cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gilbert 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling vlot en snel

Service
Een firma die niet alleen beloofd maar het ook doet

Assortiment
Een uitgebreid gamma voor de klant

Aanbeveling
Gemak van bestelling en vlotte eerlijke service via chat online

Extra toelichting
OP dinsdag 14u00 bestelling geplaatst met voorafbetaling vanuit Belgische bank, op donderdagnamiddag 14u30 pakket geleverd en dit in de feestperiode 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert een tevreden klant 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een firma die niet alleen veel beloofd maar het ook doet

Service
Onmiddellijk online de klant uitleggen hoe de situatie is , géén valse belofte's

Aanbeveling
plezier om bij deze firma te bestellen

Extra toelichting
Op dinsdag rond 14u00 bestelling geplaatst met voorafbetaling vanuit Belgische bank,op donderdag 14u30 pakket geleverd en dit in de feestperiode. top 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle apparatuur en accesoires zijn eenvoudig te vinden in de menubalk.

Service
Service, perfect werd gebeld voor een datum en tijd van bestelling.
Perfect ingesproken in de voicemail en verder zeer vriendelijke afhandeling.

Assortiment
Ik vraag me af wat er niet te krijgen is?

Aanbeveling
Over de gehele linie genomen, een winkel met een enorme assortiment,
correcte en vriendelijke afhandeling.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen dat ik uiterst tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batterij camera 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website waarbij je snel het juiste type batterij voor mijn foto-camera kon vinden

Service
Zoals aangegeven op de site : vandaag besteld is morgen geleverd. Degelijke verpakking. Verzekerd verzonden en track & trace

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick Snitjer 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen gaat met een paar klikken en de website is erg duidelijk.

Service
Er is een snelle bezorging en als je een vraag hebt krijg je vaak dezelfde dag nog antwoord.

Assortiment
Er is heel veel beschikbaar, vaak ook voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flitser sony 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik heb de winkerl zelf niet gezien helaas maar zoals de levering is geweest ben ik zeer tevreden

Service
gewoon perfect ik heb 2 andere gerenomeerde foto zaken benaderd en advies die ik kreeg van hun zwaar onder de 2 is het cijfer

Assortiment
gewoon prima in orde

Aanbeveling
advies heel goed uitleg goed service perfect

Extra toelichting
zoal ik al schreef ik heb 2 andere grote winkels benadert met een vraag en deze gaven zulke slecht adviezen ik kocht een flister volgens hun kon hij prima op mijn camera flitser gekocht en bleek een hele oude te zijn ik mocht toch wel verwachten van deze 2 winkels dat ze verstand hadden ervan nou sorry voor foto klein en kameraa espress jullie hebben mij advies gegeven ik kon de flitser gelijk in de container dumpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik heb de bestelling 's avonds om 23:30 gedaan en de volgende ochtend werd de bestelling inderdaad geleverd! Dat zelfs op de laatste dag voor kerst, zodat ik me body meteen kon gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
correcte en zeer snelle levering
Bestellen ging helemaal van zelf ,alles wijst zich vanzelf.

Service
Was super .een vraag had ik over de camera direct wordt je goed en deskundig geholpen.

Assortiment
Keuze meer dan genoeg ,voor ieder wat

Aanbeveling
Kan maar een ding zeggen gewoon weg top.

Extra toelichting
De camera doet geheel aan mijn verwachtingen . zeker de prijs waar hun hem voor aanbieden, met er alles op en aan. gewoon weg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j thuis 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
accuraat behandeld

Service
De lens werd keurig op tijd volgens afspraak, bezorgd

Assortiment
ruime keuze in objectieven

Aanbeveling
ruim voldoende

Extra toelichting
de medewerkers staan me altijd correct te woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cashfleau 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
enorm assortiment prima gerubriceerd en alles goed vindbaar

Service
vlotte afhandeling.

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
kan iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lizan 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
online alles goed uit te zoeken

Service
ideaal dat je via de app even contact kon hebben, waarbij we direct antwoord kregen, super service!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Heij 31-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zo professioneel personeel die zo bereid zijn om samen met jou naar een goede oplossing te zoeken. Personeel zijn ervaringsdeskundigen en dat is zo prettig. Ook al is het druk, je hebt niet het gevoel dat ze op willen schieten en hebben volledige focus op jou als klant.

Assortiment
Zowel voor de hobbyisten als voor de professionals. Top.

Aanbeveling
Het totaalplaatje, makkelijk parkeren, schoon toilet, koffie/thee/water, personeel en assortiment.

Extra toelichting
😘👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinder 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg duidelijk allemaal

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
ze hebben volgens mij alles

Aanbeveling
zie eerdere reacties van mij

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius Rietdijk 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De artikelen die ik zocht, werden zeer snel via de zoekfunctie gevonden.

Service
's-avonds besteld volgende dag via de post ontvangen. En dat allemaal vlak voor kerst.

Assortiment
Volledig assortiment.

Aanbeveling
Goede service met volop goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrinne 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke website. Duidelijke afhandeling van product.

Service
Bij vragen via mail (of in de winkel), snel, kundig en duidelijk antwoord.
Snelle levering.

Assortiment
De keuze is reuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra van Itterzon 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze

Service
Kreeg een eerlijk advies waardoor ik het juiste product kon bestellen. Ben tot twee keer toe uitstekend geholpen door de klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online bestellen en zoals beloofd volgende dag ontvangen!

Service
bestelling snel en correct afgehandeld; produkt 1 week in huis, geen extra service nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Makkelijk kiezen, bestellen en betalen. Snelle levering.

Assortiment
Zeer omvangrijk assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clazien 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden

Service
zelfs via bericht en chat wordt je snel en goed geholpen

Assortiment
veel keuzen

Aanbeveling
snel en goed

Extra toelichting
netjes op tijd geleverd en goed verpakt. wordt op de hoogte gehouden van je spullen die je bestelt heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed verzorgd, overzichtelijk en voorzien van de juiste informatie voor een potentiële koper.

Service
Snel conform afspraak geleverd.

Assortiment
Meerdere zaken al gekocht en geslaagd.

Aanbeveling
Veel keuze, juiste service en kwaliteitsartikelen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brandsma 30-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en producten bij elkaar opgesteld

Service
Personeel heeft voldoende kennis van de producten.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ben er diverse keren geweest en altijd zeer goed geholpen en tevreden naar huis gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website bevat veel producten en is erg overzichtelijk. Je kunt gemakkelijk zoeken naar een product, in mijn geval had ik een softbox-lamp nodig en had deze meteen gevonden en eenvoudig besteld binnen 10 minuten.

Service
Helaas was er een lamp gesneuveld van één van mijn softboxen, dus ik had met spoed een nieuwe nodig. Door de snelle levering had ik de volgende dag (op Kerstavond zelfs!) mijn lamp alweer binnen en kon ik snel weer aan de slag.

Assortiment
CameraNU.nl heeft een uitgebreid assortiment met alles wat je nodig hebt voor fotografie en film. Van camera's en lenzen tot aan studiolampen (waar ik gebruik van heb gemaakt). Ik had een specifieke lamp nodig en gelukkig had CameraNU deze in zijn assortiment en op voorraad. Ook zijn er andere producten te vinden, zoals MacBook's en harde schijven. Genoeg te vinden dus.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan, al heb ik pas één maal iets besteld op CameraNU. Ik kan niet oordelen over de andere producten en aspecten van de website, maar ik verwacht dat alles gewoon prima is.

Extra toelichting
Dit zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn dat ik hier wat koop. Ik verdiep mij steeds meer in film (soms fotografie) en vind dus steeds weer dingen die ik zou willen hebben. En het meeste van die dingen heeft CameraNU ook. Kortom; een goede website met alles wat mijn hartje maar begeert!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Lelystad 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt makkelijk en goed. Informatie die verstrekt wordt is uitgebreid. Snel en efficiënt in de online bediening.

Service
Service gericht en super snel.

Assortiment
Een goed gesorteerde (online) shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Jansema 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk online kunnen bestellen wat ik zocht.

Service
Snelle en vakkundige levering. Geheel volgens afspraak.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden. Heb eigenlijk niet verder gekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessie 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website lijkt iets verouderd maar werkt prima.

Service
Was op voorraad en supersnelle levering!

Aanbeveling
Fijne service!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rene Verschuren 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel makkelijk en doeltreffend

Service
Het gaat bijna altijd goed, en zo niet even een belletje en het wordt snel en goed geregeld. geen moeite te veel.

Assortiment
Alles is aanwezig, heb nog nooit mis gepakt op iets

Aanbeveling
Het complete plaatje

Extra toelichting
Gewoon een geweldige winkel, personeel en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Showroom aanwezig, nummertje trekken voor juiste balie/verkoophulp

Service
Mijn gekochte product bleek een afwijking te hebben, volgende dag direct omgeruild voor een nieuwe

Assortiment
Camera + benodigde accessoires op voorraad

Aanbeveling
uit voorraad geleverd en super service verleend bij afwijking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shyam 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Geen gemaar

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Geen op en of aanmerkingen

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Totaltext 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en vriendelijk

Service
Denken met je mee.

Assortiment
Ze hebben heel veel

Extra toelichting
ook telefonisch snel bereikbaar als je vragen hebt en geven je adviezen en tips

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sveg 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website,bestelling makkelijk en snel te plaatsen.

Service
Na een bestelling erg snel contact kunnen leggen. Snel antwoord op mijn vragen gehad en snel actie op ondernomen door klantenservice.

Assortiment
Een groot en variërend assortiment waar de kans klein is dat je niet slaagt in het vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Al met al een winkel die voldoet aan de vraag/aanbod en daarbij een erg goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olim 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, juiste info

Service
Altijd netjes volgens afspraak bezorgd

Assortiment
Ruim assortiment, kan tot nu toe altijd vinden wat ik zoek

Aanbeveling
Al met al een prima winkel. Zal er in de toekomst zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Anthony 30-12-2015 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak is behoorlijk goed.

Service
Service is goed. Goede behandeling

Assortiment
Heel uitgebreid, voor elk wat wils

Aanbeveling
Je wordt heel goed behandeld.
Heel goede uitleg over de te kopen toestel en er wordt niets opgedrongen. Een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Eising 30-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzicht,en duidelijke afhandeling van de klanten

Service
Tijdens ons bezoek was er iemand van Canon in de winkel en dat was erg handig.

Assortiment
Zowel beneden als boven veel keuze binnen de verschillende artikel groepen

Aanbeveling
Prima winkel om efficiënt dat te kopen waar je voor komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rolf 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prettige website. Vandaag besteld, morgen in huis wordt stipt nagekomen.

Service
Dit is een webshop waar ik blij van word. Telefonisch goed bereikbaar. Ze reageren snel op mail en bellen terug als dat beloven. Geven goede telefonische uitleg als je vragen over een product hebt, ook als je het al gekocht hebt. Kortom top!

Assortiment
Assortiment is voor mij ruim voldoende. Er werd mij de laagste prijs in de markt geboden.

Aanbeveling
Na ervaringen met met andere websites op dit gebied kan ik rustig stellen dat zij er met kop en schouders boven uit steken! De klant is hier echt nog koning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uiteraard is het comfortabel om thuis te kunnen bestellen en thuis ook snel geleverd te krijgen. Maar de informatie om tot een keuze te komen is ook bij Cameranu (zoals bij alle webwinkels) soms te beperkt. Om goed te kunnen kiezen ga ik dikwijls op zoek op het web om meer gedetailleerde info te krijgen over producten. Het gaat immers bij deze producten meestal om flinke bedragen. Eenmaal een keuze gemaakt, is Cameranu een prima leverancier.

Service
Ik weet geen punten voor verbetering te noemen.

Assortiment
Ik heb nog nooit vergeefs naar een product gezocht bij Cameranu.

Aanbeveling
Alleen de productinfo kan m.i. vooral voor de duurdere producten nog wat gedetailleerder worden vermeld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim van Groot Battavé 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie website en alles is er goed te vinden en niet te druk en niet veel onzin en genoeg info over de producten

Service
ze komen hun beloofde levertijd naar en kreeg netjes een mailtje met het verloop van de verzending en het track en trace nummer

Assortiment
ze hebben genoeg te bieden en dat voor een goed prijs en de info is duidelijk en genoeg foto's van de producten er bij en ze zijn goedkoper dan andere gelijksoortige winkels en webwinkels

Aanbeveling
het product dat ik heb gekocht en deze winkel heb ik aan mijn vader aan bevolen en die heeft dan ook het zelfde product gekocht op mijn aanbeveling

Extra toelichting
nee deze heb ik niet alleen en tip blijf zo door gaan met deze goed service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clemens 29-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Correcte verkopers die goed op de hoogte zijn van hun artikelen.

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Bijster 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel geleverd en goed geholpen door de helpdesk bij de bestelling prima

Assortiment
Goede website overzichtelijk en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cilia 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was makkelijk te vinden wat ik nodig had en bestellen ging ook gemakkelijk

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goede winkel met veel handige hulpjes voor camera gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hollander 29-12-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bij ingang al direct duidelijkheid. Overal toegang tot internet om te spitten naar de benodigde artikelen koffie erbij helemaal top.

Service
Ondanks weinig mensen in de winkel duurde het met t nummertjessysteem wat lang maar daarna alle uitleg gekregen tot ik zekerheid had over de aankoop.

Assortiment
Groot assortiment maar veel ligt in het magazijn of achter de balie waardoor je lastig ff dingen kijkt of vast kan pakken.

Aanbeveling
Super winkel waar je een beste tijd kan genieten van alle spullen icm met een bak koffie en vriendelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, goede zoekfunctie. Direct gevonden wat ik zocht.

Service
Zoals vermeld op de site was het product ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Netjes op de hoogte gehouden van de bezorging en 3S-nummer.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ruime assortiment, snel gevonden en snel bezorgd, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede, simpele site en je kan altijd bellen/mailen met vragen.

Assortiment
Bijna alles, net niet alles ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delano 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en overzichtelijke webshop.

Service
Ik vind het leuk om voor de fun filmpjes te maken van alle mooie momenten die ik beleef, daarvoor gebruik ik mijn GoPro camera. Ik was opzoek naar een stabilizer om nog mooiere shots te maken, omdat het voor mij meer een hobby is wil de ik hier niet te veel geld voor uitgeven. Op www.cameranu.nl zag ik de montana zweefstatief voor een mooie prijs! Ik wist niet zeker of het een goede aankoop voor mij zou zijn, dus belde ik even naar de klantenservice voor advies, erg klantvriendelijk! Ik heb de montana zweefstatief besteld, het is niet alleen een goed product, maar het maakt het filmen ook nog is leuker. Ik ben erg tevreden over het product en de klantenservice!

Assortiment
Breed assortiment, voor iedereen wel iets.

Aanbeveling
Goede en overzichtelijke webshop, erg klantvriendelijk en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet site is duidelijk en gemakkelijk.

Service
Alles ging zoals het moet. juiste spullen op juiste tijdstip afgeleverd.

Aanbeveling
Kan geen punt van verbetering bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk alles te vinden en groot aanbod

Service
Na een eigen bestel fout, werd het snel aangepast en goed opgelost

Assortiment
Groot en diverse aanbod

Aanbeveling
Goede service, fijne klantenservice.Groot en goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekende webshop 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb het product snel kunnen vinden dankzij Google.

Assortiment
Ze hebben een breed assortiment.

Aanbeveling
Sowieso krijgen jullie een 10!!

Extra toelichting
Hetzelfde hoesje dat ik bij jullie besteld heb was veel goedkoper dan bij andere winkels. Dat was ook één van de redenen dat ik bij jullie een bestelling geplaatst heb. Mijn bestelling kwam de volgende dag aan, alleen wel veel later. Echter lag dat aan PostNL, en lag dat NIET aan jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isa 29-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
We waren op zoek voor onze dochter voor een camera, ze had hier zelf voor gespaard. Uitgelegd wat ze graag wilde. De medewerker nam uitgebreid de tijd om ons voor te lichten. En zo liepen we binnen een half uur met een superleuke camera de winkel weer uit.

Extra toelichting
Zeer tevreden over zowel de manier van verkopen, alswel de prijs-kwaleitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Vos 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
Goed op de hoogte gehouden van de verzending en super snelle levering, top!!!

Assortiment
Ik zocht een specifiek minionslampje en die hadden jullie.

Aanbeveling
1e keer iets besteld maar ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is prettig om op je gemak in de Webshop rond te snuffelen.

Service
De ene dag besteld, de volgende dag in huis. D.m.v. mailtjes wordt je op de hoogte gehouden van je zending.
Verzending was kostenloos. Ook aangetekende verzending.

Assortiment
Je kunt er echt alles op het gebied van foto en video vinden.

Aanbeveling
Als ik weer eens iets op het gebied van foto of video wil kopen zal ik zeker weer bij cameranu.nl gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews