cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wouter Nugteren 07-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijk en overzichtelijk

Service
Geholpen door mensen met inzicht, kennis en ervaring

Assortiment
Breed assortiment direct beschikbaar of snel te verzorgen

Aanbeveling
Je wordt als klant serieus genomen. Je krijgt alle tijd.

Extra toelichting
Prettige ambiance

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MBO 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Was zeer gemakkelijk te vinden door een enkel woord in te vullen.

Service
Het zijn niet alleen woorden maar men voegt het woord ook naar de daad.

Assortiment
Ik heb wat ik zocht.

Aanbeveling
Prettige manier om online te winkelen.

Extra toelichting
Houdt deze service vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rimonius 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed, overzichtelijk en mensen met kennis

Service
Niks op aan te merken, duidelijk en erg betrouwbaar

Assortiment
ZE hebben zo ontzettend veel vna de meest simpele tot de meest ingewikkelde camera's plus Apple producten en rugzakken

Aanbeveling
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inkoop afdeling 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een 9 omdat het altijd beter kan ;-) 'k moest ff zoeken maar kostte nagenoeg geen moeite dus uitstekend

Aanbeveling
Deze beoordeling is nav het eerste contact wat ik met cameranu.nl heb gehad. Ik was dus geen klant en 't ging om een zeer klein orderbedrag en niet ver voor sluitingstijd besteld. Ondanks dat WEL de vlgd dag netjes verpakt ontvangen!!! SUPER!!!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Michiel 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel overzichtelijk

Service
exact volgens aanbieding

Assortiment
gevonden voor goede prijs

Aanbeveling
alles zo als het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door te zoeken bij kieskeurig, en ik kende de winkel was keuze zo gemaakt

Service
volgende morgen in huis

Assortiment
goed precies wat ik wilde

Aanbeveling
kende hem al als fotograaf zijnde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoelvW 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle levering en goede service

Service
Goede service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik bestel nergens anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is doodeenvoudig om via de website te bestellen. De site is duidelijk en producten makkelijk te vinden

Service
Vragen via email werden snel beantwoord. Het bestelde product was inderdaad dezelfde dag nog verzonden en de volgende middag was hij al bij ons thuis.

Assortiment
Ruim assortiment, voor elk wat wils. Niet alleen camera's, maar ook toebehoren e.d.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de service. De rekening word dezelfde dag nog gemaild. Net als de verzendgegevens van het postpakket en de pakbon.

Extra toelichting
Erg interessante winkel die ik zeker vaker ga bezoeken. Misschien ook wel een keer de fysieke winkel, want die schijnt ook erg goed te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mscholte 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, overzichtelijke webwinkel zonder poespas. Bestelling verloopt vlot en makkelijk zoals het hoort.

Service
Zoals beloofd de volgende dag geleverd..

Assortiment
Groot assortiment en het overgrote merendeel is inderdaad zoals aangegeven op de website op voorraad.

Aanbeveling
Heb diverse keren een bestelling geplaatst bij Cameranu.nl en dit verloopt altijd naar wens.

Extra toelichting
De volgende keer bestel ik weer hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilic 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed, gemakelijk, en correct

Service
schnel en deutelijk

Assortiment
veel

Aanbeveling
goed en niet te duur

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marissa 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestellen was heel erg makkelijk

Assortiment
Veel keus uit allerlei producten

Aanbeveling
Alles was duidelijk aangegeven

Extra toelichting
Het pakketje werd snel bezorgt ook handig dat je tijstip van bezorging kan aangeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sylvia 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is goed te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Overzet 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen en de afspraken komt CameraNu.nl na

Service
Om 23:30 uur camera besteld en de volgende dag om 14:30 werd de camera geleverd. Wat een service, dit stond ook op hun website voor 24:00 besteld de volgende dag in huis

Assortiment
Een heel groot assortiment genoeg keuze

Aanbeveling
Ik zal bij familie en vrienden deze winkel aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Staay 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke shop, waarin je eenvoudig artikelen kunt zoeken en een goede selectie kunt maken. Na de selectie doorloop je eenvoudig het bestelproces en de volgende dag is het bestelde product in huis.

Service
Tijdens het gehele proces wordt je op de hoogte gehouden van de fasen waarin je bestelling bevindt tot en met het moment dat je bestelling is opgehaald door de vervoerder.

Assortiment
Het assortiment is ruim en niet alleen beperkt tot camera's en toebehoren, maar ook aanverwante artikelen

Aanbeveling
Cameranu.nl is een voorbeeld van een webshop die het gehele proces van selectie, bestellen en afleveren goed voor elk kaar heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van de blaak 06-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het probleem wat ik had werd direkt begrepen

Service
Werd goed geholpen door de medewerker van de service en door de verkoper

Assortiment
Alle goede merken vertegenwoordigd in de winkel

Aanbeveling
mooi en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hasse 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was prima te vinden

Service
Aanpassing in de bestelling werd direct doorgevoerd en te veel betaalde werd snel terug geboekt.

Assortiment
Ik zocht een bijzondere versie en die hadden ze.

Aanbeveling
Gemiddelde van bovenstaande punten is een 9.

Extra toelichting
Heb er al vaker dingen gekocht en altijd prima verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos van Helden 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opzoeken van een camera op der website is simpel en snel.

Service
De avond ervoor een camera besteld; de volgende dag in huis. Duidelijke info over traject van levering.

Assortiment
Voor mij genoeg camera´s om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ongelooflijk snel en betaalbaar.

Extra toelichting
Een aanrader; goed verpakt dus geen schade.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postmus 06-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site kun je al vast beetje kijken wat je wilt. In de winkel helpen ze je door het geven van advies de juiste keus te maken

Service
Winkel hier vaker. Er mankeert eigenlijk nooit wat aan het materiaal. En die ene keer dat je wel aanspraak moet maken is de service echt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Janssen 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Alles top afgehandeld.

Service
Duidelijke webshop.

Assortiment
Wist van tevoren wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Scherpe prijs en compleet pakket.

Extra toelichting
De prijs is scherp bij het vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swen van de Vlierd 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag ontvangen !

Service
Vraag over een product? Gewoon even bellen !

Assortiment
Alles is er. Niet zoals jij had gedacht, dan is er altijd een andere oplossing

Aanbeveling
topshop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te vinden

Service
Snel !

Assortiment
Vond wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service en snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leo valentijn 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht, vond ik subiet. Betsel- en betaalproces was daarna een eitje.

Service
Wat werd beloofd (bestelling afleveren op afgesproken tijd) werd vlekkeloos gerealiseerd

Assortiment
Mooie keus uit verschillende soorten lenzen voor mijn fototoestel.

Aanbeveling
Op alle punten goed (nu alleen nog de prijs met 100% naar beneden :-) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super website!

Service
Je wordt zeer uitvoerig geïnformeerd over je bestelling

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Al met al een super winkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bo 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed assortiment en goede vindbaarheid van de producten

Service
Snelle service

Assortiment
Kan het meeste wel bij cameranu.nl vinden

Aanbeveling
Zie overige commentaren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jochem 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden op de site en laten thuisbezorgen!

Service
Netjes ingepakt en de volgende dag in huis.

Assortiment
Hele ruime keuze, ook in accessoires!

Extra toelichting
Fijne (web)winkel! met ruime keuze en prima prijzen! Bovendien was verzenden gratis :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon gemakkelijk het product vinden wat ik wilde hebben.

Service
Ik kreeg een nette email met daarin uitleg en status van de bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment tegen een mooie prijs.

Aanbeveling
afhandeling van bestelling en communicatie daarom heen vind ik belangrijk en dat doet Cameranu.nl goed.
Verder had ik het product de volgende dag keurig ingepakt in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekema State 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
uitgebreid sortiment, spullen die je niet overal kunt krijgen.

Aanbeveling
snelle behandeling, goed contact over bezorging e.d.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

René Roosen 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en snel

Service
makkelijke bestelling en inschrijving

Aanbeveling
snelle service concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B Soeterboek 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de website snel de specificaties kunnen vinden en te vergelijken. Bestel procedure was duidelijk en effectief.

Service
De betaling, bevestiging, track and trace en ontvangst was prima verzorgd. Top.

Assortiment
Dat wat ik zocht heb ik kunnen vinden en na telefonisch contact ook kunnen controleren of dat deze werkelijk leverbaar was.

Aanbeveling
Veel winkels gaan dicht of hebben een klein assortiment. Cameranu heeft bijna alles.

Extra toelichting
Ga zo verder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling geplaatst, de afhandeling daarna is zeer goed je wordt op de hoogte gehouden over het verloop ,de andere morgen het bestelde afgeleverd,prima !

Service
Komt op het zelfde neer als vorige vraag ,prima

Assortiment
Het assortiment is groot je kunt het uitgebreid bekijken en je keus maken en vergelijken

Aanbeveling
Ben zelf zeer te vreden ,mijn dochter winkelt er ook wel en is dat ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is gemakkelijk te navigeren en ze hebben veel variatie van diverse merken tegen een scherpe prijs.

Service
Keurig wordt ik op de hoogte gebracht van het verloop van mijn bestelling. Tevens is altijd te zien of het artikel voorradig is.

Assortiment
Goed geassortimenteerd van velerlei merken.

Extra toelichting
Topzaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en producten zijn makkelijk te vinden, bestelling plaatsen ging ook vlot.

Assortiment
Er was een ruime keuze aan producten. Niet alle waar ik naar zocht was aanwezig maar dat is nergens zo. Voor wat er niet was, was een goed alternatief aanwezig.

Aanbeveling
De winkel heeft een betrouwbare en professionele uitstraling en maakt dat ook waar. De prijzen zijn concurrerend. Er was duidelijke en snelle communicatie over de status van de bestelling en er werd ook zeer snel geleverd. De producten waren ook goed verpakt en voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Extra toelichting
Een prettige en betrouwbare webshop waar ik voortaan als eerste zal kijken als ik iets nodig heb op cameragebied.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin Hoppentocht 05-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk bij elkaar

Service
Vriendelijk en kundig personeel

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Vriendelijk veel kennis en eerlijk

Extra toelichting
De winkel is op Internet eb in urk zelf goed bereikbaar en ook in de avond kun je nog bellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrie 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel gemakkelijk te vinden op de site

Service
Scherpe prijs en een snelle levering

Assortiment
Veel keuze ook uit verschillende merken

Aanbeveling
Groot assortiment, goede beschrijving artikelen, scherpe prijs en een snelle levering.

Extra toelichting
Ja, TOP houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carin gerssen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne site

Service
heel erg goed en super aardig

Assortiment
genoeg keuze en mooie prijzen

Aanbeveling
fijne winkel en heel klantvriendelijk
een dikke tien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hardi67 05-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
gemakelijk winkelen

Service
Als je belt goede uitleg

Assortiment
alles aanwezig en duidelijkop de website

Aanbeveling
duidelijk en makkelijk te vinden op website

Extra toelichting
gemakkelijk en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud Dam 05-04-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer ruim assortiment, duidelijk en overzichtelijk geplaatst

Service
Het personeel is terzake kundig, je praat met liefhebbers, dat doet plezierig aan

Assortiment
Zij zijn veelzijdig, breed assortiment, volop keuze, maakt het gemakkelijk

Aanbeveling
Gewoon een mooie en prettige winkel met van alles

Extra toelichting
Bij het kopen van een lens ontstond een probleempje dat ze zeer snel en in mijn voordeel hebben opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aalberts 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling via internet verliep heel soepel. Ook had Cameranu.nl goede suggesties over wat zou kunnen aansluiten bij het product dat ik wilde kopen (software adobe lightroom met instructieboek)

Service
Letterlijk binnen een paar minuten kreeg ik adequaat antwoord op mijn vraag over het aantal licenties.

Aanbeveling
Degelijk en betrouwbaar, servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit mijn luie stoel een flitser besteld en betaald via ideal. Kon zelf een bezorgtijd kiezen.

Service
Diverse snelle emails met besteldetails en bezorgtijden

Assortiment
Meike flitser voor olympus lang nog niet overal leverbaar ondanks de goede reviews, wel bij cameranu .

Aanbeveling
Goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Max P 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vinden wat ik zocht op de website

Service
Snelle bezorging op de juiste aangegeven tijd

Assortiment
zeer ruime keuze

Extra toelichting
Prima winkel, bestel hier wel vaker Apparatuur/gadgets voor fotografie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie overzichtelijke website. Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Als je een vraag of klacht heb wordt je heel goed geholpen door een professionele en vriendelijke klantenservice.

Aanbeveling
Top winkel met breed assortiment met uitstekende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer overzichtelijk, snel te bestellen

Service
kan niet goed beoordelen: heb nog geen gebruik hoeven maken van de service afdeling

Assortiment
ik kan me niet voorstellen dat er hiaten zijn in het assortiment: heel volledig!

Aanbeveling
Snel, goede tussentijdse updates, overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Colin Ebbers 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website was duidelijk. Wat ik besteld had, heb ik op tijd en in goede conditie mogen ontvangen.

Service
Service was prima. Geen problemen gehad.

Assortiment
Rijk assortiment met juiste prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Heitinga 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi overzichtelijk je kan en mag alles uitproberen .Ik als Pentax fanaat cameranu is een van de weinige winkels in Nederland met een uitgebreide Pentax collectie in tegenstelling bij andere winkels als je daar niet met een Nikon of Canon komt wordt je vaak een beetje minderwaardig behandelt daar heeft cameranu geen last van.

Service
Doen wat zij zeggen leveringen altijd op tijd

Assortiment
Wat ik zeg als Pentax fotograaf is het assortiment groot daarnaast heeft cameranu ook zo'n beetje alles in huis op foto/video en geluid

Aanbeveling
een 10 zegt al genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De betaling verliep niet helemaal goed maar na 1 telefoontje was het opgelost waardoor de camera toch nog op tijd geleverd kon worden.

Assortiment
in verschillende prijsklasses camera's te koop

Aanbeveling
duidelijke website, fijne service, snelle levering

Extra toelichting
de sony cybershot is eenvoudig te bedienen. Let wel op dat de accu opladen dmv een snoertje in de camera moet gebeuren. Daarom heb ik eenr eserve accu bij besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ricardo 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed geholpen goed advies door het personeel perfect

Service
Goed personeel die er verstand van hebben

Assortiment
Veel keuzes en als ze het niet hebben dan bestellen ze het voorje

Aanbeveling
Gewoon een perfecte winkel en site zijn heel te vrezen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vanaf de p.c. bestellen.

Service
keurig verpakt de volgende dag in de bus.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima geregeld en vlot bezorgd. en zonder bezorgkasten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een van de belangrijkste redenen waarom ik elke keer weer bij Cameranu koop.

Service
Er wordt altijd netjes antwoord gegeven op mijn vragen. Is er niet direct een antwoord dan wordt het uitgezocht.

Assortiment
Een erg volledig assortiment al zou er op video/filmgebied nog wel meer bij mogen komen wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed op merk en type te zoeken

Assortiment
Wat ik zoek is en meestal te koop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franklin 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Website werkt goed, en heeft voldoende mogelijkheden om gericht te zoeken, en is voldoende informatief.

Service
Beloofde levertijd voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis wordt niet waargemaakt, pas twee dagen later.

Assortiment
Ruim assortiment, met goede verdeling over de diverse soorten artikelen.

Aanbeveling
Prima winkel, betrouwbaar, goedkoop, mag wel wat sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews