cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 12-04-2016 In de winkel gekocht
Urk (of all places, hahaha..)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is glashelder.

Service
Altijd goede ervaring met service, advies en/of retour bestellingen.
Personeel is deskundig, eerlijk en behulpzaam

Assortiment
Vind altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Gewoon een goede fotowinkel.

Extra toelichting
Nadelen: 1: Redelijk lange wachttijd, ondanks de aanwezigheid van genoeg personeel. Gelukkig staat er een koffie-machine.... Je moet zonder haast afreizen naar Urk....... 2: De buitenomgeving is alles behalve fotogeniek, dus een lens proberen is geen pretje. Maar dan hunker je naar je volgende verre reis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

renate 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
supersnelle accurate service

Aanbeveling
Net zoals de vorige keer, supersnelle levering en heldere communicatie! Daar word ik blij van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sijtsma 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces, snel besteld vanaf mobiel.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Goede feedback over levering met mailtjes zoals: 'de bezorger van PostNL is onderweg.'

Assortiment
Goede voorraad drone-accessiores voor een redelijke prijs!

Aanbeveling
Mijn overall ervaring was goed. Niet te duur, eenvoudige site, en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Lourens 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na enig zoekwerk toch nog redelijk snel mijn artikel gevonden

Service
Keurige correcte bevestiging van mijn bestelling

Assortiment
Mooie collectie voor betaalbare prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mart 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muis tikken ben je bij het gewenste product. Als je al een account hebt, dan is het alleen nog maar afrekenen, de rest gaat dan vanzelf.

Service
What you see is what you get. En dat de volgende dag al thuisbezorgd. Jammer dat bij het verzenden de verzenddoos nog erg groot is, deze kan best wat kleiner.

Assortiment
Heel erg veel op voorraad. En netjes verzorgd.

Aanbeveling
Kom hier zeker nog eens vaker. Een van de goedkoopste met een groots assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JSMfotografie 11-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk. Tijdens wachten koffie kunnen nuttigen.

Service
Heel goed. Zeer klantvriendelijk.

Assortiment
Alles wat je als professioneel fotograaf nodig is er bijna te krijgen.

Extra toelichting
Ik ga zeker vaker terug. Er is voldoende keuze en de service is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel vanuit je thuissituatie. Alle revieuws zijn duidelijk

Service
Supersnel!!!

Assortiment
Hoe compleet wil je het hebben

Aanbeveling
Naast de complete informatie, was ook de snelheid van levering super! Mijn complimenten.
Voor 22.00 uur besteld is inderdaad de volgende dag bezorgt.
Niet alleen de prijs is scherp, maar ook de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DVProductions 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vrijwel alles is makkelijk te vinden en door de simpele en absoluut geen complexe layout is het ook prettig om te zoeken naar producten.

Service
Als er iets niet goed is staan ze 24/7 klaar om te helpen de problemen te verhelpen.

Assortiment
Ik zie dat een andere website (kamera-expres) net wat meer in het assortiment heeft, maar ik hoop dat dit snel zal veranderen aangezien het assortiment hier bij Cameranu.nl veel goedkoper is!

Aanbeveling
Perfecte service en ontzettend makkelijk om op de website te navigeren naar het voor u bestemde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diem 11-04-2016 In de winkel gekocht
Capelle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben me goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling zodat ik ook niet voor verrassingen stond.

Service
Medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de winkel gewoon en niks op aan te merken.

Extra toelichting
N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en betaalbaar.

Service
Service i.v.m. levering goed.

Assortiment
Zeer groot assortiment ook voor wat oudere producten.

Aanbeveling
Totaal geen klachten dat is de beste motivatie.

Extra toelichting
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameranu 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De artikelen waar je naar op zoek bent staat overzichtelijk op rij.

Service
Top service. Snelle levering. Maakt waar wat er op de site beloofd wordt.

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende artikelen.

Aanbeveling
Maakt waar wat het beloofd.

Extra toelichting
Door de goede levering en service is verdere toelichting niet nodig. Heb al meerdere keren artikelen besteld en nooit problemen ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Website en het bestellen spreekt voor zich!

Service
Artikelen worden snel en keurig verpakt geleverd!
Verder heeft Cameranu.nl een goede en zelfs grappige klantenservice!

Assortiment
Alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
Ik kan iedereen deze winkel aanraden

Extra toelichting
Je kan erop vertrouwen dat deze webshop de afspraken nakomt! Bij vragen kun je bellen voor goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trudy 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
top camera.

Service
top

Assortiment
leuk,om door te scrollen.

Extra toelichting
helemaal content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 10-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ondanks dat het setje wat ik wilde hebben niet in het computerbestand stond en mijn vader ooit hetzelfde setje bij hun gekocht had, gingen ze toch even achter in het magazijn kijken of ze er nog eentje hadden liggen...en jawel, gevonden! Top service, ben er erg blij mee!

Assortiment
Prima assortiment; ruime keuze en goede professionele uitleg als je hier om vraagt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wipe74 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop is overzichtelijk met goede zoekfunctie.

Service
Goede levering (op tijd) en alles zeer goed verpakt.

Assortiment
Ruime assortiment, kon goed vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Bestel al ruime tijd bij CameraNU.nl, altijd netjes verpakt geleverd en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat zeer makkelijk en snel.

Service
De levertijd is zoals beloofd. Ik woon in een afgelegen dorp, meestal doet de postbode er wat langer over, maar het was de volgende dag in huis.

Assortiment
Het is een erg degelijk product en aantrekkelijk geprijsd.

Extra toelichting
Na het lezen van de gebruiksaanwijzing kwam ik er nog niet uit hoe ik deze draadloze zender kon gebruiken bij mijn bestaande studioflitsers. Ik heb contact opgenomen met cameranu en ben heel vriendelijk te woord gestaan en goed en uitgebreid geholpen door het personeel van cameranu Dit terwijl ik mijn studio flitsset ergens anders heb gekocht. Best bijzonder dus de volgende keer bestel ik zeker weer bij cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gera 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen on line gaat makkelijk

Service
Spullen waren om line makkelijk te vinden en besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bezorgdst en tijd.

Assortiment
Niet alles was op voorraad.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken op de website gaat vlekkeloos. De productomschrijving is goed. De bestelprocedure wijst voor zich.

Service
Je wordt goed geinformeerd per e-mail wat de status van de bestelling is. Wordt snel geleverd. Ik heb 's avonds besteld en de volgende ochtend had ik het al in huis.

Assortiment
De keuze is reuze + je kunt kiezen voor een set. Ik heb een camera gekocht. Er worden bij de camera ook voordeelsets aangeboden met een bijpassend tasje, extra batterij, oplader, enz .. Erg handig!

Aanbeveling
Groot assortiment, duidelijke website, goede productomschrijving en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny 09-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Hetgeen wat niet op voorraad was werd netjes opgestuurd zonder moeite.

Service
Geen mail krijgen dat het langer kon duren wat een vriend van me wel kreeg.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Auke Surtel 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment en deskundig personeel.

Service
(nog) geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Gorter 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met enkele klikken is de keuze afgerond!

Service
goede communicatie via email!

Assortiment
zeer uitgebreid! Geen nee te koop!

Aanbeveling
Met een negen! 10en geef ik nooit, omdat de scherpte dan kan wegebben!

Extra toelichting
vrijdags besteld,zaterdags thuis bezorgd.Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louis heinsman 09-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk, gemakkelijk bereikbaar

Service
goed dat met die nummertjes en persoonlijke aandacht

Assortiment
leek ons goed, maar we hebben niet echt opgelet, we gaan altijd recht op ons doel af

Aanbeveling
niet gedacht dat er op Urk zo'n mooie en ruim opgezette winkel was.

Extra toelichting
binnen 20 minuten hadden we koffie gedronken en een cameraatje gekocht..........top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Jan Dijkman 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim assortiment in de webshop, bestelling en levering verliep zeer snel.

Service
Ook via mail/telefoon wordt een uitstekend advies gegeven
Heb ervaren dat verkoop niet voorop staat

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
Aardige vriendelijke mensen, maken beloftes waaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed werkende en overzichtelijke site

Service
Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd over de levering en status van de bestelling

Assortiment
Ruim voldoende keuze voor zeer aantrekkelijke en concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Super service, zeer snelle levering, ruime keuze. Cameranu heeft sinds mijn eerste bestelling bij hun, mijn enthousiasme en hart veroverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erkens 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je klikt naar de winkel en verder gaat het bijna vanzelf.

Service
De bestelling wordt begeleid door diverse mailtjes. 's Avonds om een uur of elf besteld, de volgende morgen om twaalf uur binnen! Ongelooflijk snel.

Aanbeveling
Alles verliep fantastisch. Dus een tien voor uitmuntend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADR 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig en duidelijk in gebruik.

Service
Heel snel. 's Avonds rond 22:00u besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik met een hele snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle respons op vragen en goed en eerlijk advies.

Aanbeveling
Concurrerende prijzen gecombineerd met ruime keuze en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex de keijser 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
direct en snel contact

Service
Toen de levering iets werd verlaat, kregen wij onmiddellijk bericht dat de levering later zou komen.

Assortiment
Enorm veel keuze.

Aanbeveling
Vanwege mijn eigen positieve ervaringen, beveel ik deze winkel aan met een score van 10.

Extra toelichting
Iets van het product was mij niet duidelijk, maar ik kreeg netjes een email met de uitleg, klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was heel snel en fijn bestellen

Service
De bezorger was niet aardig maar daar kunnen jullie niks aan doen

Aanbeveling
Het is een fijne, proffesionele, leuke en goede winkel!!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms moet je wel via een omweg bij je doel komen.

Service
Vandaag besteld morgen in huis met een track en trace kode. geweldig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascalle 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was erg gemakkelijk om te zoeken wat ik nodig had. Alles stond duidelijk aangegeven.

Service
Ik ben erg tevreden over het product. De levering was precies zoals aangegeven was.

Assortiment
Er is een ontzette grote keuze in de producten. Per product kun je ook nog extra's bestellen, echt super!

Aanbeveling
Erg tevreden en ga er zeker weer wat bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Agnes Booijink Fotografie 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten goed te vinden op internet

Service
snelle verzending en bericht over nalevering, na een telefoontje meteen aanpassing van bestelling en dat ook volgende dat in huis.

Assortiment
gevonden wat ik zochjt

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik ben tevreden met mijn aankoop 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
nog nooit ervaring gehad maar verwacht als dit eventueel nodig is geen problemen

Assortiment
Van alles te vinden voor mij

Aanbeveling
Zonder meer betrouwbaar en goede prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is helder, overzichtelijk en werkt goed.

Service
Alles werd op de volgende dag al bezorgd. Extra bijkomend voordeel vind ik dat je kan aangeven dat het pakket bij de buren bezorgd kon worden!

Assortiment
Ze hebben een goed uitgebreid assortiment, echter was er een artikel dat ze niet hadden, de Really Right Stuff B7D2 plate voor Canon 7DMkII

Aanbeveling
Over het algemeen erg positief over cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tarantulster 08-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Het is heel makkelijk om in de site alles te vinden.

Service
Ik heb om 22.00 een bestelling gemaakt, om 9.00 uur de volgende ochtend was de bestelling al binnen! Hoe kan dat? Geweldig!

Assortiment
Alles wat ik nodig had staat op de site!

Extra toelichting
Snel makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Vlotte afhandeling. Met retourneren nog geen ervaring.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Van site tot levering goed voor elkaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter Nugteren 07-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijk en overzichtelijk

Service
Geholpen door mensen met inzicht, kennis en ervaring

Assortiment
Breed assortiment direct beschikbaar of snel te verzorgen

Aanbeveling
Je wordt als klant serieus genomen. Je krijgt alle tijd.

Extra toelichting
Prettige ambiance

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MBO 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Was zeer gemakkelijk te vinden door een enkel woord in te vullen.

Service
Het zijn niet alleen woorden maar men voegt het woord ook naar de daad.

Assortiment
Ik heb wat ik zocht.

Aanbeveling
Prettige manier om online te winkelen.

Extra toelichting
Houdt deze service vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rimonius 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed, overzichtelijk en mensen met kennis

Service
Niks op aan te merken, duidelijk en erg betrouwbaar

Assortiment
ZE hebben zo ontzettend veel vna de meest simpele tot de meest ingewikkelde camera's plus Apple producten en rugzakken

Aanbeveling
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inkoop afdeling 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een 9 omdat het altijd beter kan ;-) 'k moest ff zoeken maar kostte nagenoeg geen moeite dus uitstekend

Aanbeveling
Deze beoordeling is nav het eerste contact wat ik met cameranu.nl heb gehad. Ik was dus geen klant en 't ging om een zeer klein orderbedrag en niet ver voor sluitingstijd besteld. Ondanks dat WEL de vlgd dag netjes verpakt ontvangen!!! SUPER!!!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Michiel 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel overzichtelijk

Service
exact volgens aanbieding

Assortiment
gevonden voor goede prijs

Aanbeveling
alles zo als het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door te zoeken bij kieskeurig, en ik kende de winkel was keuze zo gemaakt

Service
volgende morgen in huis

Assortiment
goed precies wat ik wilde

Aanbeveling
kende hem al als fotograaf zijnde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoelvW 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle levering en goede service

Service
Goede service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik bestel nergens anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is doodeenvoudig om via de website te bestellen. De site is duidelijk en producten makkelijk te vinden

Service
Vragen via email werden snel beantwoord. Het bestelde product was inderdaad dezelfde dag nog verzonden en de volgende middag was hij al bij ons thuis.

Assortiment
Ruim assortiment, voor elk wat wils. Niet alleen camera's, maar ook toebehoren e.d.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de service. De rekening word dezelfde dag nog gemaild. Net als de verzendgegevens van het postpakket en de pakbon.

Extra toelichting
Erg interessante winkel die ik zeker vaker ga bezoeken. Misschien ook wel een keer de fysieke winkel, want die schijnt ook erg goed te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mscholte 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, overzichtelijke webwinkel zonder poespas. Bestelling verloopt vlot en makkelijk zoals het hoort.

Service
Zoals beloofd de volgende dag geleverd..

Assortiment
Groot assortiment en het overgrote merendeel is inderdaad zoals aangegeven op de website op voorraad.

Aanbeveling
Heb diverse keren een bestelling geplaatst bij Cameranu.nl en dit verloopt altijd naar wens.

Extra toelichting
De volgende keer bestel ik weer hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilic 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed, gemakelijk, en correct

Service
schnel en deutelijk

Assortiment
veel

Aanbeveling
goed en niet te duur

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marissa 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestellen was heel erg makkelijk

Assortiment
Veel keus uit allerlei producten

Aanbeveling
Alles was duidelijk aangegeven

Extra toelichting
Het pakketje werd snel bezorgt ook handig dat je tijstip van bezorging kan aangeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sylvia 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is goed te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Overzet 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen en de afspraken komt CameraNu.nl na

Service
Om 23:30 uur camera besteld en de volgende dag om 14:30 werd de camera geleverd. Wat een service, dit stond ook op hun website voor 24:00 besteld de volgende dag in huis

Assortiment
Een heel groot assortiment genoeg keuze

Aanbeveling
Ik zal bij familie en vrienden deze winkel aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Staay 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke shop, waarin je eenvoudig artikelen kunt zoeken en een goede selectie kunt maken. Na de selectie doorloop je eenvoudig het bestelproces en de volgende dag is het bestelde product in huis.

Service
Tijdens het gehele proces wordt je op de hoogte gehouden van de fasen waarin je bestelling bevindt tot en met het moment dat je bestelling is opgehaald door de vervoerder.

Assortiment
Het assortiment is ruim en niet alleen beperkt tot camera's en toebehoren, maar ook aanverwante artikelen

Aanbeveling
Cameranu.nl is een voorbeeld van een webshop die het gehele proces van selectie, bestellen en afleveren goed voor elk kaar heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews