cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

harry kors 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en goed.

Service
Gewoon snel!

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Nynke Hiemstra 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een heel duidelijk en logisch systeem, maar je moet wel even rustig kijken om het door te krijgen. Heel praktisch ingedeeld. Het loopt als een trein.

Service
Prima. Mensen denken met je mee en snappen wat je vraagt. Het is trouwens een verademing om de helpdesk te bellen en iemand aan de telefoon te krijgen die weet waar je vragen over gaan en direct antwoord kan geven

Assortiment
Tot nu toe is alles wat ik zoek aanwezig. Veel keus.

Aanbeveling
Het is een goed georganiseerde zaak, waar mensen werken die weten waar ze het overhebben en die zichzelf steeds weer probeert te verbeteren, met prachtige spullen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Haasjes 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de winkel wordt gewerkt met een simpel systeem, je trekt een kaartje en je wordt geholpen. Heel makkelijk!

Service
Je wordt goed geholpen en het personeel is heel vriendelijk.

Assortiment
Ik had gehoopt dat er meer lensen zouden zijn. Al is de rest van het Assortiment prima

Aanbeveling
wanneer je een camera zoek, professioneel of niet, je kunt hier je hart luchten. Zeker een winkel waar ik vaker heen ga!

Extra toelichting
Mooi verzorgde winkel, ook leuk dat er behalve de camera's en de lensen zelf ook veel accessoires te vinden zijn, zoals boeken, tassen, filters en statieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anno 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en goed doorzoekbare webwinkel

Service
Product apart laten leggen om op te halen. Dit lukte niet en toen is het onmiddellijk verstuurd en had ik het een dag later in huis.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijzen, uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht

Service
Ik heb de ene dag een bestelling gedaan en de volgende dag werd hij geleverd. De leveringstijden stonden al aangegeven en hij werd ook daadwerkelijk geleverd op de aangegeven tijden.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden en het assortiment is zeer uitgebreid. Alleen de combinatie aanbiedingen zaten bij mij b.v. altijd een lensdoekje bij en dat wilde ik eigenlijk niet want ik heb al voldoende lensdoekjes. Dus dat deed de korting weer teniet.

Aanbeveling
Ze hebben alles en een hele snelle en accurate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Simpel vergelijken, product kiezen en betalen. Top geregeld.

Service
Top geregeld en helder over levering gecommuniceerd, alles volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Nijhuis 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder veel poes pas makkelijk een bestelling te plaatsen en geen onduidelijkheden.

Assortiment
Alles wat je zoek is te vinden

Aanbeveling
De prijzen zijn duidelijk er wordt duidelijk aangegeven wanneer je de bestelling binnen krijgt.

Extra toelichting
Had de camera eerst bij concullega besteld maar daar bleek hij niet op voorraad terwijl volgens hun site het wel zo zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele gebruiksvriendelijke site, makkelijk alle specificaties zichtbaar en bruikbare reviews

Service
Ik had zonder gedoe mijn product de volgende dag in huis.

Maarliefst 4 mails gehad over mijn bestelling over de orderbevestiging, de factuur, de orderstatus en eentje met het trackernummer mijn mijn bestelling er in. Zeer fijn om zoveel info te krijgen over je bestelling!

Assortiment
Heel uitgebreid!

Extra toelichting
Fijne webshop voor letterlijk alles wat met fotografie te maken heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Kennes 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg handig zoeken en van alles staat veel informatie op de site. Ook voor het vergelijken van dingen.

Service
Er ging wat mis met betalen en toen kreeg ik meteen een mail dat ik het moest overmaken en dat dan mijn bestelling alsnog zou worden verstuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Schuurkes 06-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk gevonden en besteld, daarna precies volgens afspraak afgeleverd.

Service
Zie hierboven.

Assortiment
Het assortiment Fuji XF lensen is nog beperkt.

Extra toelichting
Geen verdere opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelik overzichtelijke site. Bruikbare info, volledig in alle specificsaties

Service
Vlotte levering. Duidelijke communicatie.

Assortiment
Zeer veelzijdig assortiment

Aanbeveling
Volledig en deskundig.

Extra toelichting
1,5 Jaar geleden met grote tevredenheid een canon xs 700 gekocht maar helaas is deze 3 weken geleden gestolen in Athene met al onze foto's erop. Ivm de goede ervaringen met de winkel en met het toestel dus helaas maar een nieuwe gekocht. En wederom een vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janna Blom 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de webshop is alles eenvoudig te vinden

Service
service zowel in winkel en via de webshop, snel en vriendelijk

Assortiment
Alle benodigdheden aanwezig, heel prettig

Extra toelichting
Ik hou er niet van om een tien te geven maar stiekem had ik hem nu wel willen geven. Fantastische service, snel en vriendelijk. Een blijvertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Knippenberg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te gebruiken webschop.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Ruim aanbod, alles gevonden wat ik zocht met goede prijzen.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en correcte afwikkeling van bestelling. Tevens ook juiste tussentijdse order status update voor uitlevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Frese 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is goed en overzichtelijk. Het objectief wat ik had gekocht was ook goed verpakt bij mij aangekomen.

Service
Na aankoop telefonisch goed en vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Cameranu is een webwinkel met een goede en eerlijke service nadat je het produkt heb aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Willem 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere site. Goede zoekfuncties naar merk, product, sorteren op prijs. Aflevering volgens opgave bij bestelling.

Service
Bij de bestelling heb ik een (technische) vraag gesteld over de lens en de functionaliteit. Binnen het uur een passend antwoord. In een ander geval heb ik de held desk gebeld, wederom heldere uitleg.

Assortiment
Breed, alle relevante producten ook voor het iets minder gangbare merk als Pentax/ Ricoh

Aanbeveling
Correct, snel, goede service en prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed toegankelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rogier Monné 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke inrichting

Service
Werd gelijk geholpen en vriendelijk

Assortiment
was al veel duidelijk op de website

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon Cuijpers 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niets aan toe te voegen

Service
Goede en snelle levering.

Assortiment
Ligt er aan wat je zoekt en wat je verwacht.

Aanbeveling
Ik geef nooit een tien. Om dat je jezelf altijd kunt verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Goed georganiseerde categorieren.

Service
Gratis verzending is altijd goed natuurlijk.

Assortiment
Zeer breed en scherp geprijst.

Aanbeveling
Nooit teleurgestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemo 05-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super website en goede begeleiding tijdens het zoeken naar producten

Assortiment
Bijzonder complete shop met uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Ik heb de door mij gekochte producten nergens goedkoper kunnen vinden

Aanbeveling
Ook in de winkel erg goede service en begeleiding tijdens het aankoop proces van een nieuwe camera. Geen gepush, voldoende tijd voor mij vragen en een eerlijk advies over wat voor mij de beste optie was, ook al betekende dit dat ik minder geld ging uitgeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drikus Wijenberg 05-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had telefonisch informatie ingewonnen over een artikel, en kreeg een artikel nummer dat ik bestellen moest. Het bleek een verkeerd nummer te zijn en dat werd zonder problemen omgeruild.

Assortiment
Er is een kompleet assortiment.

Aanbeveling
Goede service, klant vriendelijk en behulpzaam bij het uitzoeken.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van den Berg 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Je vindt eigenlijk alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Keurige verzorging.

Extra toelichting
Ik zal zeker weer de webwinkel bezoeken als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamaris 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gewoon ideaal om vanuit huis bij jullie te kunnen bestellen.

Service
Dit was mijn eerste bestelling en tot nu toe heel tevreden. Ik kreeg het snel thuis gestuurd.

Assortiment
Heel breed er is van alles te vinden en te verkrijgen.

Extra toelichting
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Jammer dat ik bij deze review geen foto kan plaatsen met het resultaat van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonda Rigter 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De artikelen zijn via de zoekmachine goed te vinden

Service
Binnen twee dagen had ik de zonnekap die besteld had in huis

Assortiment
Alle merken zijn er te vinden

Aanbeveling
Ze laten je van te voren weten dat de bestelling er aan komt en geven er ook een tackand trace link bij.

Extra toelichting
De verpakking was goed, omdat het toch een breekbaar item was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op zaterdag een groothoeklens besteld die inderdaad op zondag al wordt geleverd.

Service
Zie hiervoor; tegen geringe bijbetaling zeer snelle levering in weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Buijze 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website duidelijk genoeg.

Service
Gedaan wat ze moesten doen

Aanbeveling
Redelijke deal en redelijk voordeelpakket voor de camera die ik zocht. Bezorging keurig volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karin Rozeboom 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel prettig. Online een bestelling gedaan en opgehaald in de winkel. Doordat je in de winkel meteen de juiste keuze maakt 'ophalen van bestelling' ben je snel aan de beurt. Top!

Service
Helemaal goed. De medewerkers hebben echt verstand van zaken en geven het juiste advies in de winkel. Dat geeft me vertrouwen en een goed gevoel en bevestiging waarom ik elke keer weer terugkom.

Assortiment
Volgens mij kunnen ze alles aanbieden. Dat is ook wat ik zoek. Een plek waar ik voor al mijn vragen op het gebied van fotografie terecht kan.

Aanbeveling
Een tien voor het totaalplaatje, kennis, kwaliteit en kwantiteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ite Wolters 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis bezorgen en het gaat heel snel!

Service
zeer snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gaat allemaal heel snel. Keurig op de hoogte gehouden! Perfecte service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap vermeij 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overduidelijke website. Geen gezoek maar direct waar je naar toe wilt.

Service
Goede voorlichting en meedenken met de vraag.

Assortiment
Zeer uitgebreid en dekt zowat de gehele lading.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tuur Vedde 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en de navigatie laat niets te wensen over. Afrekenen verloopt soepel en de verplichting om te registreren ontbreekt.
Daarbij zijn de prijzen over het algemeen erg interessant.

Assortiment
Echt professioneel materiaal is niet aanwezig, maar het assortiment is ruim voldoende voor de amateurfotograaf.

Aanbeveling
Mijn ervaring is maatgevend, gebaseerd op bovenstaande.

Ik hecht echter wèl grote waarde aan after-sales, daar heb ik nog géén ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Louis Meijer 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan altijd makkelijk de artikelen die ik wil vinden. Daarbij zijn de meeste zaken ook op voorraad!

Service
Artikelen worden zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Jullie houden mij goed op de hoogte van het bestelproces.

Assortiment
Top! Ik kan hier eigenlijk alles vinden. Ga direct voor mijn camera-aankopen naar jullie site, dan weet ik dat ik een ruim assortiment krijg en een goede (niet dure) prijs betaal.

Aanbeveling
Gewoon een van de beste websites voor camera's en benodigdheden!

Extra toelichting
Ik heb weinig te zeuren, volgens mij doen jullie het uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob G 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken in de webshop, goede info erbij en snel bestellen

Service
Voor 23.59 uur besteld dan is het de volgende dag met de pakketpost thuis. Tevens een track en tracé systeem te volgen van je pakket.
Bij bestelling gelijk een mailcontact dat je bestelling word klaar gemaakt en nog een mail als hij aan de post is afgegeven.

Assortiment
Heb al twee maal iets besteld waarvan een niet op voorraad was, wat ik te laat zag. Maar toch een mail dat hij klaar wordt gemaakt enop de post is gedaan. De andere bestelling later ook snel en met dezelfde informatie mails.

Aanbeveling
Gewoon een eerlijke shop

Extra toelichting
Alles is gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo uit Helmond 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er is eenvoudig te zoeken naar datgene wat je wil hebben.

Service
Na de bestelling geplaatst te hebben volgen snel een paar berichten waarin de vervolgstappen worden vermeld.

Assortiment
Het assortiment is heel groot en is het af en toe moeilijk om een keuze te maken.

Aanbeveling
Snelle bediening en levering. Ze komen hun beloften na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en overzichtelijke site.

Service
Paar keer telefonisch contact gehad en kreeg deskundig advies.

Assortiment
Groter assortiment dat concurrenten.

Aanbeveling
Ik zou het een tien geven als de dure verzendkosten ( € 20) voor grote producten lager zouden zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Gessel 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was op zoek naar een specifiek artikel. Op de website aangekomen en een zoekopdracht gedaan. Zonder problemen gevonden.

Service
Omdat ik wist wat ik wilde hebben, heb ik geen contact opgenomen. Via de website als alles duidelijk.

Assortiment
Niet alle accessoires zijn aanwezig.

Extra toelichting
Waarschijnlijk omdat cameranu.nl zo voordelig is, zijn er behoorlijk wat artikelen niet op voorraad. Wel een beetje jammer. Ik had bij de aankoop van mijn droom nog enkele accessoires gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

SJeng 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geachte,

Het mogen duidelijk zijn, ben zeer tevreden over de manier waarop mijn bestelling door camera-nu is verwerkt. De slogan getrouw gebeurde het, vandaag besteld en
de dag erna om 15 uur kon ik met mijn speeltje aan de gang.
Hartelijk dank daarvoor aan de hele cru.
Sjeng

Ps ook jullie prijs is goed.

Service
Er was een foutje in de bestelling geslopen. Kan
gebeuren. correctie vond plaats binnen de boven genoemde tijd

Aanbeveling
Zij doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattie 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijke website waar je makkelijk de juiste camera kunt vinden

Assortiment
Grote diversiteit aan camera's en assecoires.

Aanbeveling
Snelle levering en fijne website met een grote keuze in verschillende camera's en assecoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te zoeken op de website en heel makkelijk te bestellen

Service
Hele snelle levering.

Assortiment
De camera die ik wilde hebben was gewoon aanwezig. Maar heb ook kunnen vergelijken met soortgelijke camera's.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo B 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel gevonden op internet

Service
snel verstuurd

Extra toelichting
ondanks het bescheiden aankoopbedrag snel geleverd en geen verzendkosten! Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Zakenman 02-06-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Prima geholpen. waardeer de eerlijkheid en deskundigheid

Assortiment
ruim voor jong en oud hobby of prof

Aanbeveling
prima prijs kwaliteit verhouding. maar vooral de sevice

Extra toelichting
ga met plezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DLWijk 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk zoeken en snel maar vooral goed bestelproces met duidelijke voorraad aanduiding.

Service
Prima tewoord gestaan en super snelle oplossing voor mijn probleem gevonden (PostNL faalde weer eens)

Assortiment
Zeer uitgebreid en compleet assortiment.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, kant- en servicegericht tegen een eerlijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dinand 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
MAKKELIJKE ZOEKMOGELIJKHEID

Service
Snelle service

Assortiment
Meer dan wat ik zocht

Aanbeveling
prettig snel shoppen met vsnelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cath 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, veel informatie over de producten gemakkelijk op de site de modellen van diverse camera's te vergelijken

Service
via e mail informatie gevraagd. Binnen korte tijd antwoord. Vervolgens nog via de klantenservice telefonisch advies toegelicht.

Assortiment
keuze zat!

Aanbeveling
dit is de tweede keer dat ik een camera bij deze winkel koop en een eventuele volgende keer kom ik er weer. Prima service, goede informatie, snelle verzending, via de mail per handeling op de hoogte gebracht, dus bestelling is binnen, het geld is binnen, camera is verzonden, track and trace nummer, en informatie wanneer het geleverd wordt. Dit klopte allemaal; de camera om 23.30 besteld en 12 uur later in huis!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Vermeulen 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit mijn eigen bank, allerlei camera's vergelijken, voorzien van gebruikers commentaar. Daardoor een goede keuze kunnen maken

Service
Na veel wikken en wegen, toch voor de Nikon D3300 gekozen. Deze nu een week in mijn bezit, en geen spijt van, het begin van een mooie nieuwe hobby

Assortiment
Te veel om uit te kiezen, prachtig assortiment !

Aanbeveling
Goede website, makkelijke menu structuur, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kati 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles klopt. Ik koop alleen in de webshop maar hoef ik nooit lang te zoeken, alles is duidelijk, Mocht ik iets toch willen bespreken, kan altijd met een zeer geduldig en vriendelijk medewerker.

Service
''De klant is Koning''

Nog nooit in mijn leven heb ik zo een keurig bedrijf meegemaak. Alle belooftes komen na, alles wordt heel snel afgehandeld zonder touwtrekkerij, geld snel geretourneerd, defecte apparatuur met omgaande post vervangen en zij blijven nog vriendelijk ook aan de telefoon. Bijna surrealistisch. Ik koop al jaren bij hun en ik verbaas me telkens over hun onveranderde klanten benadering. Soms wacht ik op een imperfectie, maar nee, altijd en alles klopt. Bizar dat zoiets ook mogelijk is, ook als je weet dat altijd en overal zo zou moeten zijn, maar verre niet altijd en overal gebeurt het.
Het beste camerashop in het land

en kan iedereen aanraden om ook vaste klant te worden bij Cameranu.nl

Assortiment
zeer ruik en geavanceerd

Aanbeveling
het beste Camerashop in Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy de Weger 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geweldig snelle levering van mijn inkt cartridge voor mijn printer tegen scherpe prijs. Ik ben er blij mee. En zeker weten dat ik binnenkort kom om weer iets aan te schaffen.

Aanbeveling
Geweldige service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kati 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime assortiment

Service
Ik heb nog nooit in mijn leven zo een keurig,correct bedrijf meegemaakt.Alles wat zij aan de telefoon beloven,komen zij na...niemand doet moeilijk aan de telefoon en als zij beloven dat men je terugbelt,het gebeurt het ook.Alles wat niet naar behoren functioneert, wordt op de kortste tijd vervangen door een nieuwe product. Vriendelijkheid en vooral het gevoel geven dat de klant inderdaad de ''koning'' is.Ik koop jaren bij hun en ben een hele goede klant,maar het verbaasd mij elke keer bij een nieuwe bestelling, hoe goed en soepel alles gaat. Jij hebt als klant helemaal geen enkel omkijken na als je de bestelling plaatst.

Assortiment
alles wat ik nodig had-heb kan ik bij hun vinden

Aanbeveling
de beste camerashop in Nederland waar als klant jezelf Koning voelt.

Extra toelichting
Blijf aub zo en verander je concept niet...Jullie zijn het beste in Nederland en ik zal jullie aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Web bestelling volgende dag op aangegeven tijd bezorgd, wat wil je nog meer.

Service
Afstandbediening voor m'n Sony 77 besteld, snel de volgende dag geleverd. Al m'n pogingen camera en afstandbediening met elkaar te laten werken liepen op niets uit.
Volgende dag naar Urk. Vriendelijke medewerkers, zeer deskundig en een geweldige winkel.
Camera en afstandbediening binnen een kwartiertje aan de praat.

Assortiment
Nog nooit een zo'n groot assortiment bij elkaar gezien. Als er er rond loopt wordt je er hebberig van. Zelfs artikelen waar je het bestaan nog niet van wist lijken ineens onmisbaar in je fototas.

Aanbeveling
Zie eerdere vragen, alles een 10, dan moet de totaalscore ook wel een 10 zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvdvoorde 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
's avonds besteld, de volgende dag in huis

Service
Medewerkers zijn bereid informatie en uitleg te geven via mail of chat.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
Mijn mening is gebaseerd op de webshop. Ik ben nog nooit in de echte winkel gewwest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Evelien 02-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind de website overzichtelijk en duidelijk. Ik kon op een snelle manier de producten vinden welke ik zocht. In de winkel ben ik op een prettige manier geholpen.

Service
Het is erg prettig dat er bij binnenkomst gelijk al een keuze wordt gemaakt voor welke service je komt als klant. Hier wordt dan een geschikte medewerker aangekoppeld die op dat gebied de beste hulp kan bieden. Dit werkt op een prettige, vlotte manier.

Assortiment
Er is voldoende apparatuur, camera's, onderdelen e.d. aanwezig in de winkel. Daarnaast is de webwinkel ook uitgebreid.

Aanbeveling
Het is een overzichtelijke winkel met personeel welke goed geschoold is. Daarnaast is de website overzichtelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews