cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie.

Service
Snelle levering, goed traceerbare verzending

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Prijzen van artikelen onder het landelijk gemiddelde. De bestelde artikelen zijn middels track-en-trace goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel telefonischtelefonisch uitleg gekregen, vakkundig.

Service
Tot nu toe alles goed, geen problemen gehad met product

Assortiment
Veel camera's op voorraad en in de winkel om te testen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sven 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Altijd goede hulp

Assortiment
Hebben bijna alles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ook al is het druk, er staat een koffie automaat, genoeg om naar te kijken, lees materiaal in overvloed, in kort, er is alles aan gedaan om u wachttijd zo makkelijk mogelijk te maken.

Service
personeel dat weet waar ze het over hebben en met nuttig advies komen.

Assortiment
"dat moeten we voor u bestellen" kennen ze bij cameranu niet.

Aanbeveling
goede locatie, goede service, laat niets te wensen over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OneDayArtist 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de website product uitgezocht en direct telefonisch contact gehad.

Service
Kleurenstaal werd direct toegestuurd. In de winkel verder geholpen.

Assortiment
De juiste kleur gevonden m.b.v. kleurenstaal.

Extra toelichting
Bij de winkel in Urk gekocht en prima geholpen. Goeie koffie ook :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online goede, duidelijke uitleg. Met de mogelijkheid om via chat vragen te stellen.

Service
Kreeg als kundig antwoord op mijn vraag gesteld via de chat

Assortiment
Breed assortiment met goede prijs verhouding

Aanbeveling
Erg positief over snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dian 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De camera werd snel thuisbezorgd en ik kon zelf de bezorgtijden aangeven. Het werd netjes geleverd en de camera zag er erg goed uit.

Service
Ik had 's avonds naar de klantenservice gebeld. Er werd gelijk opgenomen en ik kreeg goed advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem Hendriksen 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Service
Keurig verpakt.

Assortiment
In alle prijsklasse

Aanbeveling
Groot assortiment en een prima omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Met een paar klikken besteld en afgeleverd

Service
Vandaag besteld, morgen al in huis, keurig verpakt en op de gewenste tijd.

Assortiment
Ruim assortiment van kijkers, het door mij gewenste product

Extra toelichting
prima vergelijking van het product, goede hulp bij het maken van de keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke emails

Service
Cameranu doet wat ze zeggen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

BennietM 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden, zeer overzichtelijk dus een super winkel.

Service
Snelle levering, kan niet beter....

Assortiment
Tja wat moet je hier op zeggen, alles is aanwezig een groot assortiment. Voor de fotograaf is het goed vertoeven hier je vind hier wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Super winkel, snelle levering, groot assortiment wat wil men tegenwoordig nog meer. lekker vanuit de luie stoel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaas Zutt 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, volgende dag geleverd.

Service
Prima hulp bij het zoeken naar de juiste onderdelen.

Assortiment
Assortiment bijzonder groot.

Aanbeveling
Prima ervaring met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Graaf 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en lekker snel

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
overzichtelijk en in de winkel wordt er niets opgedrongen

Extra toelichting
lekkere snelle levering, en prima verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle info is beschikbaar en als je het niet ziet staan is een mailtje voldoende.

Service
Perfecte mailservice. Prompte reactie zelfs sávonds.

Aanbeveling
Eén van de betere internetshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere, overzichtelijke website. In een paar klikken bij het gewenste product.

Service
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon Leenders 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig winkelen

Service
Telefonisch goed bereikbaar en heel vlug technische ondersteuning

Assortiment
Fotografisch perfect geoutilleerd.

Aanbeveling
nu de tweede bestelling perfect afgehandeld.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TamaraGeluk 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist precies wat ik moest hebben en kon dit ook gemakkelijk opzoeken in de zoekbalk, lens cleaning kit. Vervolgens bedacht ik me dat ik ook nog filters voor mijn nieuwe lensje moest hebben en heb deze ook gelijk opgezocht. Daarbij kreeg ik een link naar filterklemmen en die heb ik toen ook gelijk gekocht!

Service
Prima service, had mijn spullen de volgende dag al in huis.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Super winkel, snelle levering :).

Extra toelichting
Webshop is top! Alles is op voorraad en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Stond een pakket samengesteld op de site, wat niet compleet was/niet gebruikt kon worden op die manier. Gelijk gebeld en direct per telefoon een email een aangepaste aanbieding voor het juiste pakket

Service
Zie boven. 's Avonds besteld, volgende dag in huis. Keurig geholpen telefonisch

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joby GripTight Mount 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb eigenlijk nog maar één keer iets gekocht op deze site, maar wat ik zocht, heb ik binnen 1 minuut gevonden, mede dankzij de makkelijke layout van de site. Alle informatie over het product stond er duidelijk.

Service
Ik heb het product ongeveer 20:00 gekocht en kreeg het de volgende dag in huis. Helaas door een probleempje bij PostNL kwam het niet tussen 12:00 en 14:00 maar rond 21:00, maar daar kan Cameranu.nl natuurlijk niks aan doen. Prima service

Assortiment
Genoeg keuze uit producten.

Aanbeveling
Elke winkel/site heeft wel een minpuntje. Ik heb er nog geen gemerkt maar als ik vaker koop bij deze site, wat ik zeker ga doen, is er vast wel iets te merken wat niet helemaal lekker loopt. geen 10 maar een 9, is niet slecht zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
gemakkelijk te zoeken en uitleg van de producten te vinden

Aanbeveling
Top bedrijf. Goede hulp bij aankopen.

Extra toelichting
Niet verder zoeken. Gewoon direct naar CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Lassing 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen zijn gestructureerd en dus gemakkelijk te vinden.

Service
Prima afhandeling van de order.

Assortiment
Assortiment is zeer compleet. Heb meestal genoeg aan één zoekactie bij Camera-Nu.

Aanbeveling
Absoluut probleemloos en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Klein 14-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Men neemt de tijd voor je./

Service
Service is goed

Assortiment
Ruime assortiment.
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Mag daar graag komen.

Extra toelichting
Ondanks de afstand naar Urk gaan we toch daar winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Blanken 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb een hekel aan winkels en dus winkelen soms is winkelen noodzakelijk vooral bij grote uitgaven of als je beslist iets wil uitproberen.
Jullie webwinkel voorkomt winkelen vooral omdat de artikelen goed worden omschreven.

Service
De bestelde artikelen worden snel geleverd en zijn goed verpakt zodat er weinig problemen ontstaan.
Bij problemen kan ik via jullie bijvoorbeeld een compactcamera laten repareren.

Assortiment
Niet voor niets zijn jullie mijn hoofdwebwinkel.
De artikelen zijn bijna altijd het goedkoopst geprijsd
dus zelden moet ik uitwijken.

Aanbeveling
Verdere uitleg waarom ik jullie een negen geef op alle fronten lijkt me overbodig!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

autocamera 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen zonder account.

Service
vooral telefonische contact is perfect

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jabr 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima, maar "maar een acht" omdat niet alle producten even gemakkelijk op de website te vinden zijn.

Service
gewoon goed

Assortiment
niet alles wat ik zocht gevonden; (zie ook gemak)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel zoeken op de site

Service
Heb geen ervaring bij deze winkel met retourzendingen en/of klachten, maar de bestelde artikelen worden iedere keer zeer snel verzonden.

Assortiment
Mooi ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yorick 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's Avonds besteld op mijn tablet waarvoor ik een hoesje zocht en de volgende dag direct geleverd. De website werkt ook prima.

Service
Je krijgt voldoende informatie over de status van de levering.

Assortiment
Gewoon het hoesje dat ik zocht voor de helft van het geld waarvoor hij bij de concurrent ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Buijnink 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er bleek wat mis te zijn gegaan met de bestelling. Ik werd direct op de hoogte gesteld en afhandeling werd duidelijk vermeld. Ik ben van mening dat ik goed op hoogte gehouden werd over status van mijn bestelde product.

Assortiment
Zeer uitgebreidt

Aanbeveling
Fijne, gebruikersvriendelijke website. Goede service mocht er iets niet helemaal volgens plan gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam veer 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig zoeken

Service
voldaan aan verwachting

Assortiment
camera geeft voldoende keus

Aanbeveling
prima voldaan aan de verwachting, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kknelia 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is snel en gemakkelijk te vinden

Service
nog nooit een vraag tevergeefs gesteld

Aanbeveling
al enkele jaren een zeer tevreden klant die graag naar Urk gaat voor informatie en/of koop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fred schut 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel gevonden wat ik wilde met zoekprogramma.

Service
maandag besteld, dinsdag in de brievenbus.

Aanbeveling
snel, degelijk en beloofd is beloofd en dat kom je ook na. Bij een foutieve zending meteen kunnen retourneren en direct een nieuw item gekregen. Verschil in prijs snel op mijn rekening gestort. Puik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Pretty straightforward. Bestellen. afrekenen via ideal. En zoals beloofd de volgende dag in huis. Prima!

Service
Op tijd geleverd. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dengeman 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ken deze winkel alleen via internet. De site is overzichtelijk en artikelen zijn duidelijk omschreven.

Service
Service en levering is snel. Ook voor advies en uitleg omtrent een artikel werd ik duidelijk en deskundig te woord gestaan.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan als het gaat om aankoop van uw artikel(en). Prettig om zaken mee te doen.

Extra toelichting
Een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zakaria 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product dat ik zocht kon ik direct vinden, de specificaties waren duidelijk en het bestelproces was eenvoudig.

Service
De service was fantastisch! Ik vroeg in mijn opmerking of het product in cadeauverpakking kon worden gedaan, aangezien het een cadeau was voor mijn broer en dit heeft cameranu.nl daadwerkelijk gedaan! Pessimistische ik had er om eerlijk te zijn weinig hoop ik (voor geen speciale reden, hoor).

Daarvoor dus dank!

Aanbeveling
Vanwege de zeer goede service kan ik deze winkel aan een ieder wel aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merle 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Ruim assortiment aan camera's en accessoires

Aanbeveling
Snelle levering, alles was helemaal naar wens :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 13-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had wat items besteld via de website, maar wilde toch wat anders. Omdat ik spoedig op vakantie zou gaan, ben ik naar de winkel in Urk gereden om te ruilen. Dat is bij de meeste webshops niet mogelijk en dat had in dit geval dan niet gelukt/op tijd geweest. Bij CameraNU dus wel.

Service
Bestellen, retourneren, ruilen, advies is allemaal prima in orde bij CameraNU.

Assortiment
Zeer uitgebreid, wat ik wilde hebben, hadden ze allemaal!

Aanbeveling
CameraNU heeft volledig aan mijn verwachting voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Gerritsen 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wat je zoekt is makkelijk te vinden.

Service
Is duidelijk en snel.

Assortiment
Er is heel veel te krijgen op de site.

Aanbeveling
Site is duidelijk en alles wat je mogelijk nodig hebt op fotografie is verkrijgbaar.

Extra toelichting
Goede makkelijke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R de Vries 12-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen; duidelijke website.

Service
Direct volgende dag geleverd

Assortiment
Als een van de weinige winkels het product hebbend, tegen de laagste prijs

Aanbeveling
Goed assortiment tegen de beste prijs met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Oktober 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, duidelijke uitleg, prettig webite

Service
Snelle levering, keurige faktuur, goede informatie over de voortgang van de bestelling en levering

Assortiment
Goede sortering en veel alternatieven

Aanbeveling
Kwaliteit, assortiment en service zijn prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WIM Zonneveld 12-01-2016 In de winkel gekocht
CameraNU Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Personeel informeert je goed, en legt en zoekt ook alles voor je uit!

Service
Personeel geeft goede en betrouwbare informatie, en bij problemen met je apparatuur wordt daar goed op ingespeeld.

Assortiment
Naar mijn smaak heeft dit bedrijf een compleet assortiment.

Aanbeveling
Prima assortiment en prima personeel!!

Extra toelichting
Wat is hier nog aan toe te voegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb een bestelling voor een bedrijf geplaatst, net zo makkelijk als een privé bestelling.

Service
Telefonische service is optimaal, je krijgt gedegen advies waarna je je bestelling plaatst.

Assortiment
Alles was op voorraad.

Aanbeveling
Echt een super winkel!

Extra toelichting
nergens anders meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derek 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ging snel en gemakkelijk en zonder gedoe. Levering was snel. Kunnen veel mensen van leren.

Service
Ik had een bestelling gemaakt en zag dat er een gratis batterij miste. Ik belde op en werd meteen keurig geholpen. TOP

Assortiment
Jullie hebben veel! Ik mis nog de nieuwe flitsen en microfoons van DJI OSMO maar verwacht dat snel bij jullie

Extra toelichting
GA ZO DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel antwoord. bestelling is makkelijk te traceren, en ze houden je van iedere stap op de hoogte

Service
Uitstekend

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of CameraNu.nl heeft het

Aanbeveling
Ik ben fan!

Extra toelichting
Na enig teleurstelling bij andere winkel hier terecht gekomen. Ik ben blij! ze geven heel snel antwoord op een vraag. alles wordt netjes bezorgd op de aangegeven tijden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijzen zijn goedkoop, verzendkosten gratis. Snelle levering. En een normale winkel als je langs wilt gaan.

Service
Billingham tas die niet in het assortiment was kon gewoon besteld worden en word nu aangeboden in de webwinkel.

Assortiment
Ze hebben veel en kunnen alles bestellen.

Extra toelichting
De koffie is lekker, soms wel wat druk. Maar je kan een nummertje trekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en betrouwbaar bestellen, goed advies.

Service
In het verleden goede service ontvangen.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Goed advies, mooie winkel met voldoende apparatuur op display.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
uitstekend

Assortiment
Ruime keuse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thom de vos 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website en bestelprocedure verlopen prima. Direct na bestelling bevestigingsmail.

Assortiment
De meest relevante merken beschikbaar. Daardoor voldoende keuze. Productinfo beknopt maar compleet.

Aanbeveling
goede overzichtelijke etalage, what you see is what you get.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk online en makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel producten in voorraad

Aanbeveling
Goede en snelle levering met veel producten op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giesen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heb gelijk het juiste artikel gevonden

Service
is op tijd geleverd

Assortiment
voldoende aanbod

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews