cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24428 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2343 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy de Weger 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geweldig snelle levering van mijn inkt cartridge voor mijn printer tegen scherpe prijs. Ik ben er blij mee. En zeker weten dat ik binnenkort kom om weer iets aan te schaffen.

Aanbeveling
Geweldige service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kati 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime assortiment

Service
Ik heb nog nooit in mijn leven zo een keurig,correct bedrijf meegemaakt.Alles wat zij aan de telefoon beloven,komen zij na...niemand doet moeilijk aan de telefoon en als zij beloven dat men je terugbelt,het gebeurt het ook.Alles wat niet naar behoren functioneert, wordt op de kortste tijd vervangen door een nieuwe product. Vriendelijkheid en vooral het gevoel geven dat de klant inderdaad de ''koning'' is.Ik koop jaren bij hun en ben een hele goede klant,maar het verbaasd mij elke keer bij een nieuwe bestelling, hoe goed en soepel alles gaat. Jij hebt als klant helemaal geen enkel omkijken na als je de bestelling plaatst.

Assortiment
alles wat ik nodig had-heb kan ik bij hun vinden

Aanbeveling
de beste camerashop in Nederland waar als klant jezelf Koning voelt.

Extra toelichting
Blijf aub zo en verander je concept niet...Jullie zijn het beste in Nederland en ik zal jullie aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Web bestelling volgende dag op aangegeven tijd bezorgd, wat wil je nog meer.

Service
Afstandbediening voor m'n Sony 77 besteld, snel de volgende dag geleverd. Al m'n pogingen camera en afstandbediening met elkaar te laten werken liepen op niets uit.
Volgende dag naar Urk. Vriendelijke medewerkers, zeer deskundig en een geweldige winkel.
Camera en afstandbediening binnen een kwartiertje aan de praat.

Assortiment
Nog nooit een zo'n groot assortiment bij elkaar gezien. Als er er rond loopt wordt je er hebberig van. Zelfs artikelen waar je het bestaan nog niet van wist lijken ineens onmisbaar in je fototas.

Aanbeveling
Zie eerdere vragen, alles een 10, dan moet de totaalscore ook wel een 10 zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvdvoorde 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
's avonds besteld, de volgende dag in huis

Service
Medewerkers zijn bereid informatie en uitleg te geven via mail of chat.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
Mijn mening is gebaseerd op de webshop. Ik ben nog nooit in de echte winkel gewwest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Evelien 02-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind de website overzichtelijk en duidelijk. Ik kon op een snelle manier de producten vinden welke ik zocht. In de winkel ben ik op een prettige manier geholpen.

Service
Het is erg prettig dat er bij binnenkomst gelijk al een keuze wordt gemaakt voor welke service je komt als klant. Hier wordt dan een geschikte medewerker aangekoppeld die op dat gebied de beste hulp kan bieden. Dit werkt op een prettige, vlotte manier.

Assortiment
Er is voldoende apparatuur, camera's, onderdelen e.d. aanwezig in de winkel. Daarnaast is de webwinkel ook uitgebreid.

Aanbeveling
Het is een overzichtelijke winkel met personeel welke goed geschoold is. Daarnaast is de website overzichtelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle levering, ook had ik gevraagd om het in te pakken als cadeau en dit is gebeurt. Heel netjes.

Extra toelichting
Goede service, genoeg keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Wijn 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel, eenvoudig, duidelijk en snel

Service
geen vragen alles was duidelijk en levertijd snel.

Assortiment
prijs en kwaliteit ruimschoots voldoende

Aanbeveling
Voldeed aan mijn verwachting

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeles 02-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Veel betaal mogelijkheden zoals PayPal waar ik erg blij mee ben.

Assortiment
Veel keuze op een overzichtelijke manier weergegeven

Aanbeveling
De website komt professioneel en betrouwbaar over. Dit is voor mij erg belangrijk. Ook de mogelijkheid om op verschillende manieren te kunnen betalen is voor mij belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rene 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vlotte levering. s Avonds laat besteld, de volgende dag in huis. Keurig bericht dat het verstuurd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gera 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik zocht op naam en kreeg direct het product met een goede omschrijving.

Service
Elke stap die ik deed, kreeg ik een mailbevestiging.
De betaling en afronding verliepen prima.
Er werd beloofd dat het de volgende dag geleverd zou worden en in de tijd dat was aangegeven werd het ook bezorgd.

Aanbeveling
Wat ik wilde was er.
Goed verpakt, goede afhandeling en perfecte communicatie

Extra toelichting
Als ik weer wat online wil hebben, is het de eerste winkel waar ik ga kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lomdelo 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De internet winkel is goed in elkaar gezet, hier winkel je rustig en op je gemak door heen.

Service
De service die ik tot nu toe ondervond was de snelle levering. Heb ze verder nog niet nodig gehad.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is overzichtelijk.

Service
Makkelijk te bereiken!

Assortiment
Erg uitgebreid en hedendaags.

Aanbeveling
Top winkel!

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 01-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was gemakkelijk te vinden, zowel in de winkel als op de I Pads welke er staan

Service
goed geholpen, goede uitleg

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima winkel voor camera's en bijbehorende accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriëtte 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk zoeken op de website. Duidelijke beschrijving.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Scherp geprijsd en correcte levering. Handige voordeelcombinaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mavadeja 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, goede bestelprocedure

Service
Snelle levering, goede informatie over het bezorgproces

Assortiment
Bijna alles, makkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk om te vinden wat ik zoht

Service
Vlot verzonden, was de volgende dag al binnen

Assortiment
Ik heb nog niet alles bekeken maar zo te zien is het assortiment geweldig groot. Als dat ook allemaal vlot te leveren is dan is het een top bedrijf

Aanbeveling
Ik kijk nog wel voor andere dingen, heb ook een tweetal digitale camera's.

Extra toelichting
Top dat men geen verzendkosten berekent, bij de meeste winkels moet je toch al gauw rekenen op € 6,75. Dat maakt het product dan weer duur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site en snel wat te vinden

Service
Na telefonisch contact goedgeholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Groot assortiment goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomas van der Meer 31-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Via internet allemaal eenvoudig te bestellen. Dus voor een spoedklusje snel een batterygrip besteld. Een van Meike voor de Canon 750D... Op de website stond dat deze geschikt was voor AA Batterijen. Eenmaal thuis bezorgt bleek dit niet het geval. Dus moest ik een andere grip bestellen en een batterijhouder er bij.

Service
Vervolgens contact opgenomen met de klanten service: Ja menneer fijn dat u dit heeft ontdekt. Ik: leuk dat de klanten deze problemen er uit moeten vissen... Klantenservice: Zo werkt het nou eenmaal... Vervolgens maar in de auto gestapt om het om te ruilen... En naar de klantenservice gegaan. Omgeruild en ik kon volgens de service direct door naar de verkoop bali beneden. Na 25 minuten te hebben gewacht werd het volgende nummer omgeroepen... Bleek dus dat ik een nummer kon trekken...

De vriendelijek verkoper vertelde mij dat de website wel bijgehouden moest worden door camaranu.nl... Tsja wat moet je nu nog geloven he... Ook wist hij me nog te vertellen dat ik zo een betere klant was omdat ze niet een pakket hoeven te versturen... Kortom je voelt je een aantal keer door de mangel gehaald en niet serieus genomen. En al helemaal niet dat als verkopen na 4 dagen niet zijn geretourneerd en je dan een vriendelijke mail krijgt en kans maakt op 100 euro omdat je dan wel een positieve review zal plaatsen op kieskeurig... En als alles dan een beetje negatief gaat krijg je natuurlijk geen mail! Nee dan moet je zelf maar googlen... Ik vind camaranu.nl daarom behoorlijk manipulatief en onebtrouwbaar... geworden... Omdat je niet meer weet of een bewering juist is of niet. En ook niet weet wat de kwantiteit en kwaliteit van een review is... Nee mij zijn ze hoogstwaarschijnlijk kwijt als klant als ik op deze manier mijn geld en energie moet slijten

Assortiment
Voldoende spullen aanwezig

Aanbeveling
Verkoop argumenten zijn niet te vertrouwen. Klantenservice argumenten ook niet. En als je hier voer klaagt word het niet serieus genomen. En ook de manier hoe reviews worden geworven zijn manipulatief en zeer selectief! Kortom ze willen van de klanten geld, wat logisch is. Maar ook nog diensten zodat ze zelf geen personeel hoeven aan te nemen om de website bij te houden.... Althans zo komt her over als je tegen zoveel muren oploopt... En daar niet serieus over word genomen...

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-06-2016

Beste Tomas,

Bedankt voor uw review en onze excuses. We hebben verschillende keren contact proberen te zoeken via telefoon en e-mail maar u was helaas niet bereikbaar.

Allereerst bedankt voor uw feedback betreffende de niet-correcte informatie bij het product. De batterygrip was inderdaad niet geschikt voor AA batterijen. Wij proberen als fotospecialist de juiste informatie te plaatsen op de site. Onze collega's schrijven deze teksten zelf. U heeft foutieve informatie ontdekt en wij hebben dit zo snel mogelijk aangepast aan de hand van uw feedback.

Met elkaar proberen we de site van zo goed mogelijke informatie te voorzien.

Nogmaals onze excuses voor de foutieve informatie op de site en bedankt voor uw feedback. We hopen u in de toekomst weer als klant te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

Mark Top DHZ Outlet BV 31-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed overzicht veel deskundig personeel

Service
Goede voorlichting en ben ervan overtuigd dat de eventuele aftersales ook prima zou zijn

Assortiment
Ruime keuze zeker voor de hobby fotograaf

Aanbeveling
Bijna geen verbeterpunt kunnen bedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

great7ven 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestelproces is overzichtelijk, werkt zoals je verwacht van een webwinkel. De voorraden kloppen tot op heden altijd.

Betaling en informatie verstrekking zijn prima.

Service
De service nog niet veel nodig gehad, destijds zonder problemen een batterij met lage capaciteit ingeruild.

Assortiment
In de webshop en in de winkel een ruim assortiment aanwezig waar deze winkel voor is bedoeld. Fotografie en verrekijkers.

Aanbeveling
Grote zaak met goede service en een scherpe prijs. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Bender 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekfunctie dus je hebt product snel gevonden, sneller dan in de winkel bij de fotograaf hier in Ede.

Service
Je wordt van iedere stap van de aankoop en aflevering op de hoogte gehouden. Fijn is ook dat je de goederen op ander adres (op je werk) kan laten afleveren. Scheelt hoop niet-thuis verkeer naar post kantoor.

Assortiment
Redelijk specifieke zaken zijn toch te vinden in het assortiment (m.b.v. de goede zoekfunctie) die 2 vakfotograafwinkels hier in Ede niet hadden.

Aanbeveling
Webwinkel voor gemak en overzichtelijkheid en goede doorzoekbaarheid. Mijn ervaring met de fysieke winkel is het geduld en zorgvuldigheid bij aanschaf van mijn Fuji X-T1 op 2 januari 2016.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik moest hebben

Service
volgende dag thuis geleverd en voor betere prijs dan bij andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvanDijk 30-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles duidelijk, helder en uitgebruikt opgesteld. Bij binnenkomst een nummertje trekken, dit ter bevordering van het juiste 'loket' waarmee je door het juiste persoon wordt geholpen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende taken bijvoorbeeld, verkoop, bestellingen, info advies etc,

Service
Genoeg personeel aanwezig die een ruime kennis hebben van de verschillende merken die ze aanbieden. Vriendelijk en rustig. Niet opdringerigere verkopers maar take your time.

Assortiment
Ruime keuze aan genoeg mooi spul! Bij de merken die ze aanbieden hebben ze genoeg vergelijkingsmateriaal dus je kunt van alles goed bekijken. Ook in een specifieke camera ga je met uitleg van het personeel de diepte in en zo kom je genoeg te weten of het product. Uiteraard in samenwerking kunnen ze ook mbv de computer online de producten vergelijken.

Aanbeveling
Ziet er ruim, schoon, klantvriendelijke en in orde uit. Prima winkel om nog een bij terug te komen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jpcg jonker 30-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en erg behulpzaam. Ze nemenn de tijd voor jou.

Service
Als hier boven

Assortiment
Als je er binnen komt zie je het vanzelf wat er te koop is

Aanbeveling
Beter kan niet toppy

Extra toelichting
Kom zeker terug als ik wat nodig heb. Weet ze inmiddels te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpeler bestellen bij CameraNu kan niet!

Service
Geen spammail, geen gedoe. Gewoon up to date gehouden worden van je bestelling en ontvangen!

Assortiment
Het maakt niet uit wat je zoekt, CameraNu heeft het.

Aanbeveling
Voor ieder wat wils en zeker aan te raden!

Extra toelichting
Het enige wat misschien beter kan is de vormgeving van de website, maar dat is persoonlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Keurig terug gebeld na het veranderen van mijn aflever adres met de vraag of dit nog steeds van toepassing was. Daarna de volgende dag keurig mijn product ontvangen. Hele goede service noem ik dit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jobijtje 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel via internet je product vinden

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Ideale oplossing als je niet in de gelegenheid bent om zelf naar de winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voorraad is altijd prima in orde en de levering is supersnel.

Service
De service is goed, meteen een mail wanneer je pakket is verzonden en waar je het kan volgen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Symphatiek en snelle service, zo hoort een webshop te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiessen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top site, zoeken gaat efficient. Duidelijke informatie.

Assortiment
Alles te vinden waar naar ik zocht.

Aanbeveling
Snel, efficient, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinZ 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De keuze is zeer ruim en ook nog voorradig. Absoluut pluspunt!

Service
Vlotte afhandeling en aflevermogelijkheden

Assortiment
Zeer ruime keuze, ook in de accessoires en dat echt een pluspunt.

Aanbeveling
Zeer complete winkel dus.

Extra toelichting
Ja, de adressering bij het afhaalpunt levert verwarring op omdat ik geen bevestiging met bijv.3S-code heb gekregen. Daar zou het afleverproces absoluut nog verbeterd kunnen worde. Nu was de ontvanger geadresseerd het PostNl- agentschap en niet ikzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer fijne site, gemakkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Super camera, fijne prijzen, snelle levering. Echt geweldig! En ik ben heel blij met de camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg snelle levertijd en veel producten op voorraad.

Service
Duidelijke uitleg over de producten. Daarnaast een goede retour service voor een product dat overbodig bleek na bestellen.

Assortiment
Groot assortiment dat ook nog eens voorradig, waardoor de levering erg snel is.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, groot assortiment, prijstechnisch ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bevestigen ging erg makkelijk, geen luchtbubbels etc.

Service
Snelle verzending, keurig verpakt en goede informatie over het verzendproces

Assortiment
Voor ieder wat wils met elk budget

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mohammed firouzbakht 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is erg overzichtelijk.

Service
Mijn vragen zijn snel en naar behoren beantwoord door cameranu medewerker die er voor zorgde dat ik tot de Koop over ben gegaan.

Assortiment
Ruime keuzes. Makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring was top! Goed uitleg en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank janssen 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en de volgende dag in huis. Zonder verzendkosten.

Aanbeveling
Prima website. Snelle levering. Alles voldoet aan mijn verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjouke 28-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Product wat op voorraad is besteld op de website. Zou volgende dag in huis zijn. Net na 24.00 bericht dat het toch niet op voorraad is. Dus geen mogelijkheid om het elders te bestellen. Bij bellen met de klantenservice bijzonder onsympathiek. Geld komt retour. Bij afhandelen nog geen excuus gemaakt!

Aanbeveling
Product wat op voorraad is besteld op de website. Zou volgende dag in huis zijn. Net na 24.00 bericht dat het toch niet op voorraad is. Dus geen mogelijkheid om het elders te bestellen. Bij bellen met de klantenservice bijzonder onsympathiek. Geld komt retour

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Harm Luik 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, gemakkelijk zoeken, en goede voorlichting over de diverse camera,s

Service
Vlotte en correcte levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende service, correcte afhandeling bestelling.Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter koops 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker zoeken en snel geleverd

Service
Helaas de batterij liep meteen leeg en we konden de camera meteen terug sturen om vervolgens een andere te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJJ1964 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via internet.

Service
Als altijd, levering de volgende dag ( indien op voorraad)

Assortiment
Voldoende keus zowel voor topmerken als B merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Kemp 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd op tijd geleverd.
Keurig verpakt.
Redelijke prijs.

Service
Als je belt, wordt je keurig te woord gestaan.

Aanbeveling
Ik bestel alles bij Cameranu.nl en ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BT 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met voldoende informatie. Optie Pakje gemak is ideaal. Om 22:30 besteld, de volgende dag tegen 8uur kon ik het ophalen bij een PostNL punt.

Service
Ik had nog een paar vragen en deze werden vakkundig beantwoord.

Assortiment
Meer dan voldoende tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Veel aanbod, bijzonder klantvriendelijk en scherp geprijsd. Ook in voor een geintje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Gemerden 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product is goed te vinden in de webshop

Service
Goede snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
Product was netjes op voorraad

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Extra toelichting
Vlotte afhandeling van de bestelling van de 77mm filter voor op mijn NIKKOR zoom lens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alleen ervaring met webshop. Op je gemak thuis alle opties bekijken, reviews vergelijken en uiteindelijk een keuze maken. Site is overzichtelijk en handig.

Service
Meteen bericht of product voorradig is. Zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Super webshop. Al vaker hier artikelen gekocht en steeds tot volle tevredenheid. Geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameragek 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel eenvoudig en alles goed te vinden

Service
Prima! Heel snel in huis

Assortiment
Alless te vinden wat ik zocht

Extra toelichting
Scheelde 60 euro in prijs met de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Auke 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen moeilijkheden bij plaatsen van bestelling. Alles duidelijk en goed te vinden

Service
Eigenlijk niet te beoordelen omdat alles gewoon vlot verliep.

Assortiment
Gevonden waar ik naar zocht tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Vlot en gemakkelijk zoeken en bestellen. Goed verpakt geleverd en op de hoogte gehouden van verloop van bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredje 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling plaatsen en de volgende dag al in huis.

Service
De service is zo goed omdat je hem niet nodig hebt

Assortiment
Van schoonmaakpen voor je objectief tot aan het duurste product wat dat ook mogen zijn.

Aanbeveling
Zelf nooit in de winkel geweest omdat ik weg niet dicht in de buurt woon,en er eigenlijk ook nooit in de buurt kom,mss binnenkort toch eens kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne van der Meer 26-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is een prettige winkel, je voelt je er op je gemak.

Service
Ik vind de service goed. Ik werd goed geholpen en kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
Ze hebben een ruim assortiment.

Aanbeveling
Er valt niets negatiefs te melden.
Als je je nummertje hebt getrokken kun je even rondkijken en een kop koffie naar keuze pakken. De wachttijd is zo om, je moet je nummer in de gaten houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Mazee 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces prima.

Service
Zeer vlotte levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Op basis van één levering wellicht niet geheel representatief, maar mijn vertrouwen is hierdoor wel gewekt.

Extra toelichting
Ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waelepoel 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel snel gevonden wat ik zocht

Service
gelijk bevestiging van de bestelling en tijd van aflevering

Aanbeveling
prima service en identieke aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukas 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat erg gemakkelijk, gratis aangetekende verzending.

Assortiment
Ik vond het best bijzonder dat de DJI Phantom FC40 schroeven nog in Nederland, en dan ook nog voor deze prijs, te krijgen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews