cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sebastiaan 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site, makkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Assortiment is groot

Aanbeveling
prima winkel!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

crod 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met 1 klik heb je binnen 24 uur later het product in huis!

Assortiment
Vrijwel alles op voorraad = snel geleverd. Daarvoor ga je online shoppen.

Aanbeveling
Topwinkel met echt klantgerichte voorwaarden en service.

Extra toelichting
Een van de weinige online stores waar de klant nog ECHT centraal staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Leeuwen Franeker 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, niks onnodigs hoeven doen of invullen

Service
Perfecte info en snelle bezorging op afgesproken tijd.
Verder geen ervaring met de service want alles ging goed.

Assortiment
zocht specifiek apparaat maar zag veel meer keuze

Aanbeveling
Helemaal goed afgehandeld en met afstand de beste prijs die ik kon vinden.

Extra toelichting
1ste ervaring maar kom zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K Visser 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met veel informatie over alle artikelen.

Service
Duidelijke informatie over de status van de bestelling. Levering is altijd snel. Als er onverhoopt niet iets leverbaar is, wordt je goed geinformeerd over de voortgang van de bestelling.

Assortiment
Ik heb altijd alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik weet niet wat er beter zou moeten, ik heb tot nog toe alleen goede ervaringen.

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
slecht paar muisklikken....

Service
direct reactie op vragen....

Assortiment
te veel om op te noemen.

Aanbeveling
heb via internet besteld, en dat ging superprettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos middelkamp 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Van uit mijn huis te bestellen dus ik hoef niet op pad.

Service
Snelle en goed uitgevoerde levering.

Assortiment
Ruimen aantrekkelijk assortiment

Aanbeveling
Goed en betrouwbare webwinkel.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Broekhof 01-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote sortering; vrijwel alles is op voorraad!

Service
Aardige en service gerichte verkopers. Ook iets terugbrengen is geen enkel probleem. Reparaties zijn snel klaar en je wordt prima op de hoogte gehouden van het verloop.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Jammer dat er bij het mij via internet artikel (Opzetscherm) alleen een beknopte gebruiksaanwijzing was ingesloten. Bij navraag vertelde men mij dat een vertaling niet aanwezig was en dat ik maar even op YouTube moest zoeken.
Duidelijk een minpuntje; ik heb het scherm dan ook teruggebracht omdat ik er niet mee uit de voeten kon.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg blij met de manier waarop ik producten met elkaar kon vergelijken; dit maakte de keuze makkelijker.

Service
De cameratas was niet op voorraad. Hier kreeg ik zeer netjes een persoonlijke mail over.

Assortiment
Een aantal items die ik graag wilde kopen bij de camera (statief) waren niet beschikbaar, waardoor ik ben uitgeweken naar een andere aanbieder.

Aanbeveling
Helder overzicht, gemakkelijke aanschaf en betaling. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coco 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel in huis!

Assortiment
Veel keuze en vond precies wat ik nodig had

Aanbeveling
Heb al vaker hier wat besteld en de snelle levering en brede assortiment is altijd handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan van der Zee 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Intuitief en overzichtelijk

Service
Bij telefonisch contact, professioneel en vriendelijk geholpen

Assortiment
Ik zocht gericht naar een handzame onderwater camer

Aanbeveling
Waarom verder zoeken als je een zo uitgebreid assortiment voorgeschoteld krijgt

Extra toelichting
Zo handig is online winkelen dus, als de web-shop goed georganiseerd is en dat niet alleen de telefonische bereikbaarheid van support is gewoon BEST!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert Vogels 29-02-2016 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige sfeer,mooie winkel met verkopers die grote kennis van zaken hebben. Uiterst vriendelijk en niets is te veel. Of je nu voor een kleine of grote aankoop komt. ...de service en vriendelijkheid is en blijft het zelfde. Ook online de zelfde vriendelijkheid.

Service
Zie hierboven.

Assortiment
Zie hierboven.

Extra toelichting
Doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies kerkhof 29-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk, goed bereikbaar.

Service
Omruiling van het objectief ging snel en accuraat. Door een van de medewerkers daarnaast op een heldere, spontane en enthousiaste manier geinformeerd en geholpen, waardoor wij met een tevreden gevoel en uitgebreide informatie naar huis zijn gegaan.

Assortiment
Heel breed assortiment en een waar walhalla op het gebied van fotografie in de breedste zin van het woord.

Aanbeveling
Het uurtje rijden vanaf onze woonplaats is het bezoek aan CameraNu alleszins waard geweest. We komen zeker terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Gladdines 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling wordt probleemloos afgehandeld

Service
Bestelling is correct bezorgd

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob 29-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk en mooi opgezet

Service
Me maat had een probleempje met zijn pin limiet, dat werd zonder probleem opgelost met de bank zodat hij toch alsnog zijn spullen kon meenemen.

Assortiment
Meestal geef je voor dure artikelen vooraf even een belletje, de kleinere artikelen liggen op voorraad.

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken met de auto, mooie locatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marnuela 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede shop, snel geleverd, goed product en goed verpakt!

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Groot assortiment aan producten en zeer goedkoop. Lang rond gekeken en uiteindelijke bij deze shop uitgekomen met meerdere producten.

Aanbeveling
Echt goede webshop, veel keus aan producten en duidelijk uitleg over de producten. Daarbij snelle levering en goed verpakt geleverd.

Extra toelichting
Super snelle levering(binnen 1 dag) goed verpakt product en ziet er netjes uit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dimitri 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle website

Service
Meteen geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide informatie en de levering is heel erg snel! Om 22:00 uur besteld, de volgende werkdag ('s ochtends rond 9:15) stond iemand van Post NL al op de stoep om mij het pakket af te leveren.

Service
Snelle levering is echt een plus punt! Fijn dat je echt er op kan rekenen, vooral wanneer het dure producten zijn.

Assortiment
Ruim assortiment en gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Mede door de duidelijke en eerlijke reviews heb ik mijn keuze gemaakt.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke informatie, uitgebreide website en snelle levering. Dat is een hoge beoordeling wel waard! Ik kom zeker terug, bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spike Vandersteen 29-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Website is lekker snel en duidelijk. Betalen ging makkelijk. Communicatie na bestelling duidelijk. Wordt meteen een afspraak gemaakt. Lekker want dan kan ik aansluitend op de levering mijn klant bezoeken met de bestelde goederen en meteen aan de slag. FIJN.

Service
Bestelde goederen zouden om 09:30 komen. Dat werd uiteindelijk 11:00! Ik had om 11:30 een afspraak bij een klant en die goederen waren daarvoor nodig. En toen ging het mis. Goed mis. Spullen te laat. Ik te laat. Klant kwaad en terecht.
Cameranu.nl is op een maandag pas om 11:00 bereikbaar. Jammer. Iedereen start om ca. 08:00 Toch?

Assortiment
Voorlopig voldoende. Echter als ik op de professionele afdeling loop staat daar niet alle apparatuur die ik verwacht daar te zien.

Aanbeveling
Mijn aanbeveling voor deze shop gaat voorlopig de ijskast in. In mijn netwerkomgeving sta ik voor betrouwbaar en afspraak is afspraak. De schade die zo'n te laat leveren actie met zich meeneemt is evident.

Extra toelichting
Op termijn ga ik significante investeringen doen. Grootformaat en Nikon D5 body's aangevuld met objectieven en opbergruimte voor onderweg en kluiskasten voor in de studio. Wordt waarschijnlijk elders gedaan.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

reumy 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima

Service
goeie service

Assortiment
uitgebreide mogelijkheden

Aanbeveling
gewoon perfect

Extra toelichting
we zijn zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel waar je nooit lang hoeft te speuren om te vinden waarnaar je op zoek was.

Service
Nog nooit heb ik gebruik hoeven maken van een andere service dan de overzichtelijkheid en de snelheid van leveren.

Assortiment
Nog altijd heb ik bij Cameranu gevonden waar ik naar zocht, ik heb niet de indruk dat dat anders zou zijn wanneer ik zou overstappen op een andere camera.

Aanbeveling
Met het geven van een tien, geef je aan dat er niets meer te verbeteren valt. Dat is mogelijk wel zo al zou ik op dit moment zo niet weten wat. Voor mij is het prima zo

Extra toelichting
Het is al weer lang geleden dat een kennis me door verwees naar Cameranu, nu verwijs ik mijn kennissen door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijzepijl 28-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de echte winkel lekker ruim je kan er veel camera's bekijken. De webwinkel is overzichtelijk artikelen goed gerangschikt en de bestelprocedure eenvoudig

Service
Prettig telefononisch contact gehad probleempjes snel opgelost.

Assortiment
Een ruime sortering en veel voorraad

Aanbeveling
Goede klantvriendelijkheid grote sortering en veel op voorraad

Extra toelichting
Het is alleen jammer dat het een aantal dagen duurt voor de bestelde spullen geleverd worden. Dit in tegenstelling tot concurenten waar voor je 24:00 besteld de volgende dag de spullen in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Di 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is makkelijk en duidelijk en het product wat ik nodig had, had ik gauw gevonden

Service
Bestelling geplaatst en binnen een paardagen het pakketje binnen, een erg snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze voor alles en een duidelijke uitleg erbij

Aanbeveling
Ik denk dat het bovenstaande genoeg zegt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Beoordeling ziet enkel op contact-info per e-mail.

Aanbeveling
Goed assortiment en prima prijzen. Snelle levertijden en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leverproces.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

robinotof 28-02-2016 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

8,0

Service
zeer goede service in de winkel. duidelijke uitleg over de producten en goed advies.

Assortiment
ik was opzoek naar flitsers. veel verschillende keuze in verschillende prijsklasse. na aangegeven wat voor prijsklasse ik ze zocht, had ik ook nog verschillende opties om uit te kiezen. en alles was netjes op voorraad.

Aanbeveling
mooi ruim opgezette winkel. leuk dat je veel dingen ook uit kunt proberen of even vasthouden. altijd parkeerplek. goed bereikbaar

Extra toelichting
wachttijd bij de kassa vond ik wel erg lang. dat is het enige nadeel. maar misschien kwam dat omdat ik op een zaterdag middag in de winkel was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Osa Mayor 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
geen problemen ervaren, het pakketje was er de volgende dag

Assortiment
Ruim assortiment voor de fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJ Heijster 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middags besteld, de dag erna in huis.

Service
Netjes afgeleverd via Postnl

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
10 gelet op service, snelheid en assortiment

Extra toelichting
Ga zo door Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tyler 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb niet veel tijd op de website doorgebracht, maar alles is helder en overzichtelijk. Er staat alleen informatie waar dat nodig is, geen overbodige opvulling.

Service
Geen problemen: pakketje snel en netjes bezorgd.

Assortiment
Zo te zien is er geen gebrek aan aanbod, maar wie ben ik...

Aanbeveling
Goede service, mooie website en een breed assortiment: zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos P 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kwam er soepel en snel doorheen. Erg duidelijk in bezorgtijd, kosten, e.d. Niet te duur en lekker snel.

Service
Snelle bezorging, sneller dan andere webshops met dezelfde artikelen. Zo ben ik bij deze winkel terecht gekomen. Zij waren het enige adres waar ik mijn artikel nog bij tijds in huis kreeg.

Assortiment
Keuze zat, voor alles wat!

Aanbeveling
Goed, duidelijk, kwaliteit, groot aanbod en snel.

Extra toelichting
XSories Big U-shot, prima prijs i.v.t. andere webshops. En de enige site die dit product in een dag kon leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Producten zijn gemakkelijk op de website te vinden op merk en/of categorie.

Assortiment
Package deals zijn helaas niet samen te stellen, maar worden door de webshop zelf samengesteld. Zo wordt bij de Canon EF 1.8 STM geen package deal met de bijbehorende Canon ES-68 zonnekap aangeboden maar krijg je bij de package deals alleen maar accessoires van B-merken aangeboden. Wanneer je zelf meerdere producten bestelt (pakket samenstelt van A-merken) krijg je geen kortingen!

Aanbeveling
Goed assortimemt en snelle levering met PostNL.
Jammer dat bij de package deals bestaan uit accessoires van B-merken bestaan. Wanneer je gewoon de A-merken zelf toevoegt, krijg je geen exta kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Boogaard 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Sollie 27-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Pretige winkel met voldoende ruimte en spullen

Service
Deskundige mensen, klantgericht

Assortiment
Je moet je best doen om iets te vinden wat ze niet hebben

Aanbeveling
Een pretige ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trees 27-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en alles is duidelijk en te vinden.

Service
Ondanks dat ik wist welk toestel ik wilde kopen in mijn budget en nadat ik uitgebreid hun website had bestudeerd, kreeg ik rustig, professioneel en prima advies. Net dat stukje extra en dus de camera met de nodige accessoires gekocht ..... in nog bedankt voor het super advies van de flitser!

Assortiment
Voor (semi)profesionals maar ook amateurs ...... in elke prijsklasse is er ruime keuze, ook in accessoires en occasions.

Aanbeveling
Het is echt de moeite waard om de winkel te bezoeken!! Een gratis kopje koffie oid staat klaar. En allemaal vriendelijk, eerlijk, serieuze en professionele medewerkers staan voor je klaar.....TOP firma

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sim 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke bestelling en snelle levering

Aanbeveling
geen gedoe, gewoon snelle en goede dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Hoeven 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzichtelijke website. duidelijk.

Service
service zoals betaling info, en info over de bestelling is goed tot zeer goed

Assortiment
hetgeen ik wilde bestellen was voldoende op voorraad.

Aanbeveling
zoals boven vermeld goede prijs en goede service

Extra toelichting
belangrijk is dat als je op internet besteld, dat de afspraken zoals ze staan in de voorwaarden gehandhaafd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en het bestelproces verloopt soepel.

Service
Snel bezorgd!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Door de betrouwbaarheid, snelle service, het winkelgemak + goede mobiele webshop zou ik hier zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casey 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb een klein dingetje nodig. Een onderdeel van een statief. Klein en onbenullig. Maar ja, je hebt het wel nodig. Waar vind je dat? Zoeken, zoeken, zoeken. Dan maar de helpdesk gemaild. Binnen een 1/2 uur reactie. Precies DAT onderdeel, precies DIE informatie, precies DAT advies......

Service
Kennis, ervaring, snelheid. Ze weten het. En helpen je zo weer op weg.

Assortiment
Waar hebben we het over? Zo'n klein onderdeel. Maar ze weten het wel. Neenee, net effe niet op voorraad. Maakt niet uit, allang blij dat ik het heb. En dan toch binnen 3 dagen thuisbezorgd.

Extra toelichting
Een rubbertje, voor een voetje van een statief. Ik bedoel, dat zal je maar net nodig hebben... Maar ze weten ervan, ze snappen je direct. Ze hebben precies op de korrel wat ik nodig heb. En binnen 3 dagen kan ik weer verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwestie van gegevens invullen en het is besteld

Service
Informatie na bestelling is goed.
Bestelling snel geleverd.

Assortiment
De cameratas die ik gekocht heb heeft CameraNu (maar) in twee kleuren.

Aanbeveling
Snelle bezorging, informatie over bestelling goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ulric 26-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Parkeerplaats voor de deur,en makkelijk te vinden

Service
Ze nemen de tijd voor je en verstand van zaken.

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Pul 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk en snel bestellen!

Service
Zeer duidelijke communicatie over de levering en tijden en snel geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment om uit te kiezen voor zeer nette prijzen.

Aanbeveling
Prettige 1ste ervaring met deze leverancier. Zeer ruim assortiment met toebehoren voor camera's welke in de regionale fotospeciaalzaken helaas vaak niet meer op voorraad zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het product dat je zoekt is gemakkelijk te vinden in het uitgebreide assortiment, en je krijgt mooie aanbiedingen op bijgeleverde accesoires.

Service
het bestellen, betalen, en de afhandeling gaat zeer snel, en u kunt tot 23.59u bestellen om het de dag erna al te ontvangen, dit is echt een groot pluspunt. u krijgt ook altijd en link zodat de bestelling bij de post continu te volgen is.

Assortiment
zeer ruime keuze tegen scherpe tarieven, compleet met de belangrijkste accesoires.

Aanbeveling
goede snelle service, overzichtelijke site, u kunt tot laat bestellen, en bestellen is zeer gemakkelijk.

Extra toelichting
de rode videomic pro is een top product. voor mij als hobby videomaker met klein budget krijg je proffesionele audio in al je videos. als je buiten filmt, is het een aanrader om er ook een nepbonten windscherm bij te nemen, daarmee heb je geen last meer van windruis. bij elkaar is dit een geweldig stuk gereedschap, die de kwaliteit van mijn videos tot een hoger niveau tilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco van der Ploeg 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn snel te vinden en goed beschreven met duidelijke foto's. Het bestelproces en de betaling verlopen vlekkeloos.

Service
In de afgelopen jaren heb ik hier diverse artikelen besteld. Deels via thuisbezorging laten afleveren, deels via PostNL. In beide gevallen zijn artikelen altijd correct en op tijd geleverd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Het komt zelden voor dat ik een artikel waar ik naar op zoek ben niet aantref. De prijzen zijn beslist concurrerend.

Aanbeveling
Wat mij betreft een schoolvoorbeeld van een goede webshop. Alles klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk site.

Service
Zeer snelle zending.

Assortiment
Ik heb niet alles gevonden wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tim van Dongen 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, goede, snelle website. Ook het vergroten en 360 graden bekijken van foto's is een dikke plus.

Service
Nog geen gebruik hoeven maken van garantie-aanvragen, maar veel keuze in verzendopties is voor mij een positief punt.

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Fijne winkel, waar ik zeker vaker eens ga kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reflex 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
als men de juiste benaming intypt werkt het super

Service
is geen issue

Assortiment
nog niet mis gegrepen

Aanbeveling
top verkoper

Extra toelichting
neuh

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Boeve 25-02-2016 In de winkel gekocht
Adres: Het Spijk 8, 8321 WT Urk Er is toch maar éé'n zaak?!
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bereiken, goede parkeergelegenheid, duidelijke entre en gelijk een bonnetje uit de automaat, wachten totdat jouw nummer op de display komt, ondertussen rondneuzen en een lekker kopje koffie.

Service
Deze is zeer goed. Je wordt vriendelijke en uitvoerig geholpen door gemotiveerde mensen achter de balie.Ze denken met je mee.
Bijv. mijn statie,elders gekocht,ging stuk,maar Cameranu.nl heeft er werk van gemaakt bij de fabrikant. Helaas ging die failliet, maar Cameranu.nl bood aan mij verder te helpen zoeken naar een goede oplossing voor mijn probleem.

Assortiment
Ik heb nog niet iets bedacht wat ik bij Cameranu.nl niet in de winkel kon bekijken.

Aanbeveling
In één woord,een prettige winkel om rond te neuzen,je licht op te steken en als je beurs het toelaat te kopen.

Extra toelichting
Nee. goede wijn behoeft geen (extra) krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Alles was lekker te vinden!

Service
Goed geregeld

Assortiment
Lekker veel

Aanbeveling
Hartstikke mooi allemaal

Extra toelichting
Was allemaal top

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeroen 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden en er was voldoende informatie over te vinden.

Service
Snelle levering en netjes afgehandeld.

Assortiment
Enkele producten waar naar ik zocht waren tijdelijk uitverkocht of net te duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H J Bannink Apeldoorn 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle en goed verpakte verzending (1dag in huis)

Service
Goede communicatie over nazending, binnen 5 dagen beloofd na 3 dagen al in huis!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb hebben ze vaak in huis met een zeer goede beschrijving op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geppy Wassenaar 25-02-2016 In de winkel gekocht
Camera Nu in URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en betrouwbaar bij bestelling

Service
goede service bij ruilen of klachten. super afgehandeld

Assortiment
veel accessoires en goed overzicht in de winkel

Aanbeveling
Het is een goede en prettig zaak met fijn personeel die je graag helpen met vragen.

Extra toelichting
Graag ook nog een winkel Camera-Nu in de provincie Friesland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews