cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martina Ketelaar 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie hebben een zeer ruim assortiment, goede website en de levering is super! Fijne producten en voor iedereen wat! Ik zag jullie stand op de Professional Imaging beurs in Nijkerk en wat een toporganisatie! Alles heel goed geregeld en de medewerkers hadden me ook heel goed geholpen! Rustig en niet vervelend oid.

Assortiment
Ruim assortiment en voor elke beurs wat wils. Ik als fotovakschool student heb niet veel geld en dan hanteren jullie goede prijzen. Inmiddels mijn hele camera collectie bij jullie gespaard.

Aanbeveling
Super!

Extra toelichting
Blijf vooral zo doorgaan! Ik wil nog eens langskomen in de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website; fijn dat er verschillende mogelijkheden zijn voor de levering van het artikel; en lekker snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assy 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op mijn mobiel was t soms even zoeken naar de categorieën, verder spreekt alles voor zich en is overzichtelijk.

Service
Bestellen en verzenden verliep erg snel en zonder problemen.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden, vooral de aanvullende informatie is helder en duidelijk.

Aanbeveling
Ik heb een tweedehands lens besteld en zou vanuit deze positieve ervaring de site/winkel aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanS 15-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, met veel detail informatie voor de liefhebber. Eenvoudige

Service
Recent geconfronteerd met een niet naar behorend werkend nieuw toestel. Een bezoek aan de service afdeling, en een omruiling was binnen no time geregeld. Perfect.

Assortiment
Kan het nog breder, en vrij wel alles op voorraad of zeer snel te leveren.

Aanbeveling
Al meerdere toestellen gekocht, vanwege goed assortiment faire prijzen, snelle levering en goede advisering en goede service. Een bezoek aan Urk is het zeker waard, en dan het nieuwe toestel in het oude vissersdorp uit proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis zoveel keus ........

Service
Zelf je afleverdag bepalen, prima.

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Ruim assortiment en perfecte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen zijn goed vindbaar op de website. Bestel proces ging vlot en ik kon het pakket op mijn werk laten bezorgen.

Service
Product werd snel geleverd op werkadres. Bij eerdere bestelling werd vlot gereageerd op vragen.

Assortiment
Bijna elk product wat ik zoek vind ik ook op deze site. Bovendien zijn de producten altijd zeer scherp geprijst in vergelijking met andere sites.

Aanbeveling
Prima webwinkel en zeer scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m van de Rhee 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles helder en duidelijk uitgelegd op de website om iets te bestellen

Service
snelle service !

Assortiment
bij een zoekopdracht op google staat Cameranu.nl altijd bovenaan . een goed teken dus !

Aanbeveling
Op facebook vermeld ik altijd wat ik bij jullie heb gekocht .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Siesem 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen via internet.

Service
Beloftes waargemaakt supersnel in huis perfecte afhandeling.

Assortiment
Bijna geen nee als je wat zoekt.

Aanbeveling
Complete winkel goede service en kwaliteit voldoende ambitie en kennis van het personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Brugman 15-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerste keer dat ik in de winkel was van CameraNU.nl. Wel dingen besteld via internet. Grote / ruime winkel. Alle artikelen goed zichtbaar (niet achter glas). Een genot om rond te kijken. Ondanks de drukte werd ik goed geholpen door verkoper. Alle vragen werden duidelijk en zonder haast afgewikkeld (ondanks de drukte!!).
Urk ligt niet vlak bij mijn woonplaats. Maar ben ik in de buurt, dan kom ik beslist langs.

Service
Ondanks de drukte werd ik op een rustige manier geholpen.

Assortiment
Wat ik wilde zien heb ik in de winkel gevonden.

Aanbeveling
Ruime en zeer toegankelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De website is eenvoudig. Het bestelproces werkte soepel, behalve dat ik opnieuw moest beginnen toen plots de gratis bezorgservice niet meer te selecteren was. Dat is een foutje in de website.

Service
De klantenservice is tot laat beschikbaar. Ik heb op maandagavond besteld en mijn bestelling was dinsdagavond binnen.

Assortiment
Cameranu.nl was de goedekoopste webshop voor het product dat ik zocht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Theo Swertz 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
trefwoord invoegen en de zoekcriteria en je wordt gelijk naar de categorie geleid die je zoekt.

Service
is er iets onduidelijk of bv niet op voorraad, hoewel de site dat aangeeft, krijg je een bericht of wordt er zelfs gebeld.

Assortiment
voor digitale fotografie is er voor 99% alles, voor analoog moet er wel eens gewacht worden

Aanbeveling
uitgebreid assortiment, goede service, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 15-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met apart pro gedeelte boven.

Service
Vriendelijke verkopers, duidelijke uitleg en advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriana 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Eenvoudige navigatie

Service
Snelle bevestiging van alle stappen, bestelling, betaling, verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris Holscher 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles werkt perfect, de internetsite en de afloop na de bestelling tot bezorging. Ook de aftersales is zeer goed

Service
Ik ben er verleden jaar geweest met een flitser die niet werkte op de camera en ze hebben de camera en flitser zelf getest waar ik bij was. En kon ook nog wat leuke portretfoto's maken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het volste vertrouwen hebt in deze mensen.

Assortiment
Ze hebben voldoende merken maar het is er ook allemaal en wat er niet is staat er netjes een vermelding bij.

Aanbeveling
Normaal zou ik geen tien geven maar omdat je daar zo goed en deskundig wordt geholpen. Deze mensen hebben voeling met de klant. En ze voeren het ook uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SilR 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en helder vormgegeven. Werkt goed en snel en is accuraat en volledig.

Service
Snelle levering met duidelijke omschrijving van eventuele kosten. Als een produkt met eigen koerier moet worden bezorgd vanwege de omvang wordt de bezorging gedaan in goed overleg met de koper. Zelfs als er enige vertraging dreigt te komen wordt er even gebeld. TOP!

Assortiment
Ruim assortiment waar iedereen zijn keus kan maken

Aanbeveling
Al meerdere malen bij deze winkel besteld en altijd tot volle tevredenheid.

Extra toelichting
Zal deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, fijn gebruiksgemak en wijst zichzelf

Service
's avonds besteld, volgende dag in huis, super rap dus! Meteen gebruikmaken van mijn nieuwe camera.

Assortiment
Enorm veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez 14-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een telefonisch gereserveerde camera werd me aan de balie superduidelijk uitgelegd.

Service
Ik kreeg antwoord op al mijn vragen en er werden zelfs wat instellingen vast voor me ingevoerd (datum/tijd o.a.)

Assortiment
Alle apparatuur en bijproducten in ruime mate aanwezig. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Vakkundige medewerkers, schone, goed ingerichte winkel en goede webwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrij gemakkelijk in te vullen wat je nodig hebt

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan W 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site is gewoon makkelijk en duidelijk; geen gezoek

Service
Doen gewoon wat ze zeggen en dat is echt niet voor alle webwinkels weggelegd

Assortiment
Bijna alles is te leveren en vaak ook nog op voorraad

Aanbeveling
Gewoon goede en eerlijke webwinkel met echt lage prijzen

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke indeling van de winkel. Goede zoekfunctie

Service
Zoals beloofd, binnen een dag in huis.

Assortiment
Heel even was het product dat ik wilde niet leverbaar. Maar binnen twee dagen kon ik het weer krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, duidelijk ingedeeld.

Service
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerdah 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Helder en functioneel, zonder teveel afleidende toeters en bellen.
Duidelijk bestelproces, geen dwang tot het aanmaken van een account.

Service
Vlotte en probleemloze levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Deze webshop ga ik zeker nogmaals bezoeken voor het bestellen van mijn fotografie producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans Claes 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Afspraken keurig na gekomen

Service
Nette mensen die aan de deur komen om af te leveren

Aanbeveling
Vriendelijke mensen aan de telefoon

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging snel en zonder problemen.

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je pakketje.

Assortiment
Het maakt niet uit waarvoor je je camera gebruikt, bij deze winkel vindt je wat je nodig hebt.

Aanbeveling
De bestelprocedure verliep soepel, de service is super en het product voldoet prima.

Extra toelichting
Het enige jammere van de bestelling, was dat PostNL ervoor koos om mij bij de 2% te laten horen die zijn product niet de volgende dag al krijgt, maar 3 dagen moet wachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonnekap en blaasbalg 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De items zijn goed vindbaar. Mooi gebruik van facets!

Service
Snelle en goede service

Assortiment
zeer ruim assortiment. Je grijpt gewoon niet mis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert John 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goeie duidelijke site

Service
snelle levering, vlot online antwoord op vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RawarART 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wat je zoekt is meestal makkelijk te vinden

Service
Prima service en snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van je bestelling

Assortiment
Het meeste voor de fotograaf is er en is op voorraad......

Aanbeveling
Zonder meer een der betere webwinkels op fotografisch gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld , geleverd , snel en goed

Service
Alles in orde bestelling leverring

Assortiment
Heb makkelijk alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Kan toch niet beter.

Extra toelichting
Koop weer als nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maisy 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik typte het typenummer in en ik kreeg wat ik zocht. ;-)

Service
Ik werd overal van op de hoogte gehouden. Ik wist al wanneer de camera kwam maar ik kreeg nog een mailtje. ;-) Liever dubbel dan niets!

Aanbeveling
Een prima winkel waar de service hoog staat. Daar hou ik als klant van!! :-) De camera kwam trouwens ook op de afgesproken datum. Fijn geregeld dus.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miny 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, website is erg duidelijk

Service
Bij het op voorraad zijn van het product de volgende dag reeds in huis, erg snel en duidelijk gecommuniceerd hoe laat het er is etc.

Aanbeveling
Ik vind deze winkel voor het doeleinde waarvoor ik hem heb gebruikt uitstekende. Erg goede service en bovendien heel vriendelijk geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocky114332 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet altijd alles makkelijk te vinden. Wel ruim voldoende.

Service
In het weekend was me product die ik wou bestellen met 60,- euro verhoogt. Toen ik ze een mail hier over stuurde kreeg ik binnen een half uur een reactie. En binnen een dag was de ''korting'' zonder moeite geregeld.

Assortiment
Zo goed als alles in het Assortiment.

Aanbeveling
Alles goed geen problemen en goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Akerboom 12-03-2016 In de winkel gekocht
Het spijk 8 Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede locatie

Service
Personeel zeer goed op de hoogte van artikelen.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Het is een fijne winkel en goede service zowel in de winkel als op de website en klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Haamke 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel artikelen uit voorraad leverbaar

Service
Klantvriendelijk tot en met, er wordt met je mee gedacht en altijd naar een oplossing gezocht.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Bij bezoek aan camera.nu sla ik een bezoek aan Urk niet af. Lekker vis eten bij de haven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht

Service
keurig snel geleverd, 's avonds besteld volgende morgen al in huis

Assortiment
het schoonmaak setje wat ik wilde was er niet maar wel een goed alternatief, mijn camera is weer helemaal schoon.

Aanbeveling
goed assortiment snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Klaas Guchelaar 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De voorraad is eigenlijk altijd op orde en anders snel weer aangevuld, zoeken via de site is supermakkelijk.

Service
Snelle levering en nog nooit problemen met de zaak gehad.

Assortiment
Prima op orde en goed geprijsd.

Aanbeveling
Ik raad de winkel sowieso aan aan familie, vrienden en kennissen. Pand goed bereikbaar en betrouwbaar bedrijf.

Extra toelichting
Geen enkele. Site goed voor elkaar, eerlijke prijzen en nooit gedoe mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymondvd 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Goede product informaties.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Breed assortiment en direct leverbaar.

Aanbeveling
Zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate Pit 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben nog niet in de winkel geweest, online aankoop gedaan.

Assortiment
Check de site en sta versteld van het grote aanbod!

Aanbeveling
Er schijnt een probeer eiland te zijn.
Hoe gaaf is dat! Alleen dat al maakt het de moeite waard er eens een bezoekje te brengen om makkelijker tot een keuze te kunnen komen bij het kopen van bijvoorbeeld een body en/of lenzen.

Extra toelichting
4 x een 10 ? Niet wat overdreven? Nee voor mij tot nu toe zeker niet. Ben beginnend hobby fotograaf en had begin dit jaar een vraag over een product die ik op Marktplaats zag staan. Ik werd keurig te woord gestaan en op weg geholpen met mijn keuze om iets wel of niet te kopen via Marktplaats. Vorige week een strap gekocht voor aan de camera. Door mijn eigen onoplettendheid niet gezien dat de bevestiging te breed is voor mijn camera. Strap werd na bestellen de volgende dag geleverd, top. Toen ontdekte ik dat het niet paste. CameraNU gemaild met mijn bevinding. Ivm de zondag kreeg ik op maandag direct antwoord. Spijtig te horen en het was geen probleem om het product retour te doen. Aangegeven dat ik dat graag wilde omdat ik er zo ook niks aan had. Zeer kort daarna kreeg ik een mail dat er toch een oplossing gevonden was. Deze werd mij geheel kosteloos toegestuurd en wederom de volgende dag in de bus. Het was misschien een kleine aankoop van geen heel groot bedrag maar de service als top ervaren. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze bij CameraNU mij prima kunnen adviseren/helpen aan mijn volgende product of zelfs camera met toebehoren. En daarnaast ben ik nog eens gezegend niet heel ver weg te wonen dat het maar goed 30 minuten rijden is. En daarnaast... als je er dan toch bent gelijk maar een lekker visje kopen op Urk :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

udw 11-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke indeling

Service
goede uitleg over verrekijkers, aan de wens van de klant

Assortiment
ruim voldoende keus om te weten wat je zou willen hebben/ gebruiken

Aanbeveling
Meerder malen goed advies gehad, zowel bij een digitale camera als bij deze verrekijker, vlot personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Groen 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon aanklikken wat je wilt hebben. Betalen via iDeal en klaar!

Service
Service is perfect. Gelijk na je bestelling een orderbevestiging via de mail en een paar uur later de bevestiging dat je pakket onderweg is met PostNL. Binnen 24 uur heb je de goed verpakte spullen al. TOP !

Assortiment
Gigantisch veel. Van de beste topcamera's t/m de kleinste onderdelen zoals verloopringen, flits-beugels/-adapters, enz.

Aanbeveling
Deze geef ik een dikke 10, maar dan wel voor de Webshop, in de winkel zelf ben ik (helaas) nog nooit geweest. Maar ja, van Vlissingen naar Urk doe je niet even. Zeker niet als je voor een fractie van de reiskosten je spullen thuisbezorgd krijgt!
Maar als ik ooit nog eens in de buurt ben, kom ik zeker een keer kijken.

Extra toelichting
Ik heb al vaker bij CameraNU.nl wat besteld en altijd is alles perfect verlopen. Eigenlijk is het zelfs nog beter + sneller geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poppedein 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is toch simpel via internet.

Service
Prima service en snelle levering

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
De levering was snel en goed. En, zonder verzendkosten. Dat is toch geweldig
1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Heldere bevestigingsmail en factuur/verzendinfo

Assortiment
Enorm uitgebreid, voorraad indicatie ontbreekt soms

Aanbeveling
Absoluut een prima webshop voor alles op het gebied van camera's

Extra toelichting
Het product wat ik wilde aanschaffen was hier het goedkoopst en ook nog eens gratis verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werf 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede service

Service
Betrouwbare winkel met goede service

Assortiment
Zeer snelle online afhandeling c.q. verzending. Echt een aanrader.

Aanbeveling
Zeer snelle online afhandeling c.q. verzending. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erika 10-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had besloten een Nikon S9900 te kopen. Dat heb ik ook gedaan. Leek me een leuke handzame camera. Daarbij prima geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. Toen ik alle functies thuis uitprobeerde mistte ik bij het terug kijken, het uitlezen op de display van diafragma en sluitertijd. Hulplijn gebeld, bleek er inderdaad niet op te zitten heb ik wel nodig voor fotocursus die ik doe. Camera terug gebracht. Ook dat was prima geregeld. Bij het uitzoeken van een andere camera hulp gevraagd. Dit verliep niet prettig. Medewerker wilde me niet geloven dat die functie niet op de Nikon zat. Meldde dat niemand een fotocursus volgt met een compact camera. Ik had het gevoel dat hij eigenlijk het liefst een grotere (echte) camera wilde verkopen. Dit voelde erg onprettig aan.
De eerste medewerker krijgt van mij een 9 de 2e een 4

Assortiment
voor mij meer dan genoeg

Aanbeveling
Mooie winkel veel keus, deskundig advies.
Helaas 1 missers met één personeelslid.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Janet 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, veel productkeuze. Bestelling is binnen no-time geplaatst.

Service
Duidelijke communicatie omtrent levering. Prettig dat avondlevering een keuzeoptie is.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Prima (web-)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ontzettend makkelijk te bestellen via de zeer overzichtelijke website

Service
's avond besteld, de volgende dag alles perfect afgeleverd.

Assortiment
Volgens mij is op fotografiegebied niets wat je hier niet vinden kan.

Aanbeveling
Gezien de snelheid van leveren van de producten, en het zeer uigebreide assortiment beveel ik CameraNu ten zeerste aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden en netjes opgesteld.

Service
Bij problemen wordt je zeer snel en vriendelijk geholpen om tot een oplossing te komen!

Assortiment
Alles op het gebied van fotografie is er wel te vinden, in verschillende prijsklasse, dus voor ieder budget is er wel wat.

Aanbeveling
Goede winkel, zeer volledig assortiment, eerlijke prijzen, iets niet goed dan wordt het heel snel op gelost. Ze zijn goed bereikbaar en als je besteld voor 12 uur heb je het de volgende dag al binnen.
Ik raad deze winkel aan om bovengenoemde maar ook omdat deze winkel heel betrouwbaar is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeVries 10-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Door een nummer te trekken kwam ik meteen bij de juiste persoon terecht voor mijn vragen, ik had alle tijd om vragen te stellen en kreeg duidelijke adviezen, er werd echt tijd voor mij gemaakt voor mijn gevoel

Aanbeveling
Ik ben zelf absoluut geen professioneel fotograaf maar werd wel 100% serieus genomen en kreeg advies op maat voor mij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 10-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
De winkel is makkelijk te vinden, ik heb geen klachten dus hoe de klachten afgehandeld worden weet ik niet.

Assortiment
Zeer groot assortiment en dus ook ruime keuze, ik kon hier alles vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan door de ruime keuze, de goede bereikbaarheid en vooral ook de vriendelijke behulpzame medewerkers dia alle tijd nemen om uitleg te geven en te adviseren.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Steeg 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Goede service / mail contact

Assortiment
Veel verkrijgbaar

Aanbeveling
Gewoon goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews