cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op deze webwinkel kun je alles goed vinden,en je kunt hier ook makkelijk bestellen.

Service
levertijd is ook goed.ik had het product de volgende dag al in huis

Assortiment
Ik kon gelijk wat vinden wat ik wilde hebben.
De prijs was ook zeer goed,goedkoper dan verschillende andere webshops.

Aanbeveling
Goed en duidelijk overzicht over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Django 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en duidelijke afhandeling, status bestelling goed te volgen.

Service
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert70 12-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima locatie en service op alle fronten.

Service
Uitstekende service van de medewerker die ondanks de drukte ruimschoots de tijd nam voor een goede uitleg en diverse alternatieven aanbood voor de camera die ik voor ogen had.

Assortiment
Van alle markten thuis ;-)

Aanbeveling
Alles is daar voorhanden. Van een drankje tot professionele apparatuur..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hinke Nauta 12-05-2016 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij binnenkomst in de winkel was het makkelijk zoeken: overzichtelijke stellingen, duidelijke prijskaartjes en een uitnodigende koffiehoek duidelijk in zicht!

Service
Het trekken van een nummertje werkte perfect; geen lange wachttijd en ik werd uiteindelijk geholpen door een deskundige jongeman, die eerlijk zijn mening gaf!

Assortiment
Had mijn oude camera ter vergelijk mee genomen; er was genoeg keuze boven èn onder mijn prijsklasse. Heb een nieuwe camera gevonden met enkele accessoires naar alle tevredenheid!

Aanbeveling
Voelde me welkom, een vriendelijke bejegening èn de verkoper nam rustig alle tijd om me verschillen en mogelijkheden uit te leggen... een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk

Service
De bestelling werd, zoals beloofd, de volgende dag afgeleverd. Netjes verpakt. Je wordt steeds per mail op de hoogte gebracht van hoever de bestelling is.

Assortiment
Er is veel te kiezen en te vergelijken

Aanbeveling
Ja, als er geen negatieve ervaringen zijn, dat zeg ik: bestel bij hen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk bestelproces.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
genoeg keus en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan wallert 11-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar (goede) koffie staat klaar

Service
Deskundig advies. Er wordt alle tijd genomen.

Assortiment
Ik heb nog nooit iets gemist

Extra toelichting
Prettige winkel, deskundig personeel, groot assortiment staat uitgestald,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ploegmakers 11-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker dichtbij. Goed te parkeren.

Service
Men neemt de tijd voor je en geeft prima adviezen.Ook als het niet in eigen belang is.

Assortiment
Ruim assortiment. alle gangbare artikelen zijn aanwezig

Aanbeveling
Prima zaak. Prettige indeling. Vakkundige en betrokken personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Snel ontvangen via de post. En gratis verzendkosten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Nooit problemen gehad en altijd snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 11-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt goed door de winkel lopen. Gebruiksvriendelijke en voldoende fysieke ruimte om cameras te voelen en ook te testen.

Service
Uitstekende service: advies gekregen over de mogelijkhede van de camera. Daarnaast ook een andere optie besproken, maar die werd niet opgedrongen. Informeren als prioriteit boven verkopen was de strekking die bleef hangen. Vriendelijk en professioneel met gevoel voor fotografie en fotograaf. Met recht een 10.

Assortiment
Voor elke fotograaf wat wils. Korter, krachtiger en meer waarheidsgetrouw is het niet.

Aanbeveling
Uitstekend persooneel en een prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel geregeld en goedkoop

Service
Vriendelijke uitstraling, snelle levering.

Assortiment
Van alles in de winkel

Aanbeveling
Zal hier de volgende keer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannu108 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Easy to order with few clicks!

Service
Immediate email notification about the order, payment and shipping. Great!

Assortiment
Very good selection of product and the search tool on the site works well.

Aanbeveling
Excellent fast service. You can order late in the evening for the next day delivery. This is very important!

Extra toelichting
Highly recommended for online shoppers in Netherlands!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop de Jong 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geen moeite te veel en kennis van zaken~!!

Aanbeveling
Zie reacktie, sevice.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

K C 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Compleet assortiment

Aanbeveling
Prima camera gekocht, snel bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige website, makkelijk te navigeren. Voldoende informagie en reviews van product.

Assortiment
Ruime keus uit veegelijkbare producten.

Aanbeveling
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricM 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goede antwoorden bij mijn vraag

Service
Snelle reactie, snel verstuurde bestelling

Assortiment
Heel erg groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk website, veel zoek opties

Service
snelle levertijd en op de afgesproken dag.

Assortiment
zeer uitgebreid. alles wat je kunt bedenken hebben ze in het assortiment.

Aanbeveling
Nog nooit een negative ervaring gehad met camera nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 11-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk parkeren, gratis

Service
Wachten op onderhoud is mogelijk
Net en vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Veel

Extra toelichting
Netheid van het personeel, wat heerlijk!! Een speelmogelijkheid voor kinderen maakt het winkelen of wachten voor ouders makkelijk. Erg goede koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michiel 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk te bestellen

Service
goede service geen problemen

Assortiment
veel keuze en goede prijzen

Aanbeveling
vaker gekocht hier, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riny Verhees 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles was makkelijk te vinden in de online shop

Service
bestelling worden op tijd geleverd bij vragen krijg je correcte antwoorden.

Assortiment
alles wat ik verwacht van een fotozaak is er ewn de prijzen zijn concurerend.

Aanbeveling
we hebben nu al diverse malen in de online winkel spullen besteld en zijn altijd naar tevredenheid geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk zoeken op de site. Overzichtelijk

Service
Supersnelle levering en duidelijk hoe laat de bezorger langs komt.

Assortiment
Als een van de weinige Sachtler ACE op voorraad

Aanbeveling
Snel gemakkelijk en een uitstekend assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijke site met duidelijke informatie over de producten waardoor je gemakkelijk een keus kunt bepalen.

Service
Duidelijke emailberichten omtrent de status van de levering en zoals beloofd werden de bestelde artikelen de volgende dag goed verpakt geleverd.

Assortiment
Bijzonder groot assortiment en altijd alles op voorraad. Echt TOP.

Aanbeveling
Ik heb al best veel fotografie artikelen besteld bij Cameranu.nl en altijd tot volle tevredenheid geleverd gekregen. Ook voor persoonlijke informatie wordt je altijd keurig netjes en geduldig geholpen door de mensen van Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria van der Wagt 10-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat aangesloten opgesteld en het personeel is vriendelijk én zeer kundig.

Service
Lekker kopje koffie in de winkel terwijl je wacht tot je nummer wordt afgeroepen. Intussen kun je van alles bekijken in de winkel.

Assortiment
Er is een uitgebreide keus voor alle artikelen, van camera's tot kijkers tot assecoires.

Aanbeveling
Ik kan er zelf altijd vinden wat ik zoek. Advies van de medewerkers is uitstekend en er wordt ook de tijd voor elke klant genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelf bakker 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de selectie toe te passen. krijg je de juiste producten te zien.

Service
Voor 12 's avonds bestelt, wordt de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Ik mis een aantal merken camera's, bijv. Samsung

Aanbeveling
Ruim assortiment; scherpe prijzen; snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Seebregts 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
alles ging perfect

Assortiment
heel groot assortiment daardoor soms onoverzichtelijk

Aanbeveling
fijne internet shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dhr M Snelting 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel simpel en heel makkelijk te zoeken en bestellen

Service
Perfect op tijd bezorgt

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Aanbeveling
meerdere winkels gekeken, deze kwa prijs kwaliteit het beste uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Cordes 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed gesorteerde (web)winkel

Service
Prima service op basis van gefundeerd advies. Die uitgaat van behoefte en lange termijn relatie.

Assortiment
Goed gesorteerde (web)winkel

Aanbeveling
Na telefonisch contact prima advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld en de volgende dag in huis, ideaal!

Assortiment
Zeer tevreden met het objectief van Mitakon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Inzichtelijke website.

Service
Snelle afgesproken levering.

Assortiment
Ik vond snel wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Handige vergelijk functie. Simpel en snel bestellen.

Service
Super snelle levering. Netjes verpakt.

Assortiment
Je kunt er voor van alles terecht. Goede merken en kwaliteit spullen.

Aanbeveling
In de afgelopen 6 jaar heb ik er heel wat spullen besteld. De service is er steeds beter op geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerold Boersen 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk zoeken en selecteren

Service
Nog geen gebruik hoeven maken van de service maar alles is helder omschreven.

Assortiment
Gewoon top

Aanbeveling
simpel een eenvoudig snel je order plaatsen en je wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevindt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanna Nap 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gemak waarmee je een extra SD kaartje, extra batterij of een cameratasje koopt is super; je hoeft er niet zelf naar op zoek! En dat ook nog voor een speciale prijs.

Service
Super snel geleverd, op een tijd die je zelf hebt aangegeven. En je hoeft geen handtekening te zetten of iets, heel snel dus.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, met hele lage prijzen!

Aanbeveling
Goedkoop, goeie artikelen en een snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marja Hamers 09-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke indeling. En erg handig nummertjes systeem. Allen was de scan voor de prijs van de fotottassen buiten bedrijf.

Service
Grote kennis, erg klantvriendelijk: goed luisteren, heldere uitleg, erg vriendelijk, nam tijd voor mij en hield in de gaten wat er verder in de winkel gebeurde, ondanks de drukte ontspannen sfeer

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid, ruime keus, kennis van zaken van personeel, tijd en aandacht

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Scherpenisse 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voor 23.59 besteld de andere dag in huis , het kan niet mooier !

Service
Prima , had een jaar of wat geleden een Sigmatelelens gekocht , waarvan na een aantal jaren de rubberen ring van ging lubberen . Ik het voorgelegd aan CameraNu en na een paar mailtjes over de maat , kreeg ik prompt een nieuwe ring toegestuurd en ook nog gratis!!

Assortiment
Alles wat je wilt kopen, hebben ze geloof ik wel in voorraad . Nog nooit problemen mee gehad.

Aanbeveling
Niet veel aan toe te voegen ( zie boven )gewoon een hele goede winkel

Extra toelichting
Zal toch altijd als eerste op hun website kijken als ik plannen heb om wat te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freyr 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel producten makkelijke afreken systeem.

Service
Je wordt snel en goed te woord gestaan.

Assortiment
Ruim ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Cameranu beveel ik al aan kennissen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernestina 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke informatie en uitgebreide technische gegevens. Overzicht van bijpassende produkten/accesoires.

Service
Supersnelle levering, behalve track&trace ook nog bericht via mail van cameranu dat de postbode onderweg is.

Assortiment
Ik heb alles wat ik bij de camera wilde hebben in deze webwinkel gevonden en besteld.

Aanbeveling
Kwaliteit en goede service voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn van Horrik 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De kracht van eenvoud, m.a.w. "een kind kan de was doen".

Service
Perfecte communicatie, ik zou niet weten of het nog beter zou kunnen.

Aanbeveling
Alles perfect gegaan. De scanner keurig verpakt de dag ná mijn bestelling bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn eerste aankoop bij Cameranu.nl, erg tevreden. De site is overzichtelijk en wijst zichzelf, bestelproces duidelijk en probleemloos.

Service
's avonds besteld, dag erna geleverd. Service is dan ook goed. Geen problemen gehad met het product dus verder kan ik weinig zeggen over eventuele klachtafhandeling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zoals gezegd, gelukkig, geen ervaring met de klantenservice nodig gehad. Verzending was in ieder geval snel, product goed verpakt. Dus ik zou de winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ensing 09-05-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en ruim ingedeeld

Service
Netjes vlot en behulpzaam

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lineke Damsteegt 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik had een vraag, heb gebeld en werd rustig en goed geholpen.

Service
Meteen na de bestelling en betaling, was de camera de volgende dag in huis!

Assortiment
Zeer uitgebreid, met handige tips wanneer je wat in het winkelwagentje hebt gedaan.

Aanbeveling
Ik ben tevreden en zag jullie grote advertentie in het Reformatorisch Dagblad. Ik dacht direct hier ga ik morgen op kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jantje 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden en goed gedocumenteerd.

Service
Gaat er eens iets verkeerd dan wordt dit onmiddellijk gecorrigeerd zonder mekkeren

Assortiment
Wat je ook zoekt i.v.m. fotografie: het is er!

Aanbeveling
Ben nog geen betere tegengekomen

Extra toelichting
is dat nog nodig dan?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
waar ik naar zocht kon ik makkelijk vinden

Aanbeveling
Vanwege de veelzijdige keus en top service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn van der Vleuten 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon hetgeen ik nodig had goed vinden op de website van CameraNU.nl.

Service
Één van de door mij bestelde producten bleek niet hetgeen te zijn ik gehoopt had. Na telefonische heb ik direct en kosteloos een vervangend artikel toegestuurd gekregen.

Assortiment
Tot nu toe heeft CameraNU.nl alle artikelen die ik nodig had in het assortiment.

Aanbeveling
Goed assortiment en een nog betere service.

Extra toelichting
Nogmaals dank voor de snelle en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roel Timmer 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke presentatie op de site.

Service
Na plaatsing van bestelling ontdekte ik dat het artikel tijdelijk niet leverbaar was.(had ik zelf niet goed gelezen)Het was belangrijk voor mij deze binnen vier dagen te ontvangen.
Telefonisch contact gezocht,medewerker,deze was uitermate behulpzaam en vertelde dat er nog een matglas aanwezig was. En deze zo snel mogelijk zou toesturen.

Aanbeveling
cameranu.nl biedt het assortiment tegen zeer scherpe prijzen aan, en combineert dit met een uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterRtwin 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed toegangelijk. Geen ingewikkelde procedures bij de afwikkeling van de aankoop.

Service
Snelle verzending. Geen of weinig verzendkosten.

Assortiment
Groot assortiment maar niet alle topproducten kan ik hier aanschaffen.

Aanbeveling
Helemaal ok :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nikon fan 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
telefonische contact was prima, goed bereikbaar.
behulpzaam en vlot alles geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kees 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan winkelen op de tijd die jouw uitkomt.
alles is overzichtelijk gerangschikt en vooral de beschrijvingen bij de producten zijn uitgebreid en duidelijk

Service
ik koop al heel lang bij camera.nu, je word altijd erg vriendelijk te woord gestaan en waar mogelijk geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment, ik denk wel eens, met zo'n uitgebreid assortiment, hoe verdien je nog geld als je zo'n voorraad moet hebben

Aanbeveling
alles wat je nodig hebt is hier verkrijgbaar en zo niet, ik denk dat ze dan nog op zoek gaan voor je ook

Extra toelichting
heb eerder al diverse camera's en lenzen van Nikon gekocht naar volle tevredenheid, ik had nu een camera nodig voor bij het vliegvissen, dus hij moest waterdicht en schokbestendig zijn, en kunnen filmen, dat werd dus een Olympus tough.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob B 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijke en overzichtelijk website.
Veel mogelijkheden met bestellen/betalen

Service
Gewoon prima in orde

Aanbeveling
Goedkoop,netjes en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
om 22.00 uur besteld en de volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Erg veel keuze en makkelijk te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juul 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
na de zoekopdracht van een bepaald artikel makkelijk te vinden.

Service
duidelijk over het te leveren artikel.

Aanbeveling
Verrast door de Service ! Prima in orde !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews