cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk website

Service
Vlotte levering, zeer goed verpakt

Assortiment
veel keus, zowel nieuw als gebruikt

Aanbeveling
Via internet verlopen de bestelling zeer vlot. Ook een keer in de winkel een macrolens gekocht, goed en deskundig advies gehad en prettige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Jan 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg snelle bestelling en ook snel bezorg!

Service
Product was gewoon goed, snelle levering.

Aanbeveling
Een erg complete, goede winkel voor fotografie apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eline 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb mijn product snel gevonden door de handige zoekfunctie. Mijn product was eerst niet op voorraad, maar ik kreeg al snel een mail met de boodschap dat mijn product al op voorraad was! Het bestelproces verliep goed en snel!

Service
De levertijd werd heel keurig aangegeven d.m.v. een bevestigingsmail. Ook kon ik het pakket handig volgen met de bijgevoegde transactiecode. Over de klachten- en de retourprocedure kan ik geen uitspraken doen, want daar had ik gelukkig niet mee te maken.

Assortiment
Er is veel assortiment.

Aanbeveling
Duidelijke en overzichtelijke webshop, met een snelle en fijne levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simone Hiensch 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving van de artikelen

Service
Duidelijke mail met informatie over de bestelling

Assortiment
De prijzen zijn gunstig!

Extra toelichting
Ik heb net een derde bestelling geplaatst. Snelle levering en goede informatie via de mail over de bestelling en de levering. Geen verzendkosten is ook een plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Bruggeman 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
mooie site, keurig overzichtelijk

Service
snelle levering en in de orginele verpakking verstuurd

Assortiment
Zeer ruime keuze van veel artikelen

Aanbeveling
het gemak en het geleverde voldoen ruim naar mijn wensen

Extra toelichting
Wil graag eens kijken in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

René Hansen 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk zoeken naar zaken die je nodig hebt

Service
Prima hoor. Erg snelle levering

Aanbeveling
Ze doen wat ze moeten doen en dat is in deze tijd van grote waarde waar je bijna alles op snelheid en service beoordeelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiWo 24-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken van producten gaat eenvoudig, de lijst met resultaten sluit goed aan bij mijn zoekcriteria, de bestelling en betaling verlopen ook erg soepel.

Service
Ik wordt altijd snel geholpen bij vragen en ik ben tot nu toe erg tevreden met de verleende service.

Assortiment
De meeste zaken die ik zoek kan ik terugvinden bij CameraNU

Aanbeveling
Overall ben ik erg tevreden over mijn aankopen bij CameraNU

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Loon 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen via internet.
goede overzichtelijke site

Service
's avonds om 9.30 bestelling geplaatst en kon onmiddelijk zien op welk uur de volgende dag geleverd werd.
klopte exact.

Assortiment
konden ook de benodigdheden vinden op de site

Aanbeveling
afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vjleukfe 24-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb besteld via de site en ben hier erg tevreden over. De site heeft een goede usability dus is gemakkelijk te gebruiken

Service
Mijn bestelling was de volgende dag al in huis, super service! Ik kreeg een aantal mailtjes waarbij ik op de hoogte werd gehouden van de bestelling, wat erg fijn was. Wat ook fijn was, was dat ik niet heel veel mailtjes kreeg. Soms krijg je wel 6 mailtjes over 1 bestelling. Hier bleef het gelukkig maar bij 3. Wellicht een idee om dit aantal nog te verminderen, en alles in 1 mail te stoppen?

Assortiment
ruim assortiment, veel keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

KoenGSM 23-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk opgesteld, camera's kunnen opgepakt en geprobeerd worden.

Service
Men neemt uitgebreid de tijd voor je

Assortiment
Alle merken zijn leverbaar, ook zijn er in de meeste gevallen accessoires van goedkopere merken beschikbaar

Aanbeveling
Goede winkel, deskundig personeel, goede bereikbaarheid met de auto en eigen parkeerplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een 9 omdat het bestellen duidelijk en eenvoudig verliep.

Service
Omdat ik direct een mail kreeg na de bestelling en de volgende dag de bestelling in huis had.

Assortiment
Niet alle USB sticks waren dierect de volgende dag leverbaar maar de meeste wel.

Aanbeveling
Omdat alles over het algemeen meer dan goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Max Balder 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en overzichtelijke website

Service
Enorm snelle levertijd en goed dat er een trackingcode bij wordt gegeven

Assortiment
Precies de producten die ik nodig had voor mijn startup

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, gebruiksvriendelijk, snelle levering.

Service
Prima informatievoorziening, uitstekende levertijden, goede prijzen en aantrekkelijke combinatiekortingen

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Veel aanbod, veel informatie, goede prijzen, snelle levering, duidelijke informatievoorziening gedurende het besteltraject.

Extra toelichting
Mijn eerste keus voor fotospul!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt heel makkelijk via de website bestellen.

Service
De bestelling kwam heel erg snel binnen.

Assortiment
Ze hebben veel verschillende dingen van verschillende merken.

Aanbeveling
Het is een goede winkel, met een breed assortiment en een erg snelle lever tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikel bekeken op internet en de dag erop besteld. Logische bestelprocedure

Service
Snelle levering volgens toezegging en prima track en trace systeem

Assortiment
Hebben een prima aanbod

Aanbeveling
Kan altijd beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Smits 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Teveel subcategorieën die het zoeken naar een specifiek product niet makkelijker maken. Bijvoorbeeld met het zoeken naar lenzen, welke per merk zijn onderverdeeld en niet naar bij welke camera/mount ze passen. Nu moet ik dus steeds iedere lens aanklikken waar Nikon staat en dan opzoeken of die geschikt is.

Service
Levertijd nagekomen, betaling ging gemakkelijk en informatie over de bestelling en verzending werden meteen opgestuurd, inclusief een handige Track&Trace link. Verder geen negatieve ervaring met de service gehad.

Assortiment
Voldoende A-producten in het assortiment. Helaas niet veel third-party lenzen voor mijn camera, de Nikon 1 J5. Of nog niet kunnen vinden..

Aanbeveling
Gemak is voor mij een belangrijke factor wanneer ik online winkel, omdat er niemand is die je het assortiment kan uitleggen. Als ik teveel moet klikken, zoeken, lezen en tot niet uit kom, dan ben ik ook zo weer weg. De site doet dit goed, maar het kan nog een stuk beter. Verder goede prijzen en een snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad de Jonge 23-03-2016 In de winkel gekocht
op de beurs professional Imaging
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles makkelijk en overzichtelijk te vinden op de site.
kom je er onverhoopt toch niet uit dan is een mailtje of telefoontje naar de klantenservice voldoendenaar

Service
nieuw aangeschafte accu bleek het niet te doen. Gebeld met de klantenservice. Vanwege een vakantie kreeg ik, voordat ik de oude had opgestuurd, een nieuwe toegezonden. Prima servic

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoekfunctie.

Service
Snelle levering van bestellingen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, hiernaast regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanbeveling
Goede winkel met een snelle service en een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Vintcent 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk de bestelling te doen. Alles is overzichtelijk.

Service
Komen beloftes na. Gisteren besteld, vandaag in huis.

Assortiment
Volop keuze!

Aanbeveling
Plezierig virtueel winkelen.

Extra toelichting
Doet wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonny Trompetto 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk zoeken, voldoende informatie.

Service
Snelle informatie via email,goed te volgen en netjes volgens voorschrift bezorgt.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 22-03-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede service, zelf rondkijken

Service
voldoende tijd, kundig advies

Assortiment
alle gangbare spullen op voorraad

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Boerman 22-03-2016 In de winkel gekocht
Tijdens de FotoVakbeurs in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Tijdens de foto Vakbeurs aantal artikelen op de stand besteld. Een aantal dagen waren deze artikelen geleverd.

Assortiment
Staat het artikel niet vermeld, dan wordt de moeite genomen deze alsnog geleverd te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ripri 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk op mijn iPad alles te vinden

Service
Snelle en correcte levering binnen 24 uur

Assortiment
Ben net begonnen met fotografie dus voldoende voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn K 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De medewerkers staan altijd voor je klaar met goed advies.

Assortiment
Ik was op zoek naar een Nederlands merk, wat niemand verkoopt. Toch heeft cameranu.nl het wel! Super!

Aanbeveling
Goede service, goed assortiment en ook nog eens een snelle levering!
Ik kan deze winkel absoluut aanbevelen.
De volgende keer dat ik iets nodig heb voor mijn camera, bezoek ik Cameranu.nl weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irholland 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk snelle bezorging

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke website met een zeer ruim assortiment en duidelijke voorraadstatus. Om vijf uur 's ;middags een camera en lens besteld. De volgende dag om 12 uur 's middags bezorgt. Prima communicatie omtrent aankoop en verzending. Camera en lens waren gezamenlijk deugdelijke verpakt. Kan de site zeker aanbevelen. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product was goed te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke webpagina met veel producten, levering is snel en producten zijn naar wens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen bij Cameranu.nl ging erg makkelijk en er werd stipt geleverd! niets op aan te merken!

Assortiment
Hetgeen ik wilde kopen was bijna nergens in Nederland te koop maar werd direct geleverd door CameraNu

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Nee, tenzij het is ga gewoon zo door op deze manier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ze DOEN wat ze zeggen 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel te vinden in de webshop. Directe informatie over het bestel en afleveringsproces.

Service
's Avonds bestelt, de volgende dag inderdaad al in huis. Ze vragen via beoordeling feedback over hun service. Zijn dus scherp op hun klantprocessen!!!

Assortiment
Je kunt werkelijk voor alles terecht bij CameraNu op het gebied van video en fotografie. Vriendelijke en to-the-point informatie via de telefoon. Concurerend prijsniveau.

Aanbeveling
CameraNu maakt 100% waar wat ze zeggen.

Extra toelichting
Ik heb mijn SLR, lenzen, tassen, SD geheugenkaarten, etc. bij CameraNU gekocht en nog nooit teleurgesteld in jullie advies en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel werkt prima, is overzichtelijk en snel

Service
voor 23.59u besteld is volgende dag in huis. Ik kon zelfs de tijd van levering opgeven.

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 22-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is zeer overzichtelijk en producten zijn snel te vinden.

Service
Prima service. Ik heb een schouderstatief gekocht maar thuis bleek toch dat de uitschuifbare steun die het statief goed horizontaal kan stellen te kort was. Ik heb gevraagd of deze in een langere maat besteld kon worden. Dit is werkelijk uitstkend en snel geregeld met de leverancier. Klasse.

Assortiment
Prijs- kwaliteit erg belangrijk maar is dik in orde.

Aanbeveling
Er werken mensen die verstand van zaken hebben en goed afwegen wat bij de klant wel of niet past.
Mijn vrouw heeft een nieuwe fotocamera gekocht die geheel aan haar wensen voldoet. Haar indruk was ook dat er ruim de tijd werd genomen om alle info over de camera toe te lichten.

Extra toelichting
Winkel ligt wel een stuk uit de buurt voor ons maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de wijze waarop we geholpen zijn. We hebben het er graag voor over gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert Noij 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle levering bij bestellingen.

Service
Kocht een Epson V850 scanner. Er bevond zich een krasop een van de filmhouders.Melding van gemaakt en wordt meteen geregeld.

Assortiment
Je kunt alles bestellen op fotografisch gebied tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Zie bovengenoemd commentaar.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieks Mind 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk vindbaar, genoeg keuze in vindbaarheid

Service
Snelle service, snel bezorgd

Assortiment
Genoeg keuze, meer dan in standaard winkels

Aanbeveling
Prima service, snel besteld en bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 22-03-2016 In de winkel gekocht
op de beurs
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed. Verbeterpunt zou de selectie criteria mogen zijn op de homepage. Ik moet in het begin altijd even zoeken.
Wat ook handig zou zijn, is bij opruiming meerdere selectiecriteria. Ik heb nooit zin om die heel bak aan opruimingen door te spitten.

Service
Keurig geinformeerd, niets beloofd wat niet waar gemaakt kon worden. Bijvoorbeeld bij een backorder. Als je niet weet wanneer die kan worden geleverd, dan doen jullie geen voorspellingen. En zo hoort het.

Assortiment
Alles wat voor mij belangrijk is kan ik vinden

Aanbeveling
Belangrijkste gevoel dat ik heb is dat jullie betrouwbaar zijn en inhoudelijke kennis hebben. Geldt voor zowel verkoop als aftersales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem Hartmann 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk, overzichtelijk, helder

Service
telefonisch contact gehad over bestelling. Uitstekend geholpen.

Assortiment
Ik zou niet weten wat ik mis.

Aanbeveling
Gewoon perfect

Extra toelichting
bedankt voor de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en met een paar klikken is je bestelling geplaatst

Service
Vlotte levering en prima op tijd. Wat moet ik daar verder op zeggen.

Assortiment
Ik check regelmatig op bepaalde artikelen. Meestal is het "raak"; soms ook niet. Maar ja, je kunt ook niet alles op voorrad hebben.

Aanbeveling
Een hoge score, gebaseerd op 2 bestellingen. Beide keren keurig op tijd en zonder problemen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy Huijsmans 21-03-2016 In de winkel gekocht
Professional imaging
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb besteld, en het meteen meegekregen.

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

de Kleijn 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen gaat super makkelijk.

Service
Direct bevestiging per mail van bestelling en bevestiging van besteldag

Aanbeveling
al diverse keren ten volle tevredenheid bij cameranu besteld.

Extra toelichting
,s-avonds besteld, volgende middag in huis. Kon door de brievenbus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Driessen 21-03-2016 In de winkel gekocht
Op de Professional Imaging beurs in Nijkerk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie duidelijke homepage met alle informatie over de producten.

Service
Zeer goede service en advies, bij mail contact krijg je snel antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment goed advies,goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooie winkel, ruim opgezet en gastvrije toegang

Service
Wordt goed te woord gestaan en nemen alle tijd voor je ongeacht de drukte in de winkel

Assortiment
Ruim voldoende en wat niet op voorraad is wordt snel nageleverd

Aanbeveling
Een mooi voorbeeld hoe winkelen ook leuk kan zijn. Ik heb bemerkt dat ze niet uit zijn op de omzet maar op kwaliteit en tevredenheid

Extra toelichting
Het zou mooi zijn (helaas niet mogelijk) om verschillende objectieven op je camera te passen en te kijken hoe dit werkt zonder op personeel te hoeven te wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleppe Fotografie 21-03-2016 In de winkel gekocht
Op de Proffessional Imaging beurs bij CameraNU.nl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede Winkel

Service
Gewellidige service

Assortiment
Zeer ruim assortiment, wat je vraagde was op voorraad

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Vriendelijk personeel en je wordt op een rustige wijze geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima webwinkel zeer gemakkelijk om vinden wat je zoekt

Service
Uitstekende service, zeer snelle levering en snel een duidelijk antwoord op een telefonische vraag

Assortiment
zeer ruime keus, een groot assortiment met duidelijke omschrijving van het produkt

Aanbeveling
een dikke 10 voor de snelle levering en prijs kwaliteit verhouding daarnaast vaak nog zeer interessante aanbiedingen

Extra toelichting
zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der Velden 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Als je mail stuurt dan krijg ik de zelfde dag antwoord.

Aanbeveling
Razend snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Forward VideoDesignPhotography 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk in producten kiezen

Service
erg goede service. helpen mij waar nodig

Assortiment
hebben alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-03-2016 In de winkel gekocht
tijdens de Professional Imaging beurs in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles voor de fotograaf en hobbyist in huis en overzichtelijk opgesteld en te bekijken en als je er niet uit komt een klantvriendelijk en vakkundig advies.

Service
behoudens een uitstekend advies nog geen gebruik van gemaakt, maar wat ik lees van andere klanten is dat top!

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
Compleet assortiment, alles in de winkel te zien en te proberen. Klantvriendelijk en professioneel advies. Een snoeptuin voor iedereen die als amateur of professional fotografeert

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schipper 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via website al veel informatie gevonden en daarnaast specifieke informatie dmv persoonlijke mailwisseling.

Service
Alle vragen werden heel uitgebreid beantwoord zodat ik mijn keuze kon maken, zonder dat er werd aangedrongen.

Assortiment
In de winkel maar ook op de website ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Hoewel de winkel niet voor iedereen in de buurt is krijg je ook on Line een eigen verkoper die je vragen beantwoord alsof die naast je staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals afgesproken ook aan gekomen netjes op tijd en goed verpakt .

Service
Per telefoon over het produkt vragen gesteld super andworden gehad waar ik dus echt wat aan had de keus was daarna snel gemaakt dus gelijk besteld

Assortiment
Besteld een dji phantom 3 top drone geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera nu Professional Imaging 21-03-2016 In de winkel gekocht
Profesional Imaging in Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Daar er in Nijkerk bij de beurs niet alles op voorraad was heb ik het telefonisch besteld op het spijk. en de volgende dag had ik alles binnen. Toppie.

Assortiment
Geweldige beurs in Nijkerk, waar veel te zien was en leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Leuke Beurs

Extra toelichting
Beurs voor herhaling vatbaar, leuke informatieve dag gehad en perfect verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gert Jan 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website van CameraNu is erg duidelijk. De producten zijn logisch geordend en duidelijk omschreven.
Mijn studioflitser en softbox werden in perfecte staat op het afgeproken tijdstip geleverd.

Service
Ik had een aantal vragen over de flitser en of de softbox de juiste was voor dit type studioflitser. Mijn vragen werden binnen een uur duidelijk beantwoord. Dezelfde ervaring heb ik trouwens ook in de winkel in Urk. CameraNu heeft klantvriendelijk en kundig personeel.

Aanbeveling
Prima winkel en webwinkel. Het assortiment is groot en ook de service is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edith 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Als je op zoek bent naar een strap is het even puzzelen of deze nu gevonden worden onder de tassen of onder de algemene accesoires, daarna moet je nog een behoorlijke lijst door voordat je bij je artikel komt dus wellicht nog tussentabje hand/neck en shoulderstrap maken?

Service
snelle service

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
altijd prima

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Wollie 21-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer toegankelijke winkel.

Service
Ook bij drukte in de zaak wordt er genoeg tijd voor je genomen als klant.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Het totaalpakket, goed bereikbaar, ruime winkel, deskundigheid etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews