cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24464 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2358 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23.59 besteld morgen in huis, whatsapp klantenservice

Service
Zeer snelle levering, veel mails met updates over de bestelling, je weet precies wanneer je het geleverd krijgt

Assortiment
Uitgebreid en kwalitatief assortiment

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met Cameranu, zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Django Roberts Photography 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijwel alles op 1 plek, voor een zeer schappelijke prijs, heel gemakkelijk even alles bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Ik had een vraag en kreeg heel snel een duidelijk antwoord. Het product dat ik nodig had werd meteen verstuurd en was de volgende dag in huis!

Assortiment
Vrijwel alles op fotografie-gebied op 1 plek!

Aanbeveling
Gemakkelijk alles op fotografiegebied op 1 plek, voor een heel schappelijke prijs, goede service, snelle verzending, voldoet aan alle verwachtingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gitta 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke webshop mét filmpje over de medewerkers en het bedrijf. Zo weet je met wie je te maken hebt en leer je het bedrijf kennen. Heel goed initatief.

Service
Supper snelle levering, keurig verpakt.

Assortiment
Beste assortiment wat er te vinden en krijgen is op internet

Aanbeveling
Zal dit zeer zeker aanbevelen bij mijn familie, vrienden en kennissen. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en snel.

Service
Woensdagavond besteld en de volgende ochtend om 11.30 in huis.Met als extra nog dvd met Photoshop Elements cadeau.

Assortiment
Wat ik zocht was allemaal op voorraad

Aanbeveling
Snelle service , ruim assortiment en de prijs was ook nog eens veel lager dan de concurrent die een laagste prijsgarantie op zijn site heeft staan!!?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HP 09-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Om geholpen te worden door een verkoper moet je eerst jezelf digitaal aanmelden bij de ingang, deze procedure was ons niet bekend. Het duurde dan ook even voordat een baliemedewerker ons hierop atten -deerde. Via internet waren wij terecht gekomen op deze winkel, het geeft een prima overzicht van alle artikelen die te koop zijn. De winkel zelf is zeer overzichtelijk en geeft de mogelijkheid om de diverse verrekijkers uit te proberen.

Service
Zeer bekwaam en vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de diverse merken en type verrekijkers.

Assortiment
Winkel is rijkelijk voorzien van de meest gangbare merken verrekijkers van hoge kwaliteit.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, groot assortiment, winkel is zeer overzichtelijk, de bereikbaarheid / centrale ligging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijke 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Binnen 24 uür was de camera er!
Het nummer is een normaal nummer geen wachttijden keurig geholpen

Aanbeveling
Echt een aanrader qua kosten en tijd helemaal top

Extra toelichting
Keurig geholpen met al mijn vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joost tooten 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site

Service
klantvriendelijk

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
goede service snel van levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop is duidelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Zeer concurrerende prijzen en een vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is snel en goed vindbaar op de site en goeie omschrijving over de producten

Service
Enorm snelle levering en goede update hierover

Assortiment
Ruime keuze van producten

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerrit apeldoorn 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb gebeld en ze hebben erg prettig geholpen

Service
zeer goede telefonische uitleg

Assortiment
ik zocht een verrekijker, veel keuze

Aanbeveling
we kregen wat we wensten

Extra toelichting
bel gerust voor vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Goede feedback en snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Niets aan toe te voegen. Subliem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 09-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, goede service, nummersysteem werkt top

Service
Erg deskundige mensen

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Extra toelichting
Advies...niet alles hoeft aangetekend gestuurd te worden, want dat is onhandig met thuis moeten zijn en tekenen voor ontvangst. Dat weerhoudt mij van bestellen on-line

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon top!

Service
Super snelle verzending! En ook nog eens gratis!

Assortiment
Op camera gebied alles te vinden wat je nodig hebt!

Aanbeveling
Super makkelijke website. Duidelijk en overzichtelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny v B 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is goed te browsen. Alleen het verder winkel feature is soms wat onduidelijk zijn want hij valt niet echt op. Een cameranu.nl rood zou wel toepasselijk zijn.

Service
Ik kan alleen maar een goede volgende geven. Ik heb nog niet echt service nodig gehad in de zin van persoonlijk dat is top! Zo gemakkelijk is de site het gaat vaak gewoon goed.

Ik had 1keer iets verkeerds besteld of 2x en was binnen 3 uur geholpen om hem te cancelen via een mail.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles kunnen vinden op de site. En was het niet op voorraad was het alsnog super snel binnen.

Aanbeveling
Ik pak me gemiddelde.
van alle beantwoorde vragen dat ziet er eerlijk uit.
Tot nu gewoon een goede site, snel, makkelijk, goede vlotte service. En verder ja niks echt aan te merken.

Extra toelichting
Beste vaak zijn jullie erg goedkoop vergeleken met vele andere sites. Ik kom hier gewoon graag terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Jansen 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de webshop en simpel te bestellen.

Service
Over de levering van de bestelde artikelen wordt je goed op de hoogte gehouden en geleverd conform verwachting.

Assortiment
Het assortiment in de webwinkel is ruim en soms goedkoper dan bij andere (web)winkels.

Aanbeveling
Nooit eerder bij camera.nu een bestelling gedaan maar is zeker bevallen en zal er in de toekomst wel meer gaan bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Femke 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
zeer snelle service

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
doet wat men belooft

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik bestelde mijn product om 21.00 uur en de volgende dag had ik het in huis.

Service
Ik heb een e-mail gestuurd met een vraag over het product dat ik wilde kopen. Ik kreeg binnen 2 uur een reactie! Super!

Aanbeveling
Uitstekend in alle opzichten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda MD 08-06-2016 In de winkel gekocht
FotoFair
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk on-line te bestellen en snel in huis

Service
Ondanks alle drukte op de beurs, zeer goed geholpen

Assortiment
Groot assortiment van veel verschillende merken

Aanbeveling
Super klantvriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk. Snelle afhandeling met bestelling plaatsen.

Service
Bij een bestelling was geen lensdop toegevoegd. Kreeg er netjes een opgestuurd de volgende dag zonder extra kosten.

Assortiment
Veel keuze, mooie spullen. Niet te duur.

Aanbeveling
Snelle service, betrouwbaar en breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles goed te vinden. Filters bij het zoeken zijn soms dubbel wat er soms voor zorgt dat je iets niet kan vinden. Bestel proces verliep goed en ik werd goed geïnformeerd.

Service
Bestelling was goed verpakt en binnen de aangegeven termijn bezorgt.

Assortiment
Groot assortiment. Redelijk veel niet op voorraad op dit moment, maar dat heeft volgens mij te maken met de aardbevingen in Azië kortgeleden. Daar is weinig aan te doen.

Aanbeveling
Goede levertijden. Meeste artikelen zijn goed geprijsd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tatjana Matthaei 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website!

Service
Volgende dag geleverd

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goede service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isa 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webwinkel.

Service
Super vlotte levering, en nog gratis ook!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michaël Bil 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zoek is makkelijk te vinden, verder is de informatie erg duidelijk per artikel.

Service
Snel geleverd.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

COB 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk overzicht n.a.v. de verfijnen zoekopdracht

Service
snel en conform toezegging nadat besteld is.

Assortiment
Wel heel uitgebreid; dat maakt dat het maken van een uiteindelijke keuze veel tijd kost.

Aanbeveling
andere geraadpleegde webshops waren traag en/of liepen vast

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil bergers 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
afstand is wat ver.

Service
er wordt direct gereageerd.

Assortiment
alles is te krijgen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Charlotte 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, info is makkelijk te vinden en de zoekfunctie werkt goed.

Service
Ik heb geen persoonlijk contact gehad met CameraNU dus daar kan ik niets over zeggen, maar de bestelservice is goed en snel.

Assortiment
Erg uitgebreid, hoewel ik ook wel eens iets ergens anders heb moeten bestellen.

Aanbeveling
Snelle levering, uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk en goed overzicht in de uitgebreide winkel

Service
Twijfelde toch over iets , ik had al snel een medewerker aan de lijn die echt de tijd nam

Assortiment
Veel spullen , en ook voor de hobbyist

Aanbeveling
Ja perfect, snelle levering en duidelijk telefoonnummer wat niet ergens verstoptzit op de site !

Extra toelichting
Aanbevolen !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pasterkamp 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede overzichtelijke website. Artikelen snel gevonden...

Service
Wilde graag weten of een artikel wat bij andere leveranciers niet leverbaar was bij cameranu.nl wel beschikbaar was... Via telefoon heel snel geholpen en kon de bestelling ook direct doorgeven.. Uitstekende service door prettig personeel.

Assortiment
Groot assortiment... Moet raar lopen als ze het niet kunnen leveren... Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend...

Aanbeveling
Prettige webwinkel en shop.. waar ik als proffesional, die vaak snel over apparatuur moet kunnen beschikken, vaker zal gaan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janet 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel in huis en een ruime keuze

Service
geweldige service, de bestelling was verkeerd geleverd maar dankzij de ruime opening vd klantenservice had ik twee dagen laten het juiste in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik was nog geen kland wist wel wat ik wou.Heb gebeld en werd fijn geholpen

Service
Is heel goed.

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Wat ik bested heb was de andere dag al binnen was gewoon op voorraad

Extra toelichting
Je word telefonisch fijn geholpen en geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pegasus 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Al jaren klant en nergens eenvoudiger.

Service
Ook als er eens een kink (zelden) in de betreffende kabel komt is het probleem zo opgelost.

Assortiment
Nergens groter

Aanbeveling
Ik ga nog wel eens vreemd maar dat is altijd maar eenmalig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier Witteveen 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht de allergrootste Manfrotto statieftas en vond deze bij CameraNU.nl. Zoeken en bestellen gaven duidelijk inzicht in het hele bestelproces.

Service
Uitzonderlijk snelle levering. Ik heb het product om 23.55 uur besteld. De volgende dag lag de bestelling al om 9 uur in mijn postbus.

Assortiment
Kijk zelf maar. Alles voor fotograaf en in dit geval veel voor een architect tot aan SSD-schijven toe.

Aanbeveling
Zie ook mijn eerdere toelichtingen. Ik vind het belangrijk bij internet bestellingen dat een 'winkel' betrouwbaar en vakkundig overkomt (en is). Bij CameraNU.nl heb ik dat gevoel van zoeken tot aan het plaatsen van de bestelling gehad. Bij het bestellen kunnen opmerkingen geplaatst worden. Op die opmerkingen wordt per mail zeer snel gereageerd. De snelle levering is een mooie bonus aan het proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Service
Snelle service, geen verzendkosten. Ik had een stofje in mijn camera en dit' probleem' heeft cameranu meer dan goed opgelost! Chapeau voor deze goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C de Koning 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk navigeren over de website. Duidelijke informatie.

Service
Snelle verzending. Werd goed op de hoogte gehouden van voortgang via email.

Assortiment
Kon prima vinden wat ik zocht, aanbod zelf uitgebreider.

Aanbeveling
Prima en betrouwbare service. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

146446531559 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
helder proces, betrouwbaar

Assortiment
ik had voldoende keus, dat is prettig

Aanbeveling
goed aanbod tegen scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Vries 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het navigeren op de website en het bestellen gaat gemakkelijk en wijst zichzelf de weg.

Service
Ik heb niet direct contact gehad met de winkel omdat er geen problemen waren, maar wat ik ook zie als service is dat na het bestellen duidelijk is wat er met je bestelling gebeurt en dat is zeker in orde.

Assortiment
De web shop heeft een enorm aanbod aan foto/film apparatuur en alles eromheen. Het voelt als een kind in een snoepwinkel, je moet uitkijken dat je winkelwagentje niet snel te vol raakt!

Aanbeveling
Een dikke 10. Waarom? Omdat de communicatie helder is, de prijzen goed, de afhandeling zoals het hoort en het aanbod geweldig is.

Extra toelichting
Ga zo door! De winkel en webshop zijn geweldig en er zijn maar weinig die in de buurt komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Boer 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, alles gaat vanzelfsprekend.

Service
Product netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Breed assortiment, nagenoeg alles op foto en film gebied te vinden voor een eerlijke prijs.

Aanbeveling
Correcte winkel. Zowel fysiek als de webshop.
Heb nu meerdere artikelen bij hun gekocht. Nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheetafriekje 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
Ik heb gebeld voor informatie over welk product te kopen en ze hebben me super (objectief) geholpen

Assortiment
ik heb kunnen vinden wat ik zocht, er was zelfs zoveel keuze dat ik ervoor gebeld heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Krieger Den Helder 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekacties zijn gemakkelijk en duidelijke beschrijving bij de producten

Service
Razendsnelle levering. Binnen een dag na de geplaatste bestelling op een afhaalpunt. Kon niet op mijn eigen adres omdat het een erjaardagsadeau was voor mijn vrouw

Assortiment
Zeer uitgebreid voor zowel de amateur- als de professionele fotograaf

Aanbeveling
Overzichtelijke website; komen de beloofde afspraken na!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website met prima zoekfuncties.

Service
De gewenste verrekijker was niet meer op voorraad, toen heb ik via de website een melding gemaakt dat er een berichtje verstuurd wordt als deze weer op voorraad zou zijn. Ook besloten om even te bellen. De verwachting was dat het nog een aantal weken zou duren, echter via de website 3 dagen later een berichtje en 4 dagen later de verrekijker in huis. De nfo komt niet helemaal overeen. Maar toch snel geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment waardoor goed een vergelijk te maken is. Eventueel testen op locatie is dan ook goed te doen om een goed vergelijk te maken. Bij een verrekijker minstens zo belangrijk om tot een goede koop te komen.

Aanbeveling
Prettige winkel waar je terecht kan voor een ruime keuze en over het algemeen een geschikte prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fred Portier 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn bestelling wordt altijd met de meeste zorg behandeld en correct bij mij thuis afgeleverd, nadat ik het onderwerp op de website met gemak heb kunnen vinden. (en ik ben toch al een oudere man van bijna 80.)

Service
De winkel heeft mijn internet bestelling op tijd en correct bij mij thuis afgeleverd. Terug zenden heb ik nog nooit hoeven doen, dus daar kan ik niet over oordelen.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik met gemak op de site kunnen vinden. Als ik foto of film materiaal nodig heb, ga ik maar naar één adres, hoef ik niet verder te zoeken.

Aanbeveling
Valt weinig te motiveren denk ik!! Goede wijn hoeft geen krans!!!

Extra toelichting
Geen verdere toelichting toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry kors 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en goed.

Service
Gewoon snel!

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Nynke Hiemstra 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een heel duidelijk en logisch systeem, maar je moet wel even rustig kijken om het door te krijgen. Heel praktisch ingedeeld. Het loopt als een trein.

Service
Prima. Mensen denken met je mee en snappen wat je vraagt. Het is trouwens een verademing om de helpdesk te bellen en iemand aan de telefoon te krijgen die weet waar je vragen over gaan en direct antwoord kan geven

Assortiment
Tot nu toe is alles wat ik zoek aanwezig. Veel keus.

Aanbeveling
Het is een goed georganiseerde zaak, waar mensen werken die weten waar ze het overhebben en die zichzelf steeds weer probeert te verbeteren, met prachtige spullen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Haasjes 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de winkel wordt gewerkt met een simpel systeem, je trekt een kaartje en je wordt geholpen. Heel makkelijk!

Service
Je wordt goed geholpen en het personeel is heel vriendelijk.

Assortiment
Ik had gehoopt dat er meer lensen zouden zijn. Al is de rest van het Assortiment prima

Aanbeveling
wanneer je een camera zoek, professioneel of niet, je kunt hier je hart luchten. Zeker een winkel waar ik vaker heen ga!

Extra toelichting
Mooi verzorgde winkel, ook leuk dat er behalve de camera's en de lensen zelf ook veel accessoires te vinden zijn, zoals boeken, tassen, filters en statieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anno 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en goed doorzoekbare webwinkel

Service
Product apart laten leggen om op te halen. Dit lukte niet en toen is het onmiddellijk verstuurd en had ik het een dag later in huis.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijzen, uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht

Service
Ik heb de ene dag een bestelling gedaan en de volgende dag werd hij geleverd. De leveringstijden stonden al aangegeven en hij werd ook daadwerkelijk geleverd op de aangegeven tijden.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden en het assortiment is zeer uitgebreid. Alleen de combinatie aanbiedingen zaten bij mij b.v. altijd een lensdoekje bij en dat wilde ik eigenlijk niet want ik heb al voldoende lensdoekjes. Dus dat deed de korting weer teniet.

Aanbeveling
Ze hebben alles en een hele snelle en accurate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Simpel vergelijken, product kiezen en betalen. Top geregeld.

Service
Top geregeld en helder over levering gecommuniceerd, alles volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Nijhuis 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder veel poes pas makkelijk een bestelling te plaatsen en geen onduidelijkheden.

Assortiment
Alles wat je zoek is te vinden

Aanbeveling
De prijzen zijn duidelijk er wordt duidelijk aangegeven wanneer je de bestelling binnen krijgt.

Extra toelichting
Had de camera eerst bij concullega besteld maar daar bleek hij niet op voorraad terwijl volgens hun site het wel zo zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele gebruiksvriendelijke site, makkelijk alle specificaties zichtbaar en bruikbare reviews

Service
Ik had zonder gedoe mijn product de volgende dag in huis.

Maarliefst 4 mails gehad over mijn bestelling over de orderbevestiging, de factuur, de orderstatus en eentje met het trackernummer mijn mijn bestelling er in. Zeer fijn om zoveel info te krijgen over je bestelling!

Assortiment
Heel uitgebreid!

Extra toelichting
Fijne webshop voor letterlijk alles wat met fotografie te maken heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Kennes 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg handig zoeken en van alles staat veel informatie op de site. Ook voor het vergelijken van dingen.

Service
Er ging wat mis met betalen en toen kreeg ik meteen een mail dat ik het moest overmaken en dat dan mijn bestelling alsnog zou worden verstuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews