cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43616 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Heitinga 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi overzichtelijk je kan en mag alles uitproberen .Ik als Pentax fanaat cameranu is een van de weinige winkels in Nederland met een uitgebreide Pentax collectie in tegenstelling bij andere winkels als je daar niet met een Nikon of Canon komt wordt je vaak een beetje minderwaardig behandelt daar heeft cameranu geen last van.

Service
Doen wat zij zeggen leveringen altijd op tijd

Assortiment
Wat ik zeg als Pentax fotograaf is het assortiment groot daarnaast heeft cameranu ook zo'n beetje alles in huis op foto/video en geluid

Aanbeveling
een 10 zegt al genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De betaling verliep niet helemaal goed maar na 1 telefoontje was het opgelost waardoor de camera toch nog op tijd geleverd kon worden.

Assortiment
in verschillende prijsklasses camera's te koop

Aanbeveling
duidelijke website, fijne service, snelle levering

Extra toelichting
de sony cybershot is eenvoudig te bedienen. Let wel op dat de accu opladen dmv een snoertje in de camera moet gebeuren. Daarom heb ik eenr eserve accu bij besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ricardo 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed geholpen goed advies door het personeel perfect

Service
Goed personeel die er verstand van hebben

Assortiment
Veel keuzes en als ze het niet hebben dan bestellen ze het voorje

Aanbeveling
Gewoon een perfecte winkel en site zijn heel te vrezen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vanaf de p.c. bestellen.

Service
keurig verpakt de volgende dag in de bus.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima geregeld en vlot bezorgd. en zonder bezorgkasten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een van de belangrijkste redenen waarom ik elke keer weer bij Cameranu koop.

Service
Er wordt altijd netjes antwoord gegeven op mijn vragen. Is er niet direct een antwoord dan wordt het uitgezocht.

Assortiment
Een erg volledig assortiment al zou er op video/filmgebied nog wel meer bij mogen komen wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed op merk en type te zoeken

Assortiment
Wat ik zoek is en meestal te koop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franklin 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Website werkt goed, en heeft voldoende mogelijkheden om gericht te zoeken, en is voldoende informatief.

Service
Beloofde levertijd voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis wordt niet waargemaakt, pas twee dagen later.

Assortiment
Ruim assortiment, met goede verdeling over de diverse soorten artikelen.

Aanbeveling
Prima winkel, betrouwbaar, goedkoop, mag wel wat sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roy de Konin 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles overzichtelijk en een goede zoekmachine

Service
je word van A tot Z op de hoogte gehouden

Assortiment
Veel voorradig veel keus

Aanbeveling
Alles op tijd binnen zelfs de na bestelling 2 dagen later kosteloos in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
levert op tijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter van nassau 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website met bij elk artikel duidelijke uitleg en een goede foto

Service
ze doen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
heel ruim assortiment

Aanbeveling
goede webside snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko 04-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel via internet als via winkel service gerichte adviezen. geen dozenschuivers.

Service
altijd tijd voor verduidelijking

Assortiment
bijna altijd op voorraad, of levertijd aangegeven

Aanbeveling
betere kwaliteit voor prijs

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJS 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke web-shop waar alles goed te vinden is.

Service
Ik heb mijn bestelling via de webshop geplaatst en deze was gelijk de volgende dag in huis! Fijn dat de levertijd ook aangegeven stond met maar 2uur marge, hierdoor was het makkelijk te plannen om thuis te zijn wanneer het pakketje arriveerde. (Veel fijner dan de meeste andere bedrijven waar de pakketjes 'tussen 12:00 en 17:00 kunnen arriveren'.) Nog een pluspunt naast de snelle service: de gratis verzending! Rond de paasdagen stond zeer duidelijk aangegeven op de website dat er geen verzendingen plaats zouden vinden, gelukkig was mijn bestelling net ervoor, maar dit vond ik zeker een duidelijke communicatie naar de klanten toe die hier wel mee te maken zouden hebben.

Assortiment
Voor de producten waar ik naar opzoek was waren er meer dan genoeg artikelen om uit te kiezen. De reviews en duidelijke uitleg maken het mogelijk om een betere inschatting van het product te krijgen. Ook fijn: het product waar ik naar opzoek was, was duidelijker goedkoper + had een betere uitleg dan bij de concurrent.

Aanbeveling
Veel keuze, duidelijke product beschrijvingen, groot assortiment en snelle + gratis verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-04-2016 In de winkel gekocht
Professional imaging beurs 2016, Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
statief besteld op Professional Imaging beurs

Assortiment
grootste assortiment dat ik ken

Extra toelichting
Wilde een Manfrotto statief kopen tijdens de Professional Imaging beurs in Nijkerk, toen bleek dat die al was uitverkocht heb ik hem ter plaatse kunnen bestellen. De verkoper zei dat de bestelling er in ieder geval binnen een week zou zijn. De volgende dag kreeg ik echter al bericht dat het statief naar mij onderweg was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido van de Water 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er bleek toch iets niet op voorraad te zijn en hier werd ik dezelfde dag nog netjes over gebeld. Een dag later kreeg ik al een mailtje met de verwachte leverdatum en zelfs nog voor die datum kreeg ik een bericht dat het artikel verstuurd was. Uiteindelijk zat er slechts 2 dagen tussen de oorspronkelijke datum en de nieuwe datum. De extra verzendkosten werden ook netjes voor rekening van cameranu.nl genomen. Goede service dus!

Aanbeveling
Makkelijker en uitgebreide webshop. Zeer klantvriendelijke instelling en ook nog eens prijzen die meestal de goedkoopste in Nederland zijn. Ik heb niet meer te wensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs C 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede zoekfunctie, duidelijk informatie-overzicht (specs/prijs/levering, etc.)

Service
Geen problemen gehad. Zoals het hoort.

Assortiment
Weinig zaken die niet gevonden kunnen worden.

Aanbeveling
Goed!

Extra toelichting
CameraNu is een webwinkel die vertrouwen en kwaliteit levert. Verbeterpuntje is een iets meer eigentijdse website die deze kwaliteit uitstraalt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Glimmi 04-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
D.m.v. de uitstekende website kun je snel en doelgericht vinden wat je zoekt. Nieuwsbrieven en verlanglijst werken grandioos. De winkel is van alle gemakken voorzien. Het is fijn om zoveel goede producten bij elkaar te zien, zodat je makkelijker kunt kiezen.

Service
Uitstekende klantgerichtheid, zeer goed luisterend oor. Meedenken en met oplossingen komen. Snel en degelijk, terwijl de verkoper wel alle tijd voor je neemt. Ik kan het ook gastvrijheid noemen. Een 10 met 3 sterren!

Assortiment
Volgens mij heeft CAMERANU echt bijna alles in huis. Het is mij nog nooit overkomen dat ik iets niet vond. Er wordt samen gedacht, gezocht en gevonden.

Aanbeveling
Ik kom regelmatig in vergelijkbare winkels. Maar zowel clientgerichtheid, assortiment en vrijheid in keuzes, maakt CAMERANU beter dan alle andere winkels.

Extra toelichting
Ik kom er graag, ook wel eens op de Apple-afdeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne hajes 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie site makkelijk te bestellen

Service
Gevraagd om in te pakken en heel mooi verpakt. Top!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
De winkel voor fotografie!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 04-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel netjes en overzichtelijk. Doordatje een nummertje moet trekken weet je zeker dat je geholpen wordt en blijft het veel rustiger in de winkel.

Service
Deskundige en vriendelijke hulp. Heel prettig.

Assortiment
Heel ruime sortering.

Aanbeveling
Fantastische en vriendelijke winkel.

Extra toelichting
Ik heb de winkel al aanbevolen bij kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACBouwmans 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site van CameraNu is Gemakkelijk te bedienen en dus ook bestellen simpel.

Service
Heb wat email contact gehad met snelle respons op mijn vragen.

Assortiment
Kon nog net niet stoelen en bedden vinden, dus ruime keuze.

Aanbeveling
Heb wederom een heel goed en prettig gevoel gekregen bij mijn aankoop.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 04-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keurig ingedeeld winkel, alles netjes gesorteerd

Service
Mensen daar hebben er gewoon verstand van, ze voelen goed aan waar je naar op zoek bent.

Assortiment
Alles is aanwezig in de winkel van eenvoudige tot professionele apparatuur en van batterij tot handige rugzak

Aanbeveling
Als je weinig kennis van camera's hebt helpen ze je uitstekend met het zoeken van de juiste camera, en mocht je professional zijn praten ze op niveau met de klant. Gewoon enorm veel kennis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AZ 03-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is prima bereikbaar, ruim en overzichtelijk ingericht.

Service
Het personeel weet alle vragen goed en deskundig te beantwoorden. Je moet wel oppassen dat het enthousiaste personeel je veel meer laat aanschaffen dan waar je eigenlijk voor kwam!

Assortiment
Er lijken voldoende alternatieve keuzes beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter goetheer 03-04-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was opzoek naar een nieuw camera, en vertelde een familie lid mij dat camera nu goede camera's had en goede serves heeft.

Service
Toen ik in de winkel kwam met de vraag dat ik een camera wou kopen. En de verkoper verteld had wat voor camera ik graag wou hebben. Kon de meneer mij prima helpen. Hij kon precies uitleggen wat ik wou weten over de camera.

Assortiment
Veel keuze en verschillende soort camera's die jullie aanbieden. Ik had zelf een camera in mijn hoofd zitten die ik wilde maar de verkoper heeft zelf met verschillende soorten aangewezen wat ongeveer dezelfde camera systeem zijn.

Aanbeveling
Het is mooi winkel. Wat ik zeer top vind als je binnen komt en je trekt een nummertje, en je loopt naar de balie toe dat de verkoper ook echt de tijd neemt om je te helpen. Je krijgt goed advies en ze denken met je mee.

Extra toelichting
Niet dat ik op dit moment zo snel iets kan bedenken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen Vonk 03-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Van te voren op internet alles al uitgezocht en daarna in de winkel opgehaald. Zo kan je makkelijk met andere aanbieders vergelijken.

Service
Prima service.
AAngezien ik geen goede ervaring heb met batterijen van andere merken dan de originele wilde ik dus een origineel hebben. Diegene die mij geholpen heeft heeft mij overtuigd om toch voor een ander merk te kiezen welke goedkoper was, maar zeker niet minder.
Daarnaast was er een verkeerd bedrag voor het pinnen ingegeven. Nadat ik thuis kwam, werd mij dat duidelijk. Even gebeld en zo snel als mogelijk was stond het te veel betaalde bedrag weer op mijn rekening.

Assortiment
Veel keuze. Ook waar je niet snel aan zult denken. Breder assortiment dan andere aanbieders in dezelfde branche.

Aanbeveling
Medewerkers weten waarover ze praten en willen zeker niet het duurste verkopen, maar denken met je mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwmans 03-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel wordt goed bezocht, zodat je wel eens wat langer moet wachten.

Service
erg veel kennis in huis

Assortiment
van alle merken in de winkel en zeker op de site

Aanbeveling
zoals ik al zei, kennis, aanbod, vriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Moest even zoeken maar het was uiteindelijk duidelijk beschreven.

Service
Snelle levering

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hadebe 02-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en compact

Service
Uitmuntend, kreeg toestemming om T2-mount eerst te testen op mijn MTO spiegeltelelens voor aanschaf omdat er onzekerheid was of het paste.

Assortiment
Men heeft duidelijk meer artikelen in magazijn dan in de winkel.

Aanbeveling
Zie voorgaande beoordelingen

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjouk 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een goede website, snelle verzending !

Service
Beantwoorden snel vragen (email of telefoon)

Extra toelichting
Gewoon een hele fijne winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BOOM TV C A Westera 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijkie site

Assortiment
Groot assortiment en snel op te zoeken

Aanbeveling
Eigenlijk een tiem maar ja dan kun je niet nog beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Miste een onderdeel van mijn statief en had het nogal dringend nodig. Al surfend kwam ik op camera.nl, zij hadden het onderdeel en mooi geprijsd. Snel besteld en ik had het de volgende dag binnen. Heel blij!

Assortiment
Onderdeel wat ik zocht kon ik slecht vinden op internet, cameranu.nl had juist een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment, overzichtelijke site, makkelijke betalingsopties en nog eens razend snel. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Bestellen zonder enige problemen, er was alleen niemand thuis met het afleveren van het pakketje dus ik moet hem bij het postkantoor ophalen omdat het ondertekend moest worden.

Assortiment
Niet echt maar het assortiment gekeken want had mijn camera voor ogen

Aanbeveling
Prima winkel, netjes verzorgde pakketjes en snelle levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan Hooyer 01-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rustig en op je gemak rondstruinen en daarna nr. trekken.

Service
Duidelijke uitleg

Assortiment
Voor iedereen war wils geweldig assortiment.

Aanbeveling
Breed assortiment vakkundig personeel en tijd voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Kloek 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond het met name heerlijk dat ik precies kon aangeven wanneer ik het kon laten bezorgen. En dat gebeurde keurig. Heerlijk gemakkelijk als je overdag werkt.

Assortiment
Ik had niet verwacht dat het artikel dat ik wilde hebben op voorraad was. Was nogal een bijzonder artikel. Dacht dat het uit Amerika moest komen. Maar het was op voorraad en 2 dagen laten had ik het thuis.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Artikel snel gebonden, bezorging kunnen afstemmen en incourant artikel op voorraad.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannette 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon het product open laten staan op de computer en later bestellen

Service
Persoonlijk antwoord op mijn vragen

Assortiment
Het product kon ik bij grote andere webshops niet vinden.

Aanbeveling
Snelle levering zonder portokosten, uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, product snel gevonden, eenvoudig bestelproces

Service
'savonds om 8 uur bestelt, volgende dag in huis, top!

Assortiment
genoeg keus, en het product dat ik zocht was nergens goedkoper, en: inclusief verzendkosten, ondanks de lage prijs van wat ik bestelde!

Aanbeveling
alles makkelijk te vinden op de site, makkelijk bestellen, goedkoop, incl. verzendkosten onafhankelijk van hoogte van bestelling, dmv mails zeer goed op de hoogte gehouden van bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot bestellen en betalen. Handig en overzichtelijke site

Service
Netjes van elke stap een mail en zelfs een mail dat het pakket bij de buren was afgeleverd. Top

Assortiment
Ruime keuze en goedkoop

Aanbeveling
Geen klachten, kom vast terug als ik iets nodig ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sayin 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden met een goede beschrijving.

Service
Voor mijn bestelling gebeld voor advies. Zeer netjes en professioneel te woord gestaan.

Assortiment
Genoeg!

Aanbeveling
Zeer goede service en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het desbetreffende product snel gevonden duidelijke web site

Service
alles via de e-mail afgestemd wanneer ik het product bezorgt wilde hebben

Assortiment
geen bezorg kosten hoeven te betalen en een goede prijs voor mijn product

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonie 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site waar je snel kan winkelen

Service
je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden, mooie website

Service
2 bestellingen geplaatst op een factuur die op een verkeerd adres stond. Super makkelijk geregeld met een telefoontje!

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Wanneer mensen mij vragen waar zij het beste online fotoapparatuur kunnen kopen... CameraNU.nl!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Gramser 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik zocht een camera die net op de markt was en die was al keurig in het assortiment opgenomen. Bij de fabrikant vond je die via een omweg.

Service
De belofte voor de levering zijn volledig nagekomen. Bij de keuze van aflevermethode was direct duidelijk hoe laat er afgeleverd zou worden

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht, maar heb geen totaal beeld.

Aanbeveling
Ik kan en wil alleen mijn eigen ervaring kenbaar maken. Wat een ander daarmee doet is aan hem/haar. Daarom zeg ik nooit ga daar of daar heen.

Extra toelichting
Nu worden bij een product "voordeelpakketten" aangeboden. Mogelijk is het overzichtelijker als je bij het product de "accessoires" apart aan kunt vinken en daarmee je eigen "voordeelpakket" samenstelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank Laurens 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is erg makkelijk met de zoekfunctie en de productinformatie. Snel beslissen daardoor.

Service
Snelle levering en goede informatie

Assortiment
Alles te vinden. overzichtelijke info

Aanbeveling
Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd tot tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marius 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime keuze

Service
volgens afspraak geleverd

Assortiment
ruim

Aanbeveling
overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en groot assortiment

Service
Bestelling kwam keurig op tijd binnen. De behandeling is erg snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Zoals eerder aangegeven is het assortiment erg uitgebreid en daardoor ook voor ieder wat wils. Een goede winkel voor een fotograaf

Aanbeveling
Ik raad deze winkel aan omdat de service erg goed is en de keuze is gevarieerd door het grote aanbod.

Extra toelichting
Erg tevreden over de gang van zaken en de aflevering van het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Foutje gemaakt in de bestelling en kon helaas de order niet meer zelf wijzigen/ annuleren.

Service
Naar aanleiding van mijn foute bestelling die ik niet meer zelf kon verwijderen een mailtje gestuurd en binnen een uur was die verwijderd inclusief een nette mail ter bevestiging!

Assortiment
Bijna alle soorten objectieven, filters en andere camera toebehoren die ik zocht kunnen vinden bij cameranu. En ook de prijs is voor het overgrote deel gelijk of lager t.o.v. vergelijkbare bedrijven / websites.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijs en alle bestellingen zijn correct, goed verpakt en volgens afspraak geleverd! No nonsens! Wat je van een goede winkel en webshop mag verwachten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 31-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en eenvoudig besteld.

Assortiment
Groot assortiment voor wat betreft camera's en apple producten.

Aanbeveling
Als je in de winkel nog wat sneller geholpen zou kunnen worden, dan zouden ze van mij een 9 krijgen. Ik weet hoe dat momenteel is, maar voor een paar jaar geleden was het altijd erg lang wachten voor je geholpen werd.

Extra toelichting
De bestelling via internet verliep vlot, je zag ook wanneer post-nl het pakket kwam afleveren, namelijk tussen 11:30 en 12:30, fijn om te weten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NT de Boer 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk onderdelen te vinden met goede aanduiding of product op voorraad is.

Service
product op beloofde tijdstip afgeleverd en je wordt op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Assortiment
Groot assortiment op allerlei foto gebied.

Aanbeveling
Groot assortiment op allerlei foto gebied

product op beloofde tijdstip afgeleverd en je wordt op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben R 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzichtelijk

Service
altijd, snel geleverd, 1x een product teruggestuurd omdat ik een andere oplossing voor de stroomtoevoer van mijn camera had gevonden en daar werd geheel niet moeilijk over gedaan.

Assortiment
groot assortiment, ruim voorradig

Aanbeveling
groot assortiment en niet duur.

Extra toelichting
ik benchmark vaak de produkten die ik bestel, maar kom vaak toch bij cameranu.nl terecht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Evert Meijer 31-03-2016 In de winkel gekocht
(Prof. Imaging ;-)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie, grote overzichtelijke winkel; veel producten per merk gerangschikt. (Bekend uit eerdere ervaring. Deze laatste aankoop deed ik op de P.I.)

Service
Medewerkers geven graag info, alleen mijn laatste vraag van een aantal maanden geleden mbt het stroomverbruik / de batt.capaciteit van Olympus OMD EM-1 en 5 is niet beantwoord.

Assortiment
Bijna alles is er ....

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Stephan T 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Sommige rubrieken en filters zijn niet makkelijk te vinden. Ook backtracken vanuit een directe link naar een categorie is niet mogelijk.

Service
Snel antwoord op vragen, goede reparatieafhandelingen.

Assortiment
Zeer volledig assortiment.

Extra toelichting
Zeer deskundige medewerkers, beste camerawinkel van Nederland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Rohof 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Extreem soepel verloop en een handige indeling in de website.

Service
Retourneren en problemen worden altijd goed agehandeld en nooit een probleem mee gehad.

Assortiment
Vrij compleet assortiment met af en toe een paar ontbrekende dingen.

Extra toelichting
geweldige winkel met een super assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews