cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's-Avonds besteld, 's-morgens in huis

Service
Zie gemak, doen wat ze beloven.

Assortiment
Voor mij precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Snel, goede service en kwaliteitsproduct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abel 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk via de site te bestellen

Service
snelle levertijd, goed verpakt

Assortiment
goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilko 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Over het algemeen een goede layout, maar er zijn wat problemen met een logische navigatie

Service
Gewoon goed

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayustaningwarno 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
easy

Service
fast

Assortiment
many options

Aanbeveling
reasonable price, fast service,

Extra toelichting
excelent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind de site erg overzichtelijk!

Service
Als je een vraag hebt kun je die gelijk stellen, en dat waardeer ik erg!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb voor mijn camera kan ik hier kopen!

Aanbeveling
Ik vind het een erg fijne winkel met een groot assortiment en een goede service. Ook is het fijn dat je bestelling snel thuis bezorgd wordt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Er zijn voldoende filters beschikbaar om producten te zoeken, de zoekfunctie werkt fijn en ook het assortiment is heel compleet.

Service
Vragen om informatie worden correct afgehandeld en waar mogelijk ingewilligd.

Assortiment
Het assortiment is zéér ruim, veel merken zijn vertegenwoordigd. Toch kan dit altijd ruimer, vandaar slechts een 8 op dit vlak.

Aanbeveling
Ben je op zoek naar een winkel die je kan voorzien in spullen voor foto en film, zoek dan niet verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertvk 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Cameranu heeft een overzichtelijke website, maar je gemakkelijk en snel kunt vinden wat je zoekt. Ook de mini uitleg bij elke categorie vind ik van toegevoegde waarde.
De zoekfunctie op de website werkt erg goed. Vooral de facets aan de linkerkant maakt het gemakkelijk om snel te kunnen filteren en daardoor te vinden wat je zoekt.

Service
Vragen worden door cameranu.nl snel en kundig via de mail beantwoord.

Assortiment
Het assortiment op de website is ruim voldoende om te zoeken wat je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t m w harkema 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
zeer prettig

Service
goede antwoorden

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
gewoon goed, geen bla, bla maar recht to te point

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roelof 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Volgende dag al ontvangen.

Aanbeveling
Gratis verzending. Goed en snelle afhandeling van order.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Op zoek naar een statief kreeg ik een meer dan enthousiaste uitleg over merken, modellen en materialen. Zelfs het uit elkaar halen van een statief werd even voorgedaan!

Aanbeveling
Gewoon prima; eerlijk advies van vakmensen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te selecteren op voorkeuren. Bovendien is de informatie erg duidelijk en kunnen er gemakkelijk producten naast elkaar worden gezet voor vergelijking. Ook zijn de gebruikersreviews erg handig.

Service
De service waar ik mee te maken heb gehad is de levering.
Deze is zeer snel. Het product is veilig verpakt. Top.

Assortiment
camera.nu heeft een zeer breed aanbod. Voor zover ik het kan beoordelen zijn nagenoeg alle consumenten cameraproducten en accessoires hier te vinden. Maar ook de professional heeft een ruime keus.

Aanbeveling
Gewoon zeer goed. Met concurrerende prijzen. Ik geef een 9 en geen 10 omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering. Ik zou alleen niet weten wat :)

Extra toelichting
Misschien is het een optie om links te plaatsen van onafhankelijke professionele reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt goed op de website zoekopdrachten invullen naar het product wat je zoekt.

Service
Ik lees op verschillende website's alleen aar positieve reacties, dus dacht ik laat ik dat ook maar eens proberen.

Assortiment
Ruime aanbod in producten

Aanbeveling
Winkel ken ik niet maar ben zeker benieuwd dus als ik ooit in de buurt ben ga ik er zeker een keer langs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle afhandeling en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Visscher 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
snel en eenvoudig kunnen vinden wat ik zocht en vervolgens ook gemakkelijk kunnen bestellen.

Service
het product werd keurig geleverd op het beloofde moment

Assortiment
de webshop heeft een zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aroseisa 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is gebruiksvriendelijk, alles vindbaar.

Service
Deze zaak kun je vertrouwen. Snelle levering. Er was een kapotte lamp geleverd en deze werd gelijk opnieuw verzonden

Assortiment
Uitgebreid assortiment, goed vindbaar

Aanbeveling
Betrouwbare winkel. what you give what you get!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga Habing 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering!

Service
Uitstekend!

Assortiment
Ruime keus en niet duur!

Aanbeveling
ruim accortiment, snelle levering en goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stoney 26-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Feitelijke winkel is laagdrempelig toegankelijk, en vrij in het bekijken vd spullen

Service
vrijblijvende brede info

Assortiment
voldoende meerdere exemplaren brede range

Aanbeveling
kwaliteit van winkel is hoog in combi met internet verkoop

Extra toelichting
Als de consument zich "inleest" en al weet wat ie wil en waarvoor die komt, probeer dan niet allerlei randproducten mee te verkopen (verzekering enz.)Dit is onnodig irritant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Moes 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
altijd per omgaande antwoord op je vragen en goed advies.

Aanbeveling
Altijd eerlijk advies, snelle correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcio 26-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel online als in de winkel in Urk is alles duidelijk en makkelijk te vinden

Service
Personeel heeft zeer veel kennis en helpt graag met een glimlach.

Assortiment
Uitgebreider kan bijna niet.

Aanbeveling
Beste van Nederland.

Extra toelichting
Zeer betrouwbare winkel waar je voor al je fotografie spullen terecht kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering; Duidelijke informatie over het verloop van de bestelling.

Assortiment
Veel keuze. Lage prijzen

Aanbeveling
Gemakkelijk winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Brouwer 25-01-2016 In de winkel gekocht
CameraNu op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak om thuis te neuzen op jullie zeer uitgebreide site en na keuze naar de winkel in Urk
om het spul in het echie te voelen en te zien.

Service
Verkopers erg goed op de hoogte.
Komen met alternatieven voor je aankoop, dus voor iedere portemonnee is er wel wat.
Nemen de tijd voor de klant en voor de wachtenden een bakkie koffie is aanwezig.

Assortiment
Zeer uitgebreid tot zelfs het kleinste onderdeel.

Een Kiwi 1/4 Male to 3/8 Male Threaded screw Adapter om van mijn muziekstandaard een flitsstatief te maken zat in het assortiment.

Helaas geen zwanenhals.

Aanbeveling
Dit voelt aan als een goede winkel.
Uitgebreid assortiment en veel kennis.
Komt in de meeste gevallen (tenminste in mijn geval)
Het goedkoopst uit de bus.

Extra toelichting
Ja. Vooral zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de website

Service
Snelle service, ene dag besteld, de volgende dag al in huis.

Assortiment
Alles dat ik nodig heb, is aanwezig in de webwinkel.

Aanbeveling
Goede en snelle service, meestal ook de beste prijs voor producten in vergelijking met andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Big Henk 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben een echte internetkoper en de webshop van CameraNU is gemakkelijk bereikbaar en overzichtelijk.

Service
CameraNU doet wat het beloofd... en dat is voor mij als klant belangrijk.
1. Ze leveren erg snel na aankoop.
2. Ze geven een zeer goede service.
Bijvoorbeeld. M'n nieuwe fotocamera had een kleine storing... ik belde daarover en kreeg direct te horen; "Geen enkel probleem meneer...stuur uw camera maar op en dan krijgt u een nieuwe ! "
Dus een dikke 10 voor de "Snelle levering en goede service". Hier wordt je als klant blij van.

Assortiment
Het assortiment is helemaal oké ik kan er voor mijn fotohobby alles vinden wat ik zoek/ nodig heb.
Niks mis mee !

Aanbeveling
Ik geef heel erg bewust een dikke 9 aan cameranu....omdat ik van mening ben dat er altijd nog wel iets te verbeteren is....maar zonder dat zou ik anders zeggen op alle punten een dikke 10

Extra toelichting
Ga zo door CameraNu.... jullie weten wat klant gericht denken en handelen is... hou dit super niveau vast !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karien 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en snel geregeld via de computer

Service
na de koop zijn mails snel en duidelijk

Aanbeveling
Ik kon de fototas in de winkel niet meer vinden, want hij was uit het assortiment. Dan is het toch wel super als je binnen een dag toch de tas hebt voor de helft van de prijs!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Inkie 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is een overzichtelijk website met een goede zoekfunctie

Service
supersnel geleverd. Je kunt tot 23.59 uur bestellen en dan heb je het de volgende dag in huis. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Het assortiment is veelzijdig en voor redelijke prijzen.

Aanbeveling
Geweldige hoeveelheid produkten en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andries 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke toegang en eenvoudig te gebruiken website

Service
Precies zo als beloofd

Assortiment
Veel keuze voor een prima prijs

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

e de wit 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als duidelijk en overzichtelijk op de website

Service
sávonds besteld de volgende dag in huis

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Scheper 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met ruim voldoende informatie over de artikelen.

Service
Ik had een fout gemaakt (dubbel besteld) maar dit werd meteen gecorrigeerd

Assortiment
soms te veel keuze

Aanbeveling
ie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is duidelijk. Bestellen kost niet te veel moeite.

Service
Product was keurig binnen de aangegeven tijd geleverd, super!

Assortiment
Was op zoek naar accesoires voor mijn GoPro Hero, en ben niet teleurgesteld.

Extra toelichting
Erg fijne webshop. Product werd keurig binnen de aangegeven tijd geleverd. Werd ondertussen goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Zou hier zeker weer iets bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Jaap Moree 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer uitgebreide webshop die overzichtelijk is en waar je bestellingen snel ik kan afronden.

Service
Een zeer goede service! Voor de aankoop wist ik niet welke polarisatiefilter het beste bij mijn fotografie paste. Per mail heb ik contact gezocht en laten zien met welke camera en lens ik fotografeerde en wat voor een soort foto's ik maakte. Binnen een uur had ik antwoord met uitgebreid advies en binnen een half uur was de order verwerkt.

Assortiment
Nog geen producten gezien die ik wel zocht, maar niet in de webshop stonde.

Aanbeveling
Naast de webshop ook een hele mooie winkel waar ik afgelopen zomer meerdere malen zeer goed geholpen ben.

Extra toelichting
Sinds mijn eerste Canon 500d aankoop in 2011, nooit meer ergens anders mijn camera spullen gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciske 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon meteen vinden waar ik naar op zoek was, het bestellen ging zonder problemen

Service
Vragen werden meer dan voldoende beantwoord

Assortiment
Meer dan voldoende keus, heb hier alles kunnen vinden wat ik nodig had

Extra toelichting
Ik heb een paar keer telefonisch contact met de zaak gehad. Deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Moonen 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
toegankelijke website

Service
's avonds om 20.30 uur besteld , de volgende dag
's middags geleverd. Top!!

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst . Ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Ja, onze dochter had een statief nodig voor schoolopdrachten en zocht eigenlijk een statief met waterpas maar die waren erg duur. Toen hebben we de Manfrotto besteld, deze kwam het dichtst bij haar wensen en tot onze verrassing is deze met waterpas! Misschien dit op jullie de site erbij vermelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd berg 25-01-2016 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

7,0

Gemak
internet goed overzicht

Service
te jonge bediende

Assortiment
zag er goed uit

Aanbeveling
beter als web winkel

Extra toelichting
blij zijn met een klant, ook al komt die laat binnne, je boekt niet elke minuut voor meer dan 2000 eurie, geeft een gevoel fff boeken en opzouten meneer!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tessa Caine 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ik kon vinden wat ik nodig had!

Extra toelichting
Enige nadeel was dat ik had aangevinkt dat het bij de buren afgeleverd kon worden. Toen is er zonder een briefje in de bus te doen, het pakketje afgeleverd bij iemand anders in de straat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PSH Ouboter 24-01-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer overzichtelijke website en gewenste product met informatie goed te vinden

Service
voelt je bij binnenkomst al direct op je gemak; producten ruim opgesteld; het gemak van je beurt af te wachten middels een aanmeldsysteem, werkt zeer goed; vervolgens wordt je ook nog eens rustig en zeer deskundig geholpen.

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
voor zover het bovenstaande niet al overtuigend genoeg was: het kost een ritje naar Urk, maar voor deze winkel doe je je voordeel met: ruime sortering, marktconforme prijzen, goede voorlichting en adviezen, vriendelijk en geduldig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 24-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Snelle en goede service en makkelijk te vinden

Service
Niet de volledige bestelling was voorradig en kreeg een mailtje met de vraag of ik wilde wachten tot de bestelling compleet is of dat ze het nu moesten verzenden en dan de rest na sturen zonder verdere kosten.

Assortiment
Ruime aanbod

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ans Vaartjes 24-01-2016 In de winkel gekocht
Cameranu in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je even moet wachten kun lekker zitten en genieten van een lekker kopje koffie of iets anders.

Service
Ze geven je goed en eerlijk advies.

Assortiment
Volgens mij hebben ze bijna alles.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en het word goed uitgelegd. En prijstechnisch erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ans 24-01-2016

De camera niet online gekocht maar in de Winkel van Camera.nu op Urk.

Reageer

Sportmasseur 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met de zoekmogelijkheid het gewenste artikel snel te vinden

Service
de toegezegde levertijd komt overeen met de werkelijkheid. De andere dag in huis

Assortiment
Keuze mogelijkheden volop. Diversiteit in artikelen

Aanbeveling
Overall is de keuze voor deze winkel duidelijk de juiste geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

will van grinsven 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed keuzemenu

Service
snelle afhandeling problemen

Assortiment
van digitale camera's tot verzekeren

Aanbeveling
als ik iets wil bestellen op camera gebied kom ik bijna altijd op cameranu.nl uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 23-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan bijna alles snel vinden. Omdat ik van verre kom is een toilet ook belangrijk en dat is er, net zoals een kop koffie

Service
We zijn uitstekend geholpen bij de keuze van een nieuwe verrekijker, terwijl mijn fotocamera werd gereinigd. Vriendelijk, deskundig, meedenkend met onze wensen en mogelijkheden. Werkelijk voortreffelijk!

Assortiment
Ik ben Pentax fan en dat is ruim aanwezig. Jammer dat fabrikanten als Sigma e.d. minder bereid zijn om lenzen met Pentax vatting te maken, maar daar kan CameraNU niets aan doen

Aanbeveling
Gewoon goed, deskundig advies, groot assortiment en prima prijs, zeker als je dat advies er bij rekent!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
meerdere zoek mogelijk heden waardoor ik gewenste product redelijk snel vind

Service
levertijd als afgesproken
verder heb ik nog niet van service gebruike hoeven te maken

Assortiment
goed

Aanbeveling
vergeleken met ebay niet altijd de goedkoopste
maar wel gevestigd in nederland en met eigen winkel'
dat geeft iets meer vertrouwen dan ebay

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hessam seyedi 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
mijn ervaring is dat cameranu zijn met je vraag aan de slag gaat.

Assortiment
Jullie hebben bijna alles.

Aanbeveling
Ik bestel altijd via de webwinkel en merk dat jullie altijd direct mijn product verzenden. Het is daarom fijn dat je het de volgende dag in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J H Colenbrander 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klant vriendelijk, kennis van zaken, perfect levering, op tijd, redelijk en prijs.

Service
Goede website en informatie

Assortiment
Heel, heel, veel keus, uitstekend

Aanbeveling
U kunt gerust zaken doen met deze winkel.

Extra toelichting
Hopen dat ze nog lang mogen bestaand in deze concurerende tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi Vinken 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handig en duidelijk.

Service
Service via whatsapp is al behoorlijk fijn, maar het fijnste en het beste dat jullie hebben is de professionele, uitgebreide mails die ik van jullie krijg als ik vragen heb, dus 10/10

Assortiment
Vrijwel alles dat in NL verkrijgbaar is, hebben jullie.

Aanbeveling
Ik geef nooit perfecte tienen. Zelfs niet voor Shawshank Redemption op IMDB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hoogers 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle merken zijn aanwezig en meestal op voorraad

Service
snel antwoord op de gestelde vragen

Assortiment
voor mijn fotobehoefte zijn alle criteria ingevuld bij cameranu

Aanbeveling
het gestelde onder service en assortiment is ook hier van toepassing

Extra toelichting
Betrek al jaren mijn foto producten bij cameranu, zou dat niet doen indien er eens een dissonant geweest was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Craenmehr 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk met bestellen gemakkelijk alles te vinden

Service
Super service en bellen op als je een grotr bestelling doet of t inderdaad wel klopt!!!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb kom ik elke keer weer op hun site uit met het goedkoopste product

Aanbeveling
Een dikke 10 zelfs als ik zaterdag bestel heb ik het maandag in huis.elke order wordt ook bijgehouden zodat je alles terug kunt kijken.Een fijne en snelle webwinkel

Extra toelichting
Veilige winkel met snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameranu 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet

Service
Om 21.30 besteld en de volgende dag ontvangen.
Komt de afspraak na

Assortiment
Kan vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Goede service en heeft aan mijn wensen voldaan

Extra toelichting
De bounce was ergens anders goedkoper en heb icm de flitser voor die prijs gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger Neijenhuyzen 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon vanuit je werkkamer naar de site en je vind wat je nodig hebt.

Service
Die is buiten gewoon uitstekend, gister besteld en echt de volgende dag in huis Top.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Als er vrienden aan mij vraagt waar ik mijn apparatuur koopt dan geef ik ik Cameranu aan.

Extra toelichting
Ik zou zeggen ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carry Premsela 22-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij net een snoepjeswinkel. Heerlijk om alles te bekijken. Alles is overzichtelijk opgesteld.

Service
Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben en mij goed advies geven

Aanbeveling
Prettige professionele en vriendelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert M 22-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar; overzichtelijk

Service
objectief advies; men neemt voldoende de tijd

Assortiment
bijna alles op voorraad

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews