cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dimitri 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle website

Service
Meteen geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide informatie en de levering is heel erg snel! Om 22:00 uur besteld, de volgende werkdag ('s ochtends rond 9:15) stond iemand van Post NL al op de stoep om mij het pakket af te leveren.

Service
Snelle levering is echt een plus punt! Fijn dat je echt er op kan rekenen, vooral wanneer het dure producten zijn.

Assortiment
Ruim assortiment en gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Mede door de duidelijke en eerlijke reviews heb ik mijn keuze gemaakt.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke informatie, uitgebreide website en snelle levering. Dat is een hoge beoordeling wel waard! Ik kom zeker terug, bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spike Vandersteen 29-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Website is lekker snel en duidelijk. Betalen ging makkelijk. Communicatie na bestelling duidelijk. Wordt meteen een afspraak gemaakt. Lekker want dan kan ik aansluitend op de levering mijn klant bezoeken met de bestelde goederen en meteen aan de slag. FIJN.

Service
Bestelde goederen zouden om 09:30 komen. Dat werd uiteindelijk 11:00! Ik had om 11:30 een afspraak bij een klant en die goederen waren daarvoor nodig. En toen ging het mis. Goed mis. Spullen te laat. Ik te laat. Klant kwaad en terecht.
Cameranu.nl is op een maandag pas om 11:00 bereikbaar. Jammer. Iedereen start om ca. 08:00 Toch?

Assortiment
Voorlopig voldoende. Echter als ik op de professionele afdeling loop staat daar niet alle apparatuur die ik verwacht daar te zien.

Aanbeveling
Mijn aanbeveling voor deze shop gaat voorlopig de ijskast in. In mijn netwerkomgeving sta ik voor betrouwbaar en afspraak is afspraak. De schade die zo'n te laat leveren actie met zich meeneemt is evident.

Extra toelichting
Op termijn ga ik significante investeringen doen. Grootformaat en Nikon D5 body's aangevuld met objectieven en opbergruimte voor onderweg en kluiskasten voor in de studio. Wordt waarschijnlijk elders gedaan.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

reumy 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima

Service
goeie service

Assortiment
uitgebreide mogelijkheden

Aanbeveling
gewoon perfect

Extra toelichting
we zijn zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel waar je nooit lang hoeft te speuren om te vinden waarnaar je op zoek was.

Service
Nog nooit heb ik gebruik hoeven maken van een andere service dan de overzichtelijkheid en de snelheid van leveren.

Assortiment
Nog altijd heb ik bij Cameranu gevonden waar ik naar zocht, ik heb niet de indruk dat dat anders zou zijn wanneer ik zou overstappen op een andere camera.

Aanbeveling
Met het geven van een tien, geef je aan dat er niets meer te verbeteren valt. Dat is mogelijk wel zo al zou ik op dit moment zo niet weten wat. Voor mij is het prima zo

Extra toelichting
Het is al weer lang geleden dat een kennis me door verwees naar Cameranu, nu verwijs ik mijn kennissen door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijzepijl 28-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de echte winkel lekker ruim je kan er veel camera's bekijken. De webwinkel is overzichtelijk artikelen goed gerangschikt en de bestelprocedure eenvoudig

Service
Prettig telefononisch contact gehad probleempjes snel opgelost.

Assortiment
Een ruime sortering en veel voorraad

Aanbeveling
Goede klantvriendelijkheid grote sortering en veel op voorraad

Extra toelichting
Het is alleen jammer dat het een aantal dagen duurt voor de bestelde spullen geleverd worden. Dit in tegenstelling tot concurenten waar voor je 24:00 besteld de volgende dag de spullen in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Di 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is makkelijk en duidelijk en het product wat ik nodig had, had ik gauw gevonden

Service
Bestelling geplaatst en binnen een paardagen het pakketje binnen, een erg snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze voor alles en een duidelijke uitleg erbij

Aanbeveling
Ik denk dat het bovenstaande genoeg zegt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Beoordeling ziet enkel op contact-info per e-mail.

Aanbeveling
Goed assortiment en prima prijzen. Snelle levertijden en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leverproces.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

robinotof 28-02-2016 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

8,0

Service
zeer goede service in de winkel. duidelijke uitleg over de producten en goed advies.

Assortiment
ik was opzoek naar flitsers. veel verschillende keuze in verschillende prijsklasse. na aangegeven wat voor prijsklasse ik ze zocht, had ik ook nog verschillende opties om uit te kiezen. en alles was netjes op voorraad.

Aanbeveling
mooi ruim opgezette winkel. leuk dat je veel dingen ook uit kunt proberen of even vasthouden. altijd parkeerplek. goed bereikbaar

Extra toelichting
wachttijd bij de kassa vond ik wel erg lang. dat is het enige nadeel. maar misschien kwam dat omdat ik op een zaterdag middag in de winkel was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Osa Mayor 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
geen problemen ervaren, het pakketje was er de volgende dag

Assortiment
Ruim assortiment voor de fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJ Heijster 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middags besteld, de dag erna in huis.

Service
Netjes afgeleverd via Postnl

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
10 gelet op service, snelheid en assortiment

Extra toelichting
Ga zo door Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tyler 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb niet veel tijd op de website doorgebracht, maar alles is helder en overzichtelijk. Er staat alleen informatie waar dat nodig is, geen overbodige opvulling.

Service
Geen problemen: pakketje snel en netjes bezorgd.

Assortiment
Zo te zien is er geen gebrek aan aanbod, maar wie ben ik...

Aanbeveling
Goede service, mooie website en een breed assortiment: zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos P 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kwam er soepel en snel doorheen. Erg duidelijk in bezorgtijd, kosten, e.d. Niet te duur en lekker snel.

Service
Snelle bezorging, sneller dan andere webshops met dezelfde artikelen. Zo ben ik bij deze winkel terecht gekomen. Zij waren het enige adres waar ik mijn artikel nog bij tijds in huis kreeg.

Assortiment
Keuze zat, voor alles wat!

Aanbeveling
Goed, duidelijk, kwaliteit, groot aanbod en snel.

Extra toelichting
XSories Big U-shot, prima prijs i.v.t. andere webshops. En de enige site die dit product in een dag kon leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Producten zijn gemakkelijk op de website te vinden op merk en/of categorie.

Assortiment
Package deals zijn helaas niet samen te stellen, maar worden door de webshop zelf samengesteld. Zo wordt bij de Canon EF 1.8 STM geen package deal met de bijbehorende Canon ES-68 zonnekap aangeboden maar krijg je bij de package deals alleen maar accessoires van B-merken aangeboden. Wanneer je zelf meerdere producten bestelt (pakket samenstelt van A-merken) krijg je geen kortingen!

Aanbeveling
Goed assortimemt en snelle levering met PostNL.
Jammer dat bij de package deals bestaan uit accessoires van B-merken bestaan. Wanneer je gewoon de A-merken zelf toevoegt, krijg je geen exta kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Boogaard 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Sollie 27-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Pretige winkel met voldoende ruimte en spullen

Service
Deskundige mensen, klantgericht

Assortiment
Je moet je best doen om iets te vinden wat ze niet hebben

Aanbeveling
Een pretige ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trees 27-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en alles is duidelijk en te vinden.

Service
Ondanks dat ik wist welk toestel ik wilde kopen in mijn budget en nadat ik uitgebreid hun website had bestudeerd, kreeg ik rustig, professioneel en prima advies. Net dat stukje extra en dus de camera met de nodige accessoires gekocht ..... in nog bedankt voor het super advies van de flitser!

Assortiment
Voor (semi)profesionals maar ook amateurs ...... in elke prijsklasse is er ruime keuze, ook in accessoires en occasions.

Aanbeveling
Het is echt de moeite waard om de winkel te bezoeken!! Een gratis kopje koffie oid staat klaar. En allemaal vriendelijk, eerlijk, serieuze en professionele medewerkers staan voor je klaar.....TOP firma

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sim 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke bestelling en snelle levering

Aanbeveling
geen gedoe, gewoon snelle en goede dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Hoeven 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzichtelijke website. duidelijk.

Service
service zoals betaling info, en info over de bestelling is goed tot zeer goed

Assortiment
hetgeen ik wilde bestellen was voldoende op voorraad.

Aanbeveling
zoals boven vermeld goede prijs en goede service

Extra toelichting
belangrijk is dat als je op internet besteld, dat de afspraken zoals ze staan in de voorwaarden gehandhaafd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en het bestelproces verloopt soepel.

Service
Snel bezorgd!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Door de betrouwbaarheid, snelle service, het winkelgemak + goede mobiele webshop zou ik hier zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casey 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb een klein dingetje nodig. Een onderdeel van een statief. Klein en onbenullig. Maar ja, je hebt het wel nodig. Waar vind je dat? Zoeken, zoeken, zoeken. Dan maar de helpdesk gemaild. Binnen een 1/2 uur reactie. Precies DAT onderdeel, precies DIE informatie, precies DAT advies......

Service
Kennis, ervaring, snelheid. Ze weten het. En helpen je zo weer op weg.

Assortiment
Waar hebben we het over? Zo'n klein onderdeel. Maar ze weten het wel. Neenee, net effe niet op voorraad. Maakt niet uit, allang blij dat ik het heb. En dan toch binnen 3 dagen thuisbezorgd.

Extra toelichting
Een rubbertje, voor een voetje van een statief. Ik bedoel, dat zal je maar net nodig hebben... Maar ze weten ervan, ze snappen je direct. Ze hebben precies op de korrel wat ik nodig heb. En binnen 3 dagen kan ik weer verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwestie van gegevens invullen en het is besteld

Service
Informatie na bestelling is goed.
Bestelling snel geleverd.

Assortiment
De cameratas die ik gekocht heb heeft CameraNu (maar) in twee kleuren.

Aanbeveling
Snelle bezorging, informatie over bestelling goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ulric 26-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Parkeerplaats voor de deur,en makkelijk te vinden

Service
Ze nemen de tijd voor je en verstand van zaken.

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Pul 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk en snel bestellen!

Service
Zeer duidelijke communicatie over de levering en tijden en snel geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment om uit te kiezen voor zeer nette prijzen.

Aanbeveling
Prettige 1ste ervaring met deze leverancier. Zeer ruim assortiment met toebehoren voor camera's welke in de regionale fotospeciaalzaken helaas vaak niet meer op voorraad zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het product dat je zoekt is gemakkelijk te vinden in het uitgebreide assortiment, en je krijgt mooie aanbiedingen op bijgeleverde accesoires.

Service
het bestellen, betalen, en de afhandeling gaat zeer snel, en u kunt tot 23.59u bestellen om het de dag erna al te ontvangen, dit is echt een groot pluspunt. u krijgt ook altijd en link zodat de bestelling bij de post continu te volgen is.

Assortiment
zeer ruime keuze tegen scherpe tarieven, compleet met de belangrijkste accesoires.

Aanbeveling
goede snelle service, overzichtelijke site, u kunt tot laat bestellen, en bestellen is zeer gemakkelijk.

Extra toelichting
de rode videomic pro is een top product. voor mij als hobby videomaker met klein budget krijg je proffesionele audio in al je videos. als je buiten filmt, is het een aanrader om er ook een nepbonten windscherm bij te nemen, daarmee heb je geen last meer van windruis. bij elkaar is dit een geweldig stuk gereedschap, die de kwaliteit van mijn videos tot een hoger niveau tilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco van der Ploeg 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn snel te vinden en goed beschreven met duidelijke foto's. Het bestelproces en de betaling verlopen vlekkeloos.

Service
In de afgelopen jaren heb ik hier diverse artikelen besteld. Deels via thuisbezorging laten afleveren, deels via PostNL. In beide gevallen zijn artikelen altijd correct en op tijd geleverd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Het komt zelden voor dat ik een artikel waar ik naar op zoek ben niet aantref. De prijzen zijn beslist concurrerend.

Aanbeveling
Wat mij betreft een schoolvoorbeeld van een goede webshop. Alles klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk site.

Service
Zeer snelle zending.

Assortiment
Ik heb niet alles gevonden wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tim van Dongen 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, goede, snelle website. Ook het vergroten en 360 graden bekijken van foto's is een dikke plus.

Service
Nog geen gebruik hoeven maken van garantie-aanvragen, maar veel keuze in verzendopties is voor mij een positief punt.

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Fijne winkel, waar ik zeker vaker eens ga kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reflex 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
als men de juiste benaming intypt werkt het super

Service
is geen issue

Assortiment
nog niet mis gegrepen

Aanbeveling
top verkoper

Extra toelichting
neuh

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Boeve 25-02-2016 In de winkel gekocht
Adres: Het Spijk 8, 8321 WT Urk Er is toch maar éé'n zaak?!
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bereiken, goede parkeergelegenheid, duidelijke entre en gelijk een bonnetje uit de automaat, wachten totdat jouw nummer op de display komt, ondertussen rondneuzen en een lekker kopje koffie.

Service
Deze is zeer goed. Je wordt vriendelijke en uitvoerig geholpen door gemotiveerde mensen achter de balie.Ze denken met je mee.
Bijv. mijn statie,elders gekocht,ging stuk,maar Cameranu.nl heeft er werk van gemaakt bij de fabrikant. Helaas ging die failliet, maar Cameranu.nl bood aan mij verder te helpen zoeken naar een goede oplossing voor mijn probleem.

Assortiment
Ik heb nog niet iets bedacht wat ik bij Cameranu.nl niet in de winkel kon bekijken.

Aanbeveling
In één woord,een prettige winkel om rond te neuzen,je licht op te steken en als je beurs het toelaat te kopen.

Extra toelichting
Nee. goede wijn behoeft geen (extra) krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Alles was lekker te vinden!

Service
Goed geregeld

Assortiment
Lekker veel

Aanbeveling
Hartstikke mooi allemaal

Extra toelichting
Was allemaal top

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeroen 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden en er was voldoende informatie over te vinden.

Service
Snelle levering en netjes afgehandeld.

Assortiment
Enkele producten waar naar ik zocht waren tijdelijk uitverkocht of net te duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H J Bannink Apeldoorn 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle en goed verpakte verzending (1dag in huis)

Service
Goede communicatie over nazending, binnen 5 dagen beloofd na 3 dagen al in huis!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb hebben ze vaak in huis met een zeer goede beschrijving op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geppy Wassenaar 25-02-2016 In de winkel gekocht
Camera Nu in URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en betrouwbaar bij bestelling

Service
goede service bij ruilen of klachten. super afgehandeld

Assortiment
veel accessoires en goed overzicht in de winkel

Aanbeveling
Het is een goede en prettig zaak met fijn personeel die je graag helpen met vragen.

Extra toelichting
Graag ook nog een winkel Camera-Nu in de provincie Friesland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CanonFAN 25-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel zelf is goed bereikbaar. Het parkeerterrein mag wel wat groter wezen, maar zet de auto gewoon bij het naastgelegen pand. Dat kan ook goed....

Service
Bij cameranu doen ze niet moeilijk. Ze gaven voor mijn oude product een mooie inruilwaarde, en dat speelde een grote rol in het nieuw aan te kopen product.

Assortiment
Je grijpt eigenijk nooit mis. En echt wat op de website als aanwezig staat kan je in de winkel zo komen halen. Als de fabrikant het heeft, heeft cameranu het ook. En dat schept vertrouwen en wil je graag terugkomen.

Aanbeveling
Ze zijn niet duur, en bieden prima service. Zijn vriendelijk, staan altijd voor je klaar. Tot 22 uur is de klantenservice geopend. Dat is ook wat waard!

Extra toelichting
Ze zijn bij cameranu.nl zo goed dat het wel ontzettend druk kan zijn in de winkel. De keer dat ik mijn product wilde kopen heb ik 1,5 uur moeten wachten. Toegegeven, je kunt wel heerlijk op je gemakje rondkijken en lekkere koffie drinken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de "luie" uitzoeken en bestellen, overzichtelijke pagina

Service
snel en duidelijk over de bestelling en afhandeling

Assortiment
groot aanbod op hun vakgebied

Aanbeveling
maak ik zeker gebruik van in de toekomst

Extra toelichting
fijne en vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1hoorn 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon op zich het product vinden maar had het prettig gevonden als hetzelfde product waar ook een accu bijgeleverd wordt, en dus prijsinteressanter was, er direct bij gepresenteerd werd. Nu zag ik dat pas nadat het product besteld en betaald werd.

Service
Ik wilde om 21:58 nog contact zoeken met service desk omdat ik een vraag over de bezorging had. Telefoon werd opgenomen en zeer geduldig met mij meegekeken en meegedacht. Klasse!

Assortiment
Enorme keuze. Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Prima assortiment, concurrerende prijzen, uitstekende service desk en supersnelle levering. Om 22:00 uur besteld en om 11:00 uur volgende dag in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Octonet 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
klantenservice is prima

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
snel, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton Vliegen 25-02-2016 In de winkel gekocht
Capelle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer competente jonge man, die ons hielp. Hij wist de weg, kon ons goed bij het maken van onze keuze begeleiden, had kennis van zaken en ging niet voor de duurste optie.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken op foto- filmgebied.

Aanbeveling
Bovenstaande commentaren spreken voor zich.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed te vinden

Service
uitstekend!

Aanbeveling
Goed en zeer snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot 12 uur 's nachts bestellen, volgende dag geleverd. Bovendien de mogelijkheid om de volgende dag bij een ophaalpunt op te halen.

Service
23.19 besteld, 23.20 bevestiging... Al om 5.30 volgende dag bij ophaalpunt aanwezig.

Assortiment
Volgens mij net zo goed als andere camerawinkels.

Aanbeveling
Supersnel, supermakkelijk. Ben onder de indruk dat er tot 12 uur 's nachts besteld kan worden en de volgende dag geleverd wordt. Als het de volgende keer weer zo snel gaat, dan kan ik nog wel eens standaard klant worden.

Extra toelichting
Snel, makkelijk, tot laat bestellen, volgende dag geleverd. EN de optie om bij afhaalpunt op te halen. Dat zou bij elke webshop standaard moeten zijn,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luiken 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
enorm eenvoudig om op de site het gewenste product te vinden en eventueel te vergelijken.

Service
geen verzendkosten, ook niet als je een artikel bestelt dat minder dan 20 euro kost.

Assortiment
zeer uitgebreide collectie, alles is hier te vinden.

Aanbeveling
deze 10 punten gaan naar de site (en de winkel erachter). Eerder op een beurs een camera gekocht, ook daar ben ik zeer goed geholpen.

Extra toelichting
Bij bijna alles wat ik zoek aan foto- of videomateriaal, verrekijkers of telescopen, of accessoires kijk is eerst op de site van CameraNu.nl. 10 tegen 1 dat ik vind wat ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine den Engelsman 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles makkelijk te bestellen vanuit de luie stoel!

Service
Snelle en goede communicatie, wat er gezegd wordt gebeurt ook!

Assortiment
Van nieuw tot gebruikt van groot tot klein alles is zo'n beetje aanwezig in het assortiment

Aanbeveling
Goede service, snelle service, uitgebreid assortiment. Beloftes worden nagekomen, wat wil een klant nog meer! Ik ben dik en dik tevreden :)

Extra toelichting
Vind het ook super dat zelfs Occasions ook tip top worden afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfons 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hoe gemakkelijk het bestellen via internet en laten thuisbezorgen ook is vind ik het toch prettig dat je je bestelling ook kan ophalen in een echte winkel met aardig en vakkundig personeel

Service
Ik had lang gespaard voor mijn nieuwe camera, twee objectieven, filters en extra accu en ik wilde zelf de pret van het ophalen beleven (mede omdat ik in het verleden wel eens nare ervaringen heb gehad met TPG post), mijn hele bestelling lag op de afgesproken dag netjes op mij te wachten.

Assortiment
Werkelijk alles voor de pro en amateur is te koop bij CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ja.., wat kan ik zeggen, gewoon goed...!

Assortiment
Wat je wenst is aanwezig volgens mijn idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goed toegankelijke site

Assortiment
Alles wat ik op fotografiegebied kan bedenken kan ik vinden.

Aanbeveling
snelle levering, goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molexroots 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel makkelijk website.

Service
Top service.

Assortiment
Wat ik heb gekocht vond ik nergens anders in Nederland.

Aanbeveling
In het algemeen een goeie website en service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met enkele klikken bij je product

Service
Hele vlotte bekwame mensen op die plaats.

Assortiment
Niks op fotogebied tekort.

Aanbeveling
Uiterst gemotiveerd en niks is hun teveel, Chaupeau Camera nu. Blijf zo verder aan de weg timmeren. Indien we wat nodig hebben op fotogebied staat Camera Nu direct in onze gedachten. Te weten dat we de plank niet vaak mis slaan, en... indien op voorraad binnen 24 uur in huis. Ook dat telt.

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Beukel 24-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website evenals de winkel zijn erg overzichtelijk. Alles staat netjes in categorieën, daarbij is er de mogelijkheid om precies te filteren naar wat je zoekt. Dus op bijv. merk, grootte, etc. Erg handig wat zoektijd aanzienlijk verkort. De winkel is mooi, de producten zijn aan te raken en te proberen. Dit maakt de beleving compleet.

Service
Ik heb een aantal keer gemaild omdat ik mijn oude camera wilde inwisselen voor nieuwe objectieven. Kreeg snelle reacties die duidelijk waren waardoor je snel weet waar je aan toe bent. Daarbij heb ik een keer mijn schermpje van mijn camera laten vervangen (wat onder garantie viel), dat werd snel en netjes opgelost.

Assortiment
Over het algemeen erg goed, maar soms zoek ik een b- merk lader voor accu's o.i.d. en dan zijn er soms dingen niet. Maar dat ligt vaak erg specifiek. Het kan zijn dat je daarvoor soms naar een andere winkel moet.

Extra toelichting
Andere merken zoals wasabi kunnen handige dingen hebben zoals dual wall chargers o.i.d. Zou dat graag terug zien in de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Opzoeken en filteren op de website is eenvoudig, evenals de verdere afhandeling van een bestelling

Service
Geen uitzonderlijke service nodig gehad (klantenservice...). Alles was in één keer goed geregeld en verwerkt.

Assortiment
Uiteraard ook bij de concurrentie gekeken naar een viertal zaken, die ik in één keer wilde bestellen. CameraNu was de enige, die alles in voorraad had (tegen goede concurrerende prijzen)

Aanbeveling
Na uitzoeken, bestellen en aflevering (goed verpakt en op volgens afspraak op de juiste tijd) alleen maar een compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews