cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

William 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gratis verzending

Assortiment
In tegenstelling tot sommige andere winkels worden alle inktpatronen die ik gebruik aangeboden.

Aanbeveling
Groot assortiment, beste prijs, geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. Er zijn veel betalingsmogelijkheden en vóór 23:59 besteld is morgen in huis. Ik heb nu twee keer bij deze winkel besteld en ik ben er zeer tevreden over.

Assortiment
Het assortiment is groot en ze verkopen materiaal van zeer goede kwaliteit

Aanbeveling
Super tevreden over deze winkel. Ik ga hier veel vaker komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
webwinkel is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
De enige service waar ik gebruik van heb gemaakt, track and trace, functioneerde prima.

Assortiment
erg uitgebreid, maar wel overzichtelijk

Aanbeveling
zie eerdere vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
De website layout vindt ik niet prettig. Zoekt lastig op een of andere manier

Service
Super service voor retourneren

Assortiment
Genoeg te koop, maar kon niet álles vinden wat ik zocht.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ze hebben alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
Bovendien was de prijs van het produkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke webshop

Service
Zeer correcte informatie mbt afhandeling en verzending
Goede informatie bij het product.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in het door mij gekozen segment

Aanbeveling
Voorraad op webshop wordt goed bijgehouden.

Extra toelichting
Tevreden klant! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Genoeg aanbod snelle afhandeling en betaal gemak

Extra toelichting
Besteld en binnen een paar dagen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Gerritsen 10-02-2016 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super eenvoudig!

Service
Wordt serieus behandeld.

Assortiment
Vrijwel alles uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Alles klopt en vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudi 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webwinkel komt goed en overzichtelijk over en niet duur qua vergelijk met de winkelprijzen! De website en manier van bestellen werken perfect. Overzichtelijk , werkt rustig en snel.

Service
Prima webwinkel. Goeie service wat betreft bevestiging afronding bestelling na de idealbetaling. En de verzending en bezorging ging ook prima. Eigenlijk gewoon een 10.

Assortiment
Makkelijk te vinden wat je zoekt, en ruime keuze in merken en artikelen.

Aanbeveling
Prima keuze in merken en artikelen. Mooie aanbeveling via kieskeurig, en qua levering en bestelling niets aan te merken op deze webwinkel en het artikel. Goed verpakt en snel verzonden.

Extra toelichting
Ik zou niet aarzelen om weer een produkt bij deze webwinkelier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijker kan niet volgens mij

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Alles wat ik nodig heb is bijna altijd voorraad

Aanbeveling
Altijd zeeeeeeeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HW Hoefakker 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet snel besteld. Je ziet ook gelijk of iets op voorraad is

Service
Wordt aangegeven binnen 24 uur bezorgd en dat is tot nu toe altijd gebeurd.

Assortiment
Op het gebied fotografie zeer uitgebreid

Aanbeveling
zie bovengenoemden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jane 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website.

Service
Ik heb via de mail meerdere keren om informatie gevraagd. Elke keer werd mijn mail dezelfde dag nog beantwoord en heb ik bruikbaar advies ontvangen. Ook hebben zij mijn bestelling verder in orde gemaakt.

Assortiment
Zeer divers

Aanbeveling
Goede klantenservice, snelle levering, betaalbare producten en bestel gemak.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service van cameranu.nl. Wanneer ik weer een product nodig heb zal ik als eerst bij cameranu.nl gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via een goede website kun je artikelen snel vinden.

Service
Het telefonisch contact was correct en hulpvaardig.

Assortiment
voor mij was de keuze ruim voldoende/goed

Aanbeveling
zoals hierboven aangegeven en bovendien een snelle levering van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ruud van de steeg 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk site, recht op het doel af, helder duidelijk.

Service
goede advisering per mail/telefoon

Assortiment
uitgebreid in mijn geval prima

Aanbeveling
betrouwbaarheid

Extra toelichting
een aantal keren wel wat gekocht in de prijsklasse tss 15,- en 100,-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik was gericht op zoek naar de camera en op deze site was het echt de goedkoopste

Service
nog nooit meegemaakt zo'n snelheid, savonds besteld en de volgende dag had ik hem al rond het middaguur in bezit!

echt top!!

Assortiment
nvt

Aanbeveling
snelheid is ongeevenaard!! top gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
via mail snel informatie uitgewisseld

Aanbeveling
goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierre 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site, ook bij mobiel gebruik.

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Snelle reactie op e-mail. Afspraken worden altijd keurig nagekomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze van artikelen die daadwerkelijk op voorraad zijn.

Aanbeveling
Deze aankoop heb ik gedaan op basis van mijn ervaringen met Cameranu in het verleden. Deze waren zo positief dat ik geen moment getwijfeld heb om ook deze aankoop bij hun te doen.

Extra toelichting
Inruil wordt keurig en snel afgehandeld. Ook indien op afstand afgehandeld. Het bedrag stond dezelfde dag al IP mijn rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 23.59 bestellen, 's ochtends in huis. Website duidelijk en breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdRo 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, mits op voorraad uiteraard. Goede prijs. En duidelijk site. Al meerdere malen hier besteld en nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen.

Service
Snelle service, zoals gezegd volgende dag echt in huis.

Assortiment
Ruime (online) keuze.

Aanbeveling
Geen klachten, prima zaak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

januari 2016 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
Correct

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zo hoort het 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gemakkelijk online te vinden en te bestellen.

Service
correcte afhandeling van bestelde goederen en afgeleverd op de beloofde datum en tijd.

Assortiment
zeg het maar ze hebben het in huis.

Aanbeveling
hier ga ik meer zaken mee doen!!

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik heb een Tamron 16-300 mm lens (Canon) gekocht bij een Canon eos 700D body. Na een maand foto';s te hebben gemaakt, met en zonder statief, moest ik de conclusie trekken dat de foto's echt niet scherp waren. CameraNU gebeld en mijn probleem voorgelegd. Zij gaven aan dat deze lens niet goed past bij deze body (was handig geweest als op de site staat welke lens bij welke body past). Ondanks dat ik 3 weken over de ruildatum heen was mocht ik de lens retourneren. Zelfs het gegeven dat de verpakking was verknipt vanwege een actiecode maakte voor CameraNU geen verschil. Ruilen mocht nog steeds! Heb netjes mijn geld teruggekregen! En dat maakt dat ik weer terugkom bij deze winkel als ik op cameragebied wat nodig heb! Superfijne service! Bedankt CameraNU.nl!

Aanbeveling
Supergoede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Roermond 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreid assortiment en toch een heldere website.
Het gezochte product kon snel gevonden worden.
Het gezochte product 's middags besteld en de dag daarna netjes thuis afgeleverd.
Makkelijk en veilig betalen.

Service
Het gezochte product 's middags besteld en de dag daarna netjes thuis afgeleverd.
Product was ook netjes en veilig verpakt.

Assortiment
Groot assortiment, voor elk wat wils.
Laagste prijs van Nederland voor het gezochte product.

Aanbeveling
Laagste prijs van Nederland voor het gezochte product.
Snelle levering.
Veilig betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJ Tukker 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1e plek als ik op zoek ga naar iets nieuws voor m'n camera

Service
laatst een vraag over een verloren onderdeel en hebben de vraag keurig doorgezet naar de importeur.

Assortiment
1e plek als ik op zoek ga naar iets nieuws voor m';n camera

Aanbeveling
Zeer groot assortiment met veel op voorraad en snelle leveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Binnen een paar klikken te bestellen en bezorgen van de webshop.

Assortiment
De door ons gewenste fotocamera werd bij CameraNU het goedkoopst aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacy 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij het telefonisch navragen goed en snel geholpen

Assortiment
groot assortiment dus volop keuze in diverse prijzen

Aanbeveling
gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Brok 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede prijs kwaliteit en snelle levering

Service
goede prijs kwaliteit en snelle levering

Assortiment
er is at ik nodig heb

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matwe 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk en makkelijke site.

Service
Prima emailing

Assortiment
veel op voorraad

Aanbeveling
zie geen reden om hier niet te kopen

Extra toelichting
Prima winkel, veel te koop, goede prijzen, aftersales heb ik nog niet gebruikt, maar geloof er in dat dat ook goed zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marsha 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meteen gevonden wat ik zocht!

Service
Volgende dag in huis, helemaal top.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde, maar de keuze is reuze!

Aanbeveling
De hele koop was een fijne ervaring dus wat mij betreft allemaal bij cameranu.nl kopen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website

Service
Snelle levering

Assortiment
Enige webshop in NL met dit artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yme 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk, de producten zijn makkelijk te vinden. Bij het bestelproces is alles uitstekend verlopen

Service
Ik heb gebeld met vragen en werd vriendelijk en deskundig geholpen!

Assortiment
Er is nergens zoveel te vinden qua fotospullen als bij CameraNU.nl

Aanbeveling
CameraNU is wat mij betreft DE winkel voor alle fotospullen.

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft kwalitatief uitstekende producten, wat je besteld word vlug en gratis verzonden. Wanneer je vragen hebt kun je bellen en dan word je vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Voor mijn camera spullen ga ik voortaan altijd naar CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Koppelle 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles goed terug te vinden, prima ingedeeld

Service
snelle levering, uitstekend

Assortiment
diverse soorten en goed overzicht om een keus te maken

Aanbeveling
als je iets op cameragebied moet hebben zeker aan te bevelen hier even te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik heb al verschillende artikelen tot volle tevredenheid besteld. Zelfs een bestelling om 23.55uu werd de volgende dag opt tijd bezorgd! Top!

Assortiment
De meeste artikelen zijn op voorraad of worden zeer snel geleverd

Aanbeveling
Producten zijn snel te vinden en worden vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driek 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel: je zoekt op de website naar het product dat je wilt hebben, rekent af (waarbij je verschillende mogelijkheden krijgt m.b.t. verzending) en ontvangt de volgende dag nog je product. Ideaal! Wat ook handig is, is dat ze te bereiken zijn via WhatsApp.

Service
Wanneer mijn verzending via PostNL op zondag, waarvoor ik €4,95 betaalde, niet lukte, kreeg ik zonder problemen het bedrag terug op mijn rekening gestort zonder te moeten wachten. Erg fijn!

Assortiment
Alle producten die ik zocht waren beschikbaar, en bij het bladeren door de producten leek ook niets te ontbreken.

Aanbeveling
De service en het gemak van CameraNU.nl zijn uitstekend, dit in combinatie met het ruime assortiment zorgt ervoor dat ik waarschijnlijk volgende keer opnieuw bij CameraNU.nl ga kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de site zijn alle aangeboden producten makkelijk te vergelijken.Ook zijn de producten uitvoerig beschreven zodat je voor je aankoop een goede beslissing kunt maken .Bijzonder goed en makkelijk.

Service
Ik mocht 6 verschillende verrekijkers proberen in de winkel en deze 6 had ik zelf via de site met elkaar vergeleken. Daarbij kreeg ik professionele hulp van een verkoper die goed wist waar hij het over had.En niet onbelangrijk hij nam echt de tijd voor mij.

Assortiment
Geweldig onvoorstelbaar groot.

Aanbeveling
Ook prijs technisch is de winkel zeer goed.

Extra toelichting
Het was voor mij de tweede keer dat ik een aankoop deed en ze zien mij daar zeker terug. TOP WINKEL ZOWEL DE WEBSHOP ALS DE FYSIEKE WINKEL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk van der Meer 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met heldere info

Service
Ruime keuze

Assortiment
Voldoet aan mijn behoefte

Aanbeveling
Prima service en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bini 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website, overzichtelijk

Service
Besteld en volgende dag in huis . Top

Aanbeveling
Prima verzorgde website, gemakkelijk iets te bestellen, en keurig op tijd bezorgd aan huis.

Extra toelichting
Deze webshop is een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heb gegoogeld op de goedkoopste en kwam hier terecht, besteld en klaar.

Service
Snelle afhandeling en service na een vraag te hebben gesteld.

Assortiment
Vond wat ik zocht dus goed :-)

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede service en uitleg. Mag soms wel iets meer uitgesproken zijn, jullie zijn de expert

Service
Goed geholpen, keuring en netjes. Zoals hiervoor, mag soms iets meer uitgesproken zijn. Jullie zijn de expert en ik kom voor advies.

Assortiment
Van alles wat in huis, mijn keuze uit een tas was moeilijk maar door het brede assortiment de juist weten te vinden!

Aanbeveling
Goed producten, goede service, soms wel beetje aan de hoge kant in het prijs segment. Hier waren jullie vroeger scherper!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sickboy 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk betalen, zeer snelle levering.

Assortiment
Meestal is alles makkelijk te vinden op de site, en als het er niet te vinden is is het meestal wel te bestellen door middel van een telefoontje of een mailtje.

Aanbeveling
Ik heb reeds meerdere keren besteld via camera.nu, en ik ben zeer tevreden over het hele proces. Van bestellen, betalen en de levering, alles gaat zeer vlot en simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitzoeken, betalen en ontvangen.

Service
Een retourzending was geen probleem en er werd per mail duidelijk en snel gecommuniceerd over een nieuw aan te schaffen product of geld terug. Bij deze laatste optie stond het geld ook een dag later weer op de rekening. Top.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in meerdere prijsklassen.

Aanbeveling
Betrouwbaar, prijs-kwaliteit prima, service, duidelijk en overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kylie2005 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is zeer overzichtelijk, makkelijk om je zoek criteria te filteren zodat je snel bij het juiste resultaat uitkomt.

Service
telefonisch contact gehad, werd goed geholpen en toen ik iets vroeg waar de medewerker iets minder verstand van had, werd mij aangeboden om daags erna terug gebeld te worden door de collega die er meer verstand van had. Daags erna werd ik teruggebeld en weer goed geholpen

Assortiment
Enorm veel in het assoriment.

Aanbeveling
Inzichtelijk, veel keus, goede service, snelle levertijd en goede prijzen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt van der Meer 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
CameraNU is een erg gebruikersvriendelijke site en duidelijk navigeerbaar. Er worden goede suggesties gedaan voor relevante onderwerpen die je misschien ook kunt gebruiken. Er word duidelijk uitleg gegeven.

Service
Het is fijn om direct mails te krijgen van order bevestiging etc. Het is wel even schrikken als je maar de helft van de bestelling binnenkrijgt. Ik heb een mail gestuurd naar de wbwinkel met de vraag waar dan het andere deel van mijn besteling bleef, en gelukkig kreeg ik binnen een uur netjes uitleg. Graag had ik van te voren geweten dat mijn bestelling in 2 pakketten kwam, maar ik ben blij dat het me netjes en vlot uit is gelegd toen ik er om vroeg.

Assortiment
alles wat ik zoek kan ik geloof ik wel hier vinden. Ik heb hier zelfs dingen mogen bestellen die lager geprijsd waren dan op andere websites.

Aanbeveling
Ik beveel deze site aan aan iedereen die iets specifieks zoekt, of wil kijken wat de mogelijkheden zijn. Als je nog niet precies weet wat je wilt hebben en graag kiest uit een breed assortiment, dan moet je bij CameraNU zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gemakkelijk bereikbaar en ruime parkeer mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Peters 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb ervoor gekozen de bestelling vooraf te betalen en vervolgens aangetekend te laten versturen. Makkelijk en eenvoudig geregeld.

Service
’s Avonds besteld en de volgende dag al probleemloos en gratis door Post NL afgeleverd. Perfect!

Assortiment
CameraNU is de goedkoopste aanbieder van de door mij gekozen flitser.

Aanbeveling
Zo hoort online winkelen te zijn.

Extra toelichting
Dit is een krachtige flitser, werkt met de nieuwste TTL belichtingsystemen. De zoomkop volgt automatisch de stand van het objectief. De flitser is eenvoudig draadloos te bedienen en heeft een in alle richtingen draaibare flitskop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerdtje 08-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wachten is vervelend, maar er valt veel te bekijken in de winkel. Bovendien is er koffie en je kunt erbij zitten. Zo is wachten plezierig.

Service
In de winkel zijn er vele wachtenden voor ons, maar als we aan de beurt zijn, dan heeft de medewerker ook alle tijd voor ons. Klasse. We krijgen nuttige adviezen.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Rutgers 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is goed georganiseerd en geeft uitgebreide en duidelijke informatie. En is daardoor ook een uitstekende voorbereiding voor bezoek aan de winkel; je komt zo goed voorbereid en met een rijtje duidelijke vragen aan de balie.

Service
Hoe druk het ook is, aan de balie heeft men tijd voor je, vragen worden uitgebreid en goed gemotiveerd beantwoord en er is gelegenheid om spullen uit te proberen. Dat kan natuurlijk betekenen dat je een flinke tijd moet wachten, maar dankzij de uitstallingen in de winkel waar ook alle apparaten werkend te zien zijn en de goede koffie is dat geen straf.

Assortiment
Het enige dat ik mis is doka-apparatuur en hulpmiddelen en chemicaliën. Verder is alles, ook voor analoge fotografie, leverbaar en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Om voornoemde redenen en omdat de sfeer in de winkel, ondanks dat het een groot bedrijf is, toch heel persoonlijk en open is.

Extra toelichting
Ik heb nog geen ervaring met levering via de webshop; ik ga liever even langs de winkel. Wat ik er van lees en hoor is de wegschop ook OK.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed geholpen aan de telefoon

Service
Spullen waren de volgende dag al geleverd

Extra toelichting
Het was jammer dat jullie betalingssysteem die avond niet functioneerde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthias 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellingssysteem werkte echt zeer goed .
Het was eenvoudig, simpel.

Service
De service was echt geweldig want je kon kiezen hoe en wanneer je het kon laten bezorgen, zelfs op zondag.
Ik heb wat besteld op zaterdag en ik!kon zelf kiezen om het op zondag te laten bezorgen!
Dat vond ik het heel erg bijzonder aangezien je bij veel online winkels het in het weekend niet kan bezorgen

Assortiment
Een zeer uitgebreide assortiment!
Ik ben een groot fan van fotograferen en kwam dus snel op deze site.
Ik vond de accessoirezoeker zeer handig en ik ben zeker van plan hier nog veel meer dingen te gaan kopen!

Aanbeveling
Echt een geweldige winkel en ik zal hem iedereen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews