cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Deursen 18-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vriendelijk goed advies

Assortiment
Voldoende in alle prijs klassen

Aanbeveling
Netjes alles goed in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eRBe 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met goede zoekmogelijkheden

Service
's-avonds besteld en de volgende dag rond de middag in huis. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Moens 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site, en snelle levering

Service
Snel antwoord op vragen via de mail.

Assortiment
Kompleet

Aanbeveling
Zie andere antwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MTdL 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie over aflevering

Assortiment
Ruime keuze, voor elk wat wils

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en zal in de toekomst zeker meer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HelenaW 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon tot 23 uur bestellen en de dag daarna was mijn camera thuis!

Service
Ik had een vraag en een medewerker heeft me via whatsapp antwoord gegeven. Erg vriendelijk.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima service! Ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celestron Firstscope 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging heel intuitief

Service
Werd prima op de hoogte gehouden door de voortgang van de aflevering

Assortiment
In ieder geval genoeg keuze

Aanbeveling
Gewoon prima spot voor optics

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezocht naar de voordeligste aanbieding van een product, waarna het bestellen 'een fluitje van een cent' bleek.

Service
Eénmaal besteld werd het product geleverd ruimschoots binnen 24 uur! Precies het goede product gekregen; retourzenden is niet aan de orde!

Assortiment
Het product werd uit voorraad geleverd tegen de gunstigste prijs die ik heb kunnen vinden!

Aanbeveling
- Niet te duur,
- Goed sortiment en ruime voorraad,
- gemakkelijk te bestellen,
- binnen 24 uur in huis.

Extra toelichting
Een gewoon goede webwinkel die precies werkt zoals je het zou wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een vogelaar 18-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het artikel dat ik zocht vond ik in de zoeklijst van kieskeurig. Daar werd aangegeven dat Cameranu.nl de verrekijkers verkocht waaruit ik een keuze wilde maken.

Service
De service is prima. Telefonisch ben ik snel geholpen en goed te woord gestaan. Ook in de winkel in Urk ben ik prima geholpen. Goede uitleg over het product met de mogelijkheid om op mijn gemak te kijken welk type voor mij het beste geschikt was.

Assortiment
Er was een ruime keuze in diverse merken. Ook de prijs was redelijk scherp. Omdat ik naar de winkel in Urk ben gereden heb ik de verrekijkers goed bekeken een zeer goede keuze gemaakt.

Aanbeveling
Ruime keuze in producten, ik vriendelijk geholpen en heb goede adviezen gekregen.

Extra toelichting
Aanvankelijk ging ik naar de winkel voor een ander type kijker. Echter door de ruime keuze en de mogelijkheid diverse merken te kunnen proberen heb ik de Vortex Viper gekozen.Het beeld is zeer helder en scherp. Zelfs in de schemer is het nog goed mee te zien. Ik hoop heel oud te worden want er zit ook nog een levenslange garantie op de verrekijker!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De enorme lijst aan categorieën kan misschien iets beter gestructureerd worden, maar eenmaal in de juiste categorie is de site simpel en overzichtelijk in het gebruik.

Service
De bezorging was snel en keurig, zoals beloofd. Geen aftercare nodig gehad.

Assortiment
Groot assortiment, voor elk budget.

Extra toelichting
Geweldige deal op mijn Nikon Systeemtas. Op de officiële Nikon-site voor €49, maar bij cameranu.nl voor nog geen tientje!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad Broersma 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website geeft goede actuele info over de voorraad en prijzen. De bestelling verloopt uiterst gemakkelijk en de bezorging is snel. Zelfs een door mij gemaakte fout (dubbele bestelling) wordt automatisch gecorrigeerd door het systeem van Camera Nu.

Service
Bij een eerdere aankoop van een Canon printer is door de vervoerder een fout gemaakt bij aflevering met als gevolg dat de (al betaalde) printer zoek geraakt is. Camera Nu heeft zonder mopperen meteen een nieuw exemplaar naar mij gestuurd en men was prettig verrast toen ik de uiteindelijk tóch de (eerste, zoekgeraakte) printer terug kon sturen. Zonder kosten mijnerzijds uiteraard.

Assortiment
Ik denk dat men wel véél, maar niet àlles in huis heeft op foto-gebied, maar daar is toch wel een concurrent voor te vinden, is het niet?

Aanbeveling
Wie is er nu perfect? Ik vind een 9 in het algemeen al een heel hoge score.....

Extra toelichting
Prima zaak, zowel online als bij een bezoek. Uitgebreide sortering en uitstekende service. Meer kan een mens niet verlangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder informatie vooraf, duidelijk filmpje op de website. Supersnelle bezorging.

Service
Tot nu toe ging alles vlekkeloos...

Assortiment
Gigantisch wat een aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis verzending en na bestellng en volgende dag in huis

Service
Snelle levering en bestelproces uitstekend

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Uitstekende prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Handig: accessoires worden direct voorgesteld. Enig minpuntje: daar waar de camera scherp geprijsd is, geldt dat voor het broodnodige SD-kaartje niet.

Aanbeveling
Goed meegedacht met de klant. Bij het afrekenen word je als klant gevraagd of het pakje, indien je niet thuis bent, bij de buren moet worden afgegeven of niet. Dat is erg attent, zeker in verhouding tot andere winkels met een postorder-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris Nelemans 17-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik bestelde hadden ze op voorraad, dat is bij vele zaken niet het geval

Service
dinsdag besteld, woensdag werd het al geleverd door Post NL

Assortiment
voor een fotograaf is deze zaak een speeltuin

Extra toelichting
Ik heb op dinsdag mijn bestelling gedaan en de volgende dag had ik het bestelde al thuis, dat noem ik goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arival 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
English Web version need some efforts :)

Service
Fast answers, fast shipping, kind sellers

Assortiment
You find nearly all you need

Aanbeveling
Great service, and good prices

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 17-02-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kan vinden wat je zoekt

Service
wordt goed geholpen

Assortiment
ruim

Aanbeveling
veel te zien en review ishandig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 17-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top medewerkers, met verstand van zaken.

Service
Werd klasse geholpen en geadviseerd over de verschillende producten.

Assortiment
Er zijn velerlei keuzes van verschillende top merken.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding en top service van medewerkers die weten waar ze over praten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere beschrijving en goede tips.

Service
Zo snel nog nooit iets ontvangen, maandag 21:40 besteld dinsdag binnen. Binnen 24 uur!

Aanbeveling
Snel en correct, ook al hebben ze iets tijdelijk niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Knijnenburg 17-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt een keuze maken uit een zeer uitgebreid assortiment maar daarbij vooraf per mail een aantal vragen stellen die vrijwel altijd dezelfde dag nog worden beantwoord. Dat kan leiden tot een definitieve keuze van een product of een goed/beter alternatief.

Service
Nogmaals, je kunt tevoren over een keuze vragen stellen en het bestellen/leveren duurt slechts één dag!

Assortiment
Het productaanbod is niet veel minder dan alle concurrenten.

Aanbeveling
De webwinkel is perfect maar dat geldt ook voor de fysieke winkel in Urk. Je bent er zo, kunt goed parkeren, krijgt goede uitleg, nauwelijks wachttijd en je kijkt je ogen uit v.w.b. keuze en voorraad. Kortom een reisje naar Urk is de moeite waard.

Extra toelichting
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Tot nog toe zeer tevreden over de producten, zodat voor een e.v. nieuwe bestelling wederom als eerste CameraNu.nl benaderd zal worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Lievaart 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en het bestelproces is snel te doorlopen.

Service
Levertijd was prima in orde.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn scherp.

Aanbeveling
Levering en afwikkeling is prima in orde. Ik heb al een aantal malen spullen besteld en dat was altijd dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Verheul 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ik heb hier gekocht omdat alle GoPro accessoires die ik zocht direct leverbaar waren.

Aanbeveling
Alles was makkelijk vindbaar en werd de volgende werkdag al punctueel en keurig verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zonder poespas, snel alles in te vullen

Service
Snelle levering

Assortiment
Meer keuze dan ik nodig heb ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Epson 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben nog nooit in de winkel geweest, vanaf de website gezien KLASSE.

Service
Optimaal.

Assortiment
Geweldig

Extra toelichting
Heb gewoon een goed gevoel over uw bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Advofoto 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gemakkelijk terug te vinden in goede pull down menu's. Mooi vergelijkingsmateriaal. Foto's duidelijk en omschrijving (met eventuele reviews) zijn functioneel.

Service
Na bestelling direct goede e-mail info ontvangen en tot nu toe nooit verder van de klantenservice gebruik moeten maken (en da's een goed teken)

Assortiment
Heb intussen een grote diversiteit aan producten besteld en wel eens vergeleken metandere grote aanbieders. Bij Cameranu.nl toch wel een erg groot assortiment en....bijna alles vanuit voorraad direct leverbaar

Aanbeveling
Goed verzorgde website, mooi assortiment, snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas Mol 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Komt makkelijk en snel bij het product dat je zoekt.

Service
Ik heb online besteld, maar het is netjes zoals aangegeven bezorgd.

Assortiment
Altijd kunnen vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website en veel informatie

Service
snelle bevestiging en logistieke informatie (verzend mails en T&T codes)

Assortiment
Voor mijn wensen bijna alle merken en types beschikbaar

Aanbeveling
Wat ik zoek kan ik goed vinden, en levering is top. Geen 10 omdat er te veel kosten inrekening worden gebracht voor PayPal en CreditCard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
s avonds besteld andere dag in huis

Assortiment
ruime sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Veerman 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Perfect

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en snel

Assortiment
Wat je zoekt is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJC verlingting 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om via de site te bestellen wat je nodig of wilt hebben.

Service
Dit was voor mij de eerste bestelling.
De zending ging op tijd naar mij toe ,alleen Postnl had de zaakjes niet voldoende in orde, daar door ik de zending een week later kreeg. Maar door de service die CameraNU.nl verleende, door mij iedere dag hier van op de hoogte te houden. Ook hebben zij telefonische contact gehad en mij netjes en rustig met beantwoord op mijn vragen over deze zending. Meteen werd er met Postnl gecommuniceerd hoe het mogelijk was dat ik mijn zending nog niet had ontvangen. Al met al vindt ik dat de service goed is en dat ik zeker nog eens een bestelling bij deze zaak zal doen.

Assortiment
Voor wie iets goeds zoekt kijkt natuurlijk bij CameraNU.nl

Aanbeveling
ik denk dat deze wel duidelijk al is beantwoord.

Extra toelichting
Normaal gesproken zal ik niet snel via website iets kopen, maar sommige producten zijn nu eenmaal niet in de winkel te koop en dan is de keuze zo gemaakt. En omdat weinig tijd heb is dit zeker een uit komst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco den Haan 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds om 23:00 bestelling geplaatst, volgende dag geleverd

Service
veel artikelen op voorraad, snelle levering

Assortiment
alles op gebied van fotografie en tegen scherpe prijzen en heel veel op voorraad

Aanbeveling
betrouwbaar en snel tegen scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Ottenheijm 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te zoeken wat je nodig hebt.

Assortiment
Lekker uitgebreid

Extra toelichting
Voldeed niet aan mijn verwachting omdat zwarte kap lastig was bij uit de hand fotograferen. Het was lastig om beide vast te houden. Verder is mijn camera wel droog gebleven tijdens 't fotograferen van de optocht op 9 februari.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pee 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vanavond besteld en nog geen twaalf uur later bezorgd!
Overzichtelijke site.

Assortiment
Veel keuze voor 1 item, recensies en gespecificeerde beschrijvingen maken het makkelijk te besluiten welk item het beste bij je past.

Aanbeveling
Gemakkelijk, overzichtelijk, veel keuze, snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een prima regenjasje voor een Sony videocamera 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere site

Service
Omdat 2 regenbeschermers van Manfrotto erg op elkaar leken toch maar even gebeld. Hoewel mi geen courant artikel, toch meteen een helder antwoord.
Met de verzekering dat als het toch niet paste, ruilen geen enkel probleem is.

Assortiment
Zeer grote keuze uit regenjasjes voor videocamera's.

Aanbeveling
Gewoon goed & helder en de volgende dag had ik het artikel al in huis

Extra toelichting
Manfrotto, maar ook andere producenten rekenen belachelijke prijzen voor een simpele raincover. Met de Euro 85 die ik moest betalen bij Camera-Nu scheelde dat toch zo'n 25 Euri met de winkelprijs hier in Alkmaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fruitalicious 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk alles te vinden

Service
Super snel geleverd!

Aanbeveling
Eerste x dat ik hier bestel en meteen helemaal top super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciska 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was snel gevonden en beschrijving duidelijk.

Service
Levering was volgens afspraak, dus binnen de gestelde norm. Geen verder contact gehad met de klantenservice over probleem of retour. Alles was naar wens.

Assortiment
Product was wat we ervan verwachten. Prijs - kwaliteitsverhouding is goed.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, keuze voldoende, in meerdere prijsklassen keuze, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holtslag 16-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen bij aankoop van wireless trigger set voor mijn camera.

Assortiment
Ruime keuze om jouw ideale aankoop te doen.

Extra toelichting
Via mail accuraat en duidelijke info ontvangen over te leveren producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma W 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De producten zijn goed te vinden, en er staat een duidelijke product specificatie bij.

Service
Je kunt ze gemakkelijk op bellen, nemen snel op, en weten makkelijk antwoorden te geven op je vragen.

Extra toelichting
De bestellingen komen erg snel binnen, dat is super fijn. En ook als je onverhoopt een product moet terug doen, dan doen ze daar ook niet moeilijk over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjanN 16-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webwinkel is goed ingedeeld en duidelijk. De winkel op Urk is makkelijk te vinden en heeft goede parkeergelegenheid. Er zijn klantentoiletten en er is gratis koffie en/of thee en gelegenheid om rustig te zitten wachten tot je aan de beurt bent of tot de technische afdeling klaar is met werkzaamheden.

Service
Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen en krijgt goed advies en dan maakt het niet uit of je voor een uv filtertje van veertien euro komt of voor hele dure camera. Er wordt goed gevraagd waar je het product voor wilt gebruiken en er wordt meegedacht over alternatieven als het product niet voor handen is of als het boven je budget is.

Assortiment
Ik heb het idee dat ze zeer ruim gesorteerd zijn voor zowel amateurs als professionals.

Aanbeveling
Goede ruimgesorteerde winkel met vriendelijk en deskundig personeel en nog voordelig ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Auke Bleeker 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je er om vraagt krijg je een gedegen advies en uitleg over de producten

Service
Uiterst correcte afhandeling van de order, of het nu een order betreft van €25 of van €2500, het is altijd goed.

Assortiment
Een enorme diversiteit van producten

Aanbeveling
Uiterst correct in advies en afhandeling van een order.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand Aalderink 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, dus relaxed vanaf de bank winkelen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Deze winkel is snel en gemakkelijk te vinden via Google en kieskeurig.nl
Wanneer men een artikelnummer heeft van de fabrikant is het snel te vinden op de website. Details van het product heb ik kunnen vinden via een andere site, waarbij men gemakkelijk kon vergelijken.

Service
Snelle levering, en duidelijke werkwijze. Men kan ook aangeven dat men het bij de buren mag afleveren. Dit vind ik positief.

Aanbeveling
Makkelijke en duidelijke details van producten kan men overzichtelijker neerzetten.

Extra toelichting
Verder ben ik zeer positief over deze winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Jitze van der Meer 15-02-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige afhandeling in volgorde van binnenkomst met nummertjes.
Alle gelegenheid om nog dingen te bekijken om te overwegen.
Men neemt alle tijd voor een klant

Service
Zeer deskundige en eerlijke voorlichting. Geen commerciële verkooppraatjes om onnodige en onnodig dure zaken te verkopen.

Assortiment
Men verkoopt eenvoudige camera's van € 100.-- tot combinaties voor prijzen, die men eerder in een autoshowroom zou verwachten.

Aanbeveling
Een bezoek aan Urk is een (enkele) reis van 90 kilometer voor mij altijd nog waard geweest.
Voor wie helemaal geen advies nodig heeft (of denkt te hebben) is er een zeer betrouwbare en snelle webwinkel.

Extra toelichting
Als vervanging van een beschadigde Canon EOS 400 camera, overwoog ik reparatie of de aanschaf van een 60D, een "uitloopmodel". De adviseur (dus geen verkoper) was het met mij eens, dat de 60D een prima semi-professionele camera was en dat de aanzienlijk duurdere opvolger (70D) in mijn omstandigheden niet veel meerwaarde bood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht was eenvoudig te vinden

Service
Afhandeling en aflevering volledig conform verwachting

Assortiment
Niet alle merken voorradig zodat vergelijk niet evht kon, maar het product dat ik wilde hebben was voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ash 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop werkt erg makkelijk en is erg logisch

Service
De beloftes worden nagekomen, precies wat je ervan verwacht

Assortiment
ik had binnen no time gevonden wat ik nodig had en het was nog op voorraad ook

Aanbeveling
Als ik iets nodig heb dan zal ik altijd hier komen kijken

Extra toelichting
Ash

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timopoppe 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker makkelijk via internet kijken, als er vragen zijn, is de winkel dicht bij. Kundige mensen maar soms wel een beetje druk.

Service
Kundig personeel, voldoende keuze en scherpe prijzen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
kan meer, doet meer, en heeft meer service dan de lokale fotozaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke navigatie en snel te bestellen.

Service
Gewoon goed en doen wat wordt beloofd.

Assortiment
Lijken compleet aanbod te hebben maar ik kwam direct via Google bij het juiste product.

Aanbeveling
Gewone perfecte winkel voor je fotospullen.

Extra toelichting
Ga zo door. Lekker scherp geprijsd en snel leveren trekt altijd klanten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jef 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, snel & simpel

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles voor een goede basis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben aan de Stegge 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen 2 minuten een hoes gevonden en besteld

Service
's avonds besteld volgende dag in huis en binnen de aangegeven tijd

Assortiment
Niet verder gekeken. Had mijn keuze snel gemaakt

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erik R 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering, na bestelling volgende dag in huis. Veel webshops beloven dit maar gebeurt niet vaak.

Assortiment
Was op zoek naar een goede dslr microfoon, dit soort accessoires, hebben maar weinig shops in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle en correcte levering, met track en trace. was op zoek naar een niet te dure dslr microfoon, en vond deze in de webshop van cameranu.nl. Goedkoop bleek geen duurkoop, want de microfoon werkt helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews