cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jantje 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk te vinden

Service
Heel goed geholpen door een kundige medewerker die snapte wat ik wilde.

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Zeer tevreden, kundigheid, service en assortiment super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 04-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is goed te bereiken. Zowel fysiek, als via internet.

Service
De uitleg die we kregen was goed. Wat ons alleen een beetje tegenviel was dat de medewerker die ons hielp tussendoor een paar keer de ging telefoneren en een andere klant aan het helpen was.

Assortiment
Wat wij zochten was voorradig, net als een aantal alternatieven die we ook allemaal mochten uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

BenRijkes 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Net voor kerst een camera besteld ,gelijk een Email terug dat deze gelijk was gereserveerd .wat een gemak.

Service
zoals boven super service.

Assortiment
voor kleinzoon van 6 camera gezocht en heel makkelijk gevonden.

Aanbeveling
er is echt op foto gebied alles te krijgen.

Extra toelichting
Super winkel en personeel,komen de afspraken na en reageren gelijk op de artikelen die je daar koopt en verzenden het ook heel snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AKeijzer 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We wisten wat we wilden hebben en kwamen meteen bij het product uit.

Service
Kregen meteen ontvangstbevestiging met een link van track en trace. Administratief alles keurig afgehandeld

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt van wat zij kunnen leveren is het een prima webwinkel. Veel keus, prima service, snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer Sauer 03-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt rustig rondkijken terwijl je door het bonnentjessysteem al in de wachtrij staat en dus vlot aan de beurt bent zonder saai in de rij te moeten staan.

Service
Bij cameranu geven ze altijd eerlijk en duidelijk advies. Ik ben nooit ontevreden geweest over een product waarover ik me heb laten adviseren

Assortiment
ze hebben echt bijna alles

Aanbeveling
Voor alles wat met fotografie en camera's te maken heeft ben je bij Cameranu aan het juiste adres

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel bestellen!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prima assortiment tegen scherpe prijzen en bovendien snel en goed bezorgd, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Boos 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met daarbij keurig aangegeven of iets wel of niet op voorraad is. Bestellen is ook altijd keur leveren.

Service
Heb nog nooit klachten gehad. Maar als je per e-mail een vraag stelt krijg je keurig en snel antwoord.

Assortiment
Veel bestellingen gedaan voor GoPro accessoires. Zeer ruimte keus. eigenlijk nog niets tegengekomen dat ze niet hebben.

Aanbeveling
Zie eerdere opmerkingen.
Prijs kwaliteit en service is zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk, thuis van de bank je bestelling doen.

Service
Zeer goed, snel en netjes thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 03-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede parkeergelegenheid, koffie terwijl wachten en nummertjessysteem ter bepaling wie aan de beurt.

Service
Goede uitleg, nemen veel tijd voor klant, kundige en vriendleijke medewerkers.

Assortiment
Groot assortiment, concurrerend geprijsd (in combinatie met goede uitleg).

Aanbeveling
Groot assortiment te bekijken via website, fijne winkel waar alle tijd genomen wordt voor klant terwijl de prijzen scherp zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

latoyah 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
snelle service ! dag erna in huis !
alles compleet en netjes verpakt !

Assortiment
mijn artikel was nergens op voorraad.
Dat was voor mij een probleem omdat ik heb voor bepaalde tijd moest hebben.
Hier goed op voorraad en snel in huis dus super !

Aanbeveling
Makkelijk online,Snelle service en Goed Assortiment !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Boon 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen poespas, gewoon bestellen en krijgen wat je zoekt!
Prima!

Service
Alles gaat zoals beloofd.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk. Alles is op de afgesproken tijd en correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online is er zeer makkelijk te bestellen. De shop is 24/7 beschikbaar en het assortiment is groot en er wordt altijd netjes aangegeven of iets op voorraad is.

Service
Ik bestelde mijn artikel tijdens Kerst. Volgens de verzendmethode zou het artikel de eerste werkdag na kerst bezorgd worden. Op die dag werd ik netjes geinformeerd dat Post NL in hun verzendmodule een fout hadden gemaakt en dat levering op diezelfde dag niet mogelijk was, maar dat ik het artikel morgen zal ontvangen. Erg nette email en goede informatie.

Assortiment
Het assortiment is ruim. CameraNU.nl is niet altijd prijsvechter op alle artikelen, maar ik winkel hier graag ook ivm de zeer goede service, dat is mij ook veel waard.

Aanbeveling
Zowel in de winkel als de webshop levert CameraNU.nl zeer goede service en heeft het vriendelijk en bekwaam personeel. Ik zal hier persoonlijk in de toekomst graag blijven winkelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Slagter 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestelling en komen tot een simpele afronding

Service
Keurig op de hoogte gehouden qua levering en precies volgens afspraak geleverd

Assortiment
Ruime keuze en goede prijs- en prestatie verhouding

Aanbeveling
Ook ik ben een kritische consument, maar de zekerheid bij een bestelling geeft vertrouwen dat je ook het product geleverd krijgt.

Extra toelichting
Vertrouwen en prijs geeft mij altijd de doorslag om iets bij Cameranu te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gespecialiseerde site, makkelijk scrollen, snel gezocht artikel te vinden

Service
aanklikken en bestellen, volgende dag in huis.
goedkoopste van de meest bezochte sites

Assortiment
specifieke artikelen, ruim arsortiment

Aanbeveling
weet nu waar ik snel, specifiek en vooral goedkoper mijn camera spullen kan kopen

Extra toelichting
kids waren erg blij met deze bijzondere rugtas. Nu kunnen zij save op stap met hun camera.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Denisevs 02-01-2016 In de winkel gekocht
CameraNu Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk, alles ia makkelijk te vinden. In de winkel word je snel en goed geholpen door mensen die er verstand van hebben.

Service
Top service. In de winkel zocht ik een product en mij werd niet direct het duurste aangesmeerd, nee juist geadviseerd om een ander merk te doen, wat volgens verkoopmedewerker zelfde kwaliteit was.

Assortiment
Het is een ruim assortiment. Ik heb tot nu toe nog niet meegemaakt dat ze iets niet hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Goede service. Via de website hoef je geen verzendkosten te betalen dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Goed te bereiken vlak bij de snelweg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijkamp 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zocht op Google naar een videohead van het merk Velbon. Kreeg de link naar Cameranu.nl en ja hoor ook dit artikel had de webshop op voorraad en tegen een aantrekkelijke prijs en ook nog inclusief verzendkosten.

Service
Dit keer heb ik niet met de Cameranu mensen hoeven overleggen, want ik wist precies wat ik nodig had. In vorige contacten heeft men mij steeds weer kundig geadviseerd en mij goed geholpen bij mijn keuzes. Na de website aankoop ontving ik direct een bevestiging van de aankoop en even later de melding dat mijn bestelling was verzonden en kon ik middels een nummer mijn bestelling via de post TNT helemaal volgen, wanneer ik dat zou willen. Niet dat het nodig was, want de volgende dag zou de postbode mijn pakje al brengen.

Assortiment
Op de website zijn de meeste producten uit voorraad leverbaar en mocht het artikel besteld moeten worden, dan zijn de levertijden kort en wordt er snel geleverd. Wat ook een goede service is, wanneer een artikel niet op voorraad is, dan laat je je e-mail adres achter en dan brengt Cameranu.nl je direct op de hoogte en kun je het artikel direct bestellen.

Aanbeveling
Mocht je het te kopen artikel willen eerst willen bezichtigen, dan kan dat in de winkel. Cameranu.nl beschikt zelfs over een heuse demonstratie etage.
Fantastisch.

Extra toelichting
Zeer tevreden en dan heb ik het nog niet eens gehad over de diverse (soms gratis) activiteiten die er worden georganiseerd. Heb er al enkele bezocht en dat was helemaal TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle aflevering, zelfs tegen de drukke kerstdagen aan.

Aanbeveling
Prijs scherp en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

es 02-01-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk gepresenteerd

Service
uitstekend geholpen door de medewerkers. er werd uitgebreid tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te demonstreren.

Aanbeveling
alle medewerkers zijn super vriendelijke en hebben verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilko 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat overzichtelijk op de site en de bestelvolgorde is simpel en duidelijk

Assortiment
Dit is de enige webshop waar ze de fotospullen hadden die ik nodig had.

Aanbeveling
Het assortiment is groot. De prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. De levering is volgens afspraak en de verzending is goed te volgen met een track&trace code.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JC38 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles klopt gewoon. Bestellen, en de volgende dag ontvangen!

Service
Als je je bestelling de volgende dag al ontvangt... Hoeveel service heb ik nog nodig?

Aanbeveling
Een 9 omdat ik bijzonder tevreden ben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk ingedeelde website. Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
Snelle levering ondanks de feestdagen. Daarbij ook goede informatie vanuit cameranu over het verloop van de levering.

Assortiment
Ruim voldoende artikelen om je keuze uit te maken.

Aanbeveling
Overzichtelijk en genoeg keuze in datgene wat je zoekt. Daarbij worden afspraken en beloftes door cameranu na gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H Tameris 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
houden zich goed aan afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nel 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site waarop datgene wat je zoekt meestal makkelijk te vinden is.

Service
Bij een probleem met het installeren van het bij CameraNu gekochte Lightroom prima geholpen.

Assortiment
Het assortiment is wat mij betreft breed, ben een redelijk gevorderde amateur en daarvoor heeft CameraNu een groot aanbod.

Aanbeveling
Het hier regelmatig apparatuur gekocht en altijd steeds keurig op tijd geleverd, het enkele persoonlijke contact was zeer correct. Overigens is CameraNu niet alleen een webstore, ze hebben een mooie winkel in Urk!

Extra toelichting
Uitstekende winkel maar wel iets minder bereikbaar voormensen uit de randstad. Een plek als Almere of A'dam Z-O maakt bereikbaarheid voor Utrecht/Amsterdam/Haarlem groter. Kom er alleen als ik toevallig in de buurt ben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karen 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen enkel probleem bij de bestelling. Product ook makkelijk te vinden op de website.

Assortiment
Ik heb dit keer alleen gezocht naar de camera die ik wilde en die hadden ze. Wel zou ik nog wat meer gebruikers-reviews en uitgebreidere informatie over de camera's willen.

Aanbeveling
Prima winkel, zou er zo weer een camera kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk op soort camera te zoeken naar accessoires en duidelijke specificaties.

Service
Snelle levering op een zelf te kiezen moment.

Assortiment
Zeer uitgebreid en duidelijk per soort camera gecategoriseerd.

Aanbeveling
Duidelijke website, goede uitleg / specificaties, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barbara 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gebruiksvriendelijk, goede productinformatie, goed aanbod

Service
had één artikel verkeerd besteld, kreeg direct retourformulier en na een paar dagen een herinnering. goede afwikkeling.

Assortiment
ruim aanbod en goede productvergelijking mogelijk

Aanbeveling
groot assortiment en zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 01-01-2016 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijk, ruime keuze, goed bereikbaar.

Service
Vriendelijke en deskundige medewerkers, meedenkend en adviserend met de keuze aan de klant zonder iets op te dringen. Laten ook alternatieven zien in relatie tot de aanvankelijke wens van de klant en diens doel om welke onderwerpen de klant wil fotograferen of filmen.

Assortiment
Uitbreid assortiment van vele merken.

Aanbeveling
Een winkel om bij terug te komen.
Vriendelijk, menselijk, behulpzaam, klantgericht.
Het kopje koffie biedt gastvrijheid.

Extra toelichting
CameraNu is aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velim 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Op alle vragen snel en correcte antwoorden, tevens directe hulp bij aanpassen van de bestelling afwijkend van het assortiment.

Assortiment
Alles wat ik nodig had stond op de site in meerdere opties.

Aanbeveling
Zeker aan te raden. De extra kosten voor creditcard zouden niet nodig moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nl 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima indeling goede filters

Service
Goede info over voortgang

Assortiment
Heel uitgebreid ter zake diens assortiment met pra info

Aanbeveling
Zie voorgaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joram 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Accessiores gekoppeld aan type camera maakt het zoeken naar spullen achteraf heel makkelijk.

Service
Snelle levering, goede communicatie over levertijd.

Assortiment
Het is er allemaal!

Aanbeveling
Zeer groot assortiment, korte levertijden, gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Top

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Beter en sneller dan de concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Satter 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en makkelijk

Service
Goede communicatie en snelle feedback

Assortiment
Top !

Aanbeveling
Echt een aanrader !

Extra toelichting
Zelfs als de bestelling nog niet compleet is dan sturen ze het kosteloos in delen op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dijkstra 31-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site waar je van te voren al kan gaan bekijken wat je wilt. Tevens bekwaam winkel personeel

Service
Bekwaam personeel

Assortiment
Ruim assortiment met verschillende prijs niveau

Aanbeveling
Nooit geen problemen gehad en altijd tevreden geweest met produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gosse 31-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker centraal en het winkelgemak is erg fijn. Lekker hands on mogelijkheden en gelegenheid te testen.

Service
De mensen van cameranu hebben kennis van zaken en zijn erg vriendelijk. Nemen de tijd voor je en denken absoluut mee.

Assortiment
Heel veel artikelen op voorraad. En n ruim assortiment aan de bekende maar de wat onbekendere merk artikelen. Nog nooit n nee gehad.

Aanbeveling
Gewoon n superwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan de gehele dag bestellingen plaatsen in de online shop en het dan de volgende dag zonder verzendkosten in huis hebben.

Service
In de winkel worden al je vragen goed beantwoord, en worden verschillende producten goed vergeleken.

Assortiment
Alles wat je nodig wilt hebben is meestal op voorraad, met onzettend ruim aanbod aan assorsoires.

Aanbeveling
Door de goede service, adviezen en ruim aanbod is Camera.nl zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon eenvoudig te vinden en makkelijk bestellen.

Service
Heel best!!
Alleen Post.nl had problemen met het bezorgen van het pakket. Terwijl het adres etc. duidelijk stond vermeld!!??

Assortiment
Voldoende assortiment. We waren alleen op zoek naar een bepaald artikel.

Aanbeveling
Service en snelheid van de bestelling zijn TOP.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gilbert 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling vlot en snel

Service
Een firma die niet alleen beloofd maar het ook doet

Assortiment
Een uitgebreid gamma voor de klant

Aanbeveling
Gemak van bestelling en vlotte eerlijke service via chat online

Extra toelichting
OP dinsdag 14u00 bestelling geplaatst met voorafbetaling vanuit Belgische bank, op donderdagnamiddag 14u30 pakket geleverd en dit in de feestperiode 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert een tevreden klant 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een firma die niet alleen veel beloofd maar het ook doet

Service
Onmiddellijk online de klant uitleggen hoe de situatie is , géén valse belofte's

Aanbeveling
plezier om bij deze firma te bestellen

Extra toelichting
Op dinsdag rond 14u00 bestelling geplaatst met voorafbetaling vanuit Belgische bank,op donderdag 14u30 pakket geleverd en dit in de feestperiode. top 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle apparatuur en accesoires zijn eenvoudig te vinden in de menubalk.

Service
Service, perfect werd gebeld voor een datum en tijd van bestelling.
Perfect ingesproken in de voicemail en verder zeer vriendelijke afhandeling.

Assortiment
Ik vraag me af wat er niet te krijgen is?

Aanbeveling
Over de gehele linie genomen, een winkel met een enorme assortiment,
correcte en vriendelijke afhandeling.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen dat ik uiterst tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batterij camera 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website waarbij je snel het juiste type batterij voor mijn foto-camera kon vinden

Service
Zoals aangegeven op de site : vandaag besteld is morgen geleverd. Degelijke verpakking. Verzekerd verzonden en track & trace

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick Snitjer 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen gaat met een paar klikken en de website is erg duidelijk.

Service
Er is een snelle bezorging en als je een vraag hebt krijg je vaak dezelfde dag nog antwoord.

Assortiment
Er is heel veel beschikbaar, vaak ook voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flitser sony 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik heb de winkerl zelf niet gezien helaas maar zoals de levering is geweest ben ik zeer tevreden

Service
gewoon perfect ik heb 2 andere gerenomeerde foto zaken benaderd en advies die ik kreeg van hun zwaar onder de 2 is het cijfer

Assortiment
gewoon prima in orde

Aanbeveling
advies heel goed uitleg goed service perfect

Extra toelichting
zoal ik al schreef ik heb 2 andere grote winkels benadert met een vraag en deze gaven zulke slecht adviezen ik kocht een flister volgens hun kon hij prima op mijn camera flitser gekocht en bleek een hele oude te zijn ik mocht toch wel verwachten van deze 2 winkels dat ze verstand hadden ervan nou sorry voor foto klein en kameraa espress jullie hebben mij advies gegeven ik kon de flitser gelijk in de container dumpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik heb de bestelling 's avonds om 23:30 gedaan en de volgende ochtend werd de bestelling inderdaad geleverd! Dat zelfs op de laatste dag voor kerst, zodat ik me body meteen kon gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
correcte en zeer snelle levering
Bestellen ging helemaal van zelf ,alles wijst zich vanzelf.

Service
Was super .een vraag had ik over de camera direct wordt je goed en deskundig geholpen.

Assortiment
Keuze meer dan genoeg ,voor ieder wat

Aanbeveling
Kan maar een ding zeggen gewoon weg top.

Extra toelichting
De camera doet geheel aan mijn verwachtingen . zeker de prijs waar hun hem voor aanbieden, met er alles op en aan. gewoon weg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j thuis 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
accuraat behandeld

Service
De lens werd keurig op tijd volgens afspraak, bezorgd

Assortiment
ruime keuze in objectieven

Aanbeveling
ruim voldoende

Extra toelichting
de medewerkers staan me altijd correct te woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cashfleau 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
enorm assortiment prima gerubriceerd en alles goed vindbaar

Service
vlotte afhandeling.

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
kan iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lizan 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
online alles goed uit te zoeken

Service
ideaal dat je via de app even contact kon hebben, waarbij we direct antwoord kregen, super service!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Heij 31-12-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zo professioneel personeel die zo bereid zijn om samen met jou naar een goede oplossing te zoeken. Personeel zijn ervaringsdeskundigen en dat is zo prettig. Ook al is het druk, je hebt niet het gevoel dat ze op willen schieten en hebben volledige focus op jou als klant.

Assortiment
Zowel voor de hobbyisten als voor de professionals. Top.

Aanbeveling
Het totaalplaatje, makkelijk parkeren, schoon toilet, koffie/thee/water, personeel en assortiment.

Extra toelichting
😘👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinder 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg duidelijk allemaal

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
ze hebben volgens mij alles

Aanbeveling
zie eerdere reacties van mij

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius Rietdijk 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De artikelen die ik zocht, werden zeer snel via de zoekfunctie gevonden.

Service
's-avonds besteld volgende dag via de post ontvangen. En dat allemaal vlak voor kerst.

Assortiment
Volledig assortiment.

Aanbeveling
Goede service met volop goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews