cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25444 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2680 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon 21-08-2016 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de vakantie heb ik 3 accu's besteld en er een berichtje bij geplaatst met de vraag of ze het op een bepaalde dag wilde verzenden. Ik kreeg heel snel al een reactie dat dat geen probleem was. En inderdaad ze waren er op de afgesproken datum

Pluspunten

  • Assortiment
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeltje Ardon 20-08-2016 Via de website gekocht

Aanschaf scanner

Algemene score

10,0
Cameranu.nl bleek de goedkoopste voor de scanner die ik wilde hebben. Meteen besteld en betaald met Ideal, maar kennelijk was dat betrag niet aangekomen en kreeg ik de volgende dag een berichtje met de vraag of ik de scanner nog wel wilde hebben. Nog voordat ik kon reageren kreeg ik een nieuw berichtje dat het geld was aangekomen en dat de scanner al verstuurd was, zodoende had ik hem meteen de volgende dag. Uitstekend!

Pluspunten

  • snelle reactie
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mp Terlouw 20-08-2016 In de winkel gekocht
Urk

Beoordeling winkel CameraNu in Urk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, vriendelijke, deskundige hulp. Men neemt alle tijd voor de klant om dingen uit te leggen, te laten zien, te helpen bij het maken van een keuze, op een eerlijke manier naar de wensen van de klant.

Pluspunten

  • Zeer klantvriendelijk
  • Uitgebreid assortiment
  • Tastbaar bekijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LieZbeth 19-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, gratis en voldoende parkeerruimte , online voorraad klopt en wat ik wilde hebben was aanwezig in tegenstelling tot elders.

Service
Snel en goed geholpen. In de winkel is een ruime tafel waaraan je iets kan drinken en waar ik mijn aankoop uitgepakt heb om alles te controleren. Top. (En een kaartje geschreven dat door hen verstuurd wordt)

Assortiment
Ik wilde een printertje met voordeel hoeveelheid papier wat ik ergens anders niet kon krijgen en wat hier gewoon op voorraad lag tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen mee.

Extra toelichting
Topwinkel hoop dat ze dit niveau aan kunnen houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 19-08-2016 Via de website gekocht

Zeer klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aanschaf van een Sirui Monopod advies gevraagd over de best "passende" tilt head. Het advies was zodanig professioneel en klantgericht dat ik ook het advies heb gevolgd en de tilt head aangeschaft. Bij gebruik een heerlijke combinatie. Ook de snelle doorlooptijden en afwerking van de bestellingen zijn mij zeer goed bevallen.

Pluspunten

  • Klantgericht
  • Concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels 19-08-2016 Via de website gekocht

Groot assortiment en super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laatst heb ik een nieuwe compact camera gekocht bij CameraNu.nl. Bij veel winkels was deze niet op voorraad, maar hier wel. Daarnaast kreeg ik er ook nog eens een fotocursus (t.w.v. 225 euro) bij cadeau. Camera was keurig netjes verpakt en werd binnen 24 uur al geleverd. Helemaal top dus! Het is dat ze bij mij niet echt in de buurt zitten, maar anders was ik zeker een keer bij ze langs gegaan.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Producten op voorraad
  • Super snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Krankeloon 19-08-2016 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke, overzichtelijke webshop met alle nodige uitleg. Zeer goede prijsstelling en vlotte en snelle afhandeling van de bestelling. Duidelijke communicatie omtrent verloop van de levering!

Pluspunten

  • snelle service
  • puntgave levering
  • communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 19-08-2016 Via de website gekocht

Niks op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fotonegatief scanner gekocht. Beste prijs, snel geleverd,netjes op tijd en prima communicatie. Ik geef een 9 en geen 10, omdat ik niet weet hoe deze winkel functioneert als "er iets is" met je product, dat kan ik niet beoordelen...

Pluspunten

  • Prijs
  • Communicatie
  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JoKu 19-08-2016 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is een zeer betrouwbare nette webshop. De service is veel beter dan je voor een webshop zou verwachten. Bij een vraag heb je vaak dezelfde dag nog een reactie met een uitgebreide uitleg voor je vraag.
De bestelde spullen worden snel en netjes geleverd tegen zeer concurerende prijzen. Dit is mijn webshop voor al mijn AV materialen!

Pluspunten

  • super service
  • snel
  • verzorgde zending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Keno Aladjuz 18-08-2016 Via de website gekocht

Gewoon zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een paleis voor hobbyisten of professionelere organisaties met een camera. Online heb ik een simpele Joby GripTight Mount aangeschaft, twee dagen voor enkele opnames, waarbij het product nodig was. Door de snelle service had ik geen stress en het artikel de volgende dag al in eigen handen. Dit is superfijn aangezien de helft van de webwinkels in werkelijkheid twee keer zolang doet over de levering. Kortom een fijne, klantvriendelijke winkel met een goede, snelle service.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Breed assortiment
  • Verzend- en bezorginfo
  • Compact verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Didier Quartier 18-08-2016 Via de website gekocht

bestelling snoot bowens + honeycomb grid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer correcte communicatie via e-mail.
1 artikel dat ik wilde bestellen was niet voorradig maar werd vlot besteld bij de leverancier en binnen minder dan 1 week had ik het ontbrekende artikel

Pluspunten

  • ruime keuze
  • correcte prijzen
  • vlotte communicatie
  • vlotte levering

Minpunten

  • voorraad "in bestelling"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak 18-08-2016 Via de website gekocht

Verloop statief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De eerste keer dat ik iets bij Cameranu.nl kocht. Zal dit beslist vaker doen. De grote keuze en de super snelle levering stemde mij zeer tevreden.

Pluspunten

  • grote keuze
  • snelle levering
  • mooie wegwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rover01 18-08-2016 Via de website gekocht

Betrouwbaar kopen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe heb ik een aantal bestellingen bij CameraNU.nl geplaatst en ben zeer tevreden over Website, een bestelling plaatsen en snel de bestellingen huis kunnen ontvangen.
Daarnaast ben ik uiterst tevreden over de afhandeling van een eventuele klacht.
Recentelijk bleek dat er een deel van de geleverde bestelling ontbrak ik de doos.
Een telefoontje was genoeg om de volgende dag het ontbrekende deel thuisgestuurd te krijgen.
Perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S de Bie 18-08-2016 Via de website gekocht

Fantasties

Algemene score

9,0
Speciaal naar Urk geweest om een camera te kopen in de hoop deskundig personeel te treffen want dat is in winkels wel eens anders. Maar hier trof ik iemand met verstand van zaken die op al mijn vragen antwoord kon geven. Een fantastische camera gekocht.

Pluspunten

  • deskundig personeel
  • veel keus

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brabo123 18-08-2016 Via de website gekocht

Snel, probleemloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, probleemloos en veilig besteld. In goede staat afgeleverd. Ik ben louter positief over mijn shopping experience.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.K. 18-08-2016 Via de website gekocht

Alles was naar wens.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik een camera besteld had, had ik nog wat vragen. Ik werd meteen vriendelijk en kundig te woord gestaan en er werd met mij meegedacht. Ik had de camera de volgende dag op het afgesproken tijdstip in huis. Over de camera zelf kan ik nog niet veel zeggen, want ik heb hem pas een paar dagen.

Pluspunten

  • prima klantenservice
  • snelle bezorging

Minpunten

  • geen uitleg "open box" ?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.H. 18-08-2016 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede inruilprijs gekregen voor aangeboden lens bij aankoop nieuw product. Snelle en service-vriendelijke reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 18-08-2016 Via de website gekocht

Camera dolly

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU is een prettige (web)winkel. Met een groot assortiment artikelen. Ook zijn de artikelen voor een scherpe prijs te verkrijgen.

Pluspunten

  • Product snel geleverd
  • Keurig verpakt
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco 17-08-2016 Via de website gekocht

Goedkoop, snel en veel info over bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je word goed op de hoogte gehouden van de verschillende stadia van je bestelling. Levertijd snel en per dag aan te geven. Prijs ook nog prima!

Pluspunten

  • prijs
  • levertijd
  • info bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 17-08-2016 Via de website gekocht

Super zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service! Gelijk de volgende dag binnen. Ik heb mijn camera nikon 3300 besteld wat een geweldig ding. Ook mooi geleverd in een klein doosje. Omdat mijn laptop was vast gelopen en had hem per ongeluk 2 x besteld. Ik heb gelijk s'avonds een mail gestuurd en kreeg gelijk reactie terug! Nog nooit zo een snelle service en klantvriendelijk meegemaakt! Super bedankt!

Pluspunten

  • Snelle service
  • Goed contact
  • /goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 17-08-2016 Via de website gekocht

Goed geholpen door camera.nu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In 1e instantie een apparaat besteld wat niet op voorraad was. Ik wilde niet direct betalen. Gebeld om 21.30u: geen nood, gewoon invullen alsof je hem af komt halen; bij melding op voorraad kan je kostenloos omzetten naar franco levering. Twee dagen erna toch spijt over keuze apparaat, voorkeur voor een andere. Gebeld: geen probleem. In minder dan een minuut bestelling omgezet en bevestigd. Prima winkel en aardige meedenkende mensen.

Pluspunten

  • snel en accuraat
  • vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 17-08-2016 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meestal bestel ik bij ze. Maar wat een super service elke keer. Goed advies en er word echt geluisterd naar wat de klant wilt. Bijna Al me camera lenzen komen er vandaan.

Pluspunten

  • Service
  • Vorraad

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hermanus 16-08-2016 In de winkel gekocht
Urk

perfect geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een eind uit de buurt voor mij, maar ik er graag voor naar Urk. Uitstekend geïnformeerd. Goede voorraad voor een beste prijs.

Pluspunten

  • Uitgebreid assortiment
  • De laagste prijs
  • Vakkundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 16-08-2016 In de winkel gekocht
Urk

Verrekijker welke voldoet aan onze eisen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkooppunt met open karakter. Vriendelijke en deskundige verkoper. Alles kon getest worden. Ook voor de kleinere beurs.

Pluspunten

  • Voldoet aan verwachting.
  • Voor binnen en buiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janny Schaper 16-08-2016 In de winkel gekocht
Urk

panasonic sz 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de winkel is goed overzichtelijk,ook dat men een kaartje kan trekken als men vragen heeft,personeel is heel klant gericht en geven goede uitleg,met het online bestellen van het zelfde product die ik heb gekocht in de winkel,kon ik mijn zus verrassen met deze camera

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • koffie en zit plek
  • klant vriendelijk
  • online diensten
  • goed toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Reuvekamp 16-08-2016 Via de website gekocht

Canon Eos 100D en Canon 1EG cameratas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en overzichtelijke webshop met een groot assortiment. Mooie prijzen. Snelle en goede levering. Uitstekende service.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Snelle levering
  • Goede service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wimkel 16-08-2016 Via de website gekocht

Aankoop Canon Ixus 180

Algemene score

9,0
Prima overzicht, kwaliteitsvolle producten. Vlotte service en scherpe prijzen in vergelijking met andere online diensten en andere winkelketens.

Pluspunten

  • Goed overzicht
  • Scherpe prijzen
  • Correcte levering
  • Tijdige levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 16-08-2016 Via de website gekocht

Razendsnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik plotseling dringend behoefte had aan extra opslagcapaciteit heb ik 's avonds rond 19 uur een externe harddisk in de webshop besteld (het kan tot 23:00 uur). De volgende middag om 13:00 uur had ik 'm thuis. Het tijdstip van levering werd meteen bij de aankoop gecommuniceerd. Ik ben zeer tevreden over deze service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diederik WInchester Geertsema 16-08-2016 Via de website gekocht

Prettige, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft mij nu enkele producten geleverd en om zo kritisch mogelijk te zijn: ik heb letterlijk niets aan te merken. Beginnende bij de website, deze is namelijk onwijs overzichtelijk.
De accessoirevinder maakt het enorm makkelijk om de benodigdheden en/of bijpassende accessoires voor een ieders camera te vinden. Iets té makkelijk wellicht; mijn verlanglijstje staat inmiddels vol met accessoires die 'nog wel eens te pas kunnen komen'. Daarentegen inspireert de accessoirevinder wel en is deze enorm overzichtelijk. Je benodigdheden zijn snel gevonden én nog in meerdere prijsklasses ook.
Dat brengt mij bij het aanbod. Cameranu.nl heeft voor iedere fotograaf een passend aanbod, namelijk van allerlei soorten beginnersproducten tot alles voor de professional. Daarnaast zijn veel producten ook nog in veel verschillende prijsklasses te vinden, wat handig is indien men prioriteiten moet stellen bij zijn of haar benodigdheden. Verder zie ik zelden dat een product niet direct leverbaar is.
Dan het bestelgemak: bestellen, betalen en ontvangen gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en dat is ideaal voor fotografen die in alle drukte tóch nog dat ene accessoire waren vergeten aan te schaffen, vooral in combinatie met het eerder genoemde ruime aanbod en het feit dat de meeste producten netjes op voorraad zijn.
Cameranu.nl is voor mij de nieuwe keuze wat betreft het uitbreiden van mijn beginnende bedrijf als fotograaf. Service, aanbod én punctualiteit staan centraal en in een wereld die niet stil staat is dat precies waar ik naar zoek!

Pluspunten

  • Ruim aanbod
  • Variabele prijzen
  • Goede service
  • Hoog gebruiksgemak
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mmeijer 16-08-2016 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijvingen, makkelijk te bestellen en de volgende dag had ik alles in huis. Helaas bleek een van de lampjes stuk te zijn, maar na een appje kregen we meteen een nieuwe lamp toegestuurd. Ook deze was de volgende dag in huis! Daarnaast geven ze ook nog eens advies. Super bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jans 15-08-2016 Via de website gekocht

Een echte speciaalzaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al de 3e keer dat ik (na uitgebreid zoeken) toch weer uit kom bij deze winkel.
Eenvoudig online te bestellen en apparatuur simpel te testen in de winkel.
Goede testopstellingen voor Spottingscopes/camera's.
Samengevat: een echte speciaalzaak.
Aanrader.

Pluspunten

  • Veel op voorraad
  • Grote online shop
  • Veel testopstellingen
  • Personeel is vakbekwaam
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Anne 15-08-2016 Via de website gekocht

Occasion als nieuw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel met vlotte service en goede kwaliteit. Ik heb voor het eerst een occasion gekocht. De uitstraling van de website en het prijsverschil met een nieuw exemplaar was prima. Dat zorgde ervoor dat ik dat rustig durfde te doen en ik overweeg het een volgende keer zeker.

Pluspunten

  • Duidelijke informatie
  • Vlotte levering
  • Kwaliteit als nieuw!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van den Bosch 15-08-2016 Via de website gekocht

Sling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon een goede zaak die snel en adequaat de gekochte materialen verstuurd. In het voortraject was een vraag gesteld en binnen enkele uren kreeg ik al een antwoord.

Pluspunten

  • Snel en goede verzending
  • Goed verpakt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nynke 15-08-2016 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb de joby Gorillapod hier gekocht. 'S avonds laat besteld en de volgende dag al in huis. Snelle levering dus! Erg tevreden over de levering. Goed verpakt zodat het product onbeschadigd aankomt. De site is ook erg overzichtelijk zodat je alles makkelijk kunt vinden. Geen op of aanmerkingen, kortom een top website!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goed verpakt
  • Fijne prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Leijenhorst 15-08-2016 Via de website gekocht

Aankoop 18-200 mm lens Nikon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via via..Op de site van Cameranu.nl een 2e hands 18-200 mm lens gevonden. Contact gezocht met de verkoop over de staat van de lens, en de verzekering gekregen dat het een technisch 100% prima lens was en zo goed als nieuw,hier heeft camera nu zich voor 100% in waar gemaakt !! Prettig en helder contact met de verlkoop en de volgende dag zoals belooft afgeleverd... net op tijd om de lens mee te nemen op vakantie .. super blij mee !!

Pluspunten

  • Service / afspraak
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Mak 12-08-2016 Via de website gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de support of return-afdeling nog niet nodig gehad, dus daar kan ik ook niks over zeggen.

Maar de rest is gewoon goed. Het is voor mij zo'n winkel waar ik zie 'oh, CameraNu heeft het ook. Mooi, dan daar bestellen'. Al is het maar omdat ik meestal 's avonds laat aan het zoeken en klikken ben, en het dan alsnog de volgende dag heb.

Ik moest nog even doorsparen en dan zou ik gaan kiezen tussen een nieuwe E-M10 of een 2e hands E-M10 Mark2 of een 2e hands oude E-M5.

Toen zag ik op CameraNu een open-box deal voor een E-M10 waardoor ik niet door hoefde te sparen. Keuze snel gemaakt! De volgende dag binnen, en blij als een kind. Blij genoeg om er voor te zorgen dat die zelfde week nog een berg met extra's / accessoires ook binnen was :).

Pluspunten

  • Aanbod
  • De 24/7 verzending
  • Niet duur, niet goedkoop

Minpunten

  • Niet goedkoop, niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sieuwke 11-08-2016 Via de website gekocht

Uitstekende service! raad het zeker aan voor een ander.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Denkt met de klant mee wat de beste oplossing is voor de klant en handelt alles perfect af.
Ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en gerust de vragen stellen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Huisbrink 11-08-2016 Via de website gekocht

Top geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De goed service om daar op nieuw te gaan winkelen en klant vriendelijkheid en de kennis van aperatuur

Pluspunten

  • Klant vriendelijkheid
  • Service

Minpunten

  • Kan ik niet bedenken
  • Ik zou het niet weten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank Smid 10-08-2016 Via de website gekocht

Zeer gedreven personeel met veel kennis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De ervaring van deze mensen is erg hoog ,dat merk je met het maken van de juiste keuze zij helpen je bijzonder goed.

Gemak
Als je daar komt slaagt je gewoon je hoeft niet verder te kijken.
En voor ieders portemonnee kun je daar goed slagen.

Service
zeer goed geregeld en vakkundige oplossingen.

Assortiment
Ruime keuze hier slaag je gewoon voor ,Ook voor tweede hands occasions.

Pluspunten

  • Ruime keuze.
  • lange garantie.

Minpunten

  • te ver van mijn huis

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paulien Bunskoek 10-08-2016 Via de website gekocht

Winkelbezoek en telefonisch contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is goed bereikbaar met de auto. De adviseurs van de verkoopbalie nemen ruim de tijd om je te helpen en zijn enthousiast over hun werk, de wachttijd vind ik daardoor niet erg, bovendien is er koffie en genoeg te bekijken. Ook telefonisch word je goed geholpen.

Pluspunten

  • Service
  • Advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 09-08-2016 Via de website gekocht

Uitje naar Urk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na al eerder via de webwinkel van camera nu een aanschaf gedaan,
Ik ben nu zelf in de winkel op Urk geweest.
Dit bezoek overtrof mijn verwachtingen, voldoende gratis parkeerplaatsen,
bij binnenkomst een nummertje getrokken voor de betreffende afdeling.
heerlijke koffiecorner.
Daar ik zelf al wat voorwerk had gedaan, ik kwam voor een macro objectief,
heel goed geholpen en een duidelijk advies, en alle tijd die ik nodig had.
Tevreden over mijn aankoop en de winkel waar ik zeker nog terug kom
weer op huis aan.
Groet W.

Pluspunten

  • nummer systeem
  • Deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j c van Velzen 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site, en snel overzichtelijk te bestellen

Service
vriendelijk contact bij vragen

Assortiment
voor mij voldoende

Aanbeveling
prima online winkel

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René Vork 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel te bereiken, goede info.

Service
Heel snelle levering.

Assortiment
Verreweg de meeste artikelen op voorraad, dus geen wachttijd. Vandaag besteld morgen geleverd.

Aanbeveling
Mankeert in mijn opinie niets aan. Heb al meerdere malen artikelen gekocht.

Extra toelichting
Heel vaak is Cameranu ook nog eens de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel simpel

Service
Kan niet beter

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Ga nu alleen maar bij hun wat kopen

Extra toelichting
Je kunt op de tijd van aflevering de klok zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site alles goed te vinden.

Service
Snel geleverd gratis bezorgd

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed van steenbergen 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super overzichtelijke site, alleen door afbeeldingen schuift de tekst nogal eens

Service
Kan echt niet beter. Snelle levering, bij retour zeer snel geld terug. Kan Kamera-Express een voorbeeld aan nemen

Assortiment
Wellicht wat meer Occasions?

Aanbeveling
Je kunt voor nieuwe apparatuur en accessoires echt niet beter krijgen. Ga zo door!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kasvandiepen 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg duidelijke website. En bestellen gaat super snel

Service
Service is top. Ze staan altijd voor je klaar

Assortiment
Er is erg veel aanwezig. Alles is ook snel weer op vooraad.

Aanbeveling
topwinke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel uit Elst 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide keuze mogelijkheid.

Service
Per e-mail direct bevestiging ontvangen en volgende dag al geleverd in aangegeven tijdsbestek.

Assortiment
Ruime keuze, duidelijk gesorteerd.

Aanbeveling
Geen negatieve zaken geconstateerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Golde 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zo gemakkelijk te vinden en te doorlopen op wat je zoekt.

Service
De afhandeling qua betaling, verzending en ontvangst is heel goed.

Assortiment
Elke keer als ik iets zoek kan ik het ook bij CameraNU vinden. Uitstekend.

Aanbeveling
Nogmaals ik vind de site en wat ik er kan vinden erg goed en zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans P 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijk en snel kunnen bestellen.

Assortiment
Groot assortiment en dus veel keus.

Aanbeveling
Ik heb diverse keren besteld en tot nu toe zonder problemen\1

Extra toelichting
Snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews