cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dominique 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat zeer makkelijk en snel.

Service
De levertijd is zoals beloofd. Ik woon in een afgelegen dorp, meestal doet de postbode er wat langer over, maar het was de volgende dag in huis.

Assortiment
Het is een erg degelijk product en aantrekkelijk geprijsd.

Extra toelichting
Na het lezen van de gebruiksaanwijzing kwam ik er nog niet uit hoe ik deze draadloze zender kon gebruiken bij mijn bestaande studioflitsers. Ik heb contact opgenomen met cameranu en ben heel vriendelijk te woord gestaan en goed en uitgebreid geholpen door het personeel van cameranu Dit terwijl ik mijn studio flitsset ergens anders heb gekocht. Best bijzonder dus de volgende keer bestel ik zeker weer bij cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gera 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen on line gaat makkelijk

Service
Spullen waren om line makkelijk te vinden en besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bezorgdst en tijd.

Assortiment
Niet alles was op voorraad.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken op de website gaat vlekkeloos. De productomschrijving is goed. De bestelprocedure wijst voor zich.

Service
Je wordt goed geinformeerd per e-mail wat de status van de bestelling is. Wordt snel geleverd. Ik heb 's avonds besteld en de volgende ochtend had ik het al in huis.

Assortiment
De keuze is reuze + je kunt kiezen voor een set. Ik heb een camera gekocht. Er worden bij de camera ook voordeelsets aangeboden met een bijpassend tasje, extra batterij, oplader, enz .. Erg handig!

Aanbeveling
Groot assortiment, duidelijke website, goede productomschrijving en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny 09-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Hetgeen wat niet op voorraad was werd netjes opgestuurd zonder moeite.

Service
Geen mail krijgen dat het langer kon duren wat een vriend van me wel kreeg.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Auke Surtel 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment en deskundig personeel.

Service
(nog) geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Gorter 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met enkele klikken is de keuze afgerond!

Service
goede communicatie via email!

Assortiment
zeer uitgebreid! Geen nee te koop!

Aanbeveling
Met een negen! 10en geef ik nooit, omdat de scherpte dan kan wegebben!

Extra toelichting
vrijdags besteld,zaterdags thuis bezorgd.Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louis heinsman 09-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk, gemakkelijk bereikbaar

Service
goed dat met die nummertjes en persoonlijke aandacht

Assortiment
leek ons goed, maar we hebben niet echt opgelet, we gaan altijd recht op ons doel af

Aanbeveling
niet gedacht dat er op Urk zo'n mooie en ruim opgezette winkel was.

Extra toelichting
binnen 20 minuten hadden we koffie gedronken en een cameraatje gekocht..........top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Jan Dijkman 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim assortiment in de webshop, bestelling en levering verliep zeer snel.

Service
Ook via mail/telefoon wordt een uitstekend advies gegeven
Heb ervaren dat verkoop niet voorop staat

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
Aardige vriendelijke mensen, maken beloftes waaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed werkende en overzichtelijke site

Service
Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd over de levering en status van de bestelling

Assortiment
Ruim voldoende keuze voor zeer aantrekkelijke en concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Super service, zeer snelle levering, ruime keuze. Cameranu heeft sinds mijn eerste bestelling bij hun, mijn enthousiasme en hart veroverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erkens 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je klikt naar de winkel en verder gaat het bijna vanzelf.

Service
De bestelling wordt begeleid door diverse mailtjes. 's Avonds om een uur of elf besteld, de volgende morgen om twaalf uur binnen! Ongelooflijk snel.

Aanbeveling
Alles verliep fantastisch. Dus een tien voor uitmuntend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADR 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig en duidelijk in gebruik.

Service
Heel snel. 's Avonds rond 22:00u besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik met een hele snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle respons op vragen en goed en eerlijk advies.

Aanbeveling
Concurrerende prijzen gecombineerd met ruime keuze en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex de keijser 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
direct en snel contact

Service
Toen de levering iets werd verlaat, kregen wij onmiddellijk bericht dat de levering later zou komen.

Assortiment
Enorm veel keuze.

Aanbeveling
Vanwege mijn eigen positieve ervaringen, beveel ik deze winkel aan met een score van 10.

Extra toelichting
Iets van het product was mij niet duidelijk, maar ik kreeg netjes een email met de uitleg, klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was heel snel en fijn bestellen

Service
De bezorger was niet aardig maar daar kunnen jullie niks aan doen

Aanbeveling
Het is een fijne, proffesionele, leuke en goede winkel!!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms moet je wel via een omweg bij je doel komen.

Service
Vandaag besteld morgen in huis met een track en trace kode. geweldig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascalle 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was erg gemakkelijk om te zoeken wat ik nodig had. Alles stond duidelijk aangegeven.

Service
Ik ben erg tevreden over het product. De levering was precies zoals aangegeven was.

Assortiment
Er is een ontzette grote keuze in de producten. Per product kun je ook nog extra's bestellen, echt super!

Aanbeveling
Erg tevreden en ga er zeker weer wat bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Agnes Booijink Fotografie 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten goed te vinden op internet

Service
snelle verzending en bericht over nalevering, na een telefoontje meteen aanpassing van bestelling en dat ook volgende dat in huis.

Assortiment
gevonden wat ik zochjt

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik ben tevreden met mijn aankoop 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
nog nooit ervaring gehad maar verwacht als dit eventueel nodig is geen problemen

Assortiment
Van alles te vinden voor mij

Aanbeveling
Zonder meer betrouwbaar en goede prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is helder, overzichtelijk en werkt goed.

Service
Alles werd op de volgende dag al bezorgd. Extra bijkomend voordeel vind ik dat je kan aangeven dat het pakket bij de buren bezorgd kon worden!

Assortiment
Ze hebben een goed uitgebreid assortiment, echter was er een artikel dat ze niet hadden, de Really Right Stuff B7D2 plate voor Canon 7DMkII

Aanbeveling
Over het algemeen erg positief over cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tarantulster 08-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Het is heel makkelijk om in de site alles te vinden.

Service
Ik heb om 22.00 een bestelling gemaakt, om 9.00 uur de volgende ochtend was de bestelling al binnen! Hoe kan dat? Geweldig!

Assortiment
Alles wat ik nodig had staat op de site!

Extra toelichting
Snel makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Vlotte afhandeling. Met retourneren nog geen ervaring.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Van site tot levering goed voor elkaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter Nugteren 07-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijk en overzichtelijk

Service
Geholpen door mensen met inzicht, kennis en ervaring

Assortiment
Breed assortiment direct beschikbaar of snel te verzorgen

Aanbeveling
Je wordt als klant serieus genomen. Je krijgt alle tijd.

Extra toelichting
Prettige ambiance

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MBO 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Was zeer gemakkelijk te vinden door een enkel woord in te vullen.

Service
Het zijn niet alleen woorden maar men voegt het woord ook naar de daad.

Assortiment
Ik heb wat ik zocht.

Aanbeveling
Prettige manier om online te winkelen.

Extra toelichting
Houdt deze service vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rimonius 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed, overzichtelijk en mensen met kennis

Service
Niks op aan te merken, duidelijk en erg betrouwbaar

Assortiment
ZE hebben zo ontzettend veel vna de meest simpele tot de meest ingewikkelde camera's plus Apple producten en rugzakken

Aanbeveling
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inkoop afdeling 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een 9 omdat het altijd beter kan ;-) 'k moest ff zoeken maar kostte nagenoeg geen moeite dus uitstekend

Aanbeveling
Deze beoordeling is nav het eerste contact wat ik met cameranu.nl heb gehad. Ik was dus geen klant en 't ging om een zeer klein orderbedrag en niet ver voor sluitingstijd besteld. Ondanks dat WEL de vlgd dag netjes verpakt ontvangen!!! SUPER!!!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Michiel 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel overzichtelijk

Service
exact volgens aanbieding

Assortiment
gevonden voor goede prijs

Aanbeveling
alles zo als het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door te zoeken bij kieskeurig, en ik kende de winkel was keuze zo gemaakt

Service
volgende morgen in huis

Assortiment
goed precies wat ik wilde

Aanbeveling
kende hem al als fotograaf zijnde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoelvW 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle levering en goede service

Service
Goede service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik bestel nergens anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is doodeenvoudig om via de website te bestellen. De site is duidelijk en producten makkelijk te vinden

Service
Vragen via email werden snel beantwoord. Het bestelde product was inderdaad dezelfde dag nog verzonden en de volgende middag was hij al bij ons thuis.

Assortiment
Ruim assortiment, voor elk wat wils. Niet alleen camera's, maar ook toebehoren e.d.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de service. De rekening word dezelfde dag nog gemaild. Net als de verzendgegevens van het postpakket en de pakbon.

Extra toelichting
Erg interessante winkel die ik zeker vaker ga bezoeken. Misschien ook wel een keer de fysieke winkel, want die schijnt ook erg goed te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mscholte 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, overzichtelijke webwinkel zonder poespas. Bestelling verloopt vlot en makkelijk zoals het hoort.

Service
Zoals beloofd de volgende dag geleverd..

Assortiment
Groot assortiment en het overgrote merendeel is inderdaad zoals aangegeven op de website op voorraad.

Aanbeveling
Heb diverse keren een bestelling geplaatst bij Cameranu.nl en dit verloopt altijd naar wens.

Extra toelichting
De volgende keer bestel ik weer hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilic 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed, gemakelijk, en correct

Service
schnel en deutelijk

Assortiment
veel

Aanbeveling
goed en niet te duur

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marissa 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestellen was heel erg makkelijk

Assortiment
Veel keus uit allerlei producten

Aanbeveling
Alles was duidelijk aangegeven

Extra toelichting
Het pakketje werd snel bezorgt ook handig dat je tijstip van bezorging kan aangeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sylvia 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is goed te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Overzet 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen en de afspraken komt CameraNu.nl na

Service
Om 23:30 uur camera besteld en de volgende dag om 14:30 werd de camera geleverd. Wat een service, dit stond ook op hun website voor 24:00 besteld de volgende dag in huis

Assortiment
Een heel groot assortiment genoeg keuze

Aanbeveling
Ik zal bij familie en vrienden deze winkel aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Staay 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke shop, waarin je eenvoudig artikelen kunt zoeken en een goede selectie kunt maken. Na de selectie doorloop je eenvoudig het bestelproces en de volgende dag is het bestelde product in huis.

Service
Tijdens het gehele proces wordt je op de hoogte gehouden van de fasen waarin je bestelling bevindt tot en met het moment dat je bestelling is opgehaald door de vervoerder.

Assortiment
Het assortiment is ruim en niet alleen beperkt tot camera's en toebehoren, maar ook aanverwante artikelen

Aanbeveling
Cameranu.nl is een voorbeeld van een webshop die het gehele proces van selectie, bestellen en afleveren goed voor elk kaar heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van de blaak 06-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het probleem wat ik had werd direkt begrepen

Service
Werd goed geholpen door de medewerker van de service en door de verkoper

Assortiment
Alle goede merken vertegenwoordigd in de winkel

Aanbeveling
mooi en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hasse 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was prima te vinden

Service
Aanpassing in de bestelling werd direct doorgevoerd en te veel betaalde werd snel terug geboekt.

Assortiment
Ik zocht een bijzondere versie en die hadden ze.

Aanbeveling
Gemiddelde van bovenstaande punten is een 9.

Extra toelichting
Heb er al vaker dingen gekocht en altijd prima verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos van Helden 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opzoeken van een camera op der website is simpel en snel.

Service
De avond ervoor een camera besteld; de volgende dag in huis. Duidelijke info over traject van levering.

Assortiment
Voor mij genoeg camera´s om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ongelooflijk snel en betaalbaar.

Extra toelichting
Een aanrader; goed verpakt dus geen schade.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postmus 06-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site kun je al vast beetje kijken wat je wilt. In de winkel helpen ze je door het geven van advies de juiste keus te maken

Service
Winkel hier vaker. Er mankeert eigenlijk nooit wat aan het materiaal. En die ene keer dat je wel aanspraak moet maken is de service echt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Janssen 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Alles top afgehandeld.

Service
Duidelijke webshop.

Assortiment
Wist van tevoren wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Scherpe prijs en compleet pakket.

Extra toelichting
De prijs is scherp bij het vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swen van de Vlierd 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag ontvangen !

Service
Vraag over een product? Gewoon even bellen !

Assortiment
Alles is er. Niet zoals jij had gedacht, dan is er altijd een andere oplossing

Aanbeveling
topshop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te vinden

Service
Snel !

Assortiment
Vond wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service en snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leo valentijn 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht, vond ik subiet. Betsel- en betaalproces was daarna een eitje.

Service
Wat werd beloofd (bestelling afleveren op afgesproken tijd) werd vlekkeloos gerealiseerd

Assortiment
Mooie keus uit verschillende soorten lenzen voor mijn fototoestel.

Aanbeveling
Op alle punten goed (nu alleen nog de prijs met 100% naar beneden :-) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super website!

Service
Je wordt zeer uitvoerig geïnformeerd over je bestelling

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Al met al een super winkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bo 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed assortiment en goede vindbaarheid van de producten

Service
Snelle service

Assortiment
Kan het meeste wel bij cameranu.nl vinden

Aanbeveling
Zie overige commentaren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jochem 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden op de site en laten thuisbezorgen!

Service
Netjes ingepakt en de volgende dag in huis.

Assortiment
Hele ruime keuze, ook in accessoires!

Extra toelichting
Fijne (web)winkel! met ruime keuze en prima prijzen! Bovendien was verzenden gratis :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon gemakkelijk het product vinden wat ik wilde hebben.

Service
Ik kreeg een nette email met daarin uitleg en status van de bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment tegen een mooie prijs.

Aanbeveling
afhandeling van bestelling en communicatie daarom heen vind ik belangrijk en dat doet Cameranu.nl goed.
Verder had ik het product de volgende dag keurig ingepakt in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekema State 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
uitgebreid sortiment, spullen die je niet overal kunt krijgen.

Aanbeveling
snelle behandeling, goed contact over bezorging e.d.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

René Roosen 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en snel

Service
makkelijke bestelling en inschrijving

Aanbeveling
snelle service concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B Soeterboek 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de website snel de specificaties kunnen vinden en te vergelijken. Bestel procedure was duidelijk en effectief.

Service
De betaling, bevestiging, track and trace en ontvangst was prima verzorgd. Top.

Assortiment
Dat wat ik zocht heb ik kunnen vinden en na telefonisch contact ook kunnen controleren of dat deze werkelijk leverbaar was.

Aanbeveling
Veel winkels gaan dicht of hebben een klein assortiment. Cameranu heeft bijna alles.

Extra toelichting
Ga zo verder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews