cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CanonFAN 25-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel zelf is goed bereikbaar. Het parkeerterrein mag wel wat groter wezen, maar zet de auto gewoon bij het naastgelegen pand. Dat kan ook goed....

Service
Bij cameranu doen ze niet moeilijk. Ze gaven voor mijn oude product een mooie inruilwaarde, en dat speelde een grote rol in het nieuw aan te kopen product.

Assortiment
Je grijpt eigenijk nooit mis. En echt wat op de website als aanwezig staat kan je in de winkel zo komen halen. Als de fabrikant het heeft, heeft cameranu het ook. En dat schept vertrouwen en wil je graag terugkomen.

Aanbeveling
Ze zijn niet duur, en bieden prima service. Zijn vriendelijk, staan altijd voor je klaar. Tot 22 uur is de klantenservice geopend. Dat is ook wat waard!

Extra toelichting
Ze zijn bij cameranu.nl zo goed dat het wel ontzettend druk kan zijn in de winkel. De keer dat ik mijn product wilde kopen heb ik 1,5 uur moeten wachten. Toegegeven, je kunt wel heerlijk op je gemakje rondkijken en lekkere koffie drinken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de "luie" uitzoeken en bestellen, overzichtelijke pagina

Service
snel en duidelijk over de bestelling en afhandeling

Assortiment
groot aanbod op hun vakgebied

Aanbeveling
maak ik zeker gebruik van in de toekomst

Extra toelichting
fijne en vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1hoorn 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon op zich het product vinden maar had het prettig gevonden als hetzelfde product waar ook een accu bijgeleverd wordt, en dus prijsinteressanter was, er direct bij gepresenteerd werd. Nu zag ik dat pas nadat het product besteld en betaald werd.

Service
Ik wilde om 21:58 nog contact zoeken met service desk omdat ik een vraag over de bezorging had. Telefoon werd opgenomen en zeer geduldig met mij meegekeken en meegedacht. Klasse!

Assortiment
Enorme keuze. Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Prima assortiment, concurrerende prijzen, uitstekende service desk en supersnelle levering. Om 22:00 uur besteld en om 11:00 uur volgende dag in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Octonet 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
klantenservice is prima

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
snel, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton Vliegen 25-02-2016 In de winkel gekocht
Capelle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer competente jonge man, die ons hielp. Hij wist de weg, kon ons goed bij het maken van onze keuze begeleiden, had kennis van zaken en ging niet voor de duurste optie.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken op foto- filmgebied.

Aanbeveling
Bovenstaande commentaren spreken voor zich.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed te vinden

Service
uitstekend!

Aanbeveling
Goed en zeer snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot 12 uur 's nachts bestellen, volgende dag geleverd. Bovendien de mogelijkheid om de volgende dag bij een ophaalpunt op te halen.

Service
23.19 besteld, 23.20 bevestiging... Al om 5.30 volgende dag bij ophaalpunt aanwezig.

Assortiment
Volgens mij net zo goed als andere camerawinkels.

Aanbeveling
Supersnel, supermakkelijk. Ben onder de indruk dat er tot 12 uur 's nachts besteld kan worden en de volgende dag geleverd wordt. Als het de volgende keer weer zo snel gaat, dan kan ik nog wel eens standaard klant worden.

Extra toelichting
Snel, makkelijk, tot laat bestellen, volgende dag geleverd. EN de optie om bij afhaalpunt op te halen. Dat zou bij elke webshop standaard moeten zijn,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luiken 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
enorm eenvoudig om op de site het gewenste product te vinden en eventueel te vergelijken.

Service
geen verzendkosten, ook niet als je een artikel bestelt dat minder dan 20 euro kost.

Assortiment
zeer uitgebreide collectie, alles is hier te vinden.

Aanbeveling
deze 10 punten gaan naar de site (en de winkel erachter). Eerder op een beurs een camera gekocht, ook daar ben ik zeer goed geholpen.

Extra toelichting
Bij bijna alles wat ik zoek aan foto- of videomateriaal, verrekijkers of telescopen, of accessoires kijk is eerst op de site van CameraNu.nl. 10 tegen 1 dat ik vind wat ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine den Engelsman 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles makkelijk te bestellen vanuit de luie stoel!

Service
Snelle en goede communicatie, wat er gezegd wordt gebeurt ook!

Assortiment
Van nieuw tot gebruikt van groot tot klein alles is zo'n beetje aanwezig in het assortiment

Aanbeveling
Goede service, snelle service, uitgebreid assortiment. Beloftes worden nagekomen, wat wil een klant nog meer! Ik ben dik en dik tevreden :)

Extra toelichting
Vind het ook super dat zelfs Occasions ook tip top worden afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfons 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hoe gemakkelijk het bestellen via internet en laten thuisbezorgen ook is vind ik het toch prettig dat je je bestelling ook kan ophalen in een echte winkel met aardig en vakkundig personeel

Service
Ik had lang gespaard voor mijn nieuwe camera, twee objectieven, filters en extra accu en ik wilde zelf de pret van het ophalen beleven (mede omdat ik in het verleden wel eens nare ervaringen heb gehad met TPG post), mijn hele bestelling lag op de afgesproken dag netjes op mij te wachten.

Assortiment
Werkelijk alles voor de pro en amateur is te koop bij CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ja.., wat kan ik zeggen, gewoon goed...!

Assortiment
Wat je wenst is aanwezig volgens mijn idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goed toegankelijke site

Assortiment
Alles wat ik op fotografiegebied kan bedenken kan ik vinden.

Aanbeveling
snelle levering, goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molexroots 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel makkelijk website.

Service
Top service.

Assortiment
Wat ik heb gekocht vond ik nergens anders in Nederland.

Aanbeveling
In het algemeen een goeie website en service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met enkele klikken bij je product

Service
Hele vlotte bekwame mensen op die plaats.

Assortiment
Niks op fotogebied tekort.

Aanbeveling
Uiterst gemotiveerd en niks is hun teveel, Chaupeau Camera nu. Blijf zo verder aan de weg timmeren. Indien we wat nodig hebben op fotogebied staat Camera Nu direct in onze gedachten. Te weten dat we de plank niet vaak mis slaan, en... indien op voorraad binnen 24 uur in huis. Ook dat telt.

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Beukel 24-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website evenals de winkel zijn erg overzichtelijk. Alles staat netjes in categorieën, daarbij is er de mogelijkheid om precies te filteren naar wat je zoekt. Dus op bijv. merk, grootte, etc. Erg handig wat zoektijd aanzienlijk verkort. De winkel is mooi, de producten zijn aan te raken en te proberen. Dit maakt de beleving compleet.

Service
Ik heb een aantal keer gemaild omdat ik mijn oude camera wilde inwisselen voor nieuwe objectieven. Kreeg snelle reacties die duidelijk waren waardoor je snel weet waar je aan toe bent. Daarbij heb ik een keer mijn schermpje van mijn camera laten vervangen (wat onder garantie viel), dat werd snel en netjes opgelost.

Assortiment
Over het algemeen erg goed, maar soms zoek ik een b- merk lader voor accu's o.i.d. en dan zijn er soms dingen niet. Maar dat ligt vaak erg specifiek. Het kan zijn dat je daarvoor soms naar een andere winkel moet.

Extra toelichting
Andere merken zoals wasabi kunnen handige dingen hebben zoals dual wall chargers o.i.d. Zou dat graag terug zien in de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Opzoeken en filteren op de website is eenvoudig, evenals de verdere afhandeling van een bestelling

Service
Geen uitzonderlijke service nodig gehad (klantenservice...). Alles was in één keer goed geregeld en verwerkt.

Assortiment
Uiteraard ook bij de concurrentie gekeken naar een viertal zaken, die ik in één keer wilde bestellen. CameraNu was de enige, die alles in voorraad had (tegen goede concurrerende prijzen)

Aanbeveling
Na uitzoeken, bestellen en aflevering (goed verpakt en op volgens afspraak op de juiste tijd) alleen maar een compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg fijne en goed ingedeelde website en goede en snelle zoekfunctie.

Service
Post-NL had 2 dagen vertraging gemeld en de klantenservice heeft er achteraan gebeld om tot een oplossing te komen.

Assortiment
Het meeste wat ik zoek in voorraad.

Aanbeveling
Fijn en snel met kopen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en duidelijke informatie in de webwinkel

Service
Snelle levering met informatie over het bestelmoment

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad in de webwinkel

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge Maassen 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk wat je krijgt voor je geld

Service
Gratis verzonden en snel geleverd

Assortiment
Ze hebben heel veel aanbod en voor een prima prijs

Aanbeveling
Fijne webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John Snoei 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet goed te vinden prijzen scherp

Service
Afhandeling geschiedt snel en gemakkelijk wordt voldoende op de hoogte gehouden van voortgang

Assortiment
Assortiment is uitgebreid echter ik zocht op een specifieke camera

Aanbeveling
Ga zo door ik zal zeker weer gebruik maken van jullie diensten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Dongen 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke overzichtelijke website zonder gedoe

Service
snelle bezorging en afhandeling

Extra toelichting
je hebt in alle artikelen een goede prijs/kwaliteit verhouding, en met sommige dingen zijn ze echt goedkoper dan een ander

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 23-02-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles ziet er overzichtelijk en duidelijk uit.

Service
Goed

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Ik heb een duidelijk advies gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo versteeg 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind het aanbod aan items zeer goed bij deze webwinkel

Service
Werd meteen geholpen via feedback van deze webwinkel

Assortiment
Alles goed overzichtelijk qua aanbod en groot assortiment

Extra toelichting
Binnen 24uur als in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Huberts 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen enkel probleem gehad met bestellen. Het product was snel te vinden en betalen via mijn telefoon ging lekker snel.

Service
Rond 15:00 besteld en de volgende dag om 9:00 geleverd. Zo zie ik het graag!

Assortiment
Ruim assortiment, voor het specifieke product wat ik zocht waren ze de goedkoopste. Aandachtspuntje: Ik vind mijn producten meestal via de tweakers pricewatch, daar kon ik hem in dit geval niet vinden.

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering. Vooral de homepage is erg druk en zou wat ruimtelijker opgezet mogen worden. De accessoirevinder is uniek en werkt erg goed.

Extra toelichting
Eerste keer dat ik hier wat heb besteld. Dus wat dat betreft nog geen verdere ervaringen. Eerste indrukken zijn belangrijk en die is in dit geval erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dijk 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen in webshop.

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Altijd correct en goed.

Extra toelichting
Prima service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celine 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, veel en handige informatie bij de producten en het bestellen van een product wijst voor zich.

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Ruim assortiment. Ik koop al jaren veel van mijn fotografie-spullen hier. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima bezorging,goed op de hoogte gehouden

Service
Goede informatie op telefonische vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerda 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb besteld via de website, was duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van het traject.

Service
De levertijd was zoals aangegeven, tevens erg makkelijk dat je zelf de dag kan kiezen van leveren. Aangezien ik 2 dagen per week bij huis ben, kon het precies op de dag gebracht worden dat ik er was.

Assortiment
Assortiment/prijs is prima

Aanbeveling
E.e.a. werd goed gecommuniceerd, ik werd middels email goed op de hoogte gehouden. Ook na de bestelling werd er een filmpje zichtbaar m.b.t. het traject wat cameranu zou opstarten, dit droeg bij aan een goed gevoel over afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogelzang 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en goed vindbaar

Service
Netjes en vlot

Assortiment
Veel spullen

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Neen, ik ben content met mijn camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raasveld 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel van achter je pc bestelt

Service
Snelle informatie

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Duidelijke omschrijving(en) van de product(en).

Extra toelichting
Deze winkel is net weer goedkoper dan de collega's met hun merk artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Es 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vannuit de stoel bij de kapper besteld

Service
Direct bevestigd per mail en de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Snelle levering, netjes verpakt en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Uitstekende service!

Assortiment
Het assortiment is oke.
Verbetering punt voor mij is uitgebreider ass. in samenstellingen totaalpaket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonathan 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door gewoonweg de naam het artikel in te voeren komt het gewenste naar voren. En is er makkelijk te bestellen.

Service
Het bestelde artikel was een niet gangbaar artikel en werd toch binnen een dag geleverd!

Assortiment
Een niet gangbaar artikel dat aangegeven staat als op voorraad idd op voorraad aanwezig hebben.

Aanbeveling
Bestelling gaat zeer gemakkelijk, in combinatie met Ideal en product wordt binnen 1 dag zoals belooft geleverd.

Extra toelichting
Van elke aktie die Cameranu.nl uitvoerd wordt je op de hoogte gehouden middels de mail, wat erg prettig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 22-02-2016 In de winkel gekocht
Op Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Doordat de winkel goed is ingedeeld en vrij ruim van opzet is kun je gemakkelijk bij spulletjes komen waar je voor komt.

Service
In de winkel is van alles te vinden waar je fotohart sneller van gaat kloppen. Zodra jou nummertje wat je hebt getrokken wordt omgeroepen ga je eventueel met je kopje koffie naar de balie wat correspondeert met jou nummer. De verkoper kan je haarfijn uitleg geven op je vraag en haalt eventueel het product voor je op of je loopt met hem/haar naar de stelling toe. Ze hebben het daar op Urk goed voor elkaar.

Assortiment
En wat het assortiment betreft, volgens mij kunnen ze van Camera-nu alles leveren wat op fotografie gebied te koop is. Is het er niet dan wordt het netjes door een bedrijf bij je thuis afgeleverd.

Aanbeveling
Ik kom zelf al vanaf het begin dat Camera-nu bestaat bij hen over de vloer. In het begin boven een of ander loods in het dorp zelf. Doordat hun service en producten goed op elkaar zijn afgestemd gaat mijn mond op mond reclame ook zijn werk doen.
Persoonlijk zou ik als iets niet goed is, het ook niet een ander aanraden.

Extra toelichting
Ik denk zelf dat het raadzaam is om nog een paar balie plaatsen te creëren. De laatste keer dat ik bij jullie was zijn enkele mensen op een gegeven moment vertrokken omdat het hen te lang duurde voordat ze geholpen konden worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xpose 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanachter de pc. :-)

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Snelle verzending plus goed product.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter Westdijk 22-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke indeling, goed bereikbaar

Service
Snel en adekwaat

Assortiment
Grote diversiteit

Aanbeveling
Snelle levering, grote voorraad, personeel is behulpzaam en heeft verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luke 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er staan duidelijke en makkelijke categorien op de site en alles is goed te vinden

Service
Het product is snel aangekomen.

Assortiment
Er is erg veel keuze en er zijn veel verschillende merken.

Aanbeveling
Erg fijne, duidelijke webshop met een groot assortiment!

Extra toelichting
Erg fijne webshop en een goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Post 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website van Cameranu.nl is zeer overzichtelijk, en heeft een goede indeling. Daarnaast beschikt de website over een uitstekende zoekfunctie.

Service
Bij vragen over een product zijn de medewerkers zeer behulpzaam met het beantwoorden. Ze reageren snel en adequaat.

Assortiment
Zoals eerder genoemd beschikken ze over een zeer uitgebreid assortiment. Zijn eventuele artikelen dienniet op voorraad zijn binnen zeer korte tijd te leveren. Een enkele keer kan het voorkomen dat het langer duurt maar dan is men bereid een soortgelijk artikel te leveren of restitutie van het aankoopbedrag aan te bieden.

Aanbeveling
Zie bovenstaand. Do i need to say more.

Extra toelichting
Ga zo door en ik hoop nog vele producten via aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KPier 22-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je trekt een nummertje, na even wachten met een warme drank, wordt je netjes aan de balie geholpen.

Service
Goeie service, ze nemen de tijd voor je.

Assortiment
Aanwezig assortiment is van goede kwaliteit, wat ze niet hebben is gemakkelijk door hen aangeleverd en aan de thuisdeur bezorgd.

Extra toelichting
Vriendelijke medewerkers die de tijd nemen en meedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita de Vries 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de speciale lamp die ik zocht kon ik gemakkelijk met de zoekfunctie vinden

Service
Netjes en keurig op tijd bezorgd

Assortiment
Een grote verscheidenheid aan producten

Aanbeveling
Netjes, overzichtelijk en op tijd, en geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen gaat als vanzelf

Service
Ik kan alleen ordelen over de afgesproken levertijd en die was juist

Assortiment
over het algemeen kan ik vinden wat ik nodig heb

Extra toelichting
goede levertijd en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Myrthe 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, duidelijke site.

Service
Ideale service, je kunt aangeven op welk tijdstip de bestelling het beste geleverd kan worden. Duidelijke e-mailtjes over status van bestelling. Topsite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdB 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je stoel winkelen. Site werkt snel en makkelijk.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Assortiment is groot en onderverdeeld in diverse categoriën. Hierdoor erg makkelijk zoeken. Per artikel ook reviews te lezen.

Aanbeveling
Zeer snelle levering. Ze maken waar wat ze beloven.

Extra toelichting
Een duidelijke website. Goede beschrijving van het artikel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter molenberg 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, makkelijk, goede service. overzichtelijke webshop

Service
goede communicatie

Aanbeveling
ik vond direct wat ik nodig had maar heb niet veel verder gekeken vandaar de NVT bij de vorige vraag

Extra toelichting
nee, ben zeer tevreden over de snelle levering en comunicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrizzle 21-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijk winkel met een groot assortiment

Service
Persoonlijke service gericht op de klant. Veel know-how bij de medewerkers.

Assortiment
Cameranu verkoopt alles!

Extra toelichting
Fijne winkel, jammer dat ik geen miljonair ben 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Levering was volgens afspraak

Assortiment
Assortiment is zo groot dat ik altijd als eerste zoek bij Cameranu.

Aanbeveling
Sorry, weer een 9!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is kiezen,klikken en betalen. Simpel en snel.

Service
supersnel geleverd.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Spreekt voor zich !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl heeft een mooie site waarop je een goede info
krijgt van. De panorama-view laat duidelijk de details zien
van het gekozen product

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ook deze keer is alles naar wens gelopen.
Levering volgens aangegeven regels.

Extra toelichting
Toestel nu een week in bezit en voldoet aan de verwachting zoals de info beloofde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 21-02-2016 In de winkel gekocht
Foto Jos Droog Hilvarenbeek
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel lekker dichtbij
6 dagen in de week geopend

Service
Staan altijd voor je klaar, zeer behulpzaam

Assortiment
Elk merk verkrijgbaar

Aanbeveling
Goede service. Vriendelijke verkopers

Extra toelichting
Je voelt je thuis in de winkel. Zeer gemoedelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Bonne 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk toegankelijke website, zeer overzichtelijk en goede prijzen

Service
Verbluffend snel, zoals afgesproken

Assortiment
Meer dan ik ooit kan kopen

Aanbeveling
Toch maar een 10.

Extra toelichting
Ik denk dat de beoordeling wel duidelijk genoeg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews