cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dolf 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide wegschop met snelle navigatie en goede functie van de website (in tegenstelling tot concurrent)

Service
Het bezorgen op zondag is een hele fijne service! Op zaterdagmiddag besteld op zondag voor de middag geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid en scherp geprijsd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenrivanGeloven 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werd op een simpele manier een keuze gemakkelijk gemaakt.

Service
Onmiddellijke bevestiging van je aankoop.

Assortiment
Als je het hier niet vindt vind je het nergens.

Aanbeveling
Zie de eerdere opmerkingen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is via het menu niet heel makkelijk om dingen te vinden. Het makkelijkst is nog via google je zoekterm + cameranu in te te tikken.

Service
Klikken, bestellen, volgende dag geleverd. Geen sores.

Assortiment
Zeer breed tegen een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website

Service
Zeer snelle verzending

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk, kwaliteit en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle service en gratis levering wauw

Service
geen nare dingen sneller dan naar de mediamarkt, gewoon super dus

Assortiment
kon de zilver coolpix niet vinden?!

Aanbeveling
geweldige webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Hegeman 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel klik en order!!

Service
redelijk snel , zeker niet vandaag besteld morgen in huis!!

Assortiment
Veel meet is er op foto gebied niet te koop

Aanbeveling
Alles voor strakke prijzen en redelijk snel in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Zaazuu 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en zeer snelle bezorging

Aanbeveling
Komt heel betrouwbaar over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Manders Deurne 31-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Laagdrempelig, klantvriendelijk

Service
Goede gelegenheid om (zelfstandig) een studio-opstelling te maken en te beoordelen

Assortiment
"Alles" is leverbaar en veelal uit voorraad

Aanbeveling
Gewoon een goede shop, zowel prima support via de webshop als in de winkel. Kleine nadeel: een goede winkel krijgt ook veel klanten daardoor is het soms even wachten.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brummans 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk website

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zal hem zeker aanbevelen bij mijn vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker op de laptop shoppen en meteen bestellen.

Service
Alles goed geregeld.

Assortiment
Ruim aanbod op site.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Een 10 zal ik zelden geven omdat er dan geen plaats meer is voor nog meer verbeteringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carien Visser 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Deze site werd me al aanbevolen en is heel goed bevallen na de 1e bestelling!

Aanbeveling
Fijn om een betrouwbare en goede webwinkel te hebben gevonden. Nu nog een keer richting Urk!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marielle 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden snel te bestellen , zeer uitgebreid assortiment

Service
Zondag besteld dinsdag in huis kan t sneller?

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eijsco 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super duidelijk programma, ik zocht een combi van camera en tas, dit had meer voeten in aarde, stond niet direct bij opties.

Service
Afspraak is afspraak, duidelijke melding van levering, zelfs een mail dat bezorger onderweg is!

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Een tien betekend dat er geen verbetering mogelijk is, ik wil nog wat ruimte laten😎

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb mijn product via de webshop gekocht. Prettige, overzichtelijke webwinkel. Bestelproces werkt ook perfect!

Service
Erg goeie service! Als je vragen hebt kun je ze ook bellen en word je erg goed geholpen. Kan in sommige gevallen erg prettig zijn.

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment!

Aanbeveling
Heb hier al een aantal keer iets gekocht en ben in alle opzichten gewoon ontzettend tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen of hindernissen ervaren tijdens het bestelproces, alles werkt duidelijk en gemakkelijk. In een zeer korte tijd mijn product kunnen vinden, bestellen en betalen.

Service
Bestelling om 23:30 uur gedaan, en werd netjes de volgende dag al geleverd zoals aangegeven stond. Voor mij ideaal, want had het product snel nodig.

Assortiment
Wist precies welk product ik nodig had, en was de scherpste prijs die ik kon vinden. Er werd zelfs op de pagina een goedkoper alternatief aangeboden. Ben voor het originele merk gegaan, maar toch netjes dat het aangegeven staat!

Aanbeveling
Misschien overdreven om een 10 te geven, maar heb echt geen problemen ervaren en alles is soepel verlopen, dus dan kan ik niet anders doen dan een 10 geven. Zou hier zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

Extra toelichting
Geen verdere toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Meijer 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heerlijk om tot midden van de avond te kunnen bestellen en het is er echt de volgende dag

Service
Ik had bij mijn bestelling een aantal opmerkingen geplaatst. Maar omdat na 22:00 uur niet iemand meer aan het werk was om dat te beantwoorden. Is mijn bestelling wel verzonden. Ik had echter nog wat extra's nodig en dat kon ik zonder extra porto kosten zo nog bijbestellen. Ook zeer vriendelijk geholpen door de service afdeling

Assortiment
Goed en ruim opgezet, is niet altijd een voordeel, maakt soms het maken van een keuze wel moeilijker. Maar dat is ook een pluspiunt

Aanbeveling
Gewoon alles loopt strak en netjes, goede communicatie.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met heel weinig moeite product in huis

Service
bij vragen krijg je meteen juist antwoord

Assortiment
heel uitgebreid!

Aanbeveling
voor iedereen aanrader!

Extra toelichting
Heb gekozen voor aanbod met "open box" en kreeg artikel dus € 10,00 goedkoper. Goede keus geweest want het was bijna niet te zien dat verpakking open was geweest. Dus geen moment spijt gehad van deze keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Santos 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke site

Extra toelichting
Ik ben een beginner. Altijd als ik de stap wil zetten om de benodigde spullen aan te schaffen dan kom op ik op camera.nu terecht. Heb het dan eindelijk gedaan en ben tevreden over de kwaliteit, service, prijs en snelle levering. Ik kijk niet meer verder voortaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad van den Beemt 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken, kijken en bestellen; zo simpel.

Service
Ze doen wat je mag verwachten.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Kan het nog beter, dan?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilbrand 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Even gebeld voor info vorige aanschaf...en wat advies nu is voor nieuwere ..en besteld...snel in huis!

Service
Vakkundig advies

Aanbeveling
Altijd kopen wij onze spullen daar ....printer,camera's,video camera,tassen, etc ... altijd tevreden ..fijn geholpen..goede kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dopa 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door de duidelijke site was het niet moeilijk om een goed toestel uit te zoeken, ook het filmpje maakte het voor mij een stuk makkelijker om hem aan te schaffen

Service
Het toestel werd de volgende dag al geleverd, lekker snel

Assortiment
Grote verschijdenheid aan toestellen

Aanbeveling
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Knops 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website kon ik gemakkelijk keuzes maken tussen de producten. Het bestelproces was zonder probleem verlopen.

Service
De winkel was ver bij mijn huis vandaan maar door de website kon ik een bericht achterlaten. De winkel is goed haar levertijd nagekomen. En ik heb eigenlijk nooit iets terug gebracht. De kwaliteit van de producten die ik gekocht had, waren helemaal onder controle.

Assortiment
De assortimenten waren helemaal onder controle. En de winkel heeft veel assortimenten naar keuzes. De prijzen van de producten zijn helemaal bijpassend.

Aanbeveling
De winkel komt alle dingen na. En de winkel is in goede onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel!

Service
Super snel geleverd!

Assortiment
Zeer ruim! Alles verkrijgbaar!

Aanbeveling
Bestelling geplaatst, tijdens de bestelling continu op de hoogte gehouden van het verloop! s ávonds besteld andere dag in huis! Wat wil je nog meer? Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, goed te selecteren. Prima integratie met TweakersPriceWatch. Bellen kan ook. En... de mensen denken met je mee in oplossingen.

Service
Ik bestel veel online. En dan gaat er wel eens iets mis met het pakje, de bezorging, de afrekening, de garantie... of alles. En -DAN- scheid het kaf zich van het koren.

Toen mijn CameraNu pakketje 'kwijt' was door PostNL werd er direct een 2e pakketje geregeld die 1 dag later opgepikt kon worden. Toen het pakketje gevonden was alles ook weer netjes, snel en vriendelijk geregeld met terugzenden. Dus ondanks de derde partij misser - een prettige ervaring.

Assortiment
Prima assortiment. Scherpe prijzen.

Aanbeveling
Hier kun je gerust bestellen. Nette spullen, geen vreemde import of rare versies. Goed verpakt. En een goede return policy.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Helmink 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gamakkelijk

Service
Ook prima

Extra toelichting
Grietje heeft het prima gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap de Kruif 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goede rangschikking/aanduiding van de artikelen. Prima zoekfunctie

Service
Prima prijs kwaliteit verhouding, er wordt snel en correct geleverd. CameraNu is een aanrader !

Aanbeveling
Goede toegankelijke website, prima assortiment met veelal de echte merk artikelen, goede bestelprocedure. Correcte snelle informatie over behandeling en afhandeling bestelling.

Extra toelichting
CameraNu: een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RM de Jonge 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en eenvoudige bestelprocedure.

Service
Beloven is nakomen.

Assortiment
Er is nog niets op gebied van fotografie dat ik niet heb gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kopen vanuit je stoel.

Service
Geen bezorgkosten!

Assortiment
Veeeeeeel!!!!!

Aanbeveling
Super snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr de B 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Speedlite trigger was zo gevonden, statiefhoofden lastiger maar over algemeen zeer overzichtelijk

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Degelijke prijzen, snelle levering. Alles naar verwachting. Aanbevelingswaardig. Alleen wilde ik nog een hetzelfde product bestellen maar is nu 20 euro duurder. Zag laatst ook dat statiefhoofd ineens andere prijs had dan dag ervoor. Prijzen fluctueren kennelijk....dat is een minpunt

Extra toelichting
Wilde hetzelfde product nog een keer bestellen maar is nu ineens 20 euro duurder. Dat is wel vreemd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvS 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima, niks meer aan doe

Assortiment
Ruime keus met goede informatie

Aanbeveling
M.i. hoeft niks verbeterd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrdeB 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hier en daar even zoeken. Vooral statiefhoofden was even zoeken maar voor de rest alles zeer overzichtelijk

Assortiment
Ruim assortiment. Niet alles wat ik zocht maar dat is geen probleem. Meer dan voldoende

Aanbeveling
Degelijke prijzen, snelle levering. 2e keer dat ik iets heb besteld. Voldoet aan verwachtingen. Betrouwbare website. Aanbevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Koolen 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne en duidelijke website als ik op zoek ben naar iets heb ik het zo gevonden op de website

Service
Eigenlijk nooit echt problemen gehad met iets een keer een vraag gehad over de camera die ik pas had gekocht bij cameranu.nl hier werd snel en duidelijk op gereageerd waardoor het probleem snel was opgelost.

Assortiment
Groot assortiment bestel voornamelijk spullen voor mij camera lenzen, filters etc. Zelfs een leuk fotografie magazine kan je hier halen!

Extra toelichting
Top website in ieder opzicht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit H de Wind 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed, duidelijk en overzichtelijk. Goede info op de site en door de doorverwijzing naar bv. Nikon in ons geval.

Service
Men doet wat men zegt dat ze zullen doen, zeer correct.

Assortiment
Is eigenlijk geen nee te koop.

Aanbeveling
Door zeer goede eerdere ervaringen en nu weer zo'n goede ervaring. Top zaak ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waar alles goed vindbaar is

Service
s'avonds besteld en de volgende dag ontvangen, soepel order proces waarbij je als klant via order status updates per e-mail netjes wordt geïnformeerd.

Assortiment
Ruim assortiment Canon producten

Aanbeveling
Perfecte service en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit thuis 24 uur per dag.

Service
Een deskundig team geeft je het juiste advies

Aanbeveling
Je kunt er zo goed als bijna alles krijgen en de service is zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marius 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website. Overzichtelijk en makkelijk te vinden

Assortiment
ruime sortering

Extra toelichting
In het onderdeel vergelijken worden niet alle eigenschappen meegewogen. BV. de totale lengte van het statief komt er niet in voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Leveren snel, heldere website

Service
Uitstekend, antwoorden snel, correct en vriendelijk op emails. Er is ruimte voor overleg en bijzondere situaties: als het terugsturen door een geldige reden niet binnen de termijn lukt is daar ruimte voor.

Assortiment
Kan ik niet helemaal beoordelen, pas 1 keer iets gekocht maar lijkt zonder meer goed.

Aanbeveling
Niets op aan te merken, juist pluspunten in hun klantbenadering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en snelle levering.

Service
Levertijd zoals afgesproken.

Assortiment
Alles wat ik zocht was te leveren en op voorraad.

Aanbeveling
Al jaren goede ervaring met Cameranu.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Helder overzicht van specialistische apparatuur

Assortiment
In mijn interessegebied (Nikon) alles in huis en lekker overzichtelijk.

Aanbeveling
Vanavond bestellen, morgen op de deurmat. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Haar 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gerichte zoekmogelijkheden op de site

Service
Eerste bestelde product was niet voorradig, en bij nalevering bleek deze niet te voldoen aan de strenge eisen van de webwinkel. Netjes een aanbod tegen gereduceerd tarief gekregen voor een beter product.

Assortiment
Vrijwel alles te vinden voor zowel de amateur, gevorderde als professionele fotograaf

Aanbeveling
Het kan bijna niet beter en uitgebreider.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SMS Emmen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle orderafhandeling, handige track & trace updates.

Assortiment
Compleet assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Ruime keus, betrouwbaar, scherpe prijzen, mijn Canon hofleverancier😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan middels de zoekopdracht snel komen bij wat je zoekt en het is ook meteen duidelijk of iets wel of niet op voorraad is. Prefect!
Bovendien vandaag besteld, morgen al in huis! SUPER!!!

Service
heb telefonisch contact nog gehad omdat iets niet op voorraad was om te vragen wanneer het weer zou worden ontvangen. Netjes te woord gestaan en ook duidelijk antwoord gekregen. En nog belangrijker: het gegeven antwoord werd ook nagekomen!

Assortiment
meer dan voldoende assortiment aanwezig op allerlei gebieden en bovendien zeer gunstig geprijst!

Aanbeveling
ik kan werkelijk helemaal niks negatiefs over deze winkel bedenken.

Extra toelichting
ga zo door!!!! Dan zal ik nog vaak produkten bij jullie bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan W 28-01-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekfunctie en overzichtelijk site

Service
Binnen 2 dagen alles netjes en op tijd geleverd.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt op het gebeid van fotografie is hier wel te vinden. met een goed werkende zoekfuntie.
ik kan hier mijn spaargeld wel kwijt :)

Aanbeveling
Ik koop al jaren bij jullie mijn spullen.
Had alleen de winkel in het echt groter verwacht.
maar online is alles te verkrijgen en goedkoper dan de meeste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product makkelijk te vinden, met goede omschrijving

Service
snel

Assortiment
aanbod is echt groot

Aanbeveling
voor liefhebbers van fotografie en film een must om af en toe langs te surfen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product was goed en snel te vinden duidelijk prijs

Service
snel opgestuurd en netjes en goed verpakt

Assortiment
mijn product was aanwezig is in de winkels niet meer te krijgen .

Aanbeveling
alles was perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Echt een super ding

Service
Wel wat vertraging met post nl maar dat licht niet aan jullie

Assortiment
Supper

Extra toelichting
Chill

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Steven 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en duidelijke website

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gopro 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van het bestellen is top, goed overzicht. Duidelijke omschrijving en genoeg keus.

Service
Totaal geen problemen met de service, alleen maar goede ervaringen.

Assortiment
Meer dan genoeg

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was een probleemloze bestelling

Service
De reactie op mijn bestelling was goed

Assortiment
Ik had snel gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede afhandeling van een bestelling en alle beloftes waargemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Siero 28-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect geholpen, binnen het kwartier weer buiten :)

Service
Nog geen gebruik van hoeven maken, maar ik verwacht zeer goed.

Assortiment
Nog nooit zo veel camera's bij elkaar gezien.

Aanbeveling
Iedereen met interesse voor camera's moet hier zijn.

Extra toelichting
Highly recommended!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews