cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Uranka 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, snel en hulpvaardig

Service
Zeer hulpvaardig en goed advies. Denken met de klant mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E vd Beek 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft geen account aan te maken. En je kunt een bezorgdag kiezen.

Aanbeveling
Zeer snelle verzending. Rond de klok van 23:00 uur besteld, en meteen de volgende dag aan het begin van de middag aangetekend bezorgd. En nog gratis ook.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Iris 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn dat ik kon kiezen uit verschillende bezorgingstijden

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn pakketje.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

0scar 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen voor middernacht is volgende dag in huis.

Service
Netjes op de hoogte gehouden, netjes verpakt en vlot ontvangen.

Assortiment
Ruïne keuze en veel op voorraad

Aanbeveling
Nette vlotte internetshop, doe er graag aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bente 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop is duidelijk. Echter lay-out is niet het meest spectaculair. Echter, producten zijn goed en dat is het belangrijkste.

Service
Goede mailing inzake status bestelling. Dat is erg fijn!

Assortiment
Wat een fijne webshop! Prijs is erg goed, ook het gratis verzenden is een groot pluspunt. Dit heb je bij de meeste camera-webshops niet.

Product was prima ingepakt en kwam op afgesproken datum aan!

Aanbeveling
Snelle service, goede prijs. Hoewel ik altijd ervoor pleit om zo min mogelijk online te shoppen was hier het artikel nog op voorraad en gezien aanwezigheid fysieke winkel toch online gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 30-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb nog nooit enige moeite gehad om iets te vinden en als ik op een bepaald type camera zoek, kan ik ook meestal direct in de lijst zien wat voor accesoires er voor beschikbaar zijn.
Ik bestel via de website trouwens alleen kleinere dingen die ik niet eerst perse in mijn handen hoef te houden. Vorige week heb ik een nieuwe camera gekocht maar dan kom ik wel eerst even naar de winkel.

Service
Ik had onlangs een aankoop gedaan waar ik spijt van had. Een statief en een hoekzoeker die ik beiden eigenlijk niet echt nodig had.
Had ze allebei uit de verpakking gehad (verpakking wel heel gelaten) en had al snel spijt. Ik heb toen de spullen teruggebracht en van jullie zonder gedoe het volledige aankoopbedrag teruggestort gekregen. Mijnens inziens een unieke service die ik niet kende.

Assortiment
Ja, wat moet ik daar op zeggen? Alles is er, als ik het op internet kan vinden dan verkopen jullie het ook.

Aanbeveling
Het is een echte winkel maar met internetprijzen. Alles kun je in het echt zien en aanraken voordat je het koopt.
Ik raad om die reden iedereen alleen maar cameranu aan. Goedkoper en toch beter.

Extra toelichting
Nee, het gaat denk ik precies goed zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri de Groot 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
In de namiddag besteld, de volgende morgen geleverd.

Assortiment
Meer keuze t.o.v. vergelijkbare webshops.

Aanbeveling
Soepelere leverantie is nauwelijks mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stéphanie 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Gunstige prijzen. Snelle verzending.

Service
Je kunt met al je vragen bij cameranu.nl terecht.

Assortiment
Groot assortiment. Veel keus. Zo kon ik voor mijn camera uit tientallen cameratassen kiezen.

Aanbeveling
Ik ben fijn geholpen. Ik kon mijn camera voor een gunstige prijs krijgen en ik had hem de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
Ik vond het fijn dat mijn breekbare spiegelreflex camera goed verpakt was tijdens de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had heel snel gevonden wat ik zocht

Service
Heb twee keer gebeld voor advies en toelichting. 2x uitstekend geholpen

Assortiment
Vraaij

Aanbeveling
Er blijft niets te wensen over

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 30-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is toegankelijk, dus alles makkelijk te vinden.
Het bestellen, betalen en leveren ging heel snel.

Service
Ik werd netjes terug gebeld omdat ik wat vragen had over een Nikon camera en wilde hun advies.
Ik kreeg een goed advies.

Assortiment
Tja assortiment genoeg in huis.

Aanbeveling
Een dikke 8 omdat ze het waard zijn. Kennis genoeg in huis over hun producten.

Extra toelichting
In de shop (urk)nemen zij de tijd voor je, geven je niet het gevoel dat het alleen maar geld verdienen is. Geven je duidelijk advies. Had al eerder daar mijn Nikon D90 met lens gekocht. Hebben een goede after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mirjam bosman 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld en de volgende dag in huis

Service
houden je volledig op de hoogte van je bestelling

Aanbeveling
snel makkelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex Mozes 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Artikel was in voorraad

Aanbeveling
Artikel was veel goedkoper als bij een andere webwinkel en profiteerde van gratis verzenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supergoede website, overzichtelijk

Service
Snellere verzending dan vooraf aangegeven bij gebruik van bankoverschrijving

Assortiment
Volgens mij voldoende producten in assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle levering en duidelijke site.

Service
Levering was op tijd binnen

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JC van Kersbergen 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle vlotte afwikkeling van aankoop

Assortiment
vele camera's en toebehoren

Aanbeveling
goede sortering en klantvriendelijk - goede servce en snelle aflevering

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker van uit je luie stoel

Service
Keurig op tijd top

Assortiment
Alles top

Aanbeveling
Klopt wat er staat.

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke website. Goede zoekfunctie.

Assortiment
Nagenoeg alles te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed en goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Leen de Jongh 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vragen per e-mail worden direct duidelijk beantwoord.

Service
De bestelde camera werd keurig op tijd bezorgd

Assortiment
Gewoon heel uitgebreid.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen durf ik deze winkel zeker aan bevelen aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Geen verdere toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RD 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super Snel !!!

Assortiment
De keuze is Reuze !!!

Aanbeveling
meer dan Top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Contactgegevens goed te vinden. Ook 's avonds goed bereikbaar.

Service
Ontzettend vriendelijke hulp. Deskundig. Ging niet eens voor de duurste optie, maar voor de goede voor mij.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Goed bereikbaar. Goed geholpen. Mijn fotograferende vriendinnen bevalen deze winkel aan (en lopen met een cameranu.nl-tas).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk winkelen in de webwinkel

Service
Prima en snel geleverd

Assortiment
Veel keus tegen een prijs die je over de streep trekt

Aanbeveling
Nou, gewoon goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy Doornhein 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Rubrieken zijn zeer overzichtelijk en je kan op verschillende criteria zoeken

Service
Na het bestellen wordt je goed geïnformeerd over de volgende stappen.

Assortiment
Camaranu.nl biedt alles wat een fotograaf nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco Ros 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk waardoor het product wat ik zocht zo gevonden was.

Service
Zoals beloofd was het product de volgende dag al in huis. Top!

Assortiment
Ik was opzoek naar een grip voor mijn Canon G7x. Dit was de enige Nederlandse webshop waar ik die kon vinden. Dat zegt wat mij betreft genoeg over het assortiment.

Aanbeveling
Alles was precies zoals het moest zijn. Een uitgebreid assortiment, het product zoals beloofd de volgende dag al geleverd voor een aantrekkelijke prijs. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle levering

Service
Geen problemen bij bestelling

Assortiment
Divers assortiment, veel keuze

Aanbeveling
Genoeg keuze, snelle levering, goede nazorg

Extra toelichting
Zeer snelle levering. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giz 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, accuraat, deskundig advies

Service
Snelle goede hulp en verzending

Assortiment
Alles op gebied van fotografie aanwezig of te bestellen

Extra toelichting
Super ervaringen, diverse keren met CameraNU te maken gehad, altijd positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Product was snel verzonden, geen contact met klantenservice nodig gehad.

Assortiment
Product makkelijk kunnen vinden, ruime keus.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteitverhouding, product snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rugebregt 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles in de winkel is overzichtelijk ten toon gesteld, en voor zover je vragen heb is er altijd iemand die je te woord wil staan

Service
Prima in orde, de medewerkers zijn vriendelijk en correct in hun optreden en niet te beroerd om je rustig de tijd te geven, ze hebben alle tijd voor je.

Assortiment
Tot nu toe kon ik alles vinden waar ik naar zocht, en mocht er onvoorzien iets niet zijn, is er altijd een mogelijkheid om hierom te vragen.

Aanbeveling
Omdat er altijd wel iets te verbeteren valt in de toekomst stop ik altijd bij de 9,5

Extra toelichting
Wat valt er verder nog te zeggen, alles is al gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het bestelde artikel de dag erna gelijk al in huis, super!

Aanbeveling
Snelle service, degelijk verpakt voor verzending, goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Meijerink 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden. Daarnaast gaat bestellen simpel.

Service
Als de bestelling verwerkt is, word je per email op de hoogte gehouden over de bestelling/bezorging.

Assortiment
Het assortiment is rijkelijk en scherp geprijsd.

Aanbeveling
Voor fotografie en videospullen moet je bij cameranu.nl zijn.

Extra toelichting
Hele fijne winkel, ga vooral zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdG 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk tijdens het bestellen.

Service
Na een foutje mijnerzijds alles keurig telefonisch opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hattu 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Ik heb eerdere ervaring gehad met Camera.Nu. Destijds had ik een Cardreader gekocht. Die was defect. Ik kon er met geen problemen retour zenden. Ik ben rechtvaardig behandeld. Dit vind ik zeer prettig. De keuze op het internet is groot en met geen twijfel heb ik weer een aankoop bij Camera.Nu gedaan, omdat ik weet, dat ik hier goed zit. Ieder zijn eigen ervaring telt en bij mijn geval bij Camera.Nu.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rob 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima en breed assortiment

Service
Ben goed geholpen met vragen

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Voor alles rondom camera's een perfecte winkel

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestel- en koopwijze. Goede voorlichting.

Service
De service van CameraNu is prima.

Assortiment
Uitgebreide keuze in artikel en accessoires.

Aanbeveling
Veelzijdige winkel met deskundige en vriendelijke medewerkers, die tijd aan je besteden voor het maken van de verantwoorde keuze.

Extra toelichting
Houd deze koers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was makkelijk een camera te vinden! De afreken mogelijkheden zijn breed.

Service
Ik had het artikel de volgende dag in huis en kon zelf de aflevertijd kiezen.

Assortiment
Ik wist zelf al welke camera ik wilde, maar aan categorieën geen gebrek.

Aanbeveling
Veel keuze, snelle levering en ruime betaalmogelijkheden! top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter Kersten 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het vinden van de juiste accessoir wordt eenvoudiger

Service
een vlotte en correcte afhandeling

Assortiment
genoeg voor een goede keuze te maken

Aanbeveling
dat blijkt uit de bovenstaande beoordeling

Extra toelichting
nee, succes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Dijkstra 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site waarin gemakkelijk het juiste artikel op te vragen is

Service
Door tussentijdse berichtgeving blijf je goed op de hoogte van de voortgang van het proces van gereedmaken, verzenden en ontvangen van het bestelde product

Assortiment
Ruime keuze uit vergelijkbare artikelen.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkelsite met daarin een ruim en overzichtelijk assortiment.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over het gehele proces van bestelling t/m de aflevering, waarbij wel moet worden vermeld dat het beloofde tijdstip van aflevering ruim overschreden werd. De besteller deed daar nogal laconiek en ongeïn-teresseerd over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is heel makkelijk te vinden, en erg overzichtelijk :)

Service
Zulke service, zeker wat betreft verzending, ben ik nog nergens anders tegengekomen :) Ontzettend snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, overzichtelijk georganiseerd.

Aanbeveling
Iedereen met een hart voor fotografie kan hier zeker terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mathijx 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel producten, duidelijke beschrijvingen en snel geleverd. Persoonlijk vind ik het fijn dat het mogelijk is via PayPal te betalen.

Service
Gemakkelijk retouren en snelle reactie van klatenservice

Aanbeveling
Favoriete camerawinkel in NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk zoeken, ik kwam er ook op uit via kieskeurig.nl

Service
bij deze en ook vorige bestellingen goeie service gekregen.

Assortiment
inmiddels al veel bestellingen geplaatst bij cameranu.nl

Aanbeveling
zeer tevreden, al jarenlang klant hier

Extra toelichting
zeer tevreden, al jarenlang klant hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenna 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is erg makkelijk te vinden op de website!

Service
zeer snelle levering.

Assortiment
heel veel keuze. verschillende merken, prijzen, de kwaliteit die je van het product verwacht etc.

Aanbeveling
geen nadelen. alles is heel erg makkelijk te bestellen. makkelijke betaling etc.

Extra toelichting
ik heb een statief gekocht voor een goed prijsje! de kwaliteit is top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelieze 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
als je weet wat je wilt is het goed zoeken

Assortiment
goed en overzichtelijk

Aanbeveling
veel keuzes, goed overzicht van de prijzen en ik denk vaak de meest voordelige.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nijssie 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel op voorraad en het is erg snel in huis, alsmede de overzichtelijke website kom ik hier iedere keer terug.

Service
Snelle verzending, ik heb alleen geen idee hoe er met defecten/ garanties wordt omgegaan omdat ik dit niet heb meegemaakt :)

Assortiment
Erg groot, huidige artikels was op weinig plekken te koop maar wel bij cameranu

Aanbeveling
Eigenlijk heel erg te vrede met deze webshop,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Kuiper 28-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dicht bij, zeer goed toegankleijk

Service
men neemt de tijd, goed en betrouwbaar advies

Assortiment
bijna altijd alles wat je wilt aanwezig

Aanbeveling
zeer goed ga zo door.

Extra toelichting
nee het kan altijd beter, maar dan hier wel een hel klein stukje maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 28-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijk bereikbare website

Service
Prima, je word door emails op de hoogte gehouden

Assortiment
Ruimschoots

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

wdaniels 28-03-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

6,2

Gemak
In de winkel zeer overzichtelijk gepresenteerd.
Volgsysteem is prima.

Service
Na thuiskomst geprobeerd telefonisch in contact te komen met de verkoper om nog iets te bestellen.
Dit was i.v.m. de drukte niet mogelijk. Ook niet als het wat minder druk werd tegen sluitingstijd.
Dit zou na het weekend op maandag morgen worden. Niets gehoord dus.!!

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
De winkel opzich een 9, door de service een 7.

Extra toelichting
Extra volgscherm en een grote klok in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Karel Meijers 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vinden en bestellen fluitje van een cent.

Service
Bezorgproces niets op aan te merken.

Assortiment
Tevreden over assortiment en prijs.

Aanbeveling
Plezierige uitstraling.

Extra toelichting
Jammer dat ik niet in Urk woon ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Novi 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website en bestelling.

Service
Levertijd zoals vermeld

Assortiment
Keus te over voor een goede prijs

Aanbeveling
Betrouwbaar doen wat ze vermelden op de Website.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiel Titulaer 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke beschrijving, eerlijke uitleg (open box)

Aanbeveling
Snelle levering, zichtbaar dat de verpakking eerder geopend was (zoals gemeld) maar verder onbeschadigd en het toestel werkt perfect.

Extra toelichting
Een uitermate scherpe prijs voor een prima camera.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Wies 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige site. Gemakkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
Snelle afhandeling. Snelle bezorging.

Assortiment
Ik vind snel wat ik zoek. Veel producten voorradig.

Aanbeveling
Uitgebreide site. Grote voorraad. Snelle en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Wijnja 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend bestelsysteem, snel geleverd.

Service
Snel geleverd en goed meegedacht nadat het product beschadigd was aangekomen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en concurerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews