cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24075 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2284 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis Postma 01-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nette overzichtelijke winkel. Voor "normale" consument kan je snel en makkelijk op de begane grond terecht. De prof/gevorderde fotograaf kan op zijn gemak op de 1e etage terecht.

Service
Vakkundig personeel!

Assortiment
Je kan voor alle fotografie artikelen terecht. Zoniet in de winkel, dan kan het wel online.

Aanbeveling
Kwaliteit, goede prijzen.

Extra toelichting
Zowel online als in de winkel artikelen gekocht. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 01-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vriendelijke mensen met kennis van zaken die rustig de tijd om je goed te informeren.

Aanbeveling
Scherpe webshop prijzen in combinatie met ouderwetse service in de winkel in Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sun Sniper Sniper Strap The Pro 2 Steel 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was er erg snel. Je wordt goed geholpen door het personeel(telefonisch). Dit was de eerste keer dat ik er online wat besteld heb en ben er heel erg tevreden over. Ik ga dit zeker vaker doen. Al ga ik er ook graag heen omdat je daar ook heel erg goed wordt geholpen.

Service
Snel, klantvriendelijk, begripvol, geduldig en rustig. Kortom super

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze. Erg uitgebreid ik kan er zo een hele dag vertoeven.

Aanbeveling
In alle opzichten veruit super. Vandaar ook deze beoordeling. Wil eigenlijk nergens anders meer voor apparatuur heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 01-07-2016 In de winkel gekocht
Urk (eris toch geen andere?)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Tja, je moet toch naar Urk rijden, maar als je er eenmaal bent ....

Service
Prima geholpen door deskundige medewerker

Assortiment
Top, alles op voorraad. Je wilt een nieuwe spiegelreflex toch even vasthouden en dan is die reis naar Urk zeker de moeite waard.

Extra toelichting
Ook online daarna nog paar dingen gekocht. Snelle levering zonder verzendkosten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryan C 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt goed

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Één woord, goed!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede informatie

Service
Goed technische inzicht

Assortiment
Grijpt nooit mis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong 01-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel bezocht: locatie makkelijk te vinden. personeel helpt met vinden van juiste product.

Assortiment
was op zoek naar een andere cameratas. mijn wensen in de winkel weergegeven. ruime keus. zeer tevreden met aankoop.

Aanbeveling
zeer tevreden. had al vaker met de website te maken. beviel ook goed. nu voor het eerst in de winkel vanwege cadeaubon van camera nu en een ander bezoek in de buurt. fotoliefhebbers willen graag aanraken. dat kan in Urk.

Extra toelichting
service was bij eerdere ervaringen goed. nu alleen ervaring in de winkel beoordeeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E jansen 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als 63jarige hetgeen ik zocht met gemak kunnen vinden ondanks een zeer groot assortiment.
De winkel is goed overzichtelijk en prima onderverdeeld naar categorie.
Prijs kwaliteit is prima.

Service
Goed verpakt en binnen 24 uur in huis,complimenten!

Assortiment
Zeer uitgebreid en voor ieder wat wils

Aanbeveling
Alles samengevoegd is dit een prima winkel met goede service,kwalitatief zeer goed en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Jacobs 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht op de site.

Service
Ik moest het artikel omruilen, dat ging zonder problemen en met een prima communicatie. Vol lof hierover!

Aanbeveling
Om bovenstaande: prima en snelle service, vriendelijke benadering, de gedane beloftes worden goed nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MadsW 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn overzichtelijk en goed ingedeeld. Wanneer je daadwerkelijk het product wilt bestellen, heb je dit binnen een paar knoppen gedaan. Je hoeft niet perse een account aan te maken, dit scheelt weer enige rompslomp.

Service
Wordt duidelijk aangegeven hoe het met je bestelling staat en wanneer je deze ongeveer zult ontvangen. Je word goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met vele verschillende opties van items met dezelfde kenmerken.

Aanbeveling
Alles samengenomen vindt ik het een goede webwinkel. Producten, Informatie en gebruiksgemak is erg goed. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fotografie Hubert van den Buijs 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik koop graag bij Cameranu. En overzichtelijke website en kom ik er niet aan uit dan is en telefoontje voldoende om mij verder te helpen. snelle levertijd.

Service
Medewerkers zullen je altijd helpen en werken correct

Assortiment
Ruim, ik heb nog niet meegemaakt dat ik iets niet kon vinden.

Aanbeveling
Eigenlijk zou dit een tien moeten zijn maar er moet nog een uitdaging overblijven vandaar de negen.

Extra toelichting
Ga zo door, goed bezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opafstand 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel overzicht van de accessoires

Service
Volgende binnen dag als postpakketje

Assortiment
Keuze was origineel of vervanger, scheelde wel veel en het werkt.

Aanbeveling
Snel en comfortabel winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivo 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat je nodig hebt voor foto's en films is op cameranu.nl te vinden. Super snel bij je product en met zekerheid na enkele stappen veilig in huis.

Service
Heb je met een product of bestelling een probleem. Deze mensen zijn goed geïnformeerd over de producten die ze verkopen. Elke optie van Help werkt doeltreffend plus extra informatie inclusief.

Assortiment
Alles wat ik tot nog toe nodig heb gehad voor professioneel fotograferen en filmen heb ik hier kunnen vinden. Maar ook de accessoires zijn vrijwel allemaal op cameranu te verkrijgen met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Nog nooit lastigheden gehad met deze winkel in de tijd dat ik hier bestel. Extra opties zijn altijd aanwezig en qua vergelijkingssites hoef je niet ver te zoeken. Cameranu is al jaren maar blijft nog steeds de voordeligste.

Extra toelichting
Mocht je als bezoeker iets niet hebben gevonden, wat ik eens heb meegemaakt. Ik heb contact opgenomen met de helpdesk en alsnog heb ik mijn product kunnen bemachtigen. Super service, wordt niet veel gedaan maar hier wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 30-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat snel en netjes.

Service
Geen problemen gevonden tot nu toe.

Assortiment
Hdaden wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fotografie Hunert van den Buijs 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Youngnuo extender EF III, ideaal. Vol lof over deze extender die mijn 70-200 met een factor 2 vergroot. Ik ga graag de natuur in om daar de juiste plaat te schieten normaal heb ik mijn 70-200 en mijn 100-400 objectief bij. twee behoorlijk zware objectieven. Ik heb laatst alleen mijn 70-200 en de Youngnuo extender mee genomen een ideale combinatie daarbij was mijn fototas bijna een kilo lichter. hiervoor zou ik nu in de plaatst mijn 100 mm macro extra mee kunnen nemen daar is deze extender ook ideaal voor. Voor mij dus een goede aankoop en voor de prijs die ruim de helft voordeliger is dan de orginele extender van Canon een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. ik heb de mogelijkheid gehad de orginele te vergelijken met mijn mijn Youngnuo extender voor mij weinig tot gen verschil.

Service
Ik koop graag bij Cameranu. En overzichtelijke website en kom ik er niet aan uit dan is en telefoontje voldoende om mij verder te helpen. snelle levertijd.

Assortiment
Kan altijd slagen in dat wat ik zoek.

Aanbeveling
Eigenlijk moet mijn 9 een 10 zijn mar er moet nog irts overblijven voor......

Extra toelichting
ga zo door, jullie zijn goed bezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk besteld en betaald

Service
Snelle service en levering

Assortiment
Veel in de webshop, iets minder producten in de winkel. Goede prijs

Aanbeveling
Echt een aanrader en super snelle levering

Extra toelichting
Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Goede navigatie en gemakkelijke bestelling

Service
Service voor wat betreft de levering is prima in orde. CameraNu doet wat het belooft. Gelukkig geen ervaring met retour service

Assortiment
Uitzonderlijk groot assortiment waarvan veel ook op voorraad is en dus de volgende dag leverbaar.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen waarbij het enorme grote assortiment er zeer positief uitspringt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Fruman 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en informatieve website

Service
Na betaling via creditcard op mobiel foutmelding en niet meer opnieuw kunnen betalen, alsmede korrektie op de accountgegevens een 100% goede service om dit op te lossen. Zeer snelle reactie !

Assortiment
Even zoek naar de merken indeling, maar ging goed!

Aanbeveling
Gezien de zeer kleine bestelling was de afhandeling als of een je een aankoop had gedaan in een veel hoger bedrag.
Dus geen verschil in waarde en afhandeling! Perfekt

Extra toelichting
nog niet op dit moment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aidee 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten zijn prima te vinden

Service
Product snel en correct geleverd

Aanbeveling
Producten zijn snel en correct geleverd, afdoende verpakt en tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selma 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Uitstekende klantenservice

Extra toelichting
Supersnelle levering, gedegen ingepakt. Fijne klantenservice met advies op maat. Goede, duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk menu van het assortiment

Assortiment
Op elk gebied voldoende keuze in prijs en merk

Aanbeveling
Overzichtelijk, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Kiewied 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van CameraNU.nl Is een goed overzichtelijke site. CaneraNU.nl heeft een uitgebreid assortiment artikelen en de foto of filmliefhebber vindt hier altijd wat hij zoekt aan een redelijke -vaak soms goedkoopste - prijs

Service
Mijn laatste bestelling betrof een groothoeklens voor mijn filmcamera. Omdat ik twijfelde tussen twee typen vroeg ik per mail of CameraNU.nl mij kon adviseren. Nog dezelfde dag ontving ik een bruikbaar advies van hen terug.
Het product werd zeer snel en uitstekend verpakt verzonden en had ik de volgende dag - ik woon in België - in huis.

Assortiment
Ik heb dit jaar 3 bestellingen gedaan. De eerste was een onderdeel dat ik nergens anders kon vinden. Het feit dat CameraNU.nl het in huis had betekend voor mij al genoeg. Zij zorgen nl dat zij de klant ook kunnen helpen aan minder gangbare producten. Mijn tweede bestelling waren videobandjes die zij a) voldoende op voorraad hadden en b) voor de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Een 10 vanwege de uitstekende service, ruim assortiment en vooral omdat CameraNU.nl je het gevoel geeft dat je als klant gewaardeerd wordt.

Extra toelichting
Een aanrader voor iedere foto- en filmliefhebber!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Assortiment
Er was wat ik nodig had.

Aanbeveling
Snelle levering en voldoende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JonBeGoode 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via kieskeurig kwam ik bij cameranu.nl terecht. Camera gekocht en de volgende dag netjes in huis ...volgens afspraak.

Aanbeveling
prima afhandeling. volgende dag in huis. Goede feedback via mailberichten

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jan 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website, het bestellen was echt zo gebeurd

Service
ik had een vraag over een lens, ik werd na een uurtje al teruggebeld, met een voor mij duidelijk antwoord op mijn vraag.Ik heb s avonds een lens besteld, en de volgende morgen werd hij netjes met de post thuis bezorgt.
Met retour zendingen heb ik geen ervaring, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het net als de rest netjes wordt afgehandeld.

Assortiment
over het assortiment kan denk ik niemand klagen, alles op foto gebied hebben ze zowel op hum site als in de winkel netjes uitgestald staan. de prijs kwaliteit verhouding is volgens mij heel acceptabel.

Aanbeveling
Zoals hierboven al aangegeven, is de klantvriendelijkheid, het assortiment en de deskundigheid voor mij een doorslaggevende factor om te shoppen bij Camera nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 29-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon een volgnummer pakken erg fijn

Service
Bijzonder fijn geholpen met de aankoop van een camera, goede uitleg over de verschillen, vooral begrijpelijk.

Assortiment
Ruime keus en overzichtelijk.

Aanbeveling
Ruime keus en fijn geholpen was er voor het eerst kan het iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Kom er zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel contact met klantenservice

Service
Goede uitleg en service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Snel, betrokkenheid, duidelijke mails.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Pepels 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzichtelijk website

Service
Gewoon goed, no nonsens

Assortiment
Voor mij meer als voldoende aanbod

Aanbeveling
Men weet waar men mee bezig is, kennis van zaken

Extra toelichting
Blijf jezelf trouw dan blijft het een top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koch 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het aankoopproces via de webshop verloopt vlot. Tevens verliep de retourservice van een van de twee aanschaffen ook vlekkeloos.

Service
Prima en efficiënt telefonisch te woord gestaan met een medewerker over een vraag die ik had over het product.

Assortiment
Niets bijzonders te vermelden hierover.

Aanbeveling
Prima en vakkundige winkel voor (semi)professionele fotografie apparatuur, waarbij de webshop soepel werkt.

Extra toelichting
De visuele interface van de webshop zelf kan denk ik beter. Het is nu veel tekst en je moet net iets te lang zoeken naar de te nemen route van het product dat je zoekt. Dit zou qua gebruikersgemak vriendelijker kunnen, maar ook geeft het een wat gedateerde overkomen. Het liefste wil je dat voor een webshop in deze branche niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

B de Laat 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime keus, netjes ingedeeld in categorieën.

Service
Ik mocht iets retour sturen wat net buiten de termijn viel. Service is top, artikelen worden altijd de volgende dag geleverd, super gewoon!!

Assortiment
Alles wat ik nodig is hebben ze hier dus over het assortiment heb ik geen klagen.

Aanbeveling
Er zal altijd ruimte zijn voor verbetering. Zo kon ik bijv. niet heel makkelijk de macro objectieven vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke Duister 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is heel duidelijk onderverdeeld. Dat je per soort objectief kunt zoeken is bijvoorbeeld heel handig. Zo kun je een snelle selectie maken.

Service
Snelle verzending, fijn.

Assortiment
Ik kan altijd vinden wat ik zoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Rugebregt 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles staat in een logische volgorde gerangschikt. Je kom er eigenlijk als vanzelfsprekend langs

Service
Plezierige en goede sfeer in de communicatie. Beleefde en deskundige attitude

Assortiment
Uitgebreid assortiment en als je het toch niet kunt vinden probeert men er toch uit te komen door even mee te zoeken of te bestellen

Aanbeveling
Ik kom er nu al meerdere keren en steeds naar volle tevredenheid geholpen. Wat moet ik voor cijfer geven als het al 100% goed is?

Extra toelichting
wat moet ik nog meer schrijven na alles wat ik al heb geschreven?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike kriek 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Alles duidelijk weergegeven

Assortiment
Best veel keuze alleen werd ik niet direct doorgelinkt naar de objectieven die bij mijn camera hoorden

Aanbeveling
Fijn winkel, nu 2x iets gekocht. Nooit problemen gehad en snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Bertina Kramer 28-06-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede wachtruimte wat betreft zitplek/ koffie maar ook inspirerend wat betreft artikelen die in de winkel staan. Rustige, moderne uitstraling. Snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TvD 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door vooronderzoek van welk apparaat het beste bij mijn
wensen paste, was zoeken bij deze site nogal eens gebeurd.
Ik had het product wat ik zocht snel gevonden, en vond de website duidelijk en overzichtelijk!

Service
Van de levertijd stond ik versteld, vrijdag's
rond 17.00 uur besteld en zaterdag's om 14.00 uur
al in huis.
Nu is deze service wel op meer site's maar toch, zo
net tegen het weekend petje af.

Assortiment
Ik ben zeer tevreden over dit product, dit was nou net wat ik zocht.
En daarbij ook nog voor een betaalbare prijs!!!!

Aanbeveling
Een Tien geef ik over het algemeen niet gauw,
maar deze winkel heeft hem eigenlijk wel verdient........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel simpel, vlug besteld!

Assortiment
Ze hebben heel veel accessoires en producten die bij fotografie horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizzvh 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen ging ontzettend makkelijk en was dus zo gebeurd.

Service
Goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces.

Assortiment
Er was aanwezig wat ik nodig had.

Aanbeveling
Op alle vlakken scoord deze winkel ruim voldoende tot goed! Goede service, gebruiksvriendelijk en goede nazorg!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reneetje323 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon alles helder op de site

Service
er was door de post een lamp kapot gegaan (kan gebeuren!!), maar geen probleem: een berichtje en ze stuurden een nieuwe!

Assortiment
Voldoende genoeg.

Aanbeveling
Hele fijne winkel. Zowel online als in de winkel zelf is het personeel aardig en hulpvaardig

Extra toelichting
Echt een aanrader om hier te kopen. Goede prijzen en goede service. Ik koop hier al jaren mijn apparatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Nadat ik per mail een vraag had gesteld werd er dezelfde dag gereageerd. Top.

Extra toelichting
Goede duidelijke internet winkel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Henzen 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het assortiment is groot en bestellen is eenvoudig

Service
Ik had zelf een fout gemaakt met bestellen! maar een telefoontje en een duidelijke instructie voor retour zenden maakte dat het probleem direct werd opgelost.

Aanbeveling
Ik heb van anderen artikelen cadeau gekregen die ze bij deze zaak hadden besteld. Mijn eigen bestelling is keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCamp 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijke navigatie door de site, tips en info bij elk artikel, en zelfs een goede uitleg over elke categorie (bijv. fisheye lenzen).

Service
Ik had bij het retour sturen een verkeerde dop op de lens gezet, en kon deze na het sturen van een mail direct uitwisselen met de servicemedewerker, dit is uniek en ben erg blij hiermee.

Assortiment
Van low-budget tot het hogere segment, alles is hier wel te vinden, en het is daarom ook leuk om soms het filter op prijs aflopend te zetten.

Aanbeveling
Geen minpunten, unieke klantenservice dus gewoon perfect. De enige reden waarom het geen 10/10 is is omdat de prijzen vaak gewoon een stuk hoger zijn dan bij andere winkels. Ik kon dezelfde lens 15 euro goedkoper krijgen bij verschillende andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaske Nota 27-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt van te voren mooi rondkijken en de camera's bekijken. En lekkere koffie

Service
Ik wilde een andere camera kopen maar ik had nog een optie. En die gaf met uitvoerige uitleg de doorslag.

Assortiment
Voldoende en uitgebreid

Aanbeveling
Een nette en overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
op je gemak eerst alles lezen

Assortiment
wat ik gezien hebt is dhet assortiment groots.

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
snelle levering en geen verzendkosten, hoe kan dat?

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lia 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon prima

Service
Goed vlugge afhandeling

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen Schaper 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is lekker simpel, overzichtelijk en komt rustig over. Op Cameranu.nl weet ik precies waar ik moet klikken en/of zoeken, en vaak hoef ik maar een paar keer te klikken totdat ik het product heb gevonden welke ik zoek. Veel websites kunnen hier vandaag de dag nog zeker van leren, voor mij is Cameranu.nl mijn vaste plek geworden voor het bestellen van fotografie producten en alles dat daar bij komt kijken, o.a. de website speelt hier zeker een rol in.

Service
Qua contact over lopende orders heb ik niets negatiefs te zeggen, tot nu toe ben ik bij iedere bestelling netjes en snel op de hoogte gehouden van dit hele proces. Ook de prijzen van de producten welke Cameranu.nl biedt zijn erg aantrekkelijk, door middel van prijzenvergelijkers kom ik meestal uit op Cameranu.nl en mocht het product dan bij een andere winkel toch net iets goedkoper zijn dan bestel ik alsnog bij Cameranu.nl, voor die goede service en de goede kwaliteit wil ik best wat meer betalen.

Voor mij is het één keer nodig geweest om contact op te nemen met de klantenservice, dit in verband met een verwarring van mijn eigen kant. Ik ben netjes en vriendelijk te woord gestaan door de klantenservicemedewerker en diegene gaf mij het gevoel dat hij alle tijd voor mij had. De medewerker heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord en bood nog een aantal alternatieven, uiteindelijk heb ik met een gerust en tevreden gevoel opgehangen en heb ik kunnen besluiten toch voor het product te gaan welke ik al had besteld.

Assortiment
Niets op aan te merken, Cameranu.nl biedt zo'n beetje alles wat ik me kan wensen op het gebied van fotografie (en meer) voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk na de bovengenoemde motivaties

Extra toelichting
Mijn complimenten voor jullie Instagram pagina, erg leuk die acties/wedstrijden :) Ik ga er in de toekomst zeker een keer aan meedoen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Soms zijn ook de kleinste attributen op een camera o zo belangrijk.

Service
Een snelle service is dan gewenst.

Assortiment
Cameranu.nl heeft tot nu toe alles op voorraad wat ik nodig had en een supersnelle levering.

Aanbeveling
Top zo doorgaan

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert S 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere web-winkel, goede informatie en ook in Urk zijn wij prima geholpen.

Service
Het ruilen gaat niet altijd soepel maar het komt goed. Ik vind CameraNu.nl een betrouwbare winkel.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en de prijzen zijn prima.

Aanbeveling
Fijne winkel, uitgebreid assortiment en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rollei compact traveller 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ik ben zeer tevreden met de winkel

Service
snelle service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
ik ben zeer tevreden over deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

José 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen gaat simpel, duidelijke informatie

Service
Voor de aanschaf contact gehad met klantenservice. Deze was goed te bereiken en ik werd vlot en goed geholpen.

Assortiment
Het assortiment is groot, maar mijn keus stond al vast

Aanbeveling
Combinatie van duidelijke website en toegankelijke klantenservice.

Extra toelichting
Ik wil binnenkort extra lens aanschaffen en daarvoor ga ik zeker weer naar cameranu.nl!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Soepel navigeren op de site!

Service
Ik ben goed geholpen en er werd heel goed met me mee gedacht.

Assortiment
Meer dan dat ik ooit nodig zal hebben :p

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit staan hoog aan het vaandel bij CamernaNu!

Extra toelichting
Zowel on- als offline zijn ze erg vriendelijk. Altijd goed te bereiken en super betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews