cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 13-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had wat items besteld via de website, maar wilde toch wat anders. Omdat ik spoedig op vakantie zou gaan, ben ik naar de winkel in Urk gereden om te ruilen. Dat is bij de meeste webshops niet mogelijk en dat had in dit geval dan niet gelukt/op tijd geweest. Bij CameraNU dus wel.

Service
Bestellen, retourneren, ruilen, advies is allemaal prima in orde bij CameraNU.

Assortiment
Zeer uitgebreid, wat ik wilde hebben, hadden ze allemaal!

Aanbeveling
CameraNU heeft volledig aan mijn verwachting voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Gerritsen 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wat je zoekt is makkelijk te vinden.

Service
Is duidelijk en snel.

Assortiment
Er is heel veel te krijgen op de site.

Aanbeveling
Site is duidelijk en alles wat je mogelijk nodig hebt op fotografie is verkrijgbaar.

Extra toelichting
Goede makkelijke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R de Vries 12-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen; duidelijke website.

Service
Direct volgende dag geleverd

Assortiment
Als een van de weinige winkels het product hebbend, tegen de laagste prijs

Aanbeveling
Goed assortiment tegen de beste prijs met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Oktober 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, duidelijke uitleg, prettig webite

Service
Snelle levering, keurige faktuur, goede informatie over de voortgang van de bestelling en levering

Assortiment
Goede sortering en veel alternatieven

Aanbeveling
Kwaliteit, assortiment en service zijn prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WIM Zonneveld 12-01-2016 In de winkel gekocht
CameraNU Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Personeel informeert je goed, en legt en zoekt ook alles voor je uit!

Service
Personeel geeft goede en betrouwbare informatie, en bij problemen met je apparatuur wordt daar goed op ingespeeld.

Assortiment
Naar mijn smaak heeft dit bedrijf een compleet assortiment.

Aanbeveling
Prima assortiment en prima personeel!!

Extra toelichting
Wat is hier nog aan toe te voegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb een bestelling voor een bedrijf geplaatst, net zo makkelijk als een privé bestelling.

Service
Telefonische service is optimaal, je krijgt gedegen advies waarna je je bestelling plaatst.

Assortiment
Alles was op voorraad.

Aanbeveling
Echt een super winkel!

Extra toelichting
nergens anders meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derek 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ging snel en gemakkelijk en zonder gedoe. Levering was snel. Kunnen veel mensen van leren.

Service
Ik had een bestelling gemaakt en zag dat er een gratis batterij miste. Ik belde op en werd meteen keurig geholpen. TOP

Assortiment
Jullie hebben veel! Ik mis nog de nieuwe flitsen en microfoons van DJI OSMO maar verwacht dat snel bij jullie

Extra toelichting
GA ZO DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel antwoord. bestelling is makkelijk te traceren, en ze houden je van iedere stap op de hoogte

Service
Uitstekend

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of CameraNu.nl heeft het

Aanbeveling
Ik ben fan!

Extra toelichting
Na enig teleurstelling bij andere winkel hier terecht gekomen. Ik ben blij! ze geven heel snel antwoord op een vraag. alles wordt netjes bezorgd op de aangegeven tijden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijzen zijn goedkoop, verzendkosten gratis. Snelle levering. En een normale winkel als je langs wilt gaan.

Service
Billingham tas die niet in het assortiment was kon gewoon besteld worden en word nu aangeboden in de webwinkel.

Assortiment
Ze hebben veel en kunnen alles bestellen.

Extra toelichting
De koffie is lekker, soms wel wat druk. Maar je kan een nummertje trekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en betrouwbaar bestellen, goed advies.

Service
In het verleden goede service ontvangen.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Goed advies, mooie winkel met voldoende apparatuur op display.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
uitstekend

Assortiment
Ruime keuse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thom de vos 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website en bestelprocedure verlopen prima. Direct na bestelling bevestigingsmail.

Assortiment
De meest relevante merken beschikbaar. Daardoor voldoende keuze. Productinfo beknopt maar compleet.

Aanbeveling
goede overzichtelijke etalage, what you see is what you get.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk online en makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel producten in voorraad

Aanbeveling
Goede en snelle levering met veel producten op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giesen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heb gelijk het juiste artikel gevonden

Service
is op tijd geleverd

Assortiment
voldoende aanbod

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger van der Heijden 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk.

Assortiment
Heel uitgebreid in nieuwe en wat oudere producten.

Aanbeveling
Uitstekende collectie en prijzen. Prima website. Betrouwbaar en eenvoudig online shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 11-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goeie site, makkelijk te bereiken en veel op voorraad!

Service
Neem alle tijd voor iedereen

Assortiment
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vinkje97 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke website. Vond meteen wat ik zocht!

Service
Goede en snelle service!

Aanbeveling
Goed overzicht op de site en snelle levering. Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hermieke 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden door overzichtelijke menu's en filters

Service
Ik had een vraag over een objectief. gemakkelijk te stellen via de chat. Direct contact met een medewerker en je wordt ook direct geholpen.

Assortiment
Breed assortiment, niets op aan te merken.

Aanbeveling
Prima winkel, goede acties!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een 10 voor gemak is voor de website. Simpele opmaak, makkelijk zoeken en duidelijke omschrijvingen.

Service
Vanuit het verleden kan ik hier een 10 voor geven. Iets gekocht wat kapot ging, geen probleem - terugsturen en binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening/

Assortiment
Ik heb nog geen website gezien met zo'n groot assortiment

Aanbeveling
Ik heb al wat websites bezocht maar nog nooit zo'n aanbod tegen deze prijzen.

Extra toelichting
Er waren webwinkels met dezelfde spullen die ik zocht en goedkoper maar dan moest ik verzendkosten betalen. Bij Cameranu.nl geen verzendkosten! Hoe dat kan weet ik niet maar ik ga niet snel meer ergens anders kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met groot aanbod

Service
Snelle levering, zelfs rond feestdagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Freerk Kloen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima! Werkt goed!

Service
Gaat precies zoals ik het wil!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb!

Aanbeveling
Vooral hier naartoe gaan als je iets nodig hebt wat met camera's te maken heeft. Snelle en duidelijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten staan keurig gerangschikt op de website en zijn dus erg gemakkelijk te vinden.

Service
Voordat ik tot bestelling overging had ik nog een vraag en die werd direct en zeer deskundig aan de telefoon beantwoord.

Assortiment
Het assortiment is heeeel groot en de keuze dus ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik kan deze webshop danook iedereen aanbevelen.
De gehele afhandeling is vanaf bestelling tot en met de aflevering aan huis volledig te volgen.
De voorspelde leverdatum en -tijd kwamen volledig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkuh 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat je zoekt is snel gevonden

Service
Het meeste was de volgende dag al in huis (zondag)

Assortiment
Ruime keuze en goed te vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kasper 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke webshop.

Service
Bestelling op tijd ontvangen.

Aanbeveling
Geen poespas en een heldere website. Actuele informatie over de bestelling is ook prettig.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans Bénard te Capelle aan den IJssel 11-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, zoekmachine werkt goed.

Service
Telefonische reservering van een lens was ook keurig uitgevoerd.
Vakkundige en snelle reactie op vragen via e-mail.

Assortiment
Een groot assortiment en dat tegen scherpe marktprijzen

Aanbeveling
Vakkundig en vriendelijk personeel met hart voor het werk en het bedrijf. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er is een ruime sortering aanwezig, van zowel camera als accessoires.

Service
Na bestelling werd er per email bestelling bevestigd en ook info over verzending was correct.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr B Mesken 11-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tijdens het wachten is er koffie, thee en chocolademelk en voldoende assortiment om te bekijken. Daarnaast ook fijne literatuur zodat de wachttijd op een prettige manier verstrijkt. De ruime (gratis) parkeergelegenheid is een hele prettige bijkomstigheid.

Service
Bijzonder kundig personeel waardoor je rustig en uitgebreid geholpen wordt.

Assortiment
Ben er nog nooit geweest dat iets er niet was. Kan dus niet 100% zeggen dat zij alles verkopen in dit segment, maar met grote zekerheid.

Aanbeveling
Een negen, omdat de winkel voor ons niet naast de deur ligt. Echter voor wie de winkel echt te ver weg is, is de goede online service een uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Loos 11-01-2016 In de winkel gekocht
In Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel waar altijd de koffie of thee klaar staat als je even moet wachten.

Service
Prima service. Een niet werkend product werd zonder moeite bekeken en ingenomen en meteen vervangen voor een nieuw product.

Assortiment
Meestal kan ik mijn producten vinden en juist voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Website is overzichtelijk en producten die ik zoek makkelijk te vinden. De fysieke winkel is mooi en leuk om rond te lopen en artikelen te bekijken. Daarnaast wordt er een goed onderscheid gemaakt tussen de vraag van de klant; Artikel ophalen of advies en kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jesse 11-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Website is iets onduidelijk. Indeling mag iets overzichtelijker.

Service
Krijg steeds bevestigingsmailtjes, klopt altijd.

Assortiment
Redelijk groot aanbod, prijs kan altijd lager bij verjaarde modellen.

Aanbeveling
Iets onduidelijk, maar makkelijke winkel. Deals met andere assescoires zijn handig.

Extra toelichting
Winkelwebsite mag iets duidelijker!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Johan van der Burg 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig exact datgene gevonden wat ik zocht

Service
vanaf moment van bestelling keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Assortiment
alle merken keurig gerangschikt op artikel model en/of prijs

Aanbeveling
alle voorgaande toelichtingen gezien , kan niet beter
daarnaast waren ze ook nog de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Blom 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat mooi en netjes gedetailleerd op de site met de juiste info.

Service
Vandaag besteld. Binnen 2 dagen in huis. Continu bevestigsmails.

Assortiment
Ruim aanbod in nieuw en 2e hands

Aanbeveling
Perfecte winkel voor mensen die de deur niet uit willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc hollenberg 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele goede overzichtelijke webwinkel.

Service
Altijd goed. Ik telefooneer vaak. Altijd goed advies en snelle leveringen.

Assortiment
Wederom veel en overzichtelijk in de webwinkel.

Extra toelichting
Ik vind het persoonlijk de beste camera en camera assosiores webwinkel die ik ken .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ate K 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eerste aankoop.
Dus wat moeilijk te beoordelen.
Alles was in orde.

Assortiment
Zeer ruime keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk en er hoeft niet veel na te worden gedacht bij het plaatsen van een bestelling

Service
De snelle levering en verzending van producten met duidelijke updates over jouw bestelling zorgen voor een soepele en erg fijne service

Assortiment
Er is letterlijk niks wat een camera winkel mist. Een compleet assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan met een 9 omdat ik vind dat de snelle levering, goede updates over jouw bestelling en een zeer goed assortiment zorgen voor een winkel met klasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dixiekees 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Naar aanleiding van een review van een artikel werd ik benaderd door cameranu dat het artikel misschien wel defect was! Zonder problemen werd het artikel omgeruild. Een warme douche!

Assortiment
Gewoon alles op fotografie gebied voorradig dan wel supersnel leverbaar,

Aanbeveling
Misschien niet de aller aller goedkoopste, wel de beste service en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce Esseveld 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Super mooie set gekregen. Zeer compleet voor die prijs. Goede service! Gekregen wat werd beloofd.

Service
Zie boven

Assortiment
Zie boven. Heel billeke prijs

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Nee hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima, gemakkelijk producten gevonden en betaald via ideal

Service
contact met klantenservice prima, maar wel pas een dag later antwoord terwijl op de site stond dat de klantenservice actief was;
had gekozen en bijbetaald voor aflevering op zondag, aflevering was toch een dag vertraagd en werd pas op maandag bezorgd

Assortiment
groot assortiment en goed op voorraad, makkelijk te doorzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Ronny B 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb eerst voor het artikel informatie ingewonnen, en kreeg goed antwoord.

Service
Ik had problemen met de software aanmelding.Gebeld en goed opgelost.

Assortiment
Hebben veel op fotogebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNUnl 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
omdat het om een oude camera ging, was ik bang dat het moeilijk zou zijn om de juiste cassette erbij te vinden. Dat was dus gemakkelijker dan ik dacht. Het werd al aangegeven op de site.

Service
snelle correcte levering.

Assortiment
Groot. Nieuw en oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lexar 32 gb 1000 mbs 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer klantvriendelijk, snelle levering.

Service
Super! Ik krijg altijd duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resy 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle bezorging met uitstekende tijdsindicatie

Aanbeveling
Scherpe prijsstelling, A-producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden. Gemakkelijk en snel besteld.

Service
Goede communicatie en je wordt goed geinformeerd over de status van je bestelling.

Assortiment
Voor veel modellen en cameras meerdere opties en accesoires.

Aanbeveling
Tot nu toe goede service en goede ervaringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie S 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat ik zocht zeer gemakkelijk te vinden

Service
prima verliep allemaal zeer vlot

Assortiment
ik wist eigenlijk precies wat ik wilde hebben en dus niet het gehele assortiment bekeken. maar voldoende aanbod

Aanbeveling
makkelijk te bestellen en te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gabber jelle 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel product gevonden en makkelijk te bestellen

Service
Bij navraag na de aankoop werd er snel en accuraat gereageerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaco 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ze hebben alle tijd voor je ongeacht hoe druk het is

Service
ze proberen altijd jou vragen te beantwoorden

Assortiment
bedenk maar wat je nodig hebt op het fotografiegebied
en ze hebben het

Aanbeveling
cameranu ... er is geen betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
rijk assortiment

Service
eerst gebeld voor uitleg, daarna besteld, ging prima

Assortiment
nogmaals groot assortiment

Aanbeveling
prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caspar 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke menu's, snel bij de goede artikelen

Service
Ongelovelijk snel en goed. Ik bestelde mijn camera om 23:30, en echt, de volgende morgen om 9.15 werd de camera bij ons in Brabant bezorgd.

Assortiment
camera's, camera's, camera's... en dan van alles dat erbij hoort

Aanbeveling
Zeer compleet, scherpe prijs, bijzonder snelle levering. Helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dokkie 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zoeken gaat gemakkelijk doordat er veel selectiemogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar een objectief kan niet alleen worden gefilterd op mount, maar ook op bijvoorbeeld grootste diafragma. Hier en daar kan dit nog iets verfijnd worden, bijvoorbeeld bij het filteren op filtermaat bij lensfilters.

Service
Prima webshop die de afspraken nakomt en heel goed communiceert over de levering. Na ontvangst werd ik keurig via e-mail geattendeerd op de actie van Sigma Benelux om de garantie te verlengen.
Punt ter verbetering: in dezelfde e-mail stond dat CameraNU nuttige accessoires voor dit objectief beschikbaar heeft. Geïnteresseerd klikte ik op de link. Helaas kwam ik daarna op de algemene zoekpagina voor accessoires voor camera's (alle merken camera's, geen lenzen te vinden in dit scherm). Ik verwacht dat ik dan bij de accessoires van dit specifieke product uitkom. Ik heb daar zelf nog naar gezocht, maar die niet kunnen vinden. Het specifieker maken van deze link maakt deze service (want ik vind het wel service) nog beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christiaan Everhardus 09-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is helder en duidelijk. Wordt goed up to date gehouden en goede informatie bij de producten.

Service
Mijn vrouw heeft een kapotte Sony compactcamera die niet bij Cameranu.nl gekocht is, maar hier werd niet moeilijk over gedaan om het op te sturen voor reparatie. Er werd een duidelijk advies gegeven over hoe het voor ons zo voordelig mogelijk was.

Assortiment
Assortiment is in ruime mate aanwezig en ook de nieuwste producten zijn tegen een goed prijs te verkrijgen in vergelijking met concurenten. Vaak zijn ze net iets goedkoper. Ik ga liever naar de winkel toe dan dat ik via de webshop winkel, maar er wordt altijd goed advies gegeven en men heeft/neemt de tijd om even een praatje te maken.

Aanbeveling
Mooie winkel met goede producten. Alles staat overzichtelijk ingedeeld.

Extra toelichting
Misschien zou er iemand in de winkel rond kunnen lopen die advies geeft ipv dit aan de balie te doen. Soms wil je eerst even rondkijken en ben je eigenlijk al aan de beurt (mits het niet druk is).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews