cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24518 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2358 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob van den Broek 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kleine moeite, groot plezier.

Service
Heel snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea van den Eijnden 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle en correcte levering

Aanbeveling
goede en duidelijke internet site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke navigatie met filters

Service
Geen optie om de vervoerder te kiezen. De aflevertijd informatie van PostNL in de dorpen is ronduit slecht (tussen 08:30 en 21:30). Daar kan CameraNu niets aan doen natuurlijk maar dat geldt niet voor het bieden van een vervoerderkeuze optie.

Assortiment
Groot assortiment. Niet alle leverancieropties in assortiment (van product wat wel verkocht wordt)

Aanbeveling
Goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Alex Boensma 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zocht een hoofdtelefoon,na gezocht te hebben op internet werd ik doorverwezen naar cameranu.nl toevallig was de verzending ook nog gratis, dat was ook mooi meegenomen.

Service
De service is goed ik kon de verzending goed volgen

Assortiment
Het assortiment is voldoende,voor de prijs wat ik voor de hoofdtelefoon heb betaald is het een uitstekende hoofdtelefoon,precies wat in de beschrijving stond(goede bas goed geluid).

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site,goede prijs kwaliteit verhouding,levertijd is snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J uit V 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vinden van gewenst item

Service
Goede communicatie over bestelproces en ver verloop bestelling

Assortiment
Zeer, veel varianten van gewenst item in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Eerst hier kijken, dan pas verder googlen

Extra toelichting
Op 4 punten een 10? Wat kan ik daar aan toevoegen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende keuzes. Duidelijke uitleg.

Service
Heb je vragen dan is chatten per direct een goede optie en je wordt keurig verder geholpen.

Assortiment
Je vraagt niet mis.

Aanbeveling
Zowel via de website als in de winkel zelf uitstekend.

Extra toelichting
Heb al eerder producten gekocht. Perfect geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reclamebureau 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles erg duidelijk

Service
geen problemen ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DVProductions 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heerlijk simpele layout waardoor het gemak van het zoeken naar het juiste product rustgevend overkomt.

Service
Ik kan niks anders zeggen dan dat cameranu.nl een top service heeft! De live chat werkt uitstekend en ze helpen je totdat je een antwoord hebt. Nogmaals, geweldig!

Assortiment
Ik zie dat een winkel, zoals kamera-express, net iets meer nieuwere producten in huis heeft. Het kan zijn dat deze ook op cameranu.nl komen, maar ze staan er nog niet op helaas.

Aanbeveling
Geweldige winkel welke daadwerkelijk de laagste prijs biedt voor de beste camera's en accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amarwa 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke layout en goedwerkende zoekfunctie

Service
Levertijd uitstekend, zoals beloofd. Verder geen contact gehad met de klantenservice.

Assortiment
Het assortiment is ruim en alle essentiële en niet essentiële fotografieonderdelen zijn te vinden.

Aanbeveling
Goede winkel met goede levertijd en prijzen. No nonsense.

Extra toelichting
Misschien meer aan branding doen? Ik kom jullie nog te weinig tegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SandervB 25-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooie winkel, zeer uitgebreid assortiment.

Service
Werden gelijk geholpen, medewerker gaf kundig advies. Fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoefnagels 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijke website en snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Op fotografie gebied, echt alles in huis

Aanbeveling
Snelle levering en de goedkoopste !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoKu 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel, alles is makkelijk te vinden, breed assortiment.

Service
Snelle levering, spullen zijn goed verpakt, wanneer er iets mis is of een product vertraagd is neemt Camera.NU zelf contact met je op.

Assortiment
Breed assortiment, eigenlijk alles wat je maar nodig hebt op het gebied van fotografie. Ook verschillende merken en prijscategorieën waaruit je kunt kiezen.

Aanbeveling
Goede prijzen, kwaliteit, veel keuze, goede service, gratis verzenden, vaak leuke kortingsacties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

At Mariet Fotografie 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de nieuwsbrief las ik dat er een mooie aanbieding was van savage achtergrond rollen. Doorgeklikt naar de website en direct besteld. Super makkelijk.

Service
Prima service. Ik werd gebeld om de leverdatum en tijdstip af te spreken. De voorgestelde datum kwam voor mij niet uit, maar dat was geen probleem. Er werd direct een alternatief geboden.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor je fotografie hobby of business is hier te vinden.

Aanbeveling
Tot nu toe is altijd alles goed geweest. Levering met eigen koerier. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerdonio 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site.

Service
Jullie reageren altijd direct en zijn telefoonisch bereikbaar.

Assortiment
Jullie hebben bijna alles wat ik zoek.

Aanbeveling
één leverancier voor al je camera-gear, met een uitstekende klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman ter Heide 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website kon ik een artikel niet vinden (adapterring voor de olympus EM-10 naar oude lens MD van Minolta). Gebeld en een zeer behulpzame verkoper heeft mij toen geholpen. Perfect.

Service
De andere dag lag het bestelde netjes in de bus.
Perfect geregeld.

Aanbeveling
Snel, voordelig en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 23-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met een uitstekend assortiment.

Service
Vriendelijke en kundige medewerkers.

Assortiment
Alles wat een fotograaf nodig heeft is aanwezig.

Aanbeveling
Prima winkel. Men smeert je bovendien niets onnodige aan. Er wordt doorgevraagd naar wat je echt nodig hebt.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet super makkelijk te bestellen

Service
Snelle service, zelfde dag nog verzonden en eerstvolgende werkdag al in huis.

Assortiment
Alleen gekeken naar datgene wat ik nodig had maar dat was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

margret 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
geen gebruik van gemaakt.

Extra toelichting
camera besteld, de volgende dag in huis via post nl.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Theo 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk voor 24uur besteld de volgende dag geleverd.

Service
De vriendelijke medewerkers denken met de klant mee.

Assortiment
Een groter assortiment is bijna nergens te vinden.

Aanbeveling
Er is op camera gebied voor mij persoonlijk geen betere winkel.

Extra toelichting
Aan het bovenstaande kan ik niets meer toevoegen het is de absolute top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Houben 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
Snelle serves

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Laureys 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kan we eigenlijk weinig weinig herrineren van het bestelproces. Dat is natuurlijk iets goeds!

Service
Snel verwerkt en geleverd.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, snelle service, snelle levering volgens de afspraak. Alles top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had. Makkelijk te bestellen.

Service
Prima service. Duidelijke procedure.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gertjan 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zo gevonden op de website.

Service
Prima geregeld

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Extra toelichting
Bij de website werkt de keuze van achtergronden niet via het hoofdblad. Wel via het linkermenu. Dus keuze op hoofdscherm werkt niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Turk 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig om een produkt te vinden

Service
Heldere website, goede navigatie en bevestiging per mail over voortgang

Assortiment
Grote keuze en een aanbeveling van assesoires die bij het betreffende produkt horen

Aanbeveling
Alles klopt, zelfs de prijs

Extra toelichting
Uitstekend dat bijbehorende assesoires worden getoont. Dat voorkomt zelf zoeken naar juiste tas, batterij etc. met interessante kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Feld 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke site en snelle afhandeling

Service
Bij een klein defect direct zonder gedoe een oplossing gevonden en verholpen.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Harmen 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze tegen scherpe prijzen

Service
in de avond online besteld, de volgende ochtend als bezorgt

Assortiment
super veel keurze

Aanbeveling
goed, snel, goedkoop

Extra toelichting
De eerste keer wat bij Camaranu.nl besteld, zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Begrijpelijke website

Service
Goed geholpen door helpdesk

Assortiment
Denk dat zij wel veel hebben

Aanbeveling
Redelijk goedkoop. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

truus 22-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke opstelling, op meerdere plaatsen mogelijk om te zoeken op de website voor meer informatie

Service
aandacht voor de klant

Assortiment
ben geen echte fotograaf, maar zie zo veel verschillende mogelijkheden hangen/staan/liggen

Aanbeveling
wij waren er en toen was het heel druk en weinig balie's open. dus zijn we weer naar huis gegaan, omdat we bang waren dat het niet binnen de beschikbare tijd zou lukken

Extra toelichting
handig dat je via de website kunt bestellen en in de winkel af kunt halen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 22-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfstandig veel uitproberen van producten

Service
Goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

botrans 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke informatie

Service
snelle verzending

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ROToole 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website, goed aanbod

Service
snelle levering

Assortiment
ruim aaanbod, veel keus ik was op zoek naar een goede laptop sleeve en heb deze ook kunnen vinden

Aanbeveling
prima winkel ik zou nog een keer bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is gemakkelijk zoeken en vergelijken.

Service
We hadden het de dag na de bestelling in huis

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk en makkelijk sorteren

Service
na plaatsen bestelling kwam ik erachter dat ik wat vergeten was. Na een telefoontje werd de bestelling nog aangepast ondanks dat de order al was ingepakt

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
CameraNU.nl heeft een fijne webwinkel, dus één klik op de knop en het is de volgende dag in huis. Verder heeft de website een goed overzicht.

Service
Besteld en de volgende dag zoals beloofd op tijd binnen. Er wordt aangegeven hoe laat het pakketje komt en de communicatie via de mail is goed. Ook bieden ze bij het bestellen package deals aan met andere accessoires.

Assortiment
Assortiment is erg uitgebreid, maar ondanks de package deals blijven de prijzen van de accessoires wel aan de hoge kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Helder, duidelijk en makkelijke manier van bestellen.

Assortiment
Volop keuze, zowel voor de beginnende amateur als de ervaren professional.

Aanbeveling
Zeer snelle, vakkundige en voorspoedige afwikkeling van de bestelling.

Extra toelichting
De 'out of the box' camera (Canon EOS 1000D) voldoet aan alle verwachtingen. Er was geen krasje op te bespeuren en de camera werkt perfect. Alles was goed ingepakt en werd de volgende dag al bezorgd. Beste koop ooit :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed vd Outenaar 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het onderdeel waar ik naar zocht was makkelijk te vinden.

Service
onderdeel was bij bestelling niet voorradig, duidelijk aangegeven, maar er wordt ook aangeven wanneer men verwacht dat dit wel weer voorradig is. En inderdaad voldoet men aan deze volwachting.

Assortiment
ik heb hier niet zo'n goed inzicht in. ik heb slechts een specifiek onderdeel besteld.

Aanbeveling
indien nodig goed telefonisch contact. De verzending is qua verpakking optimaal.
Leverstiptheid is prima.

Extra toelichting
Een tevreden klant. Hierdoor heb ik een goed vertrouwen in de klantenklachtenprocedure bij een eventuele afwijking van het bestelde product.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard M 21-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vrij ongedwongen rond kijken en netjes op je beurt geholpen worden, en staat je toestel niet in de winkel,dan,als je aan de beurt bent, kun je in alle rust het toestel alsnog bekijken.

Service
Ze willen alles wat er in hun mogelijkheden doen voor je.

Assortiment
In de winkel staan al veel modellen en in het magazijn staan er nog meer.

Aanbeveling
Goed, veel keus,goede service en de (meestal) goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AD 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle webshop

Service
gewoon een goed helpdesk die weten waar ze het over hebben

Assortiment
ze hebben gewoon alles

Aanbeveling
goed personeel met verstand van zaken zonder verkoop drang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennie smeenk 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super snel

Service
nog geen ervaring

Assortiment
groot

Aanbeveling
is nog maar de eerste keer dus nog afwachten maar heb wel een goed gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Miranda 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bestellen

Aanbeveling
Ik vond wat ik zocht via kieskeurig. Ze waren de goedkoopste EN hadden fantastische reviews, daarop afgaande heb ik besteld. Mijn camera is netjes verstuurd en snel. Service heb ik nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Juriën 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Uitstekende webshop met scherpe prijzen en goede service

Extra toelichting
Al een aantal keren wat spullen via CameraNu besteld. Producten zijn snel en makkelijk te vinden in de webshop en ook snel en makkelijk te bestellen. De producten zijn ook altijd snel en netjes bezorgd. Ook een keer een workshop gedaan via CameraNu en ook dat was top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pierre 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen en betalen via internet

Service
goede communicatie en snelle levering

Assortiment
het meeste wat ik zoek hebben zij in hun assortiment

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luuk 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Even google en binnen 10 minuten had ik mijn bestelling geplaatst. Met video bij de product beschrijving wat het erg makkelijk maakte en ook wat meer persoonlijker.

Service
Goeie service, had wad problemen met een filter dus even gebeld. De vrouw stelde mij gerust dat ik hem rustig even uit kon testen zonder tijdsdruk te zitten ivm met het retourneren. Uiteindelijk alles goed gekomen!

Assortiment
Veel producten en precies het product dat ik zocht! Nergens anders in nl op de grote webshops!

Aanbeveling
Gewoon een top winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton van den Bosch 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan snel zoeken op de site wat je nodig hebt.

Service
Ik had veel keuze voor het artikel wat ik zocht

Assortiment
Groot assortiment. Keuze kan dus moeilijk zijn :-)

Aanbeveling
De koop was snel geregeld, de aflevering heel snel dus meer dan tevreden.

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanbevelen Cameranu.nl in zijn favorieten te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 20-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel staan de meeste producten dus heb je direct een beeld bij wat je gaat kopen.

Service
Nette uitleg en ook bij meerdere (domme) vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SelBach 20-04-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Gemak
Alles voor handen

Aanbeveling
Moest erg lang (te lang) wachten in de fysieke winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ben Lassing 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De fysieke winkel en de website zijn zeer overzichtelijk. Alles is er, dus je hoeft niet verder te zoeken.

Service
Je onlinebestelling wordt stipt volgens wat in de website staat uitgevoerd. Inclusief wie je geholpen heeft.

Assortiment
Groot assortiment. Ik hoef nooit verder te zoeken om mijn wensen te realiseren.

Aanbeveling
Alles wordt overeenkomstig de online-informatie uitgevoerd. Geeft een rustig en veilig online-winkel gevoel.
De fysieke winkel is zeer overzichtelijk en compleet en het personeel deskundig. En je wordt vriendelijk en geduldig geholpen met oog en oor voor je vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk besteld via de site en snel in huis.

Service
Snel, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 19-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk. Handig met nummertjessysteem.

Service
Prima.

Assortiment
Goed. Gevarieerd in iedere prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een grote keus aan camera,s

Service
Duidelijk en snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende er zit altijd wat bij wat de klanten zoeken

Aanbeveling
Goed koop en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews