cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peet Dalmeijer 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en vriendeljke kantenservice, goed bereikbaar

Assortiment
Kwaliteits spullen

Aanbeveling
Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neel van Mourik 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer vriendelijke en plezierig personeel

Service
Zelden zo n goede service meegemaakt

Assortiment
Zeer breed en mooi assortiment

Aanbeveling
Mooie en goede winkel een echte aanrader voor fotografie liefhebber

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BW 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanachter de PC het hele assortiment bekijken

Service
Bestelling wordt op een aan te geven dag geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment , mooi te combineren bij een bestelling

Aanbeveling
Snelle levering, en keurig op tijd

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brenda Heijst 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Camera nu is een geweldige winkel met super veel producten, je kan alles krijgen wat je je maar bedenkt! Het is heel makkelijk om producten online te bestellen en alles staat goed en duidelijk omschreven! Ook word alles altijd op tijd geleverd!

Service
In de winkel EN de webshop word je super duidelijk geholpen, ze nemen de tijd om je alles uit te leggen en te laten proberen!

Assortiment
De winkel heeft een super groot assortiment, en alle informatie staat duidelijk bij de producten!

Aanbeveling
Gewoon een top winkel voor al je vragen!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Sloot 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je trekt een nummer als je binnenkomt waarna je, afhankelijk van de drukte, op je gemak eerst rond kunt kijken naar de uitgestalde apparatuur. Koffie staat klaar, je verveelt je echt niet.

Service
Deskundig personeel dat met je meedenkt waardoor je soms met een ander, soms goedkoper artikel de deur uit gaat dan voorzien. Ook problemen na de aanschaf worden goed opgelost.

Assortiment
Enorm !!!!!

Aanbeveling
Meen neemt de tijd voor je, het zijn toch vaak dure aankopen die je daar doet. Perfecte internetsite

Extra toelichting
Camera's verkopen kan iedereen, hier wordt deskundigheid, klant-vriendelijkheid, service en een scherpe prijs gebundeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil1 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk juiste producten te vinden

Service
prima en snelle verzending

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KJ van Woerkom 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website laadt snel, is goed doorzoekbaar en de productomschrijvingen zijn uitgebreid.

Service
Eerder een product besteld dat niet voldeed aan de verwachting en zonder probleem geld terug. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

adobe 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke assortiment, goede voorlichting en prijs

Service
Snelle levering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
goede en overzichtelijke keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritK 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en snel het artikel gevonden en besteld

Service
Supersnelle levering. 's-avonds besteld, volgende ochtend in huis.

Assortiment
Ruime keuze in modellen en kleuren tegen scherpe prijs

Aanbeveling
Kan de winkel zeker aanbevelen en zal hier vaker gebruik van maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke website en advies wanneer dat nodig is. Daarnaast is de prijs ook gunstig ten opzichte van andere website concurrenten.

Service
Met vragen kun je altijd bellen en wordt je netjes geholpen.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke website, goede prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Hilversum 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webpagina is overzichtelijk en goed onderverdeeld.

Service
Na afronding van de bestelling krijg je direct de bevestiging op mail met daarin aangegeven de tijd van bezorging.

Assortiment
Ruime sortering.

Extra toelichting
Snelle en correcte levering echter niet tussen de aangegeven tijd, veel eerder dan vermeld stond. Keurig bij de buren afgegeven. Tip: wij hebben de Tripod als kerstcadeau voor onze dochter gekocht. Gelukkig was onze dochter bij levering niet thuis want aan de verpakking was te zien wat er in zat. Wellicht in het bestel menu een optie opnemen voor neutrale verzending, altijd handig voor als het een cadeau betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Finders 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef het huis niet uit en weet meteen of het op voorraad is

Service
snele levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MZ 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
prima snelle levering

Assortiment
grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarendS 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke web site met goede zoek functie

Service
via internet besteld. volgende dag is mijn bestelling zonder problemen geleverd

Assortiment
Voldoende producten op de site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kampjvd 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Cameratas enkele dagen voor kerst besteld. Volgende dag al binnen! Pakket keurig aangeleverd via PostNL. Camera.nu blijft een aanrader.

Service
Nvt

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Meerdere bestellingen gedaan: vlotte levering. Prima producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke shop, prima filters

Service
Updates per mail

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Simpel via de website bestellen en betalen. Prima! geregeld.

Assortiment
Als Pentaxianees :-)... jammer dat jullie een deel-assortiment voeren ipv het volledig Pentax camera, objectieven en accessoires assortiment...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maarten 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon met de telefoon besteld een paar kliks

Service
In de avond besteld en meteen bericht van verzending, top!

Aanbeveling
Volgende keer weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Rooimans 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is ruim opgezet en er is een groot assotiment

Service
Op al onze vragen kregen we een eerlijk antwoord en door het nummersysteem heb je niet het idee dat er haast gemaakt wordt bij de afhandeling van de vragen.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SAN Curfs 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De service is zeer uitgebreid en toegespitst op de specifieke vraag van de klant.

Assortiment
Er is een zeer uitgebreide collectie, zodat er goed vergeleken kan worden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande uitleg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmond 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zéér overzichtelijke website waar alles makkelijk te vinden is.

Service
Zéér deskundig personeel die weet waarover ze praten , ook bestellingen online worden netjes en volgens afspraak afgeleverd.

Assortiment
Alles wat ik voor fotografie nodig heb is er gewoon te vinden.

Aanbeveling
Gewoon zéér goed.

Extra toelichting
Mooie winkel en mooie webshop. Ondanks dat ik in zeeuws-Vlaanderen woon toch al een paar keer naar de winkel geweest ,gewoon omdat de service en deskundigheid aanwezig is ,dat mis ik toch wel eens bij andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website

Service
Supersnelle levering. Goed verpakt

Assortiment
Erg ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa Hoogenboom 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en alles werkt goed. Levering was volgens afspraak, en werd de dag zelf nog eens geïnformeerd over het tijdstip van levering.

Service
Gebeld met de klantenservice voor extra informatie, werd vriendelijk geholpen en kreeg eerlijk en goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van Schalkwijk 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig artikelen goed te vinden

Service
prima informatie via e mail en tracking

Assortiment
vrijwel alles is er te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Wilmer 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering en goed overzichtelijke website

Service
Ik kreeg een snelle bevestiging en een bericht dat ik de bestelling in de plaatselijke post nl kon afhalen. Goed geregeld

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, snelle leverin

Extra toelichting
Ik heb op aanraden van bekenden een canon fotocamera (voordeelpakket) gekocht. Snelle levering en goede service en daarbij ook goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvo 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en heldere afspraak via email gemaakt, zeer snelle reactie via de mail ontvangen. Toppie!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Op alle punten zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site en wordt erg snel verzonden (volgens mij was het dezelfde dag)

Service
Ze bezorgen met PostNL waar ik geen fan van ben.. PostNL weigert bij mijn buren te bezorgen waardoor ik een dag thuis heb moeten zitten om mijn pakket te ontvangen. Helpdesk van Camaranu gebeld en werd erg vriendelijk te woord gestaan.. Enige minpunt aan Camernu is dat ze met PostNLwerken als bezorgservice:p

Assortiment
Had liever een andere kleur gewild, maar ben opzich tevreden met het assortiment

Aanbeveling
Eerlijk en snel bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op 18/12 bestelling geplaatst met gewenste betaling via creditcard. Betaling was mislukt, order bleef daarom hangen. Vervolgens op 23 gebeld waarom ik nog geen pakketje ontvangen had.

Service
Medewerker legde uit en stelde voor alsnog een iDeal link te sturen zodat de betaling afgerond kon worden en het pakketje alsnog op de post en voor de kerst bezorgd. Super!!

Assortiment
Ruime keuze, lage prijzen

Aanbeveling
Goede service, overzichtelijke website, goede prijzen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josephine 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gewenste artikel is snel te vinden op de site!

Service
Producten steeds op voorraad en de volgende dag in huis!

Aanbeveling
Tot nu toe zeer succesvol gewinkeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie 28-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en prettige winkel om te bezoeken met ruime parkeer mogelijkheid

Service
Men nam zeer uitgebreid de tijd om me te helpen om tot een eigen keuze te komen. Niet opdringerig

Assortiment
Zeer ruim assortiment verrekijkers, waar ik voor kwam. Op de website prettige mogelijkheid producten te vergelijken en in de winkel mogelijkheid diverse kijkers uit te proberen, ook in de buitenlucht.

Aanbeveling
Deskundig personeel, klant staat centraal was mijn ervaring

Extra toelichting
voor wie van ver komt: combineer een bezoek aan de winkel met een bezoek op Urk! Mooi historisch centrum & haven en heerlijke vis te koop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvExel 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site is handig ingedeeld in categorieen zodat je snel bij het gezochte artikel bent.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en de voortgang van je bestelling.

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Een goede en betrouwbare webshop waar je tegen een scherpe prijs kunt kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Martje 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super makkelijke site en uitstekende service

Service
Alles prima verzorgd!

Assortiment
Mooie uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alles tip top in orde

Extra toelichting
Aanrader voor anderen! De volgende dag wordt het al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andrea 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving - de keuze was snel gemaakt

Service
De bestelling werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Ik zou voor elke camera-gerelateerde accessoire zeker hier als eerste kijken.

Aanbeveling
Omdat alles perfect ging, van het plaatsen van de bestelling tot aan de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blue 27-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle camera's staan keurig opgesteld en zijn te bedienen.

Service
Perfect, geen opdringerige medewerker direct achter je.
Hulp nodig kaartje trekken en je word geholpen.
Lang wachten helemaal niet. Kop koffie gratis.

Assortiment
Het lijkt mij heel veelzijdig.

Aanbeveling
Dicht in de buurt. Goede service. Koffie gratis.
Geen opdringerige verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
CameraNU.nl heeft een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop.

Service
Bij eventueel aanvullende vragen is men duidelijk in reactie en afhandeling.

Assortiment
Het assortiment is voor mijn hobby (videofilmen) uitermate breed en compleet.

Aanbeveling
Zeer prettig winkelen met goede producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Losserjan 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en betalen was geen enkel probleem

Service
Zaterdags laat besteld, maar kon pas dinsdags geleverd worden. Maar het was geen probleem voor mij.

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekfunctie werkt optimaal

Assortiment
Breed assortiment. Kijk vaak op deze site wat ik evt in de toekomst wil aanschaffen

Extra toelichting
Snelle levering en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
handig en overzichtelijk

Service
op tijd geleverd

Assortiment
Eigenlijk alles waar ik interesse hebt

Aanbeveling
goed en tevreden

Extra toelichting
Zodra ik weer wat nodig heb ga ik terug naar deze webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Weegels 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld , morgen in huis.

Service
Reeds een dag later afgeleverd.

Assortiment
Voldoende vergelijkbare producten in voorraad.

Aanbeveling
Vanwege duidelijke Website, assortiment en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Super snelle levering !

Assortiment
Veel keuze in artikelen die in de winkel vaak niet te krijgen zijn.

Aanbeveling
Altijd snelle en goede service!

Extra toelichting
Helaas waren deze keer de bestelde goederen niet compleet. Kan gebeuren en ik heb er het volste vertrouwen in dat het goed opgelost wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede selectie mogelijkheden om snel het juiste product te vinden met de juiste specificaties.

Service
Heel gemakkelijk aan te geven waar en wanneer je je bestelling wilt laten bezorgen, thuis of via pakje gemak.

Assortiment
Niet alles is beschikbaar of voorradig, maar het meeste wel en tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Zeer vriendelijke en klantgerichte uitstraling.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Bij deze webshop werken professionals op het gebied van fotografie. Vragen via de chat worden direct beantwoord en vragen via de email dezelfde dag. Altijd met een deskundig antwoord of advies. Zo zocht ik een tas voor mijn apparatuur. De medewerker met wie ik chatte pakte de modellen erbij uit de winkel waar ik over twijfelde. Zo heb ik uiteindelijk een goede keuze kunnen maken.

Assortiment
Tot nu toe heb ik hier alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Niet alleen een goede prijs/kwaliteit verhouding, ook een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmen van Doornik 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snelle bezorging. Scherp geprijsd

Assortiment
Ruime keuze. Veel vooradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij het bezoek aan de winkel doe je er verstandig aan om een rustig tijdstip uit te kiezen, het kan soms best druk zijn. Wel staat er altijd koffie en thee voor je klaar!

Service
De klantenservice is dik in orde. Retourneren van producten is ook geen enkel probleem.

Assortiment
Het assortiment is breed en divers. Ook verbaas ik me er soms over dat goedkope items die je normaal op ebay zou bestellen ook verkrijgbaar zijn.

Aanbeveling
Kundig personeel welke je voorzien van een goed advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duideljke indeling

Service
Snel en to the point

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 26-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld

Service
Goede uitleg van mogelijkheden en hulp met keuze

Assortiment
Alles is te koop, van alle A-merken

Aanbeveling
Als je een camera zoekt dan moet je hier zijn

Extra toelichting
1 woord FANTASTISCH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton de koning 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Jammer dat het een dag langer duurde door de creditcard maar daar kunnen jullie niet veel aan doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bakker 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk te bestelen, volgende dag netjes in huis daar het op voorraad was.

Service
Alles zoals beloofd in dit geval dus top

Assortiment
Mooie keuzes te maken in de tas die ik zocht. De prijs was scherp

Aanbeveling
Alles was netjes zoals ik hoopte te krijgen

Extra toelichting
Makkelijk producten te vinden. Ruime keuze voor je camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thiel26 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke webshop

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pim 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
product was, zoals vermeld de volgende dag in huis

Assortiment
zeer groot assortiment, ik kon mijn 'speciale' verzoek meteen vinden

Aanbeveling
ze hebben veel in huis, bijna alles wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews