals je het graag wilt zien, correct, op tijd en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hertogh 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Heb al meerdere dingen besteld en de levering is altijd op tijd en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 04-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
er staat, voor 24:00 uur besteld, morgen in huis.... en vervolgens staat er in de bevestigingsmail binnen 1 tot 3 werkdagen... dit is klanten misleiden om ze te lokken.. vind het ronduit schandalig. we zouden het pakketje gisteren binnen moeten krijgen en vandaag is het er dus nog niet.. en waarschijnlijk zaterdag dus ook niet, aangezien dat geen werkdag is....

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Xander Haenen 04-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon in Flevoland, voor mijn dus de ideale locatie om producten die ik wil aanschaffen ook even in 't echt te kunnen ervaren.

Service
Prima service. Krijg altijd antwoord op een email en in de winkel neemt de verkoper genoeg tijd voor een duidelijke uitleg over een product.
Het wachten in de winkel kan nog wel eens lang duren, maar gelukkig is er altijd genoeg te bekijken.

Assortiment
Ik vind het altijd belangrijk een product eerst in 't echt te zien en te voelen. Dat kan gelukkig altijd in overvloed. Soms mis ik wat nieuwe camera modellen en eventueel iets meer lenzen in de vitrine.

Aanbeveling
Het blijft toch altijd een snoepwinkel voor de fotografie-liefhebber en ik wordt altijd prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fooj 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
probleemloze bestelling.

Service
snel opgestuurd. snel binnen.

Assortiment
iets specifieks als rubbertjes voor mijn mic vond ik hier en voor de beste prijs.

Extra toelichting
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke de Winter 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel item gevonden

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Cornelisse 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
dit scoort een tien, omdat ik echt niet zou weten hoe je het nóg gemakkelijker zou kunnen maken

Service
stipt op tijd geleverd, goede follow up met track&trace.
verdere service of garantie heb ik geen aanspraak op hoeven maken, want alles was ok !

Assortiment
Ik was gericht aan het zoeken en heb gevonden wat ik zocht. Mijn indruk is dat het assortiment héél compleet is.

Aanbeveling
ik heb al vaker bij CameraNu gekocht en telkens goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brandt 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product wat ik wilde hebben was met de zoekfunctie makkelijk te vinden

Service
product was er binnen twee dagen

Assortiment
hel veel artikelen op de site

Aanbeveling
Ik ben er goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bote 03-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website was voor mijn product voldoende duidelijk maar omdat je het betreffende product het liefst zelf even in je handen wilt hebben en mogelijk ook nog wat meer informatie krijgt, heb ik voor de aankoop een persoonlijk bezoek aan de winkel gebracht.

Service
Hoewel het originele fabrieks product in eerste instantie werd aanbevolen werd toch het door mij gevraagde alternatieve product op een duidelijke wijze uitgelegd en als een goed en verantwoord product aanbevolen.
Helaas bleek bij thuiskomst één belangrijk onderdeel niet goed te werken zodat een tweede bezoek aan de winkel noodzakelijk was. Het product werd zonder problemen in zijn geheel weer terug genomen.

Assortiment
Hoewel er in de winkel een uitgebreid assortiment aan wezig is was mijn keuze, gelet op het voorgaande, heel gauw gemaakt.
Het fabrieks product wat in eerste instantie werd aanbevolen en wat van hetzelfde fabrikaat is als mijn kamera, werd tevoorschijn gehaald en op een uitvoerige wijze heel duidelijk uitgelegd.
Hoewel prijstechnisch voor mij een tegenvaller ben ik nu toch zeer ingenomen met mijn fabrieks product.

Aanbeveling
Daar ik al meerdere keren een product bij deze winkel heb gekocht en steeds op een vakkundige en plezierige wijze wordt geholpen is dat ook deze keer opnieuw het geval geweest.
Ik zou deze winkel dan ook beslist bij alle (amateuristische) fotografen willen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijke website

Service
Om 21.00 uur had ik besteld, de andere dag om 15.00 uur in huis.

Assortiment
Alle merken en accessoires aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Debusschere Johan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is zeer gemakkelijk om iets op te zoeken.

Service
een zeer snelle en correcte levering.

Assortiment
zeker wat fotomateriaal betreft : goede keuze

Aanbeveling
dit was de eerste maal dat ik iets in deze winkel bestelde en was verbaasd over de snelle en correct levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ome Henk 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpel lezen en niets moeilijks

Service
klopt met de gegevens en nog eerder dan werd voorgesteld in order

Assortiment
prima gevonden wat we moesten hebben

Aanbeveling
alles prima en after pay, heel prettig,

Extra toelichting
lekker zo doorgaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

phc1504 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te vinden, overzichtelijk ingedeeld

Service
Héél snelle levering, én je krijgt mailtje wat, waar en wanneer gebeurd, kortom TOPPIE !!!

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid, dit was mijn eerste bestelling bij Cameranu.nl en het is heel goed bevallen, en ZEKER voor herhaling vatbaar.
Wat ook meespeelt is de prijs, en deze was toch wel een van de beste die ik kon vinden !!!!

Aanbeveling
Goede aflevering, vlugge reactie, goede correspondentie (mailtjes) duidelijke factuur.

Extra toelichting
PRIMA, houd dit vooral zo vol !!! ik zal hier in de toekomst zéker nogmaals kopen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Nette en snelle sevice

Assortiment
Mooi ruim assortiment

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettina neumann 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik was tevreden

Service
ik was tevreden over de communicatie toen een artikel er niet was.

Assortiment
bijna alles wat ik nodig had

Aanbeveling
ik was tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fijne procedure bij het bestellen.

Service
Geen contact gehad.

Assortiment
Ruime selectie van goede artikelen.

Aanbeveling
Levertijd kan beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Metz 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Levering van product was iets verlaat, maar werd direct gebeld of dit een probleem was.

Assortiment
Alles wat ik zocht, was beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HK 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede zoekmogelijkheden, maar soms mis je ineens resultaten die je eerder wel zag. Maar verder werkt alles eenvoudig, ook op een ipad.

Assortiment
Goed veelzijdig aanbod

Aanbeveling
Prijzen goed, aanbod goed, snelle levertijd met correcte meldingen. Kortom alles prima op orde.

Extra toelichting
Ik snap niet waarom ik soms bepaalde zoekresultaten niet zie, dat moet met de manier van zoeken te maken hebben die de site hanteert. Dat zou nog net iets beter kunnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M Breg 03-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website/shop van CameraNu is zeer professioneel en overzichtelijk, evenals de fysieke winkel in Urk.

Het assortiment is gigantisch, maar door de duidelijke structuur per productgroep (bijvoorbeeld alle statieven) of per merk (bijvoorbeeld Olympus) is snel te vinden wat je zoekt, of gewoon te oriënteren! Uiteraard is er nog de zoekfunctie, waarin suggesties worden gegeven zoals je gewend bent van grote internet zoekmachines.

Wat eveneens positief is, is dat per product pagina er suggesties gegeven worden voor accessoires. Zeer handig wanneer je bij een nieuwe camera bijvoorbeeld snel een screen protector zoekt!

Online bestel proces is zoals je mag verwachten zeer gemakkelijk en snel. Bezorging is super; voorradig is de volgende dag in huis, je kan zelfs een tijdslot aangeven.

Service
Online service kan ik niet beoordelen, tot op heden nooit problemen met bestellingen of retouren gehad!

Mocht je (zoals ik) soms twijfel hebben bij online retouren (in het algemeen), er is altijd nog de fysieke winkel.

Assortiment
Zoals hierboven gemeld; het assortiment is gigantisch. Als beginnend fotograaf kan ik alleen maar oordelen dat alles wat ik zoek met een ruime keuze beschikbaar is.
Zeker ook in de fysieke winkel, alles kan vanuit het magazijn getoond worden.

Aanbeveling
Een duidelijke 10; op de webshop is het prima oriënteren en bestellen. Goede suggesties per product pagina.

In de winkel in Urk is het zelfs nog beter, in tegenstelling tot de grotere elektronicaketens is het assortiment hier volledig en kan je ontspannen uitproberen. Bij vragen staan er echte fotografen klaar om tekst en uitleg te geven.

Uiteraard is het niet mogelijk om alle producten in de winkel te laten zien, maar hiervoor is het magazijn uitgevonden. Deze staat naast de winkel en alle producten kunnen tevoorschijn worden gehaald! Zeer handig bij accessoires en bijvoorbeeld tassen.

Extra toelichting
Ten tijden van het bezoek aan de fysieke winkel (je wilt het product toch even in je handen hebben!) was er een groot deel van het assortiment "meegenomen zonder te betalen" de nacht ervoor. Geen probleem; de camera welke ik wilde testen werd uit het magazijn gehaald en uitgepakt. Klasse service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blije klant 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke site

Service
bestellen en je krijgt gelijk een mail ter bevestiging met een volg code

Assortiment
jullie hadden in wat ik zocht een ruime keuze

Extra toelichting
wederom een zeer snelle service en wij weten uit het verleden mocht er iets kapot gaan ook dan staan jullie klaar voor de klant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cees Kok 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn bestelling : een inkjet printer werd snel en goed geleverd

Assortiment
Voor bijna alle fotospullen kun je terecht bij CameraNU - met een goede prijs

Aanbeveling
Voor bijna alle fotospullen kun je terecht bij CameraNU - met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hardy57 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer toegankelijke en overzichtelijke site, met goede extra pakketkeuzes bij de camera.

Service
Zeer goede, duidelijke communicatie per email bij de koop. Zeer snelle afhandeling en bezorging.

Assortiment
Alle gangbare camera's te koop tegen zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Ongekend snelle en zorgvuldige service, met topspullen tegen zeer scherpe prijzen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jalanka 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
23:00 besteld en hij was gewoon nog verzonden! Het was dan ook wel de goedkoopste!

Service
Goede service met nette mails waarin je informatie krijgt over je bestelling. Wel moet je rekening houden dat je factuur pas s'avonds word verstuurd.

Aanbeveling
Erg goede winkel, ik zal er in de toekomst meer gaan bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stokkom 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteldt en snel verzonden je kon zien of het er was

Service
Wat er gedaan moest worden is gebeurt

Assortiment
goed maar graag de grote erbij vermelden

Aanbeveling
ziet er goed uit was goed

Extra toelichting
De grote erbij vermelden ik schrok hoe klein het was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Keuren 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
super snelle service met versturen

Aanbeveling
ziet er gewoon goed uit als webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nyna107 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed assortiment waar je rustig tussen kan kijken

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment en ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenklant 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prettige, ruim gesorteerde winkel en overzichtelijke site

Service
terugbrengen geen probleem, online bestelling ZONDER verzendkosten en snelle levering

Assortiment
wat ik tot nu toe zocht konden ze snel leveren

Aanbeveling
het is de winkel waar ik door de goede ervaringen het eerst kijk als ik iets nodig heb. Ik beveel hem ook graag aan bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige en overzichtelijke website. Bestelproces is in enkele (ik heb meteen een account aangemaakt) eenvoudige stappen te doorlopen

Service
produkt werd binnen twee dagen aangetekend bezorgd, zoals ook bij het produkt vermeld was en zonder extra kosten.

Assortiment
ruim assortiment voor alles wat met (digitale) film en fotografie te maken heeft.

Aanbeveling
prima webshop met lage prijzen en snelle levering. Ik zal zeker nog eens iets bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoud 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat duidelijk omschreven en goed gesorteerd.

Service
Snel en netjes ook bij afhandeling van mankementen aan producten (in ieder geval binnen de garantie).

Assortiment
Breed en up to date.

Aanbeveling
Want ik geef nooit tienen vandaar..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De eerste keer dat ik in de webshop kwam, zocht ik niet echt iets specifieks, maar met de filters kon ik wel makkelijk naar de juiste producten voor mijn cameramerk gaan. Later, toen ik wel specifiek iets zocht, ging dat eigenlijk net zo gemakkelijk!

Service
Volgende dag in huis is ook echt volgende dag in huis. Heel fijn, en je wordt goed op de hoogte gehouden per email!

Assortiment
Het assortiment is groot en uitgebreid, tot nu toe nog niks gemist.

Aanbeveling
Cameranu.nl is een fijne winkel waar ik zeker vaker mijn aankopen voor mijn camera ga doen. Het is snel in huis en prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corine 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is heel overzichtelijk en oogt ook onwijs professioneel.

Service
Ik had onlangs een panasonic camera gewonnen, wat bleek; de actie was al een half jaar geleden. Ik mailde de klantenservice; de camera was al vergeven, maar ik kreeg wél een kadobon van 50 euro! Dat is pas service.

Assortiment
CameraNU.nl beschikt niet alleen over camera s, maar over alles wat je bij dat onderwerp kan bedenken. Ik heb naar allerlei accessoires gezocht en niets dat ik niet kon vinden. Ook voor ieders budget is er wel iets te vinden.

Aanbeveling
Topservice, goede site en breed assortiment!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijkheid perfect

Service
Meteen antwoord en snelle levering

Aanbeveling
Goede en betrouwbare winkel. Ga zo door mensen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews