cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23819 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2260 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marlon Pinkster 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was zo gevonden. Makkelijk en snel.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke beschrijvingen. Alles wat je nodig hebt onder een paar dak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden familie 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super overzichtelijk!

Service
De volgende dag in huis!

Assortiment
Voldoende keus!

Aanbeveling
Kan geen min punten noemen.

Extra toelichting
Met zo'n mooie camera kan het niet anders dat je er gekleurd opstaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosch64 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Snel, correct, groot assortiment, aantrekkelijke prijzen, perfect

Assortiment
Enorm assortiment. Geweldig

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 04-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is heel overzichtelijk ingedeeld en door
de nummers, wordt ieder echt op zijn beurt geholpen.

Service
Prima geholpen, al vele malen, zeer deskundig
personeel, behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
Nog nooit mis gegrepen, of voor niets gekomen.

Aanbeveling
In alle opzichten voor de liefhebber een snoepwikkel !!

Extra toelichting
We moeten er steeds een eind voor rijden, maar hebben het er zeker voor over, gezien het brede assortiment en de deskundige hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 04-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Ik kon de producten niet allemaal zien, pas als ik een zoekactie deed, zag ik alle producten waar ik uit kon kiezen.

Service
Zeer snelle levertijd! Prettig ook dat ik een postagentschap kon kiezen waar ik zelf mijn pakket op kon halen, wij werken allebei fulltime, dus zijn de buren vaak de pineut als wij iets online bestellen. Dit gaat veel prettiger: op mijn eigen tijd het pakket ophalen. Ik kreeg een mail waarin stond dat het pakket opgehaald kon worden. Goede service!

Assortiment
Na een zoekactie bleek die behoorlijk uitgebreid. Ook fijn dat er gezocht kon worden op type fototoestel.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Laat direct alle producten zien, zonder bij 'zoeken' een product in te typen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Bert 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk. Overzictelijk

Service
Alles perfect verlopen

Aanbeveling
Betrouwbaar. Snel. gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit huis bestellen en heel snel het product in huis. Voelt vertrouwd ook al was het de eerste keer dat ik hier iets bestelde.

Service
Duidelijke communicatie.

Assortiment
Alles wat ik nodig had, was er.

Aanbeveling
Niks op aan te merken!

Extra toelichting
Er makkelijk te bestellen, veilig en eenvoudig betalen en ik kreeg duidelijke mailtjes over de staat van de bestelling. Dit alles, samen met de andere goede reviews, zorgt er voor dat ik met vertrouwen heb besteld bij cameranu. Camera was een occasion model maar ziet er super goed uit. Ik ben erg blij met mijn camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van oorschot 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een prima assortiment, wat andere niet konden levering was hier voorradig.

Service
Makkelijk te bestellen ,prima levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helene 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superwinkel, goede kwaliteit

Service
Idem

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Niks geen verbeterpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katerina 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fast and good service

Service
All possible information via email

Aanbeveling
Fast and good service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CvB 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Perfect verlopen

Service
Perfecte service, perecte deal, de beste prijs

Aanbeveling
In all aspects: perfect

Extra toelichting
Zal weer bestellen hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colette Beckers 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, uitgebreid assortiment, snelle levering.

Service
Goed advies via de site.

Assortiment
Uitgebreid, precies wat ik nodig heb

Aanbeveling
Buitengewoon praktisch voor mensen met weinig tijd en wonend in een gebied met weinig aanbod.

Extra toelichting
Een fantastische mogelijkheid om goede spullen te kopen tegen een goede prijs op een eenvoudige manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website ziet er mooi/overzichtelijk uit en alle producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Product de volgende dag al in huis en in perfecte staat.

Assortiment
De website heeft een breed assortiment met uitstekende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolande van der Waal 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg duidelijke en makkelijke website

Service
alles snel en correct geleverd

Assortiment
ruime keus voor elk wat wils in iedere prijsklasse

Aanbeveling
gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ze waren de goedkoopste in mijn ogen

Service
ik vond alleen de levertijd best wel lang

Assortiment
ze hebben er heel veel produckten

Extra toelichting
ik vond alleen de levertijd wel lang duren verder ben ik erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anna van Beek 03-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goede service met kennis van zaken

Assortiment
'Een lust voor de fotograaf..'

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het navigeren van de website is makkelijke en je bestelling plaatsen ging net zo makkelijk

Service
van wat ik gezien heb is er een redelijk ruim assortiment. ook all merkte ik dat er voor pentax camera's een beperkt assortiment was met name de accessoires.

Aanbeveling
zoals genoemd in de eerdere beoordelingen, heb ik tot nu toe geen problemen ondervonden met deze winkel. het winkelen is vlug en de navigatie is redelijk op orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk doorzoekbare webshop, met duidelijke indicatie van levertijden

Service
Product kwam licht beschadigd aan, echter is dit zeer goed opgelost door de klantenservice. Meedenkend en bereikbaar!

Assortiment
Niet alle accessoires zijn altijd leverbaar, maar na 1 mailtje met CameraNU wordt er altijd naar een oplossing gezocht.

Aanbeveling
Al vele bestellingen geplaatst, en eigenlijk altijd zeer goed afgehandeld. Zoals al genoemd gaat CameraNU erg goed om met vragen en klachten.

Extra toelichting
Een winkel met ruim assortiment, vakkennis, en vooral meedenkend personeel. Zeer tevreden, voor mij zeker het vaste adres! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

José Dols 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele duidelijke website! Met de nodige informatie!

Service
Snelle aflevering thuis en op tijd volgens afspraak.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment!!

Aanbeveling
9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 03-05-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kreeg goed advies en een duidelijke antwoord.En ze waren vriendelijk.

Service
Goed met duidelijke uitleg.

Assortiment
Ik de prijsklasse wat ik zocht had ik wat meer keuze verwacht.

Extra toelichting
Voor foto spullen is het mijn winkel, omdat ze goed advies, vriendelijk zijn. en je merkt dat ze graag tevreden klanten willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy Kitzen 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk zoeken, alles staat netjes op volgorde

Service
Cameranu doet precies wat het belooft, houdt de website netjes bij

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, simpele website, goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemieke 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
mijn bestelling was de volgende dag al binnen. alles was keurig verpakt.

Assortiment
zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian 03-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Cameranu.nl komt hen afspraken niet na kwa levering. Ik heb mijn bestelling gedaan met creditcard. Heb een datum en tijdstip uit kunnen kiezen wanneer ik het pakketje via de post wil ontvangen. Ik heb hier special vrij voor genomen van mijn werk. Had de Sonycame namelijk snel nodig voor Prive doeleinde. Nu blijkt de levering vertraagd te zijn doordat ik met creditcard heb betaald. Ze moeten namelijk, zoals ze telefonisch mededeelde,de betaling controleren. Ik bestel veel via internet, maar heb dit nog nooit meegemaakt. De betaling was geaccepteerd.

Service
Ze komen je niet tegemoet. Ze zeggen mijn mening te snappen, maar voor de rest heb je gewoon pech gehad.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Cameranu.nl komt hen afspraken niet na kwa levering. Ik heb mijn bestelling gedaan met creditcard. Heb een datum en tijdstip uit kunnen kiezen wanneer ik het pakketje via de post wil ontvangen. Ik heb hier special vrij voor genomen van mijn werk. Had de Sonycame namelijk snel nodig voor Prive doeleinde. Nu blijkt de levering vertraagd te zijn doordat ik met creditcard heb betaald. Ze moeten namelijk, zoals ze telefonisch mededeelde,de betaling controleren. Ik bestel veel via internet, maar heb dit nog nooit meegemaakt. De betaling was geaccepteerd.

Extra toelichting
Ik bestel nooit meer bij cameranu.nl

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Lisa 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk verschillende producten te vergelijken.

Service
Snelle en nette levering. Problemen worden goed en netjes opgelost

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede winkel: ruim assortiment, fijne website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manfrotto compact 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk site

Service
snelle levering goede backup

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
service en Assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niki 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk in het vergelijken van producten en het bestellen van passende accessoires bij producten.

Service
Geen specifieke opmerking of ervaring.

Assortiment
Ruim assortiment, wel vrij standaard aanbod.

Aanbeveling
Prima webshop, ruim assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon Corson 02-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Bestellen is heel eenvoudig.

Service
Op de levering was niets aan te merken. Problemen ontstonden pas toen ik mijn camera ter reparatie aanbood. Na vijf! weken kreeg ik bericht dat de defecten (vlek op het beeld en geluid dat niet werkt) te wijten zou zijn aan vallen of stoten. Dat werd afgeleid aan een beschadiging. Dit was nonsens, want de problemen deden zich voor vanaf het eerste moment. Cameranu.nl verschool zich voortdurend achter het oordeel van Fujifilm, veerde mee dat ze het ook jammer vonden dat Fujifilm niet wilde meebewegen, maar deden zelf niets anders dan een paar vriendelijke mails sturen.

Assortiment
Alle gangbare modellen zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Gezien de ervaringen met reparatie (zeer traag en onterecht buiten garantie) geen bedrijf om iets te bestellen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-05-2016

Allereerst bedankt voor uw review. We hebben al contact gehad en naar aanleiding van uw review hebben we nogmaals contact met u opgenomen om de situatie te bespreken en een oplossing aan te bieden.

De reparatietermijn was zoals u aangeeft inderdaad lang. Dit is ook iets wat wij van Fujifilm niet gewend zijn. Doorgaans kennen zij een vlotte doorlooptijd. Voor deze lange duur, kijken wij ook naar onszelf. Wij hadden hier eerder op kunnen anticiperen.

Bij Fujifilm is de camera beoordeeld en is vastgesteld dat er als gevolg van val- of stootschade een reparatie aan de camera nodig is. Op het moment dat deze schade wordt geconstateerd is reparatie onder garantie niet meer mogelijk. Daarbij is het niet van belang of het defect kan zijn veroorzaakt door de schade.

Dit vinden wij heel vervelend en daarom hebben wij u een tegemoetkoming aangeboden. Het is niet de gewenste oplossing, maar het is een gebaar vanuit onze kant omdat tevredenheid van onze klanten van groot belang is. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen begroeten als klant.

Reageer

IkBenDjoeke 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon snel mijn product vinden die ik wilde hebben.

Service
Ik kreeg snel mijn pakketje binnen. Even dacht ik dat ik een verkeerde lens had gekregen voor mijn camera. Na eventjes bellen bleek het zelf een nieuwere versie te zijn van de lens. Ik werd goed geholpen en kreeg duidelijk antwoord.

Aanbeveling
Prima webshop voor het kopen van camera apperatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marieke J 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een prima web-site waarbinnen het eenvoudig vinden is naar waar je naar op zoek bent en zeer vakbekwame mensen in de winkel in Urk.

Service
Prima vakmensen in de winkel in Urk die weten waar ze over praten en met het juiste advise mij hebben kunnen helpen. Een perfecte service van het op de hoogte houden van de status van een bestelling. Snelle levering van artikelen die je via de web site bested (ook inderdaad voor 12 uur bested is de volgende dag in huis!)

Assortiment
Prima keuze in diverse prijscategorieën! Top!

Aanbeveling
Prima assortiment in diverse prijscategorieën, goede vakmensen, snelle en betrouwbare levering van de artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ipie 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop en alles is eenvoudig te vinden.

Service
bestelling was op voorraad.....en is super snel verzonden en netjes verpakt.

Assortiment
zeer breed en gevarieerd assortiment......voor elke hobbyist wat wils.

Aanbeveling
scherpe prijzen,overzichtelijke webshop en ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
ga zo door met jullie webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I de Jong 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De internetwinkel was overzichtelijk.

Service
Snelle levering en alles was in orde.

Assortiment
Vooral handig: pakketten met extra accessoires!

Aanbeveling
Prima winkel. Accessoires een beetje prijzig, maar wel van een goede kwaliteit. En superhandig dat je ze zo makkelijk mee kunt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Van Vessem 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De keuze en filtermogelijkheden zorgen ervoor dat ik efficiënt mijn aankopen kan doen.

Aanbeveling
Alles wat ik nodig heb kan ik wel vinden bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ebe 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online veel aanbod

Service
Goede nette service

Assortiment
Heel breed assortiment met veel keuze

Aanbeveling
Gewoon goed en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Gijs 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne webshop met rijke sortering producten en goede productinformatie.

Service
Prima snelle levering!

Assortiment
Erg veel producten, bijna alles wat je nodig hebt is hier te vinden!

Aanbeveling
Te weinig ervaring met deze winkel om ze een 10 te geven maar dat is vermoedelijk slechts een kwestie van tijd, ik denk als ik meer shop bij deze winkel dat ze zeker in aanmerking komen voor een 10!

Extra toelichting
Een van de beste fotografie/video webshops die ik ken, als ik iets zoek kijk ik altijd eerst hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hulleman 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel, gemakkelijker kan het niet.

Service
afspraak is afspraak, vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
ruime keuze, voor iedere fotograaf wat wils

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar, voldoet volledig aan verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne Zuur 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Altijd op tijd geleverd en netjes op tijd met de mails

Assortiment
Genoeg keuze, soms mis ik wel nog wel eens iets. Maar dat is over gelijk.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker bij mensen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanus Essers 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben meer dan tevreden

Service
makkelijk te vinden

Assortiment
Boven verwachting

Aanbeveling
het is al jaren mijn vast adres zeer aan te bevelen

Extra toelichting
altijd vriendelijk en beleeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telfonisch Goed bereikbaar.

Service
Prettige mensen om mee te overleggen wat tot onverwachte positieve uitkomsten kan leiden.

Assortiment
Meer dan voldoende aanwezig met een grote diversiteit.

Aanbeveling
Deze beoordeling is gerelateerd aan de ervaringen die ik heb opgedaan gedurenden meerdere jaren

Extra toelichting
Het laatste produkt wat ik aanschafte via CameraNu.nl voldoet maar ten dele. De JJC lenshood / zonnekap kan over de lens zelf heen schuiven en dat is ontoelaarbaar. De lens waar dit produkt op word gebruikt is de 40-150mmR 1:4-5.6 van Olympus. De JJC is goedkkopere vervanger van de LH-61C van Olympus. Alles heeft dus op twee manieren een prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biondina 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke prijs op de website. Alleen was de prijs bij tweeakters.net zelfs hoger dan op de echte website. Maar dit maakte de keuze makkelijker.

Service
Netjes verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met vele keuzes die je bij sommige andere webshops mist.

Aanbeveling
Heel erg aan te bevelen. Het enige minpunt zou kunnen zijn dat als ik terug moet het een stuk rijden is naar de fisieke winkel. Sommige andere camera winkels zijn dichterbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Onderdeel voor een xgrip besteld, twee dagen later perfect verpakt geleverd.top

Assortiment
Zelfs onderdelen zijn ruim te krijgen.

Aanbeveling
Duidelijke website, concurrende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred G 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel informatie.

Service
zelfs op zondag geleverd. Met goede leveringsinfo.

Assortiment
Zeer compleet. Heb nog even bij ander winkels gekeken, maar kwam toch weer hier uit. Ook fijn dat er een "echte winkel" is waar je op terug kunt vallen

Aanbeveling
Alles is naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klikken en klaar

Service
Snel

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Super snel mijn bestelling ontvangen en ze waren ook nog eens de goedkoopste (^_^)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Christiaanse 01-05-2016 In de winkel gekocht
te Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Men kan rustig alles bekijken, zonder door een verkoper op de hielen gezeten te worden. De verkoper/ster houdt alles in de gaten. En kan daardoor een bepaald beeld inschatten wat voor klant hij/zij voor zich kan verwachten.

Service
De keuze is vaak moeilijk i.v.m. het grote assortiment. De verkoper/ster neemt alle mogelijke tijd voor de klant om echt te adviseren en vragen te beantwoorden.Ook is het geen moeite om artikelen naast elkaar te leggen en de verschillen van deze artikelen uit te leggen.

Assortiment
Enorm assortiment in verschillende prijsklasse. Hierdoor ontstaat een ruime keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande, de prettige verhouding verkoper - koper, de ongedwongen sfeer, kan ik u zeker bij derden aanbevelen.

Extra toelichting
Ik he geen ervaring via de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 01-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Over het algemeen is het doorzoeken van de site eenvoudig

Assortiment
Jammer dat een product dat op de site staat al enige tijd niet leverbaar is.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

kevin 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede service, werd snel geholpen op de online chat. Ook aan hun woorden gehouden. top service!

Assortiment
paket kwam heel aan. goed bescherming. Ik had 2e hands gekocht, prima in staat zoals in de specs.

Aanbeveling
Alles wat hier boven staat.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kunstgebit 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de web winkel heeft een logische indeling: alles is snel te vinden.

Assortiment
bijna alles wat er te koop is voor fotografie.

Aanbeveling
voor de amateur fotograaf is dit een prima winkel, voor de prof is effe door winkelen naar een andere bekende aanbieder noodzakelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Net als bij iedere andere internetwinkel: invullen, betalen en klaar.

Service
Zoals het hoort, vandaag bestellen en morgen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen makkelijk op te zoeken

Service
supergoed het is echt vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
wanneer ik weer wat moet bestellen ga ik zeker weer bestellen via cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Baerveldt 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden. Erg prettig wanneer je iets snel nodig hebt.

Service
Iedereen wil graag helpen en doet alles om alles zo goed mogelijk te assisteren. Alleen mist vaak de 'field-experience' als filmmaker weet je dat sommige dingen werken en sommige niet. Zonder die ervaring is het moeilijk advies geven. Het is begrijpelijk dat niet iedereen dat heeft maar het zo super zijn als je dat wel zo zou zijn.

Assortiment
Wat meer 'goedkope' merken zouden best een goede aanvulling zijn voor het assortiment. Veel mensen kopen kabels en andere kleine filmdingen ergens anders omdat ze in verhouding erg duur zijn bij jullie.

Aanbeveling
Winkel is super, ik kom er met plezier

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews