cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter goetheer 03-04-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was opzoek naar een nieuw camera, en vertelde een familie lid mij dat camera nu goede camera's had en goede serves heeft.

Service
Toen ik in de winkel kwam met de vraag dat ik een camera wou kopen. En de verkoper verteld had wat voor camera ik graag wou hebben. Kon de meneer mij prima helpen. Hij kon precies uitleggen wat ik wou weten over de camera.

Assortiment
Veel keuze en verschillende soort camera's die jullie aanbieden. Ik had zelf een camera in mijn hoofd zitten die ik wilde maar de verkoper heeft zelf met verschillende soorten aangewezen wat ongeveer dezelfde camera systeem zijn.

Aanbeveling
Het is mooi winkel. Wat ik zeer top vind als je binnen komt en je trekt een nummertje, en je loopt naar de balie toe dat de verkoper ook echt de tijd neemt om je te helpen. Je krijgt goed advies en ze denken met je mee.

Extra toelichting
Niet dat ik op dit moment zo snel iets kan bedenken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen Vonk 03-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Van te voren op internet alles al uitgezocht en daarna in de winkel opgehaald. Zo kan je makkelijk met andere aanbieders vergelijken.

Service
Prima service.
AAngezien ik geen goede ervaring heb met batterijen van andere merken dan de originele wilde ik dus een origineel hebben. Diegene die mij geholpen heeft heeft mij overtuigd om toch voor een ander merk te kiezen welke goedkoper was, maar zeker niet minder.
Daarnaast was er een verkeerd bedrag voor het pinnen ingegeven. Nadat ik thuis kwam, werd mij dat duidelijk. Even gebeld en zo snel als mogelijk was stond het te veel betaalde bedrag weer op mijn rekening.

Assortiment
Veel keuze. Ook waar je niet snel aan zult denken. Breder assortiment dan andere aanbieders in dezelfde branche.

Aanbeveling
Medewerkers weten waarover ze praten en willen zeker niet het duurste verkopen, maar denken met je mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwmans 03-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel wordt goed bezocht, zodat je wel eens wat langer moet wachten.

Service
erg veel kennis in huis

Assortiment
van alle merken in de winkel en zeker op de site

Aanbeveling
zoals ik al zei, kennis, aanbod, vriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Moest even zoeken maar het was uiteindelijk duidelijk beschreven.

Service
Snelle levering

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hadebe 02-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en compact

Service
Uitmuntend, kreeg toestemming om T2-mount eerst te testen op mijn MTO spiegeltelelens voor aanschaf omdat er onzekerheid was of het paste.

Assortiment
Men heeft duidelijk meer artikelen in magazijn dan in de winkel.

Aanbeveling
Zie voorgaande beoordelingen

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjouk 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een goede website, snelle verzending !

Service
Beantwoorden snel vragen (email of telefoon)

Extra toelichting
Gewoon een hele fijne winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BOOM TV C A Westera 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijkie site

Assortiment
Groot assortiment en snel op te zoeken

Aanbeveling
Eigenlijk een tiem maar ja dan kun je niet nog beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Miste een onderdeel van mijn statief en had het nogal dringend nodig. Al surfend kwam ik op camera.nl, zij hadden het onderdeel en mooi geprijsd. Snel besteld en ik had het de volgende dag binnen. Heel blij!

Assortiment
Onderdeel wat ik zocht kon ik slecht vinden op internet, cameranu.nl had juist een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment, overzichtelijke site, makkelijke betalingsopties en nog eens razend snel. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Bestellen zonder enige problemen, er was alleen niemand thuis met het afleveren van het pakketje dus ik moet hem bij het postkantoor ophalen omdat het ondertekend moest worden.

Assortiment
Niet echt maar het assortiment gekeken want had mijn camera voor ogen

Aanbeveling
Prima winkel, netjes verzorgde pakketjes en snelle levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan Hooyer 01-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rustig en op je gemak rondstruinen en daarna nr. trekken.

Service
Duidelijke uitleg

Assortiment
Voor iedereen war wils geweldig assortiment.

Aanbeveling
Breed assortiment vakkundig personeel en tijd voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Kloek 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond het met name heerlijk dat ik precies kon aangeven wanneer ik het kon laten bezorgen. En dat gebeurde keurig. Heerlijk gemakkelijk als je overdag werkt.

Assortiment
Ik had niet verwacht dat het artikel dat ik wilde hebben op voorraad was. Was nogal een bijzonder artikel. Dacht dat het uit Amerika moest komen. Maar het was op voorraad en 2 dagen laten had ik het thuis.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Artikel snel gebonden, bezorging kunnen afstemmen en incourant artikel op voorraad.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannette 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon het product open laten staan op de computer en later bestellen

Service
Persoonlijk antwoord op mijn vragen

Assortiment
Het product kon ik bij grote andere webshops niet vinden.

Aanbeveling
Snelle levering zonder portokosten, uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, product snel gevonden, eenvoudig bestelproces

Service
'savonds om 8 uur bestelt, volgende dag in huis, top!

Assortiment
genoeg keus, en het product dat ik zocht was nergens goedkoper, en: inclusief verzendkosten, ondanks de lage prijs van wat ik bestelde!

Aanbeveling
alles makkelijk te vinden op de site, makkelijk bestellen, goedkoop, incl. verzendkosten onafhankelijk van hoogte van bestelling, dmv mails zeer goed op de hoogte gehouden van bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot bestellen en betalen. Handig en overzichtelijke site

Service
Netjes van elke stap een mail en zelfs een mail dat het pakket bij de buren was afgeleverd. Top

Assortiment
Ruime keuze en goedkoop

Aanbeveling
Geen klachten, kom vast terug als ik iets nodig ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sayin 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden met een goede beschrijving.

Service
Voor mijn bestelling gebeld voor advies. Zeer netjes en professioneel te woord gestaan.

Assortiment
Genoeg!

Aanbeveling
Zeer goede service en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het desbetreffende product snel gevonden duidelijke web site

Service
alles via de e-mail afgestemd wanneer ik het product bezorgt wilde hebben

Assortiment
geen bezorg kosten hoeven te betalen en een goede prijs voor mijn product

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonie 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site waar je snel kan winkelen

Service
je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden, mooie website

Service
2 bestellingen geplaatst op een factuur die op een verkeerd adres stond. Super makkelijk geregeld met een telefoontje!

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Wanneer mensen mij vragen waar zij het beste online fotoapparatuur kunnen kopen... CameraNU.nl!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Gramser 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik zocht een camera die net op de markt was en die was al keurig in het assortiment opgenomen. Bij de fabrikant vond je die via een omweg.

Service
De belofte voor de levering zijn volledig nagekomen. Bij de keuze van aflevermethode was direct duidelijk hoe laat er afgeleverd zou worden

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht, maar heb geen totaal beeld.

Aanbeveling
Ik kan en wil alleen mijn eigen ervaring kenbaar maken. Wat een ander daarmee doet is aan hem/haar. Daarom zeg ik nooit ga daar of daar heen.

Extra toelichting
Nu worden bij een product "voordeelpakketten" aangeboden. Mogelijk is het overzichtelijker als je bij het product de "accessoires" apart aan kunt vinken en daarmee je eigen "voordeelpakket" samenstelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank Laurens 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is erg makkelijk met de zoekfunctie en de productinformatie. Snel beslissen daardoor.

Service
Snelle levering en goede informatie

Assortiment
Alles te vinden. overzichtelijke info

Aanbeveling
Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd tot tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marius 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime keuze

Service
volgens afspraak geleverd

Assortiment
ruim

Aanbeveling
overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en groot assortiment

Service
Bestelling kwam keurig op tijd binnen. De behandeling is erg snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Zoals eerder aangegeven is het assortiment erg uitgebreid en daardoor ook voor ieder wat wils. Een goede winkel voor een fotograaf

Aanbeveling
Ik raad deze winkel aan omdat de service erg goed is en de keuze is gevarieerd door het grote aanbod.

Extra toelichting
Erg tevreden over de gang van zaken en de aflevering van het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Foutje gemaakt in de bestelling en kon helaas de order niet meer zelf wijzigen/ annuleren.

Service
Naar aanleiding van mijn foute bestelling die ik niet meer zelf kon verwijderen een mailtje gestuurd en binnen een uur was die verwijderd inclusief een nette mail ter bevestiging!

Assortiment
Bijna alle soorten objectieven, filters en andere camera toebehoren die ik zocht kunnen vinden bij cameranu. En ook de prijs is voor het overgrote deel gelijk of lager t.o.v. vergelijkbare bedrijven / websites.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijs en alle bestellingen zijn correct, goed verpakt en volgens afspraak geleverd! No nonsens! Wat je van een goede winkel en webshop mag verwachten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 31-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en eenvoudig besteld.

Assortiment
Groot assortiment voor wat betreft camera's en apple producten.

Aanbeveling
Als je in de winkel nog wat sneller geholpen zou kunnen worden, dan zouden ze van mij een 9 krijgen. Ik weet hoe dat momenteel is, maar voor een paar jaar geleden was het altijd erg lang wachten voor je geholpen werd.

Extra toelichting
De bestelling via internet verliep vlot, je zag ook wanneer post-nl het pakket kwam afleveren, namelijk tussen 11:30 en 12:30, fijn om te weten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NT de Boer 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk onderdelen te vinden met goede aanduiding of product op voorraad is.

Service
product op beloofde tijdstip afgeleverd en je wordt op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Assortiment
Groot assortiment op allerlei foto gebied.

Aanbeveling
Groot assortiment op allerlei foto gebied

product op beloofde tijdstip afgeleverd en je wordt op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben R 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzichtelijk

Service
altijd, snel geleverd, 1x een product teruggestuurd omdat ik een andere oplossing voor de stroomtoevoer van mijn camera had gevonden en daar werd geheel niet moeilijk over gedaan.

Assortiment
groot assortiment, ruim voorradig

Aanbeveling
groot assortiment en niet duur.

Extra toelichting
ik benchmark vaak de produkten die ik bestel, maar kom vaak toch bij cameranu.nl terecht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Evert Meijer 31-03-2016 In de winkel gekocht
(Prof. Imaging ;-)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie, grote overzichtelijke winkel; veel producten per merk gerangschikt. (Bekend uit eerdere ervaring. Deze laatste aankoop deed ik op de P.I.)

Service
Medewerkers geven graag info, alleen mijn laatste vraag van een aantal maanden geleden mbt het stroomverbruik / de batt.capaciteit van Olympus OMD EM-1 en 5 is niet beantwoord.

Assortiment
Bijna alles is er ....

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Stephan T 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Sommige rubrieken en filters zijn niet makkelijk te vinden. Ook backtracken vanuit een directe link naar een categorie is niet mogelijk.

Service
Snel antwoord op vragen, goede reparatieafhandelingen.

Assortiment
Zeer volledig assortiment.

Extra toelichting
Zeer deskundige medewerkers, beste camerawinkel van Nederland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Rohof 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Extreem soepel verloop en een handige indeling in de website.

Service
Retourneren en problemen worden altijd goed agehandeld en nooit een probleem mee gehad.

Assortiment
Vrij compleet assortiment met af en toe een paar ontbrekende dingen.

Extra toelichting
geweldige winkel met een super assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Uranka 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, snel en hulpvaardig

Service
Zeer hulpvaardig en goed advies. Denken met de klant mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E vd Beek 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft geen account aan te maken. En je kunt een bezorgdag kiezen.

Aanbeveling
Zeer snelle verzending. Rond de klok van 23:00 uur besteld, en meteen de volgende dag aan het begin van de middag aangetekend bezorgd. En nog gratis ook.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Iris 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn dat ik kon kiezen uit verschillende bezorgingstijden

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn pakketje.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

0scar 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen voor middernacht is volgende dag in huis.

Service
Netjes op de hoogte gehouden, netjes verpakt en vlot ontvangen.

Assortiment
Ruïne keuze en veel op voorraad

Aanbeveling
Nette vlotte internetshop, doe er graag aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bente 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop is duidelijk. Echter lay-out is niet het meest spectaculair. Echter, producten zijn goed en dat is het belangrijkste.

Service
Goede mailing inzake status bestelling. Dat is erg fijn!

Assortiment
Wat een fijne webshop! Prijs is erg goed, ook het gratis verzenden is een groot pluspunt. Dit heb je bij de meeste camera-webshops niet.

Product was prima ingepakt en kwam op afgesproken datum aan!

Aanbeveling
Snelle service, goede prijs. Hoewel ik altijd ervoor pleit om zo min mogelijk online te shoppen was hier het artikel nog op voorraad en gezien aanwezigheid fysieke winkel toch online gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 30-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb nog nooit enige moeite gehad om iets te vinden en als ik op een bepaald type camera zoek, kan ik ook meestal direct in de lijst zien wat voor accesoires er voor beschikbaar zijn.
Ik bestel via de website trouwens alleen kleinere dingen die ik niet eerst perse in mijn handen hoef te houden. Vorige week heb ik een nieuwe camera gekocht maar dan kom ik wel eerst even naar de winkel.

Service
Ik had onlangs een aankoop gedaan waar ik spijt van had. Een statief en een hoekzoeker die ik beiden eigenlijk niet echt nodig had.
Had ze allebei uit de verpakking gehad (verpakking wel heel gelaten) en had al snel spijt. Ik heb toen de spullen teruggebracht en van jullie zonder gedoe het volledige aankoopbedrag teruggestort gekregen. Mijnens inziens een unieke service die ik niet kende.

Assortiment
Ja, wat moet ik daar op zeggen? Alles is er, als ik het op internet kan vinden dan verkopen jullie het ook.

Aanbeveling
Het is een echte winkel maar met internetprijzen. Alles kun je in het echt zien en aanraken voordat je het koopt.
Ik raad om die reden iedereen alleen maar cameranu aan. Goedkoper en toch beter.

Extra toelichting
Nee, het gaat denk ik precies goed zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri de Groot 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
In de namiddag besteld, de volgende morgen geleverd.

Assortiment
Meer keuze t.o.v. vergelijkbare webshops.

Aanbeveling
Soepelere leverantie is nauwelijks mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stéphanie 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Gunstige prijzen. Snelle verzending.

Service
Je kunt met al je vragen bij cameranu.nl terecht.

Assortiment
Groot assortiment. Veel keus. Zo kon ik voor mijn camera uit tientallen cameratassen kiezen.

Aanbeveling
Ik ben fijn geholpen. Ik kon mijn camera voor een gunstige prijs krijgen en ik had hem de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
Ik vond het fijn dat mijn breekbare spiegelreflex camera goed verpakt was tijdens de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had heel snel gevonden wat ik zocht

Service
Heb twee keer gebeld voor advies en toelichting. 2x uitstekend geholpen

Assortiment
Vraaij

Aanbeveling
Er blijft niets te wensen over

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 30-03-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is toegankelijk, dus alles makkelijk te vinden.
Het bestellen, betalen en leveren ging heel snel.

Service
Ik werd netjes terug gebeld omdat ik wat vragen had over een Nikon camera en wilde hun advies.
Ik kreeg een goed advies.

Assortiment
Tja assortiment genoeg in huis.

Aanbeveling
Een dikke 8 omdat ze het waard zijn. Kennis genoeg in huis over hun producten.

Extra toelichting
In de shop (urk)nemen zij de tijd voor je, geven je niet het gevoel dat het alleen maar geld verdienen is. Geven je duidelijk advies. Had al eerder daar mijn Nikon D90 met lens gekocht. Hebben een goede after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mirjam bosman 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld en de volgende dag in huis

Service
houden je volledig op de hoogte van je bestelling

Aanbeveling
snel makkelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex Mozes 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Artikel was in voorraad

Aanbeveling
Artikel was veel goedkoper als bij een andere webwinkel en profiteerde van gratis verzenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supergoede website, overzichtelijk

Service
Snellere verzending dan vooraf aangegeven bij gebruik van bankoverschrijving

Assortiment
Volgens mij voldoende producten in assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle levering en duidelijke site.

Service
Levering was op tijd binnen

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JC van Kersbergen 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle vlotte afwikkeling van aankoop

Assortiment
vele camera's en toebehoren

Aanbeveling
goede sortering en klantvriendelijk - goede servce en snelle aflevering

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker van uit je luie stoel

Service
Keurig op tijd top

Assortiment
Alles top

Aanbeveling
Klopt wat er staat.

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke website. Goede zoekfunctie.

Assortiment
Nagenoeg alles te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed en goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Leen de Jongh 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vragen per e-mail worden direct duidelijk beantwoord.

Service
De bestelde camera werd keurig op tijd bezorgd

Assortiment
Gewoon heel uitgebreid.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen durf ik deze winkel zeker aan bevelen aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Geen verdere toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RD 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super Snel !!!

Assortiment
De keuze is Reuze !!!

Aanbeveling
meer dan Top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Contactgegevens goed te vinden. Ook 's avonds goed bereikbaar.

Service
Ontzettend vriendelijke hulp. Deskundig. Ging niet eens voor de duurste optie, maar voor de goede voor mij.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Goed bereikbaar. Goed geholpen. Mijn fotograferende vriendinnen bevalen deze winkel aan (en lopen met een cameranu.nl-tas).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk winkelen in de webwinkel

Service
Prima en snel geleverd

Assortiment
Veel keus tegen een prijs die je over de streep trekt

Aanbeveling
Nou, gewoon goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews