cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jonathan 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door gewoonweg de naam het artikel in te voeren komt het gewenste naar voren. En is er makkelijk te bestellen.

Service
Het bestelde artikel was een niet gangbaar artikel en werd toch binnen een dag geleverd!

Assortiment
Een niet gangbaar artikel dat aangegeven staat als op voorraad idd op voorraad aanwezig hebben.

Aanbeveling
Bestelling gaat zeer gemakkelijk, in combinatie met Ideal en product wordt binnen 1 dag zoals belooft geleverd.

Extra toelichting
Van elke aktie die Cameranu.nl uitvoerd wordt je op de hoogte gehouden middels de mail, wat erg prettig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 22-02-2016 In de winkel gekocht
Op Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Doordat de winkel goed is ingedeeld en vrij ruim van opzet is kun je gemakkelijk bij spulletjes komen waar je voor komt.

Service
In de winkel is van alles te vinden waar je fotohart sneller van gaat kloppen. Zodra jou nummertje wat je hebt getrokken wordt omgeroepen ga je eventueel met je kopje koffie naar de balie wat correspondeert met jou nummer. De verkoper kan je haarfijn uitleg geven op je vraag en haalt eventueel het product voor je op of je loopt met hem/haar naar de stelling toe. Ze hebben het daar op Urk goed voor elkaar.

Assortiment
En wat het assortiment betreft, volgens mij kunnen ze van Camera-nu alles leveren wat op fotografie gebied te koop is. Is het er niet dan wordt het netjes door een bedrijf bij je thuis afgeleverd.

Aanbeveling
Ik kom zelf al vanaf het begin dat Camera-nu bestaat bij hen over de vloer. In het begin boven een of ander loods in het dorp zelf. Doordat hun service en producten goed op elkaar zijn afgestemd gaat mijn mond op mond reclame ook zijn werk doen.
Persoonlijk zou ik als iets niet goed is, het ook niet een ander aanraden.

Extra toelichting
Ik denk zelf dat het raadzaam is om nog een paar balie plaatsen te creëren. De laatste keer dat ik bij jullie was zijn enkele mensen op een gegeven moment vertrokken omdat het hen te lang duurde voordat ze geholpen konden worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xpose 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanachter de pc. :-)

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Snelle verzending plus goed product.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter Westdijk 22-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke indeling, goed bereikbaar

Service
Snel en adekwaat

Assortiment
Grote diversiteit

Aanbeveling
Snelle levering, grote voorraad, personeel is behulpzaam en heeft verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luke 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er staan duidelijke en makkelijke categorien op de site en alles is goed te vinden

Service
Het product is snel aangekomen.

Assortiment
Er is erg veel keuze en er zijn veel verschillende merken.

Aanbeveling
Erg fijne, duidelijke webshop met een groot assortiment!

Extra toelichting
Erg fijne webshop en een goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Post 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website van Cameranu.nl is zeer overzichtelijk, en heeft een goede indeling. Daarnaast beschikt de website over een uitstekende zoekfunctie.

Service
Bij vragen over een product zijn de medewerkers zeer behulpzaam met het beantwoorden. Ze reageren snel en adequaat.

Assortiment
Zoals eerder genoemd beschikken ze over een zeer uitgebreid assortiment. Zijn eventuele artikelen dienniet op voorraad zijn binnen zeer korte tijd te leveren. Een enkele keer kan het voorkomen dat het langer duurt maar dan is men bereid een soortgelijk artikel te leveren of restitutie van het aankoopbedrag aan te bieden.

Aanbeveling
Zie bovenstaand. Do i need to say more.

Extra toelichting
Ga zo door en ik hoop nog vele producten via aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KPier 22-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je trekt een nummertje, na even wachten met een warme drank, wordt je netjes aan de balie geholpen.

Service
Goeie service, ze nemen de tijd voor je.

Assortiment
Aanwezig assortiment is van goede kwaliteit, wat ze niet hebben is gemakkelijk door hen aangeleverd en aan de thuisdeur bezorgd.

Extra toelichting
Vriendelijke medewerkers die de tijd nemen en meedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita de Vries 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de speciale lamp die ik zocht kon ik gemakkelijk met de zoekfunctie vinden

Service
Netjes en keurig op tijd bezorgd

Assortiment
Een grote verscheidenheid aan producten

Aanbeveling
Netjes, overzichtelijk en op tijd, en geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen gaat als vanzelf

Service
Ik kan alleen ordelen over de afgesproken levertijd en die was juist

Assortiment
over het algemeen kan ik vinden wat ik nodig heb

Extra toelichting
goede levertijd en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Myrthe 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, duidelijke site.

Service
Ideale service, je kunt aangeven op welk tijdstip de bestelling het beste geleverd kan worden. Duidelijke e-mailtjes over status van bestelling. Topsite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdB 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je stoel winkelen. Site werkt snel en makkelijk.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Assortiment is groot en onderverdeeld in diverse categoriën. Hierdoor erg makkelijk zoeken. Per artikel ook reviews te lezen.

Aanbeveling
Zeer snelle levering. Ze maken waar wat ze beloven.

Extra toelichting
Een duidelijke website. Goede beschrijving van het artikel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter molenberg 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, makkelijk, goede service. overzichtelijke webshop

Service
goede communicatie

Aanbeveling
ik vond direct wat ik nodig had maar heb niet veel verder gekeken vandaar de NVT bij de vorige vraag

Extra toelichting
nee, ben zeer tevreden over de snelle levering en comunicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrizzle 21-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijk winkel met een groot assortiment

Service
Persoonlijke service gericht op de klant. Veel know-how bij de medewerkers.

Assortiment
Cameranu verkoopt alles!

Extra toelichting
Fijne winkel, jammer dat ik geen miljonair ben 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Levering was volgens afspraak

Assortiment
Assortiment is zo groot dat ik altijd als eerste zoek bij Cameranu.

Aanbeveling
Sorry, weer een 9!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is kiezen,klikken en betalen. Simpel en snel.

Service
supersnel geleverd.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Spreekt voor zich !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl heeft een mooie site waarop je een goede info
krijgt van. De panorama-view laat duidelijk de details zien
van het gekozen product

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ook deze keer is alles naar wens gelopen.
Levering volgens aangegeven regels.

Extra toelichting
Toestel nu een week in bezit en voldoet aan de verwachting zoals de info beloofde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 21-02-2016 In de winkel gekocht
Foto Jos Droog Hilvarenbeek
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel lekker dichtbij
6 dagen in de week geopend

Service
Staan altijd voor je klaar, zeer behulpzaam

Assortiment
Elk merk verkrijgbaar

Aanbeveling
Goede service. Vriendelijke verkopers

Extra toelichting
Je voelt je thuis in de winkel. Zeer gemoedelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Bonne 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk toegankelijke website, zeer overzichtelijk en goede prijzen

Service
Verbluffend snel, zoals afgesproken

Assortiment
Meer dan ik ooit kan kopen

Aanbeveling
Toch maar een 10.

Extra toelichting
Ik denk dat de beoordeling wel duidelijk genoeg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Vries 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke uitleg en veel reviews per product

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Doet wat het belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bluelounge Posto Black koptelefoonstandaard 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie en duidelijke beschrijving van de artikelen

Service
Zeer snelle levering. Door de nette afhandeling van de order en verwerking kan de bestelling uitstekend gevolgd worden.

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Excellente webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijokam 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website; overzichtelijk.

Service
snel en doeltreffend.

Assortiment
Uitgebreid!!!

Aanbeveling
Vanwege goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjnl82 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op doordeweekse dagen besteld en de volgende dag in huis....

Service
de service van dat je je spullen kan laten bezorgen door de prive koerier van cameranu vind ik echt een fijne service,je betaald dan wel iets meer maar dat vind ik niet erg aangezien postnl niet altijd even zorgvuldig met pakketten om gaat....

Assortiment
een grote keuze aan assortiment ( de keuze is reuze )

Aanbeveling
deze winkel verdiend een dikke 10 omdat ze me tot nu toe nog steeds goed geholpen hebben,zowel via de mail als via de telefoon....

Extra toelichting
ik heb onlangs de sony actioncam ( AS200V ) gekocht bij cameranu.nl en heb er al een leuke video mee gemaakt,het is nog wel even wennen maar ik hoop er nog veel plezier van te hebben....binnenkort nog een extra accu voor de camera bestellen bij cameranu.nl en dan ben ik helemaal tevreden....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo Helsen 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig om on-line te shoppen.
Niet enkel on-line winkel, maar ook een gewone winkel.

Service
Zeer snelle levering via tracking goed op te volgen.

Assortiment
Kwaliteits-volle producten aan interessante prijs. Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het is een plezier om met deze winkel zaken te doen.

Extra toelichting
Product on-line aangekocht en het overtrof zelfs de verwachtingen. Materiaal was zelfs magnesium in plaats van aluminium, wat kwalitatief beter en zeer sterk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stanley 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles mooi gerangschikt in makkelijk te doorzoeken categorieën.

Service
Wordt netjes per E-mail op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling.

Assortiment
Vrijwel alles op voorraad.

Aanbeveling
Naast supersnelle levering, 'middags besteld, volgende morgen voor 11.00uur al geleverd, ook nog eens scherpe prijzen.

Extra toelichting
Prima winkel, keer zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Groot assortiment maar toch vind je makkelijk wat je zoekt

Assortiment
Alles voor zowel de amateurfotograaf als de pro

Aanbeveling
Duidelijke info snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurgen Timmermans 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg veel keuze en handig te vinden

Service
Als je een vraagje hebt over fotografie of over producten kunnen ze het handig zeggen

Assortiment
Erg veel te koop

Aanbeveling
Ik geef een 9 omdat ik al een aantal keer gekocht heb en nog geen klacht heb.

Extra toelichting
Cameranu.nl is echt een aanrader als je met fotografie iets nodig hebt. Ik koop er al een paar dingen voor niet echt zo veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service, heel overzichtelijke webshop, snelle levering

Service
Het product werd snel geleverd en vroeg op de dag

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Fijne winkel

Extra toelichting
Alles was naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De ene dag via de webshop besteld en betaald en de volgende dag (ondanks dat het zaterdag was) in huis.

Service
Goede verpakking en aan de binnenzijde luchtkussentjes die het glaswerk goed beschermt was.

Assortiment
nvt.

Aanbeveling
Er zullen ongetwijfeld verbeterpunten zijn, vandaar een 9 want bij een 10 zou je perfect zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuma 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goed

Assortiment
Soms artikelen niet op voorraad, over algemeen wel.

Aanbeveling
Technisch goed, bij retour zending kosten koper.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie naar producten en combivoordelen

Service
Snelle levering wordt waargemaakt

Assortiment
Apparatuur + supplies + boeken is mooie combinatie

Aanbeveling
Betrouwbaar, warm aanbevolen.

Extra toelichting
Blijf zo door gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 19-02-2016 In de winkel gekocht
barendrecht

Algemene score

5,0

Gemak
doordat de medewerkers achter een toonbank staan is er in de winkel niet de gelegenheid om rustig advies te krijgen de volgende kopers staan direct achter je (Mc Donalds gevoel)

Service
ik kocht een atomos ninja blade met sun hood deze werd door de verkoper gehaald en hij vertelde dat dit de juiste zou zijn. dit was echter een vergissing de hood paste niet.
Deze terug gestuurd met het verhaal dat binnen van 2 weken zou mijn geld terug gestort zijn, dit duurde 3,5 week niet echt klant vriendelijk!!!

Assortiment
gezien ik deze dag ook een wacom 27 QHD en een sigma F2.8 120/300mm wilde kopen vroeg ik aan de verkopen of hij voor deze 3 artikelen een kortings-prijs kon maken, deze verkoper vertelde dat alleen de bedrijfsleider dit mocht (waar ik overigens begrip voor heb maar, zorg dat er dan wel altijd iemand is die deze verantwoording kan nemen), maar die was vrij, hij zou dit doorgeven en mij via een mail laten weten wat eraan de prijs gedaan kon worden tot op heden 4 weken later) nog niets gehoord!

Aanbeveling
door de diverse vervelende actie's van cameranu.nl ben ik niet echt gecharmeerd geraakt van de winkel , medewerkers en de manier van klantenservice.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Theater Jansen 19-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar!
Parkeerplaatsen voldoende

Service
Ondanks onze late binnenkomst toch rustig en goed geadviseerd en geholpen.

Assortiment
Alle voor mij belangrijke merken waren vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Overzichtelijk. Alle betere merken aanwezig. Personeel heeft Kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eize Pieter 19-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bijna alles op voorraad

Service
Geweldig geholpen verkoper voelde heel goed aan wat ik wilde hebben
En wat het beste bij mij paste

Aanbeveling
Gewoon mooie winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mediaman 19-02-2016 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

7,2

Gemak
Wij zitten in Groningen vaak ver van alles. Urk is mooi te doen. De winkel heeft veel spullen die je even kunt zien en voelen

Service
Meestal goed. Ben er wel paar keer geweest voor videocamera, achtergrondkarton. Laatste keer kwam ik voor drone. Had gevoel dat men er niet zovel van wist maar inplaats van dat gewoon te zeggen begon men lulverhalen terwijl ik beter wist. Niet doen. Zeg gewoon dat het nieuw voor je is. We kochten dus ook de Yuneec. Gingen testen volgen. JBI Phantom is gewoon beter. Hebben die gekocht.

Assortiment
gewoon goed. in combinatie met website al helemaal

Aanbeveling
Jammer van die drone. Zeg gewoon dat je het niet weert. Begin geen lulverhaal.

Extra toelichting
Niet doen alsof je het weet als je het niet weet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Elly 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen via internet, makkelijker kan het niet.

Service
's avonds laat besteld en toch volgende dag in huis.

Assortiment
in de internet shop prima, in de winkel in urk ligt weinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd van den Hoogen 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prettige en duidelijke website.

Service
Snelle levering volgens afgesproken tijdpad.

Assortiment
Voldoende voor de fotoliefhebber.

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans. Gewoon een prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPW van Tienen 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed bereikbaar

Service
telefonisch contact prettig en snel

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Er zijn ook andere winkels maar waarom zou je!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige camera! Niets moeilijks aan. Makkelijk voor beginners en uiteraard mensen met ervaring.

Service
Top! Per ongeluk 2 keer de zelfde camera gekocht. Stuurden ze direct een mail dat één automatisch was geannuleerd, en de andere werd wel op de post gedaan.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen. Zoveel opties dat het moeilijk word om er een uit te kiezen (maar wel leuk).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Moet MEMO photography 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed site, goede telefonische advisering

Service
snelle levering en goed meedenken over en informatie over levering aankoop

Assortiment
Wat ik zoek hebben ze en scherp geprijst

Aanbeveling
Professioneel, prettig en plezant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos Stokman 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Het wordt super snel geleverd en alles op een goede nette manier.

Assortiment
Veel goede producten van goede kwaliteit!

Aanbeveling
Makkelijk en duidelijke site, snelle levering en kwaliteit en prijs is ook goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Art 18-02-2016 In de winkel gekocht
In Urk en in de Webshop maar kan niet allebei invullen.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is makkelijk om iets te bestellen omdat je veel betaal middellen hebt.

Service
CameraNU.nl houd je goed op de hoogte met nette mailtjes.

Assortiment
CameraNu.nl heeft n ruim assortiment en heeft vrijwel altijd de dingen die ik zoek.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerald Gijsbertsen 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zoekend naar foto-accessoires met daarbij de beste prijs/kwaliteit verhouding, binnen enkele seconde meer opties, waarvan een revieuw de doorslag gaf

Assortiment
Groot en divers assortiment

Extra toelichting
Nee, uitstekend geregeld! Snelle levering en beloofd wat de recensie mij liet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 18-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Beperkte wachttijd en genoeg balies.

Service
Goede uitleg en voldoende tijd genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

stan 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
geen problemen gehad dus service moet goed zijn

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
duidelijke website snelle levering goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koos Schoonhoven 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De grote magazijnvoorraad maakt dat je bijna altijd vindt wat je zoekt.

Service
Na bestelling verloopt de afhandeling en bezorging zeer vlot. De beloofde korte tijd tussen de plaatsing van de bestelling en de aflevering aan huis wordt helemaal waargemaakt.

Assortiment
De keren dat ik op fotogebied iets zocht bleek het altijd leverbaar! En dat tegen een prijs die steeds iets lager was dan bij concurrerende firma's.

Aanbeveling
De website is heel helder en klantvriendelijk; voorraad en afhandeling na bestelling laten niets te wensen over.

Extra toelichting
Nee, ik ben erg tevreden over die paar keer dat ik van Cameranu.nl heb gebruik gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere site met een goede prijs

Service
Snel en precies volgens afspraak

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Extra toelichting
Goede prijs, snelle levering en alles keurig bevestigd qua betaling en levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Deursen 18-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vriendelijk goed advies

Assortiment
Voldoende in alle prijs klassen

Aanbeveling
Netjes alles goed in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eRBe 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met goede zoekmogelijkheden

Service
's-avonds besteld en de volgende dag rond de middag in huis. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Moens 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site, en snelle levering

Service
Snel antwoord op vragen via de mail.

Assortiment
Kompleet

Aanbeveling
Zie andere antwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MTdL 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie over aflevering

Assortiment
Ruime keuze, voor elk wat wils

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en zal in de toekomst zeker meer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews