cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24118 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert John 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goeie duidelijke site

Service
snelle levering, vlot online antwoord op vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RawarART 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wat je zoekt is meestal makkelijk te vinden

Service
Prima service en snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van je bestelling

Assortiment
Het meeste voor de fotograaf is er en is op voorraad......

Aanbeveling
Zonder meer een der betere webwinkels op fotografisch gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld , geleverd , snel en goed

Service
Alles in orde bestelling leverring

Assortiment
Heb makkelijk alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Kan toch niet beter.

Extra toelichting
Koop weer als nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maisy 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik typte het typenummer in en ik kreeg wat ik zocht. ;-)

Service
Ik werd overal van op de hoogte gehouden. Ik wist al wanneer de camera kwam maar ik kreeg nog een mailtje. ;-) Liever dubbel dan niets!

Aanbeveling
Een prima winkel waar de service hoog staat. Daar hou ik als klant van!! :-) De camera kwam trouwens ook op de afgesproken datum. Fijn geregeld dus.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miny 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, website is erg duidelijk

Service
Bij het op voorraad zijn van het product de volgende dag reeds in huis, erg snel en duidelijk gecommuniceerd hoe laat het er is etc.

Aanbeveling
Ik vind deze winkel voor het doeleinde waarvoor ik hem heb gebruikt uitstekende. Erg goede service en bovendien heel vriendelijk geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocky114332 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet altijd alles makkelijk te vinden. Wel ruim voldoende.

Service
In het weekend was me product die ik wou bestellen met 60,- euro verhoogt. Toen ik ze een mail hier over stuurde kreeg ik binnen een half uur een reactie. En binnen een dag was de ''korting'' zonder moeite geregeld.

Assortiment
Zo goed als alles in het Assortiment.

Aanbeveling
Alles goed geen problemen en goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Akerboom 12-03-2016 In de winkel gekocht
Het spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede locatie

Service
Personeel zeer goed op de hoogte van artikelen.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Het is een fijne winkel en goede service zowel in de winkel als op de website en klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Haamke 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel artikelen uit voorraad leverbaar

Service
Klantvriendelijk tot en met, er wordt met je mee gedacht en altijd naar een oplossing gezocht.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Bij bezoek aan camera.nu sla ik een bezoek aan Urk niet af. Lekker vis eten bij de haven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht

Service
keurig snel geleverd, 's avonds besteld volgende morgen al in huis

Assortiment
het schoonmaak setje wat ik wilde was er niet maar wel een goed alternatief, mijn camera is weer helemaal schoon.

Aanbeveling
goed assortiment snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Klaas Guchelaar 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De voorraad is eigenlijk altijd op orde en anders snel weer aangevuld, zoeken via de site is supermakkelijk.

Service
Snelle levering en nog nooit problemen met de zaak gehad.

Assortiment
Prima op orde en goed geprijsd.

Aanbeveling
Ik raad de winkel sowieso aan aan familie, vrienden en kennissen. Pand goed bereikbaar en betrouwbaar bedrijf.

Extra toelichting
Geen enkele. Site goed voor elkaar, eerlijke prijzen en nooit gedoe mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymondvd 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Goede product informaties.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Breed assortiment en direct leverbaar.

Aanbeveling
Zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate Pit 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben nog niet in de winkel geweest, online aankoop gedaan.

Assortiment
Check de site en sta versteld van het grote aanbod!

Aanbeveling
Er schijnt een probeer eiland te zijn.
Hoe gaaf is dat! Alleen dat al maakt het de moeite waard er eens een bezoekje te brengen om makkelijker tot een keuze te kunnen komen bij het kopen van bijvoorbeeld een body en/of lenzen.

Extra toelichting
4 x een 10 ? Niet wat overdreven? Nee voor mij tot nu toe zeker niet. Ben beginnend hobby fotograaf en had begin dit jaar een vraag over een product die ik op Marktplaats zag staan. Ik werd keurig te woord gestaan en op weg geholpen met mijn keuze om iets wel of niet te kopen via Marktplaats. Vorige week een strap gekocht voor aan de camera. Door mijn eigen onoplettendheid niet gezien dat de bevestiging te breed is voor mijn camera. Strap werd na bestellen de volgende dag geleverd, top. Toen ontdekte ik dat het niet paste. CameraNU gemaild met mijn bevinding. Ivm de zondag kreeg ik op maandag direct antwoord. Spijtig te horen en het was geen probleem om het product retour te doen. Aangegeven dat ik dat graag wilde omdat ik er zo ook niks aan had. Zeer kort daarna kreeg ik een mail dat er toch een oplossing gevonden was. Deze werd mij geheel kosteloos toegestuurd en wederom de volgende dag in de bus. Het was misschien een kleine aankoop van geen heel groot bedrag maar de service als top ervaren. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze bij CameraNU mij prima kunnen adviseren/helpen aan mijn volgende product of zelfs camera met toebehoren. En daarnaast ben ik nog eens gezegend niet heel ver weg te wonen dat het maar goed 30 minuten rijden is. En daarnaast... als je er dan toch bent gelijk maar een lekker visje kopen op Urk :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

udw 11-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke indeling

Service
goede uitleg over verrekijkers, aan de wens van de klant

Assortiment
ruim voldoende keus om te weten wat je zou willen hebben/ gebruiken

Aanbeveling
Meerder malen goed advies gehad, zowel bij een digitale camera als bij deze verrekijker, vlot personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Groen 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon aanklikken wat je wilt hebben. Betalen via iDeal en klaar!

Service
Service is perfect. Gelijk na je bestelling een orderbevestiging via de mail en een paar uur later de bevestiging dat je pakket onderweg is met PostNL. Binnen 24 uur heb je de goed verpakte spullen al. TOP !

Assortiment
Gigantisch veel. Van de beste topcamera's t/m de kleinste onderdelen zoals verloopringen, flits-beugels/-adapters, enz.

Aanbeveling
Deze geef ik een dikke 10, maar dan wel voor de Webshop, in de winkel zelf ben ik (helaas) nog nooit geweest. Maar ja, van Vlissingen naar Urk doe je niet even. Zeker niet als je voor een fractie van de reiskosten je spullen thuisbezorgd krijgt!
Maar als ik ooit nog eens in de buurt ben, kom ik zeker een keer kijken.

Extra toelichting
Ik heb al vaker bij CameraNU.nl wat besteld en altijd is alles perfect verlopen. Eigenlijk is het zelfs nog beter + sneller geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poppedein 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is toch simpel via internet.

Service
Prima service en snelle levering

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
De levering was snel en goed. En, zonder verzendkosten. Dat is toch geweldig
1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Heldere bevestigingsmail en factuur/verzendinfo

Assortiment
Enorm uitgebreid, voorraad indicatie ontbreekt soms

Aanbeveling
Absoluut een prima webshop voor alles op het gebied van camera's

Extra toelichting
Het product wat ik wilde aanschaffen was hier het goedkoopst en ook nog eens gratis verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werf 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede service

Service
Betrouwbare winkel met goede service

Assortiment
Zeer snelle online afhandeling c.q. verzending. Echt een aanrader.

Aanbeveling
Zeer snelle online afhandeling c.q. verzending. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erika 10-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had besloten een Nikon S9900 te kopen. Dat heb ik ook gedaan. Leek me een leuke handzame camera. Daarbij prima geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. Toen ik alle functies thuis uitprobeerde mistte ik bij het terug kijken, het uitlezen op de display van diafragma en sluitertijd. Hulplijn gebeld, bleek er inderdaad niet op te zitten heb ik wel nodig voor fotocursus die ik doe. Camera terug gebracht. Ook dat was prima geregeld. Bij het uitzoeken van een andere camera hulp gevraagd. Dit verliep niet prettig. Medewerker wilde me niet geloven dat die functie niet op de Nikon zat. Meldde dat niemand een fotocursus volgt met een compact camera. Ik had het gevoel dat hij eigenlijk het liefst een grotere (echte) camera wilde verkopen. Dit voelde erg onprettig aan.
De eerste medewerker krijgt van mij een 9 de 2e een 4

Assortiment
voor mij meer dan genoeg

Aanbeveling
Mooie winkel veel keus, deskundig advies.
Helaas 1 missers met één personeelslid.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Janet 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, veel productkeuze. Bestelling is binnen no-time geplaatst.

Service
Duidelijke communicatie omtrent levering. Prettig dat avondlevering een keuzeoptie is.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Prima (web-)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ontzettend makkelijk te bestellen via de zeer overzichtelijke website

Service
's avond besteld, de volgende dag alles perfect afgeleverd.

Assortiment
Volgens mij is op fotografiegebied niets wat je hier niet vinden kan.

Aanbeveling
Gezien de snelheid van leveren van de producten, en het zeer uigebreide assortiment beveel ik CameraNu ten zeerste aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden en netjes opgesteld.

Service
Bij problemen wordt je zeer snel en vriendelijk geholpen om tot een oplossing te komen!

Assortiment
Alles op het gebied van fotografie is er wel te vinden, in verschillende prijsklasse, dus voor ieder budget is er wel wat.

Aanbeveling
Goede winkel, zeer volledig assortiment, eerlijke prijzen, iets niet goed dan wordt het heel snel op gelost. Ze zijn goed bereikbaar en als je besteld voor 12 uur heb je het de volgende dag al binnen.
Ik raad deze winkel aan om bovengenoemde maar ook omdat deze winkel heel betrouwbaar is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeVries 10-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Door een nummer te trekken kwam ik meteen bij de juiste persoon terecht voor mijn vragen, ik had alle tijd om vragen te stellen en kreeg duidelijke adviezen, er werd echt tijd voor mij gemaakt voor mijn gevoel

Aanbeveling
Ik ben zelf absoluut geen professioneel fotograaf maar werd wel 100% serieus genomen en kreeg advies op maat voor mij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 10-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
De winkel is makkelijk te vinden, ik heb geen klachten dus hoe de klachten afgehandeld worden weet ik niet.

Assortiment
Zeer groot assortiment en dus ook ruime keuze, ik kon hier alles vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan door de ruime keuze, de goede bereikbaarheid en vooral ook de vriendelijke behulpzame medewerkers dia alle tijd nemen om uitleg te geven en te adviseren.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Steeg 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Goede service / mail contact

Assortiment
Veel verkrijgbaar

Aanbeveling
Gewoon goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger dan een webshop bestaat niet.

Service
Keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, inclusief de verwachte levertijd.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende keus, ik mis namelijk niets in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering, groot assortiment, statusupdates en eenvoudig afrekenen, zo zou het altijd moeten zijn.

Extra toelichting
Met een uitgebreid assortiment en een snelle levering, is het de ideale webshop voor fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 09-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, geen parkeer problemen

Service
Nemen ruim de tijd voor je.Er wordt niets opgedrongen.

Assortiment
ruim voldoende alles kunnen kopen wat ik wilde.

Aanbeveling
ben zeer tevreden over deze winkel. ik ga ook zeker terug

Extra toelichting
Ben heel fijn geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooi duidelijk intro filmpje vooraf, zeer persoonlijk, je krijgt meteen een indruk van de zaak.

Service
De dag na de bestelling de camera binnen!

Assortiment
Meer als voldoende, prijs - kwaliteitsverhouding goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en volledige informatie

Service
Veel leverings- en betaalmogelijkheden

Assortiment
veel merken, veel typen per merk

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit verhouding, afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

destallingsoesterberg 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed en deskundig geholpen

Service
perfecte service gekregen

Assortiment
goed

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gé van Beenen 09-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Accessoires voor mijn Olympus Pen E-P1 die nergens te verkrijgen zijn had ik wel de volgende dag in huis bij CameraNu.

Service
Zelfs gewoon via een e-mail besteld en toch geleverd.

Assortiment
Zowel een zonnekap als een set tussenringen van het merk Caruba voorradig

Extra toelichting
Alleen het afschuwelijke woord "hartstikke" in uw aankondiging te vervangen door bijvoorbeeld "héél".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geweldig de ene dag besteld de andere dag in huis en ze hebben gewoon alles!

Service
Een pakketje kwijt bij post.nl de volgende dag gewoon een nieuw pakket binnen!

Assortiment
Teveel word je hebberig van....

Aanbeveling
Superservice en mensen met verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus en 360 gr. beelden. Maten worden nauwkeurig vermeld.

Service
Vragen worden snel en goed beantwoord

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snel en vooral goed persoonlijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk bestellen

Assortiment
Ruime keuze in producten en merken

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig producten zoeken via de website. Handige zoekfunctie waardoor je vanzelf bij de printers uitkomt die aan je vereisten voldoen.

Service
Gemakkelijk bestellen, snelle verwerking, goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Assortiment
Groot assortiment printers. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Alles bij elkaar een goede ervaring met het bestellen van een printer bij cameranu.nl. zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mahtab Admani 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is erg makkelijk om alles te vinden wat je zoek.

Service
Top service! Voor 23:59 uur besteld is ook letterlijk de volgende dag in huis! Ik kon meteen gebruik maken van mijn bestelling!

Assortiment
Super veel keuze! Ik ben super blij!

Aanbeveling
Echt een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een mooie website, het ziet er goed uit en is heel overzichtelijk,heb ook direct gevonden wat ik zocht en het was een makkie om te bestellen

Service
Heb het product gekregen op de tijdstip wat was afgesproken.
Voor retour heb ik gelukkig geen ervaring want het is een goed product.

Assortiment
Er is een heel ruim assortiment en wat ik zocht is bij jullie het goedkoopst, heb hetzelfde product ook gezien voor € 10,- meer.

Aanbeveling
Het pakketje was goed ingepakt zodat er geen beschadigingen aan konden komen.

Extra toelichting
Heb verder niets te zeggen, want het is allemaal goed gegaan. Een dikke pluim voor de website, het versturen van het pakketje e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

macroenie 08-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop is super maar fysiek ligt het voor mij wat uit de buurt echter ik rij graag een blokje om voor een goed advies bij aankoop.

Service
snelle en correcte antwoord op mail
snelle afhandeling van een reparatie verzoek
prima!

Assortiment
Helaas past niet alles in de winkel maar ze lopen zonder probleem naar het magazijn om de gewenste spullen te halen zonder aankoop verplichting uiteraard.

Aanbeveling
Ik rij er een blokkie voor om. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 08-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is zo'n end rijden, maar ...dat is beter dan dat ik er te vaak heen zou gaan, beter voor de portemonnee.

Service
de man achter de toonbank heeft net zo lang gepuzzeld met mijn statief tot hij de goede oplossing vond voor de draaiende telescoop. Eerst het probleem ontleden en dan op internet naar een oplossing op zoek. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C Sieswerda 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De artikelen zijn makkelijk te vinden. Ook de bijbehorende accessoires.

Service
Kan niet beter. Ook in de winkel in Urk is een prima voorlichting en vakkennis.

Assortiment
Hebben bijn alles op fotogebied.

Aanbeveling
Mijn positieve ervaringen.

Extra toelichting
Lekker zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Stengs 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen en de volgende dag al in huis

Service
Wordt keurig op de hoogte gehouden via de mail, snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze en de volgende dag al in huis!

Extra toelichting
Goedkoper dan in de winkel en grote keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nynke 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk op site hoe te bestellen en goede uitleg.

Service
Bericht over bestelling, iedere stap in het proces werd gemeld.

Assortiment
Er is veel variatie in wat ze aanbieden en een goed overzicht van de verschillende producten.

Aanbeveling
Ik zou een volgende keer zeker weer bij Camera.nu bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 07-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel ligt mooi centraal in het land. Vanaf de snelweg makkelijk te bereiken. Gratis parkeren. Het was op zaterdag wel erg druk en moest de auto bij een nabij gelegen parkeerplaats.

Service
Bij binnenkomst in de winkel kun je een nummertje trekken, je word dan, als je aan de beurt bent, goed geholpen met al je vragen. Totdat al je vragen op zijn en je een keus hebt kunnen maken.

Assortiment
Voor mijn gevoel is er ruim voldoende keus in alles op fotografie gebied.

Aanbeveling
prima winkel. Hier moet je zijn als je een nieuwe camera wilt kopen.

Extra toelichting
Ik vond het heel prettig om de camera te kunnen testen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolijn 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden wat ik zocht

Service
was op voorraad dus direct verstuurd

Assortiment
ik wist al wat ik nodig had

Aanbeveling
overzichteijk en makkelijk zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je wat in voet bij de zoek optie. Krijg je wat je zoekt en geen ander onzin

Service
Doen wat er wort gezet. Vandaag betellen morgen in huis. Tenzij anders aangegeven

Assortiment
Ze hebben veel. Kan nooit genoeg zijn

Aanbeveling
Goed goed goed

Extra toelichting
Voor al zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReklawCidron 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product overzicht duidelijk, met goede extra informatie. Bestellen/betalen was ook makkelijk met iDeal

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime sortering, dus voldoende keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Duidelijke website en er is de mogelijkheid om naar de fysieke winkel te gaan om het product te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Totti jr 07-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Tijdens het wachten, totdat je aan de beurt bent, kan je lang genoeg rondkijken en met 10 balies open duurt wachten niet eens lang.

Service
Personeel bleef net zolang doorzoeken totdat het juiste artikel gevonden werd!

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht. (en op voorraad)

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
Snelle levering in goede verpakking

Assortiment
Zeer groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jans 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en duidelijk te vinden

Aanbeveling
gezocht product met aanvulling was gemakkelijk in het bestand te vinden

Extra toelichting
verhouding prijs/kwaliteit correct!!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Iris 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goed te navigeren en zo veel moois om uit te zoeken!

Service
Heel goed geholpen nadat ik een niet passend artikel had aangeschaft! Een vervangend product aan geraden gekregen en gratis kunnen omruilen.

Assortiment
Super uitgebreid assortiment. Door alle mogelijkheden wel een verkeerd product aangeschaft, maar dit werd snel opgelost en kon ik zo omruilen.

Aanbeveling
Prijs is goed, service is perfect, snelle bezorging, top bedrijf!

Extra toelichting
Dank voor de service en de mogelijkheid tot omruilen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews