cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raymond Roelofs 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen is eenvoudig evenals betalen

Service
bestelling wordt spoedig geleverd en met documentatie via email

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
cameraNU heeft voor elk wat wils

Extra toelichting
ben tevreden en kom graag nog eens terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk

Service
Super Service

Assortiment
Groot Assortiment

Aanbeveling
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beginnende blogvlogger 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk en duidelijke communicatie op de website!

Service
Perfect in de opvolging in het mailverkeer na de bestelling.

Assortiment
super veel mogelijkheden en gewoon voor de béste prijs beschikbaar!

Aanbeveling
In het vervolg bestel ik al mijn camera benodigdheden alleen nog maar hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles perfect geregeld en goed advies.

Service
Ik wist niet exact hoe en wat. Heb gebeld. Zeer vriendelijk en behulpzaam en deskundig.

Assortiment
Ik vond exact wat ik zocht.

Aanbeveling
Deskundig advies. Vriendelijke Hulp.

Extra toelichting
Fijn dat er wordt meegedacht als je belt met een vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden product, op de site.

Service
Supersnelle bezorging, goed antwoord gekregen op mijn technische vraag

Aanbeveling
Grote sortering in ,waar ik naar zocht (Nikon producten)

Extra toelichting
Ja naar wat ik zocht, was deze winkel ook de goed koopste !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Kuipers 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
overzichtelijke website, waar je lekker op kunt "rondkijken".

Assortiment
zeer ruim gesorteerd, zelfs de Canon G16 die ik graag wilde hebben was nog op voorraad.

Aanbeveling
goed ervaring snelle levering en scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R Louwe 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te doorzoeken site.

Service
Zeer veel info omtrent je bestelling met betrekking op de status van je bestelling.

Aanbeveling
Groot assortiment .
Snelle levering en duidelijke berichten omtrent je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Graaf 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
flitsset gekocht op de side stond deze met reflector maar werd door de leverancier niet meegeleverd.
Camera Nu heeft mij toch 2 reflectoren gestuurd.
top klasse

Extra toelichting
top top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Verhoeff 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles is overzichtelijk op de site geplaatst en met een paar klikken is de bestelling geplaatst

Service
Bestelling is vlot en op de afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Ruime keus op alles wat betreft fotografie.
Goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Ruime keus in alle merken camera's en toebehoren

Extra toelichting
Tas voldoet helemaal aan de verwachting alles past er perfect in ondanks de compacte afmeting plezierig draagcomfort

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website. Veel informatie.

Assortiment
Zeer uitgebreid en ook op voorraad. Voor elke portemonnee beschikbaar

Aanbeveling
Zeer snelle levering. Mar ook voor bestelling onder de € 10 nog gratis verzending.

Extra toelichting
Zo volhouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 05-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is plezierig met veel personeel om je te helpen. En de website geeft goede informatie, precies datgene wat je nodig hebt om te kunnen beslissen tot kopen, zonder dat je het artikel vast kunt houden.

Service
Als ik na ontvangst van het pakket iets niet goed weer, kan het personeel telefonisch heel goed helpen. En met veel geduld :-)

Assortiment
Alles wat ik op camera gebied zou willen hebben, kan de winkel leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick Loman 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van uit huis bestellen !!!top!

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote verscheidenheid materialen!

Aanbeveling
Snelle levering! Goede service!

Extra toelichting
Prima site makkelijk te zoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Lenssen 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer uitgebreid en alles makkelijk te vinden en de bestelling was gauw geplaatst.

Service
Service is goed. Op een vraag heb ik meteen antwoord gekregen, wel is waar het verkeerde maar meteen erna de verontschuldiging en het goeie.

Assortiment
Het assortiment vind ik zeer groot en uitgebreid, zelfs nog met veel analoog spul, zoals zwart/wit foto rolletjes en papier voor zelf ontwikkelen en afdrukken.

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik deze winkel gevonden heb en zal hem zeker bovenaan bij mijn favorieten plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prettige website, snel een account aangemaakt.
Handig dat je kan aangeven waneer leveren

Assortiment
Ruim assortiment, prettig dat er voordeel pakketten getoond worden. Een SD-kaart en een drijvende houder erbij voor een leuk prijsje. Helemaal prima

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat ik een camera koop bij CameraNU. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar zeker een prima prijs. Voor mijn aankoop (een hero LCD plus) waren ze wel de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ipie 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website....alles makkelijk te vinden

Service
razend snel geleverd

Assortiment
voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard van Maanen 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, waarop jesnel en doeltreffend je product kunt vinden.

Service
Volgende dag bestelling binnen met mogelijkheid van track and trace!

Assortiment
Assortiment compleet voor video en foto liefhebber.

Aanbeveling
Wat goed bevallen is, gun je ook een ander toch?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

E Jansen 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is op kenmerk makkelijk te vinden

Service
Zeer goed en super snel vanaf verzending tot aan ontvangst

Assortiment
Zeer uitgebreid,als je iets zoekt kan het haast niet misgaan

Aanbeveling
De review maakt wel duidelijk waarom deze zaak hoog scoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

an van daele 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestelling liep helemaal vlot

Service
Voorafgaandelijk service via email was zeer goed.

Assortiment
Het kleurengamma van papier achtergrond was goed, maar niet heel uitgebreid

Aanbeveling
Excellente service. Levering zeer snel en gratis! Top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renee 04-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je vind snel wat je zoekt. Daarna product in de winkel bekeken en gekocht.

Service
In de winkel super geholpen.

Assortiment
Tot nu altijd alles gevonden wat ik wilde.

Aanbeveling
Prima zaak. Goed advies en service gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Vogelzang 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de website kon ik snel mijn keus maken

Service
Bij elke handeling krijg je een reactie zodat je weet hoe je bestelling ervoor staat.

Assortiment
Goedkoop en zeer duur is breed vertegenwoordigd. De middengroep (het gaat om fotocamera’s) heeft minder keus.

Aanbeveling
prima assortiment en snelle reacties op elke vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alice 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk website! alles is duidelijk!

Service
processed my return and payments really fast and very quick and open to fixing any problem when called

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Sneller geleverd dan gemeld/verwacht

Assortiment
Groot en overzichtelijk assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos Tjin A Sioe 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitfilteren, productomschrijving en verkrijgbaarheid van merken is goed opgezet.

Assortiment
In mijn geval heeft Cameranu.nl alles wat ik in de toekomst nodig heb.

Aanbeveling
Assortiment en snelle informatie service omtrent de afwikkeling van een bestelling.

Extra toelichting
Zo door blijven gaan met deze goede en snelle service top en ook een heel goed assortiment. Groet, Carlos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CNijl 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle bezorging en betrouwbaar!

Assortiment
Zeer breed!

Aanbeveling
Ik koop al zo lang als CameraNu online bestaat bij deze winkel, vanwege de snelheid, betrouwbaarheid en het enorme assortiment. Ik vind hier altijd wat ik zoek en ben erg tevreden over de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonard 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Doen gewoon wat ze beloven,wat moet je nog meer!

Service
Als een product toch niet is wat je hoopte wordt het snel afgehandeld (snel het bedrag teruggestort ).

Assortiment
In Nederland waarschijnlijk de meeste keus.

Aanbeveling
Grote sortering,goede voorlichting,ook telefonisch, gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen gedoe. Makkelijk te bestellen en vlug geleverd.

Service
Uitstekende nazorg. Klachten worden zeer vlug en efficient opgelost.

Aanbeveling
Snelle service. Op vragen wordt vlug gereageerd. Geen moeite teveel.

Extra toelichting
Leveranciers moeten worden beoordeeld hoe zij klachten oplossen en dat is juist wat CameraNu onderscheid van anderen. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi, ruim assortiment voor een goede prijs.

Service
Er stond dat levering de volgende dag zou kunnen ookal was het pas savonds besteld en dat klopte helemaal! Ik kon zelfs nog aangeven wanneer hij bezorgd moest worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig gevonden wat ik zocht.

Service
's Avonds laat besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Ik bestel de volgende keer mijn apparatuur weer hier. Vooral als ik snel goede apparatuur nodig heb, zal ik hier weer winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeline 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is duidelijk en er overzichtelijk.

Service
Er wordt de tijd voor je genomen in de winkel.
Heb je een vraag via de mail krijg je ook netjes antwoord.
Bij een reparatie wordt je netjes op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Assortiment
Alles op fotografie gebied is te bestellen.

Aanbeveling
Het is een prettige winkel. Vriendelijke verkopers. Via webshop bestellen de volgende dag in huis(als het natuurlijk op voorraad is).

Extra toelichting
Heb zowel producten in de winkel gekocht als via de webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede en duidelijke info

Service
snelle levering en info

Assortiment
goede keuze mogelijkheid

Aanbeveling
uitgebreid en goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt bij deze winkel rechtstreeks cadeaubonnen kopen

Service
Snel bezorgd op jouw tijdstip

Assortiment
ALLES voor de beste fotograven

Aanbeveling
omdat ze alles hebben

Extra toelichting
Voor elke fotograaf een must

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goed gecatagoriseerd en dus overzichtelijk

Assortiment
Er is een ruim assortiment. Niets te klagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JH Numans 03-03-2016 In de winkel gekocht
Urk, spijk 8, Nederland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar. Overzichtelijke opstelling van apparatuur. Geeft verzorgde indruk.

Service
Baliemedewerker heeft verstand van zaken en geeft goed advies bij aankoop.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed op elkaar afgestemd assortiment.

Aanbeveling
Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Het geheel voldoet aan hoge eisen, zodat je bij een voor jezelf nog twijfelachtige keuze een goed en op jou afgestemd professioneel advies krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giso 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Veel keuzes uit artikelen, ook voor oudere cameras

Aanbeveling
Shoppen zonder veel gedoe. Geen registratie o.d. en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Evert 03-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk bereikbare winkel

Service
Webshop met winkel die ook nog tijd heeft voor uitleg over de producten

Aanbeveling
Prettige bediening concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maurice 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan altijd snel en makkelijk vinden wat ik nodig heb uit een enorm assortiment. Daarna is bestellen makkelijk en duidelijk.

Assortiment
Heb bijna altijd hier gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
over de jaren been altijd goede ervaringen en nooit in probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djurre Swets Pieters 02-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een fantastische website met schitterende selectie mogelijkheden.

Service
Prima en overzichtelijke winkel. Geen 10 omdat de winkel een beetje uit de richting ligt.

Assortiment
Hebben ze ook dingen niet dan?

Aanbeveling
Er moet altijd iets te verbeteren overblijven, daarom geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smullie 02-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar. Fijne winkel

Service
Leuk personeel

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer heldere zoekopties binnen de website. Bestellen en betalen gaan gemakkelijk.

Service
Topservice, zeer snelle levering. De klant wordt goed op de hoogte gehouden van de vordering van de order.

Assortiment
Ruim assortiment. Ook het aanbod occasions is groot.

Aanbeveling
Zeer goede winkel. Ik heb er al meerdere malen gekocht naar alle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

occis 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vond gelijk wat ik zocht ..

Service
moest iets veranderen in mij bestelling dit wed snel en zonder gezeur gedaan

Assortiment
groot!

Aanbeveling
snelle reactie op een vraag,bestelling binnen 24 uur thuis,,,super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot assortiment, overzichtelijk opgebouwd,

Service
Snel en Voordelig

Assortiment
Goede doorsnee van het aanbod

Aanbeveling
Plezierig online winkelen, terwijl je het gevoel hebt in een fysieke winkel te zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny Dagelet van Us 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijke het bestellen van artikelen en ben je even de weg kwijt dan wordt je telefonisch goed verder geholpen.

Service
Zodra ik mijn bestelling had gedaan werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van het begib tot en met thuisbezorgint.

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Zeer vertrouwd

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvj 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wijst vanzelf

Service
Snel geleverd zoals gezegd.

Assortiment
Niet alles bekeken dus vandaag mijn cijfer.

Aanbeveling
Geen klachten.

Extra toelichting
Zeer snelle service zoals ook beloofd word. Helemaal top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koper 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed en snel

Service
krijg een mail snel

Assortiment
alles hebben ze

Aanbeveling
wat ik wilde hadden ze met de juiste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Een website met veel keus, scherpe prijzen en een goede service dus levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjra Hodzelmans 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat er directe verwijzingen staan op verschillende sites kom je gemakkelijk bij Cameranu.nl uit.

Service
Perfecte aflevering

Assortiment
Was eigenlijk maar op zoek naar één bepaald artikel en dat vond ik direct.

Aanbeveling
Alles ging zoals verwacht.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorQ 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden. Het assortiment is ruim dus zeker voor ieder wat wils.

Service
Op voor en na aankoop gestelde vragen werd snel en accuraat gereageerd.

Assortiment
Zoasl bij gemak ook al gememoreerd is het assortiment ruim opgesteld.

Aanbeveling
Je vindt wat je zoekt en wordt adequaat en professioneel geholpen. Men heeft kennis van zaken.

Extra toelichting
Het personeel is erg behulpzaam. Ook bij vragen die niet zovaak gesteld zullen worden. Omdat ik snel na aankoop een product moest gebruiken heb ik gevraagd of men het product zelf vooraf wilde testen. Dat heeft men gedaan, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, website is eenvoudig toegankelijk

Service
Je wordt goed geïnformeerd over de bestelling en de afhandeling daarvan. Bezorging conform afspraak.

Assortiment
Groot assortiment, voldoende keuze voor ieders smaak.

Aanbeveling
Uitermate tevreden over bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ByWencke fotografie 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed werkende site, waar alles goed is te vinden.

Service
Nooit te beroerd om even te helpen zodat je de juiste spullen besteld. Mails worden snel beantwoord.

Aanbeveling
Prima service en goede kwaliteit materiaal.

Extra toelichting
Jammer dat jullie geen winkel in Brabant hebben ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeraldS 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Pakket voor camera sloot aan wat ik wilde, wat een gemak!

Service
Netjes bevestiging na bestelling. En levering snel en compleet

Extra toelichting
Scherpe pakketprijzen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews