cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43632 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gespecialiseerde site, makkelijk scrollen, snel gezocht artikel te vinden

Service
aanklikken en bestellen, volgende dag in huis.
goedkoopste van de meest bezochte sites

Assortiment
specifieke artikelen, ruim arsortiment

Aanbeveling
weet nu waar ik snel, specifiek en vooral goedkoper mijn camera spullen kan kopen

Extra toelichting
kids waren erg blij met deze bijzondere rugtas. Nu kunnen zij save op stap met hun camera.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Denisevs 02-01-2016 In de winkel gekocht
CameraNu Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk, alles ia makkelijk te vinden. In de winkel word je snel en goed geholpen door mensen die er verstand van hebben.

Service
Top service. In de winkel zocht ik een product en mij werd niet direct het duurste aangesmeerd, nee juist geadviseerd om een ander merk te doen, wat volgens verkoopmedewerker zelfde kwaliteit was.

Assortiment
Het is een ruim assortiment. Ik heb tot nu toe nog niet meegemaakt dat ze iets niet hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Goede service. Via de website hoef je geen verzendkosten te betalen dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Goed te bereiken vlak bij de snelweg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijkamp 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zocht op Google naar een videohead van het merk Velbon. Kreeg de link naar Cameranu.nl en ja hoor ook dit artikel had de webshop op voorraad en tegen een aantrekkelijke prijs en ook nog inclusief verzendkosten.

Service
Dit keer heb ik niet met de Cameranu mensen hoeven overleggen, want ik wist precies wat ik nodig had. In vorige contacten heeft men mij steeds weer kundig geadviseerd en mij goed geholpen bij mijn keuzes. Na de website aankoop ontving ik direct een bevestiging van de aankoop en even later de melding dat mijn bestelling was verzonden en kon ik middels een nummer mijn bestelling via de post TNT helemaal volgen, wanneer ik dat zou willen. Niet dat het nodig was, want de volgende dag zou de postbode mijn pakje al brengen.

Assortiment
Op de website zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar en mocht het artikel besteld moeten worden, dan zijn de levertijden kort en wordt er snel geleverd. Wat ook een goede service is, wanneer een artikel niet op voorraad is, dan laat je je e-mail adres achter en dan brengt Cameranu.nl je direct op de hoogte en kun je het artikel direct bestellen.

Aanbeveling
Mocht je het te kopen artikel willen eerst willen bezichtigen, dan kan dat in de winkel. Cameranu.nl beschikt zelfs over een heuse demonstratie etage.
Fantastisch.

Extra toelichting
Zeer tevreden en dan heb ik het nog niet eens gehad over de diverse (soms gratis) activiteiten die er worden georganiseerd. Heb er al enkele bezocht en dat was helemaal TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle aflevering, zelfs tegen de drukke kerstdagen aan.

Aanbeveling
Prijs scherp en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

es 02-01-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk gepresenteerd

Service
uitstekend geholpen door de medewerkers. er werd uitgebreid tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te demonstreren.

Aanbeveling
alle medewerkers zijn super vriendelijke en hebben verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilko 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat overzichtelijk op de site en de bestelvolgorde is simpel en duidelijk

Assortiment
Dit is de enige webshop waar ze de fotospullen hadden die ik nodig had.

Aanbeveling
Het assortiment is groot. De prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. De levering is volgens afspraak en de verzending is goed te volgen met een track&trace code.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JC38 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles klopt gewoon. Bestellen, en de volgende dag ontvangen!

Service
Als je je bestelling de volgende dag al ontvangt... Hoeveel service heb ik nog nodig?

Aanbeveling
Een 9 omdat ik bijzonder tevreden ben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk ingedeelde website. Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
Snelle levering ondanks de feestdagen. Daarbij ook goede informatie vanuit cameranu over het verloop van de levering.

Assortiment
Ruim voldoende artikelen om je keuze uit te maken.

Aanbeveling
Overzichtelijk en genoeg keuze in datgene wat je zoekt. Daarbij worden afspraken en beloftes door cameranu na gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H Tameris 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
houden zich goed aan afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nel 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site waarop datgene wat je zoekt meestal makkelijk te vinden is.

Service
Bij een probleem met het installeren van het bij CameraNu gekochte Lightroom prima geholpen.

Assortiment
Het assortiment is wat mij betreft breed, ben een redelijk gevorderde amateur en daarvoor heeft CameraNu een groot aanbod.

Aanbeveling
Het hier regelmatig apparatuur gekocht en altijd steeds keurig op tijd geleverd, het enkele persoonlijke contact was zeer correct. Overigens is CameraNu niet alleen een webstore, ze hebben een mooie winkel in Urk!

Extra toelichting
Uitstekende winkel maar wel iets minder bereikbaar voormensen uit de randstad. Een plek als Almere of A'dam Z-O maakt bereikbaarheid voor Utrecht/Amsterdam/Haarlem groter. Kom er alleen als ik toevallig in de buurt ben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karen 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen enkel probleem bij de bestelling. Product ook makkelijk te vinden op de website.

Assortiment
Ik heb dit keer alleen gezocht naar de camera die ik wilde en die hadden ze. Wel zou ik nog wat meer gebruikers-reviews en uitgebreidere informatie over de camera's willen.

Aanbeveling
Prima winkel, zou er zo weer een camera kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk op soort camera te zoeken naar accessoires en duidelijke specificaties.

Service
Snelle levering op een zelf te kiezen moment.

Assortiment
Zeer uitgebreid en duidelijk per soort camera gecategoriseerd.

Aanbeveling
Duidelijke website, goede uitleg / specificaties, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barbara 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gebruiksvriendelijk, goede productinformatie, goed aanbod

Service
had één artikel verkeerd besteld, kreeg direct retourformulier en na een paar dagen een herinnering. goede afwikkeling.

Assortiment
ruim aanbod en goede productvergelijking mogelijk

Aanbeveling
groot assortiment en zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 01-01-2016 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijk, ruime keuze, goed bereikbaar.

Service
Vriendelijke en deskundige medewerkers, meedenkend en adviserend met de keuze aan de klant zonder iets op te dringen. Laten ook alternatieven zien in relatie tot de aanvankelijke wens van de klant en diens doel om welke onderwerpen de klant wil fotograferen of filmen.

Assortiment
Uitbreid assortiment van vele merken.

Aanbeveling
Een winkel om bij terug te komen.
Vriendelijk, menselijk, behulpzaam, klantgericht.
Het kopje koffie biedt gastvrijheid.

Extra toelichting
CameraNu is aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velim 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Op alle vragen snel en correcte antwoorden, tevens directe hulp bij aanpassen van de bestelling afwijkend van het assortiment.

Assortiment
Alles wat ik nodig had stond op de site in meerdere opties.

Aanbeveling
Zeker aan te raden. De extra kosten voor creditcard zouden niet nodig moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nl 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima indeling goede filters

Service
Goede info over voortgang

Assortiment
Heel uitgebreid ter zake diens assortiment met pra info

Aanbeveling
Zie voorgaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joram 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Accessiores gekoppeld aan type camera maakt het zoeken naar spullen achteraf heel makkelijk.

Service
Snelle levering, goede communicatie over levertijd.

Assortiment
Het is er allemaal!

Aanbeveling
Zeer groot assortiment, korte levertijden, gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Top

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Beter en sneller dan de concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Satter 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en makkelijk

Service
Goede communicatie en snelle feedback

Assortiment
Top !

Aanbeveling
Echt een aanrader !

Extra toelichting
Zelfs als de bestelling nog niet compleet is dan sturen ze het kosteloos in delen op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dijkstra 31-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site waar je van te voren al kan gaan bekijken wat je wilt. Tevens bekwaam winkel personeel

Service
Bekwaam personeel

Assortiment
Ruim assortiment met verschillende prijs niveau

Aanbeveling
Nooit geen problemen gehad en altijd tevreden geweest met produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gosse 31-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker centraal en het winkelgemak is erg fijn. Lekker hands on mogelijkheden en gelegenheid te testen.

Service
De mensen van cameranu hebben kennis van zaken en zijn erg vriendelijk. Nemen de tijd voor je en denken absoluut mee.

Assortiment
Heel veel artikelen op voorraad. En n ruim assortiment aan de bekende maar de wat onbekendere merk artikelen. Nog nooit n nee gehad.

Aanbeveling
Gewoon n superwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan de gehele dag bestellingen plaatsen in de online shop en het dan de volgende dag zonder verzendkosten in huis hebben.

Service
In de winkel worden al je vragen goed beantwoord, en worden verschillende producten goed vergeleken.

Assortiment
Alles wat je nodig wilt hebben is meestal op voorraad, met onzettend ruim aanbod aan assorsoires.

Aanbeveling
Door de goede service, adviezen en ruim aanbod is Camera.nl zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon eenvoudig te vinden en makkelijk bestellen.

Service
Heel best!!
Alleen Post.nl had problemen met het bezorgen van het pakket. Terwijl het adres etc. duidelijk stond vermeld!!??

Assortiment
Voldoende assortiment. We waren alleen op zoek naar een bepaald artikel.

Aanbeveling
Service en snelheid van de bestelling zijn TOP.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gilbert 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling vlot en snel

Service
Een firma die niet alleen beloofd maar het ook doet

Assortiment
Een uitgebreid gamma voor de klant

Aanbeveling
Gemak van bestelling en vlotte eerlijke service via chat online

Extra toelichting
OP dinsdag 14u00 bestelling geplaatst met voorafbetaling vanuit Belgische bank, op donderdagnamiddag 14u30 pakket geleverd en dit in de feestperiode 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert een tevreden klant 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een firma die niet alleen veel beloofd maar het ook doet

Service
Onmiddellijk online de klant uitleggen hoe de situatie is , géén valse belofte's

Aanbeveling
plezier om bij deze firma te bestellen

Extra toelichting
Op dinsdag rond 14u00 bestelling geplaatst met voorafbetaling vanuit Belgische bank,op donderdag 14u30 pakket geleverd en dit in de feestperiode. top 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle apparatuur en accesoires zijn eenvoudig te vinden in de menubalk.

Service
Service, perfect werd gebeld voor een datum en tijd van bestelling.
Perfect ingesproken in de voicemail en verder zeer vriendelijke afhandeling.

Assortiment
Ik vraag me af wat er niet te krijgen is?

Aanbeveling
Over de gehele linie genomen, een winkel met een enorme assortiment,
correcte en vriendelijke afhandeling.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen dat ik uiterst tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batterij camera 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website waarbij je snel het juiste type batterij voor mijn foto-camera kon vinden

Service
Zoals aangegeven op de site : vandaag besteld is morgen geleverd. Degelijke verpakking. Verzekerd verzonden en track & trace

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick Snitjer 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen gaat met een paar klikken en de website is erg duidelijk.

Service
Er is een snelle bezorging en als je een vraag hebt krijg je vaak dezelfde dag nog antwoord.

Assortiment
Er is heel veel beschikbaar, vaak ook voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flitser sony 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik heb de winkerl zelf niet gezien helaas maar zoals de levering is geweest ben ik zeer tevreden

Service
gewoon perfect ik heb 2 andere gerenomeerde foto zaken benaderd en advies die ik kreeg van hun zwaar onder de 2 is het cijfer

Assortiment
gewoon prima in orde

Aanbeveling
advies heel goed uitleg goed service perfect

Extra toelichting
zoal ik al schreef ik heb 2 andere grote winkels benadert met een vraag en deze gaven zulke slecht adviezen ik kocht een flister volgens hun kon hij prima op mijn camera flitser gekocht en bleek een hele oude te zijn ik mocht toch wel verwachten van deze 2 winkels dat ze verstand hadden ervan nou sorry voor foto klein en kameraa espress jullie hebben mij advies gegeven ik kon de flitser gelijk in de container dumpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik heb de bestelling 's avonds om 23:30 gedaan en de volgende ochtend werd de bestelling inderdaad geleverd! Dat zelfs op de laatste dag voor kerst, zodat ik me body meteen kon gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
correcte en zeer snelle levering
Bestellen ging helemaal van zelf ,alles wijst zich vanzelf.

Service
Was super .een vraag had ik over de camera direct wordt je goed en deskundig geholpen.

Assortiment
Keuze meer dan genoeg ,voor ieder wat

Aanbeveling
Kan maar een ding zeggen gewoon weg top.

Extra toelichting
De camera doet geheel aan mijn verwachtingen . zeker de prijs waar hun hem voor aanbieden, met er alles op en aan. gewoon weg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j thuis 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
accuraat behandeld

Service
De lens werd keurig op tijd volgens afspraak, bezorgd

Assortiment
ruime keuze in objectieven

Aanbeveling
ruim voldoende

Extra toelichting
de medewerkers staan me altijd correct te woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cashfleau 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
enorm assortiment prima gerubriceerd en alles goed vindbaar

Service
vlotte afhandeling.

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
kan iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lizan 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
online alles goed uit te zoeken

Service
ideaal dat je via de app even contact kon hebben, waarbij we direct antwoord kregen, super service!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Heij 31-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zo professioneel personeel die zo bereid zijn om samen met jou naar een goede oplossing te zoeken. Personeel zijn ervaringsdeskundigen en dat is zo prettig. Ook al is het druk, je hebt niet het gevoel dat ze op willen schieten en hebben volledige focus op jou als klant.

Assortiment
Zowel voor de hobbyisten als voor de professionals. Top.

Aanbeveling
Het totaalplaatje, makkelijk parkeren, schoon toilet, koffie/thee/water, personeel en assortiment.

Extra toelichting
😘👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinder 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg duidelijk allemaal

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
ze hebben volgens mij alles

Aanbeveling
zie eerdere reacties van mij

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius Rietdijk 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De artikelen die ik zocht, werden zeer snel via de zoekfunctie gevonden.

Service
's-avonds besteld volgende dag via de post ontvangen. En dat allemaal vlak voor kerst.

Assortiment
Volledig assortiment.

Aanbeveling
Goede service met volop goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrinne 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke website. Duidelijke afhandeling van product.

Service
Bij vragen via mail (of in de winkel), snel, kundig en duidelijk antwoord.
Snelle levering.

Assortiment
De keuze is reuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra van Itterzon 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze

Service
Kreeg een eerlijk advies waardoor ik het juiste product kon bestellen. Ben tot twee keer toe uitstekend geholpen door de klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online bestellen en zoals beloofd volgende dag ontvangen!

Service
bestelling snel en correct afgehandeld; produkt 1 week in huis, geen extra service nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Makkelijk kiezen, bestellen en betalen. Snelle levering.

Assortiment
Zeer omvangrijk assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clazien 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden

Service
zelfs via bericht en chat wordt je snel en goed geholpen

Assortiment
veel keuzen

Aanbeveling
snel en goed

Extra toelichting
netjes op tijd geleverd en goed verpakt. wordt op de hoogte gehouden van je spullen die je bestelt heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed verzorgd, overzichtelijk en voorzien van de juiste informatie voor een potentiële koper.

Service
Snel conform afspraak geleverd.

Assortiment
Meerdere zaken al gekocht en geslaagd.

Aanbeveling
Veel keuze, juiste service en kwaliteitsartikelen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brandsma 30-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en producten bij elkaar opgesteld

Service
Personeel heeft voldoende kennis van de producten.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ben er diverse keren geweest en altijd zeer goed geholpen en tevreden naar huis gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website bevat veel producten en is erg overzichtelijk. Je kunt gemakkelijk zoeken naar een product, in mijn geval had ik een softbox-lamp nodig en had deze meteen gevonden en eenvoudig besteld binnen 10 minuten.

Service
Helaas was er een lamp gesneuveld van één van mijn softboxen, dus ik had met spoed een nieuwe nodig. Door de snelle levering had ik de volgende dag (op Kerstavond zelfs!) mijn lamp alweer binnen en kon ik snel weer aan de slag.

Assortiment
CameraNU.nl heeft een uitgebreid assortiment met alles wat je nodig hebt voor fotografie en film. Van camera's en lenzen tot aan studiolampen (waar ik gebruik van heb gemaakt). Ik had een specifieke lamp nodig en gelukkig had CameraNU deze in zijn assortiment en op voorraad. Ook zijn er andere producten te vinden, zoals MacBook's en harde schijven. Genoeg te vinden dus.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan, al heb ik pas één maal iets besteld op CameraNU. Ik kan niet oordelen over de andere producten en aspecten van de website, maar ik verwacht dat alles gewoon prima is.

Extra toelichting
Dit zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn dat ik hier wat koop. Ik verdiep mij steeds meer in film (soms fotografie) en vind dus steeds weer dingen die ik zou willen hebben. En het meeste van die dingen heeft CameraNU ook. Kortom; een goede website met alles wat mijn hartje maar begeert!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Lelystad 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt makkelijk en goed. Informatie die verstrekt wordt is uitgebreid. Snel en efficiënt in de online bediening.

Service
Service gericht en super snel.

Assortiment
Een goed gesorteerde (online) shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Jansema 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk online kunnen bestellen wat ik zocht.

Service
Snelle en vakkundige levering. Geheel volgens afspraak.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden. Heb eigenlijk niet verder gekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessie 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website lijkt iets verouderd maar werkt prima.

Service
Was op voorraad en supersnelle levering!

Aanbeveling
Fijne service!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rene Verschuren 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel makkelijk en doeltreffend

Service
Het gaat bijna altijd goed, en zo niet even een belletje en het wordt snel en goed geregeld. geen moeite te veel.

Assortiment
Alles is aanwezig, heb nog nooit mis gepakt op iets

Aanbeveling
Het complete plaatje

Extra toelichting
Gewoon een geweldige winkel, personeel en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Showroom aanwezig, nummertje trekken voor juiste balie/verkoophulp

Service
Mijn gekochte product bleek een afwijking te hebben, volgende dag direct omgeruild voor een nieuwe

Assortiment
Camera + benodigde accessoires op voorraad

Aanbeveling
uit voorraad geleverd en super service verleend bij afwijking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews