cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43719 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jantje 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden en goed gedocumenteerd.

Service
Gaat er eens iets verkeerd dan wordt dit onmiddellijk gecorrigeerd zonder mekkeren

Assortiment
Wat je ook zoekt i.v.m. fotografie: het is er!

Aanbeveling
Ben nog geen betere tegengekomen

Extra toelichting
is dat nog nodig dan?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
waar ik naar zocht kon ik makkelijk vinden

Aanbeveling
Vanwege de veelzijdige keus en top service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn van der Vleuten 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon hetgeen ik nodig had goed vinden op de website van CameraNU.nl.

Service
Één van de door mij bestelde producten bleek niet hetgeen te zijn ik gehoopt had. Na telefonische heb ik direct en kosteloos een vervangend artikel toegestuurd gekregen.

Assortiment
Tot nu toe heeft CameraNU.nl alle artikelen die ik nodig had in het assortiment.

Aanbeveling
Goed assortiment en een nog betere service.

Extra toelichting
Nogmaals dank voor de snelle en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roel Timmer 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke presentatie op de site.

Service
Na plaatsing van bestelling ontdekte ik dat het artikel tijdelijk niet leverbaar was.(had ik zelf niet goed gelezen)Het was belangrijk voor mij deze binnen vier dagen te ontvangen.
Telefonisch contact gezocht,medewerker,deze was uitermate behulpzaam en vertelde dat er nog een matglas aanwezig was. En deze zo snel mogelijk zou toesturen.

Aanbeveling
cameranu.nl biedt het assortiment tegen zeer scherpe prijzen aan, en combineert dit met een uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterRtwin 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed toegangelijk. Geen ingewikkelde procedures bij de afwikkeling van de aankoop.

Service
Snelle verzending. Geen of weinig verzendkosten.

Assortiment
Groot assortiment maar niet alle topproducten kan ik hier aanschaffen.

Aanbeveling
Helemaal ok :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nikon fan 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
telefonische contact was prima, goed bereikbaar.
behulpzaam en vlot alles geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kees 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan winkelen op de tijd die jouw uitkomt.
alles is overzichtelijk gerangschikt en vooral de beschrijvingen bij de producten zijn uitgebreid en duidelijk

Service
ik koop al heel lang bij camera.nu, je word altijd erg vriendelijk te woord gestaan en waar mogelijk geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment, ik denk wel eens, met zo'n uitgebreid assortiment, hoe verdien je nog geld als je zo'n voorraad moet hebben

Aanbeveling
alles wat je nodig hebt is hier verkrijgbaar en zo niet, ik denk dat ze dan nog op zoek gaan voor je ook

Extra toelichting
heb eerder al diverse camera's en lenzen van Nikon gekocht naar volle tevredenheid, ik had nu een camera nodig voor bij het vliegvissen, dus hij moest waterdicht en schokbestendig zijn, en kunnen filmen, dat werd dus een Olympus tough.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob B 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijke en overzichtelijk website.
Veel mogelijkheden met bestellen/betalen

Service
Gewoon prima in orde

Aanbeveling
Goedkoop,netjes en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
om 22.00 uur besteld en de volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Erg veel keuze en makkelijk te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juul 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
na de zoekopdracht van een bepaald artikel makkelijk te vinden.

Service
duidelijk over het te leveren artikel.

Aanbeveling
Verrast door de Service ! Prima in orde !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

paul Enneking 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website
goed assortiment
goede orderbegeleiding

Service
in 9 jaar nog geen probleem meegemaakt, grote bestellingen worden door de eigen besteldienst afgeleverd en voor vragen kun je altijd terecht

Assortiment
goed assortiment, ook accessoires en nieuwe productenen occasions

Aanbeveling
mijn favoriete fotowinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jampie 06-05-2016 In de winkel gekocht
te urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
grote winkel, ruime keus

Service
gaat heel ver

Assortiment
ongelofelijk zo veel als er is te bekijken in de winkel

Aanbeveling
het is voor mij de enige winkel met een wc bij de ingang

Extra toelichting
ja de mensen hebben echt verstand van zaken en zijn erg hulp vaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met een eenvoudig keuzemenu. Hierin zijn de juiste selectiecriteria opgenomen om bij het gewenste product te komen.

Service
Goede informatievoorziening tijdens en na het bestelproces. Snelle levering volgens afspraak.

Assortiment
Ruime keuze en breed assortiment met verschillende merken.

Aanbeveling
Overzichtelijke website met een ruime keuze uit diverse merken. Hierdoor is het gewenste product eenvoudig te vinden. Uitgebreide productinformatie op de website. Concurrerende prijzen. Goede informatievoorziening tijdens en na het bestelproces. Snelle levering binnen de beloofde levertijd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
batterij was bij een ander niet op voorraad maar bij camera.nu wel

Aanbeveling
super snelle levering.

Extra toelichting
fijne winkel en webshop in het verleden al M'n fotoapparatuur hier gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima

Service
snel ontvangen en duidelijkheid over bestelling.

Assortiment
prima

Aanbeveling
erg klantvriendelijk

Extra toelichting
Prima, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steenken 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je bestelt via internet

Service
Bij informatie vooraf over een te bestellen product krijg je deskundig uitleg

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Al veel bestelt. Nooit een probleem ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BV 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed gecategoriseerd aanbod, handige filters.

Service
Snelle verzending. Aftersales nog niet hoeven proberen.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod, zeker in verhouding tot sommige andere foto-webshops

Aanbeveling
Prima webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Valéry van der Walle 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles goed te vinden via de keuze menu's

Service
Bestellingen worden op tijd verwerkt zoals beloofd. Ook al meerdere keren de vriendelijke klantenservice aan de telefoon gehad voor zowel verkoop als garantie.
Tevens werd gelijk eea in orde gemaakt toen bleek dat een product niet in orde was.

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Samantha 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Ruim assortiment met verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede snelle service en levering in 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cosmas Fonville 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en een bestelling is snel geplaatst.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, in mijn geval voor RAM mounts.

Aanbeveling
Prima! Geen reden om minder te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk, waardoor de zoekfunctie bijna overbodig is. Mocht je de zoekfunctie tot gebruiken, dan zijn de resultaten ook relevant.

Service
Duidelijk bevestigingsmail etc. Levertijden kloppen zoals beloofd. Gratis verzending!

Assortiment
De winkel heeft een ruim assortiment. Bij veel producten is er keuze uit verschillende merken.

Aanbeveling
Goede overzichtelijke webwinkel met ruim assortiment.

Extra toelichting
Ik kom regelmatig terug in de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzichtelijke site.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met veel keuze.

Extra toelichting
Snelle verzending en goed verpakt. Heel redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanBekker 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website erg duidelijk en makkelijk om je bestelling te plaatsen.

Assortiment
Vrijwel alles wat ik zoek is in het assortiment terug te vinden tegen een dikwijls concurrerende prijs.

Aanbeveling
Prima zaak

Extra toelichting
Ook bestellingen in het verleden werden correct en vlot uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemak van online met snelle levering

Service
zowel in de fisikewinkel als de\e-winkel

Assortiment
erg goed er is veel tekoop en op voorraad

Aanbeveling
zowel in de winkel zelf (Urk) als via internet of een vraag per telefoon altijd goede uitleg. Jammer dat we er altijd een uur voor moeten rijden want in onze region missen we zo'n uit gebreide foto zaak.

Extra toelichting
misschien het overwegen waard een shop in het Gooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Clem 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden met trefwoorf

Service
Snelle service, aangetekend zelfs ongevraagd gratis!

Assortiment
Gevonden, met keus van verschillende merlen

Aanbeveling
Prima afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edje 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk goede website. Zeer duidelijk

Service
Al mijn emails en vragen binnen 13 uur beantwoord

Assortiment
Ze hebben alles wat een fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
Zeer ruim aanbod en goede snelle afhandeling.

Extra toelichting
Goede winkel, snelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lyan 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site, goede informatie.

Service
duidelijkheid wanneer je pakketje bezorgd wordt

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
geen - punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon perfect

Service
Ook perfect

Assortiment
Bijna alles te koop op fotografie gebied

Aanbeveling
Omdat het er allemaal perfect uitziet.

Extra toelichting
Gewoon doorgaan dan wordt het vanzelf een keer een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kommer Schenkel 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en overzichtelijk

Service
Goede service en snelle levering

Assortiment
Heel groot assortiment, ook producten die bij ander grote camerawinkel niet zij te vergrijgen

Aanbeveling
Gewoon goede winkel, alleen te ver voor mij om naar de winkel zelf te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

146186622781 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtig! Snelle afhandeling!

Service
Prima service - duidelijkheid naar de klant!

Assortiment
(Bijna) geen nee te koop.... heb ik in ieder geval nog niet meegemaakt!

Aanbeveling
Keuzes uit alle merken, en artikelen!

Extra toelichting
Kom graag naar Urk!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjirk Nijholt 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Juiste keuze kunnen maken door perfecte website. Avonds besteld en morgens netjes thuisbezorgd. Supper

Service
Snel zonder fouten. Duidelijke communicatie.

Assortiment
de keuze is reuze.

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige bestelwijze via en duidelijke navigatie op de website

Assortiment
ruim, heel ruim....

Aanbeveling
levering precies zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wavejumper 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling snel op iPhone gedaan!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Veel analoge films

Aanbeveling
Beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elliotroy 05-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
De site is goed over zichte lijk

Service
Ze staan je goed te woord

Assortiment
Een rijk aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 05-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel voorraad in de winkel en een top koppeling met de website

Service
Zeer goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site. Eenvoudig zoeken en vinden

Assortiment
Is gewoon heel erg uitgebreid

Aanbeveling
Vaker spullen gekocht. Altijd snel verzonden. Gunstige prijzen. Nederlands bedrijf.

Extra toelichting
Het is altijd weer kijken of Cameranu, Kamera-Express, Foka en recentelijk CameraTools en andere aanbieders gunstige prijzen bieden. Meestal is dat de doorslaggevende factor. Voor duurdere aankopen ga ik toch liever naar de fysieke winkel van de aanbieder en is prijs iets minder belangrijk. In mijn geval het dichtste bij, het oudst en het meest vertrouwd, Foka. Maar als je in de buurt van Cameranu woont, DOEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cyn 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site

Service
Snelle en goede levering. Duidelijk aangegeven wanneer het product zou aankomen.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlon Pinkster 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was zo gevonden. Makkelijk en snel.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke beschrijvingen. Alles wat je nodig hebt onder een paar dak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden familie 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super overzichtelijk!

Service
De volgende dag in huis!

Assortiment
Voldoende keus!

Aanbeveling
Kan geen min punten noemen.

Extra toelichting
Met zo'n mooie camera kan het niet anders dat je er gekleurd opstaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosch64 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Snel, correct, groot assortiment, aantrekkelijke prijzen, perfect

Assortiment
Enorm assortiment. Geweldig

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 04-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is heel overzichtelijk ingedeeld en door
de nummers, wordt ieder echt op zijn beurt geholpen.

Service
Prima geholpen, al vele malen, zeer deskundig
personeel, behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
Nog nooit mis gegrepen, of voor niets gekomen.

Aanbeveling
In alle opzichten voor de liefhebber een snoepwikkel !!

Extra toelichting
We moeten er steeds een eind voor rijden, maar hebben het er zeker voor over, gezien het brede assortiment en de deskundige hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 04-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Ik kon de producten niet allemaal zien, pas als ik een zoekactie deed, zag ik alle producten waar ik uit kon kiezen.

Service
Zeer snelle levertijd! Prettig ook dat ik een postagentschap kon kiezen waar ik zelf mijn pakket op kon halen, wij werken allebei fulltime, dus zijn de buren vaak de pineut als wij iets online bestellen. Dit gaat veel prettiger: op mijn eigen tijd het pakket ophalen. Ik kreeg een mail waarin stond dat het pakket opgehaald kon worden. Goede service!

Assortiment
Na een zoekactie bleek die behoorlijk uitgebreid. Ook fijn dat er gezocht kon worden op type fototoestel.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Laat direct alle producten zien, zonder bij 'zoeken' een product in te typen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Bert 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk. Overzictelijk

Service
Alles perfect verlopen

Aanbeveling
Betrouwbaar. Snel. gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit huis bestellen en heel snel het product in huis. Voelt vertrouwd ook al was het de eerste keer dat ik hier iets bestelde.

Service
Duidelijke communicatie.

Assortiment
Alles wat ik nodig had, was er.

Aanbeveling
Niks op aan te merken!

Extra toelichting
Er makkelijk te bestellen, veilig en eenvoudig betalen en ik kreeg duidelijke mailtjes over de staat van de bestelling. Dit alles, samen met de andere goede reviews, zorgt er voor dat ik met vertrouwen heb besteld bij cameranu. Camera was een occasion model maar ziet er super goed uit. Ik ben erg blij met mijn camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van oorschot 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een prima assortiment, wat andere niet konden levering was hier voorradig.

Service
Makkelijk te bestellen ,prima levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helene 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superwinkel, goede kwaliteit

Service
Idem

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Niks geen verbeterpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katerina 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fast and good service

Service
All possible information via email

Aanbeveling
Fast and good service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CvB 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Perfect verlopen

Service
Perfecte service, perecte deal, de beste prijs

Aanbeveling
In all aspects: perfect

Extra toelichting
Zal weer bestellen hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colette Beckers 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, uitgebreid assortiment, snelle levering.

Service
Goed advies via de site.

Assortiment
Uitgebreid, precies wat ik nodig heb

Aanbeveling
Buitengewoon praktisch voor mensen met weinig tijd en wonend in een gebied met weinig aanbod.

Extra toelichting
Een fantastische mogelijkheid om goede spullen te kopen tegen een goede prijs op een eenvoudige manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website ziet er mooi/overzichtelijk uit en alle producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Product de volgende dag al in huis en in perfecte staat.

Assortiment
De website heeft een breed assortiment met uitstekende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews