cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willy 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanaf de PC gemakkelijk besteld

Service
Het boek is meteen de volgende dag geleverd.

Assortiment
Hetgeen wij nodig hebben is beschikbaar bij Cameranu

Aanbeveling
Snelle service maar ook bij een bezoek aan de winkel op Urk worden we altijd vlot, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonneke1984 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Snelle service en levering

Assortiment
Op voorraad wat ik nodig had

Extra toelichting
Onwijs snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melis 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is heel duidelijk, kan alles vinden.

Service
Snelle levering, geen problemen gehad verder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fritsie 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website zeer overzichtelijk en daardoor eenvoudig je bestelling te plaatsen

Service
Goed en snel

Assortiment
Groot assortiment hier moet je wel slagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huib 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit mijn luie stoel iets kopen en de volgende dag alin huis

Service
alles volgens de belofte gedaan

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
ik kocht een zonnen kap voor de prijs van 16,95 inclusief verzending. bij andere winkels koste dezelfde kap 22,95

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameratas 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar klikken een bestelling gedaan, top!

Service
Avond ervoor besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
Relatief groot aanbod van cameratassen: precies kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Een erg klantvriendelijke winkel: een aanrader voor iedereen die een camera/ accessoires zoekt. Bovendien was de winkel voor mijn cameratas de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit Denekamp 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de webwinkel is heel gemakkelijk zoeken naar het tebestellende product.

Service
Binnen 24 uur had ik het product

Assortiment
Er was een goed assortiment

Aanbeveling
Mijn ervaring is goed met Cameranu.nl

Extra toelichting
Ik koop wel vaker iets bij camera.nl en elkekeer is het goeg en snel geleverd. En heb je vragen dan wordt je groet en netjes telwoord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Gerritsen 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos met een klik te vinden wat je zoekt.

Service
Een ongekend snelle levering.

Assortiment
Volop keus uit allerlei artikelen

Aanbeveling
Ik heb op nog geen enkele site zo snel alles naar wens gekregen, geweldig

Extra toelichting
Ik zal ieder deze webshop aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eenhoorn 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Alles precies op tijd

Assortiment
Prijs betreffende product was concurrent, assortiment was groot

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 03-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer deskundige en goed advies van de verkopers. Uiterst vriendelijk en geduldig

Service
Snel eb zeer kundig

Assortiment
Van alle markten thuis

Extra toelichting
Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Huiskes 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed en overzichtelijk.

Service
Snelle reactie op plaatsen bestelling en vlotte afhandeling ervan.

Assortiment
Goed assortiment, ruime keuze.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeker aanbevelen, gezien prijs en kwaliteit van het geleverde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
tja wat i eenvoudiger dan inloggen zoeken en bestellen

Service
zelfs als je lui bent willen ze voor je zoeken, sorry

Assortiment
is het er niet dan komt her er wel

Aanbeveling
zie gene reden om te mopperen

Extra toelichting
fijn,snel en betrouwbaar zaken doen....houden wij brabanders van,alaaf....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaimi Lee 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Werkt perfect,Ben er super blij mee !

Aanbeveling
Levering is snel zoals aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendri 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het zeer gemakkelijk bestellen bij cameraNU.
Vind dat alles zeer netjes gesorteerd en overzichtelijk geplaatst is.

Service
De levering was netjes op tijd dus een dikke 9

Assortiment
Voor mij voldoende.
Was op zoek naar een goede cameratas, waar cameraNU een groot assortiment van heeft.

Aanbeveling
Door mijn ervaring hier zou ik het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal van Harten 02-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
De Accessoirevinder is wel echt een uitkomst

Service
Meer te maken met postNL. maarja besteld om 4 uur smiddag's en echt niet de volgende dag in huis

Assortiment
Breed en zeer mooi!

Aanbeveling
Het gebruik van postNL HAAT ik.

Extra toelichting
Ik haat postNL en hun 'Morgen in huis'. Het is niet zo.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HTiggeler 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijke overzichtelijke website

Service
Duidelijke afhandeling na aankoop. Duidelijk opgezette order bevestiging, factuur en track & trace

Assortiment
Ruim en goed assortiment

Aanbeveling
Iedereen die opzoek is naar goede apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken naar de Camera Nikon D3300 ging gemakkelijk

Service
Had bij een andere winkel de Nikon D3300 goedkoper gezien, maar wou hem liever bij jullie kopen vanwege de goede service en betrouwbaarheid, hebben jullie voor mij eenmalig de prijs aangepast was fijn:)

Assortiment
Genoeg keuze in camera en toebehoren spulletjes!

Aanbeveling
Bestelling was netjes verpakt en zeer snel geleverd.

Extra toelichting
Voor makkelijk en overzichtelijk bestellen is het systeem prima zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia van Wingerden 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website met goede informatie

Service
Snelle en correcte correspondentie en fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de levering status van je product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NoMeursy 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is alles goed en overzichtelijk te vinden. Bestellen gaat ook met het grootste gemak. Verder maakt cameranu het waar, dat vanavond besteld is morgen in huis. (Dat roepen wel meer online winkels maar komen dit niet altijd na)

Service
De afleverservice en bijbehoudendd mail updates zijn prima. 'S avonds om 21:00 uur bestled en volgende ochtend de Canon g1 x mark II al thuis

Extra toelichting
Enige naderl is de extra kosten die cameranu in rekening brengt als je met creditcard of paypal wilt betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdJ fotografie 02-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk en makkelijk te vinden!

Service
Er wordt rustig en uitgebreid antwoord gegeven op vragen en alles wordt zorgvuldig behandeld.

Assortiment
Veel keuze zowel nieuw als tweedehands

Aanbeveling
Fijne service, vriendelijk personeel en een mooi uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene de Keijzer 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We konden makkelijk vinden wat we wilden hebben op de site.

Service
qua service, het tasje werd in een pep en een scheet bezorgd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ik zou hier wel een dag op kunnen rondkijken en bestellen.

Aanbeveling
Goede duidelijke webwinkel, goede terugkoppeling mbt het bestelde. Duidelijk waar de spullen te vinden op het web.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Snelle afhandeling van product. Duidelijke communicatie omtrent an koop en verzending. Prima webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kim 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwam er niet helemaal uit met details dus contact opgenomen.

Service
Snelle klantenservice. Het antwoord was echt nuttig dus tot aankoop overgegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan hollander 02-02-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij de ingang begint de digitale duidelijkheid al dmv een keuze apparaat. Vervolgens lekker op eigen tempo de winkel door met een kop koffie.

Service
Soms wat langer wachten... maar een dikke 9 want dat betekend dat ze netjes de tijd nemen voor je vragen en aankopen

Assortiment
Gevoelsmatig ligt een hoop achter in een magazijn en kan je niet de boel zelf ff bekijken en aanvoelen.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, royale hoeveelheid kennis en materialen aanwezig. Geen vraag is te gek. Een soort intertoys voor de volwassen man of vrouw 😄

Extra toelichting
Ga heen en vermaak u zelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Flip 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker lui vanuit de stoel en achter de PC bestellen.

Service
Snel

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Prijs,service,snelheid wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke en goede website

Service
super snelle levering

Assortiment
groot aanbod en een goede omschrijving bij de artikelen

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lens 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel bestellen morgen binnen.

Service
Weet ik niet niet nodig gehad ivm top producten.

Assortiment
Alles is er voor mij.

Aanbeveling
Gewoon kei goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met een prima prijzen

Service
Mijn gesteld vraag via een mailtje werd binnen een half uur naar zeer tevredenheid beantwoord

Assortiment
De keuze is uitgebreid maar ook niet zó groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet

Aanbeveling
Dit is écht een shop zoals een shop hoort te zijn.Duidelijk, grote service, en prima prijzen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim Howell 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nog op de website rond gekeken te hebben zag ik gelijk dat het artikel een stuk goedkoper was dan elders.

Service
De volgende dag al geleverd. Waar vindt je dat nog en nog gratis ook.

Assortiment
Ik heb al wat op mijn verlanglijstje staan voor mijn verjaardag. ge het zeker bij jullie bestellen of door gever laten bestellen.

Aanbeveling
Ik zal zeker reclame maken bij vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoeken in de webwinkel is enigszins onoverzichtelijk en niet bijzonder gebruiksvriendelijk. De lay-out van tien jaar geleden mag ook wel eens een opfrisbeurt krijgen.

Service
Snelle, adequate levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

wvdwater 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is allemaal snel en makkelijk te vinden.

Service
Zonder problemen wordt alles netjes en op de afgesproken dag geleverd

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is er

Aanbeveling
Prima zaak met prima prijzen.

Extra toelichting
Een zaak waar ik altijd graag terug kom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot assortiment, duidelijke informatie, Veel keuze wat betreft verzending!

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Dijkstra 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne overzichtelijke Site

Service
Snelle reactie op de bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod voor ieder wat wils. En een zeer scherpe prijsstelling.

Aanbeveling
Veel keus scherpe prijzen en snelle leveringop een afgesproken tijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Krijger 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is reuze handig om op 1 site alles voor je hobby te kunnen bestellen.

Service
Snelle service.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goeie service, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en makkelijk

Assortiment
Veel producten op voorraad.

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijk te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH Smit 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Indien nodig altijd goed advies met kennis van zaken via de webshop

Service
Verkeerd besteld ? de volgende dag het goede in huis.
Of snoertje kwijt en niet los te krijgen voor mij vonden ze er nog een.

Assortiment
Bijna altijd op voorraad wat ik zoek en snel geleverd.

Aanbeveling
Gewoon altijd goed ,Bijna altijd de laagste prijs

Extra toelichting
Bestel al jaren voor mijn hobby fotograferen mijn spullen bij CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk om iets op te zoeken.

Assortiment
Ontzettend groot assortiment!

Aanbeveling
Heeft alles wat je nodig hebt op het gebied van elektronica en accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie van Til 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik en klaar

Service
Geen verzendkosten deze keer

Assortiment
Meeste is aanwezig. Kwaliteit sowieso

Aanbeveling
Alles wat je wilt voor je fotografie

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra0369 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke productuitleg, heldere foto's en geen rare hokjes of onvindbare vakjes die je moet aanvinken of invullen

Service
Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de route van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Co 01-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
je kan lekker zelf even rondkijken voor je via een nummer aan de beurt bent. Kopje koffie praatje maken met andere klanten

Service
ze nemen de tijd en adviseren je goed.

Assortiment
genoeg keus zelfs occasions

Aanbeveling
goed bereikbaar

Extra toelichting
een minpuntje betaling met creditcard komt er 2% bij (in mijn geval ruim €8,00)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dolf 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide wegschop met snelle navigatie en goede functie van de website (in tegenstelling tot concurrent)

Service
Het bezorgen op zondag is een hele fijne service! Op zaterdagmiddag besteld op zondag voor de middag geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid en scherp geprijsd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenrivanGeloven 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werd op een simpele manier een keuze gemakkelijk gemaakt.

Service
Onmiddellijke bevestiging van je aankoop.

Assortiment
Als je het hier niet vindt vind je het nergens.

Aanbeveling
Zie de eerdere opmerkingen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is via het menu niet heel makkelijk om dingen te vinden. Het makkelijkst is nog via google je zoekterm + cameranu in te te tikken.

Service
Klikken, bestellen, volgende dag geleverd. Geen sores.

Assortiment
Zeer breed tegen een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website

Service
Zeer snelle verzending

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk, kwaliteit en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle service en gratis levering wauw

Service
geen nare dingen sneller dan naar de mediamarkt, gewoon super dus

Assortiment
kon de zilver coolpix niet vinden?!

Aanbeveling
geweldige webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Hegeman 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel klik en order!!

Service
redelijk snel , zeker niet vandaag besteld morgen in huis!!

Assortiment
Veel meet is er op foto gebied niet te koop

Aanbeveling
Alles voor strakke prijzen en redelijk snel in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Zaazuu 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en zeer snelle bezorging

Aanbeveling
Komt heel betrouwbaar over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Manders Deurne 31-01-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Laagdrempelig, klantvriendelijk

Service
Goede gelegenheid om (zelfstandig) een studio-opstelling te maken en te beoordelen

Assortiment
"Alles" is leverbaar en veelal uit voorraad

Aanbeveling
Gewoon een goede shop, zowel prima support via de webshop als in de winkel. Kleine nadeel: een goede winkel krijgt ook veel klanten daardoor is het soms even wachten.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brummans 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk website

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zal hem zeker aanbevelen bij mijn vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker op de laptop shoppen en meteen bestellen.

Service
Alles goed geregeld.

Assortiment
Ruim aanbod op site.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Een 10 zal ik zelden geven omdat er dan geen plaats meer is voor nog meer verbeteringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews