cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anja voorn 28-04-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
altijd eerlijk advies

Service
grootst geduld

Assortiment
alles is er of word besteld

Extra toelichting
geeft voor -tijdens en na aankoop altijd advies en raad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tee 28-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was in de buurt van Urk dus het bestelde product meteen opgehaald. Het was niet mega druk in de winkel, dus nummertkje trekken en wachten op je beurt. Goed advies en behulpzaam personeel. Lekker bakje koffie terwijl je wacht en nog even in de winkel kan rondkijken.

Service
Snel, uitgebreide uitleg, nette behandeling, net systeem met nummertjes voor je beurt en gratis koffie terwijl je wacht!

Assortiment
Breed assortiment, kundig personeel en overzichtelijk gepresenteerd.

Aanbeveling
Leuke shopping ervaring, net een speelgoedparadijs, zowel online als in de winkel!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M hamstra 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle levering, duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment met een goede prijs- kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Snelle levering, aantrekkelijke prijs- kwaliteitverhouding en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MWdeKort 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles ging lekker vlot

Service
Gewoon goed

Assortiment
Weet ik niet want heb ik niet onderzocht

Aanbeveling
Tot nog toe sales prima. Snelle levering, prijs in orde en goed product

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

aittes 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Prima, geen klachten.

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Gewoon zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super gemakkelijk en snel te vinden.

Service
Geen verzendkosten, echt makkelijk

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden. Ga me er nog in verdiepen.

Aanbeveling
Erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Phoebe 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
ze hebben alles

Aanbeveling
Superwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en je vindt gemakkelijk wat je zoekt. Bestellen gaat snel en eenvoudig.

Service
Wat je bestelt heb je de volgende dag in huis, mits op voorraad natuurlijk. Keurig verzorgd en netjes verpakt.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid en het product dat ik gekocht heb was een stuk voordeliger dan elders.

Aanbeveling
Goede en snelle service en het allerbelangrijkst; een zeer betrouwbaar adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meer 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere en duidelijke website.

Service
Snel antwoord op gestelde vragen. Levertijden punctueel nagekomen.

Assortiment
Hele ruime keuze uit het grote assortiment. Alle merken zijn wel vertegenwoordigd. De prijzen zijn scherp bij Cameranu!!

Aanbeveling
Al meerdere keren mensen verwezen naar Cameranu.nl. Ook deze mensen zijn uiterst tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatieve website met veel informatie en groot assortiment.

Service
Er wordt goed en netjes gecommuniceerd op eigen initiatief.

Assortiment
De body en de lens wordt door de winkel altijd van te voren gecontroleerd of het past.

Aanbeveling
Prima geen klachten. Snelle nette levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Brink 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webshop is erg overzichtelijk. Het enige wat wat mij betreft nog wat beter kan zijn de product filters.

Service
Het product kwam mooi op tijd binnen.

Assortiment
Er is in elke productcategorie keuze genoeg!

Aanbeveling
Mooie winkel, uitgebreid assortiment en een top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Jan van Aggelen 27-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door goed functionerende website is het kopen bij CameraNu wel erg makkelijk. Als dan ook nog eens blijkt dat de levering correct en vlot is, dan kun je echt spreken over makkelijk en betrouwbaar winkelen.

Service
Na bijna twee jaar bleek van mijn fototas het stiksel gescheurd te zijn. Kreeg na indienen klacht bij CameraNu.nl na enige tijd mijn fototas netjes gerepareerd weer teruggestuurd.

Assortiment
Je kunt bijna niets voor de fotografie bedenken dat je niet bij CameraNu.nl kunt kopen.

Aanbeveling
Goed functionerende website, winkelgemak, klantvriendelijkheid, ruim assortiment , correcte en snelle levering en een goede naverkoopservice, wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theater Effects Nederland 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nadat ik op internet een externe battery pack gevonden had welke mijn probleem zou oplossen heb ik deze bij cameranu.nl gevonden.

Service
Na ontvangst van de bestelling had ik een probleempje met het product. Zonder veel vragen werd het product retour gestuurd en een nieuwe toegestuurd.

Aanbeveling
De service was goed, product werd netjes verpakt en op tijd geleverd.

Extra toelichting
De Jupio Powerfault DSLR LP-E6 is de ideale externe battery pack voor de nieuwe blackmagic Micro of cinema cam. Een losse battery gaat slechts 20 minuten mee de Jupio dik een uur meegaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarieke 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk. Alles is duidelijk te vinden.

Service
Snelle levertijden.

Assortiment
Groot assortiment. Ruime keuze.

Aanbeveling
Groot assortiment. Je kunt gemakkelijk vinden waar je naar op zoek bent. Betaalbare prijzen. En snelle levertijden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sen 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
razend snel

Assortiment
Ik zocht naar een product, wat nergens anders meer te vinden was. Alleen bij CameraNu was het te koop.

Aanbeveling
Mooie combinatie: Mooie winkel en goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, veel overzicht en gemakkelijk zoeken.

Service
Erg snel geleverd voor een goede prijs

Assortiment
Geweldige winkel, veel onderdelen, snelle levering zonder gedoe!

Aanbeveling
Gewoon doen! Prima winkel, snel en ook nog voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minou Spits 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is overzichtelijk om iets te bestellen

Service
Helemaal geen kritiek gewoon netjes.

Assortiment
Tot op heden gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Ik vind het een prettige website en het feit dat het netjes wordt verstuurd zonder bijkomende kosten maakt dat ik hier graag gebruik van maak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gemakkelijk te vinden

Service
exacte levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
totaal plaatje is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan B 26-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Men neemt de tijd voor vragen en geven kundig advies.

Assortiment
Goede sortering voor ieder doelgroep

Aanbeveling
Ik kan de winkel alleen maar aanbevelen!

Extra toelichting
Ik stel de klantvriendelijk heel erg op prijs. Men probeert ook niet alleen dure artikelen te verkopen, maar een product wat vij de klant past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransjoost Bakker 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was de eerste aankoop bij cameranu.nl en alles was overzichtelijk en goed te volgen tot en met de afrekening.

Assortiment
waar ik ook naar zocht was aanwezig

Aanbeveling
Mijn eerste indruk was naar tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop met uitgebreide productinformatie en duidelijke afhandeling mbt het bestel proces

Service
Snelle service (

Assortiment
Zeer uitgebreid met diverse optionele suggesties

Aanbeveling
snel, betrouwbaar, duidelijk

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb een monopod voor mijn sony action cam besteld, dit ging vlot en gemakkelijk. De bestelling was binnen no-time verwerkt en onderweg!

Service
De service was precies goed, zoals het zou moeten (jammer genoeg is dat in de praktijk bij de meeste webshops niet het geval). Cameranu.nl stuurde me een bevestigings mail en stelde me op de hoogte van mijn bestelling, top service.

Assortiment
Ik heb veel producten voorbij zien komen, een breed assortiment dus!

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan omdat alles verliep zoals het hoort en alles goed en duidelijk vermeld werd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zerixos 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Gemakkelijk bestellingen te plaatsen. Enkel de accessoire verdeling is soms onduidelijk waardoor ik langer moet zoeken naar het juiste product.

Service
Goede snelle verzending. Gelukkig heb ik tot op heden nog geen gebruik te hoeven maken van het retouren of eventuele garantie. Alle producten altijd netjes verpakt ontvangen.

Assortiment
Naast een groot asortiment accessoires wat altijd snel te bestellen is, helaas soms wat duurder materiaal geregeld niet op voorraad.

Aanbeveling
Vooral voor accessoires een "go-to" store.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Maria van Stee 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer snelle levering, duidelijke afspraak vooraf over moment van bezorgen!!

Assortiment
Breed assortiment!

Extra toelichting
Duidelijk, snel, goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieneke Vink 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering; bedankt!

Service
Duidelijke website & uitleg van de apparatuur; super!

Assortiment
Gewoon top; ik kan altijd alles vinden!

Aanbeveling
Gewoon geweldig! Goede prijzen, snelle levertijd, goede verpakking, vakwerk dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Track 25-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer mooie winkel, snelle reactie op mail, goede prijzen ook prima inruildeals!

Service
Super vriendelijk en kundig geholpen door deskundig personeel.

Assortiment
Hebben echt alles, en bijna altijd vanuit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Fantastische fotografie winkel

Extra toelichting
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarrieMia 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je maakt je keuze thuis. Info was zeer uitgebreid en goed

Service
De bestelling komt heel snel. Ook werd je op de hoogte gesteld over het verdere verloop. Prima geregeld

Assortiment
Ik heb meerdere producten gekocht. Voor mij precies wat ik nodig had.

Aanbeveling
Bestellen gaat gemakkelijk. Overzichtelijk. Duidelijk.
Het gaat heel snel. Alles is goed verpakt. Ik had de bestelling al in de vroege voormiddag.

Extra toelichting
Vlug Goed Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin van Heukelom 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel online en kan altijd zonder problemen het product vinden wat ik nodig heb.

Service
Ontvang netjes een bevestingsmail.

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van den Broek 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kleine moeite, groot plezier.

Service
Heel snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea van den Eijnden 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle en correcte levering

Aanbeveling
goede en duidelijke internet site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke navigatie met filters

Service
Geen optie om de vervoerder te kiezen. De aflevertijd informatie van PostNL in de dorpen is ronduit slecht (tussen 08:30 en 21:30). Daar kan CameraNu niets aan doen natuurlijk maar dat geldt niet voor het bieden van een vervoerderkeuze optie.

Assortiment
Groot assortiment. Niet alle leverancieropties in assortiment (van product wat wel verkocht wordt)

Aanbeveling
Goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Alex Boensma 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zocht een hoofdtelefoon,na gezocht te hebben op internet werd ik doorverwezen naar cameranu.nl toevallig was de verzending ook nog gratis, dat was ook mooi meegenomen.

Service
De service is goed ik kon de verzending goed volgen

Assortiment
Het assortiment is voldoende,voor de prijs wat ik voor de hoofdtelefoon heb betaald is het een uitstekende hoofdtelefoon,precies wat in de beschrijving stond(goede bas goed geluid).

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site,goede prijs kwaliteit verhouding,levertijd is snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J uit V 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vinden van gewenst item

Service
Goede communicatie over bestelproces en ver verloop bestelling

Assortiment
Zeer, veel varianten van gewenst item in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Eerst hier kijken, dan pas verder googlen

Extra toelichting
Op 4 punten een 10? Wat kan ik daar aan toevoegen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende keuzes. Duidelijke uitleg.

Service
Heb je vragen dan is chatten per direct een goede optie en je wordt keurig verder geholpen.

Assortiment
Je vraagt niet mis.

Aanbeveling
Zowel via de website als in de winkel zelf uitstekend.

Extra toelichting
Heb al eerder producten gekocht. Perfect geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reclamebureau 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles erg duidelijk

Service
geen problemen ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DVProductions 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heerlijk simpele layout waardoor het gemak van het zoeken naar het juiste product rustgevend overkomt.

Service
Ik kan niks anders zeggen dan dat cameranu.nl een top service heeft! De live chat werkt uitstekend en ze helpen je totdat je een antwoord hebt. Nogmaals, geweldig!

Assortiment
Ik zie dat een winkel, zoals kamera-express, net iets meer nieuwere producten in huis heeft. Het kan zijn dat deze ook op cameranu.nl komen, maar ze staan er nog niet op helaas.

Aanbeveling
Geweldige winkel welke daadwerkelijk de laagste prijs biedt voor de beste camera's en accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amarwa 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke layout en goedwerkende zoekfunctie

Service
Levertijd uitstekend, zoals beloofd. Verder geen contact gehad met de klantenservice.

Assortiment
Het assortiment is ruim en alle essentiële en niet essentiële fotografieonderdelen zijn te vinden.

Aanbeveling
Goede winkel met goede levertijd en prijzen. No nonsense.

Extra toelichting
Misschien meer aan branding doen? Ik kom jullie nog te weinig tegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SandervB 25-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooie winkel, zeer uitgebreid assortiment.

Service
Werden gelijk geholpen, medewerker gaf kundig advies. Fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoefnagels 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijke website en snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Op fotografie gebied, echt alles in huis

Aanbeveling
Snelle levering en de goedkoopste !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoKu 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel, alles is makkelijk te vinden, breed assortiment.

Service
Snelle levering, spullen zijn goed verpakt, wanneer er iets mis is of een product vertraagd is neemt Camera.NU zelf contact met je op.

Assortiment
Breed assortiment, eigenlijk alles wat je maar nodig hebt op het gebied van fotografie. Ook verschillende merken en prijscategorieën waaruit je kunt kiezen.

Aanbeveling
Goede prijzen, kwaliteit, veel keuze, goede service, gratis verzenden, vaak leuke kortingsacties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

At Mariet Fotografie 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de nieuwsbrief las ik dat er een mooie aanbieding was van savage achtergrond rollen. Doorgeklikt naar de website en direct besteld. Super makkelijk.

Service
Prima service. Ik werd gebeld om de leverdatum en tijdstip af te spreken. De voorgestelde datum kwam voor mij niet uit, maar dat was geen probleem. Er werd direct een alternatief geboden.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor je fotografie hobby of business is hier te vinden.

Aanbeveling
Tot nu toe is altijd alles goed geweest. Levering met eigen koerier. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerdonio 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site.

Service
Jullie reageren altijd direct en zijn telefoonisch bereikbaar.

Assortiment
Jullie hebben bijna alles wat ik zoek.

Aanbeveling
één leverancier voor al je camera-gear, met een uitstekende klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman ter Heide 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website kon ik een artikel niet vinden (adapterring voor de olympus EM-10 naar oude lens MD van Minolta). Gebeld en een zeer behulpzame verkoper heeft mij toen geholpen. Perfect.

Service
De andere dag lag het bestelde netjes in de bus.
Perfect geregeld.

Aanbeveling
Snel, voordelig en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 23-04-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met een uitstekend assortiment.

Service
Vriendelijke en kundige medewerkers.

Assortiment
Alles wat een fotograaf nodig heeft is aanwezig.

Aanbeveling
Prima winkel. Men smeert je bovendien niets onnodige aan. Er wordt doorgevraagd naar wat je echt nodig hebt.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet super makkelijk te bestellen

Service
Snelle service, zelfde dag nog verzonden en eerstvolgende werkdag al in huis.

Assortiment
Alleen gekeken naar datgene wat ik nodig had maar dat was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

margret 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
geen gebruik van gemaakt.

Extra toelichting
camera besteld, de volgende dag in huis via post nl.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Theo 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk voor 24uur besteld de volgende dag geleverd.

Service
De vriendelijke medewerkers denken met de klant mee.

Assortiment
Een groter assortiment is bijna nergens te vinden.

Aanbeveling
Er is op camera gebied voor mij persoonlijk geen betere winkel.

Extra toelichting
Aan het bovenstaande kan ik niets meer toevoegen het is de absolute top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Houben 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
Snelle serves

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Laureys 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kan we eigenlijk weinig weinig herrineren van het bestelproces. Dat is natuurlijk iets goeds!

Service
Snel verwerkt en geleverd.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, snelle service, snelle levering volgens de afspraak. Alles top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had. Makkelijk te bestellen.

Service
Prima service. Duidelijke procedure.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews