cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 19-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is prima ingericht. Alles is gemakkelijk te vinden en voorzien van ruim voldoende informatie. Ook op de website geldt dit.

Service
De service is prima, hoewel de wachtrij wel lang is. Maar goed, dit is een kwaaltje dat alle fotozaken hebben. CameraNu is hier geen uitzondering op. De medewerker informeerde mij voldoende over alle soorten en combinatiepakketten. Uiteraard probeerde de medewerker mij nog een uitgebreidere combinatie te verkopen. Helaas, die kon hij aan mij niet kwijt ;-)

Assortiment
Er is een ruim assortiment aanwezig. Ik ben met een schitterende Kodak D3300 SLR de deur uit gelopen.

Extra toelichting
De winkel werkt met een handig nummersysteem, waardoor je een vrije medewerker krijgt toegewezen. Dit nummersysteem werkt goed. Alleen er staat ook aangegeven dat er boven ook nog balies zijn. Het was mij niet duidelijk of ik nou beneden of boven moest wachten. Dit mag wat mij betreft wel duidelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gabrielle Haverdil 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
snelle reactie en goede service

Assortiment
Meer dan voldoende keuzes en alternatieven

Aanbeveling
Mijn eerste camera ook gekocht en altijd super tevreden geweest over alles

Extra toelichting
Verder geen toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie Jolink 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan nog erg laat bestellen en dan heb je het de volgende dag in huis. Erg handig als je pas laat kunt bestellen

Service
Na foutieve bestelling door verkeerde uitleg/misverstand aan de telefoon mocht ik mijn product kosteloos retourneren. Geld snel terug op de rekening. Na opnieuw telefonisch contact juiste product besteld

Aanbeveling
Vriendelijk aan de telefoon

Extra toelichting
aardige bekwame mensen en snelle levering. Erg fijn. Jammer dat de winkel zo ver weg is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carel Bullens 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke informatie op de site; relatief gunstige prijs en perfecte levering en informatie!

Service
Ik was bijzonder gecharmeerd van de mogelijkheden om de bestelling op een bepaalde dag en binnen bepaalde tijdsmarge te kunnen laten leveren. En het werkte ook perfect!

Assortiment
Ik ken maar een deel van het assortiment maar kom volgende keer zeker weer kijken.

Aanbeveling
Ik kan geen enkel minpuntje noemen.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam V 18-01-2016 In de winkel gekocht
Filiaal op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
artikelen in goede opstelling; wel is de ruimte deels beperkt

Assortiment
assortiment zeer ruim; alle grote merken; ruime keus in accessoires

Aanbeveling
veel kennis aanwezig bij personeel; klein nadeel, ontzettend druk in de winkel, wachttijd kan oplopen ondanks 6 a 7 baliemedewerkers/verkopers

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Riemi 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website is alles gemakkelijk te vinden. Duidelijke omschrijvingen bij de producten.

Service
Prima levertijd.

Assortiment
Breed assortiment. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Het was voor mij de eerste keer dat ik hier heb besteld, maar ik ga dat zeker nog een keer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G A Spies 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon bestellen en het wordt bezorgt

Service
had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan was door cameranu.nl eerder ontdekt dan door mezelf.
petje af.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Volgens mij klopt daar alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles duidelijk te vinden en mooi overzichtelijk

Service
Via de telefoon contact gehad met een verkoper die mij duidelijk uitleg gaf op mijn vragen.

Aanbeveling
Tevreden over de hulp die ik kreeg en de snelle en nette wijze van leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Jacobs 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een super goeie winkel die heeeel veel heeft te bieden.

Service
Levert snel en laat weten wanneer en hoe laat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen was gemakkelijk en bestelling was snel binnen.

Assortiment
Ruime keuze (op voorraad)

Aanbeveling
Gemakkelijk gewinkeld in een winkel met een ruime keuze en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 18-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke toegankelijkheid, goede parkeervoorziening en een overzichtelijke indeling van de winkel

Service
Zeer bekwame en adequate behandeling en geen moeite werd gespaard om samen naar oplossingen te zoeken.

Assortiment
Zeer uitgebreid en overzichtelijk opgesteld.

Aanbeveling
Zoals gezegd, zeer overzichtelijk en goed belichte opstelling van de artikelen. Een aanrader om langs te gaan en de producten "in de hand te nemen" voordat tot koop wordt overgegaan.

Extra toelichting
De medewerker nam alle moeite om samen tot een voor mij goede oplossing te komen, zonder dat verkoop voor hem als hoogste doel in het vaandel stond. "Een tevreden klant was belangrijker dan een snelle deal."

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en overzichtelijke site

Service
Printer de eerst volgende werkdag geleverd

Assortiment
Prima prijs, was de goedkoopste op internet.
Ook de inkt was de goedkoopste die ik kon vinden

Aanbeveling
Alles volgens wens verlopen, van bestelling tot levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a steegstra 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via goede site was bestelling zo gepiept

Service
bestelling kon prima worden gevolgd

Assortiment
zeer breed en goed te beoordelen

Aanbeveling
prima assortiment en snelle levering

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijke site

Service
steeds direct geholpen

Assortiment
ok

Aanbeveling
10 is perfect en dat bestaat niet, maar zou eigenlijk 9,9 willen geven dat kan ik niet.
groetjes
steve

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Driel 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel, simpel en paypal betaling, zo gemakkelijk en veilig heb ik nog nooit geshopt online.

Service
duidelijke terugkoppeling over de bestelling en de status daarvan.

Assortiment
uitermate zeer goed zelfs! zal er zeker meer gaan kopen!

Aanbeveling
alles wat je maar kan bedenken als je met fotografie bezig bent, dan moet je echt deze shop hebben. voor elk wat wils

Extra toelichting
Snelle service, Snelle levering en vooral zeer netjes volgens afspraak, een winkel waar je echt op kan bouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan B Hage Roden 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en heldere website met uitstekende navigatie structuur

Service
Komen altijd de gemaakte afspraken na. Levering conform opgave. Een artikel niet op voorraad: direct een info mail hierover. Bij problemen worden die direct opgepakt en super snel afgehandeld. Heb met Cameranu.nl reeds 6 jaar ervaring. Altijd positief!!!!

Assortiment
Zeer uitgebreid van hobby tot professioneel. Informatie uitstekend zowel in de winkel als in de webshop. In de winkel is er altijd ruimschoots voldoende tijd om je uitgebreid te laten informeren over de wat duurdere aankopen. Heb hier altijd een goed positief gevoel bij. Als er minder positieve zaken aan een artikel zitten worden die ook vermeld. Personeel is zeer vakkundig.

Aanbeveling
Zie hierboven. Heb er eigenlijk niets meer aan toe te voegen, behalve dat Cameranu.nl qua prijs goed concurrend is. Bij bestellingen GEEN verzendkosten. Ook best belangrijk omdat soort gelijke webshops vaak forse bijdragen vragen in de verzendkosten

Extra toelichting
Goede structuur m.b.t. het te woord staan in de winkel in Urk. Keuze via toetsenbord bij binnenkomst. Krijgt een nummer. Tijdens de wachttijd kan je lekker in de winkel rondkijken zonder dat iemand anders voor gaat. Door het soort keuzemenu bij binnenkomst altijd de juiste gesprekspartner inzake jouw vragen en / of te kopen artikelen. Kortom: SUPER klantgericht!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulo 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed vindbaar en duidelijk.

Service
Snelle verzending

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goed assortiment, snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Polderboy 17-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vele camera's overzichtelijk opgesteld in de winkel.

Service
Veel deskundigheid in huis, schromen niet om collega's te raad plegen.

Assortiment
Ruime keuze van bekende merken.

Aanbeveling
Aangename winkel met ruime sortering van camera's.

Extra toelichting
Na advies te hebben ingewonnen een gebruikte camera gekocht een Nikon D7000, week later alweer mijn eerste tele-lens 70-300 mm, super blij met mijn aankoop, ik word inmiddels al een aardig fotograaf. lol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Kramer Producties 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk overzichtelijke website

Service
Snelle reactie toen er iets fout ging in de bestelling

Assortiment
goed op voordeel de meeste producten

Aanbeveling
groot assortiment, duidelijke website en snelle assistentie.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

beuke438 17-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Deze winkel zit niet in een centrum, dus als je gewoon doel gerichrt iets wilt kopen kun je er zo met je auto naar toe rijden en je boodschap doen.

Service
Als je aangeeft waar je voorkomt wordt je meteen bij de debetreffende deskundige gebracht.

Assortiment
Het assortiment en vooral de voorraad is erg groot. Er is Eigenlijk geen nee te koop.

Aanbeveling
Het is een erg prettige winkel waar ik altijd slaag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te vinden en makkelijk te bestelleb

Service
snelle service. Nog geen klachten gehad,

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DOD LS436 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt.

Service
De beloofde levertijd werd ruimschoots gehaald.

Assortiment
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Aanbeveling
Je kunt makkelijk vinden wat je nodig hebt, er is een goede omschrijving van het product en de website laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

Extra toelichting
Menig webwinkel mag hier een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swen van de Vlierd 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supper snel mijn product gevonden via google advertenties, en een hele fijne costumer service die makkelijk te bereiken was zelfs op zaterdag !

Service
Voor het eerst had een een cassette polaroid film besteld. deze deed ik in de camera maar er kwamen geen kleuren te voorschijn. dit bleek later te komen omdat de film overdatum was. maar met behulp van de supper makkelijk te bereiken service desk was kreeg ik een nieuw pakketje opgestuurd !

Assortiment
Heel uniek om bij winkels de polaroid 600 film te vinden !

Aanbeveling
Dit was mijn eerste maar wel van alle winkels de beste online winkel ervaring ooit.

Extra toelichting
Top ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vocasa 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kwam er bij toeval terecht. en had razendsnel een overzicht van relevante keuzes om verder te vergelijken.
Bestellen, ideal, post-tacking, verliep allemaal vlekkeloos.

Service
duidelijk e-mails over voortgang in bestelling tm bezorging.

Assortiment
Niet alleen op high-end camera maar ook op budget accessoires goed aanbod.

Aanbeveling
Ik heb zeer goed gevoel overgehouden aan mijn bestelling. Ik kom zeker terug, en zal het adviseren aan iedere vriend die camera-accessoires zoekt.

Extra toelichting
Snel, duidelijk, en geen aanvullende onvoorziene kosten bij webbestelling. Zo zie ik het graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad van den Beemt 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken, kijken en dan bestellen.
Prijsvergelijking vrijwel nooit nodig.

Service
Nooit gezeur of lang op terugstorting van je geld hoeven te wachten.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb kan ik bij CameraNu krijgen.

Aanbeveling
Kan het nog beter?
Ik denk het niet.

Extra toelichting
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Produkt is snel te vinden

Service
Supersnelle verzending

Assortiment
Praktisch het meeste te bestellen met soms leuke extra's.

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Zo door blijven gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterR 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij het product was een link geplaatst waarmee je geïnformeerd zou worden als het product op voorraad zou komen. Na een paar dagen ontving ik een email waarin werd gesteld dat het product geen voorraad product is en er derhalve geen email zou volgen. Dat, terwijl ik het product inmiddels had besteld.

Assortiment
Bijna alles is te vinden op de uitstekende gebruiksvriendelijke webshop.

Aanbeveling
Als de back-office beter zou functioneren, zou ik dit item met een tien waarderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kooifotografie 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, werkt snel en zoeken gaat prima. Bestelling is zo gemaakt.

Service
Je wordt perfect op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Ook de aflevertijd wordt al vermeld bij het moment van bestellen.

Assortiment
Niets op aan te merken. Alles altijd nog kunnen vinden.

Extra toelichting
Ga zo door. Jammer dat jullie zo ver weg zitten anders was ik vaak langs gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijk

Service
ook aan de telefoon krijg je duidelijk uitleg en hulp

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
alles prima voor elkaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie.

Service
Snelle levering, goed traceerbare verzending

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Prijzen van artikelen onder het landelijk gemiddelde. De bestelde artikelen zijn middels track-en-trace goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel telefonischtelefonisch uitleg gekregen, vakkundig.

Service
Tot nu toe alles goed, geen problemen gehad met product

Assortiment
Veel camera's op voorraad en in de winkel om te testen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sven 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Altijd goede hulp

Assortiment
Hebben bijna alles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ook al is het druk, er staat een koffie automaat, genoeg om naar te kijken, lees materiaal in overvloed, in kort, er is alles aan gedaan om u wachttijd zo makkelijk mogelijk te maken.

Service
personeel dat weet waar ze het over hebben en met nuttig advies komen.

Assortiment
"dat moeten we voor u bestellen" kennen ze bij cameranu niet.

Aanbeveling
goede locatie, goede service, laat niets te wensen over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OneDayArtist 15-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de website product uitgezocht en direct telefonisch contact gehad.

Service
Kleurenstaal werd direct toegestuurd. In de winkel verder geholpen.

Assortiment
De juiste kleur gevonden m.b.v. kleurenstaal.

Extra toelichting
Bij de winkel in Urk gekocht en prima geholpen. Goeie koffie ook :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online goede, duidelijke uitleg. Met de mogelijkheid om via chat vragen te stellen.

Service
Kreeg als kundig antwoord op mijn vraag gesteld via de chat

Assortiment
Breed assortiment met goede prijs verhouding

Aanbeveling
Erg positief over snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dian 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De camera werd snel thuisbezorgd en ik kon zelf de bezorgtijden aangeven. Het werd netjes geleverd en de camera zag er erg goed uit.

Service
Ik had 's avonds naar de klantenservice gebeld. Er werd gelijk opgenomen en ik kreeg goed advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem Hendriksen 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Service
Keurig verpakt.

Assortiment
In alle prijsklasse

Aanbeveling
Groot assortiment en een prima omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Met een paar klikken besteld en afgeleverd

Service
Vandaag besteld, morgen al in huis, keurig verpakt en op de gewenste tijd.

Assortiment
Ruim assortiment van kijkers, het door mij gewenste product

Extra toelichting
prima vergelijking van het product, goede hulp bij het maken van de keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke emails

Service
Cameranu doet wat ze zeggen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

BennietM 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden, zeer overzichtelijk dus een super winkel.

Service
Snelle levering, kan niet beter....

Assortiment
Tja wat moet je hier op zeggen, alles is aanwezig een groot assortiment. Voor de fotograaf is het goed vertoeven hier je vind hier wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Super winkel, snelle levering, groot assortiment wat wil men tegenwoordig nog meer. lekker vanuit de luie stoel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaas Zutt 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, volgende dag geleverd.

Service
Prima hulp bij het zoeken naar de juiste onderdelen.

Assortiment
Assortiment bijzonder groot.

Aanbeveling
Prima ervaring met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Graaf 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en lekker snel

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
overzichtelijk en in de winkel wordt er niets opgedrongen

Extra toelichting
lekkere snelle levering, en prima verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle info is beschikbaar en als je het niet ziet staan is een mailtje voldoende.

Service
Perfecte mailservice. Prompte reactie zelfs sávonds.

Aanbeveling
Eén van de betere internetshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere, overzichtelijke website. In een paar klikken bij het gewenste product.

Service
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon Leenders 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig winkelen

Service
Telefonisch goed bereikbaar en heel vlug technische ondersteuning

Assortiment
Fotografisch perfect geoutilleerd.

Aanbeveling
nu de tweede bestelling perfect afgehandeld.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TamaraGeluk 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist precies wat ik moest hebben en kon dit ook gemakkelijk opzoeken in de zoekbalk, lens cleaning kit. Vervolgens bedacht ik me dat ik ook nog filters voor mijn nieuwe lensje moest hebben en heb deze ook gelijk opgezocht. Daarbij kreeg ik een link naar filterklemmen en die heb ik toen ook gelijk gekocht!

Service
Prima service, had mijn spullen de volgende dag al in huis.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Super winkel, snelle levering :).

Extra toelichting
Webshop is top! Alles is op voorraad en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Stond een pakket samengesteld op de site, wat niet compleet was/niet gebruikt kon worden op die manier. Gelijk gebeld en direct per telefoon een email een aangepaste aanbieding voor het juiste pakket

Service
Zie boven. 's Avonds besteld, volgende dag in huis. Keurig geholpen telefonisch

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joby GripTight Mount 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb eigenlijk nog maar één keer iets gekocht op deze site, maar wat ik zocht, heb ik binnen 1 minuut gevonden, mede dankzij de makkelijke layout van de site. Alle informatie over het product stond er duidelijk.

Service
Ik heb het product ongeveer 20:00 gekocht en kreeg het de volgende dag in huis. Helaas door een probleempje bij PostNL kwam het niet tussen 12:00 en 14:00 maar rond 21:00, maar daar kan Cameranu.nl natuurlijk niks aan doen. Prima service

Assortiment
Genoeg keuze uit producten.

Aanbeveling
Elke winkel/site heeft wel een minpuntje. Ik heb er nog geen gemerkt maar als ik vaker koop bij deze site, wat ik zeker ga doen, is er vast wel iets te merken wat niet helemaal lekker loopt. geen 10 maar een 9, is niet slecht zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
gemakkelijk te zoeken en uitleg van de producten te vinden

Aanbeveling
Top bedrijf. Goede hulp bij aankopen.

Extra toelichting
Niet verder zoeken. Gewoon direct naar CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Lassing 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen zijn gestructureerd en dus gemakkelijk te vinden.

Service
Prima afhandeling van de order.

Assortiment
Assortiment is zeer compleet. Heb meestal genoeg aan één zoekactie bij Camera-Nu.

Aanbeveling
Absoluut probleemloos en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews