cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43280 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2390 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henkie 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere beschrijving en goede tips.

Service
Zo snel nog nooit iets ontvangen, maandag 21:40 besteld dinsdag binnen. Binnen 24 uur!

Aanbeveling
Snel en correct, ook al hebben ze iets tijdelijk niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Knijnenburg 17-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt een keuze maken uit een zeer uitgebreid assortiment maar daarbij vooraf per mail een aantal vragen stellen die vrijwel altijd dezelfde dag nog worden beantwoord. Dat kan leiden tot een definitieve keuze van een product of een goed/beter alternatief.

Service
Nogmaals, je kunt tevoren over een keuze vragen stellen en het bestellen/leveren duurt slechts één dag!

Assortiment
Het productaanbod is niet veel minder dan alle concurrenten.

Aanbeveling
De webwinkel is perfect maar dat geldt ook voor de fysieke winkel in Urk. Je bent er zo, kunt goed parkeren, krijgt goede uitleg, nauwelijks wachttijd en je kijkt je ogen uit v.w.b. keuze en voorraad. Kortom een reisje naar Urk is de moeite waard.

Extra toelichting
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Tot nog toe zeer tevreden over de producten, zodat voor een e.v. nieuwe bestelling wederom als eerste CameraNu.nl benaderd zal worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Lievaart 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en het bestelproces is snel te doorlopen.

Service
Levertijd was prima in orde.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid en de prijzen zijn scherp.

Aanbeveling
Levering en afwikkeling is prima in orde. Ik heb al een aantal malen spullen besteld en dat was altijd dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Verheul 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ik heb hier gekocht omdat alle GoPro accessoires die ik zocht direct leverbaar waren.

Aanbeveling
Alles was makkelijk vindbaar en werd de volgende werkdag al punctueel en keurig verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zonder poespas, snel alles in te vullen

Service
Snelle levering

Assortiment
Meer keuze dan ik nodig heb ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Epson 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben nog nooit in de winkel geweest, vanaf de website gezien KLASSE.

Service
Optimaal.

Assortiment
Geweldig

Extra toelichting
Heb gewoon een goed gevoel over uw bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Advofoto 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gemakkelijk terug te vinden in goede pull down menu's. Mooi vergelijkingsmateriaal. Foto's duidelijk en omschrijving (met eventuele reviews) zijn functioneel.

Service
Na bestelling direct goede e-mail info ontvangen en tot nu toe nooit verder van de klantenservice gebruik moeten maken (en da's een goed teken)

Assortiment
Heb intussen een grote diversiteit aan producten besteld en wel eens vergeleken metandere grote aanbieders. Bij Cameranu.nl toch wel een erg groot assortiment en....bijna alles vanuit voorraad direct leverbaar

Aanbeveling
Goed verzorgde website, mooi assortiment, snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas Mol 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Komt makkelijk en snel bij het product dat je zoekt.

Service
Ik heb online besteld, maar het is netjes zoals aangegeven bezorgd.

Assortiment
Altijd kunnen vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website en veel informatie

Service
snelle bevestiging en logistieke informatie (verzend mails en T&T codes)

Assortiment
Voor mijn wensen bijna alle merken en types beschikbaar

Aanbeveling
Wat ik zoek kan ik goed vinden, en levering is top. Geen 10 omdat er te veel kosten inrekening worden gebracht voor PayPal en CreditCard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
s avonds besteld andere dag in huis

Assortiment
ruime sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Veerman 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Perfect

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en snel

Assortiment
Wat je zoekt is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJC verlingting 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om via de site te bestellen wat je nodig of wilt hebben.

Service
Dit was voor mij de eerste bestelling.
De zending ging op tijd naar mij toe ,alleen Postnl had de zaakjes niet voldoende in orde, daar door ik de zending een week later kreeg. Maar door de service die CameraNU.nl verleende, door mij iedere dag hier van op de hoogte te houden. Ook hebben zij telefonische contact gehad en mij netjes en rustig met beantwoord op mijn vragen over deze zending. Meteen werd er met Postnl gecommuniceerd hoe het mogelijk was dat ik mijn zending nog niet had ontvangen. Al met al vindt ik dat de service goed is en dat ik zeker nog eens een bestelling bij deze zaak zal doen.

Assortiment
Voor wie iets goeds zoekt kijkt natuurlijk bij CameraNU.nl

Aanbeveling
ik denk dat deze wel duidelijk al is beantwoord.

Extra toelichting
Normaal gesproken zal ik niet snel via website iets kopen, maar sommige producten zijn nu eenmaal niet in de winkel te koop en dan is de keuze zo gemaakt. En omdat weinig tijd heb is dit zeker een uit komst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco den Haan 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds om 23:00 bestelling geplaatst, volgende dag geleverd

Service
veel artikelen op voorraad, snelle levering

Assortiment
alles op gebied van fotografie en tegen scherpe prijzen en heel veel op voorraad

Aanbeveling
betrouwbaar en snel tegen scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Ottenheijm 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te zoeken wat je nodig hebt.

Assortiment
Lekker uitgebreid

Extra toelichting
Voldeed niet aan mijn verwachting omdat zwarte kap lastig was bij uit de hand fotograferen. Het was lastig om beide vast te houden. Verder is mijn camera wel droog gebleven tijdens 't fotograferen van de optocht op 9 februari.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pee 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vanavond besteld en nog geen twaalf uur later bezorgd!
Overzichtelijke site.

Assortiment
Veel keuze voor 1 item, recensies en gespecificeerde beschrijvingen maken het makkelijk te besluiten welk item het beste bij je past.

Aanbeveling
Gemakkelijk, overzichtelijk, veel keuze, snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een prima regenjasje voor een Sony videocamera 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere site

Service
Omdat 2 regenbeschermers van Manfrotto erg op elkaar leken toch maar even gebeld. Hoewel mi geen courant artikel, toch meteen een helder antwoord.
Met de verzekering dat als het toch niet paste, ruilen geen enkel probleem is.

Assortiment
Zeer grote keuze uit regenjasjes voor videocamera's.

Aanbeveling
Gewoon goed & helder en de volgende dag had ik het artikel al in huis

Extra toelichting
Manfrotto, maar ook andere producenten rekenen belachelijke prijzen voor een simpele raincover. Met de Euro 85 die ik moest betalen bij Camera-Nu scheelde dat toch zo'n 25 Euri met de winkelprijs hier in Alkmaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fruitalicious 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk alles te vinden

Service
Super snel geleverd!

Aanbeveling
Eerste x dat ik hier bestel en meteen helemaal top super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciska 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was snel gevonden en beschrijving duidelijk.

Service
Levering was volgens afspraak, dus binnen de gestelde norm. Geen verder contact gehad met de klantenservice over probleem of retour. Alles was naar wens.

Assortiment
Product was wat we ervan verwachten. Prijs - kwaliteitsverhouding is goed.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, keuze voldoende, in meerdere prijsklassen keuze, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holtslag 16-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen bij aankoop van wireless trigger set voor mijn camera.

Assortiment
Ruime keuze om jouw ideale aankoop te doen.

Extra toelichting
Via mail accuraat en duidelijke info ontvangen over te leveren producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma W 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De producten zijn goed te vinden, en er staat een duidelijke product specificatie bij.

Service
Je kunt ze gemakkelijk op bellen, nemen snel op, en weten makkelijk antwoorden te geven op je vragen.

Extra toelichting
De bestellingen komen erg snel binnen, dat is super fijn. En ook als je onverhoopt een product moet terug doen, dan doen ze daar ook niet moeilijk over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjanN 16-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webwinkel is goed ingedeeld en duidelijk. De winkel op Urk is makkelijk te vinden en heeft goede parkeergelegenheid. Er zijn klantentoiletten en er is gratis koffie en/of thee en gelegenheid om rustig te zitten wachten tot je aan de beurt bent of tot de technische afdeling klaar is met werkzaamheden.

Service
Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen en krijgt goed advies en dan maakt het niet uit of je voor een uv filtertje van veertien euro komt of voor hele dure camera. Er wordt goed gevraagd waar je het product voor wilt gebruiken en er wordt meegedacht over alternatieven als het product niet voor handen is of als het boven je budget is.

Assortiment
Ik heb het idee dat ze zeer ruim gesorteerd zijn voor zowel amateurs als professionals.

Aanbeveling
Goede ruimgesorteerde winkel met vriendelijk en deskundig personeel en nog voordelig ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Auke Bleeker 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je er om vraagt krijg je een gedegen advies en uitleg over de producten

Service
Uiterst correcte afhandeling van de order, of het nu een order betreft van €25 of van €2500, het is altijd goed.

Assortiment
Een enorme diversiteit van producten

Aanbeveling
Uiterst correct in advies en afhandeling van een order.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand Aalderink 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, dus relaxed vanaf de bank winkelen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Deze winkel is snel en gemakkelijk te vinden via Google en kieskeurig.nl
Wanneer men een artikelnummer heeft van de fabrikant is het snel te vinden op de website. Details van het product heb ik kunnen vinden via een andere site, waarbij men gemakkelijk kon vergelijken.

Service
Snelle levering, en duidelijke werkwijze. Men kan ook aangeven dat men het bij de buren mag afleveren. Dit vind ik positief.

Aanbeveling
Makkelijke en duidelijke details van producten kan men overzichtelijker neerzetten.

Extra toelichting
Verder ben ik zeer positief over deze winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Jitze van der Meer 15-02-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige afhandeling in volgorde van binnenkomst met nummertjes.
Alle gelegenheid om nog dingen te bekijken om te overwegen.
Men neemt alle tijd voor een klant

Service
Zeer deskundige en eerlijke voorlichting. Geen commerciële verkooppraatjes om onnodige en onnodig dure zaken te verkopen.

Assortiment
Men verkoopt eenvoudige camera's van € 100.-- tot combinaties voor prijzen, die men eerder in een autoshowroom zou verwachten.

Aanbeveling
Een bezoek aan Urk is een (enkele) reis van 90 kilometer voor mij altijd nog waard geweest.
Voor wie helemaal geen advies nodig heeft (of denkt te hebben) is er een zeer betrouwbare en snelle webwinkel.

Extra toelichting
Als vervanging van een beschadigde Canon EOS 400 camera, overwoog ik reparatie of de aanschaf van een 60D, een "uitloopmodel". De adviseur (dus geen verkoper) was het met mij eens, dat de 60D een prima semi-professionele camera was en dat de aanzienlijk duurdere opvolger (70D) in mijn omstandigheden niet veel meerwaarde bood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht was eenvoudig te vinden

Service
Afhandeling en aflevering volledig conform verwachting

Assortiment
Niet alle merken voorradig zodat vergelijk niet evht kon, maar het product dat ik wilde hebben was voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ash 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop werkt erg makkelijk en is erg logisch

Service
De beloftes worden nagekomen, precies wat je ervan verwacht

Assortiment
ik had binnen no time gevonden wat ik nodig had en het was nog op voorraad ook

Aanbeveling
Als ik iets nodig heb dan zal ik altijd hier komen kijken

Extra toelichting
Ash

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timopoppe 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker makkelijk via internet kijken, als er vragen zijn, is de winkel dicht bij. Kundige mensen maar soms wel een beetje druk.

Service
Kundig personeel, voldoende keuze en scherpe prijzen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
kan meer, doet meer, en heeft meer service dan de lokale fotozaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke navigatie en snel te bestellen.

Service
Gewoon goed en doen wat wordt beloofd.

Assortiment
Lijken compleet aanbod te hebben maar ik kwam direct via Google bij het juiste product.

Aanbeveling
Gewone perfecte winkel voor je fotospullen.

Extra toelichting
Ga zo door. Lekker scherp geprijsd en snel leveren trekt altijd klanten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jef 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, snel & simpel

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles voor een goede basis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben aan de Stegge 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen 2 minuten een hoes gevonden en besteld

Service
's avonds besteld volgende dag in huis en binnen de aangegeven tijd

Assortiment
Niet verder gekeken. Had mijn keuze snel gemaakt

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erik R 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering, na bestelling volgende dag in huis. Veel webshops beloven dit maar gebeurt niet vaak.

Assortiment
Was op zoek naar een goede dslr microfoon, dit soort accessoires, hebben maar weinig shops in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle en correcte levering, met track en trace. was op zoek naar een niet te dure dslr microfoon, en vond deze in de webshop van cameranu.nl. Goedkoop bleek geen duurkoop, want de microfoon werkt helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snel en duidelijk antwoord op de gestelde vragen via de website

Assortiment
Breed assortiment mbt film en foto apparatuur, de drones mogen natuurlijk niet ontbreken

Aanbeveling
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PaulSay 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit mijn burostoel, hoe makkelijk kan het wezen?

Service
Kreeg een extraatje behorend bij mijn aangeschafte product, iets waar ik anders ruim voor zou moeten betalen

Assortiment
Ik kan alles vinden wat ik zoek

Aanbeveling
Snel, voordelig en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Nugteren 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg overzichtelijke site, en heeft ook nog handige hulpjes op de site zoals bv de Accessoirevinder en Tassenvinder.

Service
Gratis en snelle verzending.

Assortiment
Groot assortiment met goede prijzen.

Aanbeveling
Betrouwbare winkel met prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jody 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede online winkel, eenvoudig een keuze te maken.

Service
Geweldig, ook de communicatie tijdens het gehele proces is perfect.

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 14-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gratis koffie en behoorlijk veel personeel voor advies.

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
We waren er op een zaterda dat het druk was. Toch zijn we vrij snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marten 14-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij binnenkomst trekje een nummer waarvoor je komt. Tijdens het wachten kun je koffie pakken. Wanneer je aan de beurt bent wordt je deskundig geholpen en nemen alle tijd voor je

Service
Ze nemen alle tijd voor je

Extra toelichting
Ben onlangs bij een zeer mooie lezing geweest over nachtfotografie door Johan Vd Wielen. Was een mooi lezing en werd zeer goed gebracht. Ook veel geleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Immo 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon snel vinden wat ik zocht

Service
Telefonisch goed bereikbaar en werd snel geholpen

Assortiment
Ik zocht 3 dingen. 2 dingen direct gevonden. Een derde helaas niet. Ik zocht een koffer die er niet was in de indeling die ik graag wilde. Deze heb ik (helaas) elders moeten bestellen.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 14-02-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is overzichtelijk.

Service
Je werd snel geholpen. Het personeel is vriendelijk.

Assortiment
Groot. volgens mij verkopen ze alleen nee als het is uitverkocht.

Aanbeveling
ik was er op een moment dat het druk was. En toch ben ik vrij snel geholpen. en zag de mensen met tevreden gezichten weg gaan, goed teken toch?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mijn fotocamera is al een ouder type. Maar ik kon gemakkelijk uit de zeer ruime keuze (afstandsbedieningen) nog een geschikte vinden.

Service
In de gebruiksaanwijzing van de online gekochte afstandsbediening kon ik het typenummer van mijn fotocamera niet meer terug vinden (terwijl deze op de website wel te vinden was). Ter afstemming heb ik toen telefonisch contact opgenomen, desbetreffende medewerker nam de moeite om het artikel er bij te zoeken, dat waardeer ik.

Assortiment
Zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Zeker als je een wat specifieker product zoekt, is mijn overtuiging dat je vakkundig geholpen wordt! Daar merk ik nog bij op dat ik mijn ervaring alleen kan baseren op een online aankoop.

Extra toelichting
Het zou een aanbeveling kunnen zijn om nog een (kort) begeleidend schrijven bij de aflevering in envelop toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lourens Reinalda 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heel overzichtelijk, duidelijke beschrijvingen etc.

Service
Snel en goed geleverd, duidelijk contact na bestelling over levering en facturering

Assortiment
Genoeg in t assortiment voor een mooie prijs!

Aanbeveling
Zeker een 8 waard!

Extra toelichting
Zie motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Veronique 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en snel het product gevonden wat ik zocht, goede uitgebreide beschrijving bij het product.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Groot assortiment, en ook het specifieke product op voorraad wat ik zocht.

Aanbeveling
Een hele fijne winkel, ik kom hier zeker terug.

Extra toelichting
Ze houden je ook tijdens de bestelling goed op e hoogte, van verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Baade 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel en goed geleverd

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Snelle terug koppeling als je besteld

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmond Friederich 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Service is erg goed,en bezorgigen zijn gauw in bezit van eigenaar

Aanbeveling
een gezellige winkel en vriendeljke werknemers die de tijd voor je nemen.mag er graag komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Guus Kersemakers 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk iets te bestellen en afterekenen.

Service
heel snel met bezorgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 12-02-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Nalevering werd kosteloos verzorgd

Extra toelichting
De bezorgdienst, PostNL, nam niet de moeite om aan te bellen bij aflevering. Vroeg dus niet om de verplichte handtekening en zette zelf maar een krabbel ( te zien op het tracking formulier) om vervolgens het pakket ergens buiten neer te leggen. Handtekening voor ontvangst was bij deze bestelling vereist volgens CameraNu. 8 Uur later vond een medebewoner bij toeval het pakket. Ik hoop dat bij een eventuele volgende bestelling ( van waarde) de bezorgdienst zich wel aan het protocol houdt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk de Graaf 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site is overzichtelijk en makkelijk

Service
er ontbrak wat bij de bestelling en werd heel vriendelijk geholpen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ubbo 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed.

Service
De service wil ik graag toelichten:
Een Think Tank fototas besteld en deze opent contra van wat ik gewend ben en heb deze teruggestuurd. Was niet mijn ding.
Ik heb een Mail gestuurd en kreeg vlot een retourformulier zonder ook maar een aan- of opmerking.
Binnen een week was het geld op mijn rekening gestort. Dit is een ervaring die ik graag wil delen en mij heeft aangezet tot het schrijven van deze review.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Zie beoordeling service. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews