cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

steve 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijke site

Service
steeds direct geholpen

Assortiment
ok

Aanbeveling
10 is perfect en dat bestaat niet, maar zou eigenlijk 9,9 willen geven dat kan ik niet.
groetjes
steve

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Driel 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel, simpel en paypal betaling, zo gemakkelijk en veilig heb ik nog nooit geshopt online.

Service
duidelijke terugkoppeling over de bestelling en de status daarvan.

Assortiment
uitermate zeer goed zelfs! zal er zeker meer gaan kopen!

Aanbeveling
alles wat je maar kan bedenken als je met fotografie bezig bent, dan moet je echt deze shop hebben. voor elk wat wils

Extra toelichting
Snelle service, Snelle levering en vooral zeer netjes volgens afspraak, een winkel waar je echt op kan bouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan B Hage Roden 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en heldere website met uitstekende navigatie structuur

Service
Komen altijd de gemaakte afspraken na. Levering conform opgave. Een artikel niet op voorraad: direct een info mail hierover. Bij problemen worden die direct opgepakt en super snel afgehandeld. Heb met Cameranu.nl reeds 6 jaar ervaring. Altijd positief!!!!

Assortiment
Zeer uitgebreid van hobby tot professioneel. Informatie uitstekend zowel in de winkel als in de webshop. In de winkel is er altijd ruimschoots voldoende tijd om je uitgebreid te laten informeren over de wat duurdere aankopen. Heb hier altijd een goed positief gevoel bij. Als er minder positieve zaken aan een artikel zitten worden die ook vermeld. Personeel is zeer vakkundig.

Aanbeveling
Zie hierboven. Heb er eigenlijk niets meer aan toe te voegen, behalve dat Cameranu.nl qua prijs goed concurrend is. Bij bestellingen GEEN verzendkosten. Ook best belangrijk omdat soort gelijke webshops vaak forse bijdragen vragen in de verzendkosten

Extra toelichting
Goede structuur m.b.t. het te woord staan in de winkel in Urk. Keuze via toetsenbord bij binnenkomst. Krijgt een nummer. Tijdens de wachttijd kan je lekker in de winkel rondkijken zonder dat iemand anders voor gaat. Door het soort keuzemenu bij binnenkomst altijd de juiste gesprekspartner inzake jouw vragen en / of te kopen artikelen. Kortom: SUPER klantgericht!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulo 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed vindbaar en duidelijk.

Service
Snelle verzending

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goed assortiment, snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Polderboy 17-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vele camera's overzichtelijk opgesteld in de winkel.

Service
Veel deskundigheid in huis, schromen niet om collega's te raad plegen.

Assortiment
Ruime keuze van bekende merken.

Aanbeveling
Aangename winkel met ruime sortering van camera's.

Extra toelichting
Na advies te hebben ingewonnen een gebruikte camera gekocht een Nikon D7000, week later alweer mijn eerste tele-lens 70-300 mm, super blij met mijn aankoop, ik word inmiddels al een aardig fotograaf. lol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Kramer Producties 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk overzichtelijke website

Service
Snelle reactie toen er iets fout ging in de bestelling

Assortiment
goed op voordeel de meeste producten

Aanbeveling
groot assortiment, duidelijke website en snelle assistentie.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

beuke438 17-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Deze winkel zit niet in een centrum, dus als je gewoon doel gerichrt iets wilt kopen kun je er zo met je auto naar toe rijden en je boodschap doen.

Service
Als je aangeeft waar je voorkomt wordt je meteen bij de debetreffende deskundige gebracht.

Assortiment
Het assortiment en vooral de voorraad is erg groot. Er is Eigenlijk geen nee te koop.

Aanbeveling
Het is een erg prettige winkel waar ik altijd slaag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te vinden en makkelijk te bestelleb

Service
snelle service. Nog geen klachten gehad,

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DOD LS436 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt.

Service
De beloofde levertijd werd ruimschoots gehaald.

Assortiment
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Aanbeveling
Je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt, er is een goede omschrijving van het product en de website laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

Extra toelichting
Menig webwinkel mag hier een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swen van de Vlierd 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supper snel mijn product gevonden via google advertenties, en een hele fijne costumer service die makkelijk te bereiken was zelfs op zaterdag !

Service
Voor het eerst had een een cassette polaroid film besteld. deze deed ik in de camera maar er kwamen geen kleuren te voorschijn. dit bleek later te komen omdat de film overdatum was. maar met behulp van de supper makkelijk te bereiken service desk was kreeg ik een nieuw pakketje opgestuurd !

Assortiment
Heel uniek om bij winkels de polaroid 600 film te vinden !

Aanbeveling
Dit was mijn eerste maar wel van alle winkels de beste online winkel ervaring ooit.

Extra toelichting
Top ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vocasa 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kwam er bij toeval terecht. en had razendsnel een overzicht van relevante keuzes om verder te vergelijken.
Bestellen, ideal, post-tacking, verliep allemaal vlekkeloos.

Service
duidelijk e-mails over voortgang in bestelling tm bezorging.

Assortiment
Niet alleen op high-end camera maar ook op budget accessoires goed aanbod.

Aanbeveling
Ik heb zeer goed gevoel overgehouden aan mijn bestelling. Ik kom zeker terug, en zal het adviseren aan iedere vriend die camera-accessoires zoekt.

Extra toelichting
Snel, duidelijk, en geen aanvullende onvoorziene kosten bij webbestelling. Zo zie ik het graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad van den Beemt 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken, kijken en dan bestellen.
Prijsvergelijking vrijwel nooit nodig.

Service
Nooit gezeur of lang op terugstorting van je geld hoeven te wachten.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb kan ik bij CameraNu krijgen.

Aanbeveling
Kan het nog beter?
Ik denk het niet.

Extra toelichting
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Produkt is snel te vinden

Service
Supersnelle verzending

Assortiment
Praktisch het meeste te bestellen met soms leuke extra's.

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Zo door blijven gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterR 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij het product was een link geplaatst waarmee je geïnformeerd zou worden als het product op voorraad zou komen. Na een paar dagen ontving ik een email waarin werd gesteld dat het product geen voorraad product is en er derhalve geen email zou volgen. Dat, terwijl ik het product inmiddels had besteld.

Assortiment
Bijna alles is te vinden op de uitstekende gebruiksvriendelijke webshop.

Aanbeveling
Als de back-office beter zou functioneren, zou ik dit item met een tien waarderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kooifotografie 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, werkt snel en zoeken gaat prima. Bestelling is zo gemaakt.

Service
Je wordt perfect op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Ook de aflevertijd wordt al vermeld bij het moment van bestellen.

Assortiment
Niets op aan te merken. Alles altijd nog kunnen vinden.

Extra toelichting
Ga zo door. Jammer dat jullie zo ver weg zitten anders was ik vaak langs gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijk

Service
ook aan de telefoon krijg je duidelijk uitleg en hulp

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
alles prima voor elkaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie.

Service
Snelle levering, goed traceerbare verzending

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Prijzen van artikelen onder het landelijk gemiddelde. De bestelde artikelen zijn middels track-en-trace goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel telefonischtelefonisch uitleg gekregen, vakkundig.

Service
Tot nu toe alles goed, geen problemen gehad met product

Assortiment
Veel camera's op voorraad en in de winkel om te testen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sven 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Altijd goede hulp

Assortiment
Hebben bijna alles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ook al is het druk, er staat een koffie automaat, genoeg om naar te kijken, lees materiaal in overvloed, in kort, er is alles aan gedaan om u wachttijd zo makkelijk mogelijk te maken.

Service
personeel dat weet waar ze het over hebben en met nuttig advies komen.

Assortiment
"dat moeten we voor u bestellen" kennen ze bij cameranu niet.

Aanbeveling
goede locatie, goede service, laat niets te wensen over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OneDayArtist 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de website product uitgezocht en direct telefonisch contact gehad.

Service
Kleurenstaal werd direct toegestuurd. In de winkel verder geholpen.

Assortiment
De juiste kleur gevonden m.b.v. kleurenstaal.

Extra toelichting
Bij de winkel in Urk gekocht en prima geholpen. Goeie koffie ook :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online goede, duidelijke uitleg. Met de mogelijkheid om via chat vragen te stellen.

Service
Kreeg als kundig antwoord op mijn vraag gesteld via de chat

Assortiment
Breed assortiment met goede prijs verhouding

Aanbeveling
Erg positief over snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dian 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De camera werd snel thuisbezorgd en ik kon zelf de bezorgtijden aangeven. Het werd netjes geleverd en de camera zag er erg goed uit.

Service
Ik had 's avonds naar de klantenservice gebeld. Er werd gelijk opgenomen en ik kreeg goed advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem Hendriksen 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Service
Keurig verpakt.

Assortiment
In alle prijsklasse

Aanbeveling
Groot assortiment en een prima omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Met een paar klikken besteld en afgeleverd

Service
Vandaag besteld, morgen al in huis, keurig verpakt en op de gewenste tijd.

Assortiment
Ruim assortiment van kijkers, het door mij gewenste product

Extra toelichting
prima vergelijking van het product, goede hulp bij het maken van de keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke emails

Service
Cameranu doet wat ze zeggen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

BennietM 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden, zeer overzichtelijk dus een super winkel.

Service
Snelle levering, kan niet beter....

Assortiment
Tja wat moet je hier op zeggen, alles is aanwezig een groot assortiment. Voor de fotograaf is het goed vertoeven hier je vind hier wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Super winkel, snelle levering, groot assortiment wat wil men tegenwoordig nog meer. lekker vanuit de luie stoel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaas Zutt 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, volgende dag geleverd.

Service
Prima hulp bij het zoeken naar de juiste onderdelen.

Assortiment
Assortiment bijzonder groot.

Aanbeveling
Prima ervaring met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Graaf 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en lekker snel

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
overzichtelijk en in de winkel wordt er niets opgedrongen

Extra toelichting
lekkere snelle levering, en prima verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle info is beschikbaar en als je het niet ziet staan is een mailtje voldoende.

Service
Perfecte mailservice. Prompte reactie zelfs sávonds.

Aanbeveling
Eén van de betere internetshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere, overzichtelijke website. In een paar klikken bij het gewenste product.

Service
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon Leenders 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig winkelen

Service
Telefonisch goed bereikbaar en heel vlug technische ondersteuning

Assortiment
Fotografisch perfect geoutilleerd.

Aanbeveling
nu de tweede bestelling perfect afgehandeld.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TamaraGeluk 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist precies wat ik moest hebben en kon dit ook gemakkelijk opzoeken in de zoekbalk, lens cleaning kit. Vervolgens bedacht ik me dat ik ook nog filters voor mijn nieuwe lensje moest hebben en heb deze ook gelijk opgezocht. Daarbij kreeg ik een link naar filterklemmen en die heb ik toen ook gelijk gekocht!

Service
Prima service, had mijn spullen de volgende dag al in huis.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Super winkel, snelle levering :).

Extra toelichting
Webshop is top! Alles is op voorraad en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Stond een pakket samengesteld op de site, wat niet compleet was/niet gebruikt kon worden op die manier. Gelijk gebeld en direct per telefoon een email een aangepaste aanbieding voor het juiste pakket

Service
Zie boven. 's Avonds besteld, volgende dag in huis. Keurig geholpen telefonisch

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joby GripTight Mount 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb eigenlijk nog maar één keer iets gekocht op deze site, maar wat ik zocht, heb ik binnen 1 minuut gevonden, mede dankzij de makkelijke layout van de site. Alle informatie over het product stond er duidelijk.

Service
Ik heb het product ongeveer 20:00 gekocht en kreeg het de volgende dag in huis. Helaas door een probleempje bij PostNL kwam het niet tussen 12:00 en 14:00 maar rond 21:00, maar daar kan Cameranu.nl natuurlijk niks aan doen. Prima service

Assortiment
Genoeg keuze uit producten.

Aanbeveling
Elke winkel/site heeft wel een minpuntje. Ik heb er nog geen gemerkt maar als ik vaker koop bij deze site, wat ik zeker ga doen, is er vast wel iets te merken wat niet helemaal lekker loopt. geen 10 maar een 9, is niet slecht zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
gemakkelijk te zoeken en uitleg van de producten te vinden

Aanbeveling
Top bedrijf. Goede hulp bij aankopen.

Extra toelichting
Niet verder zoeken. Gewoon direct naar CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Lassing 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen zijn gestructureerd en dus gemakkelijk te vinden.

Service
Prima afhandeling van de order.

Assortiment
Assortiment is zeer compleet. Heb meestal genoeg aan één zoekactie bij Camera-Nu.

Aanbeveling
Absoluut probleemloos en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Klein 14-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Men neemt de tijd voor je./

Service
Service is goed

Assortiment
Ruime assortiment.
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Mag daar graag komen.

Extra toelichting
Ondanks de afstand naar Urk gaan we toch daar winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Blanken 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb een hekel aan winkels en dus winkelen soms is winkelen noodzakelijk vooral bij grote uitgaven of als je beslist iets wil uitproberen.
Jullie webwinkel voorkomt winkelen vooral omdat de artikelen goed worden omschreven.

Service
De bestelde artikelen worden snel geleverd en zijn goed verpakt zodat er weinig problemen ontstaan.
Bij problemen kan ik via jullie bijvoorbeeld een compactcamera laten repareren.

Assortiment
Niet voor niets zijn jullie mijn hoofdwebwinkel.
De artikelen zijn bijna altijd het goedkoopst geprijsd
dus zelden moet ik uitwijken.

Aanbeveling
Verdere uitleg waarom ik jullie een negen geef op alle fronten lijkt me overbodig!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

autocamera 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen zonder account.

Service
vooral telefonische contact is perfect

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jabr 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima, maar "maar een acht" omdat niet alle producten even gemakkelijk op de website te vinden zijn.

Service
gewoon goed

Assortiment
niet alles wat ik zocht gevonden; (zie ook gemak)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel zoeken op de site

Service
Heb geen ervaring bij deze winkel met retourzendingen en/of klachten, maar de bestelde artikelen worden iedere keer zeer snel verzonden.

Assortiment
Mooi ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yorick 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's Avonds besteld op mijn tablet waarvoor ik een hoesje zocht en de volgende dag direct geleverd. De website werkt ook prima.

Service
Je krijgt voldoende informatie over de status van de levering.

Assortiment
Gewoon het hoesje dat ik zocht voor de helft van het geld waarvoor hij bij de concurrent ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Buijnink 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er bleek wat mis te zijn gegaan met de bestelling. Ik werd direct op de hoogte gesteld en afhandeling werd duidelijk vermeld. Ik ben van mening dat ik goed op hoogte gehouden werd over status van mijn bestelde product.

Assortiment
Zeer uitgebreidt

Aanbeveling
Fijne, gebruikersvriendelijke website. Goede service mocht er iets niet helemaal volgens plan gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam veer 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig zoeken

Service
voldaan aan verwachting

Assortiment
camera geeft voldoende keus

Aanbeveling
prima voldaan aan de verwachting, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kknelia 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is snel en gemakkelijk te vinden

Service
nog nooit een vraag tevergeefs gesteld

Aanbeveling
al enkele jaren een zeer tevreden klant die graag naar Urk gaat voor informatie en/of koop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fred schut 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel gevonden wat ik wilde met zoekprogramma.

Service
maandag besteld, dinsdag in de brievenbus.

Aanbeveling
snel, degelijk en beloofd is beloofd en dat kom je ook na. Bij een foutieve zending meteen kunnen retourneren en direct een nieuw item gekregen. Verschil in prijs snel op mijn rekening gestort. Puik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Pretty straightforward. Bestellen. afrekenen via ideal. En zoals beloofd de volgende dag in huis. Prima!

Service
Op tijd geleverd. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dengeman 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ken deze winkel alleen via internet. De site is overzichtelijk en artikelen zijn duidelijk omschreven.

Service
Service en levering is snel. Ook voor advies en uitleg omtrent een artikel werd ik duidelijk en deskundig te woord gestaan.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan als het gaat om aankoop van uw artikel(en). Prettig om zaken mee te doen.

Extra toelichting
Een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zakaria 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product dat ik zocht kon ik direct vinden, de specificaties waren duidelijk en het bestelproces was eenvoudig.

Service
De service was fantastisch! Ik vroeg in mijn opmerking of het product in cadeauverpakking kon worden gedaan, aangezien het een cadeau was voor mijn broer en dit heeft cameranu.nl daadwerkelijk gedaan! Pessimistische ik had er om eerlijk te zijn weinig hoop ik (voor geen speciale reden, hoor).

Daarvoor dus dank!

Aanbeveling
Vanwege de zeer goede service kan ik deze winkel aan een ieder wel aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews