cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard Aarnink 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site van Camera.nu is eenvoudig in snel, werkt prima op een tablet (IPad) - goed leesbaar - en door de goede zoekfunctie kan ik vanuit mijn luie stoel eenvoudig een bestelling plaatsen.

Service
Super snelle service! 2x een product besteld 's avonds na 20.00u dat toch direct de volgende dag geleverd werd.

Assortiment
Ik zocht een specifieke cameratas van Lowepro, niet in het assortiment van veel andere shops, maar wel bij Cameranu. Check ook vooral de opruimingsartikelen. Heb hier een lens besteld met korting die als nieuw was (alleen uit de verpakking geweest, de beschermfolie zat er nog op).

Aanbeveling
Al met al een handige site en een organisatie die vertrouwen wekt. Goede prijzen, vergelijkbaar met andere shops, maar door het grote/brede assortiment en de opruiming artikelen zeker erg goed.
Een punt van aandacht is het aantal mails dat Camera.nu stuurt na het plaatsen van een bestelling 4 per bestelling, dat is wat veel. Wat mij betreft kan dat wel wat minder, daarom net geen 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kieskeurig 16-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en overzichtelijk .

Service
Men neemt alle tijd, ondanks de drukte voor je.

Assortiment
Als enige in Nederland het juiste artikel op voorraad.

Aanbeveling
weer een te vrede klant ,ga zo door mannen .

Extra toelichting
Jammer dat er zo weinig winkels zijn .Was een uur reistijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Prima, leveren zeer snel en goed verpakt zodat ook alles heel aankomt.

Assortiment
Voldoende keus en bekende merken.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel met een ruim assortiment en nette prijzen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reuze gemakkelijk. Thuis op de bank bestellen voor 24.00 uur en de volgende dag in huis, maakt Camera.NU inderdaad waar.

Service
Prima. Snel na je bestelling krijg je alle noodzakelijke informatie via de mail binnen. Erg prettig heb ik ervaren dat direct bij de bestelling het tijdstip van bezorging wordt vermeld.

Assortiment
Ik heb twee maal de spullen die ik nodig had snel gevonden. Dus: uitstekend. Het is natuurlijk lastiger om te beoordelen of een voldoende breed assortiment voorhanden is, want je kijkt/zoekt niet uitgebreid naar spullen die je niet nodig hebt

Aanbeveling
Dik in orde. Kan de winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk aanbod en prima informatie

Service
Uitstekende informatie over levertijd. Afspraak=afspraak

Assortiment
Alles wat je maar wenst op fotogebied.

Aanbeveling
Gemak, snelheid, informatie en prima service beschrijven CameraNU.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel was gemakkelijk te bestellen en de afhandeling verliep vlot

Service
Snel en goed

Assortiment
Breed assortiment voor een scherpe prijs!

Aanbeveling
Uitstekende webshop voor allerlei camera spullen

Extra toelichting
Ik ben veel vergeleken en kwam uiteindelijk bij Cameranu.nl uit. De volgende keer weet ik waar ik moet wezen voor camera spullen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse Boersma 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website, je kunt makkelijk doorklikken.

Service
goed bereikbaar bij vragen en de spullen zijn netjes en goed verpakt bezorgd.

Assortiment
ze hadden alles wat ik andere websites ook zag en meer!

Aanbeveling
Als ik cameraspullen nodig heb zal ik zeker weer bij hun kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure.

Service
Duidelijke informatievoorziening tijdens bestelproces, goede informatievoorziening over bezorging.

Assortiment
Ruime keuze uit diverse merken. Breed assortiment met concurrerende prijsstelling.

Aanbeveling
Samenvatting van bovengenoemde argumenten.

Extra toelichting
Kom zeker terug in de (web)winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pi 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed

Service
Ook zeer goed

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijk site.

Service
Prima service

Assortiment
Assortiment is goed.

Aanbeveling
Goede en vriendelijke service

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende voorraad en directe levering!

Service
Voor 23.59 besteld morgen in huis! klopt helemaal.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Prima online winkel, zonder problemen en of kleine lettertjes.

Extra toelichting
Gewoon prima. Komen hun afspraken na en je kan ook nog je aankoop volgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelly Veuger 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling de volgende dag in huis

Service
Snelle beantwoording op een vraag

Assortiment
Het product wast lang niet overal meteen leverbaar, wel bij Camera.Nu

Aanbeveling
Vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een paar muisklikken en je hebt je artikel te pakken.
het bestelproces loopt vanzelf

Service
duidelijk te volgens waar en wanneer de spullen eraan komen

Assortiment
verbluffend aanbod, scherpe prijs

Aanbeveling
snel aan de beurt, to-the-point informatie, snel bezorgd, besteller was ook vriendelijk (post NL weliswaar, maar toch.)

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Gieles 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geweldige snelle ontvangst van mijn aankoop

Service
duidelijke en overzichtelijke website met veel keuze
snel antwoord door mailverkeer

Assortiment
veel keuze in allerlei topmerken!

Aanbeveling
nieuw voor mij maar ga er zéker meer aanschaffen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHJ 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk producten bestellen, geen moeilijke vragen, alles gaat bijna vanzelf ;-)

Service
Fijn dat je kan kiezen tussen meerdere leveringsmogelijkheden!

Assortiment
Het nieuwste van het nieuwste. Tof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aankoop 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig product zoeken, order plaatsen, geld overmaken. Klaar!

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
voldoende in voorraad en voor elk wat wils

Aanbeveling
Eenvoudig, en een zeeer snelle en perfecte levering.
's Avonds laat besteld, de volgende dag vóór 13.00 uur geleverd. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg duidelijk!

Service
Savonds voor 23.59uur besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima. Duidelijk, snel, veel keus

Extra toelichting
Fijne camera.Erg snel foto's te maken. Had hiervoor de voorganger 260, maar deze is weer net wat sneller en maakt weer wat duidelijkere foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Snelle levering. Voor 23.00 uur besteld, andere dag al 12.30 uur in huis.

Aanbeveling
Wat ik wilde hebben was voorradig. Ook de prijs was lager dan bij andere soort gelijke sites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

extreme pictures 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles netjes afgewerkt

Service
snelle service ondanks dat er wat mis was gegaan met de betaling

Assortiment
goed breed assortiment

Aanbeveling
nette ruime winkel met veel assortiment

Extra toelichting
is de moeite waard om ook een keer tegen kijken i.p.v. alleen maar de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Virgil 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk, snel en simpel om te bestellen.

Service
Correcte informatie over het verzenden en informatie over het product.

Assortiment
Er is eigenlijk alles wat je nodig hebt!!

Aanbeveling
Zeer snelle service, tot 12 uur besteld is volgende dag geleverd en daar houden ze zich precies aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pino 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot en overzichtelijk aanbod

Service
snelle levering

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje Waarma 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Het bestelproces wijst zichzelf. Je kunt kiezen wanneer het pakket wordt bezorgd.

Service
Meteen bevestiging ontvangen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Assortiment
Veel keus met goede prijzen en leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Goede ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

webshop 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke informatie op de website.
ook het winkelen via internet is makkelijk en duidelijk ook voor mensen die niet zo vaak via internet iets kopen of die nog niet zo thuis zijn met de computer.

Service
bestellen en de volgende dag leveren vind ik zeer netjes.

Assortiment
zeer ruim assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
gewon een goede winkel

Extra toelichting
Ga binnenkort ook vast eens shoppen in de winkel op Urk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra Gruisinga 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed te vinden!

Service
Had een foutje gemaakt in een bestelling, had een mailtje gestuurd en ik kreeg super snel bericht terug. Met de hele uitleg over het terug sturen!

Assortiment
Jullie hebben genoeg keuze!

Aanbeveling
Jullie zijn toppers, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, eenvoudige bestelmethode

Service
Snelle levering en meerdere emails met updates over leveringsproces ook al zat er maar een halve dag tussen bestelling en bezorging, erg prettig!

Assortiment
Een fotowinkel die ook laptopadapters verkoopt tegen concurrerende prijzen, dat is boven mijn verwachting qua assortiment!

Aanbeveling
Webshop en levering voldeden aan alle verwachtingen dus een verdiende 10!

Extra toelichting
Na zo'n prettige ervaring ga ik hier vaker bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina Zoet 14-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
Ik had een vraag over het product, en had binnen een paar uur antwoord !

Extra toelichting
11111zoals altijd, super snel geeverd !

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk online te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
behoorlijk veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BD Gas BV 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk

Service
Snelle reactie op vragen

Assortiment
Voldoende keuze.
Technische uitleg mag iets meer

Aanbeveling
Over het algemeen een goede winkel met een snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dedee 13-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ook zonder een evt. aankoop duidelijke voorlichting vooraf

Assortiment
Ik kan geen 10 geven,want mijn kennis van fototoestellen etc. is amateur kennis

Aanbeveling
Er is veel

Extra toelichting
Ga er zonder schroom naar toe voor info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Gemakkelijk bestellen.

Assortiment
Enorm veel keus en een nette prijs.

Aanbeveling
Veel keus, duidelijke info over de producten en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 13-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet alles ligt in de winkel, maar mocht je een product graag willen zien of voelen pakken de medewerkers hem zo uit het magazijn voor je.

Service
De medewerkers weten waar ze het over hebben en kunnen je zo van nuttige adviezen voorzien.

Assortiment
Erg uitgebreid en veel is ook op voorraad.

Aanbeveling
Kwaliteit, scherpe prijzen en klantvriendelijk en vakkundig personeel. Zo zouden alle winkels moeten zijn.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleijn 13-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en aantrekkelijke uitstraling.

Service
We worden deskundig en keurig en geduldig te woord gestaan.

Assortiment
Ik heb nog altijd niet mis gegrepen.

Aanbeveling
Hebben prima ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArKonijn 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig keuzes maken door duidelijke site.

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor moderne fotografie

Aanbeveling
Alles is prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en snel bestelling plaatsen.

Service
Uitstekend geholpen bij vragen door deskundig personeel.

Assortiment
Groot assortiment op elk gebied.

Aanbeveling
Eigenlijk een 10 waard maar er moet iets over blijven....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fauve 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke website. Alles overzichtelijk en duidelijk.

Service
Goede service. Mijn items waren vertraagd, kreeg gelijk een mailtje.

Assortiment
Sommige items uitverkocht.

Aanbeveling
Makkelijk en goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

evdg 13-04-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was voor ons niet ver rijden en in de winkel heb je beter zicht op wat je koopt dan online

Service
We werden goed geholpen en de medewerker had alle tijd voor ons

Assortiment
Wij kwamen eigenlijk voor een simpel toestel die lagen achter de balie ipv in de winkel.

Aanbeveling
Je krijgt goede uitleg bij hetgeen je koopt en deze service vind je niet online.

Extra toelichting
Ik vind nooit dat je een 10 moet geven omdat er altijd verbeterpunten zijn dus vandaar een 8.3. Prima score

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb mijn eerste camera afgelopen week bij camernu gekocht. Als beginnend fotograaf heb ik veel gehad aan de website.

Service
Snelle levering, uitgebreid assortiment en goeie ondersteuning.

Aanbeveling
Kortom ook in de toekomst zal ik hier zeker bestellen en de winkel aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronica Blokland 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede keuze. Goede website. Met 1 dag zonder verz kosten geleverd

Service
Alles snel. Keurige bevestiging. Net CC betalen. Confirmatie van betaling enz

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snel het gewenste product gevonden en de bestelprocedure was ook eenvoudig en snel.

Service
Er is gebruik gemaakt via de webwinkel en deze was goed bereikbaar, duidelijk opgezet en snel.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid. Ik moest dan ook snel wegklikken om mezelf in bescherming te nemen omdat er zoveel keuze is (goed toegelicht, voorzien van alle benodigde informatie). De prijs was lager dan elders.

Aanbeveling
Deze winkel bevat alles wat ik nodig heb (voor mij dan op fotografie gebied) en meer. Snelle service en levering, kortom een aanrader.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

regina baks 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is overzichtelijk en toegankelijk en een bestelling is eenvoudig te doen

Service
directe reactie en bevestiging van de bestelling

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
alles perfect

Extra toelichting
de levering van de bestelling was geheel conform de meding op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De categorieën op de website zijn soms onduidelijk, navigatie mag wat versimpeld worden, maar uiteindelijk mijn producten wel gemakkelijk kunnen vinden.

Service
Binnen de beloofde levertijd geleverd, niets op aan te merken.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Simpelweg een groot assortiment, goede service en snelle levering. Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank uit hank 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website/winkel

Service
super snelle levering

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
alles top geregeld

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlotte selectie en bestel procedure

Service
vlotte levering

Assortiment
Onderdeel was bij anderen niet leverbaar, maar hier gelukkig wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Hogendoorn 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij CameraNu kan je op verschillende manieren bestellen. In de winkel of online. Bestel je voor 10 uur, dan heb je het dag erna in huis. Als je echt omhoog zit kan je zelfs kiezen voor dezelfde dag.

Service
Als videograaf wil je precies de goede apparatuur bestellen en wil je zeker dat alles met elkaar werkt. Bij de klantenservice helpen ze je alsof je in de winkel staat.

Assortiment
Het mooie van CameraNu is dat ze alle producten leveren en daarbij een assortiment hebben van goedkoop tot duur. In vergelijking met andere winkels zijn ze altijd goedkoop.

Aanbeveling
Ik zou niet weten waar deze winkel nog op kan verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 13-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt, filtermogelijkheden kunnen wel wat beter.

Service
Heldere informatie over levering enzo.

Assortiment
Voor sommige producten heb ik een andere webwinkel moeten zoeken.

Aanbeveling
Het beperkte asssortiment maakt het voor mij geen 8 waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gert 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon op de website snel vinden wat ik nodig had

Service
Ik kreeg netjes de orderbevestiging gemaild en mijn artikel werd snel geleverd

Assortiment
Voor mij in ieder geval ruim voldoende

Aanbeveling
Precies datgene wat ik van een betrouwbaar bedrijf verwacht. Duidelijke communicatie en juiste levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stan mengerink 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is mooi overzichtelijk en het loopt soepel

Service
Er is niks mis met de service

Assortiment
Jullie hebben bijna alles wat je zou kunnen willen van camera of accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed te vinden in de webwinkel. Site werkt prima.

Service
Snelle service. Prima in orde.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Misschien kan het beter daarom geen 10 maar ik vind 't top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Mazerant 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk en eenvoudig bestellingen plaatsen.

Service
Ook voor een bestelling van € 3,= worden geen verzendkosten berekend.

Assortiment
Zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod.

Aanbeveling
Gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzicht van alle producten

Service
Snelle levering!

Aanbeveling
Super snelle service met goede prijzen.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews