cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat ik zocht in de webshop.

Service
Keurig netjes een bevestiging van de bestelling en de bevstiging dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden.

Assortiment
Compleet aanbod van camera's tot accessoires.

Aanbeveling
Zoek je een topshop die zowel een winkel hebt om naartoe te gaan als een webshop dan ben je hier goed.

Extra toelichting
Gemak, veilig en snel, via de website zoek je eenvoudig wat je hebben wil.Omdat ze zijn aangesloten bij thuiswinkel waarborg ben je er zeker van bij een betrouwbaar bedrijf te bestellen.En......vandaag besteld is echt morgen in huis !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Piek Boornbergum 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is snel te vinden. Overzichtelijke hoofdgroepen brengen je gelijk naar wat je zoekt.Bij het product wat je zoekt staat meestal een uitgebreide beschrijving.

Service
We hadden een software DVD besteld en deze gelijk betaald met Ideal. Helaas was deze DVD (nog) niet leverbaar. Enkele dagen nog in onzekerheid en daarom even gebeld. Een prettig gesprek met de klanten service die daarna direct een andere uitvoering naar ons verstuurde en die kwam de volgende dag al aan. Het teveel betaalde bedrag voor de DVD werd 1 dag later alweer terug gestort.

Assortiment
Ruim assortiment op dit gebied.

Aanbeveling
Jammer dat er iets op de website staat wat ze nog niet kunnen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Deniz 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was duidelijk, De zoekfunctie mag wel iets beter zijn.

Service
Het product was netjes op tijd bezorgd

Assortiment
Ik kan hier alles vinden voor wat ik voor mijn camera eventueel zou nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nordwin Alberts 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
CN heeft alles voor een lage prijs!

Service
Ik moest een 'op maat' kabel voor mijn bij CN gekocht flashtrigger hebben. Dat hebben ze keurig voor mij uitgezocht!

Assortiment
Ze hebben veel, erg veel in voorraad!

Aanbeveling
Prettige winkel met personeel die verstand van zaken heeft, zodat je snel, vakkundig en tevreden geholpen wordt. En dus ook met een web-ordersysteem wat altijd werkt!

Extra toelichting
Dit niveau vasthouden in 2016 en volgende jaren! Onderaan kun je kiezen tussen webshop of fysieke winkel. Ik heb beide gebruikt..prima! (Mogelijkheid om beiden te kiezen, mogelijk maken, denk ik)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

XLiX 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijzonder duidelijke website met goede zoekfunctie en de mogelijkheid om artikelen op een "verlanglijstje" te zetten. Handig als je eerst nog wat info wil verzamelen.

Service
Niets te klagen. Probleempjes die er zijn worden zo snel mogelijk opgelost. Als het nodig is krijg je een medewerker aan de lijn die weet waarover hij/zij praat en er wordt actief meegewerkt als je om wat voor reden dan ook haast hebt. Prima!

Assortiment
Het komt zelden voor dat ze een artikel niet hebben. Keuze uit verschillende alternatieven is ook prettig als een postorder artikel blijkt tegen te vallen, dan kun je het altijd nog ruilen als je verpakking intact houdt.

Aanbeveling
Al jaren klant en alleen maar goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Stuart 25-12-2015 In de winkel gekocht
OP Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Product bevalt prima.

Service
product vooraf besteld/gereserveerd. Ter plekke, in de winkel, goede voorlichting en "hulp op weg". Besloten om product (occasion) aan te schaffen en met andere artikelen te completeren. Na een week terug gegaan vanwege mankement (aansluiting werkte niet); prima geholpen!

Assortiment
tja, wat kan je er niet kopen? CameraNU heeft alles op fotografie/filmgebied...

Aanbeveling
groot aanbod, prima website, perfecte service, goede nazorg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nette en overzichtelijke website

Service
Doen wat ze zeggen, zelfs in de drukte van de feestdagen!

Assortiment
Goed en ruim aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en snel besteld.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag was het keurig verpakt al in huis. Top service!

Assortiment
Niet alleen camera's maar ook rand accessoires. Laatste bestelling was een stekkerdoos.

Aanbeveling
Nog nooit klachten gehad. Dus kan niet oordelen over de klantenservice. Maar zonder klachten is natuurlijk vele malen beter!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 25-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Online werkt alles vlot.

Service
Ze nemen de tijd voor je en denken mee.

Assortiment
Alles op voorraad of het wordt duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp, zeer ruim aanbod en goede service en ook de chat werkt subliem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Super makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Assortiment
Ruime keus, wat het kiezen voor mij wel lastiger maakte, maar dat is positief in dit geval!

Aanbeveling
Goedkoop en snel, de perfecte combinatie.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Rautha 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk te vinden en scherpe prijzen.

Service
Een paar keer contact gehad met vragen en via de laat een bericht achter knop rechts op het scherm kun je snel een mail sturen en je hebt echt binnen 30 min. een goed antwoord terug. Super!

Assortiment
Er is bijna niets wat ze niet hebben op fotografie gebied. Ook in de winkel zelf krijg je veel advies, zelfs als je een hele portret fotografie studio wil inrichten.

Aanbeveling
Het is mijn eerste plek waar ik ga kijken als ik iets nodig heb op fotografie gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Veenstra 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
had in de winkel een groter assortiment verwacht

Service
goed geholpen

Assortiment
had eigenlijk meer modellen in de winkel verwacht

Aanbeveling
Service is goed en persoonlijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frank 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijke website met veel keuze. Alles is duidelijk en werkt snel. Door de mails die je krijgt blijf je goed op de hoogte van je bestelling.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Dat klopte dus ook. Dat is service.

Assortiment
Niet dat ik veel heb bekeken, want ik was op zoek naar 1 artikel en vond dat direct. Wel nog even verder op de site gekeken en er is keuze genoeg.

Aanbeveling
Webwinkel is goed te vinden en er is veel op voorraad. Bij een andere winkel moest ik 2 tot 3 weken wachten en hier had ik het binnen 1 dag. Een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Bao 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk de catalog kunnen zien

Service
Snelle levering. Volgende dag levering

Assortiment
Veel producten beschikbaar maar niet alles

Aanbeveling
Prijs en levering zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thomas 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles op 1 site is heel fijn. Je kan er van alles en nog wat vinden

Service
Had hem 23:58 besteld volgende dag gewoon om 1 uur in huis! Snel en goede service

Assortiment
Zeer groot!

Aanbeveling
Hele goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Artikel opzoeken, bestellen, klaar

Assortiment
Vrij snel kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Voor gekozen artikel betaal je elders snel meer

Extra toelichting
Verpakking was gedeeltelijk stuk bij aankomst

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima website, bestellen en snel thuis.. wat wil je nog meer?

Service
De service bestaat in dit geval uit een snelle levering.

Assortiment
Tot nu toe kon ik telkens vinden wat ik wilde hebben.Maar eerlijk is eerlijk ik heb niet nagekeken of het totale assortiment beter/minder is dan bij een ander.

Aanbeveling
Een prima, betrouwbaar adres, met vaak uitstekende prijzen.

Extra toelichting
Met de winkel had ik al uitstekende ervaringen. ik heb diverse aankopen gedaan in de loop van de tijd. De producten zijn merkproducten waarover ik ook erg tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjardo 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goeie Website. Alles makkelijk te vinden.

Service
Zodra de bestelling geplaatst Was werd je goed op de hoogte gehouden via verschillende mails.

Assortiment
Bijna alles wat men zoekt hebben zij.

Aanbeveling
Precies wat men zoek als winkel. Alleen jammer dat de winkel voor mij zover weg is... Misschien maar goed ook.. beter voor mijn portemonnee :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N Rulkens 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne site,je kunt produkten vergelijken.

Service
Fijn en goed geholpen door telefoniste omdat ik nog iets wilde weten over het produkt.

Assortiment
Veel keus,en bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Makkelijk bestellen en dag later geleverd aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans D 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je goed voorbereid de benodigde spullen aankoopt dan is het invullen van de bestelling een makkie.

Service
Vandaag besteld morgen echt in huis, geweldig.

Assortiment
Heel breed. Alles wat ik gedachten had was beschikbaar.

Aanbeveling
Alles perfect verlopen en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Smit 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat netjes in geoorde categorie, en is dus makelijk te vinden, en ook de zoek functie werkt zeer goed bij deze webshop..

Service
Ik had een mail gestuurd met een vraag over een bepaald artikel, en kreeg binnen een uur al antwoord en een zeer uitgebreide uitleg terug, dus prima service...

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, en wat nog belangrijker is, zeer scherpe prijzen...

Aanbeveling
Binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen, zeer netjes verpakt en voldeed geheel aan de beschrijving in de webshop. Ik zal hier in de toekomst zeker vaker langs komen om te winkelen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website en makkelijk bestellen

Service
Alles is vlot verlopen, bevestiging, factuur, levering.

Aanbeveling
Makkelijk, snel, niet duur, goede garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
door filters gemakkelijk een keuze te maken!

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid op gebied van canon apparatuur

Aanbeveling
heel uitgebreid assortiment en zeer snelle levering (ook op tijdstippen die de klant wel schikken)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cris 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Omdat ik als leek nog vragen had werden deze keurig en met alles zorg beantwoord.
Zelf tweemaal gebeld maar was geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dominique 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, alle informatie die je zou willen weten voordat je het product aanschaft is goed te overzien

Assortiment
Ondanks het grote assortiment blijft het erg overzichtelijk

Aanbeveling
Zeer prettige online webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke website en een soepel orderproces.

Service
Prima bereikbaarheid, goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling waar iets levertijd op zat omdat 1 artikel niet op voorraad was.

Aanbeveling
Fijne winkel, met een breed assortiment en met aandacht voor mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rixk 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk en snel de producten gevonden. Producten zijn ook snel geleverd!

Service
Snelle bezorging. Je krjgt direct via mail een bevestiging met Track & Trace code om je pakket te kunnen volgen.

Assortiment
Ruim assortiment met binnen de productgroepen genoeg keuze tussen A- en B klasse producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect op tijd geleverd

Service
doen wat ze zeggen

Aanbeveling
zieboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Producten makkelijk te vinden

Assortiment
Goede balans van diversen producten

Aanbeveling
Snelle probleemloze levering

Extra toelichting
S'avonds besteld s'morgens al in huis perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke site

Service
Volgens afspraak geleverd

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfried 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke indeling van producten zodat men gericht kan zoeken

Service
Snelle bevestiging, men weet wat en wanneer je bestelling er is.

Assortiment
Erg ruime keuze aan competitieve prijzen.

Aanbeveling
Het aanrekenen van kosten voor 2 van de 3 betaalmiddelen is niet echt klantvriendelijk. Dit kan beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel keuze maken, vergelijken en beoordelen

Service
na aankoop snelle levering

Assortiment
Alle combinatie, camera en objectief van mijn keuze beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Kon snel vinden wat ik zocht

Service
Werd gezegd dat het even zou duren omdat artikel niet op voorraad was. Werd via mail netjes op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
Klant vriendelijk en goeie service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marga Wiebenga 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een overzichtelijke winkel, een lekkere kop koffie als je moet wachten en genoeg om uit te proberen.

Service
Je wordt geholpen door vakmensen.

Assortiment
Goed!

Aanbeveling
Eigenlijk een 10...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sayin 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijk.

Service
tot in de late avond uren de mogelijkheid om de zelfde dag te laten versturen.

Assortiment
Genoeg!

Aanbeveling
Scherpe prijzen en gratis verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Aarts 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke website, spullen snel gevonden

Assortiment
Wat ik zocht was leverbaar voor de laagste prijs

Aanbeveling
websit, assortiment en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel klikken en klaar

Service
volgende dag geleverd!

Assortiment
veel keus top merken en ook de betaalbare merken ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de website product makkelijk te vinden, zonder veel poespas.

Service
Voldoen aan belofte van "morgen in huis"

Assortiment
Zocht één dingen en vond die voor de mooiste prijs

Aanbeveling
in ieder geval de webwinkel

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb, sla ik cameranu.nl niet over !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lenie 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
overzichtelijke website, duidelijke leveringsvoorwaarden.

Service
Snelle, nette afwikkeling van bestelling.

Aanbeveling
Al eerder hier iets gekocht, beide keren zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Kees 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
bevestiging en communicatie per email, goed snel en efficient

Assortiment
voldoende mogelijkheden

Aanbeveling
duidelijke shop, met een goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eelco 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Prima afstandsbediening voor een goede lage prijs

Assortiment
Teveel om op te noemn

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre de Kruijff 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een makkelijke vanzelf sprekende website, goed ingedeeld en onderverdeeld.

Service
een prima service en zeer klantvriendelijk

Assortiment
Een goede sortering met uitstekende uitleg van het product

Aanbeveling
Vanwege zijn klantvriendelijkheid, assortiment en prima website

Extra toelichting
Schroom niet om bij dit bedrijf een artikel aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, artikelen zijn gemakkelijk te bestellen, duidelijke omschrijvingen

Service
vandaag besteld en inderdaad de volgende dag in huis

Assortiment
het assortiment is ruim voldoende

Extra toelichting
gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charles de Wolff 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een gebruiksvriendelijke website, snel te zien wat je zoekt.

Service
Deskundige en vriendelijke telefonische ondersteuning.

Aanbeveling
Breed en diep assortiment, voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had t.a.v mijn aankoop wat vragen.. Werd snel en goed geholpen mét verstand van zaken.
Er werd met mij meegedacht.. Súper klantvriendelijk , kom er graag nog eens bij winkelen

Service
Aan de telefoon nam men alle tijd, om mijn vragen te beantwoorden en aan 'productvergelijking "te doen. Dit alles om tot een goed besluit te kunnen komen t.a.v mijn aankoop

Assortiment
Kijk maar eens op hun website.. 't is net Luilekkerland...

Aanbeveling
Zoals boven al beschreven, klantvriendelijk met kennis van zaken, goede voorlichting en er werd graag met mij meegedacht.
Ik er zeker vaker winkelen

Extra toelichting
In het woud der webwinkels is dit er een die zijn naam meer dan waar maakt. Leuke acties en aanbiedingen,je proeft er 'de liefde voor het vak uit'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoenen 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Fijne online winkel, groot assortiment en bij je bestelling kun je aangeven/zien wanneer de bestelling wordt bezorgd. Daar kun je ook aangeven of het al dan niet bij de buren mag worden afgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bereikbare website, die overzichtelijk en duidelijk is.

Service
Zeer snelle service en levering

Assortiment
Groot assortiment, alleen de Nikon artikelen zijn minder voorradig

Aanbeveling
Binnen 24 uren had ik mijn artikel in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Bardsen 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
It took just 5 minutes to find the product I wanted, and to place my order!

Aanbeveling
They had exactly what I wanted, at a reasonable price.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Guido 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt zeer goed en snel

Service
Top

Assortiment
Alles hebben ze

Aanbeveling
Beste winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk een product zoeken naar je wens, goede lay out en veel keuzemogelijkheden in het zoeken (filters)

Service
Een camera besteld en in de opmerking gevraagd of ze het konden inpakken want het was een kerstcadeautje. Totaal niet verwacht dat ze het zouden doen maar toch kreeg ik het pakketje ingepakt thuis! Evht top service

Assortiment
Verschillende producten en grote variatie, voor iedereen wat wils

Aanbeveling
Echt een top winkel met een top assortiment en top service, gewoon echt super!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews