cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23824 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2255 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan 20-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel staan de meeste producten dus heb je direct een beeld bij wat je gaat kopen.

Service
Nette uitleg en ook bij meerdere (domme) vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SelBach 20-04-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Gemak
Alles voor handen

Aanbeveling
Moest erg lang (te lang) wachten in de fysieke winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ben Lassing 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De fysieke winkel en de website zijn zeer overzichtelijk. Alles is er, dus je hoeft niet verder te zoeken.

Service
Je onlinebestelling wordt stipt volgens wat in de website staat uitgevoerd. Inclusief wie je geholpen heeft.

Assortiment
Groot assortiment. Ik hoef nooit verder te zoeken om mijn wensen te realiseren.

Aanbeveling
Alles wordt overeenkomstig de online-informatie uitgevoerd. Geeft een rustig en veilig online-winkel gevoel.
De fysieke winkel is zeer overzichtelijk en compleet en het personeel deskundig. En je wordt vriendelijk en geduldig geholpen met oog en oor voor je vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk besteld via de site en snel in huis.

Service
Snel, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 19-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk. Handig met nummertjessysteem.

Service
Prima.

Assortiment
Goed. Gevarieerd in iedere prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een grote keus aan camera,s

Service
Duidelijk en snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende er zit altijd wat bij wat de klanten zoeken

Aanbeveling
Goed koop en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk, duidelijke specificaties. Een paar klikken en alles is besteld.

Assortiment
Voldoende een genot voor amateurs en professionals.

Aanbeveling
Geen motivatie nodig, TOP

Extra toelichting
Zelfs goede advies gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kunstelaar 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering zonder bezorgkosten

Service
Mijn vraag niet bij de buren te bezorgen, werd expliciet vermeld op de adreslabel.

Assortiment
Overtrof mijn verwachtingen.

Aanbeveling
Gezien mijn uitbreiding van fotoapparatuur zijn de prijzen zeer aantrekkelijk.Een groot assortiment maakt mij gretig.

Extra toelichting
Zal zeker mijn fotovrienden mee laten genieten met mijn nieuw verworven aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skidiz 19-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is helder en toegankelijk waardoor de gezochte producten snel zijn te vinden.

Service
Goed bereikbaar voor informatie en advies en snelle reactie van de klantenservice bij vragen m.b.t. producten of inruilmogelijkheden. Ook de retourprocedure wordt correct en tijdig afgehandeld.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende en divers genoeg. De prijs-kwaliteitverhouding voldoet eveneens aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
Op basis van een combinatie van bovengenoemde criteria (gemak, service en assortiment).

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik hoefde niet naar de winkel om mijn blaasbalgje te kopen. Cameranu heeft een online versie van de winkel gemaakt! Ik moest maar een paar keer klikken om te kunnen bestellen en dat deed helemaal geen pijn!

Service
Ik heb een blaasbalgje om stof te verwijderen van mijn sensor besteld en ik sta versteld van het serviceniveau dat ik heb ervaren!

Assortiment
Ze hebben heel veel verschillende blaasbalgjes en ik kan al zo moeilijk kiezen.

Extra toelichting
Het plaatsen van een review is ronduit complex. Heel info nodig voor het bestellen van een simpel blaasbalgje. Daardoor worden slechte reviews ontmoedigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reggy 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Artikelen kwamen op de aangegeven tijd binnen inclusief een tijdstip waardoor ik voor het ontvangen thuis kon blijven. Fijn!

Assortiment
Ik was naast een specifieke lens op zoek naar een fijne maar ook leuk uitziende camera tas. Er was gelukkig genoeg aanbod!

Aanbeveling
Goede service, snel alles afgehandeld en geen moeilijkheden tegen gekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bokkenprins 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker makkelijk bestellen en betalen

Service
duidelijke info

Assortiment
geweldig, wat veel!!

Aanbeveling
Nou, ze hebben alles wat ik zoek!

Extra toelichting
snel geleverd en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maickel Wolter 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle afhandeling van de bestelling. In de avond de bestelling gedaan, en de volgende dag om 12:30 uur was de bestelling binnen!!!!

Service
Goede afhandeling, service waar je op kan vertrouwen

Assortiment
Ruime assortiment, met keuze voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert T 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht accu's voor mijn fototoestel, het merk en type invullen van de camera en de rest was een fluitje van een cent.

Service
s'Avonds besteld de volgende dag in huis sneller kan het niet.TOP

Assortiment
Ruim voldoende op voorraad, de artikelen waar ik naar op zoek was zijn op voorraad.

Aanbeveling
Snelle levering en de zending is te volgen via de pakkerdienst.

Extra toelichting
In de toekomst zal ik hier wellicht zeker nog een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GvS 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke bestelling

Service
Snelle levering. 2 aparte bestellingen samengevoegd tot 1. Perfect

Assortiment
Veel keuze tegen redelijke prijzen

Aanbeveling
Snelle leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Godry 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen bevestiging en de volgende dag in huis.

Service
Nog niet nodig gehad

Assortiment
Bijna alles wat je nodig hebt op camera gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige site, alles goed beschreven.

Service
Duidelijk mailverkeer, je weet de status van je bestelling.

Assortiment
Grote keus.

Aanbeveling
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Blanken 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Graag nog meer varianten van elk product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

adri 18-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede informatie van de produkten

Service
als je iets hebt aangeschaft via webshop en doet niet wat jou verwachtingen zijn, kan je het zonder problemen om ruilen, als het kompleet is met verpakking etc.

Assortiment
assortiment doet alles aan mijn wensen

Aanbeveling
goede service en goede voorlichting van de produkten en vriendelijk personeel

Extra toelichting
ik zou deze winkel/webshop aanbevelen bij mijn familie en kennissen kring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 18-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke winkel met een goede klantvolgorde systeem.

Service
Uitstekende klantgerichtheid in combinatie met veel productkennis en gastvrijheid. Recent met een haperende camera naar de klantenservice geweest, die na een telefoontje vooraf zonder probleem werd omgeruild.

Aanbeveling
Ik ben al ruim 15 jaar klant bij dit bedrijf en iedere keer als ik er kom voelt dat goed
CameraNu.nl is een winkel waar ik als amateur- fotograaf op een uiterst professionele wijze wordt geholpen, als klant en als bezoeker.

Extra toelichting
Gewoon een keer kennis maken en het klantgevoel ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleur 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijk om via de site dingen te zoeken, zelfs als je het niet helemaal weet hoe jouw product heet.

Service
Ze zeggen netjes wanneer je product verwacht word, en je krijgt een trake and trace code erbij.

Aanbeveling
Ik zal echt iedereen cameranu aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Boersma 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Perfecte behandeling van je bestelling, vandaag besteld en morgen in huis.

Service
Echt geweldig en alles op voorraad.

Assortiment
Echt alles is op voorraad.

Aanbeveling
Perfecte behandeling van je bestelling, vandaag besteld en morgen in huis. Echt geweldig en ook alles is op voorraad.

Extra toelichting
Verdere toelichting op bovenstaand is niet nodig, lijkt mij. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heartburn 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website, compleet assortiment, gemakkelijk bereikbare medewerkers

Service
idem

Assortiment
Enorm assortiment, redelijke prijzen, alhoewel Amazon de laatste tijd goedkoper is.

Aanbeveling
idem

Extra toelichting
Goed bereikbaar voor reparaties, die meestal naar tevredenheid werden uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kz 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kwam geen enkel ongemak tegen.

Service
Het was duidelijk waar ik aan toe was en wanneer mijn product kwam.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathan 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website goed ingericht

Service
Snel verzonden

Assortiment
Hebben alles voor een professioneel fotograaf

Aanbeveling
Zijn de goedkoopste, hebben een gigantisch assortiment & leveren snel. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Top niks meer aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Vlotte gebruiksvriendelijke site.

Service
Bestelling liep behoorlijk wat vertraging op door onnauwkeurigheid!
Na een week moest navraag doen waar mijn bestelling bleef! Mijn artikel was nochtans op voorraad.
Vervolgens ging alles vlot en snel, ik veronderstel dat dit een ėénmalige blooper was.

Assortiment
Ruim aanbod..

Aanbeveling
Kreeg enkel een sorry, niet eens een klein commercieel gebaar!

Extra toelichting
Hopelijk was dit een uitzondering.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Joline 18-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
We ging naar de winkel op Urk omdat we nog nader advies wilden of de camera die we in gedachten hadden.

Service
We troffen een uitermate vriendelijke en deskundige medewerker die met engelengeduld al onze vragen met de nodige informatie beantwoordde

Assortiment
Er is zoveel keus op het gebied van camera's en dat is duidelijk te zien in de vestiging op Urk

Aanbeveling
Wij zijn uitermate goed geholpen

Extra toelichting
Wij waren op zoek naar een zgn. bridge camera met veel zoom. We hadden al wat voorwerk gedaan op internet, maar wilden graag deskundig advies en bovendien de camera zien en voelen hoe zwaar die is. Hoe ligt hij in de hand en wat zijn er aan alternatieven. De medewerker heeft ons uitermate goed geïnformeerd. Meerdere camera's met ons vergeleken. Uiteindelijk kwamen we tóch uit op de camera die we al op het oog hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is overzichtelijk. Voordeelpakketten bleken voor mij ook zeer geschikt.

Service
Uitstekende klantenservice, die de gemaakte afspraken helemaal waarmaken.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden, wat ik nodig had.

Aanbeveling
Mijn vragen zijn keurig en tot volle tevredenheid afgehandeld. Verder snelle levering.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vanaf je luie stoel bestellen.

Service
Prima communicatie

Assortiment
Ruime keuze, alles duidelijk beschreven.

Aanbeveling
Echt een supersnelle levering, communicatie is prima, een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreid assortiment, vele betalingsmogelijkheden en gratis bezorging: wat wil je nog meer?

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElsdGr 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima website met alle informatie die je nodig hebt!

Service
Een 9 om ze scherp te houden, maar de service is prima!

Assortiment
ze hebben bijna altijd wat je zoekt.

Aanbeveling
Prima website. Winkel weet ik niet, maar ongetwijfeld goed.

Extra toelichting
ook telefonisch wordt ik prima geholpen met mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruithof 17-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel ligt niet naast de deur. Maar je rijdt er makkelijk naar toe en ligt vlak langs de A6.

Service
Veel uitleg gekregen in de winkel en ook verschillen mogen zien en testen. Zelfs 's avonds nog bereikbaar voor een vraag.

Assortiment
Er is geen nee te koop. Alle producten mooi gesorteerd bij elkaar. Super!

Aanbeveling
De winkel heeft voor elk wat wils. Van goedkoop tot heel duur. Ze zullen je echt niet de duurst producten verkopen terwijl er ook gekopere varianten zijn.

Extra toelichting
Voor aanschaf van een volgende lens, zou ik zo weer een uurtje rijden om deze in de winkel te kopen. Het advies is toch ook belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 17-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Zowel de winkel als de website zijn overzichtelijk.

Service
Service is goed. Ik ben prettig geholpen en men dacht met mij mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eva 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product gelijk gevonden, informatie duidelijk weergegeven en binnen enkele minuten besteld en afgerekend.

Service
Geen enkele problemen ondervonden, vlotte afhandeling en snel geleverd.

Assortiment
Assortiment breed genoeg - een wacom cintiq is een enigzins specifiek product en die was gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Zoals eerder: geen problemen ondervonden, betrouwbaar, duidelijk en vlot. Meer lijkt me niet nodig :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der W 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk via de site te bestellen

Assortiment
Voldoende altijd leuk om de diverse Ojectieven te bekijken

Aanbeveling
Prima winkel goede en snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Duidelijke mails na plaatsing bestelling

Aanbeveling
Snelle levering, zeer goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Graaff 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, makkelijk te vinden en duidelijke info over prijs en levertijd. Ook handig dat je je pakket in de avond kan laten bezorgen.

Service
Mail wanneer chauffeur aan ronde begint is handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Jong 16-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Allereerst is deze winkel goed en eenvoudig bereikbaar.
In de winkel kun je vrij rondkijken en de tijd nemen om je eventuele aankoop te zien en te voelen.
De winkel is ruim opgezet en overzichtelijk.
Verder zijn er schone toiletten en kun je op je gemak een kop koffie drinken.

Service
Heb zonder problemen een verkeerd bestel artikel kunnen omruilen. Al het mogelijke wordt gedaan om je als klant zo goed mogelijk ter wille te zijn.
De verder door mij gekochte artikelen zijn tot nu toe prima in orde, zodat ik verder geen gebruik van de service afdeling heb hoeven maken.

Assortiment
Je kunt in deze winkel spreken van een ruim en groot assortiment. Het assortiment is overzichtelijk opgesteld en eventueel vast te houden.

Aanbeveling
Deze winkel is top op het gebied van foto-, film apparatuur en verrekijkers. Verder in accessoires voor al deze producten.
In deze winkel wordt alle aandacht aan je besteed voor wat je er ook koopt.
Er werd bij de aanschaf van een wat goedkopere verrekijker evenveel aandacht aan mij besteed als bij de aanschaf eerder van een duurdere kijker.
Bij de aanschaf van een accessoire werd uitgebreid aandacht besteed aan het gebruik daarvan.
Voor mij dus de winkel om bij aanschaf van iets van hun assortiment te kopen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Aarnink 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site van Camera.nu is eenvoudig in snel, werkt prima op een tablet (IPad) - goed leesbaar - en door de goede zoekfunctie kan ik vanuit mijn luie stoel eenvoudig een bestelling plaatsen.

Service
Super snelle service! 2x een product besteld 's avonds na 20.00u dat toch direct de volgende dag geleverd werd.

Assortiment
Ik zocht een specifieke cameratas van Lowepro, niet in het assortiment van veel andere shops, maar wel bij Cameranu. Check ook vooral de opruimingsartikelen. Heb hier een lens besteld met korting die als nieuw was (alleen uit de verpakking geweest, de beschermfolie zat er nog op).

Aanbeveling
Al met al een handige site en een organisatie die vertrouwen wekt. Goede prijzen, vergelijkbaar met andere shops, maar door het grote/brede assortiment en de opruiming artikelen zeker erg goed.
Een punt van aandacht is het aantal mails dat Camera.nu stuurt na het plaatsen van een bestelling 4 per bestelling, dat is wat veel. Wat mij betreft kan dat wel wat minder, daarom net geen 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kieskeurig 16-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en overzichtelijk .

Service
Men neemt alle tijd, ondanks de drukte voor je.

Assortiment
Als enige in Nederland het juiste artikel op voorraad.

Aanbeveling
weer een te vrede klant ,ga zo door mannen .

Extra toelichting
Jammer dat er zo weinig winkels zijn .Was een uur reistijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Prima, leveren zeer snel en goed verpakt zodat ook alles heel aankomt.

Assortiment
Voldoende keus en bekende merken.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel met een ruim assortiment en nette prijzen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reuze gemakkelijk. Thuis op de bank bestellen voor 24.00 uur en de volgende dag in huis, maakt Camera.NU inderdaad waar.

Service
Prima. Snel na je bestelling krijg je alle noodzakelijke informatie via de mail binnen. Erg prettig heb ik ervaren dat direct bij de bestelling het tijdstip van bezorging wordt vermeld.

Assortiment
Ik heb twee maal de spullen die ik nodig had snel gevonden. Dus: uitstekend. Het is natuurlijk lastiger om te beoordelen of een voldoende breed assortiment voorhanden is, want je kijkt/zoekt niet uitgebreid naar spullen die je niet nodig hebt

Aanbeveling
Dik in orde. Kan de winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk aanbod en prima informatie

Service
Uitstekende informatie over levertijd. Afspraak=afspraak

Assortiment
Alles wat je maar wenst op fotogebied.

Aanbeveling
Gemak, snelheid, informatie en prima service beschrijven CameraNU.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel was gemakkelijk te bestellen en de afhandeling verliep vlot

Service
Snel en goed

Assortiment
Breed assortiment voor een scherpe prijs!

Aanbeveling
Uitstekende webshop voor allerlei camera spullen

Extra toelichting
Ik ben veel vergeleken en kwam uiteindelijk bij Cameranu.nl uit. De volgende keer weet ik waar ik moet wezen voor camera spullen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse Boersma 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website, je kunt makkelijk doorklikken.

Service
goed bereikbaar bij vragen en de spullen zijn netjes en goed verpakt bezorgd.

Assortiment
ze hadden alles wat ik andere websites ook zag en meer!

Aanbeveling
Als ik cameraspullen nodig heb zal ik zeker weer bij hun kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure.

Service
Duidelijke informatievoorziening tijdens bestelproces, goede informatievoorziening over bezorging.

Assortiment
Ruime keuze uit diverse merken. Breed assortiment met concurrerende prijsstelling.

Aanbeveling
Samenvatting van bovengenoemde argumenten.

Extra toelichting
Kom zeker terug in de (web)winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pi 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed

Service
Ook zeer goed

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijk site.

Service
Prima service

Assortiment
Assortiment is goed.

Aanbeveling
Goede en vriendelijke service

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende voorraad en directe levering!

Service
Voor 23.59 besteld morgen in huis! klopt helemaal.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Prima online winkel, zonder problemen en of kleine lettertjes.

Extra toelichting
Gewoon prima. Komen hun afspraken na en je kan ook nog je aankoop volgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelly Veuger 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling de volgende dag in huis

Service
Snelle beantwoording op een vraag

Assortiment
Het product wast lang niet overal meteen leverbaar, wel bij Camera.Nu

Aanbeveling
Vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews