cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor Visser 08-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de aanschaf van de Nikon D500 en nieuwe lens en toebehoren ben ik zeer vriendelijk en vakbekwaam geholpen en mocht ook enkele gebruikers tips ontvangen.
Deze winkel is echt een aanrader zeker als je ook nog technische informatie wil hebben.
Ga als ik nog uitbreiding op mijn set wil hebben zeker weer naar Camera NU in Urk.

Reageer

Marion 08-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima webshop! goede bereikbaarheid en goede service!
Wl jammer dat je bij retourneren zelf de portokosten moet betalen, zelfs als je wilt omruilen en dus een ander objectief wilt bestellen van rond de 400,-

Reageer

Christel 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had met spoed een XQD-geheugenkaart nodig en bij CameraNU.nl kon ik deze vinden tegen een goede prijs en werd deze de volgende dag al geleverd zodat ik meteen aan de slag kon.

Reageer

Peter 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik haal mijn camera producten altijd bij cameranu.nl. Snelle levering en goede communicatie. Verder een uitgebreid assortiment aan producten. Site is overzichtelijk en professioneel. Ga zo door!

Reageer

R. Steuper 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is voor mij de beste op het gebied van camera's en toebehoren.
makkelijke n overzichtelijke website, zeer goede service, en helpdesk. Maar ookj de fisieke winkels zijn echt op en top in orde, zowel de winkels zelf als ook de deskundige en behulpzame werknemers.

Reageer

Tom Brusse 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik kan er kort over zijn,krijg via de telefoon,keurige informatie. over het te bestellen product. en ook de verzendkosten zijn zeer acceptabel.,vervolgens vandaag besteld morgen in huis.
Tot een volgende keer gr tom Brusse Bergen op Zoom.

Reageer

Hans 07-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel. Met de zending ging het wat moeilijk, maar ze waren heel behulpzaam en heel goed zijn we geholpen.

Reageer

Wim 06-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch contact, zeer professionele bij de begeleiding tot aankoop. Ze gaan niet voor het duurste artikel maar luisteren naar wat je nodig hebt en laten je zelf beslissen.

Reageer

Marian 06-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle contacten die ik gehad heb waren prettig. Vriendelijke medewerkers en deskundig, persoonlijk advies. Meedenken in wat je nodig hebt. Inmiddels 2 body’s en diverse lenzen gekocht. Ik kreeg 1 keer telefonisch tegenstrijdige berichten en na doorvragen werd de eerder toegezegde aanbieding geleverd.
Prettige winkel en meer dan tevreden. Ook voor de toekomst zeker klant bij Camera.nu. Nog lang niet mijn uitrusting compleet.

Reageer

Cas 06-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had geen ervaring met cameranu.nl voor de aanschaf van camera's, objectieven of fototoebehoren van welke soort dan ook. Ik heb daarom eerst maar eens gekeken op Kieskeurig.nl. Daarbij bleek de rating hoog te zijn. Ik ben niet teleurgesteld. Het bestelde Tamron occasion objectief leek wel nieuw uit de fabriek te komen! En geleverd binnen een dag! Ik kan cameranu.nl alleen maar van harte aanbevelen.

Reageer

Geurt 05-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Regelmatig wat fotospullen bij Cameranu gekocht, altijd via de Webshop. Nu moest ik in de buurt zijn en heb ik de winkel bezocht, ik wilde een Spyderpro kopen om mijn monitor te calibreren. Het apparaat was op voorraad en ik ben keurig geholpen. Gezien mijn ervaringen met de webshop had ik ook niet anders verwacht. Top bedrijf!

Reageer

Anneke den Hartigh 05-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne winkel! Het duurt even voor je aan de beurt bent, maar het systeem werkt perfect! Je wordt op nummer geholpen. Maar als je aan de beurt bent hebben ze echt alle aandacht en tijd voor je! Wij zijn geholpen met al onze vragen. Tevens heeft zij uitgelegd hoe ik mijn foto's via mijn mobiel kon maken en heeft ze de app voor mij gedownload en uitgelegd. Allemaal extra service. Ook goed advies. Niet het duurste willen verkopen maar producten die ik echt goed kan gebruiken. TOP winkel!

Reageer

Johan Schaerlaeckens 05-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige sevice, deskundig advies, betrouwbaar. De mogelijkheid om te chatten levert veel gewenste info en lost elk mogelijk probleem/misverstand op. Na de aankoop van mijn panasonic videocamera met bijpassende shoe-adapter en externe microfoon hebben jullie er een vaste klant bij.

Reageer

K. Somers 05-07-2019

Algemene score

10,0
Super service! Ik had een verkeerd leveringsadres ingegeven. Via whatsapp had ik een zeer korte lijn met één van de medewerkers die dit zeer efficiënt heeft opgelost. Ik kan hen alleen maar aanbevelen. Werd ook zeer snel geleverd. Dank u Cameranu.nl!

Reageer

M. Gerritsen 05-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een webshop van deze tijd: helder, duidelijk, eerlijk.
Snelle en correcte levering.
De klant is hier nog echt koning!

Reageer

Paul 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geleverd mooie prijs en volgens afspraak op tijd geleverd. Goede en correcte productomschrijving.

Reageer

Bert 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Recent de 10 / 18 mm groothoekzoom van SONY aangeschaft voor de systeem camera Sony A6000 serie. Met verlengingsfactor maakt dat max, 15 mm. groothoek t.o.v. analoog.
Dit is te vergelijken met de max. groothoek op de full frame 16 / 35 van Canon (oude versie). Mijn eerste indruk is dat het genoemde Sony objectief niet onder doet voor de dubbel geprijsde Canon. . En dat met heel wat minder sjouwen. Maar ben me bewust dat elke vergelijking ergens mank gaat.

Reageer

Jelte de Jong 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service en supersnelle levering.
Erg tevreden over CameraNU, bestel hier eigenlijk al mijn gear.

Reageer

Maurice 04-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de scherpste prijzen en goede voorraden. Ook een uitgebreid assortiment en snelle levering.

Reageer

rob 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef een cijfer een 10 omdat ik al meerdere spullen heb gekocht bij camera.nl , en alles was goed verpakt, zeer goed in orde ook de 2dehands hands spullen goede sevice was prima in orde ze waren klantvriendelijk, kort om een heel fijne webwinkel zeker een dikke 10 waard met ruime keuze.

hier spreekt een tevreden klant.

Reageer

Henk 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een fototas online besteld , maar eerst telefonisch contact of in deze tas wel een camera met telelens zou passen. De dame in de winkel heeft het keurig nagezocht en de volgende dag had ik de fototas thuis. En het belangrijkste de camera met telelens pas perfect.

Reageer

Jeroen 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Alles is snel en eenvoudig te vinden. Daarbij komt dat de prijzen gewoon goed zijn. En de levering is ook nog eens supersnel. Al meerdere aankopen gedaan (zowel nieuw als tweedehands), maar elke keer is het snel in huis en goed verpakt.

Reageer

Stellingwerf 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop, heeft veel op voorraad. en goed spul te koop. Ik zou hier de volgende keer zo weel wat kopen.

Reageer

Robert 03-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig Bedrijf. Order geplaatst van 3 fantastische schermen en bleek dat ik een verkeerd huisnummer had ingevuld zonder probleem bij de klantenservice hebben ze de schermen nogmaals verstuurd. Echt Top!

Reageer

Hilbert 02-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat contact via de website te hebben gehad over mogelijke oplossingen, adviseerden ze me langs te komen in een van hun winkels. Daar werd ik erg prettig te wordt gestaan met goede adviezen, tips en oplossingen

Reageer

Madhat 02-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerste die een moeilijk verkrijgbaar product weer voorradig had en wegens uitstekende ervaringen in het verleden geen twijfel! Snel geleverd en netjes verpakt. Vaak is cameranu ook voordelig (in dit geval kostte het overal hetzelfde).

Reageer

Julianom 02-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
+ snelle levering
+ goede prijs
+ top support
+ groot aanbod
+ fijn advies maar kan altijd beter
- kreeg geen track en trace (andere bestellingen wel)

Reageer

Joop Boonstra 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een verkeerde zending werd het heel snel opgepakt.
En heb ik het bestelde met een dag vertraging ge kregen.
Hulde.

Reageer

Made by Mone 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snel antwoord van de klantenservice en erg tevreden over mijn producten. Levertijd was 1-3 werkdagen. S avonds besteld volgende ochtend stond hun koerier al op de stoep!

Reageer

J. de Vries 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een Nikon coolpix w150 gekocht, eigenlijk terecht gekomen op cameranu.nl door het vergelijken van de prijs. Bij het uiteindelijke betalen ging het van mijn kant per ongeluk mis met het internetbankieren, maar ik kreeg snel via de mail een nieuwe betaalpoging, waardoor ik de bestelling toch nog netjes heb kunnen afronden! Bestelling is binnen de aangegeven termijn bezorgd en de camera voldoet aan mijn eisen, ik ben zeer tevreden.

Reageer

Jacqueline Smit 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend fijn en goed geholpen toen er een mankement aan mijn camera was. Ik heb een nieuwe gekregen en ze stuurden ook nog een nieuw geheugen kaartje toe! Top klasse, kan het iedereen aanbevelen...ga zo door!

Reageer

Bianca 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site en hadden precies wat ik moest hebben op voorraad! Snelle levering.

Reageer

Gilbert 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veelal in huis wat ik zoek. Erg fijn dat je soms producten meteen kan meeverzekeren en goede klanten service. Hebben mij al meerdere malen goed geholpen bij specifieke vraagstukken.

Reageer

Jan van Efferen 01-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was een onderdeel van 1 van onze Manfrotto's statieven defect geraakt, Geen probleem dan ga je gewoon even zoeken om het onderdeel te bestellen. Maar ik kon het onderdeel niet vinden op de site. Dan maar even bellen naar Cameranu.nl, waar ik door een medewerker op een deskundige wijze naar een site werd gestuurd en we samen het juiste onderdeel wisten te vinden.
Daarna kreeg ik de mededeling dat als service het onderdeel kosteloos naar mij wordt opgestuurd.
Dit noem ik service van de bovenste plank.

Reageer

Sanny 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoekend op internet naar een macrolens kwam ik o.a. bij cameranu uit.
Omdat ik nog wat vragen had, heb ik ze gebeld en werd zeer vriendelijk en kundig geholpen waardoor ik besloot om bij hun te kopen. Mijn lens werd de dag erna bezorgd en ik ben er super blij mee.

Reageer

Arjan 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel, duidelijk, accurate omschrijving producten, goede service bij vragen of problemen...

Reageer

Reinier 30-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn betaalbaar geprijsd en snel bezorgd. Tot nog toe nooit iets telaat gehad.
Tip: misschien een mobiele winkel app maken voor de aankopen.

Reageer

Stijn 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is heel vlot en correct verlopen. Prijzen zijn correct, zal hier zeker nog bestellen. Top

Reageer

Erwin 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bergeleiding bij het kiezen van de lens. Daarna opsturen betalen en het contakt. Echt goed

Reageer

Ferry Leek 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle en correcte levering en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding TOP !!

Reageer

Luc 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering & netjes verpakt. Goede prijzen. Stuurde een mail over de verwachte levertijd aangezien het product niet op voorraad was (dit stond ook al op de site).

Reageer

Marco 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle no nonsense levering zonder gedoe. Lage prijs. Artikel eerder Geleverd dan afgesproken. Makkelijke site. Betalen met creditcard met extra kosten , jammer.
Officiele reactie van CameraNU.nl 11-07-2019

Hoi Marco,

Dank voor je positieve review, en jammer dat we je op gebied van betalen met creditcard nog niet helemaal een topervaring hebben kunnen bieden. Zou je even contact met ons willen opnemen? Dan zetten we dat graag nog even recht. We zijn namelijk per 1 juli gestopt met het berekenen van deze extra kosten, en storten de gemaakte kosten graag aan je terug.

We kijken naar je reactie uit!

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Eddie Klooster 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de webshop van CameraNU.nl kun je simpel elk artikel op fotografie gebied bestellen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je het artikel op het afgesproken moment en dankzij de de handige link van de besteller kun je hier je eigen keus in maken. Super tevreden.

Reageer

Danny L 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ondanks de drukt edie er was die dag super goed en vriendelijk geholpen, ook de dag ervoor via de telefoon en het reserveren van het product helemaal top, ik ben dik tevreden naar huis gegaan met mijn macrolens

Reageer

Glenn 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site geeft een duidelijk overzicht en de prijs is gewoon goed. De levering naar België verliep zoals aangekondigd dus helemaal goed!

Reageer

Bert van (Scheven)Ingen 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop - met name de website - blinkt uit door de overzichtelijke indeling en het gemakkelijk vinden van de gezochte artikelen. Maar voor mij vooral de vakkennis die blijkt uit de beschrijvingen van de artikelen, de goede hulp bij het kiezen van de juiste apparatuur en niet ten laatste de redelijke prijzen en voordelige acties. Voor de liefhebbers zijn er dan ook nog de workshops waarop men kan inschrijven. Wat wil je nog meer van een echte fotohandel?

Reageer

Nick 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfect uitgevoerd, beste prijs plus extra cadeau. Niets dan positief ... echter jaren geleden een Canon HV20 gekocht, maar onderdelen zijn bij CameraNu niet langer leverbaar. Zijn wel actief in actualiteit, maar minder in geschiedenis. Zou blijven kopen, hoop alleen dat ze aandacht schenken aan producten, die ze verkopen. Nu moet ik ergens anders mijn batterij kopen.

Reageer

Klaas 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen voor een kijker om vlinders goed te kunnen bekijken. Hierbij werden we goed geholpen aan de Pentax Papilio. Bij Cameranu krijg je niet het gevoel dat ze je wat willen aansmeren. Je wordt met kennis van zaken geholpen.

Reageer

Hans Hensbergen 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een kijker besteld en kwam erachter dat hij niet waterdicht was, hierop naar de winkel gegaan. Kan niet anders zeggen dat ik er naar toe ben gegaan! Fantastisch advies gekregen en een hele mooie kijker gekocht, voor advies bij cameranu gewoon klasse!

Reageer

Rolf 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij het zoeken naar een passend product, welke de mogelijkheid biedt met één hand een digitale spiegelreflex te kunnen gebruiken, werd een goede oplossing aangereikt.

Reageer

Toon meer reviews