cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Swen van de Vlierd 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag ontvangen !

Service
Vraag over een product? Gewoon even bellen !

Assortiment
Alles is er. Niet zoals jij had gedacht, dan is er altijd een andere oplossing

Aanbeveling
topshop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te vinden

Service
Snel !

Assortiment
Vond wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service en snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leo valentijn 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht, vond ik subiet. Betsel- en betaalproces was daarna een eitje.

Service
Wat werd beloofd (bestelling afleveren op afgesproken tijd) werd vlekkeloos gerealiseerd

Assortiment
Mooie keus uit verschillende soorten lenzen voor mijn fototoestel.

Aanbeveling
Op alle punten goed (nu alleen nog de prijs met 100% naar beneden :-) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super website!

Service
Je wordt zeer uitvoerig geïnformeerd over je bestelling

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Al met al een super winkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bo 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed assortiment en goede vindbaarheid van de producten

Service
Snelle service

Assortiment
Kan het meeste wel bij cameranu.nl vinden

Aanbeveling
Zie overige commentaren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jochem 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden op de site en laten thuisbezorgen!

Service
Netjes ingepakt en de volgende dag in huis.

Assortiment
Hele ruime keuze, ook in accessoires!

Extra toelichting
Fijne (web)winkel! met ruime keuze en prima prijzen! Bovendien was verzenden gratis :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon gemakkelijk het product vinden wat ik wilde hebben.

Service
Ik kreeg een nette email met daarin uitleg en status van de bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment tegen een mooie prijs.

Aanbeveling
afhandeling van bestelling en communicatie daarom heen vind ik belangrijk en dat doet Cameranu.nl goed.
Verder had ik het product de volgende dag keurig ingepakt in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekema State 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
uitgebreid sortiment, spullen die je niet overal kunt krijgen.

Aanbeveling
snelle behandeling, goed contact over bezorging e.d.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

René Roosen 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en snel

Service
makkelijke bestelling en inschrijving

Aanbeveling
snelle service concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B Soeterboek 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de website snel de specificaties kunnen vinden en te vergelijken. Bestel procedure was duidelijk en effectief.

Service
De betaling, bevestiging, track and trace en ontvangst was prima verzorgd. Top.

Assortiment
Dat wat ik zocht heb ik kunnen vinden en na telefonisch contact ook kunnen controleren of dat deze werkelijk leverbaar was.

Aanbeveling
Veel winkels gaan dicht of hebben een klein assortiment. Cameranu heeft bijna alles.

Extra toelichting
Ga zo verder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling geplaatst, de afhandeling daarna is zeer goed je wordt op de hoogte gehouden over het verloop ,de andere morgen het bestelde afgeleverd,prima !

Service
Komt op het zelfde neer als vorige vraag ,prima

Assortiment
Het assortiment is groot je kunt het uitgebreid bekijken en je keus maken en vergelijken

Aanbeveling
Ben zelf zeer te vreden ,mijn dochter winkelt er ook wel en is dat ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is gemakkelijk te navigeren en ze hebben veel variatie van diverse merken tegen een scherpe prijs.

Service
Keurig wordt ik op de hoogte gebracht van het verloop van mijn bestelling. Tevens is altijd te zien of het artikel voorradig is.

Assortiment
Goed geassortimenteerd van velerlei merken.

Extra toelichting
Topzaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en producten zijn makkelijk te vinden, bestelling plaatsen ging ook vlot.

Assortiment
Er was een ruime keuze aan producten. Niet alle waar ik naar zocht was aanwezig maar dat is nergens zo. Voor wat er niet was, was een goed alternatief aanwezig.

Aanbeveling
De winkel heeft een betrouwbare en professionele uitstraling en maakt dat ook waar. De prijzen zijn concurrerend. Er was duidelijke en snelle communicatie over de status van de bestelling en er werd ook zeer snel geleverd. De producten waren ook goed verpakt en voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Extra toelichting
Een prettige en betrouwbare webshop waar ik voortaan als eerste zal kijken als ik iets nodig heb op cameragebied.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin Hoppentocht 05-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk bij elkaar

Service
Vriendelijk en kundig personeel

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Vriendelijk veel kennis en eerlijk

Extra toelichting
De winkel is op Internet eb in urk zelf goed bereikbaar en ook in de avond kun je nog bellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrie 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel gemakkelijk te vinden op de site

Service
Scherpe prijs en een snelle levering

Assortiment
Veel keuze ook uit verschillende merken

Aanbeveling
Groot assortiment, goede beschrijving artikelen, scherpe prijs en een snelle levering.

Extra toelichting
Ja, TOP houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carin gerssen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne site

Service
heel erg goed en super aardig

Assortiment
genoeg keuze en mooie prijzen

Aanbeveling
fijne winkel en heel klantvriendelijk
een dikke tien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hardi67 05-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
gemakelijk winkelen

Service
Als je belt goede uitleg

Assortiment
alles aanwezig en duidelijkop de website

Aanbeveling
duidelijk en makkelijk te vinden op website

Extra toelichting
gemakkelijk en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud Dam 05-04-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer ruim assortiment, duidelijk en overzichtelijk geplaatst

Service
Het personeel is terzake kundig, je praat met liefhebbers, dat doet plezierig aan

Assortiment
Zij zijn veelzijdig, breed assortiment, volop keuze, maakt het gemakkelijk

Aanbeveling
Gewoon een mooie en prettige winkel met van alles

Extra toelichting
Bij het kopen van een lens ontstond een probleempje dat ze zeer snel en in mijn voordeel hebben opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aalberts 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling via internet verliep heel soepel. Ook had Cameranu.nl goede suggesties over wat zou kunnen aansluiten bij het product dat ik wilde kopen (software adobe lightroom met instructieboek)

Service
Letterlijk binnen een paar minuten kreeg ik adequaat antwoord op mijn vraag over het aantal licenties.

Aanbeveling
Degelijk en betrouwbaar, servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit mijn luie stoel een flitser besteld en betaald via ideal. Kon zelf een bezorgtijd kiezen.

Service
Diverse snelle emails met besteldetails en bezorgtijden

Assortiment
Meike flitser voor olympus lang nog niet overal leverbaar ondanks de goede reviews, wel bij cameranu .

Aanbeveling
Goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Max P 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vinden wat ik zocht op de website

Service
Snelle bezorging op de juiste aangegeven tijd

Assortiment
zeer ruime keuze

Extra toelichting
Prima winkel, bestel hier wel vaker Apparatuur/gadgets voor fotografie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie overzichtelijke website. Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Als je een vraag of klacht heb wordt je heel goed geholpen door een professionele en vriendelijke klantenservice.

Aanbeveling
Top winkel met breed assortiment met uitstekende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer overzichtelijk, snel te bestellen

Service
kan niet goed beoordelen: heb nog geen gebruik hoeven maken van de service afdeling

Assortiment
ik kan me niet voorstellen dat er hiaten zijn in het assortiment: heel volledig!

Aanbeveling
Snel, goede tussentijdse updates, overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Colin Ebbers 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website was duidelijk. Wat ik besteld had, heb ik op tijd en in goede conditie mogen ontvangen.

Service
Service was prima. Geen problemen gehad.

Assortiment
Rijk assortiment met juiste prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Heitinga 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi overzichtelijk je kan en mag alles uitproberen .Ik als Pentax fanaat cameranu is een van de weinige winkels in Nederland met een uitgebreide Pentax collectie in tegenstelling bij andere winkels als je daar niet met een Nikon of Canon komt wordt je vaak een beetje minderwaardig behandelt daar heeft cameranu geen last van.

Service
Doen wat zij zeggen leveringen altijd op tijd

Assortiment
Wat ik zeg als Pentax fotograaf is het assortiment groot daarnaast heeft cameranu ook zo'n beetje alles in huis op foto/video en geluid

Aanbeveling
een 10 zegt al genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De betaling verliep niet helemaal goed maar na 1 telefoontje was het opgelost waardoor de camera toch nog op tijd geleverd kon worden.

Assortiment
in verschillende prijsklasses camera's te koop

Aanbeveling
duidelijke website, fijne service, snelle levering

Extra toelichting
de sony cybershot is eenvoudig te bedienen. Let wel op dat de accu opladen dmv een snoertje in de camera moet gebeuren. Daarom heb ik eenr eserve accu bij besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ricardo 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed geholpen goed advies door het personeel perfect

Service
Goed personeel die er verstand van hebben

Assortiment
Veel keuzes en als ze het niet hebben dan bestellen ze het voorje

Aanbeveling
Gewoon een perfecte winkel en site zijn heel te vrezen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vanaf de p.c. bestellen.

Service
keurig verpakt de volgende dag in de bus.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima geregeld en vlot bezorgd. en zonder bezorgkasten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een van de belangrijkste redenen waarom ik elke keer weer bij Cameranu koop.

Service
Er wordt altijd netjes antwoord gegeven op mijn vragen. Is er niet direct een antwoord dan wordt het uitgezocht.

Assortiment
Een erg volledig assortiment al zou er op video/filmgebied nog wel meer bij mogen komen wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed op merk en type te zoeken

Assortiment
Wat ik zoek is en meestal te koop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franklin 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Website werkt goed, en heeft voldoende mogelijkheden om gericht te zoeken, en is voldoende informatief.

Service
Beloofde levertijd voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis wordt niet waargemaakt, pas twee dagen later.

Assortiment
Ruim assortiment, met goede verdeling over de diverse soorten artikelen.

Aanbeveling
Prima winkel, betrouwbaar, goedkoop, mag wel wat sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roy de Konin 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles overzichtelijk en een goede zoekmachine

Service
je word van A tot Z op de hoogte gehouden

Assortiment
Veel voorradig veel keus

Aanbeveling
Alles op tijd binnen zelfs de na bestelling 2 dagen later kosteloos in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
levert op tijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter van nassau 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website met bij elk artikel duidelijke uitleg en een goede foto

Service
ze doen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
heel ruim assortiment

Aanbeveling
goede webside snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko 04-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel via internet als via winkel service gerichte adviezen. geen dozenschuivers.

Service
altijd tijd voor verduidelijking

Assortiment
bijna altijd op voorraad, of levertijd aangegeven

Aanbeveling
betere kwaliteit voor prijs

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJS 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke web-shop waar alles goed te vinden is.

Service
Ik heb mijn bestelling via de webshop geplaatst en deze was gelijk de volgende dag in huis! Fijn dat de levertijd ook aangegeven stond met maar 2uur marge, hierdoor was het makkelijk te plannen om thuis te zijn wanneer het pakketje arriveerde. (Veel fijner dan de meeste andere bedrijven waar de pakketjes 'tussen 12:00 en 17:00 kunnen arriveren'.) Nog een pluspunt naast de snelle service: de gratis verzending! Rond de paasdagen stond zeer duidelijk aangegeven op de website dat er geen verzendingen plaats zouden vinden, gelukkig was mijn bestelling net ervoor, maar dit vond ik zeker een duidelijke communicatie naar de klanten toe die hier wel mee te maken zouden hebben.

Assortiment
Voor de producten waar ik naar opzoek was waren er meer dan genoeg artikelen om uit te kiezen. De reviews en duidelijke uitleg maken het mogelijk om een betere inschatting van het product te krijgen. Ook fijn: het product waar ik naar opzoek was, was duidelijker goedkoper + had een betere uitleg dan bij de concurrent.

Aanbeveling
Veel keuze, duidelijke product beschrijvingen, groot assortiment en snelle + gratis verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-04-2016 In de winkel gekocht
Professional imaging beurs 2016, Nijkerk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
statief besteld op Professional Imaging beurs

Assortiment
grootste assortiment dat ik ken

Extra toelichting
Wilde een Manfrotto statief kopen tijdens de Professional Imaging beurs in Nijkerk, toen bleek dat die al was uitverkocht heb ik hem ter plaatse kunnen bestellen. De verkoper zei dat de bestelling er in ieder geval binnen een week zou zijn. De volgende dag kreeg ik echter al bericht dat het statief naar mij onderweg was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido van de Water 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er bleek toch iets niet op voorraad te zijn en hier werd ik dezelfde dag nog netjes over gebeld. Een dag later kreeg ik al een mailtje met de verwachte leverdatum en zelfs nog voor die datum kreeg ik een bericht dat het artikel verstuurd was. Uiteindelijk zat er slechts 2 dagen tussen de oorspronkelijke datum en de nieuwe datum. De extra verzendkosten werden ook netjes voor rekening van cameranu.nl genomen. Goede service dus!

Aanbeveling
Makkelijker en uitgebreide webshop. Zeer klantvriendelijke instelling en ook nog eens prijzen die meestal de goedkoopste in Nederland zijn. Ik heb niet meer te wensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs C 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede zoekfunctie, duidelijk informatie-overzicht (specs/prijs/levering, etc.)

Service
Geen problemen gehad. Zoals het hoort.

Assortiment
Weinig zaken die niet gevonden kunnen worden.

Aanbeveling
Goed!

Extra toelichting
CameraNu is een webwinkel die vertrouwen en kwaliteit levert. Verbeterpuntje is een iets meer eigentijdse website die deze kwaliteit uitstraalt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Glimmi 04-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
D.m.v. de uitstekende website kun je snel en doelgericht vinden wat je zoekt. Nieuwsbrieven en verlanglijst werken grandioos. De winkel is van alle gemakken voorzien. Het is fijn om zoveel goede producten bij elkaar te zien, zodat je makkelijker kunt kiezen.

Service
Uitstekende klantgerichtheid, zeer goed luisterend oor. Meedenken en met oplossingen komen. Snel en degelijk, terwijl de verkoper wel alle tijd voor je neemt. Ik kan het ook gastvrijheid noemen. Een 10 met 3 sterren!

Assortiment
Volgens mij heeft CAMERANU echt bijna alles in huis. Het is mij nog nooit overkomen dat ik iets niet vond. Er wordt samen gedacht, gezocht en gevonden.

Aanbeveling
Ik kom regelmatig in vergelijkbare winkels. Maar zowel clientgerichtheid, assortiment en vrijheid in keuzes, maakt CAMERANU beter dan alle andere winkels.

Extra toelichting
Ik kom er graag, ook wel eens op de Apple-afdeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne hajes 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie site makkelijk te bestellen

Service
Gevraagd om in te pakken en heel mooi verpakt. Top!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
De winkel voor fotografie!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 04-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel netjes en overzichtelijk. Doordatje een nummertje moet trekken weet je zeker dat je geholpen wordt en blijft het veel rustiger in de winkel.

Service
Deskundige en vriendelijke hulp. Heel prettig.

Assortiment
Heel ruime sortering.

Aanbeveling
Fantastische en vriendelijke winkel.

Extra toelichting
Ik heb de winkel al aanbevolen bij kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACBouwmans 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site van CameraNu is Gemakkelijk te bedienen en dus ook bestellen simpel.

Service
Heb wat email contact gehad met snelle respons op mijn vragen.

Assortiment
Kon nog net niet stoelen en bedden vinden, dus ruime keuze.

Aanbeveling
Heb wederom een heel goed en prettig gevoel gekregen bij mijn aankoop.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 04-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keurig ingedeeld winkel, alles netjes gesorteerd

Service
Mensen daar hebben er gewoon verstand van, ze voelen goed aan waar je naar op zoek bent.

Assortiment
Alles is aanwezig in de winkel van eenvoudige tot professionele apparatuur en van batterij tot handige rugzak

Aanbeveling
Als je weinig kennis van camera's hebt helpen ze je uitstekend met het zoeken van de juiste camera, en mocht je professional zijn praten ze op niveau met de klant. Gewoon enorm veel kennis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AZ 03-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is prima bereikbaar, ruim en overzichtelijk ingericht.

Service
Het personeel weet alle vragen goed en deskundig te beantwoorden. Je moet wel oppassen dat het enthousiaste personeel je veel meer laat aanschaffen dan waar je eigenlijk voor kwam!

Assortiment
Er lijken voldoende alternatieve keuzes beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter goetheer 03-04-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was opzoek naar een nieuw camera, en vertelde een familie lid mij dat camera nu goede camera's had en goede serves heeft.

Service
Toen ik in de winkel kwam met de vraag dat ik een camera wou kopen. En de verkoper verteld had wat voor camera ik graag wou hebben. Kon de meneer mij prima helpen. Hij kon precies uitleggen wat ik wou weten over de camera.

Assortiment
Veel keuze en verschillende soort camera's die jullie aanbieden. Ik had zelf een camera in mijn hoofd zitten die ik wilde maar de verkoper heeft zelf met verschillende soorten aangewezen wat ongeveer dezelfde camera systeem zijn.

Aanbeveling
Het is mooi winkel. Wat ik zeer top vind als je binnen komt en je trekt een nummertje, en je loopt naar de balie toe dat de verkoper ook echt de tijd neemt om je te helpen. Je krijgt goed advies en ze denken met je mee.

Extra toelichting
Niet dat ik op dit moment zo snel iets kan bedenken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen Vonk 03-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Van te voren op internet alles al uitgezocht en daarna in de winkel opgehaald. Zo kan je makkelijk met andere aanbieders vergelijken.

Service
Prima service.
AAngezien ik geen goede ervaring heb met batterijen van andere merken dan de originele wilde ik dus een origineel hebben. Diegene die mij geholpen heeft heeft mij overtuigd om toch voor een ander merk te kiezen welke goedkoper was, maar zeker niet minder.
Daarnaast was er een verkeerd bedrag voor het pinnen ingegeven. Nadat ik thuis kwam, werd mij dat duidelijk. Even gebeld en zo snel als mogelijk was stond het te veel betaalde bedrag weer op mijn rekening.

Assortiment
Veel keuze. Ook waar je niet snel aan zult denken. Breder assortiment dan andere aanbieders in dezelfde branche.

Aanbeveling
Medewerkers weten waarover ze praten en willen zeker niet het duurste verkopen, maar denken met je mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwmans 03-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel wordt goed bezocht, zodat je wel eens wat langer moet wachten.

Service
erg veel kennis in huis

Assortiment
van alle merken in de winkel en zeker op de site

Aanbeveling
zoals ik al zei, kennis, aanbod, vriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Moest even zoeken maar het was uiteindelijk duidelijk beschreven.

Service
Snelle levering

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hadebe 02-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en compact

Service
Uitmuntend, kreeg toestemming om T2-mount eerst te testen op mijn MTO spiegeltelelens voor aanschaf omdat er onzekerheid was of het paste.

Assortiment
Men heeft duidelijk meer artikelen in magazijn dan in de winkel.

Aanbeveling
Zie voorgaande beoordelingen

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews