cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24118 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

visser 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen was makkelijk en ging vlug

Service
heel correct

Assortiment
hadden het gene wat ik nodig had

Aanbeveling
makkelijk en heel correct

Extra toelichting
een aanrader om bij te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marien 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en zoekmogelijkheid

Service
Goede afhandeling en berichten over levering

Assortiment
Goede sortering

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Snelle afhandeling en makkelijke betaalmogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette Prinsen 11-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met uitgebreid assortiment. In dit geval was ik op zoek naar de Rosabag. CameraNu op Urk had alle kleuren op voorraad, hartstikke fijn, nu kon ik echt met zekerheid de juiste kleur kiezen die bij mij past.

Service
Had nog een klein artikel nodig, wat op dat moment niet op voorraad in de de winkel lag. Is de medewerker even voor mij naar het grote magazijn verderop gegaan. Heel snel weer terug en ik kon met alle spullen die ik op mijn verlanglijstje had staan weer naar huis.

Aanbeveling
Ik ben er nu een paar keer geweest. Ik vind het een top winkel. Vriendelijk personeel, groot assortiment. Ik weet waar ik mijn volgende aankoop weer ga doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Talita 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk om een bestelling te plaatsen en goede bezorg opties. Meteen de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Jurjus 11-07-2016 In de winkel gekocht
CameraNu Urk en een gedeelte via de website
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, waarbij we het fototoestel wat we zochten snel konden vinden.
Het product wordt de volgende dag keurig afgeleverd.

Service
De winkel was snel gevonden, uiteraard met Tom Tom.
Deskundige informatie over het gekochte fototoestel.
We hebben bewondering voor de snelle en correcte levering.
Ook bij de incorrecte levering van statief, een week eerder, werd product de volgende dag al opnieuw geleverd.

Assortiment
Wij hebben op de site en ook in de winkel de producten kunnen vinden waar we naar op zoek waren. De prijs van de producten was voor ons de reden ook eens een bezoeken te brengen aan deze winkel.

Aanbeveling
Deskundige personeel, welke tijd neemt het product uit te leggen.

Extra toelichting
Deze winkel is dankzij de service een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantal Damen 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. En de betaling en levering verliep ook heel soepel

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
gaat makkelijk

Assortiment
wat is er niet

Aanbeveling
anders ga je naar een ander

Extra toelichting
site oogt gewoon goed, (cool b) isdr ook zo eentje

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Oosting 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNU heeft een duidelijke website. De categorieën zijn makkelijk te vinden, de zoekfunctie werkt goed en eigenlijk kom je altijd meteen via Google op de productpagina. Het bestellen gaat eenvoudig en snel (adres invullen, ideal betaling en klaar).

Service
Ik had geen vragen/klachten of behoefte aan een retour-procedure en kan CameraNU daarom alleen op de levertijd en de informatie hieromtrent beoordelen. Ik ben goed geïnformeerd en de aangegeven levertijd werd nagekomen, "gewoon" een 10 dus.

Assortiment
CameraNU heeft een uitgebreid assortiment voor een scherpe prijs. Regelmatig kwam CameraNU, als ik na het lezen van een recensie meer informatie over product/prijs wilde, als beste aanbieder (wat betreft prijs en beschikbaarheid) naar voren.

Aanbeveling
Jaren geleden wel eens lenzen besteld bij cameraNU en een tussendoor ook nog wel eens een fotocamera voor mijn ouders. Recentelijk dus een scanner aangeschaft via CameraNU. CameraNU weet een consistente ervaring bij mij neer te zetten: hele prettige webwinkel waar producten snel worden geleverd en scherp zijn geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima! Gemakkelijke site. Zaken zijn snel te vinden.

Service
Snel en op tijd bezorgd. Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MikeS 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel zoeken in de verschillende tabs op de pagina, Anders via het zoekmenu. Tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht.

Service
Snelle service, betreft hier de levering van de spullen. Tevens mogelijkheid om op zondag of versneld te laten leveren. Dus altijd binnen op het moment dat je het nodig hebt

Assortiment
Goed assortiment. Zowel apparatuur van verschillende merken, als een breedt assortiment op het gebied van assecoires

Aanbeveling
Goede duidelijk webshop. Goed assortiment met een snelle en correcte levering. Daarnaast tevens de mogelijkheid om de spullen in de winkel te bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron Visser 10-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel heeft een goede website en winkelopzet. Je kan ook gerust eens rondlopen. Ondanks soms de drukte is de sfeer ontspannen. Fijne no-nonsense winkel.

Service
De reden dat ik graag bij CameraNu kom is mede ingegeven door de service in samenhang met de concurrende prijzen.

Assortiment
CameraNu doet nog steeds haar best om toch onderscheidend te blijven, en biedt ook dingen, die een andere webshop niet aanbieden.

Aanbeveling
Prima assortiment, fijne service, ontspannen personeel, keurig advies.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
cd winkel is heel systematisch ingedeeld

Service
De medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je uitstekend.

Assortiment
het assortiment is groot en je vindt altijd dat wat jenodighebt.

Aanbeveling
De service is goed, de medewerkers zijn vriendelijk en klant gericht, en hebben kennis van zaken zodat ze je goed kunnen adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Vries 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke categorie indeling

Service
Vlotte afhandeling en juiste manier van status van de order ontvangen.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede communicatie en service geboden voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorge 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving producten, snel te bestellen.

Service
Snelle reactie en update status van de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid, eveneens minder gangbare artikelen te vinden.

Aanbeveling
Simpelweg goed! Waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry ZZR 10-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel on line als in de echte winkel kun je terecht voor al je foto- en andere spullen. In dit geval wilde ik advies en even 'vasthouden' dus ben ik even nssr de 'echte' winkel gerefen. Een gekrast filtee bestel ik gewoon on line. Om 22:00 besteld de bolgende ochtend voor 09:00 in huis!

Service
Gewoon goed, altijd een vakbekwaam oor

Assortiment
Alles wat ik nodig heb gehad was er

Aanbeveling
Ze hebben meestal de beste prijs, levering altijd goed vakbekwaam personeel wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Nee gewoon niet verder kijken. Koop het hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansvB 09-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en ruime keuze

Service
Deskundige medewerkers die de tijd nemen om je van informatie en ideeën te voorzien. Of je er nu voor een kleine of dure aankoop bent, de service van CameraNu is prima.

Assortiment
Uitgebreid assortiment op voorraad. Ik het artikel niet aanwezig dan is dat over het algemeen snel in huis of kan worden nagezonden.

Aanbeveling
Prettige winkel voor jouw aankopen of je te oriënteren. Zowel de fysieke winkel als de website zijn overzichtelijk en toegankelijk. Veel camera's, lenzen of andere accesoires zijn ter plekke uit te proberen. Kom graag bij CameraNu.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jort Bijker 09-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een mooi keuze menu in het begin van de winkel

Service
Even wachten maar dan nemen ze alle tijd

Assortiment
Alle merken wel wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PdD 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en goedkoop

Service
Je bestellingen lopen gesmeerd , dan heb je verder ook geen service nodig

Assortiment
Kijk zelf maar op de site

Aanbeveling
Alles wat je zoekt en voor concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Hoving 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ONline bestelling geplaatst. Website is goed doorzoekbaar. Bestelling eenvoudig te plaatsen

Service
Via de mail wordt ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken tav de levering. Product werd geleverd volgens wat er op de site staat vermeld

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K de Groot 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een mail dat de Canon 1dx m 2 op voorraad was meteen na een uur besteld volgende dag in huis zonder mankeren heel fijn zaken doen met Camera Nu.

Service
Alles volgens belofte en op de hoogte gehouden van het verloop van de transactie.

Assortiment
Wat op de site staat als in voorraad is er ook.

Aanbeveling
Ik ben nog nooit teleur gesteld.

Extra toelichting
Prima shop gezellig koffie is klaar als je even moet wachten, de webshop is ook dik in orde, duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is fijn te bestellen bij Cameranu.nl. Website is overzichtelijk en de artikelen zijn goed en snel te vinden. Informatie welke bij artikelen wordt gegeven is duidelijk

Service
Service is goed en snel. Mijn bestelling werd supervlug geleverd.

Assortiment
Het assortiment is ruimen zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Kort gezegd, Cameranu.nl goede winkel, goede kwaliteit en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vandaag besteld morgen in huis en geen verzendkosten!

Aanbeveling
Zij hebben (bijna)alles in huis voor een winkel in het "kleine" Urk.

Extra toelichting
NEEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke keuzes en bij filteren krijg je direct de goede opties

Service
Erg snelle service, ook word je direct op de hoogte gehouden van je bestelling.

Aanbeveling
Erg prettig geholpen ook worden alle mogelijkheden qua bezorging duidelijk uitgelegd. Ook is het pakket aangetekend wat erg prettig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling makkelijk te plaatsen

Service
Na de bestelling meteen bericht en snelle levering

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Prima ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Adequate afhandeling, goede service, vriendelijk personeel.

Service
goede ervaringen met de service afdeling. Top.

Assortiment
zeer uitgebreis assortiment.

Aanbeveling
Overall een prima winkel om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert baumann 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed te overzien en goed advies

Assortiment
wat je wil is er

Aanbeveling
is heel super

Extra toelichting
niet veel veranderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camer 08-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
zie boven

Assortiment
webshop makkelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jos 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en iverzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Keuze uit diverse modellen

Aanbeveling
Wat je van een goede webshop mag verwachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy Annet 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk, je vind zo waar je naar op zoek bent via het zoekbalk maar ook via de categorieën waar je in kan zoeken.

Service
Ik ben erg te spreken over de service van CameraNu.nl. Je pakketje is super snel binnen (voor 12 uur besteld, morgen in huis) en het wordt netjes geleverd.

Assortiment
Bij CameraNu.nl kun je van alles kopen. Van Drones tot aan Boeken en DVD's. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel met een 10 aan omdat het gewoon fijn online winkelen is. Voor 12 uur besteld, en je hebt het morgen al in huis. Zoals ik net al zei, is het ook netjes geleverd met het nodige dubbelplastic enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Eekhof 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zo snel geleverd zo goed verpakt en zo top prijs!

Assortiment
denk dat op foto en videogebied dat ze daar bijna alles hebben

Aanbeveling
Prima zaak en perfect geregeld zelfs op de dag van levering nog smsje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, gebruiksvriendelijk en duidelijk

Service
bevestiging, tracking en informatie zijn vlot en compleet

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TT 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals altijd bij cameraNu, Nu besteld en niet veel later al binnen.

Service
Was goed ingepakt, kan er niet om klagen.

Assortiment
Mogen nog wel wat leuke lenzen en acesoires bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rens 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen bij cameranu gaat snel en transparant. Zonder tussenkomende partijen.

Service
Inmiddels verschillende bestellingen verder ben ik heel erg tevreden. Cameranu heeft altijd op tijd geleverd. Dit in tegenstelling tot verschillende fotozaken via bol.com waar bestellingen te laat worden geleverd. Ik zou graag de fysieke winkel van cameranu eens bezoeken maar dat is voor mij te ver rijden.

Assortiment
Ze hebben alles en vrijwel altijd voor de laagste prijs

Aanbeveling
Gewoon top

Extra toelichting
Helemaal top maar altijd ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld de lay out van de website zou moderner kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prima website duidelijk en overzichelijk

Assortiment
Genoeg keuze in alle product categoriën

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Haest 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product gemakkelijk en snel te vinden

Service
Snelle bevestigingen per e-mail en het bestelde product werd de volgende dag keurig afgeleverd (was via tracking te volgen).

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Snelle afwikkeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via het geselecteerde artikel kun je direct gerelateerde accessoires vinden. De hoofdindeling van de rubrieken is logisch.

Service
Levering conform afspraak. Telefonisch goed bereikbaar en deskundige en klantvriendelijke bediening.

Assortiment
Uitgebreid en ook accessoires die horen bij de artikelen.
De bundels zouden nog beter kunnen: 8gb kaartje bij fototoestel zou eigenlijk 16gb moeten zijn.

Aanbeveling
Telefonisch goed geadviseerd. Korting die enkele dagen ervoor was afgelopen werd toch noch toegepast.

Extra toelichting
Zelf via vriend naar deze winkel verwezen. Ook familie heeft een aankoop bij deze winkel gedaan en heeft dezelfde prettige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R van den Tweel 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk, product categorieën zijn makkelijk vindbaar en wat vooral ook erg handig is, op de product detailpagina zijn tabbladen voor accessoires en voordeelsets te vinden. Zo kan je heel makkelijk en snel alles bestellen wat je nodig hebt.

Service
Snelle levering en mogelijkheid om 's avonds te laten bezorgen, zodat je zeker weet dat je thuis bent. Ik had woensdag 16.00u mijn bestelling geplaatst en donderdagavond, precies voor mijn vakantie, in huis.

Assortiment
Zeer uitgebreid en ook open box exemplaren, zoals ik heb aangeschaft. Scherp geprijsd en toch garantie, voor mij ideaal.

Aanbeveling
Geen op- of aanmerkingen. Ik heb in het verleden al vaker hier besteld en de webwinkel is in mijn ogen alleen maar beter geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura M 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website is erg duidelijk!
het was erg makkelijk te vinden wat ik nodig had!
het bestel proces was erg fijn.

Service
ze hebben mij super netjes te woord gestaan! de klantenservice heeft mijn probleem direct opgelost! z`n service zie je niet vaak! Ja de volgende dag had ik mijn product al in huis!

Assortiment
het voldoet zeer zeker aan mijn verwachtingen.
ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht.
de prijs komt precies overeen wat ik wilde uitgeven!

Aanbeveling
ik ga deze winkel zekers aanbevelen bij al mijn fotograaf vrienden!

Extra toelichting
Ga vooral zo door met jullie service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorgos 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen is makkelijk en bij camera.nu krijg je de volledige informatie online te zien

Service
Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar

Assortiment
Niet bekend aangezien ik slechts naar een product keek

Aanbeveling
Goeie ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

M van den Berg 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was zeer gebruiksvriendelijk. Product was snel te vinden en het bestellen ging zeer gemakkelijk.

Service
Het product werd zeer snel en goed ingepakt geleverd.

Assortiment
Het assortiment was goed. Alternatieven genoeg te vinden. De prijs was scherp.

Aanbeveling
Camera nu is een prima webshop. Bij eerdere bestellingen had ik zelfde ervaring. En ook nu bij de aanschaf van de Canon scanner bijzonder tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ Jansen 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis vanaf de bank besteld

Service
Fijne site
Dag erna in huis

Assortiment
Was op zoek naar maar 1 ding, dat hadden ze, en ook nog eens het goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk te vinden.
Logische opbouw.
Goede zoekmachine.

Service
Zeer snelle levering.
Degelijke verpakking met oog voor het milieu.

Assortiment
Voor elk wat wils in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Ik beveel deze site aan iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastian 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewenste producten zijn goed en snel te vinden in de webshop. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Duidelijke vermelding van de levertijd en bestelling ook daadwerkelijk geleverd in het vermelde tijdvak.

Assortiment
ruime keuze zowel merk en alternatieve merken

Aanbeveling
Cameranu.nl is een prettige en duidelijke webshop met snelle levering en gunstige prijzen voor zover ik tot nu heb ervaren. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Centaurus 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website

Service
Alles snel en goed verpakt verstuurd.

Assortiment
Teveel om op te noemen

Aanbeveling
Helemaal geen minpunten te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, makkelijke site

Service
Elke handeling wordt gerapporteerd, tot aan bericht van bezorging toe, ook Postnl scoort hier goed mee.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Koop graag hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Wierbos 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De onderdelen die ik nodig had waren makkelijk te vinden

Service
Snelle levering. wat ik s avonds had besteld had ik de volgende middag in huis

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Ben prima geholpen en levering zoals beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Den 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk artikel kunnen zoeken en gevonden. Aan wat de site visueel deels tekort komt, maakt het tiental keer goed met snelle een snelle respons op zoek opdracht, duidelijkheid en actuele info.

Service
Gewoon goed. Voorbeeld voor andere winkels. Klein foutje werd vriendelijk, vakkundig en snel afgehandeld.

Assortiment
Op een klein, maar voor mij niet onbelangrijk, artikeltje na, alles gevonden.

Aanbeveling
Bestelling was soepel, contact met klantenservice was goed. Bezorging helemaal top; tot op de studio vloer.

Extra toelichting
Niks om op te merken. Enkel jammer dat de fysieke winkel voor mij een eind rijden is. Maar de webshop is prima; met een klantenservice die goed helpt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doet wat je van een webwinkel kan verwachten.

Service
Makkelijke website, snelle levering.

Assortiment
Het assortiment heeft niet alles wat je zou hopen, maar komt wel een heel eind.

Aanbeveling
Top. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel keuze kunnen maken incl lijst van van toepassing zijnde camera's

Service
Snelle levering, goed verpakt, heldere gebruiksfilm

Assortiment
Precies wat ik nodig had en juiste hoeveelheid

Aanbeveling
Kan geen verbeterpunt verzinnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john bleeker 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site (ben niet in de winkel geweest) is op zich wel goed maar soms is het wat lastig om matchende items te vinden. Ook vind ik de productinformatie-LAYOUT niet erg goed.

Service
om 11:30PM besteld, om 1uur PM volgende dag ontvangen keurig ingepakt, niets op aan te merken.

Assortiment
zeer compleet assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews