cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

144967121731 19-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
we reden er zo heen was een goede route beschrijving

Assortiment
Wat we zochten was in de winkel voorradig

Aanbeveling
Zijn zeer netjes geholpen goede uitleg goede uitleg over de assosarise

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jack 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen administratie- of portokosten, gewoon rechttoe rechtaan.

Extra toelichting
's Avonds om 22 uur besteld, de volgende morgen om 10 uur in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques du cage 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer uitgebreide website!

Service
Uitstekend en snelle afhandeling van het bestelde product!

Assortiment
Ruim voldoende voor mij.

Aanbeveling
Geweldige uitstraling.

Extra toelichting
zie en overtuig uzelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle en goede kevering

Service
Uitstekende service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Als ik tevreden ben zull er nog andere ook heel zeker tevreden zijn

Extra toelichting
Topper gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle internetwinkel

Service
Telefonisch goede support

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In grote lijnen snel en goed voor redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vinden wat je zoekt. Duidelijke foto's en beschrijving van het artikel. Betalen zonder kopzorg.

Service
Regelmatig e-mails over de voortgang van de bestelling en de bezorging.

Assortiment
Zeer uitgebreid, meer dan ik zou kunnen kopen.

Aanbeveling
Prima shop, duidelijk, geen problemen. Eindelijk eens eentje waar je niet gelijk een account moet aanmaken! Lijkt snel in te haken op prijsverlagingen.

Extra toelichting
Helaas wat slecht bereikbaar vanuit Den Haag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwendolien 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk met de mogelijkheid om rechtsboven meteen naar een specifiek product te zoeken. Vervolgens krijg je alle gerelateerde artikelen en kan je makkelijk vergelijken. Bij het product zelf staat alle belangrijke informatie beknopt opgenoemd en er zijn zeer duidelijke foto's toegevoegd, waardoor er geen vraagtekens meer overblijven hoe het eruit ziet en wat erbij zit. Het bestellen ging makkelijk en ze hielden zich aan hun belofte om het de volgende dag te leveren. Pakketje was makkelijk te volgen via een tracking code en zelfs werd er vermeld hoe laat de bezorger langs zou komen! Voor brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven, de postbezorger zet een zelfverzonnen handtekening en doet het in de brievenbus, zodat je niet open hoeft te doen.

Service
Ik kan alleen iets zeggen over de levertijd. Het werd snel en netjes bezorgd, geen klachten.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed en alles wat je nodig hebt is er te vinden. De prijs is marktconform.

Aanbeveling
Op alle punten goede kwaliteit en betrouwbaar.

Extra toelichting
Goed dat ze middels reviews hun service willen verbeteren waar nodig, dat toont aan dat ze de beste willen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Monteiro 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Hele profesionele en snelle service, plus bereikbaarheid.

Assortiment
Ruim assortiment en goede voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scherpenkate 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer volledig assortiment en een heldere site

Service
uitstekende productinformatie, gemakkelijk kiezen eventueel aanvullende info via telefoon en professionele hulp wordt geboden. Snelle levering. Vandaag besteld en morgen thuis.

Assortiment
zeer breed assortiment met gekwalificeerde producten

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Een correcte behandeling zoals op de site weergegeven vindt je in Nederland niet veel en dan ook nog de concurrerende prijs meegenomen houdt in dat Camera NU zegt wat ze doen en doet wat ze zeggen. Excellent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekende afhandeling en service 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitstekende afhandeling van de bestelling. Van elke stap in de verzending word je op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke complete website

Service
Doordat wij een fout in het adres hebben gemaakt ging het mis met de eerste bezorging. Dit heb ik gemeld bij Camera.nu en dit werd snel opgepakt. Meteen reactie terug en het teruggestuurde pakket werd binnen 2 dagen alsnog bezorgd!

Assortiment
Alle wat je wenst en ook nog op voorraad

Aanbeveling
Altijd tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CornelK 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van alle websites van bedrijven die camera's verkopen is de site van CameraNU.nl het meest overzichtelijk en makkelijk om doorheen te scrollen. Ook de logische opbouw van de site is uitstekend te noemen.

Service
Ik heb nog geen apparaat of camera retour hoeven sturen maar als ik de servicevriendelijkheid en de snelheid waarmee mijn bestelling naar mij is verzonden in ogenschouw neem, dan zit het met de service wel goed. Kan niet beter!

Assortiment
Het assortiment is zo groot dat je wel even bezig bent om een goede keuze te maken. Gezien de zeer logische indeling van de site een makkie!

Aanbeveling
Al met al een zeer klantvriendelijk bedrijf met leuke en goedkope aanbiedingen. Bij cameraNU moet je zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel op internet als per telefoon kopen.

Service
door mijn onwetendheid per telefoon wat gevraagd, en deze werden goed uitgelegd en tevens gelijk via de tel besteld.

Assortiment
wat een keus en gewldige medewerkers.

Aanbeveling
de geweldige hulp die ik als leek kreeg en de goede en tevens zeer keurige uitleg en gevolg daarvan een bestelling die binnen een dag keurig geleverd was. Prima service.

Extra toelichting
dit is de winkel voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 18-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Product eenvoudig te vinden en snel te bestellen

Service
Ondanks het feit dat de camera op voorraad zou zijn en op een afgesproken tijdstip geleverd zou worden werd mij in de mail gemeld dat dit niet ging lukken en de bestelling een week later zou worden afgeleverd. Bij het telefonisch contact hierover is er niet gesproken over een alternatief, pas na aandringen werd hierover nagedacht. Na afstemming over het alternatief is deze snel geleverd.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Uiteindelijk heb ik het gewenste product gekregen maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Juist het meedenken over een alternatief was zeer welkom geweest. Daarnaast was ondanks de melding "op voorraad" het gewenste product dus niet op voorraad.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

geovli 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede en overzichtelijke website met veel keuze

Service
Vragen worden adequaat en goed beantwoord.

Assortiment
Grote sortering foto apparatuur en accessoires

Aanbeveling
Een van de betere online winkels.

Extra toelichting
Heb al verschillende keren hier besteld. Altijd ging dat vlot en werd er keurig op de aangegeven tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doeleman 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke keuze, met heldere omschrijving van de artikelen.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt om je hobby uit te kunnen oefenen kan je hier vinden. En tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Supersnelle levering van de lens.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van Bennekom 18-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was niet lastig in te vullen

Service
Wat gezegd werd, werd geleverd

Assortiment
Gelijk werd het duidelijk wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Wat gemaild werd op de site werd waar gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk.

Service
Super snelle afhandeling.

Assortiment
Meteen gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimvideo 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken in webshop

Service
Snelle reaxctie op vragen en problemen

Assortiment
Groot en veelzijdig,en prettige onderverdeling.Goed voorbeeld daarvan is de sectie filmen met dslr

Aanbeveling
Goede website.
Voorraad wordt goed aangegeven.
Correcte after sales service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen.

Service
Snelle (en gratis) levering.

Assortiment
Groot assortiment en veel op voorraad.

Aanbeveling
Goede en nette (internet)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marion 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk vanuit de luie stoel besteld

Service
snel geleverd en snel antwoord op mijn vraag bij het kopje opmerkingen

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
8 is goed maar alhoewel ik niet zo weet hoe, kan het altijd beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
service is geweldig, ook bij de aanschaf van klein materiaal!!

Assortiment
Assortiment voldoet aan de verwachting, geweldig groot assortiment.

Aanbeveling
Geweldig, komen afspraken zoals levertijd goed na.
Kan gewoon niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudolf 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd de beste prijs, eerlijke voorraad informatie en nog steeds persoonlijk. Heel leuk het ontvangen kado bij de bestelling, ter gelegenheid van het 12,5 bestaan. Hoef je niet te doen maar je deelt de feestvreugde werkelijk met je klanten.

Service
Zoals het hoort, levertijd klopt. Ze geven zelf nu aan wanneer het pakket wordt bezorgd (dus niet eerst naar PostNL) Duidelijk, complimenten

Assortiment
Zeer uitgebreid, goede omschrijving en foto's van het gebodene.

Aanbeveling
Koop eigenlijk uitsluitend nog via internet, vooral in het verleden niet bij Cameranu.nl gekocht. Wat er is gekocht bij Cameranu.nl was altijd 100% naar wens, levertijd, prijs en de belangstelling achteraf: wat vond je van ons en het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken op de site is makkelijk. Producten kunnen makkelijk even snel bewaard worden om later weer verder te gaan.

Service
Bij elke stap na het bestellen goed geinformeerd over de status en wat verder te verwachten.

Assortiment
Ruime keuze. Op de site goede verwijzingen naar alternatieve producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan Kraag 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Presentable

Service
Fast delivery, so I;m very happy.

Assortiment
Good product presentation.

Extra toelichting
Video presentation per item is an idea to add.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk, bestellen heel simpel en de afhandeling zeer vlot.

Service
Ben zeer correct en deskundig te woord gestaan bij telefonische product informatie.

Assortiment
Je kan natuurlijk niet verwachten dat alles wat gemaakt word op één website te krijgen is. Assortiment bij Cameranu.nl is ruim voldoende om keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Kortweg gezegd, een prima webwinkel.

Extra toelichting
Heb al diverse aankopen gedaan bij Cameranu.nl, en altijd zeer tevreden na de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schalkx 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de webwinkel is het opzoeken van je product gemakkelijk

Service
De service is goed

Assortiment
De keuze is erg groot. Ook is de toelichting bij het product duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boer1 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede website met vergelijk moglijkheden

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
goede betrouwbare overzichtelijke winkel en snelle levering

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dialeen 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling ervaar ik van A tot Z zoals ik het zou willen: top!

Service
Stipte levering geheel volgens toezegging.

Assortiment
Compleet assortiment met de juiste prijs-prestatie verhouding.

Aanbeveling
Zo zou elke online-shop moeten handelen.

Extra toelichting
Ook een bezoek in de winkel in Urk is de reis erheen dubbel en dwars waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carry Speed FS Slim Prime 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk beschreven en met foto;s aangevuld. Je kan het artikel van alle kanten bekijken en ze laten weten wat er allemaal in de verpakking zit.

Service
De ene dag besteld en de andere dag een uur voor de deadline al netjes afgeleverd door een vriendelijke mevrouw van de post...

Assortiment
Ik weet natuurlijk niet wat het hele asortiment is, maar waar ik naar zocht hebben ze op voorraad...

Aanbeveling
Snel, oerzichtelijk, ze doen wat ze beloven, snelle afhandeling, duidelijke e-mails om alles uit te leggen, zelfs voor degegen die niet gewend zijn om on-line; te winkelen is dit erg duidelijk.

Extra toelichting
Ik heb nu een paar artikelen hier gekocht en ook aan anderen aanbevolen. Altijd goed, correct en snel en goed in prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eedmaa 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
snelle lvering; op tijd

Assortiment
Enige met passend Raynox

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rembrandt 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vandaag besteld morgen in huis. Heel handig!

Assortiment
Heel veel keuze, ook veel keuze in merken

Aanbeveling
Heel makkelijk en overzichtelijk werken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Van Wersch 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenmaal geland op cameranu.nl was mijn keuze snel gemaakt! Enne, niet onbelangrijk, goedkoper dan elders!@

Service
Ze hebben gedaan wat was afgesproken! Tijdig leveren.

Assortiment
eigenlijk wat te veel, maar wat maakt het uit.

Aanbeveling
Gewoon een goeie webwinkel!

Extra toelichting
accu voor mijn Panasonic camcorder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassandra 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk, ik had aangegeven welke camera ik had en kon daarna hit de accesoires kiezen die voor deze camera beschikbaar zijn

Service
Kreeg het pakketje binnen de levertijd binnen! Goeie service.

Assortiment
Ruim keuze!

Aanbeveling
Heel blij met mijn bestelling en met hoe ik het kon bestelling + de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kjie 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig om producten te bestellen. Ik heb telefonisch contact gehad met een van de medewerkers, dit was geen enkel probleem! Top!

Service
Zoals hierboven beschreven heb ik telefonisch contact gehad en dit verliep uitstekend. Ik kreeg goed advies en heb op basis daarvan mijn keuze gemaakt.

Assortiment
Veel keuze, maar de keuze voor het product waar ik naar op zoek ben kan nog verder uitgebreid worden. (Drone, phantom 3)

Aanbeveling
Al met al een uitstekende winkel met uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nik huber 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwam vrij snel via google op jullie site terecht voor het product dat ik zocht.

Service
de voor 00:00 besteld morgen in huis, is echt SUPER!! Ik ben hier zeer tevreden over.

Assortiment
Ruimaanbod, dus mocht ik nog is iets nodig hebben kom ik terug.

Aanbeveling
groot assortiment, snelle service en voor 23:59 besteld morgen al in huis! Helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Jan 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlotte levering, concurrerende prijzen, deskundig advies.

Service
Goed advies: Dit werkte prima via de online chat; toelichting over de camera en de bijbehorende kitlens; met als tip wat het meest geschikte filter hiervoor is.

Assortiment
Ook camera's van een paar jaar oud ook nog in assortiment. Je hoeft immers niet altijd de laatste nieuwe ontwikkeling te volgen; de techniek verandert toch sneller dan je kunt bijhouden; dus een beproefd model (in dit geval Panansonic DMC G6 i.p.v. G7) is prima keuze.

Aanbeveling
Verkochte apparatuur is ook echt op voorraad en nieuw in de doos: zoals de web-site het aangeeft. Cameranu.nl doet wat ze belooft!

Dat is helaas bij de conculega's niet altijd het geval; die presteren het om showroom modellen als nieuw te verkopen, of aangegeven levertijden dan (nadat je betaald hebt) toch niet aan te kunnen houden. (En een of twee dagen later is dan niet erg; maar een of twee weken...........)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik had heel snel gevonden wat ik zocht. Bestellen ging ook heel makkelijk.

Service
zeer snelle levering.

Assortiment
groot assortiment en over het algemeen goedkoper dan bij andere webwinkels. ik heb al eerder besteld bij deze webwinkel en zal daar zeker weer bestellen als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
ik heb heel goede ervaringen en zal deze winkel ook aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
ik zou het prettig vinden als ik bij aflevering de keuze kon maken om het pakket bij een afhaalpunt van postnl kan laten bezorgen. Nu moet maar toevallig thuis zijn of er speciaal voor thuis blijven en dat lukt niet altijd. En dan komt het er dus op neer dat ik via postnl wel de keuze kan maken voor een afhaalpunt maar dan ben je wel weer een dag verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en goed bezorgin

Service
Prima service

Assortiment
Tevreden met kwalitei

Aanbeveling
Beste prijs en kwalit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cédric Huyghe 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel mailcontact

Service
Promotie gekregen die eigenlijk verlopen was, helemaal top.

Aanbeveling
Zie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Crom 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Zeer snel en duidelijke informatie.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
snelle levering netjes verpakt

Extra toelichting
het is jammer dat er geen pakjesgemak is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonjavisch 16-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik ben reeds een aantal keer op urk geweest bij camera nu. ik heb daar een camera gekocht en ben daar zeer goed geholpen en zeer goed geïnformeerd. zeker een aanrader. echte speciaalisten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkum 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
goede service ook met het opsturen

Assortiment
assortiment goed en uitgebreid

Aanbeveling
zeer goed

Extra toelichting
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timpert 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Bestelling plaatsen is heel gemakkelijk.

Service
Na bestelling direct bevestiging ontvangen. Product volgende dag ontvangen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkermans 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In enkele muisklikken geregeld

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goed geregeld!

Extra toelichting
Al eerder artikelen besteld bij CameraNU.nl wederom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Horn 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mijn eerste kennismaking is super verlopen

Service
Van bestelling tot levering zeer tevreden!

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
Na mijn eerste kennismaking ten zeerste tevreden.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ovanweert 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site. Ik kon eenvoudig vinden wat ik nodig had.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment met zowel merk als minder bekende merken.

Aanbeveling
Snelle service, netjes verpakt materiaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Je vragen worden snel beantwoord en wanneer er iets niet helemaal klopt lossen ze dit direct op. Keurige service!

Assortiment
Ik heb nog nooit gehad dat er iets wat ik zocht niet aanwezig was.

Aanbeveling
Fijn shoppen bij cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinze 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Gratis Jupio cadeautjes, altijd +100

Assortiment
Jullie hebben mijn artikel op voorraad

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is makkelijk en snel vindbaar. Bestellen gaat ook gemakkelijk.

Service
Je krijgt meteen een orderbevestiging en ook een trackingnummer waarmee je meteen kunt zien wanneer de zending binnenkomt

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met inzicht in voorraad

Aanbeveling
Volledige pakket, duidelijk, geen fancy dingen, simpel en overzichtelijk.

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews