cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 47599 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2526 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JW 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een heel mooi product. Ik zal hier zeker nog eens langs komen als ik iets nodig heb op camera gebied.

Reageer

Henry v.d. Kleij 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom hier al minimaal een jaartje of 10. Zeer vriendelijk en deskundig personeel die de tijd voor je neemt. Toentertijd een compleet camera set (Canon EOS 500D, Sigma 18-200, Thinktank Streetwalker Pro rugtas, Canon Speedlite 430EX met diverse accessoires) nieuw aangeschaft.
Mijn huiswerk gedaan en kwam met 3 optie's, welk type camera en/of lens.
Onder het genot van een kopje koffie goed advies en uitleg gekregen.
Momenteel al een tijdje aan het upgraden dus bezoek is weer iets intenser.
Niets dan lof. Iets niet voorradig? geen probleem, online bestellen en het ligt de volgende dag voor je klaar.

Reageer

Mj van Veluw-Jansen 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg prettig geholpen bij de cameranu in Apeldoorn. Ik kon niet zo goed kiezen op de site en na mailcontact en zijn daarom naar de winkel geweest. Nadat ik nm wensen op tafel had gelegd wisten ze feilloos welke camera voor mij geschikt zou zijn. Ik heb er even over nagedacht en hem 2 dagen later telefonisch besteld. Ook hier waren ze uiterst vriendelijk.

Reageer

Judith 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en snelle respons van klantenservice. Foto achtergrond papier goede kwaliteit. Zeker aanrader.

Reageer

A. van Dijk 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service. Goed overleg over alternatieven en deskundig advies. Hier koop je kwaliteit en tevredenheid. Als je goed luistert naar het advies, heb je achteraf geen spijt van je aankopen.

Reageer

Olaf 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse apparatuur besteld. Bij het bestellen zag ik al 1 artikel niet op voorraad was waarna ik aangaf dat hetgeen wel op voorraad was direct geleverd moest worden. Dit is helaas niet gebeurt. Dit een dag later aangegeven waarna deellevering wel plaats vond.

Belangrijker voor deze beoordeling is dat een onderdeel niet werd geleverd terwijl dit wel op de pakbon stond. Na telefonisch contact en uitzoek werk is dit onderdeel alsnog keurig nageleverd. Je merkt pas hoe goed een shop is als er zich een probleem voordoet. Dit probleem hebben ze keurig opgelost. Dit in combinatie met hun prijsstelling, maakt dat ik hier zeker opnieuw zal bestellen.

Reageer

Marthijs 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super webshop, maar een nog mooiere winkel ! (de winkel op Urk bezocht echt de moeite waard)

Ook online goed advies en snelle levering.
Ik had mijn bestelling gedaan voor 12:30 en S avonds had ik het al in huis.

Ze zijn ook goed bereikbaar via de Facebook en telefoon.

Reageer

Reflectiescherm 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren tot volle tevredenheid producten bij CameraNu. De door mij bestelde reflectieschermen voldoen prima en zijn handig in te vouwen. Een dag nadat ik het product had ontvangen werd mij ook nog eens een volledige handleiding toegestuurd in mijn elektronische brievenbus. Zeer attent!

Reageer

Frank (België) 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat het gepresenteerde gamma duidelijk en overzichtelijk te bekijken is. Ook kleine onderdelen die je in een fysieke winkel niet vindt bvb. bouten met Engelse maten in kleine hoeveelheden en allerlei kleine accesoires om maar iets te noemen. Je zoekt je rot om zoiets in de kleinhandel te vinden en hier heb je het allemaal.
Vlotte en correcte levering.
Mij zie je hier nog dikwijls terug.

Reageer

Jan S 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel neemt ruim de tijd om je te helpen. Heeft het nadeel dat je soms wat langer moet wachten voor je aan de beurt bent.

Reageer

Ronald Cos 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, snel geleverd en bij bezoek aan de winkel (eerder voor een Nikon 770) goed advies. Prima ervaring...

Reageer

rené vancoillie 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte shop , heldere afbeeldingen, netjes ingepakt en faire prijs , vaak vele euro's goedkoper dan andere aanbieders en supersnel geleverd in België met traceercode , is intussen mijn favoriete shop geworden .

Reageer

Boomer 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, dichtbij in een winkel op te halen en dat allesvoor een leuke prijs.

Reageer

Bas 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week led lampen gekocht voor foto.s te maken bij cameranu.nl snelle levering en had nog wat vragen dus gebeld en werd vriendelijk geholpen kort om snel , vriendelijk personeel en een top service

Reageer

Anna Padmos 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in Apeldoorn naar volle tevredenheid mijn camera gekocht.
De verkoper heeft mij goed geadviseerd.
Fijne winkel!
Ook de online aankopen zijn perfect verzorgd.
Het is niet bij ons in de buurt, maar zeker een ritje waard voor een volgende aankoop.

Reageer

Peter 29-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wekelijks goede aanbiedingen. Daarnaast een heel sterk punt: goede vergelijkingsmogelijkheden. Dit mis ik nog wel op andere sites. En met black friday was juist dat statief goed in de aanbieding, zodat deze daar besteld is. En de levering is lekker snel

Reageer

Carolien 28-11-2020

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden. Duidelijke website, snelle service, dag erna al thuis gestuurd. Top en zeker een aanrader.

Reageer

Xenia 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en duidelijke website waar je door de opties heel nauwkeurig dus aangeven wat je wilt hebben.
Verder duidelijke tabjes en je kunt dingen in je mandje doen terwijl je meerdere pagina's van dezelfde site open hebt staan zonder dat je spullen dan verdwijnen, behalve als ze uitverkocht zijn natuurlijk.
En de producten zijn super snel bezorgt, al was de doos wel flink beschadigt maar de spullen gelukkig niet!

Reageer

johan 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerker nam de tijd om te laten zien dat het gehuurde artikel compleet was en gaf een korte uitleg.

Het cijfer kan hoger worden als de volgende zaken verbetert worden.

Een korte handleiding bij het gehuurde want soms zit je nog met vragen na sluitingstijd. Bijv hoe kan ik het geluid van de microfoon bij de camera bedienen en echo in de opnames.

Verder afstemmen hoe het zit met borg en terugbetaling. Servicedesk en winkel zeggen beide wat anders.

Verder goed materiaal en zeker een winkel om spullen te huren of te kopen voor video en fotografie.

Reageer

Dirk-Jan Burggraaf 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel in Apeldoorn, waar ik mijn aankoop heb gedaan, is ruim en overzichtelijk opgezet. Ik ben op een vriendelijke en deskundige manier geholpen. Heb een zeer goede uitleg gekregen. Ik heb twee keer een camera gekocht bij Kamera Express. Daar geef je je keuze aan. En die wordt uit het magazijn gehaald. Bij Cameranu.nl ga je samen met de verkoper aan een tafeltje zitten. En dan wordt eerst gevraagd wat je wensen en verlangens zijn. Hierdoor ben ik uit de winkel gegaan met een andere camera als wat ik in gedachten had. Maar waar ik heel blij en tevreden mee ben. De Sony DSC-RX10M4

Reageer

Bart V 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds top ervaring. Deze winkel is gewoon top! Behalve super scherpe prijzen, hebben ze ook steeds een snelle levering en een top service. Heb 1 keer een defect gehad en ook dat werd meteen opgelost. Super dus, ook voor de Belgen onder ons (en ja, levering effectief de dag nadien, ook in Belgie)!!

Reageer

Patrick M 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, een uitstekend product aan een zeer competitieve prijs. Heel tevreden met mijn aankoop bij CameraNU.nl !

Reageer

Susanne 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat er een filiaal is in Groningen. Ik vind het fijn als ik ook naar een winkel kan gaan voor eventuele vragen. De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.
Mijn bestelling was goed verpakt en goed aangekomen.

Reageer

Diana 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik bij nader inzien -mijn fout!-niet de gewenste verrekijker had besteld, heb ik deze eenvoudig kunnen retourneren en was binnen enkele dagen het bedrag teruggestort op mijn rekening. Chapeau voor deze service!

Reageer

Anita Stokmans 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een perfecte producten en service van Cameranu.nl. Ik heb verschillende producten online besteld en snel en keurig verpakt geleverd gekregen. Helaas viel de maat van een product tegen, dit heb ik geretourneerd en direct een groter exemplaar besteld. Tot mijn blijde verrassing werd dit de volgende ochtend al geleverd. Ik ben erg blij met mijn producten maar vooral met de service, gebruiksgemak van de site en vriendelijk personeel. Ik kan niet anders dan een dikke 10 geven!

Reageer

B en M Schonk 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De deskundige uitleg van een medewerker van CameraNu heeft ons enorm geholpen om een goed besluit te nemen over de aanschaf van een telescoop kijker. Ruim 2 uur lang heeft hij ons gewezen op de verschillen tussen de diverse merken en types. Geen moment was hij opdringerig. Prima dus.

Reageer

Taco 27-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tweedehands camera (body) gekocht voor een supergoede prijs, netjes en op tijd bezorgd.
Voldeed precies aan de specs op de site.
Enige aandachtspuntje is dat de naam van de vorige eigenaar nog in de copyright info in de camera zelfs stond, maar dat was eenvoudig op te lossen :-)

Reageer

Robin 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige webshop met een hele hoop producten. Heb de bestelling opgehaald in de winkel en personeel was vriendelijk en leverde goede service. Scherpe prijzen en vaak leuke acties. Koop hier graag mijn cameraspullen!

Reageer

Rick 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al vaak besteld, of het nu iets is wat weinig kost, of heel veel...ze zijn altijd...wat ze zeggen doen ze...voor mij perfect........super

Reageer

Henk 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling gedaan, een paar seconden later bevestiging via mail en de andere dag de bestelling al thuis. Geweldig!

Reageer

Steven 26-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne en overzichtelijke website.
Mijn spullen waren netjes ingepakt en erg snel geleverd. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Reageer

KH 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik stond voor de keuze van een nieuwe systeemcamera ter vervanging van de 'oude' spiegelreflex. De verkoper nam alle tijd, alle opties zijn voorbij gekomen en alles werd goed uitgelegd, toegelicht en benoemd. Op die manier werkten we toe naar de meest passende camera. En op mijn vraag ' moet ik op Black Friday' wachten ' (een week later) was het antwoord duidelijk: als er een verschil is dan betalen we dat aan je terug. En dat is nu het geval en zonder enig probleem wordt dat die terugbetaling nu ook uitgevoerd. Super service dus in alle opzichten. Helemaal tevreden.

Reageer

Ad 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb het programma fotoshop elements besteld en kreeg het drie dagen later per post in huis. De installatie ging supergemakkelijk en ben er zeer tevreden mee. Het bestellen was een fluitje van een cent. Ik moet zeggen dat CameraNU.nl zeer betrouwbaar is en goede aanbiedingen heeft en prima services biedt. Zo doorgaan zou ik zeggen Toppie

Reageer

avanslooten 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd fijn om bij CameraNu te winkelen.
Overzichtelijke website en goede service.
Voor advies kun je prima bij ze terecht.

Ze hebben ook echte winkels verpreid over het land.
Als er iets mis is met het product of je wilt advies is een winkel over het algemeen altijd dichtbij.

Reageer

Visser CD 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks het bezit van een zeer oude filmprojector, tocht de onderdelen voorradig.
De levertijd was prima evenals de communicatie.

Reageer

Fabienneruinard 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel altijd mijn spullen op cameranu.nl altijd super tevreden en nu ook weer! Het is fijn als je iets zo snel mogelijk nodig hebt en het de volgende dag al geleverd word!!! Volgende keer kies ik weer voor jullie!

Reageer

Rob 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles netjes en op tijd, waarde van het geleverde sluit aan bij de tekst op de website

Reageer

R de Haan 25-11-2020

Algemene score

8,0
Gezocht naar een negatieven scanner.
Heldere informatie over verschillende opties scanners.
Door de goede uitleg in de verschillen per scanner uiteindelijk voor de Epson V600 gekozen.
Na deze in gebruik te hebben genomen erg tevreden over resultaat.
Goede en snelle levering.

Reageer

T. Franz 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3 items besteld. Na ontvangst bleken er 2 niet goed te zijn (1x schade en 1x verkeerde inhoud)
Kan gebeuren.
Snel bereikbare klanten service en directe pro actieve oplossing van uit de klantenservice.
Zou ook na deze kleine "hickup" weer bestellen bij cameranu

Reageer

Richard 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst tweedehands iets aangeschaft bij CameraNu. Eerder al diverse objectieven aangeschaft en wederom is het keurig verpakt en netjes op tijd verstuurd (na 20.00 besteld en de volgende middag door de post aangeboden).
De webshop is zeer overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden.
De camera heeft ruim 30.000 clicks is erg netjes en voldeed exact aan de verwachtingen. Het zal niet de laatste maal zijn dat ik bij CameraNu zal bestellen..

Reageer

Remco 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke website, geweldig assortiment, en een snelle levering! De chatfunctie is ook ideaal!

Reageer

Ginger 24-11-2020

Algemene score

10,0
Een camera lens gekocht hier.
Er staat duidelijk op de site welke lens bij welke camera hoort.
Mogelijkheid om de bestelling vandaag te laten bezorgen tegen wat extra betaling. Dat werkt ook prima.
Betalingsoptie afterpay ook prettig.
De bestelling was netjes en goed ingepakt.

Reageer

Ronald 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is maar één webshop waar ik met plezier mijn aankopen doe voor het kunnen beoefenen van mijn hobby, fotografie, en dat is Cameranu.nl. Overzichtelijke website, goede zoekfunctie, snelle levering, concurrerende prijzen en binnen no time antwoord/reactie op vraag of opmerking via de whatsapp.

Reageer

Wilbert 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel op Urk pas nog fantastisch geholpen. Ik had een Sony gekocht maar met de verkeerde AF-specs. Advies gekregen welk model ik dan wel moest kopen en daar heeft de verkoper nog een korting aan toegevoegd door de eerder nieuwgekochte lens in te nemen en met de lopende actie met korting aan mij te verkopen. Van gierigheid hier geen sprake. Ze willen echt verder helpen en dat levert een positieve ervaring op. Bedankt!

Reageer

The Girl in Green 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was super snel bezorgd en kwaliteit is goed en de prijs ook dus blij blij;)
Als ik nog eens iets nodig heb dan kom ik zeker terug.

Reageer

Empas 23-11-2020

Algemene score

9,0
snelle levering.
vond het ook erg handig om via WhatsApp vragen te stellen.
hierdoor ben ik erg geholpen en de juiste artikel besteld.

Reageer

A.W. van Amerongen 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld op 14-11/ op 16-112melding dat niet alle kleuren op voorraad waren, op 19-11 melding dat t onderweg was. Op 20-11 ontvangen. Ik had n 4-pack besteld, kreeg de 4 stuks los. Door jullie snel en goed opgelost,en goede stevige verpakking.
Eventueel volgende bestelling weer bij jullie.

Reageer

Marcus Slabbers 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop gekozen omdat alles hier duidelijk wordt gepresenteerd. Ook de mogelijkheid om achteraf je bestelling om te ruilen voor een andere camera.
Alles soepel, snel en vriendelijk.
Ben blij met mijn nieuw gekozen Sony DSC-RX10M IV camera.

Reageer

Bart 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, correcte service en supersnelle levering. Prima voor elkaar!!

Reageer

Eric 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte ervaring, duidelijk uitleg via de telefoon en geattendeerd op een aantal voor mij belangrijke specificaties. Kortom een aanrader!

Reageer

Toon meer reviews