cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schuwirth 14-12-2015 In de winkel gekocht
In de winkel in Urk en soms ook via internet.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Sedert ik klant ben heb ik nooit of te nimmer iets ontdekt dat me niet beviel. Jullie zijn "the state of the art"

Service
Als ik jullie bel krijg ik onmiddellijk telefonische aansluiting en kan ik zaken doen met een mens en niet uitsluitend met een digitaal systeem

Assortiment
Wat ik een beetje mis zijn de grootformaatcamera's. Ik mis het assortiment van Linhof (de beste camera ter wereld en de beste camera ooit)

Aanbeveling
Ik ben een uiterst tevreden klant.

Extra toelichting
Als ik de winkel bezoek, dan is dat een "uitje". Onlangs bestelde ik iets via internet. Daarbij maakte ik een fout. Ik werd toen door u gebeld en u corrigeerde uwerzijds mijn fout. Het geld werd keurig geretourneerd. Dat noem ik klasse !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berendina 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel bestellen snel in huis

Service
omgaande bevestiging ontvangst betaling, accuraat mailverkeer over aflevering

Assortiment
vond meteen wat ik zocht, elders veel moeilijker (batterij checker)

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen

Extra toelichting
meteen aan mijn relaties toegevoegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stargazer 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen, betalen en je bestelling is onderweg, gewoon zols het hoort.

Service
Je kan kiezen op welke dag je de bestelling wil laten komen. Bezorging kan zelfs binnen 48 uur, en da's snel.

Assortiment
Ruim assortiment van goede kwaliteit.

Aanbeveling
Snel, ruime keuze, kwaliteit en je krijgt een tracker via email. Wat wil een mens nog meer ?

Extra toelichting
Wat valt er verder nog te zeggen ? Keigoeie winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraT 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er zijn geen foto winkels in de buurt, ik bestel en de volgende dag is het er.

Service
Ik had dringend iets nodig en betseld, onverwachts zou ik de dag van bezorging elders zijn, hebben ze ervoor gezorgd dat alles aangepast werd en alsnog het pakket op mijn andere plek ontvangen. Super.

Assortiment
Kan alles vinden en als ik vragen heb kan het ook nog telefonisch geregeld worden.

Aanbeveling
Geweldige service en goed overzichtelijke webpagina. Goed verpakte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorHaak 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, eenvoudig op gewenst artikel zoeken.

Service
Vlotte betaal-afhandeling en snelle levering.

Assortiment
Voldoende keuze mogelijk uit merkprodukten.

Aanbeveling
Eénmalige ervaring, meteen raak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

referyhenk 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gezocht onderdeel eenvoudig te vinden via de zoekoptie

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
In alle prijsklasse is wel het juiste product aanwezig in de webwinkel, en bijna alle producten zijn ook op voorraad.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alleen onhandig is dat de bezorger 2 uur eerder kwam dan in de afgesproken tijdsperiode. Nu was er dus niemand thuis en waren er toevallig buren thuis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ineke 13-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heldere uitleg gehad in de winkel, en naar huis gegaan met voor mij de juiste camera. Zeer tevreden met mijn aankoop. De verkoopmedewerker nam alle tijd om het nodige toe te lichten.

Aanbeveling
Goede service, mooi aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PSC 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten zijn goed te vinden, per merk kun je vinden welke producten daarvoor geschikt zijn, top.

Service
Ik stelde een vraag via de mail en kreeg dírect antwoord. Heel fijn.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer goede service en erg makkelijk winkelen. Super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert van der meer 13-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
je krijgt duidelijke uit leg

Assortiment
vele soorten foto toestellen in de winkel

Aanbeveling
netjes en overzichtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Zwienen 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
De volgende dag in huis

Assortiment
Je kunt het niet bedenken of ze hebben het op voorraad

Aanbeveling
Uitstekende bediening, groot assortiment, prima service en snelle levering tegen scherpe prijzen

Extra toelichting
Mijn eerste printer kocht ik daar al, zo'n 20 jaar geleden in het oude pand op de 1e etage, sindsdien alleen maar positieve ervaringen I

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kom al snel op deze internet winkel terecht door zijn prijs, snelle levering, zijn grote assortiment en mijn positieve ervaring van eerdere bestellingen
Doordat je een account hebt aangemaakt is het makkelijk en snel producten kopen. Dit alles geeft gemak.

Service
Altijd super snel in levering. De bestelling is een volgende dag in huis.
Weleens wat vragen gesteld over producten. Altijd een eerlijk en snel antwoord gekregen via de mail.
Nooit teleurgesteld.

Assortiment
Een groot assortiment. Ze hebben gewoon wat ik wil op gebied van digitaal, studio en analoge(films) fotografie.
Het zal verder helemaal top zijn als Cameranu zijn assortiment occasions kan uitbreiden op het gebied van high end analoge camera's.

Aanbeveling
Zoals ik in het bovenstaande al beschrijf. In mijn ogen een zeer complete winkel met goede producten, scherpe prijzen en een winkel die zijn service waarmaakt.

Extra toelichting
Geen: Bovenstaande zegt genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ de Jong 12-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekend overzichtelijk.

Service
wij zijn zowel bij de reparatie als bij de aankoop nieuw toestel bijzonder goed geholpen.

Assortiment
wat je wilt is er.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemen Rienstra 12-12-2015 In de winkel gekocht
CameraNU.nl Het Spijk 8 8321 WT Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel artikelen in de winkel aanwezig om te vergelijken.

Service
Uitstekend, men weet je keurig uit te leggen met kennis van zaken wat voor jou de juiste keuze kan zijn bij het kiezen van een camera, objectief of aanvullende accessoire.

Assortiment
Veelzijdig voor een beginnende "kiekjes" fotograaf, iemand die meer wil halen uit zijn hobby en de professional.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Rijk 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
redelijk makkelijk het product te vinden, maar het kan wel beter.

Service
bestelde lag in de brievenbus voordat ik er erg in had. en lekker goedkoop natuurlijk; als echt Hollander... ;)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle verzending en een goed product!

Assortiment
Jullie zijn ruim gesorteerd in zowel digitale als analoge camera's met toebehoren, tegen een redelijke prijs.

Aanbeveling
Ik denk dat het qua soorten producten niet veel beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snel geleverd en goede prijs !!

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
ben tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Vonk 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle apparatuur,accesoires zijn gemakkelijk te vinden.
De voorlichting is zakelijk en zeer correct.Je wordt op een prettige manier te woord gestaan.

Service
Het personeel is vakkundig.Wanneer men ooit het antwoord
schuldig blijft dan wordt je hier over terug gebeld.
Ze blijven vriendelijk en beleefd ook al koop je niet
onmiddelijk.

Assortiment
Kijk op de website en ziet een onwaarschijnlijke grote
voorraad.Alles wat je zoekt is gemakkelijk te vinden.

Aanbeveling
De supersnelle levering vind ik heel belangrijk.
Voor 23u. besteld,de volgende dag in huis !

Extra toelichting
Zeer aantrekkelijk prijzen.Niet de aller goedkoopste maar wel ZEER BETROUWBAAR.De laatste aankoop was een

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Kemp 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim in keuze, goede toegankelijke website.

Service
Zowel telefonisch als via de mail perfecte service.

Assortiment
Veel merken en diverse soorten....zeer veel op voorraad.

Aanbeveling
Het is een mooie overzichtelijke winkel met personeel die weten waar ze over praten.

Extra toelichting
Ik beveel Cameranu.nl in Urk bij alle vrienden en kennissen aan omdat het oprecht een goede zaak is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rein 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website en een snelle levering

Service
Telefonisch advies gevraagd mbt aankoop nieuwe camera. Uitstekend geholpen, makkelijk te bestellen via de website en snelle levering.

Assortiment
Als je de website bekijkt zie je het zeer uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Prima website, snelle levering.
Bestel al jaren bij cameranu.nl, altijd goede en betrouwbare levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 11-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk. Duidelijke sscheiding prof en hobbyist

Service
Goede informatie

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Connie 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, makkelijk om iets te bestellen.

Service
Keurig op tijd en netjes verpakt geleverde produkten

Assortiment
Het produkt wat ik gekocht heb was zelfs in meerdere kleuren verkrijgbaar. Al mijn bestelde produkten waren ook een stuk goedkoper dan op een andere website

Aanbeveling
Kan geen enkel negatief punt bedenken!Fijne winkel

Extra toelichting
Ik ben blij met CameraNu.NL en zal er vast vaker iets bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site

Service
Snelle service

Assortiment
Uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Goede service en vriendelijk en behulpzaam per telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling's proces gaat prima, handige voordeel bundels.
Nadeel is het betalen met creditcard. Kost extra en levertijd langer indien besteld na 17:00.

Service
Levertijd is goed en op afgesproken datum. Je wordt goed geïnformeerd met de status van de verzending.
Het zou prettig zijn als je korting kreeg als je op zelf samengestelde bundel. Stel dat je 1 onderdeel uit een voordeel bundel niet wil hebben en wil weglaten.

Assortiment
Assortiment is gewoon goed, alles m.b.t. foto accessories is aanwezig.

Aanbeveling
Voor camera gear is dit zeker een winkel waar je snel kan slagen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bakker 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen, goed overzicht, snel

Service
volgende dag in huis. Per mail update

Assortiment
verschillende keuzes uit dat wat ik zocht. Duidelijke beschrijving

Aanbeveling
Alles is goed en super snel verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy Thomassen Gerritsen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk te bestellen via de lijst

Service
supersnelle levering

Assortiment
zeer ruim gesorteerd

Aanbeveling
een heel fijne winkel en personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pink van Hoek 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanachter mijn computer bestellen.

Service
Constante berichtgeving waar, en wanneer je parcel verzonden is.

Assortiment
Makkelijk te kiezen dmv product vergelijking

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk om het juiste item te vinden in de webshop.

Service
Geweldig dat het gewenste produkt zo snel geleverd kan worden, en wel de volgende dag, terwijl ik laat in de middag de bestelling plaatste. Het was voor mij cruciaal dat het op tijd zou zijn.

Assortiment
Het gewenste item was op voorraad en maar op relatief weinig plaatsen te verkrijgen.

Aanbeveling
Ik ben onder de indruk van de goede prijs, het ruime assortiment en de snelheid waarmee het item geleverd kon worden. Ook was het prettig om aan te kunnen geven dat de bezorging 's avonds moest plaatsvinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reur 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede navigatie. Makkelijk zoeken.

Service
Prima informatie via email, duidelijk welke stappen er gezet werden om het product bij mij thuis te krijgen.

Assortiment
Assortiment is enorm, ban lensdoekje tot lichtsterke telelenzen.

Aanbeveling
Tópzaak online. Zeer grote keus, veel betaalmogelijkheden, zeer scherpe prijzen. Voor de tweede keer iets gekocht, zeker niet voor de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdS 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure, voldoende betaalopties

Service
Snelle afhandeling en levering van bestelling

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 10-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze uit camera's die allemaal ter hand genomen kunnen worden, beoordeeld kunnen worden. Vervolgens wordt je door een deskundige verkoper geadviseerd en kan je je definitieve keuze maken. De camera's zijn op voorraad, je gaat dus niet met lege handen naar huis.

Service
Zie hierboven, deskundige verkopers die ALLE tijd voor je nemen. De reparatie service is trouwens ook vlot en klantvriendelijk!

Assortiment
Praktisch alle in de handel zijnde camera's zijn op voorraad.

Aanbeveling
Ik kom al jaren bij deze winkel, ook via internet, en blijf terugkomen.

Extra toelichting
Een winkel die zeer is aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken klikken klaar.

Service
Op tijd geleverd en emails worden beantwoord!

Assortiment
Ik kan alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Zo moet een webwinkel zijn, simpel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes Kortenoever 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist wat ik wou en dan is het makkelijk te vinden en veel keus uit verschillende soorten

Service
Perfect gewoon. Ik was opzoek naar een draadloos trigger voor mijn reportage flitser, er was veel keus en ik wist dus niet precies wat nu wijsheid was.
Ik had camera.nu gemaild of ze me konden adviseren.
Binnen 24 uur reactie en een super goed advies gekregen.

Assortiment
In alle prijsklasse is er wel wat en dat is wel fijn.

Aanbeveling
Service is erg goed, zowel via de website als in de winkel.
het ligt niet erg in de buurt dus dan is online soms makkelijker en dan is het wel super als je zelfs dan gewoon een goed advies kan krijgen

Extra toelichting
binnen 24 uur reactie en daardoor precies op tijd binnen gekregen. top gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal ding! Alleen een beetje langzaam!

Service
Wauw om kwart voor 12 s avonds besteld en de volgende morgen al thuis bezorgd! Suuuper snel!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de ruitjes 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
toestel was tijdelijk niet beschikbaar waarschijnlijk binnen 5a 10 werkdagen. Toen ik de klantenservice belde of ze de iets preciezer konden zijn kreeg ik een duidelijk antwoordt zodat ik wist waar ik aan toe was.

Extra toelichting
Een vertrouwd adres. We hebben hier inmiddels al meer fototoestellen gekocht. Snelle levering en eerlijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Korte 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is goed ingericht en makkelijk te doorzoek naar het product.

Service
Slechts één keer mee te maken gehad. En het contact liep vlot en duidelijk. Het principe;Geen gezeur, we gaan er veur staat hoog in het vaandel.

Assortiment
Als CameraNU het niet heeft....

Aanbeveling
Erg groot assortiment, zeer snelle levering, bezorgkosten (?) waar hebben we het over, goede after-sale en plezierige contacten.

Extra toelichting
Al denk je, 'Ze zitten in Urk', ze zijn héél goed bij de tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke van Manen 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, via zoekopdracht exact waar je wilt zijn.

Service
In eerste instantie lukte de online betaling niet. Kreeg onmiddellijk een mail of ik iets wilde bestellen, uitgelegd en het werd direct opnieuw klaargezet en aangeboden waarna het wel lukte. Het was inmiddels na 21.00 uur.

Assortiment
Camera.nu heeft alles en anders zorgen ze dat het er komt.

Aanbeveling
Topwinkel! Zowel online als face to face. Heel fijn personeel, klantvriendelijk en servicegericht.

Extra toelichting
Het is in mijn beleving de topper in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijkamp 10-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van deze website zit hem in de ruime sortering en dat je voor advies gelijk via de chat functie met een medewerker online in contact kunt komen.

Service
Bij bezoek aan de winkel werd in ruime mate tijd genomen om de artikelen te tonen en te demonstreren.

Assortiment
Alles direct uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Mooie winkel waar je een hoop kunt zien en vaak ook even kunt proberen en de medewerkers goed advies geven.

Extra toelichting
Ik had hier al eerder aankopen gedaan en kom graag terug vanwege het ruime assortiment, het kundige advies/demonstatie en een lekker bakkie koffie. Maar ook voor de kleinere aankopen maak ik graag gebruik van de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van Dijk 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg artikel en makkelijk en snel bestel systeem

Service
Van iedere stap in het bestel en levering systeem bevestiging en correspondentie

Assortiment
Heel veel keus in iedere prijsklasse

Aanbeveling
Makkelijk ,duidelijk, snel en correct.

Extra toelichting
Top winkel en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AgnesAdriana 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super helder met veel kennis van zaken te woord gestaan aan de telefoon, daar hoef je niet voor naar een real Life fotozaak

Assortiment
Veel mogelijkheden en tegen vaak de scherpste prijzen

Aanbeveling
Het zou ook zo een 10 kunnen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klankes 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Goede service

Assortiment
Veel voor de camera liefhebbers

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arnold 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, prima collectie, makkelijk betalen en snelle levering

Service
Vragen worden snel en uitgebreid beantwoord

Assortiment
uitgebreide collectie, ook van interessante occasions

Aanbeveling
Goed om eens te bekijken, als je op zoek bent naar fotografie-benodigdheden

Extra toelichting
Tot nu toe altijd goede kwaliteit en nette levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk online bestellen.

Aanbeveling
Gisteren product besteld, vandaag ontvangen. Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Frans J 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is snel te vinden.

Service
Je wordt snel geholpen.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina Dumais 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling via de internet winkel lopen soepel en snel en zijn vaak de volgende dag al in huis.

Service
Wanneer een artikel niet snel geleverd kan worden, bieden ze je een alternatief.

Assortiment
Ze hebben echt zowat alles in huis

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel altijd in mijn omgeving aan, bij familie vrienden en kennissen, ook op facebook als er eens een discussie is van waar wat te bestellen, dit omdat mijn ervaringen alleen maar positief zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site; makkelijk te bestellen

Service
goede communicatie en snel geleverd conform de info op de site. Prima!

Assortiment
ze hebben wat ik nodig heb.

Aanbeveling
ze doen wat ze vermelden

Extra toelichting
neen; doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Lanssink 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met 1 klik besteld, volgende dag in huis!

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige levering, snel!

Service
Overzichtelijke website, zinnige reviews

Aanbeveling
Ik voor hier het statief dat ik nodig heb, lucht, compact, voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet gemakkelijk besteld

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat ik zocht hadden ze op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter B 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk en alles is overzichtelijk.

Service
Prima en snel afgehandeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews