cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2278 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HansN 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keus maken, bestellen en na een nachtje slapen wordt het thuis afgeleverd. Kan het nog makkelijker?

Service
Ik ben al lang klant van CameraNu. Slechts éénmaal service nodig gehad en ik kreeg echte service door iemand van vlees en bloed bij wie ik persoonlijk mijn probleem kon voorleggen. Werd zonder moeite opgelost.

Assortiment
Ik kan dat volledig beoordelen omdat ik niet het hele assortiment nodig heb, maar het aanbod op de website geeft mij de zekerheid dat je niet snel zult mistasten bij CameraNu.

Aanbeveling
Voor mij is CameraNu de beste webshop die ik ken. Ik ben al lang klant, hoewel ik de laatste tijd wat minder nieuwe aanschaffingen heb gedaan. Ik denk dat zij de webwinkel zijn waaraan andere fotowebwinkels zich meten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je iets zoekt is het makelijk te vinden.

Service
Gewoon top

Assortiment
Voledig ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Ik geef een dikke 9 aleen jammer dat ze zover weg zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na veel onderzoek op diverse websites over mijn aan te kopen product, gaf ik toch de voorkeur aan Cameranu.nl, Een mooie website en voor mij heel belangrijk een mooie winkel.
Ik was van plan om een Drone aan te schaffen, en dat doe ik niet via een web shop, maar persoonlijk in een winkel, het is toch een behoorlijk bedrag.

Service
Telefonisch contact opgenomen met de verkoop, ik werd keurig te woord gestaan, en de Drone laten reserveren voor de volgende ochtend, wat helemaal geen probleem was.
De volgende ochtend in de auto gestapt (Zandvoort) en op weg naar Urk, via de routeplanner goed te bereiken.
Eenmaal aangekomen eerst een heerlijk kopje koffie, de Drone stond al klaar.
Er werd alle tijd voor mij genomen en kreeg deskundige uitleg over de Drone.
Een hele mooie winkel en overzichtelijk.
Even een advies aan andere eventuele klanten, neem de moeite om in de auto te stappen, zoiets koop je niet via een Web shop.

Assortiment
Cameranu.nl heeft een ruim assortiment, niet alleen Drones maar ook foto apparatuur enz.
De prijs die ik betaald heb was goed, zeker met de speciale aanbieding die er op dat moment was.

Aanbeveling
Zeer ontspannen sfeer en prettig zaken doen, echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk. Zoekfunctie werkt goed. Als het product op voorraad is, altijd het product dezelfde (ma-zat) in huis gehad.

Assortiment
Ik kom altijd naar Cameranu.nl voor de accessoires. Veel keus. Ook de bekende (Chinese) strobist producten. Het is iets duurder als in China, maar daarvoor hoef ik geen maand te wachten, geen gedoe met inklaring en ik heb garantie op het product.

Aanbeveling
Een hele fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanJaap 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik kon heel goed zoek binnen de site

Service
Nou gewoon besteld en geleverd

Assortiment
super veel artikelen, ik kan al mijn krantengeld hier wel besteden

Aanbeveling
echt gaaf, maar ja, ik heb niet veel te besteden. dus dat zal nog wel weer even duren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TEECEE 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke zoekstructuur

Service
perfecte communicatie over status van je opdracht, goed verpakt

Assortiment
ik kan op al mijn behoeften een prima antwoord vinden

Aanbeveling
ja, feilloos zal het niet altijd zijn.
Maar mijn ervaring is dat wel.

Extra toelichting
nee, ik ben gewoon een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudig zoeken in deze webwinkel

Service
razendsnelle service en je wordt perfect geinformeerd.

Assortiment
ik was op zoek naar een lens voor mijn camera en heb verder niet gekeken.

Aanbeveling
een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Koster 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijke website, heel duidelijk en snelle levering.

Service
Snelle antwoord op vragen. Bij defect artikel een prima en betrouwbaar retourverwerking en/of reparatie.

Assortiment
Het assortiment is uitstekend! en prima geprijsd.

Aanbeveling
Ik koop al mijn spullen hier. Ik vind cameranu Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Coppens 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige en overzichtelijke site.

Service
De bestelde producten kwamen zoals afgesproken de volgende dag binnen en daarbij zat onverwachts een cadeautje. (Chapeau) Daarbij wordt een tijdsindicatie aangegeven van 2 uurtjes. Je hoeft dus niet de gehele dag thuis te blijven. Verder zat alles zeer deugdelijk verpakt. Ik heb ze daarvoor ook een compliment gegeven en direct wat benodigdheden voor de camera besteld. Ook deze wederom met dezelfde service mogen ontvangen.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Top winkel! Staan voor wat ze zeggen en komen hun afspraken na.

Extra toelichting
Super fijn dat je tot 23.59 kunt bestellen en het de volgende dag in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klor 20-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan het haast niet

Service
Service is prima

Assortiment
Ze kunnen echt alles leveren, van de kleinste stekertjes tot de duurste Nikon.

Aanbeveling
Zoals het hoort. Betrouwbaar en snelle levering zonder poespas.
Leuke winkel ook waar je alles in je handen mag houden om te voelen en uit te proberen.

Extra toelichting
Beetje ver weg van mijn woonplaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle afhandeling

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Fijne webshop, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 3871 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en de fysieke winkel al niet minder

Service
"Binnen" weten we waar we het over hebben en digitaal blijkt ook dát niet de slechtste eigenschap te zijn

Assortiment
Het lijkt er op dat wat er niet is ( nog ) niet bestaat

Aanbeveling
D'r is gewoon niks béters te vinden ( en ik heb héél wat foto-zaken gezien in mijn leven)

Extra toelichting
Ik kocht 2 foto accu's waarvan er één binnen een jaar de geest gaf. Één mailtje was voldoende om CameraNu te laten zien wat ze daar waard zijn. Kortom: " geen gedoe " garantie en twee dagen later een nieuwe accu bezorgd ! In twee woorden GE WELDIG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasper 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, overzichtelijk en ik kan juiste vergelijkingen maken.

Service
Nette afwikkeling. Had alles snel in huis.
Misschien nog wel een tip voor de bezorging. Graag de mogelijkheid opnemen om direct maar een afhaalpunt te sturen. Veel mensen zijn vandaag de dag niet thuis en dan komt de postbode voor niks en duurt het langer voordat ik het product heb.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Vertrouwd adres, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ray 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als ik iets met spoed nodig heb, heb ik het nu morgen al in huis!

Service
Als iets niet in orde is, word het zonder gedoe meteen opgelost!

Assortiment
Hebben alles wat de amateur of pro fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
Top, vandaag besteld,morgen in huis, groot assortiment,overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanwege mijn handicap zijn vele internetwinkels makkelijk voor me.

Service
Duidelijkheid (snel) omdat ik vooraf betaalde. Pakket geleverd, netjes en verzorgd!

Assortiment
Heb alleen naar camera tassen gekeken.

Aanbeveling
Een tas voor een camera schaf je niet elke dag of week aan. Kom ik iemand tegen die ik kan helpen zal ik zeker u aanraden.

Extra toelichting
Beetje onduidelijkheid over de levering. Uw bericht was juist. Niet te vinden op de website van post.nl maar wel op mijnpakketje.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G Hogeweg 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Het is waar , s'middags bestellen en de volgende ochtend heb je het bestelde artikel in huis . Top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Versteeg 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is makkelijk op te zoeken, er worden goede suggesties gedaan

Service
De levertijd was als opgegeven, voor de rest nog (gelukkig) geen aanspraak op service moeten doen.

Assortiment
Hebben meer dan de gemiddelde camerawinkel, en alles op voorraad.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ramon 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzichterlijke site

Service
service is top, medewerker denkt met de koper mee !

Assortiment
keuze zat

Aanbeveling
alles is goed geregeld en koop graag online bij deze winkel, bezorgtijd en vervolg leveringen volgen elkaar snel op, gewoon geen klachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlla van Lienden 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk. Ik vind het handig dat je de producten onder andere kan sorteren op merknaam en lensmount. Zo kan je altijd precies vinden wat je zoekt!

Service
Alle producten worden netjes op tijd aangeleverd. Via het contactformulier op de site worden vragen snel en uitgebreid beantwoord. Ook de service in de winkel is goed. De medewerkers zijn vriendelijk en bereid om de tijd te nemen om al je vragen te beantwoorden.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik hier een bepaald product niet kon vinden.

Aanbeveling
Ik vind zowel de fysieke winkel als de webwinkel erg goed. Wat ik ook erg leuk vind aan Camera Nu zijn de lezingen en andere fotografie gerelateerde evenementen die de winkel organiseert.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 19-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is prima ingericht. Alles is gemakkelijk te vinden en voorzien van ruim voldoende informatie. Ook op de website geldt dit.

Service
De service is prima, hoewel de wachtrij wel lang is. Maar goed, dit is een kwaaltje dat alle fotozaken hebben. CameraNu is hier geen uitzondering op. De medewerker informeerde mij voldoende over alle soorten en combinatiepakketten. Uiteraard probeerde de medewerker mij nog een uitgebreidere combinatie te verkopen. Helaas, die kon hij aan mij niet kwijt ;-)

Assortiment
Er is een ruim assortiment aanwezig. Ik ben met een schitterende Kodak D3300 SLR de deur uit gelopen.

Extra toelichting
De winkel werkt met een handig nummersysteem, waardoor je een vrije medewerker krijgt toegewezen. Dit nummersysteem werkt goed. Alleen er staat ook aangegeven dat er boven ook nog balies zijn. Het was mij niet duidelijk of ik nou beneden of boven moest wachten. Dit mag wat mij betreft wel duidelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gabrielle Haverdil 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
snelle reactie en goede service

Assortiment
Meer dan voldoende keuzes en alternatieven

Aanbeveling
Mijn eerste camera ook gekocht en altijd super tevreden geweest over alles

Extra toelichting
Verder geen toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie Jolink 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan nog erg laat bestellen en dan heb je het de volgende dag in huis. Erg handig als je pas laat kunt bestellen

Service
Na foutieve bestelling door verkeerde uitleg/misverstand aan de telefoon mocht ik mijn product kosteloos retourneren. Geld snel terug op de rekening. Na opnieuw telefonisch contact juiste product besteld

Aanbeveling
Vriendelijk aan de telefoon

Extra toelichting
aardige bekwame mensen en snelle levering. Erg fijn. Jammer dat de winkel zo ver weg is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carel Bullens 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke informatie op de site; relatief gunstige prijs en perfecte levering en informatie!

Service
Ik was bijzonder gecharmeerd van de mogelijkheden om de bestelling op een bepaalde dag en binnen bepaalde tijdsmarge te kunnen laten leveren. En het werkte ook perfect!

Assortiment
Ik ken maar een deel van het assortiment maar kom volgende keer zeker weer kijken.

Aanbeveling
Ik kan geen enkel minpuntje noemen.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam V 18-01-2016 In de winkel gekocht
Filiaal op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
artikelen in goede opstelling; wel is de ruimte deels beperkt

Assortiment
assortiment zeer ruim; alle grote merken; ruime keus in accessoires

Aanbeveling
veel kennis aanwezig bij personeel; klein nadeel, ontzettend druk in de winkel, wachttijd kan oplopen ondanks 6 a 7 baliemedewerkers/verkopers

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Riemi 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website is alles gemakkelijk te vinden. Duidelijke omschrijvingen bij de producten.

Service
Prima levertijd.

Assortiment
Breed assortiment. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Het was voor mij de eerste keer dat ik hier heb besteld, maar ik ga dat zeker nog een keer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G A Spies 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon bestellen en het wordt bezorgt

Service
had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan was door cameranu.nl eerder ontdekt dan door mezelf.
petje af.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Volgens mij klopt daar alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles duidelijk te vinden en mooi overzichtelijk

Service
Via de telefoon contact gehad met een verkoper die mij duidelijk uitleg gaf op mijn vragen.

Aanbeveling
Tevreden over de hulp die ik kreeg en de snelle en nette wijze van leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Jacobs 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een super goeie winkel die heeeel veel heeft te bieden.

Service
Levert snel en laat weten wanneer en hoe laat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen was gemakkelijk en bestelling was snel binnen.

Assortiment
Ruime keuze (op voorraad)

Aanbeveling
Gemakkelijk gewinkeld in een winkel met een ruime keuze en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 18-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke toegankelijkheid, goede parkeervoorziening en een overzichtelijke indeling van de winkel

Service
Zeer bekwame en adequate behandeling en geen moeite werd gespaard om samen naar oplossingen te zoeken.

Assortiment
Zeer uitgebreid en overzichtelijk opgesteld.

Aanbeveling
Zoals gezegd, zeer overzichtelijk en goed belichte opstelling van de artikelen. Een aanrader om langs te gaan en de producten "in de hand te nemen" voordat tot koop wordt overgegaan.

Extra toelichting
De medewerker nam alle moeite om samen tot een voor mij goede oplossing te komen, zonder dat verkoop voor hem als hoogste doel in het vaandel stond. "Een tevreden klant was belangrijker dan een snelle deal."

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en overzichtelijke site

Service
Printer de eerst volgende werkdag geleverd

Assortiment
Prima prijs, was de goedkoopste op internet.
Ook de inkt was de goedkoopste die ik kon vinden

Aanbeveling
Alles volgens wens verlopen, van bestelling tot levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a steegstra 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via goede site was bestelling zo gepiept

Service
bestelling kon prima worden gevolgd

Assortiment
zeer breed en goed te beoordelen

Aanbeveling
prima assortiment en snelle levering

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijke site

Service
steeds direct geholpen

Assortiment
ok

Aanbeveling
10 is perfect en dat bestaat niet, maar zou eigenlijk 9,9 willen geven dat kan ik niet.
groetjes
steve

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Driel 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel, simpel en paypal betaling, zo gemakkelijk en veilig heb ik nog nooit geshopt online.

Service
duidelijke terugkoppeling over de bestelling en de status daarvan.

Assortiment
uitermate zeer goed zelfs! zal er zeker meer gaan kopen!

Aanbeveling
alles wat je maar kan bedenken als je met fotografie bezig bent, dan moet je echt deze shop hebben. voor elk wat wils

Extra toelichting
Snelle service, Snelle levering en vooral zeer netjes volgens afspraak, een winkel waar je echt op kan bouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan B Hage Roden 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en heldere website met uitstekende navigatie structuur

Service
Komen altijd de gemaakte afspraken na. Levering conform opgave. Een artikel niet op voorraad: direct een info mail hierover. Bij problemen worden die direct opgepakt en super snel afgehandeld. Heb met Cameranu.nl reeds 6 jaar ervaring. Altijd positief!!!!

Assortiment
Zeer uitgebreid van hobby tot professioneel. Informatie uitstekend zowel in de winkel als in de webshop. In de winkel is er altijd ruimschoots voldoende tijd om je uitgebreid te laten informeren over de wat duurdere aankopen. Heb hier altijd een goed positief gevoel bij. Als er minder positieve zaken aan een artikel zitten worden die ook vermeld. Personeel is zeer vakkundig.

Aanbeveling
Zie hierboven. Heb er eigenlijk niets meer aan toe te voegen, behalve dat Cameranu.nl qua prijs goed concurrend is. Bij bestellingen GEEN verzendkosten. Ook best belangrijk omdat soort gelijke webshops vaak forse bijdragen vragen in de verzendkosten

Extra toelichting
Goede structuur m.b.t. het te woord staan in de winkel in Urk. Keuze via toetsenbord bij binnenkomst. Krijgt een nummer. Tijdens de wachttijd kan je lekker in de winkel rondkijken zonder dat iemand anders voor gaat. Door het soort keuzemenu bij binnenkomst altijd de juiste gesprekspartner inzake jouw vragen en / of te kopen artikelen. Kortom: SUPER klantgericht!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulo 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed vindbaar en duidelijk.

Service
Snelle verzending

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goed assortiment, snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Polderboy 17-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vele camera's overzichtelijk opgesteld in de winkel.

Service
Veel deskundigheid in huis, schromen niet om collega's te raad plegen.

Assortiment
Ruime keuze van bekende merken.

Aanbeveling
Aangename winkel met ruime sortering van camera's.

Extra toelichting
Na advies te hebben ingewonnen een gebruikte camera gekocht een Nikon D7000, week later alweer mijn eerste tele-lens 70-300 mm, super blij met mijn aankoop, ik word inmiddels al een aardig fotograaf. lol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Kramer Producties 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk overzichtelijke website

Service
Snelle reactie toen er iets fout ging in de bestelling

Assortiment
goed op voordeel de meeste producten

Aanbeveling
groot assortiment, duidelijke website en snelle assistentie.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

beuke438 17-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Deze winkel zit niet in een centrum, dus als je gewoon doel gerichrt iets wilt kopen kun je er zo met je auto naar toe rijden en je boodschap doen.

Service
Als je aangeeft waar je voorkomt wordt je meteen bij de debetreffende deskundige gebracht.

Assortiment
Het assortiment en vooral de voorraad is erg groot. Er is Eigenlijk geen nee te koop.

Aanbeveling
Het is een erg prettige winkel waar ik altijd slaag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te vinden en makkelijk te bestelleb

Service
snelle service. Nog geen klachten gehad,

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DOD LS436 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt.

Service
De beloofde levertijd werd ruimschoots gehaald.

Assortiment
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Aanbeveling
Je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt, er is een goede omschrijving van het product en de website laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

Extra toelichting
Menig webwinkel mag hier een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swen van de Vlierd 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supper snel mijn product gevonden via google advertenties, en een hele fijne costumer service die makkelijk te bereiken was zelfs op zaterdag !

Service
Voor het eerst had een een cassette polaroid film besteld. deze deed ik in de camera maar er kwamen geen kleuren te voorschijn. dit bleek later te komen omdat de film overdatum was. maar met behulp van de supper makkelijk te bereiken service desk was kreeg ik een nieuw pakketje opgestuurd !

Assortiment
Heel uniek om bij winkels de polaroid 600 film te vinden !

Aanbeveling
Dit was mijn eerste maar wel van alle winkels de beste online winkel ervaring ooit.

Extra toelichting
Top ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vocasa 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kwam er bij toeval terecht. en had razendsnel een overzicht van relevante keuzes om verder te vergelijken.
Bestellen, ideal, post-tacking, verliep allemaal vlekkeloos.

Service
duidelijk e-mails over voortgang in bestelling tm bezorging.

Assortiment
Niet alleen op high-end camera maar ook op budget accessoires goed aanbod.

Aanbeveling
Ik heb zeer goed gevoel overgehouden aan mijn bestelling. Ik kom zeker terug, en zal het adviseren aan iedere vriend die camera-accessoires zoekt.

Extra toelichting
Snel, duidelijk, en geen aanvullende onvoorziene kosten bij webbestelling. Zo zie ik het graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad van den Beemt 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken, kijken en dan bestellen.
Prijsvergelijking vrijwel nooit nodig.

Service
Nooit gezeur of lang op terugstorting van je geld hoeven te wachten.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb kan ik bij CameraNu krijgen.

Aanbeveling
Kan het nog beter?
Ik denk het niet.

Extra toelichting
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Produkt is snel te vinden

Service
Supersnelle verzending

Assortiment
Praktisch het meeste te bestellen met soms leuke extra's.

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Zo door blijven gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterR 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij het product was een link geplaatst waarmee je geïnformeerd zou worden als het product op voorraad zou komen. Na een paar dagen ontving ik een email waarin werd gesteld dat het product geen voorraad product is en er derhalve geen email zou volgen. Dat, terwijl ik het product inmiddels had besteld.

Assortiment
Bijna alles is te vinden op de uitstekende gebruiksvriendelijke webshop.

Aanbeveling
Als de back-office beter zou functioneren, zou ik dit item met een tien waarderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kooifotografie 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, werkt snel en zoeken gaat prima. Bestelling is zo gemaakt.

Service
Je wordt perfect op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Ook de aflevertijd wordt al vermeld bij het moment van bestellen.

Assortiment
Niets op aan te merken. Alles altijd nog kunnen vinden.

Extra toelichting
Ga zo door. Jammer dat jullie zo ver weg zitten anders was ik vaak langs gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijk

Service
ook aan de telefoon krijg je duidelijk uitleg en hulp

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
alles prima voor elkaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie.

Service
Snelle levering, goed traceerbare verzending

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Prijzen van artikelen onder het landelijk gemiddelde. De bestelde artikelen zijn middels track-en-trace goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel telefonischtelefonisch uitleg gekregen, vakkundig.

Service
Tot nu toe alles goed, geen problemen gehad met product

Assortiment
Veel camera's op voorraad en in de winkel om te testen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews