cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evert 25-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden

Service
Géén levering op de volgende dag ondanks dat het product om 19:45 uur besteld is. Mis nu 2 oefendagen met het materiaal omdat het pas maandag geleverd wordt ipv zaterdag!

Aanbeveling
Zou beter kunnen als er DUIDELIJK vermeld stond dat bezorging de volgende dag niet gegarandeerd kan worden ipv alleen nu de header dat de volgende dag bezorgd wordt

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Michiel 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product snel te vinden, goed overzicht op de site

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze in de producten die ik zocht

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geebee 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en duidelijk, snel bezorgd.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Sasja 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Dacht eerst dat het geleverde artikel niet goed functioneerde. Geen enkel probleem volgens een medewerker. Kreeg direct instructies via mail om het artikel terug te sturen.

Aanbeveling
Duidelijke site. Prima service. Vriendelijke medewerkers. Snelle levering. Alles volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eppo 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed advies en snelle levering

Service
Levertijd was top!
Voor de rest nog geen gebruik gemaakt.

Assortiment
Erg veel te verkrijgen in onlineshop en een prettige uitleg over het product, zodat je een vergelijking kan maken met andere artikelen

Aanbeveling
Goede sortering, niet te duur en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heloisa 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super easy to buy and to pay.

Assortiment
All sorts of equipment, various models and brands. Great assortment

Aanbeveling
My favorite place to buy photography gear

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasia Beek 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na 23 uur besteld en zoals beloofd volgende dag in huis

Service
Bij de keuze van een lens werd ik telefonisch uitstekend geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djh rutjes 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
internet site is zeer overzichtelijk en producten worden goed uitgelegd!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Wat hebben jullie niet in het assortiment!

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria van Polen 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijk

Service
Bestelling gelijk de volgende dag binnen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Mooie, duidelijke web shop. Veel keus en het product gelijke de volgende dag (en ook nog op het afgesproken tijdstip) in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Vos 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke, informatieve en vooral ook snelle website.
Makkelijke en duidelijke bestelproces

Service
Uitstekend ervaring betreft levering en retourproces. Snelle en vriendelijke klantenservice

Assortiment
Meest actuele en vriendelijke prijzen. Het assortiment is ook zeer uitgebreid maar er kan altijd nog meer bij vandaar de 9.

Aanbeveling
Uitstekende webshop en klantenservice.

Extra toelichting
Hier en daar kunnen er altijd nog verbeteringen worden aangebracht zoals naar mijn ervaring b.v. het zoeken van lensfilters op "filtermaat". Zo kom je natuurlijk altijd wel dingen tegen welke voor verbetering vatbaar zijn en die het zoeken nog makkelijker kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RCdeJong 24-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online in de webshop voorpret en vervolgens in de winkel kopen met kundig advies. Kan het makkelijker?

Service
De truc met het bonnetje in de winkel dat aangeeft wanneer je aan de beurt bent is een gouden greep. Niet om je heen kijken of je wel of niet aan de beurt bent maar gewoon op volgnummer. Ideaal.

Assortiment
Ik had een behoorlijk gevarieerde aankoop, maar alles wat ik wilde was in het assortiment en op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel, assortiment en personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 24-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website; cameranu.nl is heel overzichtelijk. De filters in de zoekfunctie werken perfect. Ook het besteloverzicht en voorraden en levertijden zijn goed terug te vinden. De accessoirevinder doet goed zijn werk. Binnen no time heb je gevonden wat je zoekt. Tip: een vergelijk optie zoals je bij vergelijk-sites hebt zou nog een goede aanwinst zijn voor deze website. Zo zet je eenvoudig verschillende type camera's of objectieven naast elkaar en zie je in één opslag het verschil qua specificaties.

Service
We hebben het filiaal in Urk bezocht. De winkel was goed bereikbaar, er waren ruime parkeerplaatsen. Het was erg druk in de winkel en weinig personeel. We moesten 60 minuten wachten tot we aan de beurt waren. Hierin zou een verbeterpunt kunnen liggen. Wat wel gezegd moet worden is dat we uitstekend geholpen zijn. Er was ondanks de druke uitgebreid de tijd voor ons. We werden goed geadviseerd en hebben uit eindelijk een goede aankoop kunnen doen. Helaas waren niet alle producten op voorraad. Maar de nalevering was daarentegen verassend snel. We werden via de mail uitstekend op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. De wachttijd in de winkel wat omlaag en jullie scoren een dikke 10.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had. We kochten een Nikon D750. Nikkor 50mm 1.4f. Tamron 24-70mm 2.8f. nog wat extra's zoals screen protectors en een perfecte tas. Het assortiment is zeer gevarieerd! Absoluut een 10 waard.

Aanbeveling
Mijn totaal score komt uit op een 9.3. Toch waardeer ik het over het algeheel genomen met een 10. Omdat we zo goed geholpen zijn, de nalevering snel was en er veel keuze was mbt het assoritment blijft toch een algeheel gevoel van tevredenheid overheersen. Ook al hebben we daar een uur op moeten wachten. Natuurlijk zou het heel mooi zijn als de wachttijd in de winkel wat omlaag geschroefd kan worden. Toch zat ik na 2 uurtjes tevreden in de auto en was de nalevering ook nog snel! Ik ben blij met deze (web)winkel en ik beveel jullie zeker aan bij vrienden, familie en collega's

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over jullie service. We hebben hier mijn eerste camera gekocht voor de fotovakschool die ik eind augustus ga volgen. Het zou geweldig zijn om de cadeaubon te winnen met deze review zodat ik de flitser, statief en andere benodigdheden nog kan aanschaffen voor de opleiding tot fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 27-06-2016

Hoi Marianne,

Wat een leuke review! Dankjewel!

Trouwens, je kan wel producten vergelijken bij ons door te klikken op de link 'vergelijken' onder de bestelbutton. Rechtsboven in het menu verschijnt dan de vergelijkoptie. Het resultaat ziet er dan zo uit: http://www.cameranu.nl/nl/content/product/compare/IjU3MTU3Miw1Njk4ODIi.

Succes met de fotografie!

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

ardy 24-06-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
In de winkel is bijna alles vast te pakken zodat je met je eigen zintuigen de producten kunt beoordelen. Ook het ticket systeem is goed bedacht.

Service
Ik kreeg aan de balie het gevoel dat er even snel beslist en gekocht moest worden. Dit gaf mij eren opgejaagd gevoel, terwijl ik niet een kleinigheid wou kopen ofzo....

Assortiment
Zeer volledig, ook alle bijzaken zijn hier te koop

Aanbeveling
Cameranu is een helder en goed concept. De winkel-showroom heeft echt een toegevoegde waarde

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

erik nijeboer 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website,makkelijk te bestellen

Service
snelle levering,binnen een werkdag geleverd.

Assortiment
bijna alle onderdelen te krijgen voor mijn drone.

Aanbeveling
snel en makkelijk voor een goede prijs

Extra toelichting
ik heb voor mijn drone een extra batterij en een tablet houder gekocht bij cameranu.nl,echt zo als ze beloven voor 23.59 besteld de andere dag al in huis. als ik nog wat voor mijn drone nodig ben bestel ik hier zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjet 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
Ene dag besteld en de volgende dag was het in huis. Ik had een opmerking voor de postbode toegevoegd i.v.m. afleveren dit werd ook netjes door camera.nu op het pakje vermeld en hier kreeg ik vooraf ook een mail over.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en ze hadden wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard Sas 23-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was heel overzichtelijk.

Service
De verkoper heeft alles goed uitgelegd en had veel geduld.

Assortiment
Goede sortering

Aanbeveling
Gemak, service, assortiment staan hoog in het vaandel.
En niet te vergeten gratis koffie en thee!

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WILLY 23-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuis het aanbod bekijken via de site. In de winkel vragen om advies en dan gefundeerd een keuze maken.

Assortiment
Ik kan altijd vinden wat ik wil kopen. En tegen een goede prijs

Aanbeveling
Op gebied van fotografie kopen wij er alles wat we nodig hebben. Prettige winkel, goed advies en goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijke overzichtelijke website

Assortiment
voldoende keuze voor het product wat ik nodig had

Aanbeveling
mooie snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jermo 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk

Service
Volgende dag direct in huis, en goede informatie via de mail!

Assortiment
Jullie hebben wat ik zocht! En jullie waren de goedkoopste

Aanbeveling
Alles goed, goede service en kwaliteit!

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aanbevelen aan andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Boltje 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht. Uitgebreide specificaties te zien. Duidelijke foto's van de camera die ik wilde hebben.

Service
Zeer snelle levering en goedkoopste op dit moment. Zocht de Olympus pen e-p5

Assortiment
Ruime keuze voor micro 43 camera's

Aanbeveling
Al vaker besteld en altijd snelle levering. En goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teus 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
snelle accurate levering

Aanbeveling
redelijke prijs en snelle levering die te volgen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 23-06-2016 In de winkel gekocht
Capelle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke opstelling van de statieven.

Aanbeveling
Perfecte winkel, je kan even rustig rondlopen, zonder dat er verkopers aan je kop zeuren, alvorens je een kaartje trekt, EN DAN geholpen word als je aan de beurt bent, ideaal voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Huguette 23-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very easy internet site to find your needs.

Service
First visit to the shop. Thanks to the people of Cameranu for explanation with professional mind.

Assortiment
Very amazing stock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlos 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles ging heel soepel

Service
bij niet voorradig product kreeg ik een goed alternatief aangeboden.

Assortiment
kan beter als men op de site aangeeft wat actueel is aan voorraad

Aanbeveling
i will be back!

Extra toelichting
niet echt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke en overzichtelijke site

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Meerdere keren bij Cameranu.nl besteld en altijd netjes de spullen op tijd zoals verwacht ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin Munoz 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk

Service
snel geleverd

Assortiment
alles op voorraad

Aanbeveling
alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Mars 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had gelijk gevonden wat ik wilde bestellen. Eigenlijk dacht ik dat het niet zo snel bezorgd zou worden, maar niks was minder waar. de volgende dag kon ik er gelijk mee aan de slag. Super service!

Service
Levertijd geef ik zeer zeker een 10! Snel en soepel zonder problemen.

Assortiment
Zeer divers en allemaal zou ik ze willen hebben, haha.

Extra toelichting
Ik heb verder geen commentaar. Alles gaat altijd goed wanneer ik bij jullie bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oudesluijs 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken, vergelijken en bestellen maar.

Service
Snel afgehandeld en via direct 'automatische' mails bevestigd.

Assortiment
Het type welke mijn eerste voorkeur had was helaas niet op voorraad maar gelukkig wel een vergelijkbaar type.

Aanbeveling
Prima aanbod, snelle reactie en netjes verzorgd.

Extra toelichting
Onverwacht moest ik van de een op de andere dag een andere videocamera hebben en via kieskeurig.nl een keuze gemaakt. Die keuze bleek nergens voorhande maar bij CameraNu.nl vond ik een goed alternatief welke 10 uur later al bezorgd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther Bonthuis 22-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werken met nummers bij balie is hierdoor klantvriendelijk, overzichtelijk ingericht en nagedacht qua indeling

Service
Professioneel en deskundig advies, sluit aan bij wensen en verhaal klant, niet opdringerig, meedenkend

Assortiment
Zowel online dus winkel veel aanbod qua keuze en voorraad.

Aanbeveling
Mijn winkel voor fotografie. Een voorbeeld voor andere ondernemers

Extra toelichting
Ga vooral zo door👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Veer 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dag en nacht bereikbaar

Service
Gelukkig alleen van horen en zeggen...

Assortiment
Uitermate veel!

Aanbeveling
Alles klopt!

Extra toelichting
Bevalt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Saan 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze overzichtelijk opgezet. Geen opdringerige verkoper. Je kunt rustig op je gemak rondkijken.

Service
Zeer goede, deskundige medewerkers. wordt koffie aangeboden als je even moet wachten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zie eerdere motiveringen.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Max 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk en rap. Had het benodigde product snel gevonden.

Service
De automatische mailtjes waren een klein beetje verwarrend omdat ze niet gepersonaliseerd zijn. Wanneer iemand met iDeal heeft betaald zou er alleen relevante informatie voor die persoon weergegeven moeten worden.

Buiten dat werd de bestelling geleverd op 't gewenste tijdstip. En verder geen problemen.

Assortiment
Jullie hadden exact wat ik nodig had.

Aanbeveling
Alles helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seuren 22-06-2016 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 8321WT Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een hele strakke, mooie, gezellige en overzichtelijke winkel met vriendelijke medewerkers,

Service
De medewerker was heel rustig en duidelijk tijdens de uitleg van het Sirui Carbon EN-2204 statief wat ik kocht. Al mijn vragen zijn perfect beantwoord. Heel gezellig was het er.

Assortiment
Een heel ruim assortiment, zowel boven als beneden. Terwijl ik even moest wachten tot dat ik aan de beurt was, was er veel te zien. Ik weet nu al dat ik na mijn vakantie terug ga naar Urk om mijn groothoek lens te kopen.

Aanbeveling
Heel gewoon, mensen ga naar cameranu.nl in Urk daar is het assortiment zo groot , zo'n ruime winkel en fijne uitleg dat mag je niet missen

Extra toelichting
Ben heel blij na zo lange rit met de auto dat ik die stap genomen heb, zou het iedereen aan bevelen want ook al mijn andere vragen werden netjes beantwoord. Hele fijne medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHH Duyvestijn 22-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen, overzichtelijke site

Service
Snelle levering, verder geen service ervaren

Assortiment
Goede sortering van camera's

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring bij deze winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Siemens 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik typ in wat ik zoek en dan staat het voor mijn neus.

Service
Als ik een vraag heb dan wordt het netjes beantwoord en afgehandeld. Dan ben je ook niet huiverig om via deze site te winkelen.

Assortiment
Ik maak videoclips en heb natuurlijk vaak een keer materialen nodig. En de meeste zo niet alles kan ik hier wel vinden.

Aanbeveling
Omdat ik heel erg tevreden ben en ik nog geen klacht heb gehad dus ik kan dan ook niet anders oordelen dan met een dikke tien!!!

Extra toelichting
De materialen die ik heb gekocht voldoen aan alle criteria. Ze zijn van goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank de Ruiter 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website met genoeg zoek mogelijkheden en filters

Extra toelichting
Het product wat ik gekocht had was niet in voorraad. 5 tot 10 dagen leertijd. Ik werd netjes via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Binnen 10 dagen werd het product afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Bies 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk en het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
De service is heel snel, de dag na betaling werd het product al geleverd

Assortiment
het assortiment is overzichtelijk

Aanbeveling
prijs kwaliteit is heel goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J C J Villarroel 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik wist wat ik wou kopen en kon het snel vinden.

Service
Voordat ik de godox AD360 ging kopen heb ik toch eerst wat info gediend bij een mederwerker waardoor mijn keuze 100% extra bevestigd werd.

Assortiment
top assortiment

Aanbeveling
Bij het op tijd bestellen weet ik uit ervaring dat ik van cameranu kan verwachten dat het op de beloofde dag geleverd word.

Extra toelichting
Ik zal vanf nu voortaan bij cameranu mijn spullen kopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark de Zwart 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling was zo geplaatst en snel in huis.

Service
Het product wat ik besteld had voldeed uiteindelijk niet aan de eisen. ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice die vervolgens vroeg of een specialist mij later die dag mocht terugbellen.
Zo werd ik even later netjes teruggebeld en is het product besproken. Retourneren van het product was geen probleem, geld werd direct teruggestort en het terugsturen was geheel gratis.
Top service waar nog veel bedrijven iets van kunnen leren!

Extra toelichting
Bedankt voor de service en excuses voor het ongemak. Ik kom binnenkort langsrijden voor de F-Stop backpack, deze bestel ik namelijk niet online;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en behoorlijk snelle site, de afhandeling van een koop gaat ook op logische wijze, snel en makkelijk.

Service
Mijn vraag werd snel en adequaat beantwoord. Deze waardering is ook gebaseerd op eerdere ervaringen met o.a. retouren, tot nu toe uitstekende ervaringen

Assortiment
Zeer ruim assortiment, ook veel op voorraad

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, correct, men doet wat men belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel te vinden en te bestellen.

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles.

Aanbeveling
groot assortiment, lage prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product makkelijk gevonden en besteld tegen een zeer goede prijs.

Service
Gewoon snel en netjes bezorgd.

Assortiment
In korte tijd 2x voor verschillende producten (verrekijker en digitaal fotolijstje) bij cameranu.nl uitgekomen.

Aanbeveling
Goed assortiment, concureert goed op prijs en bezorging snel en goed.

Extra toelichting
Tevreden! Hier kun je met een gerust hart kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Informatie is duidelijk, makkelijk en voor 1 uitleg vatbaar.

Service
De ene dag besteld, de andere dag geleverd. Dat is waarmaken wat je belooft.

Assortiment
Er is zoveel keus dat het uiteindelijk nog lastig werd om te kiezen.

Aanbeveling
Zie het bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima webwinkel, snelle levering, overzichtelijke website

Service
Snelle service, scherpe prijzen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zie hierboven genoemde punten

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Melinda 21-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op internet op te zoeken wat er aanwezig is. Daarnaast wordt je goed geholpen en staan ze open voor vragen. Wat het gemak vergroot.

Service
Goede kennis bij de mensen achter de balie en nemen echt de tijd voor je.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede kennis in de winkel en groot assortiment aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een tevreden klant 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online gemakkelijk bestellen

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
Ook voor kleine bestellingen worden geen verzendkosten gerekend!
Klaase

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 21-06-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Als na de aankoop van een lens, de lens en camera moeten worden ingeleverd om te worden opgestuurd om te kalibreren noem ik dat niet klantvriendelijk / service gericht.

Assortiment
Meestal ruim voorhanden

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Kasper A 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijzen, buitensporig goede berichtgeving, iedere stap wordt zeer snel en nauwkeurig gemonitord, geeft zeer veel vertrouwen en overzicht over de status van bestelling tot en met levering , daar kunnen veel winkels nog wat van leren,echt top !!

Service
Super snel , en op voorraad is ook echt op voorraad, die info is soms bij de sommige winkels zelf niet op orde wat "getouwtrek" kan geven.

Assortiment
Alles betreffende de bekende merken is hier wel te vinden.

Aanbeveling
Er zijn er maar weinig waarbij het zo soepel verlopen is, daar is CameraNU.nl er zeker eentje van !!

Extra toelichting
Ga deze web winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor Schelling 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
Perfect de volgende dag in huis!

Assortiment
Heb niet naar zeer veel gekeken, maar zag er goed uit.

Aanbeveling
Handig te gebruiken en op tijd in huis.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henri 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk thuis te bestellen

Service
snel geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snel, goedkoop

Extra toelichting
aangegeven dat bij de buren mocht worden afgegeven, maar dit werd niet gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews