cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MdJ 19-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles uitproberen zonder hinderlijk een verkoper in je nek te hebben

Service
Zowel service in de zaak , maar ook alle service als je eens wat defect hebt. Bijzonder service gericht zoals het hoort.

Assortiment
Er staat zoveel, een snoepwinkel voor de fotograaf.

Aanbeveling
Ik koop er al jaren.....prima spul en goed personeel.

Extra toelichting
Nog een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De website is eenvoudig. Het bestelproces werkte soepel, behalve dat ik opnieuw moest beginnen toen plots de gratis bezorgservice niet meer te selecteren was. Dat is een foutje in de website.

Service
De klantenservice is tot laat beschikbaar. Ik heb op maandagavond besteld en mijn bestelling was dinsdagavond binnen.

Assortiment
Cameranu.nl was de goedekoopste webshop voor het product dat ik zocht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marco 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk zoek functies.

Assortiment
Complete collectie.

Aanbeveling
Levering volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hansber 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke navigatie

Service
Duidelijke informatie

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertNL 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Plaatsing bestelling verloopt makkelijk.

Service
Bevestiging van de bestelling via e-mail verloopt vlot. Ook de bevestiging van de verzending met tracktrace code volgt snel daarna. Bestelde artikelen netjes verpakt en afgeleverd binnen het beloofde tijdvak. Je kunt apart aanvinken als het artikel bij buren mag worden bezorgd. Standaard dus geen levering bij buren. Verzending vindt plaats via PostNL (bij niet thuis kan het pakket dus de volgende (werk)dag opgehaald worden bij een PostNL punt naar keuze).

Aanbeveling
Ik geef niet zo snel een 10 maar de bestelling bij CameraNU was echt zoals het hoort en zoals je mag verwachten. Zeker een aanrader. Ook qua prijzen trouwens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg toegankelijk met makkelijk vindbare producten.

Service
De klantenservice en de bediening in de winkel is dik voor elkaar. Een aanrader dus!

Assortiment
Een zeer breed assortiment voor elk wat wils. Van beginner tot pro, iedereen slaagt er.

Extra toelichting
Prima winkelen, of het nou via de winkel of de website gaat het is altijd god en snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is gemakkelijk in gebruik met een degelijke zoekfunctie. Ik vind het zelf ook erg aangenaam dat deze aan Tweakers pricewatch is verbonden.

Service
Vragen worden vlot en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Ik heb nog niets nodig gehad dat Cameranu niet kon leveren.

Aanbeveling
Snelle verzending, realistische prijzen en geen verzendkosten - echt een winkel van deze tijd.

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, ruime keuze.

Service
Perfect, houd zich aan de gemaakte afspraken.

Assortiment
Voor iedereen voldoende assortiment en keuze.

Aanbeveling
Top, kan andere bedrijven nog een voorbeeld aangeven.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Groot 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk website om een artikel te vinden

Service
Na de bestelling en betaling snel geleverd

Assortiment
Ruim assortiment dus veel keus

Aanbeveling
Kan geen minpunten bedenken

Extra toelichting
Prijs zou misschien iets scherper kunnen t.o.v andere webwinkels

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MG 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, duidelijke afspraken over de leveringsvoorwaarden en het wordt goed nageleefd.

Service
Levertijd prima

Assortiment
ook het product 'open box' viel niet tegen. Het product was krasvrij en is zgan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en vlot bestellen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruimte keuze in producten

Aanbeveling
Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert 17-03-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
webshop heb ik geen ervaring mee.

Service
snel en makkelijk

Assortiment
groot assortiment.prijzen zijn over het algemeen gunstig

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schuijt 17-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je kunt zonder reservering naar binnen lopen en wordt welkom geheten

Service
We hadden een probleem met onze camera. Werden direct op de serviceafdeling geholpen.
Er waren geen kosten aan verbonden.

Aanbeveling
Laagdrempelig , goede service en veel kennis

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vlot lopende overzichtelijke website waarna bestellen heel gladjes verliep.

Service
Vragen worden in no-time beantwoordt, de bestelde producten werden binnen de afgesproken tijd bezorgd, in dit geval was er geen reden om retour te zenden.

Assortiment
Wat een aanbod en voorraad aan producten, bij mijn keuze ben ik niet gestuit op een niet te leveren product, na on-en offline prijzen te vergelijken was mijn bestelling zo geregeld.

Aanbeveling
Ik wil geen -10- geven omdat straks na andere bestellingen die zeker zullen volgen de optie -11- niet aanwezig is.

Extra toelichting
Vanuit Zuid-Limburg is CameraNu in Urk bezoeken geen optie voor mij, gelukkig maar, anders was ik er 2 keer per week, Prima Zaak !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Gepken 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site v.w.b. toelichting/ uitleg te kopen produkt.

Assortiment
Ruime sortering in merken/ typen.

Aanbeveling
Een 10 is het maximale, een 9 is een zeer reeël cijfer.

Extra toelichting
'Begeleiding' na aankoop perfekt. Goede info t.a.v. verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk website,was snel bij het product dat ik zocht.

Service
keurige levering, op tijd. en prima aangekondigd.

Assortiment
Beste prijs voor de camera die ik zocht.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen. voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website

Service
Duidelijke voortgang bestelling, snelle levering.

Assortiment
Niets te klagen, veel producten aanwezig

Aanbeveling
Overall prima winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Os 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De service is voortreffelijk. Gratis versturen. Enz. Enz.

Assortiment
Ik heb alleen cadeaubonnen gekocht

Aanbeveling
De webshop ziet er practigbuit

Extra toelichting
Ik hen via de webshop cadeaubonnen gekocht. Deze werden de volgende dag al bezorgd. Ik kreeg die dag een mail dat ik het pakketje kon volgen via track tryce. Fantastisch hoe cameranu met klanten omgaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henrijacobs 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld en vorige dag netjes bezorgd

Assortiment
Een heerlijke winkel en online shop! Veel keuze en ook goed advies inde winkel

Aanbeveling
Als je goed advies wilt en een ruime keuze dan is dit jouw winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco 16-03-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar,en erg mooi opgezet

Service
vriendelijk geholpen.

Assortiment
Er staat genoeg.

Aanbeveling
top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Overgaauw 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supergemakkelijk, overzichtelijk en snel.

Service
Levertijd helemaal nagekomen, was vrij krap dus dat was uitstekend. Geen verdere service nodig gehad!

Assortiment
Ik kon niet echt een goede fotobooth vinden tegen betaalbaar geld en gelukkig hier wel.

Aanbeveling
Ik kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EvdB 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit mijn stoel kan ik kiezen en kopen.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Grote sortering, maar heb mij alleen verdiept in datgene wat ik zocht.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering.

Extra toelichting
Als ik weer wat op dit gebied nodig heb, zal ik het zeker bij deze winkel kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Er waren wat problemen met de levering door PostNL (niet de schuld van CameraNu). CameraNu heeft er alles aan gedaan om dit op te lossen. Helaas kunnen ze niets voor me doen.

Assortiment
Een behoorlijk goed assortiment. Uiteraard heb ik niet de hele winkel doorzocht: ik wilde een camera en wist wat ik wilde. Wel een mooie aanbieding die ik elders niet kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van den Boom 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen is eenvoudig . Een kind kan de was doen.

Service
Op woensdag besteld, dus donderdag in huis. Mooi niet! Het werd de dinsdag daar op volgend. Maar de bemanning van de service balie was buitengewoon vriendelijk en begripvol.

Assortiment
Alles wat je hart begeert is aanwezig

Aanbeveling
Dat veel te laat bezorgen van een eenvoudig artikel zit mij toch niet lekker!

Extra toelichting
Nee, mijn commentaar bij de afdeling service spreekt voor zichzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website overzichtelijk, product snel gevonden en besteld!

Service
Product 's avonds tien uur besteld, volgende dag rond 13:00 uur in huis! Perfect, met een (andere) kapotte computer en veel werk. Kon direct door werken.

Assortiment
Producten op voorraad die bij andere winkels een lange levertijd hebben en ook nog voor een betere prijs!

Aanbeveling
Niks op aan te merken, goede afhandeling en mailcontact.

Extra toelichting
Blijf de klant hoog in het vaandel houden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs Afman 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de bestelling was zo geplaatst en alles was makkelijk te vinden
de enige tip die ik nog kan geven is een wat beter navigatie menu aan de zijkant

Service
alles ging precies zoals ze belooft hadden en ik kreeg heel veel informatie

Assortiment
jullie hebben alles wat een fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
het is een heel makkelijke winkel die doen wat ze zeggen
en de prijzen zijn haast nog beter dan de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Pruijsers 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo gepiept

Service
Altijd goed

Assortiment
Simpel duidelijk

Aanbeveling
Ik doe er graag boodschappen

Extra toelichting
Tot de volgende keer.. Ok nog even langs geweest op de beurs in Nijkerk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Westland 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles super snel te vinden

Service
perfect, hoe je op de hoogte wordt gehouden tot en met onze voordeur toe

Assortiment
ongelofelijk, alles wat ik wilde hebben was bij cameranu te vinden en te vergelijken

Aanbeveling
super, en op je vraag krijg je een deskundig antwoord,
Ik zou deze zaak aan iedereen willen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles keurig beschreven hoe te handelen

Service
Prima service bestelling was op afgesproken tijd in mijn bezit

Assortiment
Heel veel keus, misschien wel te veel keus voor mij

Aanbeveling
Mijn ervaring, kan bijna niet tegen vallen

Extra toelichting
Heldere site en prima op rangschikking, wil nog een verrekijker kopen maar mijn keuze is nog niet gemaakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 16-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb vaker besteld bij cameranu en ben zeer tevreden. Makkelijk bestellen en altijd alles op voorraad.

Service
Ik werd al gauw gebeld door een medewerkster van cameranu. Mijn bestelling zou per koerier komen, dit bleken ze zelf te doen. De volgende dag stond de medewerker van cameranu perfect op tijd voor de deur met mijn bestelling. Zeer tevreden.

Extra toelichting
Ik kies altijd voor kwaliteit en betrouwbaarheid door bij cameranu te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan ten Have 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en met voldoende informatie

Service
Ik heb in het verleden een videocamera gekocht en nu een compactcamera. Verpakking en bijlagen uitstekend.
Ook een vraag via de telefoon prima afgewerkt.

Assortiment
Bijna alle modellen worden getoond

Aanbeveling
Vanwege voorgaande opmerkingen

Extra toelichting
prima bedrijf met grote sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Meerdere malen artikelen gekocht. Altijd snel geleverd. Toen een gekochte mount voor mijn camera kapot ging bij normaal gebruik, ontving ik binnen een dag een reactie dat ik een nieuwe toegestuurd zou krijgen. Uitstekende klantenservice!

Aanbeveling
Goed en compleet assortiment, uitstekende service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

twan 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was logisch ingedeeld en de producten zijn van goede kwaliteit

Service
ik kreeg mijn product snel en de mensen waren klantvriendelijk

Assortiment
producten zijn van top kwaliteit, de bezorging was snel en ik kan altijd vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
alles is gewoon top

Extra toelichting
bedankt voor de goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 15-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel, duidelijk ingericht.

Service
Prima personeel die weet waarover ze spreken. Advies is zonder omhaal duidelijk en verschillen worden met argumenten onderbouwd.

Assortiment
Voldoende assortiment en voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel om oriëntatie te doen, je tijd te nemen voor afweging van verschillende producten en eventuele koop. Ook voor inruil nette mogelijkheid tot onderhandelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martina Ketelaar 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie hebben een zeer ruim assortiment, goede website en de levering is super! Fijne producten en voor iedereen wat! Ik zag jullie stand op de Professional Imaging beurs in Nijkerk en wat een toporganisatie! Alles heel goed geregeld en de medewerkers hadden me ook heel goed geholpen! Rustig en niet vervelend oid.

Assortiment
Ruim assortiment en voor elke beurs wat wils. Ik als fotovakschool student heb niet veel geld en dan hanteren jullie goede prijzen. Inmiddels mijn hele camera collectie bij jullie gespaard.

Aanbeveling
Super!

Extra toelichting
Blijf vooral zo doorgaan! Ik wil nog eens langskomen in de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website; fijn dat er verschillende mogelijkheden zijn voor de levering van het artikel; en lekker snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assy 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op mijn mobiel was t soms even zoeken naar de categorieën, verder spreekt alles voor zich en is overzichtelijk.

Service
Bestellen en verzenden verliep erg snel en zonder problemen.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden, vooral de aanvullende informatie is helder en duidelijk.

Aanbeveling
Ik heb een tweedehands lens besteld en zou vanuit deze positieve ervaring de site/winkel aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanS 15-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, met veel detail informatie voor de liefhebber. Eenvoudige

Service
Recent geconfronteerd met een niet naar behorend werkend nieuw toestel. Een bezoek aan de service afdeling, en een omruiling was binnen no time geregeld. Perfect.

Assortiment
Kan het nog breder, en vrij wel alles op voorraad of zeer snel te leveren.

Aanbeveling
Al meerdere toestellen gekocht, vanwege goed assortiment faire prijzen, snelle levering en goede advisering en goede service. Een bezoek aan Urk is het zeker waard, en dan het nieuwe toestel in het oude vissersdorp uit proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis zoveel keus ........

Service
Zelf je afleverdag bepalen, prima.

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Ruim assortiment en perfecte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen zijn goed vindbaar op de website. Bestel proces ging vlot en ik kon het pakket op mijn werk laten bezorgen.

Service
Product werd snel geleverd op werkadres. Bij eerdere bestelling werd vlot gereageerd op vragen.

Assortiment
Bijna elk product wat ik zoek vind ik ook op deze site. Bovendien zijn de producten altijd zeer scherp geprijst in vergelijking met andere sites.

Aanbeveling
Prima webwinkel en zeer scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m van de Rhee 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles helder en duidelijk uitgelegd op de website om iets te bestellen

Service
snelle service !

Assortiment
bij een zoekopdracht op google staat Cameranu.nl altijd bovenaan . een goed teken dus !

Aanbeveling
Op facebook vermeld ik altijd wat ik bij jullie heb gekocht .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Siesem 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen via internet.

Service
Beloftes waargemaakt supersnel in huis perfecte afhandeling.

Assortiment
Bijna geen nee als je wat zoekt.

Aanbeveling
Complete winkel goede service en kwaliteit voldoende ambitie en kennis van het personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Brugman 15-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerste keer dat ik in de winkel was van CameraNU.nl. Wel dingen besteld via internet. Grote / ruime winkel. Alle artikelen goed zichtbaar (niet achter glas). Een genot om rond te kijken. Ondanks de drukte werd ik goed geholpen door verkoper. Alle vragen werden duidelijk en zonder haast afgewikkeld (ondanks de drukte!!).
Urk ligt niet vlak bij mijn woonplaats. Maar ben ik in de buurt, dan kom ik beslist langs.

Service
Ondanks de drukte werd ik op een rustige manier geholpen.

Assortiment
Wat ik wilde zien heb ik in de winkel gevonden.

Aanbeveling
Ruime en zeer toegankelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De website is eenvoudig. Het bestelproces werkte soepel, behalve dat ik opnieuw moest beginnen toen plots de gratis bezorgservice niet meer te selecteren was. Dat is een foutje in de website.

Service
De klantenservice is tot laat beschikbaar. Ik heb op maandagavond besteld en mijn bestelling was dinsdagavond binnen.

Assortiment
Cameranu.nl was de goedekoopste webshop voor het product dat ik zocht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Theo Swertz 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
trefwoord invoegen en de zoekcriteria en je wordt gelijk naar de categorie geleid die je zoekt.

Service
is er iets onduidelijk of bv niet op voorraad, hoewel de site dat aangeeft, krijg je een bericht of wordt er zelfs gebeld.

Assortiment
voor digitale fotografie is er voor 99% alles, voor analoog moet er wel eens gewacht worden

Aanbeveling
uitgebreid assortiment, goede service, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 15-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met apart pro gedeelte boven.

Service
Vriendelijke verkopers, duidelijke uitleg en advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriana 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Eenvoudige navigatie

Service
Snelle bevestiging van alle stappen, bestelling, betaling, verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris Holscher 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles werkt perfect, de internetsite en de afloop na de bestelling tot bezorging. Ook de aftersales is zeer goed

Service
Ik ben er verleden jaar geweest met een flitser die niet werkte op de camera en ze hebben de camera en flitser zelf getest waar ik bij was. En kon ook nog wat leuke portretfoto's maken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het volste vertrouwen hebt in deze mensen.

Assortiment
Ze hebben voldoende merken maar het is er ook allemaal en wat er niet is staat er netjes een vermelding bij.

Aanbeveling
Normaal zou ik geen tien geven maar omdat je daar zo goed en deskundig wordt geholpen. Deze mensen hebben voeling met de klant. En ze voeren het ook uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SilR 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en helder vormgegeven. Werkt goed en snel en is accuraat en volledig.

Service
Snelle levering met duidelijke omschrijving van eventuele kosten. Als een produkt met eigen koerier moet worden bezorgd vanwege de omvang wordt de bezorging gedaan in goed overleg met de koper. Zelfs als er enige vertraging dreigt te komen wordt er even gebeld. TOP!

Assortiment
Ruim assortiment waar iedereen zijn keus kan maken

Aanbeveling
Al meerdere malen bij deze winkel besteld en altijd tot volle tevredenheid.

Extra toelichting
Zal deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, fijn gebruiksgemak en wijst zichzelf

Service
's avonds besteld, volgende dag in huis, super rap dus! Meteen gebruikmaken van mijn nieuwe camera.

Assortiment
Enorm veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews