cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25727 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2789 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

karel willemse 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer toegankelijke site

Service
ach het doet wat het beloofd: juiste pakket op juiste leverdatum. Heel fijn :geen klantenbindingpraat maar gewoon doen wat je zegt!!

Assortiment
vanuit spijkenisse lijkt de wsinkel net zo toegankelijk als dat ik over de drempel in urk stap

Aanbeveling
Prima assortiment,scherpe prijzen en bovenal snelle en zeer betrouwbare levering

Extra toelichting
Topwinkel waar ik nog nooit een stap over drempel heb gezet, maar wel zeker van plan ben te doen ondanks de afstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met goede zoekfunctie

Service
Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Grote sortering in soorten camera's, merken en accessoires.

Aanbeveling
Een prettige website met voor een ieder wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Polderboy 22-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het kwam in me op om op een zaterdag ochtend de winkel te bezoeken, maar er zat een enorme rij wachtenden. Uiteindelijk duurde het 45 minuten voordat ik aan de beurt was.

Service
Prima service, met neemt uitgebreid de tijd om advies te geven.

Assortiment
superveel aanbod

Aanbeveling
Prima winkel, met een klein minpuntje... wachttijden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Edward 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
menu, zoek en filter opties kan nog iets verbeterd worden.
overal best overzichtelijk

Service
snelle levering en goede post-delivery functies en account overzicht.

Assortiment
ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
goede deals, scherpe prijzen en ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ibo 22-07-2016 In de winkel gekocht
Urk, het spijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snelle informatie na bestelling.

Service
Snelle oplossingsgerichte reactie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg fijne duidelijke site, vooral de functie om producten te vergelijken vond ik erg handig. Op deze manier is het gemakkelijker om te kijken welk product het beste bij je past.

Service
Volgende dag had ik het product in huis! Erg fijn, goede levering.

Assortiment
Erg breed assortiment, heel veel soorten en keuzes, er is heel veel!

Aanbeveling
Super winkel / internetwinkel. Cameranu heeft echt heel veel spul, van camera's tot foto's voor aan de muur. Voor iedereen wel wat, van camera's voor vakantie foto's met een kleiner prijskaartje tot professionele camera's. Advies nodig? geen probleem bij cameranu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor Ariëns 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product was makkelijk te bestellen en de betaling ging ook zonder problemen.

Service
Snelle reaktie, wanneer het product thuis te verwachten was en de levering aan huis was zeer snel.

Assortiment
Voor het product wat ik zocht, was voldoende assortiment aanwezig om een overwogen beslissing te nemen.

Aanbeveling
Correct en zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, voldoende info om tot een juiste beslissing te komen.

Assortiment
Grote keus in diverse prijzen en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

8 22-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede Bediening

Service
Je word opgeroepen waarvoor je komt, niemand gaat voor zijn beurt.

Assortiment
Wat je wil hebben is te krijgen

Aanbeveling
Je gaat er heen voor je plezier!!

Extra toelichting
Een prachtige winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lau 22-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
weinig verschil met gelijkwaardige sites

Service
Prima service, direct geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
overzichtelijk, netjes en geen "springerige" reclames

Extra toelichting
goede inruilprijs gekregen, ingeruilde producten werden goed op hun waarde ingeschat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Bregman 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden en te bestellen. Bezorging is ook altijd super snel. Bij twijfel of vragen is de service afdeling enorm behulpzaam en vriendelijk.

Service
Snel, klantgericht en vriendelijk. Wat wil je nog meer?

Assortiment
De overgrote meerderheid van wat je zoek is gewoon te vinden, ook enkele meer specialistische dingen zijn gewoon te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paddington63 21-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk opgezet in de juiste categorien. Je kan er ook goed sorteren en vergelijken. Ik heb echter niet via de website besteld gezien ik een op maat gemaakt pakket wilde hebben.
En als je alles los bestelde was de korting onduidelijk.
Vandaar de 9

Service
Na een offerte te hebben laten maken werd ik goed geadviseerd en de mogelijkheden besproken zonder het gevoel te krijgen om meer te kopen dan je eigenlijk wil. Dus gewoon goed advies. In de winkel zelf ook goed geholpen en nog prima advies.
Een min puntje was dat ik gezegd had alle spullen op mijn verjaardag te halen, maar toen ik daar kwam ze niet klaar stonden. Echter dit was in 10 minuten bij elkaar gezocht.

Hoewel ik, voor mij doen, duur spul heb gekocht was er weinig ruimte voor een extraatje.

Vandaar de 9

Assortiment
Cameranu heft een heel ruim assortiment en in de winkel kan je alles bekijken voelen en eventueel uitproberen.
Een min puntje vind ik dat er geen prijzen hangen aan bv de fototassen. vandaar de 9

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel zowel op het web als in Urk.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
8 Jaar geleden daar ook al mijn camera gekocht en veel vrienden kopen ook hun spullen daar. Kortom een vertrouwd adres

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk!

Service
Als je toch niet helemaal zeker bent, even mailen en dezelfde nog antwoord.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan jon 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geduidelijke website waar je de artikelen gemakkelijk kunt vinden

Service
een zeer exacte levertijd waarvan je steeds een voortgangsmelding krijgt

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment voor een aantrekkelijke prijs

Extra toelichting
alleen maar positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skibby 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige service, voor 23:59 bestellen is de volgende dag al in huis.

Service
Hele duidelijke mails met de vooruitgang van de bestelling.

Assortiment
Voldoende keuze met hele mooie prijzen.

Aanbeveling
Hele fijne winkel met een groot assortiment en een fijne service.

Extra toelichting
Ik hoop dat ik nog vaak ga kopen bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Reijmerink 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
wat ik zocht, was bij cameraNU meteen gevonden, mede dankzij een goede overzichtelijke webside en het bestellen was maar een eitje, zo gepiept

Service
vragen had ik niet,klachten helemaal niet en de levertijd was prima op tijd.

Assortiment
Voor de fotograaf voldoende assortiment aanwezig, wat ik zocht was direct uit voorraad leverbaar en de prijs was zeer aantrekkelijk, ik had gedacht dat het duurder zou zijn.

Extra toelichting
Ik zou zeggen, bedankt voor de snelle afhandeling van mijn , hoe bescheiden dan ook, zag er goed verzorgd uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Niemeijer 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct en zonder poespas

Assortiment
Precies wat ik zocht en tegen de meest attactieve prijs

Aanbeveling
Niet op iets negatiefs kunnen betrappen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corlinda van der Heijde 21-07-2016 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

7,2

Gemak
was redelijk druk in de winkel, vond het vervelend dat andere mensen voor mij moesten wachten.

Service
korte maar krachtige uitleg, mijn oplader van mijn camera deed het niet. heb zonder problemen een nieuwe gekregen :)

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Milou223 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan goed vinden wat ik zoek er staan altijd voordeelbundels aangegeven en uitgelegd wat het betekent

Service
Er wordt snel geantwoord op je vragen of opmerkingen

Aanbeveling
Snelle levering, snelle klantenservice, goede verpakking, mooie voordeelbundels, duidelijke beschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze, daarnaast ook informatie over de veel verschillende keuzes en waarom je heb best voor een bepaald product kunt kiezen.

Service
Snelle levering.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Alles precies zoals verwachting.

Extra toelichting
Soms zijn de producten moeilijk vergelijkbaar doordat de genoemde specificaties verschillen. Zo staat er bij sommige verrekijkers wel het type prisma (BaKnummer), en bij sommige niet. Zo is het lastig vergelijken. Voor een nog groter gebruiksgemak moeten de specificaties beter vergeleken kunnen worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siepacht 21-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze camera's en accessoires

Service
Zeer deskundig geholpen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Netjes en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anette 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om te navigeren op de website. Het was de eerste website waar ik de fotorolletjes op vond die ik nodig heb en ik maak alleen gebruik van CameraNU!
Het beste van CameraNU is de snelle verzending!

Service
Ben nog niet in aanraking gekomen met klantenservice: een goed teken!

Assortiment
Goed en breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, met de mogelijkheid om de producten met elkaar te vergelijken.

Service
Omdat de camera - lens combinatie, die ik graag wilde hebben alleen maar als kit werd geleverd met de zwarte camera uitvoering, heb ik telefonisch contact gezocht met de afdeling verkoop. Zij hebben mij de zilverkleurige camera met bedoelde lens geleverd voor de prijs van de kitaanbieding. Ik had tevens een SD kaart bij de camera besteld, maar waarschijnlijk door een voorraad verschil kon deze niet gelijktijdig geleverd worden, terwijl dat wel beloofd was. Om het ongemak te compenseren, kreeg ik 10% korting op de kaart. Twee dagen later werd de SD kaart geleverd. Ik was erg content met deze klantenservice.

Assortiment
Van amateur tot professional kan terecht bij Cameranu.nl. Zelfs voor het huren van apparatuur

Aanbeveling
Groot assortiment, prettige website, vriendelijke klantenservice.

Extra toelichting
Ik heb me op diverse websites georiënteerd en ook diverse webshops gebeld. Diverse keren meegemaakt dat er niet werd opgenomen, of dat er beloofd werd dat er teruggebeld zou worden, wat dan niet gebeurde. Bij Cameranu.nl werd mijn telefoongesprek keurig beantwoord en behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 20-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden op de site

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel assortiment

Extra toelichting
Ik zal zeker vaker hier iets bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede webshop ik kom zeker terug 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke te navigeren op de site, voldoende informatie!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ze hadden wat ik nodig had, verder niet veel bekeken!

Aanbeveling
Goede site, goede product en een snelle levering! Ik kom terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime keuzen. Makkelijk gesorteerd.

Service
Goede hulp bij mailcontact!
Snelle verzending.

Assortiment
Veel in het assortiment voor camera's! Ook voor een leuk prijsje!

Aanbeveling
Prima service, etc. ZIe hierboven.

Extra toelichting
Jammer dat retourneren voor eigen rekening is. Maar begrijp dan wel weer dat kosten daarom weer lager zijn aan de voorzijde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en duidelijke manier van zoeken en bestellen. Alles werkt ook de zoekfuncties en filters zijn duidelijk.

Service
Duidelijke website die snel werkt.
Levering was zoals beloofd de volgende dag.
Ook een zeer goede helpdesk.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles kunnen vinden voor een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Bij een eerdere bestelling was er iets mis met het product. De volgende dag een nieuwe in huis.

Extra toelichting
Een fantastische winkel om bij te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon zoals je zou mogen verwachten van een goede webwinkel, prima !

Service
Waarom geen 10 ? Weet ik eigenlijk niet. Bestelde product werdt netjes de dag na het bestellen geleverd !

Assortiment
Niet naar gekeken, maar zal wel goed zijn. Was op het moment van bestellen de enige (web)winkel waar mijn product op voorraad was.

Aanbeveling
Mijn bestelling was voor het eerst bij deze winkel. Dit is prima verlopen. Echter, een winkel maakt pas het verschil als er echt iets aan de hand is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert Foppen 20-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Men neemt alle tijd voor je, hoe druk het ook is in de winkel. Als je moet wachten is het misschien vervelend, maar dan pak je gewoon een bakje koffie :).

Assortiment
Mooi assortiment qua tassen/camera's. Wel had ik zelf meer objectieven verwacht.

Aanbeveling
Het is misschien een eindje rijden (voor ons 3 kwartier), maar meer dan de moeite waard.

Extra toelichting
Wat mij altijd zo goed bevalt bij Cameranu is dat ze eerlijk zijn. Ik had een duurdere camera op het oog, maar na wat doorvragen en advies van de verkoper toch een ander model gekozen. Niet het duurste willen verkopen maar dat wat de klant ook nodig heeft!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robert 20-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alle produkten aanwezig, duidelijke en klantvriendelijke begeleiding. Niet opdringerig!

Service
Luisteren, begrip en de klant proberen te begrijpen.
Gelukkig ook wat ouder/ ervaren personeel.

Assortiment
alles wat wenselijk is voor zover te zien, aanwezig!

Aanbeveling
plezierig zaken te doen met CameraNu !
Geen afstand tussen klant en personeel.

Extra toelichting
het is een feest om naar Urk te gaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zowel de website als de fysieke winkel zijn overzichtelijk, ordelijk ingedeeld. Je raakt er de weg niet kwijt. Zoeken = vinden.

Assortiment
Bijna alles is er. En wat er niet meteen is, komt er zo snel mogelijk.

Aanbeveling
gastvrije sfeer; mooi assortiment; terzake kundig personeel.

Extra toelichting
voor mij de beste fotowinkel, die ik ken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten 20-07-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

5,5

Gemak
Te weinig parkeerruimte, ik moest elders mijn auto zien kwijt te raken

Service
Redelijk, erg lange wachttijden, er werd niet echt doorgevraagd

Assortiment
Alles wat ik wilde was op voorraad, maar dat had ik vooraf gecheckt.

Aanbeveling
Paar jaar geleden zeer slechte ervaring met garantie aanvraag betreffende defect objectief. Dit vergeet je niet snel. Reden dat ik bij u gekocht heb was laagste prijs op bepaald product. Als elders zelfde prijs of goedkoper ziet u mij niet meer terug.

Extra toelichting
Reden dan koop was laagste prijs op specifiek product.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Nolux Media 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
360 graden beeld van veel producten (een dikke plus!), goede webshop, alles is goed geregeld.

Service
Thuis laten bezorgen, of ophalen in de goed uitgeruste winkel. Wel was mijn bestelling op de één of andere manier wat zoek geraakt in de winkel, maar na een tijdje zoeken gevonden :)

Assortiment
Ik zocht een voorzetlens, en kon degene die ik wilde in verschillende filter-draad afmetingen krijgen, en daarbij ook de juiste die ik nodig had.

Aanbeveling
Zeer goede kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pieter 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Service
Gewoon goed, product kwam snel en goed verpakt binnen, werd goed op de hoogte gehouden over de verzending etc.

Aanbeveling
Prima winkel, goede service, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Stel 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke online winkel

Service
Bij vragen altijd snel antwoord en bij klachten klaar met hulp

Assortiment
Praktisch alles voorradig dat je nodig hebt als fotograaf

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service en groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Geelen 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en bestellen ging ook heel makkelijk.

Service
Zelfs 's avonds om 21.45u werd ik keurig te woord gestaan toen ik een vraag had over mijn bestelling. Advies: morgenochtend terugbellen, dan kunnen we u precies antwoorden.

Assortiment
Als je begint te zoeken naar iets kom je zo veel andere dingen tegen die je ook zou willen hebben ....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Caruba 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Snelle levering,goede service

Assortiment
Wat je nodig hebt,hebben ze

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HWB 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Na meer dan 6 jaar giga problemen met een Sony Alpha 700 nu via CameraNu en Sony ALT A77 II DSLR body in bezit gekregen.
De zeer vriendelijke en deskundige medewerkers maken dit tot een komplete en super ervaring.

Assortiment
Ja kan hier alles vinden wat je zoekt op fotografie gebied begeleid door vriendelijke en deskundige medewerkers

Aanbeveling
Super gewoon

Extra toelichting
Neen,nooit meer ergens anders kopen de rit naar Urk geeft je iets waarvan je dacht dat het niet meer bestond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Probleem met levering werd zeer snel opgelost-perfect

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Zal zeker meer artikelen voor fotografie of printers bij dit bedrijf kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na bestelling en betaling, direct een bevestigingsmail met daarop het bezorgtijdstip.

Service
Bij vragen een duidelijke uitleg. Goed toegankelijke, duidelijke website.

Assortiment
Op foto en film gebied zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik heb geen klachten. Ik zal zeker klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbpe 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk product selecteren en snelle levering

Service
Goede informatie verstrekking over de status van de order. Accuraat en snel.

Assortiment
Ik zocht een protector case voor mijn geheugen kaarten. Genoeg keus voor verschillende combinaties. Top!

Aanbeveling
Snel, makkeljk en goedkoop

Extra toelichting
ik zocht een solide case voor mijn geheugen in op te bergen. Het product voldoet volledig aan mijn eisen. Goede stevigheid door de platic case en de degelijke sluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig, compleet en overzichtelijk

Service
Ik werd van alle stappen en mogelijkheden netjes en duidelijk op de hoogte gebracht

Assortiment
ik heb naar mijn gevoel voldoende keuze gehad, en kon zelfs uit meerdere uitvoeringen/kleuren kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt heel snel makkelijk op de website vinden waar je naar op zoek bent. De online bestelprocedure werkt eenvoudig en wijst zich vanzelf.

Service
Spullen binnen 48 uur in huis. Netjes verpakt en onbeschadigd.

Assortiment
Uitgebreid en breed online assortiment.

Aanbeveling
De online winkel iNikon Neutral Colour Filter 52mm NCs gewoon goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Verhoeven 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima van thuis uit te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ruime keus met aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Boelens 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel op zich laat duidelijk zien waar alles staat. Zeer overzichtelijk

Service
Wij zijn heel vriendelijk, correct en bekwaam geholpen

Assortiment
Het assortiment is heel ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
De wijze waarop je wordt geholpen, veelzijdigheid en alle toebehoren zijn aanwezig. Dit maakt het dat CameraNU.nl juist zo groot.
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestelproces is simpel zoals je zou verwachten.

Assortiment
Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dercksen 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Zeer vlotte afhandeling.

Assortiment
Van wat ik zag maakte het een goede volledige indruk.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk omschreven, overzichtelijk

Service
De afhandeling van de bestelling was vlot en goed

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Het gemak en toegangkelijkheid van de winkel en service sprak mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TM 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk - goed assortiment

Service
je wordt vriendelijk doch commercieel te woord gestaan

Assortiment
prima assortiment - voor iedereen is er iets geschikts

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Cameranu beschikt over een makkelijk toegankelijke winkel.
Produkten zijn snel gevonden.

Service
Voor twaalf uur besteld is ook zeker de volgende dag zoals in mijn geval tussen twee en 4 uur in de middag bezorgd.
Het betalen en bevestigen was ook supermakkelijk.

Assortiment
Ik kon in mijn geval niet alles vinden qua kleur wat ik nodig had dus heb ik voor een andere kleur gekozen.

Aanbeveling
De goede service zorgt voor een hoog cijfer en de voor mijn beperkte keuze zorgde voor een laag cijfer.
Maar ik zou zeker deze winkel hier niet voor laten schieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews